korosh-8020
09-04-2011, 06:23 PM
http://up.funshad.com/images/2j653xcfse6resh36xn.jpg
ویتامینهاست، این میوه به دلیل داشتن حجم بالای کلسیم از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه گفت: انجیر تازه منبع غنی بتاکاراتن و ویتامین سی است.
علی اشرف رشیدی اظهار كرد: در این فصل از سال در کرمانشاه انجیر به وفور یافت میشود، این میوه حاوی دو آنتی اکسیدان بسیار مهم است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند.
وی گفت: انجیر به دلیل دارا بودن قند فراوان میتواند منبع تامین انرژی باشد و نیز آب موجود در آن نقش مهمی در رفع تشنگی و عطش ایفا می کند. آب موجود در این میوه به تدریج آزاد میشود و بر این اساس می تواند یکی از بهترین خوراکیها برای وعده سحر باشد.
رشیدی افزود: انجیر از خانواده Berry است که در این دسته از میوهها دانههای ریزی وجود دارد که وجود همین دانهها به دستگاه گوارش کمک میکنند، در واقع از انجیر میتوان در درمان و رفع یبوست استفاده کرد.
این كارشناس تغذیه در خاتمه اظهار كرد: ادعای و باورهای طب سنتی قوی در خصوص انجیر وجود دارد، به طور مثال شیره سفید انجیر را برطرف کننده زخم و مصرف برگ آن را عامل کاهش قند خون تصور می کنند که برای تایید این تصورات تحقیقات گسترده لازم است.
ویتامینهاست، این میوه به دلیل داشتن حجم بالای کلسیم از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه گفت: انجیر تازه منبع غنی بتاکاراتن و ویتامین سی است.
علی اشرف رشیدی اظهار كرد: در این فصل از سال در کرمانشاه انجیر به وفور یافت میشود، این میوه حاوی دو آنتی اکسیدان بسیار مهم است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند.
وی گفت: انجیر به دلیل دارا بودن قند فراوان میتواند منبع تامین انرژی باشد و نیز آب موجود در آن نقش مهمی در رفع تشنگی و عطش ایفا می کند. آب موجود در این میوه به تدریج آزاد میشود و بر این اساس می تواند یکی از بهترین خوراکیها برای وعده سحر باشد.
رشیدی افزود: انجیر از خانواده Berry است که در این دسته از میوهها دانههای ریزی وجود دارد که وجود همین دانهها به دستگاه گوارش کمک میکنند، در واقع از انجیر میتوان در درمان و رفع یبوست استفاده کرد.
این كارشناس تغذیه در خاتمه اظهار كرد: ادعای و باورهای طب سنتی قوی در خصوص انجیر وجود دارد، به طور مثال شیره سفید انجیر را برطرف کننده زخم و مصرف برگ آن را عامل کاهش قند خون تصور می کنند که برای تایید این تصورات تحقیقات گسترده لازم است.