PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقطه ضعف در بخش تبلیغات رپیدلیچ ...(آموزش دور زدن تبلیغات رپیدلیچ ها)

Morteza561
07-24-2010, 12:32 AM
سلام

امروز می خوام بهتون یاد بدم که چطوری از شر تبلیغات لیچر هایی که تبلیغاتشون بالا نمیاد راحت شید.

اولا این آموزش فقط در مرورگر محبوب و جهانی و خوب و قدرتمند و ... :khe: Opera امکان پذیره. ثانیا از این روش فقط برای سایت هایی استفاده کنید که تبلیغاتشون بالا نمیاد. چون گناه دارند بذارید لااقل 2 قرون پول تو جیب صاحباشون بره.

آموزش:

وقتی روی Transload کلیک می کنید صفحه ای باز میشه که تو یه سری متن نوشته و قراره که پایینش تبلیغات بیاد (که نمیاد). بعد روی اون نوار خاکستری کوچیک که بالای صفحه زیر کادر آدرس سایت قرار داره کلیک کنید. یه نوار آدرس جاش میاد که آدرس سایت توشه. حالا کافیه هر آدرسی که خواستید توش تایپ کنید تا زمانسنج شروع به کار کردن کنه. حتی میتونید برای راحتی بلافاصله بعد از این که آدرس رو وارد کردید سریعا روی دکمه ضربدر کلیک کنید تا همون صفحه (مثل گوگل) هم باز نشه.

البته این آموزش فقط به سه درد میخوره: 1- کسایی که سرعت اینترنتشون کمه 2- کسایی که نگران ترافیک ADSL خودشونن 3- استفاده از سایت هایی که تبلیغاتشون نمیاد.

ببخشید حالا من از اساتید یه سوال داشتم. چطوری میشه یه فایل مستقیم رو روی mediafire ریموت آپلود کرد؟

Pezhman
07-24-2010, 12:46 AM
یه راه دیگه
فقط کافیه به محض باز شدن pop up
با زدن Esc صفحه رو stop کنید

تمام

ببخشید حالا من از اساتید یه سوال داشتم. چطوری میشه یه فایل مستقیم رو روی mediafire ریموت آپلود کرد؟

درود
ریموت آپلود مدیافایر از طریق خود سایت برای افراد پرمیوم قابل دسترسیه

ولی شما می تونی لینکتو به یه لیچ منتقل و از طریق لیچ و گزینه upload روی مدیافایر ریموت کنی

یا به میرور ساز هایی مثل اینا بدی:

http://www.flameupload.com/remote.php

http://www.mirrorsupload.com/remote.php

Morteza561
07-24-2010, 03:30 AM
درود
ریموت آپلود مدیافایر از طریق خود سایت برای افراد پرمیوم قابل دسترسیه

ولی شما می تونی لینکتو به یه لیچ منتقل و از طریق لیچ روی مدیافایر ریموت کنی

عجبااااااا :blink2: :blink2: :blink2: :blink2: :blink2: :blink2: :blink2: :blink2: :blink2:

از بدبختی من امروز که من این کار رو کردم لیچرم خراب بود. فکر کردم نمیشه فایل با لینک مستقیم رو لیچ کرد. :good:

از راهنماییتون ممنونم و از این که بیخود وقتتون رو گرفتم عذر می خوام.:gol roz:

Pezhman
08-19-2010, 12:27 PM
سلام به همه دوستان
یکی از چیزهایی که همیشه آزارم میده انجام کارهای تکراری هست . . .
تصور کنید بخواید 50 تا لینک رو لیچ کنید و لازم باشه برای هر لینک هم ده ثانیه (یا بیشتر) وقتتون رو هدر بدید و هم 50 تا تبلیغ ببینید برای همین در پی راهی برای دور زدن تبلیغات بودم تا اینکه این راه رو کشف کردم (خواستن توانستن است )
خوب روند کار از این طریق هست :
چند تا از سایت لیچ مورد نظر تو تب های مختلف مرورگرتون (فرقی نداره چه مرورگری) باز کنید بعد از اینکه همه لود شد تو هر کدوم از تب ها لینک مورد نظر رو وارد کنید .
بعدش که وارد کردن لینک ها تموم شد روی هر تب برید و روی دکمه Tranload کلیک کنید (بعد از کلیک برید سراغ تب بعد) اینجوری فقط یه صفحه تبلیغات باز میشه و متن همه ی دکمه های Transload مثلا به عدد 10 تغییر پیدا میکنه حالا کافیه فقط همون یه تبلیغ رو باز کنید و ببینید در این صورت کونتور هر چند تا تب که از اون سایت لیچ باز کرده باشید شروع به کم شدن میکنه و بعدش میتونید تمام دکمه های دانلود تب ها رو بزنید که همه رو با هم دانلود کنه .

نتیجش میشه یه چیزی تو مایه های عکس زیر :

http://pic.azardl.com/images/34332518700021460060.jpg

دی ور لیچ
cyclops

shmp30
11-17-2010, 11:48 AM
بابا برا من هیچ کدوم از این تایمر هاشون کار نمیکنن ... چه کار کنم ؟

برای مشکل تبلیغات از هیلتر شکن استفاده کنید . تبلیغاتشون ف ی ل ت ر هستن . :asabei:

x11416
11-24-2010, 03:54 AM
حتما شما هم با بعضی از سایت های لیچ مواحه شدید که ثانیه شمار انها بعد از چند ثانیه از کار می افتد و نمیتوانید لینک ها را مستقیم کنید . برای حل این مشکل کافیست وقتی پنجره جدید باز شد سریع روی اون پنجره راست کلیک کنید و گزینه stop را بزنید البته این گزینه روی مرورگر فایرفاکس است و ممکنه در دیگر مرورگرها همچین گزینه ای در راست کلیک موس موجود نباشد

Open-Source
12-22-2010, 10:00 PM
یه راه فوق العاده ساده برای خلاصی از تبلیغات رپیدلیچ:
:khandeh:

لینک مورد نظرتون روی توی اون TextBox کپی کنید و بجای کلیک روی اون Bottom (همون Translate) فقط کافی هستش یه Enter بزنید.

اصلا دیگه صفحه تبلیغات باز نمیشه.
:shokhei::shokhei::shokhei::shokhei: