PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفند های کیبورد



!INFERNAL
08-25-2011, 12:23 AM
کلیدهای میانبر کاربردی در نرم‌افزار Winamp





نرم‌افزار Winamp یکی از قدیمی‌ترین پخش‌کننده‌های فایل‌های صوتی و تصویری است که کاربران زیادی از آن بهره می‌برند. این نرم‌افزار نیز به مانند نرم‌افزارهای همانند دارای کلیدهای میانبر و ترکیبی مختلف جهت تسریع در کار است. هم اکنون به معرفی این کلیدهای میانبر کاربردی در نرم‌افزار Winamp می‌پردازیم.


بدین منظور:
کلیدهای تک یا ترکیبی زیر را در محیط نرم‌افزار وارد نمایید:
L: باز نمودن پنجره Open Files برای اجرای یک فایل صوتی یا تصویری
Z: رجوع به آهنگ قبلی
B: رجوع به آهنگ بعدی
X: پخش آهنگ
C: توقف کوتاه آهنگ یا Pause
X: ادامه پخش آهنگ متوقف شده
V: توقف کامل آهنگ (ترفندستان) یا Stop
Shift+L: باز نمودن پنجره Open Folder برای اجرای فایل های موجود در فولدر
Ctrl+P: باز نمودن Preferences (بخش تنظیمات)
Alt+3: مشاهده مشخصات آهنگ اعم از نام خواننده، آلبوم، ژانر و...
Ctrl+A: قرار گرفتن برنامه در حالت Always Top و یا همیشه در دسترس
Ctrl+S: ذخیره نمودن آهنگ در لیست سمت راست
Alt+S: مراجعه سریع به بخش Skins (پوسته ها)
Ctrl+Z: مراجعه سریع به ابتدای لیست
Ctrl+B: مراجعه سریع به انتهای لیست
Ctrl+J: مراجعه سریع به زمان دلخواه (دقیقه و ثانیه دلخواه)

!INFERNAL
08-25-2011, 12:24 AM
کلیدهای میانبر در ویندوز 7


همان‌طور که اطلاع دارید پس از مدت‌ها انتظار، پیش‌نمایش نسل بعدی سیستم‌ عامل ویندوز، با نام "ویندوز 7" در تاریخ 7 ژانویه 2009 عرضه شد. به گفته اکثر کارشناسان ویندوز 7 بسيار بهتر از ويستا بوده و طراحان موفق به برطرف كردن مشكلاتي شده‌اند كه كاربران سيستم مذكور را به ستوه آورده و ناراضي كرده بود. بنا بر پیش‌بینی ها و گفته‌های مسئولان مایکروسافت نسخه نهایی ویندوز 7 در تابستان 2009 عرضه خواهد شد. در ویندوز 7 امکانات و قابلیت‌های متعدد جدیدی نیز افزوده شده است. یکی از این قابلیت‌ها کلیدهای میانبر جدیدی است که در کل محیط ویندوز کاربرد دارد. هم‌اکنون به معرفی این کلیدهای میانبر جدید در ویندوز 7 می‌پردازیم. لازم به ذکر است کلیدهای میانبر سابق که در ویندوزهای قبلی کارایی داشت نیز همچنان برقرارند. لینک دانلود نسخه نمایشی ویندوز 7 و همچنین کرک دائمی آن نیز در ادامه موجود است.


لیست این کلیدهای میانبر جدید در کل محیط ویندوز 7 به شرح زیر است:

کلید Windows + ↑: بیشینه ساختن (Maximize) پنجره.
کلید Windows + ←: حرکت پنجره به سمت چپ. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت چپ خواهد چرخید!
کلید Windows + →: حرکت پنجره به سمت راست. با انجام این عمل به صورت متمادی، کل پنجره به سمت راست خواهد چرخید!
کلید Windows + ↓: کمینه ساختن (Minimize) پنجره (پاتوق یو) و بازگردانی پنجره از حالت بیشینه.
کلید Ctrl + Windows + ←: پرش به مانیتور سمت چپ.
کلید Ctrl + Windows + →: پرش به مانیتور سمت راست.
کلید Ctrl + Windows: کمینه ساختن (Minimize) و بازگردانی کلیه پنجره‌های باز.
کلید T + Windows: متمرکز شدن بر روی اولین پنجره موجود در Taskbar. با فشردن مجدد به پنجره بعدی موجود خواهید رفت و این گردش ادامه دارد. همچنین با فشردن کلید T + Shift+ Windows این گردش عقبگرد خواهد شد.
کلید Space + Windows: مشاهده دزدانه صفحه دسکتاپ! با این عمل، کلیه پنجره‌های باز، شفاف می‌شود به طوریکه صفحه دسکتاپ دیده شود.
کلید G + Windows: مرتب کردن کلیه Gadgetهای موجود به ترتیب حروف الفبا.
کلید P + Windows: تنظیمات (ترفندستان) نمایش خارجی نظیر Mirror ،Extend Desktop و غیره.
کلید X + Windows: صفحه Mobility Center مشابه ویندوز ویستا.
کلید Windows + #: باز نمودن پنجره شماره # موجود در Taskbar. به عنوان مثال برای باز نمودن اولین پنجره Taskbar کلیدهای Win+1 و برای باز نمودن سومین پنجره کلیدهای Win+3 را وارد می‌کنیم.
کلید Windows + +: بزرگ‌نمایی پنجره.
کلید Windows + -: کوچک‌نمایی پنجره.
Alt + P: نمایش و یا عدم نمایش صفحه پیش‌نمایش در هر پنجره.

همچنین کلیدهای ترکیبی زیر که به کمک ماوس صورت میگیرد مختص محیط Taskbar هستند:
Shift + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
کلیک وسط ماوس بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید.
Shift + Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن: باز نمودن یک مورد جدید با دسترسی ادمین.
Shift + راست کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: نمایش منوی پنجره شامل Restore All ،Minimize All ،Move All و غیره.
Ctrl + کلیک بر روی یک آیکن گروهی شده: گردش بر روی پنجره‌های موجود در این گروه.

لازم به ذکر است جهت اطلاع کاربران مبتدی، کلید Windows بین دو کلید Alt و Ctrl در سمت چپ کیبورد قرار دارد.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:25 AM
دو ترفند کوچک به وسیله کلیدهای Ctrl و Shift در ویندوز


هم اکنون قصد داریم دو ترفند ساده و کوچک و در عین حال کاربردی در محیط ویندوز را برای شما بازگو کنیم. دو ترفندی که به وسیله دو کلید Shift و Ctrl صفحه کلید امکان پذیر است؛ Highlight و انتخاب متون توسط کیبورد و دیگری بستن چندین برنامه به شکل همزمان این دو ترفند هستند.


انتخاب متون به وسیله کیبورد
در محلی که متنی در آن قرار گرفته (مثلأ همینجا درپاتوق یو)، یکبار توسط موس یک تک کلیک کنید (یا از طریق دکمه Tab به محلی که متون تایپ شده بروید)، سپس دکمه Shift را بگیرید و دکمه های چپ یا راست موجود روی کیبورد را متناوب وارد نمایید تا آن قسمت از متن به حالت انتخاب درآورده شود. جالب اینکه اگر اینکار را به وسیله گرفتن دکمه Ctrl+Shift به شکل همزمان صورت دهید سرعت کار 2 برابر میشود!

بستن چندین برنامه به شکل همزمان
برای اینکار کافی است کلید Ctrl را گرفته و بر روی برنامه های در حال اجرا در نوار وظیفه یا Taskbar کلیک کنید. خواهید دید که برنامه هایی که در این حالت بر روی آنها کلیک میکنید به حالت انتخاب در می آیند. حال کافی است بر روی یکی از برنامه ها راست کلیک کرده و Close Group را انتخاب کنید تا برنامه های برگزیده بسته شوند.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:26 AM
با ده انگشت تایپ کنید!


تایپ نمودن 180 حرف در یک دقیقه شاید برای شما یک رویا تلقی شود ، اما بایستی بدانید اگر مهارت تایپ 10 انگشتی را فرا بگیرید میتوانید با سرعتی بیش از 5 برابر سایر کاربران عادی تایپ نمایید و با این مقدار حروف در دقیقه متون خود را تایپ کنید. این مهارت را میتوان بسیار گرانبها دانست چرا که در دنیایی که با سرعت رو به مجازی سازی میرود داشتن چنین توانمندهایی بسیار با ارزش است. تایپ 10 انگشتی یک مهارت است که با اندکی تمرین و ممارست میتوانید به آن دست یابید. در این ترفند قصد داریم چندین روش گوناگون که باعث ایجاد یک روند رو به رشد برای فراگیری تایپ 10 انگشتی میشود را برای شما بازگو نماییم.


