mehraboOon
08-30-2011, 02:38 AM
ارتباط بین ویتامین C و فشار خون
http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13144416116.gif
اخیراً محققان دریافتهاند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت میشود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا میکند.
فشار خون بالا از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیوارهی رگهای خونی حاصل میشود.
فشار خون بالا را «کشندهی بیسر و صدا» مینامند؛ زیرا تا مراحل انتهایی، اکثراً هیچ علامتی ندارد.
توجه داشته باشید که فشار خون به طور طبیعی در اثر استرس و فعالیتهای بدنی، بالا میرود، اما فردی که دچار بیماری فشار خون بالا است، به هنگام استراحت نیز فشار خونش بالاتر از حد طبیعی است.
رژیمهای نادرست غذایی، مصرف زیاد غذاهای چرب و پرنمک، بیتحرکی و زندگی ماشینی از جمله عوامل مستعد کننده برای ابتلا به بیماری فشاری خون بالا است.
اما اخیراً محققان دریافتهاند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت میشود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا میکند.
بر اساس نتایج پژوهشی که در روزنامهیHypertension به چاپ رسید، افرادی که میزان ویتامین C بدنشان بالاست در مقایسه با افرادی که میزان این ویتامین در بدنشان کم است، فشار خون پایینتری دارند.
برای مشخص کردن رابطهی بین مصرف میوه و سبزیجات و خطر ابتلا به فشار خون بالا، محققان بریتانیایی اطلاعات 20926 داوطلب بین 40 تا 79 ساله را مورد بررسی قرار دادند.
http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13144416116.gif
اخیراً محققان دریافتهاند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت میشود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا میکند.
فشار خون بالا از افزایش فشار وارده از جریان خون به دیوارهی رگهای خونی حاصل میشود.
فشار خون بالا را «کشندهی بیسر و صدا» مینامند؛ زیرا تا مراحل انتهایی، اکثراً هیچ علامتی ندارد.
توجه داشته باشید که فشار خون به طور طبیعی در اثر استرس و فعالیتهای بدنی، بالا میرود، اما فردی که دچار بیماری فشار خون بالا است، به هنگام استراحت نیز فشار خونش بالاتر از حد طبیعی است.
رژیمهای نادرست غذایی، مصرف زیاد غذاهای چرب و پرنمک، بیتحرکی و زندگی ماشینی از جمله عوامل مستعد کننده برای ابتلا به بیماری فشاری خون بالا است.
اما اخیراً محققان دریافتهاند ویتامین C که به وفور در میوه و سبزیجات مختلف یافت میشود در پیشگیری از فشار خون بالا نقش مهمی ایفا میکند.
بر اساس نتایج پژوهشی که در روزنامهیHypertension به چاپ رسید، افرادی که میزان ویتامین C بدنشان بالاست در مقایسه با افرادی که میزان این ویتامین در بدنشان کم است، فشار خون پایینتری دارند.
برای مشخص کردن رابطهی بین مصرف میوه و سبزیجات و خطر ابتلا به فشار خون بالا، محققان بریتانیایی اطلاعات 20926 داوطلب بین 40 تا 79 ساله را مورد بررسی قرار دادند.