PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حراج میلیونی دست‌نوشته‌ای از جین آستن نویسنده بریتانیایی



sorna
09-07-2011, 06:35 PM
ست‌نوشته‌ای از جین آستن، نویسنده بریتانیایی، به بهای ۹۹۳ هزار و ۲۵۰ پوند (حدود ۶ / ۱ میلیون دلار) به فروش رسید. این رقم بیش از سه برابر مبلغی بود که حراجی ساتبی در لندن برای این اثر تخمین زده بود، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار پوند.



اثری که در حراجی به فروش رفت، دست‌نوشته رمانی به نام "خانواده واتسون" است که از آثار ناتمام نویسنده انگلیسی است.
اثر که به مالکی خصوصی تعلق داشت، توسط کتابخانه بودلین (آکسفورد) خریداری شد.
جین آستن در این داستان که گفته می‌شود در سال ۱۸۰۴ نوشته شده، سرگذشت دختری را روایت می‌کند که نزد عمه ثروتمند خود بزرگ می‌شود و سپس به خانه پدری خود می ‌رود.
اهمیت این دست‌نوشته از جمله به این خاطر است که آثار خطی اندکی از جین آستن باقی مانده است: تنها دو فصل از رمان "وسوسه"، رمان‌های ناتمام "لیدی سوزان" و ساندیتون.
به گفته کارشناس حراجی ساتبی دست‌نوشته به فروش رفته دارای اهمیت زیادی است، زیرا روی آن کار ویرایشی زیادی صورت گرفته است. در کنار صفحات و در میان سطرها تصحیحات و یادداشت‌های زیادی وارد شده است که برای مطالعه کارشناسان بسیار مفید است.
گفته می‌شود که این قدیمی ‌ترین دست‌نوشته‌ای است که از جین آستن باقی مانده است.
در حراجی پنجشنبه (۱۴ ژوئیه) خریداری از جانب کتابخانه مورگان (نیویورک) نیز مایل به خرید دست‌نوشته بود، اما سرانجام این کتابخانه بودلین بود که موفق شد با استفاده از اعانه‌ای گزاف، اثر را خریداری کند.
جین آستن شش رمان کامل به چاپ رساند. اولین کتاب او "عقل و احساس" بود که در سال ۱۸۱۱ منتشر شد. پس از آن رمان‌های "منسفیلد پارک"، "غرور و تعصب" و "اما" منتشر شدند.
کتاب های "وسوسه" و "کلیسای نورث انگر" یک سال پس از مرگ جین آستن در سال ۱۸۱۸ منتشر شدند.
جین آستن در سال ۱۸۱۷ در ۴۱ سالگی زندگی را وداع گفت. مرگ زودرس او مانع از آن شد که بتواند کارهای ادبی خود را تکمیل کند و سه رمان ناتمام باقی گذاشت.
در ایران نخستین بار شمس‌الملوک مصاحب در سال ۱۳۳۶ خورشیدی با انتشار ترجمه رمان "غرور و تعصب" این داستان‌نویس برجسته را به ایرانیان معرفی کرد.
تا کنون ترجمه ‌های متعددی از آثار جین آستن به فارسی منتشر شده است. در سال‌های اخیر "نشر نی" چهار رمان جین آستن را با ترجمه رضا رضایی روانه بازار کرد