sarbh
08-28-2011, 08:48 PM
امانوئل آده بايور يك روز پس از آنكه با تاتنهام قرارداد يك سالهاي منعقد كرد، اظهار داشت: سه سال و نيم قبل من براي آرسنال يعني رقيب همشهري تاتنهام بازي ميكردم. آن زمان به خاطر همين موضوع يكسري درگيريها وجود داشت كه شايد هنوز برخي از هواداران آن را به خاطر داشته باشند. از آنها ميخواهم مسائل گذشته را فراموش كنند و به خاطر رقابت ديرينه آرسنال با هاتسپرز دلخور نباشند.
وي ادامه داد: براي من گذشتهها ديگر گذشته است و ميخواهم با شادكامي از آينده استقبال كنم. من به وايت هارتلين آمدم تا براي تاتنهام بازي كنم. هدفم بازي كردن و لذت بردن در كنار ايجاد حس خوش براي هواداران با بازيهاي خوب توام با گلزني است.
آدهبايور كه اهل توگو است، دو روز قبل به صورت بازيكن قرضي از منچسترسيتي جدا شد. وي قراردادي تا تابستان سال آينده با تيم شهر لندن منعقد كرد.
وي ادامه داد: براي من گذشتهها ديگر گذشته است و ميخواهم با شادكامي از آينده استقبال كنم. من به وايت هارتلين آمدم تا براي تاتنهام بازي كنم. هدفم بازي كردن و لذت بردن در كنار ايجاد حس خوش براي هواداران با بازيهاي خوب توام با گلزني است.
آدهبايور كه اهل توگو است، دو روز قبل به صورت بازيكن قرضي از منچسترسيتي جدا شد. وي قراردادي تا تابستان سال آينده با تيم شهر لندن منعقد كرد.