با دقت به کیبورد نگاه کنید. دو تا از دکمه های صفحه کلید بر روی خود برجستگی های کوچکی دارند که وجود آنها به شما کمک می کند تا موقعیت این دو دکمه را حتی در تاریکی یا بدون نگاه کردن نیز بتوان پیدا کرد. دکمه های مذکور، حروف F و J می باشند. انگشت اشاره دست راست خود را روی حرف F و انگشت اشاره دست چپتان را روی حرف J بگذارید.

دو انگشت سبابه خود را روی دکمه Space مستقر نموده و 6 انگشت باقیمانده را به ترتیب روی دکمه های کنار حروف F و J بگذارید (البته بدون فشردن دکمه ها). با مستقر شدن دستتان در این حالت، موقعیت تمامی دیگر کلیدها، نسبت به این 8 کلید ردیف وسط، قابل پیدا کردن می باشد.

حال، برای تایپ کردن، هر کلیدی را که می خواهید فشار دهید باید از میان 8 انگشت ردیف وسط، فقط یک انگشت که به آن دکمه نزدیکتر است از جای خود بلند شده، کلید مذکور را فشرده و دوباره به جای خود بازگردد. (پاتوق یو) پس از بازگشت انگشت به موقعیت اولیه، انگشت بعدی جهت فشردن دکمه بعدی از جای خود بلند شده، دکمه را فشرده و به جای خود باز می گردد. همینطور، هر دکمه ای را که می خواهیم فشار دهیم، فقط یک انگشت برای فشردن آن از جای خود حرکت کرده، آن کلید را فشرده و دوباره به جای خود باز می گردد.

در شروع کار، ممکن است اجرای این روش، کمی برایتان دشوار بوده و یا احساس کنید، روش کندی است، اما فراموش نکنید که به مرور زمان آنقدر در این کار ماهر خواهید شد که سرعت نوشتنتان با صفحه کلید چندان فرقی با سرعت نوشتن با خودکار نخواهد داشت.

کلیات ماجرا همین بود، اما یادتان باشد که میزان سرعت و مهارت شما در تایپ کامپیوتری فقط و فقط بستگی به میزان تمرین و تجربه تان خواهد داشت. چنانچه زمانی برسد که بتوانید 180 حرف در دقیقه تایپ کنید (با احتساب کسر 5 حرف به ازای هر غلط) ، یعنی شایستگی دریافت مدرک بین المللی این رشته را داشته و از نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور، یک تایپیست حرفه ای به شمار می آیید. پس اگر این مهارت را فرا گرفته اید بایستی به خود ببالید.
به یاد هم داشته باشید مدت دوره آموزش تایپ حرفه ای، به طور معمول در آموزشگاه های فنی و حرفه ای 4 ماه است که گاهی بیشتر نیز می شود. اما جهت آموزش این مهارت به افرادی که واقعأ انگیره و پشتکار یادگیری آن را داشته باشند، یک جلسه نیز کافی بوده و بعد از آن در صورتی که تمرین مرتب و مکرر کنند، به مرور زمان در حد تایپیست های حرفه ای آموزش دیده ظاهر خواهند شد.

متن فوق ، محتوای یک دوره 4 ماهه را در یک جلسه آموزش می دهد، پس در صورت یاد نگرفتن از خودتان نا امید نشوید. تجربه نشان داده است از هر سه نفری که توضیحات فوق برایشان بازگو شده، یک نفر واقعأ تایپیست شده است. چه بسا از میان سه نفر بعدی، آن یک نفر شما باشید!

!INFERNAL
08-25-2011, 12:26 AM
کلیدهای میانبر کاربردی در Yahoo Mail جدید



کلید های میانبر همواره موجب سهولت کاربران در استفاده از کامپیوتر و برنامه های جانبی آن بوده است. همگی ما حداقل با تعدادی از این کلید های میانبر در ویندوز و نرم افزارهای دیگر آشنایی داریم. اما این کلیدها تنها به محیط ویندوز و یا نرم افزارهای تحت آن محدود نمیشود ؛ بلکه کاربردهای دیگری نیز دارد. در نسخه جدید سرویس ایمیل یاهو ، کلیدهای میانبر متعدد و کاربردی گنجانده شده است که سرعت کارکرد شما را افزایش میدهد. در این ترفند به معرفی این کلیدهای میانبر در محیط یاهو میل جدید خواهیم پرداخت.


پیش از هر کاری وارد http://mail.yahoo.com شوید.
نام کاربری و رمز عبور سرویس ایمیل یاهوی خود را وارد کرده و لوگین کنید.
اکنون دقت نمایید یاهو میل شما در حالت نسخه جدید قرار گرفته باشد.
اگر اینگونه نیست و همچنان در حالت Classic قرار دارد (در این حالت در پایین لوگوی اصلی یاهو ، عبارت Classic درج شده است) ، کافی است از بالای صفحه و سمت راست بر روی All-New Mail کلیک کنید تا یاهو میل شما به نسخه جدید تغییر پیدا کند. اگر اصلأ All-New Mail را نمیبینید ، نسخه یاهو میل شما جدید است.

پس از ورود موفقیت آمیز به ایمیل با استفاده از کیبورد از کلیدهای تکی یا ترکیبی زیر در محیط اصلی یاهو میل یا در درون هر میل استفاده کنید:

کلید M : چک کردن ایمیل ها
کلیدهای Shift + M : چک کردن همه ایمیل ها
کلیدهای \ + Ctrl : بستن زبانه (Tab) جاری
کلید N : ارسال ایمیل جدید
کلیدهای Shift + N : ارسال ایمیل جدید در همان پنجره
کلید C : ایجاد یک چت جدید (همچنین کلیدهای Ctrl + Shift + C)
کلید R : پاسخگویی به ایمیل
کلید A : پاسخگویی به ایمیل همه افرادی که در قسمت To قرار دارند
کلیدهای Shift + A : پاسخگویی به ایمیل همه افرادی که در قسمت To قرار دارند در پنجره جدید
کلید F : ازجاع دادن (Forward) ایمیل
کلیدهای Shift + F : ازجاع دادن (Forward) ایمیل در پنجره جدید
کلید K : علامت گذاری ایمیل به عنوان خوانده شده
کلیدهای Shift + K : علامت گذاری ایمیل به عنوان خوانده نشده
کلید L : نشانه گذاری ایمیل (Flag)
کلیدهای Shift + L : برداشتن نشانه ایمیل
کلید Delete : پاک کردن (ایمیل ، مخاطبین و ...)
کلید P : پرینت گرفتن (همچنین کلیدهای Ctrl + P)
کلیدهای Ctrl + S : ذخیره کردن به عنوان پیش نویس (Draft)
کلیدهای Ctrl + Enter : ارسال ایمیل (همچنین کلیدهای Alt+ S)
کلید V : نمایش (پاتوق یو) یا عدم نمایش محتوای ایمیل های دریافتی در قسمت پایین پوشه جاری
کلیدهای [ + Ctrl : حرکت بین Tabها از راست به چپ
کلیدهای ] + Ctrl : حرکت بین Tabها از چپ به راست
کلید Enter (در لیست ایمیل های دریافتی) : باز کردن ایمیل در پنجره جدید
کلید Enter (در لیست مخاطبین) : باز کردن صفحه ویرایش مخاطب
کلیدهای Ctrl + F : جستجوی کلمه یا عبارتی خاص در متن ایمیل
کلید D : انتقال ایمیل به یک پوشه
کلید F11 : گسترش پنجره به صورت بیشترین ارتفاع
کلید Esc : بستن پنجره ایمیل در حال مطالعه
کلیدهای . + Ctrl : ایمیل بعدی (هنگام باز بودن یک ایمیل)
کلیدهای , + Ctrl : ایمیل قبلی (هنگام باز بودن یک ایمیل)

!INFERNAL
08-25-2011, 12:26 AM
شنیدن صدای بیپ پس از زدن کلیدهای Caps Lock ، Num Lock و Scroll Lock

دکمه های Caps Lock ، Num Lock و Scroll Lock بر روی کیبورد ، کلیدهای شناخته شده ای برای کاربران قدیمی و جدید ویندوز هستند. این کلیدهای نیز دارای ترفندهای خاص خود هستند. در این ترفند قصد داریم روشی را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید پس از زدن این کلیدها یک صدای بوق کوچک بیپ را بشنوید. این ترفند بر روی کلیه ویندوزها قابل اجراست.


