PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی موبایل n82



ali20
07-25-2010, 12:52 AM
از بین گوشی های سری N نوکیا مدل N73 تاکنون بیشترین موفقیت را داشته است و در مقایسه با سایر مدل های سری N بالاترین تعداد فروش را نیز بخود اختصاص داده است . مدل N82 نوکیا را می توان بعنوان جایگزینی برای مدل N73 در نظر گرفت . این گوشی دارای پیشرفته ترین ویژگی ها در میان تلفن های دوربین دار نوکیا است و حتی تهدیدی برای مدل N95 نیز می باشد زیرا دارای فلش Xenon است و اندازه صفحه نمایش آن 0.2 اینچ بزرگتر می باشد .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/ta1.jpg

مزایا :

• دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و اپتیک Carl Zeiss
• فلش Xenon و پوشش فعال لنز
• صفحه نمایش 2.4 اینچ QVGA با 16 میلیون رنگ
• 128MB RAM
• Wi-Fi با upnp
• گیرنده داخلی GPS با ویژگی A-GPS
• نرم افزار نقشه های نوکیا با پوشش بیش از 100 کشور در سراسر دنیا
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری در بالای گوشی
• نسل سوم با HSDPA ، EDGE و GPRS
• سومین سری نسخه سری 60 سیمبین 9.2 و Feature Pack1
• خروجی تلویزیون
• چرخش اتوماتیک منو
• بلندگوهای استریو
• باتری از قابلیت نگهداری طولانی شارژ برخوردار است

معایب :

• طراحی بحث برانگیز
• رادیو FM فاقد RDS است
• کارایی GPS از متوسط پایین تر است
• پرداخت هزینه اضافی برای استفاده از مسیر یابی با راهنمایی صوتی
• نرم افزاری برای ویرایش مستندات Office وجود ندارد

طراحی :

مدل N82 نوکیا دارای طراحی ساده است . ابعاد گوشی ۱۱۲ x ۵٠.۲ x ۱٧.۳ میلی متر و وزن آن 114 گرم است که به راحتی در جیب جا می گیرد و استفاده از آن آسان است . ساختار گوشی به اندازه کافی مقاوم می باشد . N82 از مواد پلاستیکی نقره ای ساخته شده است که قاب جلوی آن براق است و قاب پشت دارای خطوط موازی است .


اثر انگشت روی قاب جلو باقی می ماند اما بدلیل رنگ نقره ای گوشی خیلی مشخص نیست . در دست گرفتن گوشی بسیار راحت است و احتمال اینکه از دست سر بخورد ، تقریبا وجود ندارد .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/ta6.jpg

حسگر نور محیط در بالای گوشه چپ گوشی وجود دارد در حالی که دوربین مکالمه تصویری در طرف راست حسگر مشاهده می شود . خروجی صدای گوشی نیز درست بالای صفحه نمایش 2.4 اینچ TFT در وسط قرار گرفته است . کلید حرکتی چهار جهتی نیز زیر صفحه نمایش وجود دارد که دو کلید انتخاب در هر طرف آن قرار دارد . کلید C و منو زیر این کلیدها هستند درحالی که کلیدهای Call و End در لبه های گوشی مشاهده می شوند . کلید چند رسانه ای جدید نوکیا بین کلید انتخاب راست و کلید C قرار گرفته است . این کلیدها به اندازه کافی بزرگ هستند و استفاده از آنها آسان است . حاشیه بیرونی کلید حرکتی پهنای کمی دارد که به موجب آن قسمت مرکزی کلید حرکتی بطور تصادفی فشار داده می شود . این کلید در زمان مرور در منوها بخوبی عمل می کند .


محل کارت حافظه ، microUSB و سوکت شارژر در طرف چپ نوکیا N82 وجود دارد . محل کارت حافظه microSD دارای یک محافظ پلاستیکی ساده است اما دو سوکت دیگر درپوش محافظ ندارند که تاحدودی نمای گوشی را خراب می کند .


