PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرفاوي به ضرر خودش و به نفع باشگاه اقرار كرده است

sarbh
08-28-2011, 07:52 PM
حسين عبداللهي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد استعفاي شفاهي صمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال مس كرمان اظهار داشت: بايد ببينيم واكنش باشگاه مس كرمان نسبت به اين استعفا چه چيزي است. زماني من به عنوان كارمند فدراسيون نزد رئيس مي‌روم و مي‌گويم استعفا مي‌دهم و رئيس هم به گمان اينكه من كارمند مستعفي هستم به دنبال جانشين مي‌گردد. شاهداني هم هستند كه اين استعفاي شفاهي من را تاييد مي‌كنند.
وي در مورد اينكه باشگاه مس استعفاي شفاهي مرفاوي را پذيرفته گفت: در اين صورت بايد گفت استعفاي مرفاوي درست بوده و از نظر علم حقوق به اين مسئله اقرار مي‌گويند. اقرار يعني اينكه فردي خبري را عليه خود و به نفع ديگري مي‌دهد و مرفاوي نيز به ضرر خودش و به نفع باشگاه اقرار و از سرمربيگري تيم استعفا كرده است. او آدم بالغ و عاقلي است و تبعات اظهار نظرش را هم بايد بپذيرد.
عضو كميته انضباطي در مورد اظهارات عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ كه گفته بود استعفاي تلويزيوني پذيرفته نيست گفت: بهتر بود در اظهار نظر عجله نمي‌كرديم و منتظر مي‌شديم و مي‌ديديم آيا از طرف باشگاه مس يا سرمربي شكايتي صورت مي‌گيرد يا نه و بعد كه پرونده تشكيل شد و پس از بررسي مفاد پرونده در موردش اظهار نظر مي‌كرديم.