در ویندوزهای 98/2000/XP/ME
از منوی Start به Control Panel بروید.
بر روی آیکون Accessibility Options دوبار کلیک کنید.
در پنجره باز شده تیک گزینه Use Toggle Keys را بزنید.
OK کرده و خارج شوید.

در ویندوز ویستا
از منوی Start به Control Panel بروید.
در سمت چپ Control Panel گزینه Home Control Panel را انتخاب کنید.
سپس بر روی گزینه Ease of Access و سپس Ease of Access Center کلیک (پاتوق یو) نمایید.
اکنون بر روی Make the keyboard easier to use کلیک کنید.
حال تیک گزینه Turn on Toggle Keys را بزنید.
Save را زده و خارج شوید.

با اسفاده از روش های بالا ، با هر باز زدن کلیدهای Caps Lock ، Num Lock و Scroll Lock صدای بیپ از کیس شما خارج میشود.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:27 AM
کلیه کلیدهای میانبر در محیط Gmail


یکی از ویژگی های جالبی که گوگل برای سرویس میل خود ، Gmail ، در نظر گرفته است ، امکان استفاده از کلیدهای تک و کلیدهای ترکیبی میانبر توسط کیبورد برای سهولت در دسترسی به قسمتهای مختلف این سرویس میل است. به ویژه پس از آنکه امکان ثبت نام در Gmail بدون دعوت نامه نیز امکان پذیر شد کاربران آن بسیار بیشتر شدند. در این ترفند قصد داریم لیست کامل کلیه کلیدهای تکی و ترکیبی میانبر قابل استفاده در Gmail را به زبان فارسی برای شما معرفی کنیم.


کلیدهای تک:
کلید C: ایجاد Compose. در صورتی که کلید Shift+C را بزنید، پنجره‌ی Compose در پنجره‌ای جدید باز می‌شود.
کلید /: جستجو در ایمیل. در جعبه‌ی جستجو با نوشتن کلمه‌ای که می‌خواهید جستجو کنید.
کلید K: رفتن به قسمت Conversation جدید.
کلید J: رفتن به قسمت Conversation قدیم.
کلید N: ایمیل (پیام) بعدی.
کلید P: ایمیل (پیام) قبلی.
کلید O یا Enter: باز کردن. Conversationهای شما را باز می‌کند. حال چه در حالت Expands یا Collapses باشد.
کلید U: بازگشت به لیست Conversation.
کلید Y: آرشیو. آنچه را که در حال دیدن آن هستید را به قسمت آرشیو ایمیل شما می‌فرستد.
کلید X: انتخاب Conversation. برای آنکه آن را بخواهید پاک، آرشیو و کارهای از این نوع کنید.
کلید S: ستاره‌دار کردن پیام یا Conversation.
کلید ‍!: گزارش دادن اسپم بودن یک پیام یا Conversation.
کلید R: جواب دادن (Reply) به پیام. در صورتی که کلید Shift+R را بزنید، پنجره‌ی جواب دادن در پنجره‌ای جدید باز می‌شود.
کلید A: جواب دادن به همه (Reply All). در صورتی که از کلیدهای Shift+A استفاده کنید، پنجره‌ی Reply All در پنجره‌ای جدید باز می‌شود.
کلید F: فوروارد کردن. در صورتی که از کلیدهای Shift+F استفاده کنید، پنجره‌ی فوروارد در پنجره‌ای جدید باز می‌شود.
کلید Esc: خارج شدن

کلیدهای ترکیبی:
Tab سپس Enter: فرستادن پیام
Y سپس O: آرشیو کردن Conversation و رفتن به Conversation بعدی.
G سپس A: رفتن به قسمت All Mail
G سپس S: رفتن به قسمت Starred
G سپس C: رفتن به قسمت Contacts
G سپس D: رفتن به قسمت Draft
G سپس I: رفتن به قسمت Inbox

!INFERNAL
08-25-2011, 12:27 AM
به کیبورد سیستم تان جان تازه ای ببخشید!



چقدر از کیبورد خودتان راضی هستید؟ آیا به درستی کار می کند؟ تمامی این کلیدها در صورتی می توانند مورد استفاده باشند که همگیشان به درستی کار کنند. کافیست یکی از آنها کار نکند دیگر صفحه کلید شما مورد اطمینان نیست و بزودی به کلیدی که کار نمی کند نیاز پیدا خواهید کرد. قبل از آنکه اعصابتان بخاطر مدام فشار دادن کلید خراب، خرد شود، چند نکته زیر را هم امتحان کنید شاید کلید کیبورد سر به راه شد و مدتها در کنارتان بدرستی انجام وظیفه کرد. در این ترفند سعی می کنیم مرحله به مرحله سرویس را به شما آموزش دهیم.


مراحل سرویس:

ابتدا کامپیوتر را خاموش کنید. سپس کیبورد را از کامپیوتر جدا کنید و آنرا به پشت برگردانید و تمامی پیچهای آنراباز کنید. سعی کنید در کنار دستتان ظرفی باشد که پیچها را درون آن بیندازید تا گم نشود. سپس قاب روی کیبورد را به آرامی و با دقت بردارید و مراقب باشید تا کلیدها از روی قاب جابجا نشوند، اکثر کیبوردها بعد از باز کردن پیچهایشان بوسیله خارهایی چفت می باشند، این خارها در کنار کیبورد وجود دارد، سعی کنید آنها را به آرامی باز کنید تا دو سطح کیبورد آزاد شود، این کار را به دقت انجام دهید تا این خارها ن***د.سپس قاب محافظ صفحه کلید راباز کنید. دقت کنید معمولا این قاب توسط پیچهایی به بدنه متصل می باشند. بعد از باز کردن پیچها امکان دارد باز هم قاب باز نشود. در بعضی از کیبوردها علاوه بر پیچ ، چفتهای پلاستیکی نیز وجود دارند که مانع از باز شدن صفحه محافظ می شوند آنها را با دقت آزاد کنید.
اکنون پنبه ای را به الکل سفید آغشته کرده و دو سطح مدار صفحه کلید را به آرامی تمیز کنید. بسیار احتیاط کنید که به مدارها آسیبی نرسانید. بعد از تمیز کردن،برد مربوطه را با پنبه خشک تمیز کنید تا اگر جرمی بجا مانده از بین برود و باعث قطع ارتباط دو سطح مدار نشود. توجه داشته باشید که در بعضی از موارد بعد از تمیز کردن مدار باز هم مشکل کماکان باقی می ماند.
در اکثر این موارد اتصال مدار قطع شده است، این امر بیشتر زمانی اتفاق می افتد که مایعات داخل کیبورد ریخته شده باشد. اکنون پا را فراتر می گذاریم و در صورتی که محل قطع اتصال دیده نشود با یک اهمتر مدار قطع شده را پیدا می کنیم. توضیح این کار ساده است. اهمتر را بر روی حالت اتصال کوتاه قرار دهید. در این حالت در صورتیکه هر دو سر اهمتر را به هم بزنید بوق اتصال کوتاه شنیده می شود. ابتدا یک سر اهمتر را به مدار کلید قطع شده بزنید و با سر دیگر آن مدار را تا انتها دنبال کنید در صورتیکه در هر کجا بوق اتصال شنیده نشد آن قسمت از مدار قطع شده است.
در بازار الکترونیک، ماژیکهایی وجود دارند( خیلی شبیه به خود کار غلط گیر) که قادرند اینگونه قطع شدگی ها را ترمیم کنند. با استفاده از آنها اتصال بین دو نقطه را بر قرار کنید. برای اطمینان مجددا با اهمتر چک کنید.سپس ریبون و محل اتصال آن به کیبورد را با اسپرس خشک تمیز کنید.در صورت نداشتن ماژیک فوق از یک رشته سیم نازک جهت بر قرار کردن اتصال بین دو نقطه قطع شده استفاده کنید. به وسیله چسب نواری (چسب شیشه ای) دو سر سیم را به ابتدا و انتهای محل قطع شدگی متصل کنید.