چند کلید کنترل در طرف راست گوشی وجود دارد . بلندگوهای استریو در دو انتهای آن قرار دارند که کلیدهای ولوم / زوم ، کلید بررسی و کلید دوربین بین آنها مشاهده می شوند . محل قرار گیری بلندگو درست مانند مدل N95 نوکیا است و به این معنی می باشد که باید در حالت افقی از گوشی استفاده کنید . این دوربین پیشرفته دارای حالت نیمه دیافراگم است . کلید بررسی ، کاربر را به آخرین عکس های ذخیره شده می رساند .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/ta13.jpg

کلید روشن / خاموش در قسمت بالای نوکیا N82 وجود دارد که مانند سایر گوشی های سیمبین ، برای سوئیچ بین پروفایل ها و قفل کردن گوشی نیز از آن استفاده می شود . سوکت صوتی 3.5 میلی متری و محل بند مچ / گردن نزدیک آن قرار دارد . از آنجایی که سوکت صوتی در بالای گوشی وجود دارد ، زمانی که تلفن داخل جیب است نیز استفاده از آنها آسان می باشد . فقط میکروفن در پایین گوشی مشاهده می شود.


قاب پشت گوشی طراحی جالبی دارد. دوربین 5 مگاپیکسل با اپتیک Carl Zeiss و فلش Xenon در قاب پشت نوکیا N82 وجود دارد . فلش از نور کافی برخوردار است . دوربین همچنین دارای پوشش محافظ لنز است که توسط یک قسمت کشویی نقره ای کوچک درست بالای آن باز می شود . باز و بسته کردن آن آسان است اما با اینحال بطور تصادفی باز نمی شود .
http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/ta22.jpg

باتری گوشی از نوع BP-6MT با توان 1050 mAh است که در حالت Stand by حداکثر 225 ساعت و در مکالمه مداوم 4 ساعت و نیم دوام می آورد .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/ta24.jpg

صفحه کلید :

صفحه کلید کاراکتری نوکیا N82 بحث برانگیزترین قسمت گوشی است . کاربران بسیاری نسبت به ترکیب صفحه کلید در مدل N91 اعلام نارضایتی کردند و نوکیا با اینحال همان ترکیب را در این گوشی بکار گرفت . اگرچه صفحه کلید مانند N91 نیست و در این مدل با صفحه نمایش در یک سطح قرار دارد و دسترسی به هر ردیف از کلیدها آسان است .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/k1.jpg

کلیدها اندازه بسیار کوچکی دارند و تشخیص دادن آنها مشکل است . بطور کلی ، تایپ کردن بدون نگاه کردن به صفحه کلید امکان پذیر نیست . بین کلیدها فاصله زیادی وجود دارد . نوکیا می توانست صفحه کلید بهتری را برای مدل N82 در نظر بگیرد . نور زمینه صفحه کلید بطور یکنواخت است اما خیلی قوی نیست .

صفحه نمایش :

مدل نوکیا N82 به یک صفحه نمایش 2 اینچ TFT با وضوح QVGA مجهز است که حداکثر 16 میلیون رنگ را نشان می دهد اما کیفیت آن در حد عالی نیست . صفحه نمایش روشنایی زیادی ندارد و رنگ های آن در مقایسه با N95 8GB کمی مات می باشند . صفحه نمایش نوکیا N82 مانند سایر مدل های جدید نوکیا زیر نور مستقیم خورشید بخوبی خوانده می شود و از تمامی زوایا قابل مشاهده می باشد .


ساختار منو :

نوکیا N82 دارای سیستم عامل سیمبین 9.2 با سومین نسخه سری 60 است . Feature Pack1 نیز مانند سایر تلفن های هوشمند نوکیا وجود دارد . این گوشی 128MB RAM دارد و بندرت هشدار " حافظه پر شده است " روی صفحه نمایش نوکیا N82 مشاهده می شود . منوی اصلی تلفن دارای دو حالت مشاهده متفاوت است که بصورت یک ماتریس ۴ x ۳ از آیکن ها و یا به شکل لیست می باشد .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/m2.jpg

