PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماهي ليمويي



tina
09-05-2011, 02:41 PM
مواد لازم :


ماهي شير يا قزل‌آلا به قطر 2 سانت: 600 گرم


گشنيز تازه خرد شده: يك‌چهارم فنجان


نمك و فلفل: به‌ميزان لازم


كره آب شده: يك قاشق غذاخوري


پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري


روغن: به ميزان لازم


آبليمو: يك قاشق غذاخوري



روش تهیه :

ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده،‌ پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)