در انتها نیز کلیدها و قاب بدنه کیبورد را تمیز کنید، دقت داشته باشید که قاب و کلیدها کاملا خشک شده باشند. درصورتیکه کمی آب داخل کلیدها یا بدنه باقی بماند باعث از بین رفتن مدار کیبورد می شود. اکنون کیبورد را به دقت بسته و آن را چک کنید. امیدوارم مشکلات بر طرف شده باشد.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:27 AM
ساخت کلید میانبر برای نرم افزارهای مختلف

اینبار قصد داریم تا به شما ترفندی را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید خودتان در محیط ویندوز XP برای برنامه ها و نرم افزارهای نصب شده کلید میانبر یا Hotkey بسازید. به عنوان مثال کاری کنید که با هر باز فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+Alt+W نرم افزار Microsft Word باز شود.


برای این کار کافی است:
ابتدا یک Shortcut از برنامه درست کنید (بر روی آیکون آن راست کلیک کرده و Create Shortcut را بزنید).
سپس بر روی Shortcut ساخته شده راست کلیک کرده و Properties را برگزینید.
در تب Shortcut و در قسمت Shortcut Key کلیک کنید و در همین زمان کلید میانبری را که میخواهید، وارد کنید (مثلأ همزمان کلیدهای Ctrl+Alt+W را فشار دهید).
در پایان OK را زده و خارج شوید.
از این زمان به بعد در هر جایی از ویندوز این کلیدها را همزمان بفشارید برنامه تعیین شده اجرا میشود.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:27 AM
از صفحه کلید بهتر استفاده کنید!


در این ترفند قصد داریم تا شما را با چندین ترفند ریز و درشت آشنا کنیم که با استفاده از آنها میتونید بهترین استفاده را از کیبورد خود ببرید. با دانستن این ترفندها میتوانید اعمال زیادی را با استفاده از صفحه کلید انجام دهید و در نتیجه سرعت کار با کامپیوتر را تا اندازه زیادی بالا ببرید.


1- اگر کلید Ctrl را زمانی که در حال کشیدن فایلی هستید به طور همزمان فشار دهید فایل مزبور کپی می شود.

2- اگر کلیدهای Ctrl+Shift را زمانی که در حال کشیدن فایلی هستید به طور همزمان فشار دهید Shotcut از فایل مورد نظر ایجاد می شود.

3- زمانی که در حال قرار دادن سی دی درون CD-ROM خود هستید اگر همزمان کلید Shft را فشار دهید از اجرای برنامه Autorun شما اجتناب می کند.

4- هنگامی که در حال مشاهده صفحه وب هستید و می خواهید آن را Full Sceen ببینید کافی است کلید F11 را فشار دهید.

5- اگر کلیدهای Alt+Enter را بطور همزمان فشار دهید پنجره Properties را از آیتم انتخاب شده مشاهده می کنید.

6- با استفاده از کلید F6 می توانید میان بخشهای مختلف صفحه نمایش و یا پنجره فعال جابه جا شوید.

7- کلیدهای Alt+Tab را همزمان بفشارید تا تغییرات بین پنجره ها را مشاهده کنید.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:28 AM
فوت و فن کلیدهای میانبر در هنگام استفاده از اینترنت


قصد داریم تا به شما 8 نوع فوت و فن استفاده از کلیدهای میانبر را هنگام استفاده از اینترنت به طور کلی معرفی کنیم. این نوع کلیدها تمامی برنامه های کاربردی که شما هنگام استفاده از اینترنت به آنها مراجعه میکنید را شامل میشود. لازم به ذکر است که این کلیدها به طور محسوسی باعث صرفه جویی در وقت شما و همین طور حرفه ای شدن شما در هنگام کار با رایانه میشود.


1. ورق زدن صفحات اینترنت در Explorer
این دستور در سیستم فایل های ویندوز 9X ،ME ،NT،2000 و XP عمل می کند. شما برای ورق زدن صفحات در اینترنت، لازم نیست که حتمأ از ماوس استفاده کنید، بلکه توسط کلیدهای Alt و مکان نماهای (Cursor) چپ و راست، این عمل بسیار آسانتر خواهد بود.

2. باز کردن پنجره ای جدید در Explorer
این دستور در سیستم عامل های ویندوز9X ،ME ،NT و 2000 عمل می کند. به طور معمول، اگر بخواهید لینکی را که در یک صفحه اینترنت قرار گرفته، باز کنید، روی آن کلیک راست ماوس را فشار می دهید و از منوهای آن فرمان Open in new window را انتخاب می کنید. ولی روش و دستور سریعتر برای این کار وجود دارد: ابتدا کلید Shift را فشار دهید و بعد کافی است که روی Link مورد نظر، یکبار کلیک کنید.

3. بالا و پایین کردن سریع صفحات اینترنتی
این دستور در سیستم عامل های ویندوز 9X ،ME ،NT،2000 و XP عمل می کند. برای اینکه بتوانید صفحه ای طولانی را در اینترنت بالا و پایین کنید، كافی است كه فقط كلید Space را فشار دهید (ترفندستان) و برای اینكه بتوانید دوباره به بالای صفحه برگردید، ابتدا کلید Shift و سپس کلید Space را فشار دهید.

4. حرکت در صفحات متعدد باز شده اینترنتی
این دستور در سیستم عامل های ویندوز 9X ،ME ،NT ،2000 و XP عمل می کند. شما سایت های متعددی را باز کرده اید و مرتبأ در بین این صفحات در رفت و آمد هستید. اگر شما ابتدا دکمه Alt را گرفته و سپس كلید Tab را فشار دهید، می توانید سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید. با هر بار فشار كلید Tab، در بین صفحات باز شده در حرکت خواهید بود. اگر شما این کلیدها را رها کنید، ویندوز آن صفحه ای را که مارک زده شده است را باز می کند.

5. مارک زدن لغات یا پرش از روی آنها
این دستور در سیستم عامل های ویندوز 9X ،ME ،NT،2000 و XP عمل می کند. با فشردن همزمان کلیدهای Ctrl و مکان نماهای چپ یا راست، از روی یک لغت به سمت چپ یا راست جهش می کنید. اگر همزمان کلید Shift را نیز فشار دهید، با این کار کلماتی که از روی آن پرش کرده اید، مارک دار می شود.

6. باز کردن صفحه مشخصات یک فایل (Properties)
این دستور در سیستم عامل های ویندوز 9X ،ME ،NT،2000 و XP عمل می کند. شما می خواهید سریع و بدون هیچ مشکلی اطلاع حاصل کنید که حجم یک فایل چه قدر است؟ برای این کار شما دیگر احتیاجی ندارید که ابتدا دکمه سمت راست ماوس را فشار دهید و بعد در پایین پنجره باز شده Properties را انتخاب کنید. راه آسانتر برای شما این است که دو کلید Alt و Enter را همزمان با هم فشار دهید. پس از آن، صفحه Properties باز می شود.

7. Zoom کردن به وسیله چرخ ماوس
این دستور در سیستم عامل های ویندوز 9X ،ME ،NT،2000 و XP عمل می کند. كلیدCtrl را فشار داده و نگه دارید و همزمان چرخ ماوس را بچرخانید، صفحه اینترنتی خود را Zoom می کنید اگر چرخ را به سمت بالا بچرخانید، صفحه، کوچکتر می شود و اگر به سمت پایین بچرخانید، صفحه، بزرگتر می شود. این عملکرد در همه کاربردهای Office و Internet Explorer قابل اجراست.

8. بستن پنجره جدید
این دستور در سیستم عامل های ویندوز 9X ،ME ،NT،2000 و XP عمل می کند. عمل بستن پنجره جدید بدون ماوس نیز امکان پذیر است به این ترتیب كه با فشار دادن کلیدهای Alt و F4 به صورت همزمان، می توانید پنجره جدید را ببندید.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:28 AM
وظیفه و عملکرد کلیدهای F

ردیف بالای صفحه کلید شما را 12 کلید F اشغال کرده اند، اما آیا تا به حال به طرز کار این کلیدها و وظیفه ای که هر یک از آنها ایفا میکنند دقت کرده اید؟ در اینجا قصد داریم تا وظیفه و عملکرد هر یک از این کلیدها را برای شما شرح دهیم.