کاربر می تواند انتخاب کند که آیکن ها بصورت انیمیشن باشند یا نه . حالت مشاهده V-Shape و Horse Shoe وجود ندارد . اندازه فونت نیز قابل تنظیم است . حرکت در منوها سریع و بدون وقفه است و کلید حرکتی به مرور در منو کمک می کند . منو را می توان به صورت افقی یا عمودی مشاهده کرد . با حرکت دادن تلفن به طرف چپ ، صفحه نمایش بطور اتوماتیک چرخش پیدا می کند . اگرچه گاهی اوقات در همان زمان واکنش نمی دهد و پیش از سوئیچ بین حالت های مشاهده یک تکان آرام نیاز است. سرعت چرخش صفحه نمایش مانند مدل N95 8GB است . نوکیا برای چرخش صفحه نمایش انیمیشن ندارد .


صفحه نمایش به مدت یک ثانیه مشکی می شود و بعد در حالت انتخابی بر می گردد . یک دایره آبی نزدیک به آیکن هر نرم افزار در حال اجرا ظاهر می شود تا بصورت یک شاخص معروف سیمبین به کاربر یادآوری کند که در صورت عدم نیاز ، آن را غیر فعال کند . در این گوشی چند آلارم وجود دارد و ضبط صوت محدود به یک دقیقه نیست . صفحه نمایش Stand by فعال روش ساده و آسانی برای ایجاد میانبر به تمامی نرم افزارهای مورد نظر است . کاربر می تواند برای وب سایت های مورد علاقه خود نیز میانبر تعیین کند تا سریعتر به آنها دسترسی داشته باشد . ویژگی های دو Softkey نیز قابل تغییر است .


برای قفل کردن صفحه کلید باید کلید انتخاب چپ و کلید ستاره را بطور متوالی فشار دهید . اگر کلید چپ بطور عادی فشار داده شود حدود یک ثانیه منتظر می ماند تا مشخص شود که فرمان قفل نیز متعاقب آن اجرا می شود یا نه . در غیر اینصورت قفل اتوماتیک صفحه کلید پس از یک دوره از پیش تنظیم شده فعال می شود . گزینه های آن از 5 ثانیه تا یک ساعت قابل تنظیم است و در صورت تمایل می توان آن را غیر فعال کرد . حافظه داخلی 132MB است و این گوشی همچنین از محل کارت حافظه microSD تا 2GB نیز پشتیبانی می کند . دسترسی به نرم افزارها و سایر فایل های ذخیره شده در کارت حافظه ، سریع است و در مقایسه با دسترسی به فایل های حافظه تلفن ، تفاوتی ندارد .


منوی چند رسانه ای نوکیا N82 در میان ویژگی های پیشرفته مدل های سری N قرار دارد که با فشار دادن کلید اختصاصی و دسترسی به ویژگی های چند رسانه ای گوشی عمل می کند . این منو شبیه منوی چند رسانه ای در نوکیا N81 و N95 8GB است که آیکن های آن بر اساس موضوع تفکیک می شوند و با انتخاب نوار مربوطه بصورت منوهای drop-down ظاهر می شوند . اگر طرح منو مطابق سلیقه شما نیست به راحتی می توانید آیکن ها را دوباره مرتب کنید تا نتیجه بهتری بهمراه داشته باشد . مانند هر گوشی دیگر سیمبین در این مدل نیز سیستم داخلی تشخیص صدا وجود دارد . این ویژگی کاملا مستقل از بلندگو است و درصد بالایی از فرمان های صوتی کاربر را تشخیص می دهد . کارایی آن فقط با N95 و N95 8GB مطابق است .


در نوکیا N82 پنج تم از پیش نصب شده وجود دارد که تمامی آنها تم های سری N نامیده می شوند . امکان دریافت تم های بیشتر نیز فراهم شده است .

