tina
09-05-2011, 02:41 PM
مواد لازم :
ماهي شير يا قزلآلا به قطر 2 سانت: 600 گرم
گشنيز تازه خرد شده: يكچهارم فنجان
نمك و فلفل: بهميزان لازم
كره آب شده: يك قاشق غذاخوري
پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري
روغن: به ميزان لازم
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده، پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)
ماهي شير يا قزلآلا به قطر 2 سانت: 600 گرم
گشنيز تازه خرد شده: يكچهارم فنجان
نمك و فلفل: بهميزان لازم
كره آب شده: يك قاشق غذاخوري
پوست ليموترش رنده شده: يك قاشق مرباخوري
روغن: به ميزان لازم
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ماهي را بشوييد، خشك كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد. 4 تا 5 دقيقه در روغن خيلي كم با فاصله 10 تا 15 سانت از شعله بالاي فر سرخ كنيد تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهي فرو رفت و ماهي با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنيز را با كره آب شده، پوست ليمو و آبليمو مخلوط كنيد، روي ماهي بريزيد و سرو كنيد. (4 نفر)