F1 در اکثر برنامه ها از جمله خود ویندوز برای کمک رسانی (Help) به کار می رود.
F2 اگر یک فایل یا دایرکتوری را انتخاب کنید با فشردن کلید F2 روی آن می توان اسم آن را عوض کرد. با زدن کلید Esc تغییرات اعمال نمی شود و با زدن کلید Enter تغییرات شما ثبت می شود.
F3 پنجره جستجو (Search) را برای شما باز می کند.
F4 منوی نشانی پنجره ی فعال ویندوز را به شما نشان می دهد تا بتوانید یک نشانی دیگر انتخاب کنید.
F5 اطلاعات موجود در صفحه را بازخوانی (Refresh) می کند تا از تغییرات احتمالی پس از بازکردن آن پنجره مطلع شوید.
F6 همانند کلید Tab عمل می کند و انتخاب محل های مختلف پنجره فعال را امکان پذیر می کند.
F10 منوی بالای پنجره را انتخاب می کند که می توانید با مکان نما بر روی منوها حرکت کنید. با زدن دوباره F10 یا Esc می توانید از این حالت خارج شوید.
F11 نیز پنجره را به حالت تمام صفحه (Full Screen) در می آورد. با زدن دوباره F11 هم می توانید پنجره را به حالت قبلی باز گردانید.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:29 AM
انجام کلیه کارایی های ماوس به وسیله کیبورد!

با بهره گیری از این ترفند جالب میتوانید بدون نیاز به برنامه خاصی و تنها از طریق کیبورد کامپیوترتان، نشانگر موس موجود در صفحه مانیتور را جابجا نمایید و از طریق آن کلیه عملیات همانند کلیک و راست کلیک را صورت دهید. این ترفند زمانی بسیار مورد استفاده قرار میگرد که نتوانید به هر دلیلی از موس تان استفاده کنید آن وقت است که کیبوردتان جور موس را میکشد!


بدین منظور:
کافی است دکمه های Shift و Alt را که در سمت چپ کیبورد قرار دارند را به همراه دکمه Num Lock بزنید و سپس در کادری که باز میشود بر روی OK کلیک کنید.
حال میتوانید (پاتوق یو) با استفاده از دکمه های 2 ،4 ،6 و 8 سمت راست کیبورد، موس را هدایت کنید و با Enter برنامه ها را باز نمایید و یا به داخل لینکها بروید.
همچنین با استفاده از دکمه های 1 ،3 ،7 و 9 می توان اوریب حرکت کرد. با 0 درگ کرد (کشید)، با 5 می توان کلیک کرد و نهایتأ با / و * می توان 5 را در حالت کلیک چپ یا راست قرار داد.
عملأ کلیه عملکردهای ماوس با کیبورد ممکن خواهد بود.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:29 AM
روشن کردن کامپیوتر با صفحه کلید

با بهره گیری از ترفندی که هم اکنون به شما معرفی خواهیم کرد میتوانید بدون نیاز به نرم افزار خاصی و تنها با استفاده از تنظمیات سیستمی، به وسیله دکمه های کیبوردتان، کامپیوتر خاموش را روشن کنید.


بدین منظور:
ابتدا کامپیوتر را Restart کرده و چندین بار کلید Delete را فشار داده تا به محیط Setup بروید.
سپس گزینه Integrated Peripherals را انتخاب کنید و در صفحه باز شده گزینه Keyboard Power on را انتخاب کنید که شامل گزینه های زیر می باشد که به ترتیب آنها را توضیح می دهیم:
1- گزینه Password: با انتخاب این گزینه می توان پسوردی را وارد نمود و از طریق پسورد کامپیوتر را روشن کرد اگر این گزینه را انتخاب کنیم باید بعد از آن گزینه KB Power On Password را انتخاب و پسورد مورد نظر را وارد کرد و سپس آن را تایید نمود.
2- گزینه Any Key: با انتخاب این گزینه با هر کلید صفحه کلید می توان کامپیوتر را روشن نمود.
3- گزینه Disabled: با انتخاب این میتوان گزینه روشن شدن کامپیوتر را توسط صفحه کلید غیر فعال نمود.
4. گزینه Keyboard 98: این گزینه مخصوص صفحه کلید های قدیمی است.

پس از انتخاب یکی از گزینه های بالا کلید F10 را فشار داده وتغیرات اعمال شده را با زدن کلید Y وسپس کلید Enter تایید می کنیم .
لازم به ذکر است که با برداشتن جامپر Power روی کیس می توان فقط توسط صفحه کلید کامپیوتر را روشن نمود.
دقت کنید اگر Integrated Peripherals را نیافتید احتمالأ گزینه ای مشابه آن وجود دارد.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:29 AM
کلیه کلیدهای میانبر در نرم افزار Internet Explorer


این بار برای شما مجموعه ای از کلیدهای میانبر در نرم افزار اینترنت اکسپلورر را فراهم کرده ایم. با این کلیدهای میانبر میتوانید سرعت خود را هنگام کار با این برنامه بسیار بالاتر ببرید و خود را حرفه ای تر نشان دهید.


F1: نمایش راهنمای مرورگر. در زمانی که پنجره ای باز باشد راهنمای مربوط به همان عنصر را نمایش میدهد.
F11: جابجایی بین حالت تمام صفحه در مرورگر و پنجره در ابعاد عادی.
Tab: حرکت بسمت جلو در بین عناصر صفحه وب و نوار آدرس و نوار لینک.
Shift+Tab: حرکت بسمت عقب در بین عناصر صفحه وب و نوار آدرس و نوار لینک.
Alt+Home: رفتن به صفحه خانگی.
Alt+Right Arrow: رفتن به صفحه بعدی.
Alt+Left Arrow: رفتن به صفحه قبلی.
Backspace: رفتن به صفحه قبلی.
Shift+F10: نمایش منوی آبشاری و میان بر برای یک لینک.
Ctrl+Tab: انتقال (ترفندستان) بین فریم ها بسمت جلو.
F6: انتقال بین فریم ها بسمت جلو.
Shift+Ctrl+Tab: انتقال بین فریم ها بسمت عقب.
Up Arrow: حرکت صفحه بسمت ابتدای سند.
Down Arrow: حرکت صفحه بسمت انتهای سند.
Page Up: حرکت به سمت ابتدای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر نسبت به دکمه بالا.
Page Down: حرکت به سمت انتهای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر نسبت به دکمه پایین.
Home: انتقال صفحه به ابتدای سند.
End: انتقال صفحه به انتهای سند.
Ctrl+F: نمایش پنجره جستجو برای صفحه جاری.
F5: تازه سازی (Refresh) نمودن صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد (تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد).
Ctrl+R: تازه سازی (Refresh) نمودن صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد (تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد).
Ctrl+F5: تازه سازی (Refresh) نمودن صفحه (تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب یکسان باشد) مناسب برای صفحاتی که توسط Ispها Cache می شوند.
Esc: متوقف نمودن عملیات دانلود در صفحه.
Ctrl+O: باز نمودن یک مکان (آدرس اینترنتی) دیگر.
Ctrl+L: باز نمودن یک مکان (آدرس اینترنتی) دیگر.
Ctrl+N: باز نمودن یک صفحه مرورگر دیگر.
Ctrl+W: بستن صفحه مرورگر جاری.
Ctrl+S: ذخیره نمودن صفحه جاری.
Ctrl+P: چاپ صفحه جاری.
Enter: فعال سازی لینک انتخاب شده.
Ctrl+E: باز نمودن جستجو در نوار مرورگر.
Ctrl+I: باز نمودن علایق(Favorites) در نوار مرورگر.
Ctrl+H: باز نمودن سابقه (History) در نوار مرورگر.
Alt+D: قرار دادن متن انتخاب شده در نوار آدرس.
F4: نمایش نوار آدرس سوابق.
Ctrl+Left Arrow: در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت چپ (محلی که کاراکتر / قرار دارد) منتقل می گردد.
Ctrl+Right Arrow: در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت راست (محلی که کاراکتر / قرار دارد) منتقل می گردد.
Ctrl+Enter: در نوار آدرس با زدن این کلید رشته www. به اول متنی که در آدرس باز نوشته اید اضافه می گردد. همچنین رشته com. را به انتهای این رشته اضافه مینماید. مثال: ترفندستان | Tarfandestan - اولین و بزرگترین وب سایت تخصصی ترفند های کامپیوتر و اینترنت (http://forum.patoghu.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.Tarfandestan.c om)
Up Arrow: در صورتی که خاصیت Auto Complete فعال باشد. در لیست مزبور به سمت بالا حرکت می کند.
Down Arrow: در صورتی که خاصیت Auto Complete فعال باشد. در لیست مزبور به سمت پایین حرکت می کند.
Ctrl+D: صفحه جاری را به فهرست علایق (Favorites) اضافه میکند.
Ctrl+B: نمایش پنجره سازمان دهی علایق.
Alt+Up Arrow: بالا رفتن در لسیت در پنجره سازمان دهی علایق.
Alt+Down Arrow: پایین رفتن در لسیت در پنجره سازمان دهی علایق.
Ctrl+X: حذف ( درصورت امکان) و انتقال کپی عنصر انتخاب شده به حافظه.
Ctrl+C: کپی عنصر انتخاب شده به حافظه.
Ctrl+V: اضافه نمودن عنصر درون حافظه در مکان فعلی.
Ctrl+A: انتخاب تمام عناصر.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:29 AM
بیش از 200 نوع از کلیدهای میانبر در ویندوز XP





در صورتی که دوست دارید تا با سرعت بیشتری با کامپیوتر کار کنید و خود را حرفه ای تر نشان دهید ترفندی فوق العاده را برای شما در نظر گرفته ایم. قصد داریم تا بیش از 200 کلید میانبر در محیط ویندوز XP را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آنها میتوانید به طور کامل کارهایی که میتوانید با موس انجام دهید را با کیبورد شبیه سازی کنید.


کلیدهای عمومی
Esc لغو عملیات در حال انجام.
F1 راهنما.
F2 در حالت عادی تغییر نام آیتم (های) انتخاب شده. در برنامه های قدیمی تر (معمولأ تحت DOS) ذخیره فایل جاری.
F3 جستجو.
F4 باز کردن لیست پایین رونده نوار آدرس.
F5 به روز آوری یا ربفرش.
F6 مانند کلید Tab بین اجزای مختلف پنجره جاری گردش می کند.
F10 پرش به منو های اصلی یک پنجره مثل File ،Edit ،View و غیره.
F11 پنجره جاری را تمام صفحه می کند.
PrtScr در ویندوز از کل صفحه نمایش یک عکس می گیرد و آن را در حافظه کلیپ بورد قرار می دهد و میتوان در یک برنامه ویرایش عکس مثل MS Paint آن را Paste کرد.
Tab بین اجزای پنجره جاری گردش می کند.
Space در حالت مرورگر اینترنت اکسپلورر صفحه جاری را به پایین می برد و مثل Page Down عمل میکند.
Backspace در حالت عادی یعنی در مرور ویندوز یک مرحله به بالاتر میرود (معادل Up) و در مرورگر اینترنت اکسپلورر معادل Back است.
Home رفتن به اول خط در حالت ویرایش متن و رفتن به اول صفحه در حالت مرور.
End رفتن به آخر خط در حالت ویرایش متن و رفتن به آخر صفحه در حالت مرور.
Page Up در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولأ همه جا صفحه به صفحه به بالا می رود.
Page Down در حالت مرور چه در اینترنت و چه در ویندوز و معمولأ همه جا صفحه به صفحه به پایین می رود.

ترکیبات کلید Ctrl
Ctrl+Q در بعضی از برنامه ها خروج است.
Ctrl+W در اکثر برنامه هایی که چند فایل را باهم باز می کنند مثل MS Office ،Adobe Photoshop ،Internet Explorer و... فایل باز شده جاری را می بندد.
Ctrl+E جستجو در مسیر جاری.
Ctrl+R تازه کردن صفحه معادل کلید F5 و ربفرش.
Ctrl+Y وقتی که یک عمل به عقب باز میگردیم (Undo) این کلید ها یک عمل به جلو می روند (Redo). البته در بعضی برنامه ها، معمولأ محصولات آفیس مایکروسافت اینگونه هستند.
Ctrl+I باز کردن قسمت علاقه مندی ها.
Ctrl+O باز کردن فایل جدید در اکثر برنامه ها، معادل File > Open میباشد.
Ctrl+P پرینت گرفتن در اکثر برنامه ها.
Ctrl+A انتخاب همه آیتم ها.
Ctrl+S در اکثر برنامه ها ذخیره فایل جاری.
Ctrl+D در اینترنت اکسپلورر صفحه باز شده جاری را به علاقه مندی ها اضافه می کند (معادل Favorites > Add To Favorites) و در ویندوز هم آیتم (آیتم های) انتخاب شده را پاک می کند.
Ctrl+F جستجو.
Ctrl+H معادل History (ابته در ویرایشگر Notepad معادل Find / Replace است).
Ctrl+L در اینترنت اکسپلورر معادل File > Open است.
Ctrl+Z بازگشت به آخرین عملیات انجام شده.
Ctrl+X انتقال (برش) آیتم مورد نظر در حافظه کلیپ بورد.
Ctrl+C کپی آیتم مورد نظر در حافظه کلیپ بورد.
Ctrl+V فراخوانی آیتم مورد نظر از حافظه کلیپ بورد.
Ctrl+B پنجره سازماندهی علاقه مندیها (Organize Favorites) را باز می کند.
Ctrl+N در اینترنت اکسپلورر (تقریبا تمامی مرورگرها) یک پنجره جدید باز می کند.
Ctrl+F1در اکثر برنامه های مختلف راهنمای برنامه را باز می کند.
Ctrl+F4 باز کردن لیست پایین رونده Address Bar در مرورگر اینترنت اکسپلورر.
Ctrl+F10 باز کردن منو های بالای پنجره برنامه ها.
Ctrl+Backspace موقع ویرایش متن همان کار Backspace را انجام می دهد با این تفاوت که به جای پاک کردن کاراکتر به کاراکتر کلمه به کلمه پاک می کند.
Ctrl+5 معادل Select All در اکثر ویرایشگر های متنی.
Ctrl+Home درحالت ویرایش مکان نما را به اول صفحه انتقال می دهد.
Ctrl+End درحالت ویرایش مکان نما را به آخر صفحه انتقال می دهد.
Ctrl+Insert کپی آیتم(های) انتخاب شده در حافظه کلیپ بورد.

ترکیبات کلید Alt
Alt+A باز کردن منوی علاقه مندی ها و قرار گرفتن بر روی Add To Favorites در مرورگر.
Alt+D انتقال مکان نما به نوار آدرس.
Alt+F4 بستن پنجره جاری.
Alt+Space Bar معادل راست کلیک بر روی نوار عنوان پنجره جاری.
Alt+Esc پیمایش بین پنجره های باز جاری.
Alt+Tab گردش بین پنجره های باز جاری.
Alt+Backspace در بعضی از ویرایشگرها معادل Undo عمل می کند (معمولأ ویرایشگرهای قدیمی و تحت داس).
Alt+Home در مرورگر اینترنت اکسپلورر به صفحه خانگی پرش می کند.
Alt+Right Arrow معادل Forward در مرورگر ویندوز.
Alt+Left Arrow معادل Back در مرور گر ویندوز.
Alt+Number ترکیب کلید Alt به همراه زدن یک عدد از قسمت سمت راست صفحه کلید در حالت ویرایش یک کاراکتر معادل کد اسکی عدد وارد شده نمایش می دهد. مثلا اگر Alt را نگه داشته و 789 را وارد کنیم پس از رها کردن کلید Alt این کاراکتر نمایش داده می شود: §.
Alt+Enter متعلقات (Properties) آیتم(های) انتخاب شده را نمایش می دهد.
Alt+PrtScr از پنجره جاری یک عکس تهیه می کند و به حافظه کلیپ بورد انتقال می دهد.

ترکیبات کلید Shift
Shift+F10 معادل راست کلیک.
Shift+Del پاک کردن کامل آیتم (های) انتخاب شده.یعنی بدون این که به سطل بازیافت انتقال یابد پاک می شود.
Shift+Tab وارونه کاری که Tab انجام می دهد.
Shift+Insert فراخوانی اطلاعات از حافظه کلیپبورد.

ترکیبات کلید Win
Win باز شدن منوی Start در ویندوز.
Win+E باز کردن My Computer در حالت نمایش فولدرها.
Win+R باز کردن پنجره Run ویندوز.
Win+U باز کردن پنجره Utility Manager ویندوز.
Win+D نمایش دسکتاپ معادل Show Desktop در ویندوز.
Win+F جستجو.
Win+Ctrl+F جستجوی یک کامپیوتر در شبکه.
Win+L قفل کردن کامپیوتر یا رفتن به حالت Swich User در ویندوز.
Win+M تمامی پنجره های باز را Minimize می کند.
Win+Shift+M تمامی پنجره های Minimize شده را بازبابی می کند.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:29 AM
تایپ نمودن اشکال به وسیله کیبورد


تصمیم داریم تا ترفندی جالب را برایتان بازگو کنیم که بسیاری از کاربران از آن بی اطلاعند! با استفاده از این ترفند میتوانید انواع و اقسام شکل های عجیب و غریب مانند تیر، قلب، گل و... را بدون استفاده از نرم افزار خاصی و تنها با استفاده از کیبورد در محیط ویندوز تایپ نمایید.


برای این کار کافی است:
در هنگام تایپ کلید Alt را نگه دارید و به دلخواه یکی از اعداد سمت راست کیبورد را فشار دهید، سپس کلید Alt را رها کنید. خواهید دید که یکی از اشکال نمایان میشود.
نکته جالب این است که این اشکال تنها محدود به 9 عدد نمیشود، بلکه می توانید وقتی Alt را نگه داشته اید دوبار یک عدد را وارد کنید، خواهید دید که شکل دیگری ظاهر میشود. در نتیجه اگر یک عدد را چندین دفعه وارد کنید شکل دیگری را خواهید دید.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:30 AM
5 کاربرد جالب کلید Alt



Alt ، این کلید کوچک که در سطر آخر کیبورد که در میان دو کلید ویندوز و Space جا خوش کرده است را چندان دست کم نگیرید! چرا که کلید بسیار کارآمد و با استفاده ای برای حرفه ای ها است. در این جا قصد داریم شما را با 5 کاربرد جالب کلید Alt آشنا کنیم تا شما نیز به اهمیت آن پی ببرید.


1- برای رسیدن به Properties کافیست Alt را نگه داشته و روی فایل مورد نظر دوبار کلیک کنید.
2- کلید Alt در هر پنجره ای، (ترفندستان) با یک فشار منوهای پنجره را فعال می کند و با ترکیب آن با هر کدام از حروف منوها، که زیر آن خط کشیده شده است، پنجره مربوط به آن منو را باز میکند.
3- در مرورگر اینترنت اینترنت اکسپلورر، ترکیب Alt و End شما را به آخرین صفحه ای که مشاهده کرده اید خواهد برد.
4- در مرورگر اینترنت اینترنت اکسپلورر، ترکیب Alt با یکی از دو کلید جهت راست و چپ، عمل Back و Forward را انجام می دهد.
5- با ترکیب Alt و Tab شما می توانید به سهولت پنجره های فعال ویندوز را جابه جا کنید.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:30 AM
Numlock روشن در هنگام ورود به ویندوز


اگر با هر بار ورود به ويندوز XP يا 2000 كليد Numlock صفحه كليدتان خاموش است اصلا لازم نیست تنظیمات BIOS كامپيوترتان را دستکاری کنید یا کیبورد خودتان را عوض کنید! زیرا این موضوع کاملأ به ویندوز کامپیوتر شما مربوط می شود. قصد داریم ترفندی ساده را به شما معرفی کنیم که از این پس همواره هنگام ورود به ویندوز کلید Numlockتان روشن باشد.


برای اینکار:
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا رجیستری ویندوز باز شود.
به مسیر زیر بروید:

HKEY_Current_User\Control Panel\Keyboard

در فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > String Value را انتخاب کنید.
نام آن را InitialKeyboardIndicators قرار دهید.
بر روی LegalNoticeText دوبار کلیک کرده و در قسمت Value data عدد 2 را وارد نموده و OK کنید.
با بستن رجیستری و یکبار رستارت سیستم شاهد این تغییر خواهید بود.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:30 AM
تایپ سه عدد کسری کاربردی در محیط ویندوز

با استفاده از این ترفند می توانید خیلی راحت و بدون نصب برنامه خاصی و تنها با استفاده از کیبورد 3 عدد کسری یعنی ¼، ½ و ¾ را در هر جایی از محیط ویندوز تایپ نمایید.


برای وارد كردن اعداد كسری ¼، ½ و ¾ كه در كیبوردهای كامپیوتر دیده نمیشوند:
کافی است به ترتیب کلیدهای ترکیبی Alt+0188 ،Alt+0189 ،Alt+0190 را وارد نمایید.
بدین منظور ابتدا Alt را گرفته و سپس 4 رقم بعدی را وارد کنید.
برای تایپ اعداد حتمأ باید از قسمت Numeric Pad كه در سمت راست كیبورد قرار گرفته است استفاده شود.

!INFERNAL
08-25-2011, 12:31 AM
کلیدهای میانبر ترکیب شده با کلید Windows

در این ترفند قصد داریم به معرفی کاربردی ترین کلیدهای ترکیبی میانبر به وسیله کلید Windows بپردازیم. کلید Windows کلیدی است که بین دو کلید Alt و Ctrl در سمت چپ کیبورد قرار دارد. این عملیات در کلیه ویندوزها قابل انجام است. با استفاده از این کلیدها میتوانید خود را حرفه ای تر نشان دهید و سرعت کار خود را نیز افزایش دهید.


کلید ویندوز + D = گردش بین پنجره های ویندوز
کلید ویندوز + E = باز کردن Explorer
کلید ویندوز + F = باز کردن جستجوگر پوشه ها و فایل ها
کلید ویندوز + Ctrl + F = باز کردن جستجوگر کامپیوتر در شبکه
کلید ویندوز + Minimize = M کردن تمام پنجره ها
کلید ویندوز + Shift + M = بازگشت پنجره های Minimize شده
کلید ویندوز + R = ( نمایش پنجره محاوره ای Run
کلید ویندوز + Tab = گردش بین دکمه های Taskbar
کلید ویندوز + Break = نمایش پنجره System Properties

!INFERNAL
08-25-2011, 12:32 AM
.:: دسترسی سریع به یاهو مسنجر با استفاده از کلید ترکیبی کیبورد ::. (http://forums.azardl.com)

در این ترفند قصد داریم به معرفی یک کلید ترکیبی ساده اما کاربردی بپردازیم که بسیاری از کاربران از آن بی‏خبرند. با استفاده از این کلید ترکیبی می‏توانید در هر جایی از محیط ویندوز که باشید مستقیماً و بدون نیاز به ماوس به نرم افزار Yahoo Messenger دسترسی داشته باشید. این کار سرعت شما را در هنگام کار با این برنامه بسیار بالا می‏برد.

بدین منظور:
کافی است کلید Win و Y را همزمان با هم فشار دهید تا پنجره یاهو مسنجر نمایان گردد.
منظور از کلید Win، کلید ویندوز است که مابین دو کلید Ctrl و Alt در سمت چپ کیبورد قرار گرفته است.

M.A.H.S.A
09-17-2011, 12:10 PM
پیدا کردن سریع مکان‏نمای گمشده ماوس با استفاده از کیبورد!

ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که به هنگام کار با کامپیوتر به ناگاه مکان‏نما یا نشانگر ماوس را بر روی صفحه مانیتور گم کنید و با مقداری تلاش و تکان دادن ماوس مجدداً آن را پیدا کنید. این موضوع به ویژه برای کاربرانی که با ضعف بینایی روبرو هستند بیشتر رخ می‏دهد. در کلیه نسخه‏های ویندوز امکانی وجود دارد که از طریق آن می‏توانید با فشردن یکی از کلیدهای کیبورد نشانگر ماوس خود را پیدا کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی این ترفند ساده اما کاربردی بپردازیم.


بدین منظور:
از منوی Start به Control Panel بروید.
اطمینان پیدا کنید حالت مشاهده صفحه بر روی Classic تنظیم شده است.
سپس به قسمت Mouse مراجعه کنید.
در پنجره باز شده، به تب Pointer Options بروید.
در این صفحه تیک آخرین گزینه یعنی Show location of pointer when I press the CTRL key را بزنید.
سپس بر روی دکمه OK کلیک کنید.

از این پس در هر جایی از محیط ویندوز که باشید با فشار دادن کلید Ctrl از روی کیبورد، دایره‏ای دور مکان‏نمای ماوس ظاهر می‏شود که شما را در پیدا کردن مکان‏نما یاری می‏دهد.

M.A.H.S.A
09-17-2011, 12:11 PM
عکس‏برداری از پنجره‏ جاری در محیط ویندوز

یکی از مبتدیانه‏ترین ترفندهایی که در محیط ویندوز وجود دارد عکس‏برداری از کل صفحه نمایش است. شما با فشردن کلید Print Screen بر روی کیبورد و انجام عمل Paste در یک نرم‏افزار ویرایش تصاویر نظیر Paint ویندوز، می‏توانید از کل صفحه نمایش عکس بگیرید. اما فرض کنید قصد دارید به جای عکس‏برداری از کل صفحه، از تنها یک پنجره باز در محیط ویندوز عکس‏برداری کنید.
بسیاری از کاربران برای این کار دست به دامن نرم‏افزارهای جانبی می‏شوند، یا با استفاده کلید Print Screen از کل صفحه نمایش عکس می‏گیرند، و سپس تصویر را در نرم‏افزارهای ویرایش عکس، Crop می‏کنند تا تنها تصویری از پنجره مورد نظر داشته باشند. اما در محیط ویندوز، کلید ترکیبی برای عکس‏برداری از پنجره جاری نیز در نظر گرفته شده که حتی بسیاری از کاربران حرفه‏ای نیز از آن بی‏خبرند. در این ترفند به معرفی این کلید ترکیبی کاربردی می‏پردازیم.