تماس و دفترچه تلفن :

دفترچه تلفن نوکیا N82 مانند سایر گوشی های سیمبین ساده و بسیار عالی است و می تواند تعداد نامحدودی مخاطب و زمینه را ذخیره کند . می توان از تمام حافظه موجود برای ذخیره کردن مخاطب استفاده نمود . مخاطبین بر اساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب می شوند و با تایپ کردن تدریجی نام هر یک از مخاطبین می توان آنها را جستجو کرد .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/t4.jpg

زمینه های از پیش تنظیم شده متفاوتی برای ویرایش مخاطب وجود دارد و کاربر می تواند هریک از آنها را هر چند بار که مورد نیاز است ، تکرار نماید و همچنین زمینه های جدیدی را ایجاد نماید . برای هر مخاطب می توان عکس و زنگ شخصی تعیین کرد . مخاطبین را می توان گروهبندی نمود و برای آنها نیز زنگ خاصی تعیین کرد . نرم افزار Log تماس حداکثر 20 تماس را در نوار تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق ثبت می کند .


از منوی Stand by و با استفاده از کلید Call می توان به این نوارها دسترسی پیدا کرد . اگر از منوی اصلی وارد نرم افزار Log شوید لیست کاملی از تمام ارتباطات شبکه در 30 روز گذشته را مشاهده می نمایید که شامل پیام ، تماس و انتقال داده است . این دوره زمانی را می توان کوتاهتر نمود تا در حافظه صرفه جویی شود اما در واقع نیازی به این کار نیست زیرا حتی اگر تعداد زیادی تماس نیز وجود داشته باشد فقط چند کیلو بایت از فضای حافظه را اشغال می کند .


پیام :

صفحه کلید نوکیا N82 برای تایپ کردن پیام چندان مناسب نیست اگرچه منوی پیام بخوبی عمل می کند . هر یک از پیام های SMS ، MMS ، پیام های صوتی و ایمیل ویرایشگر خاص خود را دارند . ویرایشگر SMS یک نرم افزار معروف در تمام تلفن های هوشمند سری 60 سیمبین است که تعداد کاراکترهای باقیمانده از حد 160 کاراکتر را نشان می دهد . کاربر می تواند گزارش تحویل پیام را فعال کند که در زمان قفل نبودن صفحه کلید بصورت pop up روی صفحه نمایش Stand by ظاهر می شود و در پوشه جداگانه ای در زیر منوی پیام ذخیره می گردد .


اگر بدون ارسال پیام از ویرایشگر خارج شوید ، ویرایشگر از شما می خواهد که آن را در پوشه Drafts ذخیره کنید یا پیام را حذف نمایید . ویرایشگر MMS نیز مانند SMS است و تنها تفاوت آن اضافه شدن کادر موضوع است . پیام صوتی نیز یک MMS محسوب می شود . ویرایشگر آن می تواند پیام را در همان لحظه ضبط کند یا از یک کلیپ صوتی از پیش ضبط شده استفاده نماید .


email client بخوبی کارمی کند و می تواند کل پیام یا فقط تیترها را دانلود نماید . از پیوست های ایمیل نیز پشتیبانی می شود . نوکیا N82 نیازهای کاربر را در رابطه با ایمیل برطرف می کند . این گوشی برای پیام ایده آل نیست . اما اگر برای ارسال پیام عجله نداشته باشید با آن مشکل نخواهید داشت .


موسیقی و رادیو :

در این گوشی کلیدهای اختصاصی ویدئو وجود ندارد اما کنترل آن با استفاده از کلید حرکتی بسیار آسان است. نرم افزار پخش موسیقی از فرمت eAAC+ , AAC , MP3 و WMA پشتیبانی می کند . M3U PlayList بخوبی عمل می کند و فایل ها با انتخاب گزینه refresh به فهرست موسیقی اضافه می شوند . آهنگ ها براساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز بطور اتوماتیک تفکیک می شوند و جستجوی قطعات موسیقی با تایپ کردن تدریجی نیز امکان پذیر است . انتقال دادن آهنگ ها به نوکیا N82 از طریق بلوتوث ، USB یا با دانلود کردن از اینترنت صورت می گیرد .