بدین منظور:
کافی است کلیدهای Alt+Print Screen را از روی کیبورد همزمان فشار دهید (در برخی کیبوردها دکمه Print Screen به صورت PrtScr مشخص شده است).
سپس برنامه‏ای نظیر Paint ویندوز و یا Adobe Photoshop و یا حتی Microsoft Word را باز کنید و تصویر ذخیره شده را با انتخاب گزینه Paste یا فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+V، در محیط برنامه Paste نمایید.
خواهید دید که به جای تصویری از کل صفحه نمایش، تنها تصویر پنجره‏ای که باز بوده است ذخیره شده است.

این ترفند بر روی کلیه نسخه‏های ویندوز قابل انجام است.
منبع:ترفندستان

s.rozekabood
05-08-2012, 12:43 PM
تنظیم دقیق اندازه ستون‌ها در در ویندوز اکسپلورر با استفاده از یک کلید ترکیبی (http://www.tarfandestan.com/1391/02/16/resize-windows-explorer-columns-with-a-hotkey.html)



در ویندوزهای 7 و 8 در محیط ویندوز اکسپلورر، حالت‌های مختلف و متعددی برای نمایش فایل‌ها و پوشه‌ها وجود دارد. حالت‌هایی شامل Tiles ،Details ،List ،Small Icons ،Medium Icons ،Large Icons ،Extra Large Icons و Content که با راست کلیک بر روی فضای خالی از صفحه و انتخاب از منوی View قابل گزینش هستند. شاید بهترین حالت نمایش فایل‌ها و پوشه‌ها برای بسیاری از کاربران، حالت نمایش Details باشد چرا که در این حالت، اطلاعات جزئی فایل‌ها و پوشه‌ها نظیر تاریخ ویرایش و حجم آن‌ها قابل مشاهده است. با این حال شاید تنها مشکلی که در حالت نمایش Details وجود دارد این است که اندازه ستون‌ها به ویژه اندازه ستون Name که نام فایل‌ها در آن درج می‌شود به طور پیش‌فرض کوچک است و بایستی با استفاده از ماوس آن را به اندازه مورد نیاز تغییر داد تا نام کامل فایل نمایش داده شود و در انتهای آن نقطه‌چین قرار نگیرد. در این ترفند قصد داریم به معرفی یک کلید ترکیبی بپردازیم که در حالت Details View اندازه ستون‌ها را به طور هوشمند و اتوماتیک متناسب با آن چیزی که باید باشد به طور دقیق تنظیم می‌کند و دیگر نیازی به تنظیم دستی اندازه ستون‌ها نیست.


بدین منظور:
ابتدا وارد یک پوشه که حالت نمایش آن بر روی Details قرار گرفته است شوید (با راست کلیک بر روی فضای خالی از پوشه و ورود به منوی View اطمینان پیدا کنید حالت Details انتخاب شده باشد).
سپس کلید‌ Ctrl را به همراه کلید + را فشار دهید.
خواهید دید که اندازه تمام ستون‌ها به طور دقیق تنظیم می‌شود و در انتهای هیچ عنوانی نقطه‌چین قرار نگرفته است.
دقت کنید منظور از کلید "+"، کلیدی است که در قسمت سمت راست کیبورد و در محدوده کلیدهای Numpad قرار گرفته است. در صورت استفاده از کلید "+/=" در بالای صفحه کلید و در کنار کلید Backspace، این کلید ترکیبی عمل نخواهد کرد. کاربرانی که از لپ‌تاپ استفاده می‌کنند بایستی برای فعال کردن کلیدهای محدوده Numpad از کلید Fn استفاده نمایند.
لازم به ذکر است برای تنظیم دقیق اندازه یک ستون خاص می‌توانید به جای این روش، بر روی خط جداکننده کنار هر ستون با استفاده از ماوس دوبار کلیک کنید تا تنها ستون مورد نظر به طور دقیق تنظیم شود.

s.rozekabood
05-08-2012, 01:24 PM
نحوه مشابه‌سازی یک پنجره در محیط ویندوز اکسپلورر (http://www.tarfandestan.com/1391/02/06/how-to-clone-a-windows-explorer-window.html)



فرض کنید در محیط ویندوز اکسپلورر و داخل یک پوشه خاص هستید و قصد دارید در یک پنجره جدید، مجدد همین پوشه کنونی را فراخوانی کنید. برای این کار، بایستی ابتدا وارد Computer شده و پس از ورود به درایو مربوطه و طی مسیرهای مختلف وارد پوشه مورد نظر شوید. اما بایستی بدانید که راه بسیار ساده‌تری نیز برای ایجاد یک پنجره مشابه از پنجره کنونی در ویندوز اکسپلورر وجود دارد. در این ترفند به معرفی این راه ساده اما کاربردی که به وسیله یک کلید ترکیبی کیبورد انجام می‌شود، خواهیم پرداخت.


بدین منظور:
ابتدا وارد پوشه مورد نظر خود که قصد ایجاد یک پنجره مشابه از آن را دارید، شوید.
سپس کلید ترکیبی Ctrl+N را فشار دهید.
خواهید دید که یک پنجره مشابه ایجاد می‌شود. با هر بار فشردن این کلید، یک پنجره مشابه جدید ایجاد می‌شود.

این ترفند بر روی ویندوزهای ویستا، 7 و 8 انجام‌پذیر است.

s.rozekabood
05-29-2012, 08:07 PM
لیست کلیدهای میان‌بر در Dropbox (http://www.tarfandestan.com/1391/03/08/keyboard-shortcuts-for-dropbox.html)



سرویس اینترنتی Dropbox به نشانی www.dropbox.com (http://www.dropbox.com/) را می‌توان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین سرویس ذخیره‌سازی و اشتراک رایگان فایل در دنیای اینترنت نامید. شما می‌توانید هر فایلی که بر روی کامپیوتر خود دارید را در محیط Dropbox ذخیره کنید تا در صورتی که در یک کامپیوتر دیگر به آن فایل نیاز پیدا کردید بتوانید به آن دسترسی داشته باشید. فضایی که Dropbox به طور رایگان به هنگام ثبت‌نام در سایت در اختیار شما قرار می‌دهد معادل 2 گیگابایت است. در این ترفند به معرفی کلیدهای میان‌بر مختلف در محیط سایت Dropbox خواهیم پرداخت. با استفاده از میان‌برها می‌توانید سرعت کار خود با Dopbox را افزایش دهید.


پس از ورود به حساب کاربری خود در سایت Dropbox و ورود به صفحه پوشه‌ها و فایل‌ها می‌توانید از این کلیدهای میان‌بر استفاده کنید:
کلید ↑: انتخاب پوشه یا فایل بالایی (با نگه داشتن کلید Shift به همراه ↑ می‌توانید بیش از یک فایل یا پوشه را انتخاب کنید).
کلید ↓: انتخاب پوشه یا فایل بالایی (با نگه داشتن کلید Shift به همراه ↓ می‌توانید بیش از یک فایل یا پوشه را انتخاب کنید).
کلید ترکیبی Ctrl+A: انتخاب تمامی پوشه‌ها و فایل‌ها.
کلید Esc: عدم انتخاب فایل‌ها و پوشه‌ها.
کلید ←: بازگشت به پوشه قبلی.
کلید /: مراجعه (ترفندستان) به قسمت جستجو.
کلید →: باز کردن یک پوشه.
کلید Enter: دانلود یا باز کردن یک فایل.
کلید ترکیبی Ctrl+C: کپی کردن یک فایل یا پوشه.
کلید ترکیبی Ctrl+V: انجام عمل Paste در پوشه کنونی.
کلید F2: تغییر نام یک پوشه یا فایل.
کلید Delete یا Backspace: حذف یک فایل یا پوشه.
کلید ؟: نمایش راهنمای کلیدهای میان‌بر به زبان انگلیسی.