از کارت خوان نیز می توان به این منظور استفاده کرد و آنها را مستقیمابه کارت حافظه انتقال داد . با تکمیل انتقال USB ، تلفن بطور اتوماتیک برای آهنگ های جدید اسکن می کند و در صورت تایید کاربر ، آهنگ های جدید به فهرست موسیقی اضافه می شوند . نرم افزار پخش موسیقی دارای پنج گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر است که در صورت نیاز می توان آنها را ویرایش کرد یا اکولایزرهای جدیدی را ایجاد نمود . کاربر می تواند نرم افزار پخش موسیقی را غیر فعال کند و در RAM صرفه جویی نماید ، اما حافظه گوشی به قدری است که نیازی به این کار نمی باشد . نوکیا N82 از پروفایل A2DP بلوتوث پشتیبانی می کند که امکان گوش دادن به موسیقی را در هدست استریوی بلوتوث فراهم می کند . N82 دارای Real Player برای پخش کلیپ های ویدئویی است .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/mu4.jpg

نرم افزار پخش ویدئو در حالت افقی و عمودی کار می کند و می تواند به حالت تمام صفحه سوئیچ کند . مشاهده یک کلیپ ویدئویی روی صفحه نمایش بزرگ واقعا لذت بخش است . در حالت تمام صفحه ، ویژگی های Soft Key نشان داده نمی شود و فقط با فشار دادن یک کلید بصورت pop up ظاهر می شود . N82 دارای نرم افزار از پیش نصب شده Flash Player نیز می باشد . در صورت خسته شدن از موسیقی می توانید از رادیو استفاده کنید . رادیو FM بطور اتوماتیک ایستگاههای موجود را اسکن و ذخیره می کند . اگر ارتباط اینترنتی برقرار باشد ، نرم افزار Visual Radio می تواند تمامی ایستگاههای محلی را دانلود کند و آنها را با نام روی گوشی ذخیره نماید .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/mu6.jpg

دوربین :

دوربین در نوکیا N82 از مزیت های گوشی محسوب می شود . اگر چه دوربین از نظر لنز ، حسگر یا پردازش تصویر با نوکیا N95 تفاوت ندارد اما فلش Xenon موجود در آن یک مزیت به شمار می آید . لنز دوربین دارای پوشش محافظ است که آن را از خراشیدگی محافظت می کند . کمتر از سه ثانیه طول می کشد تا نرم افزار دوربین فعال شود و می توان گفت که مانند مدل N95 است . فاصله بین گرفتن دو عکس 3-2.5 ثانیه است . اگرچه زمانی این وقفه های کوتاه مدت بدست می آید که حالت پیش نمایش اتوماتیک غیرفعال باشد . منوی دوربین مانند N95 8GB است و تنظیمات گسترده ای دارد که شامل تنظیم دستی رنگ سفید و ISO ، میزان نوردهی ، تنظیمات کنتراست و جلوه های ویژه مختلف است که سایه رنگ نامیده می شوند . خطوط شطرنجی برای نمایاب بکار می رود تا در کادر بندی تصاویر به کاربر کمک کند . از این خطوط برای تنظیم سوژه مورد نظر و قراردادن آن روی خطوط یا نزدیک آنها و یا روی نقاط تقاطع بکار می رود که زیبایی خاصی به عکس می دهد . از این روش برای تصاویر افقی نیز استفاده می شود . برای مثال ، در عکس گرفتن از آسمان ، آسمان باید یک سوم یا دو سوم از کادر را اشغال کند و افق در مرکز قرار گیرد .


حالت عکسبرداری متوالی و Self-timer ( زمان دادن به دوربین برای گرفتن عکس ) نیز وجود دارد . فلش Xenon را می توان در چهار روش ( اتوماتیک – همیشه روشن – کاهش قرمزی چشم در تصاویر – همیشه خاموش ) تنظیم کرد . راهنمایی ها در فونت کوچک نشان داده می شوند تا کاربر متوجه شود که تلفن در هر لحظه چه کاری انجام می دهد ( برای مثال ، پردازش تصویر ) . کیفیت تصویر بسیار عالی است و فلش Xenon عالی عمل می کند که بهترین فلش موجود در بازار است . این دوربین 5 مگاپیکسل مانند دوربین N95 کار می کند .


از دوربین ثانیه برای گرفتن عکس ستفاده می شود که از منوی دوربین می توان سریعا به آن دسترسی پیدا کرد و برای ایجاد تصاویر خود نگاره یا عکس مخاطب از آن ستفاده نمود . دوربین ثانویه از قابلیت فیلمبرداری نیز برخوردار است اما کلیپ های ویدئویی حاصل تقریبا غیر قابل استفاده می باشند . نوکیا N82 در وضوح VGA در 30 fps فیلمبرداری می کند . ویدئوها در فرمت MPEG-4 ذخیره می شوند و دارای تنظیم اتوماتیک یا دستی رنگ سفید می باشند . سایر ویژگی های موجود شامل حالت شب و جلوه های ویژه رنگ است . تنها مشکل اینجاست که ویدئوها با این کیفیت خیلی سریع حافظه را پر می کند یعنی یک ویدئوی 100 دقیقه ای را می توان روی یک کارت حافظه 2GB ذخیره کرد ، به شرط اینکه چیز دیگری روی آن نباشد .


سایر امکانات :

گالری در گوشی های سری N نوکیا بسیار عالی است و نوکیا N82 نیز این مورد را ثابت می کند . نمای چرخش سه بعدی در گالری از کارایی کافی برخوردار است . در نوکیا N81 کلید حرکتی به بهتر عمل کردن گالری کمک می کند که اگر در نوکیا N82 نیز وجود داشت گالری کارایی فوق العاده ای را ارائه می داد . از نظر ویژگی های گالری ، تفاوت دیگری میان این دو مدل مشاهده نمی شود . تصاویر را می توان در حالت افقی و عمودی مشاهده کرد و تا 8 برابر در تصاویر زوم کرد . بطور کلی ، مرور کردن در تصاویر و زوم روی آنها بقدر کافی سریع است که در مقایسه با N95 8GB کمی کندتر می باشد .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/sa3.jpg

گالری همچنین دارای گزینه Slide Show با تنظیمات قابل تغییر است که شامل مرور کردن اتوماتیک و پخش یک قطعه موسیقی از پیش تعیین شده از تلفن است . اگر مدیریت فایل در گالری نیاز شما را بر طرف نمی کند ( شامل ارسال چند فایل در یک زمان است ) می توانید از File manager استفاده کنید و فایل ها را به هر ترتیب دلخواه تنظیم کنید . مدیر نرم افزار نیز وجود دارد که از نرم افزارهای نصب شده در نوکیا N82 محافظت می کند و مانند سایر گوشی های سیمبین است . این برنامه اطلاعاتی در مورد نرم افزارهای نصب شده ، حذف کردن آنها و رویدادهای مربوطه را ثبت می کند .


نرم افزار Search نیز وجود دارد که دارای یک کادر در منوی Stand by فعال می باشد و هر آیتم را در گوشی از پیام ها تا تنظیمات پیدا می کند . هر بیت از داده چک می شود و سپس نتایج را به نمایش می گذارد .


این گوشی برای تبادل داده از USB 2.0 ، بلوتوث 2.0 با پروفایل EDGE , GPRS , HSCSD , A2DP و نسل سوم با HSDPA پشتیبانی می کند . برای تکمیل ارتباط بی سیم از Wi-Fi با upnp نیز استفاده می شود . نوکیا N82 دارای محل کارت حافظه نیز می باشد و تنها گزینه ارتباطی که این گوشی فاقد آن است ، مادون قرمز می باشد که با وجود امکانات پیشرفته ارتباطی نیاز چندانی به مادون قرمز احساس نمی شود . مرور کردن در اینترنت با استفاده از نوکیا N82 بسیار لذت بخش است و صفحه وب هر چقدر پیچیده باشد به راحتی روی صفحه نمایش نشان داده می شود که درست مانند PC بنظر می رسد . مکان نمای مجازی ماوس به مرور و جستجو کمک می کند . کنترل مرورگر و کار با آن بسیار عالی است . در سایت های بزرگ که به جستجو و مرور زیاد نیاز است می توان نقشه کوچنیققا فعال کرد که به مرور کمک می کند . فقط با چند فشار کلید می توان میزان زوم را تنظیم کرد . RAM بالای گوشی نیز در کارایی مرورگر تاثیر دارد . اکنون اگر صفحات بسیار سنگین وب را بار گذاری کنید و چند نرم افزار نیز در زمینه در حال اجرا باشند ، باز RAM به پایان نمی رسد . فونت های بسیار کوچک نیز روی صفحه نمایش 2.4 اینچ قابل خواندن هستند .


نوکیا N82 ویژگی های بسیاری برای مدیریت زمان دارد . تقویم دارای سه تصویر متفاوت ماه ، هفته و روز است و چهار نوع رویداد را می توان در تقویم تنظیم کرد که شامل قرار ملاقات ، یادداشت ، سالروز و لیست to-do است . هر رویداد دارای زمینه های خاص خود است که بعصضی از آنها امکان فعال کردن آلارم در یک زمان از پیش تنظیم شده را فراهم می کند و آلارم بعنوان یادآوری عمل می نماید .


نرم افزار Lifeblog بطور اتوماتیک تصاویر ، پیام های متنی و چند رسانه ای ، ویدئوها ، صداها و پست های blog را مانند دفترچه یادداشت جمع آوری می کند و سپس امکان مرور کردن آسان ، به اشتراک گذاشتن ، ذخیره و جستجوی آیتم ها را فراهم می نماید .


Mobile Office نیز وجود دارد که با نرم افزارهای از پیش نصب شده می تواند فایل های Word و Excel را باز کند . با نسخه QuickOffice موجود در این گوشی امکان ویرایش کردن مستندات وجود ندارد و برای ویرایش کردن آنها باید نرم افزار کامل را از مرکز دانلود نوکیا خریداری کنید . خواننده PDF نیز وجود دارد و ZIP manager امکان استخراج فایل های آرشیو از تلفن را فراهم می کند .


سایر نرم افزارهای زمانبندی و سازماندهی شامل مبدل ، ماشین حساب و ضبط صوت است . نرم افزار یادداشت نیز وجود دارد .


نوکیا N82 نیز مانند نوکیا N95 دارای گیرنده داخلی GPS است . متاسفانه مشکل قفل کند اولیه در N82 وجود دارد و تلفن به زمان نیاز دارد تا موقعیت اولیه شما را پیدا کند ، بخصوص اگر کاربر در وسیله نقلیه در حال حرکت باشد . A-GPS داخلی تا حدودی زمان مورد نیاز را کاهش می دهد اما در اکثر موارد برای انتقال داده ، هزینه دارد . GPS داخلی با نرم افزار نقشه های نوکیا کار می کند و علاوه بر رایگان بودن ، استفاده از آن نیز آسان است . فقط راهنمایی صوتی مرحله به مرحله در این نرم فزار هزینه دارد .
http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/sa22.jpg

نرم افزار نقشه های نوکیا بسیار عالی است و منوهای زیبایی دارد . الگوریتم مسیریابی آن مطابق با نیاز کاربر قابل تنظیم است و می توان در آن از میانبر و تونل استفاده کرد و مسیر سریعتر و کوتاهتر را انتخاب نمود . برای انتخاب مسیر پیاده روی نیز می توان از این نرم افزار استفاده نمود . کاربر می تواند گیرنده GPS را غیر فعال کند و در عوض از نقشه کاغذی استفاده نماید .

http://www.gsmaria.com/Reviews/Reviews/168/Images/sa25.jpg

نوکیا N82 دارای سه بازی از پیش نصب شده است که دو تا از آنها بر اساس پلتفورم جدید N-gage می باشند و با اینکه بصورت نسخه های آزمایشی هستند اما اجرای آنها بسیار جالب است . دو تا از این بازی ها که در مدل N95 8GB نیز وجود دارد شامل Asphalt 3 Street و FiFA 2007 می باشند و بازی سوم نیز Shake است .