PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مورينيو: از هواداران رئال مادريد عذرخواهي مي‌كنم

sarbh
08-24-2011, 06:24 PM
به نقل از ماركا اسپانيا، خوزه مورينيو كه مدتي است به جاي "آقاي خاص" در رسانه‌هاي اسپانيا تحت عنوان "آقاي تنها" از او ياد مي‌شود، گفت: یاد نگرفته‌ام که ریاکار باشم، بايد شفاف و صادقانه با مردم حرف زد، من رفتار خوبي نداشته‌ام و از اين طريق از همه عذرخواهي مي‌كنم.
مورينيو در خصوص احتمال جدايي خود از رئال مادريد گفت: چطور به چنين نتيجه‌اي رسيده‌ايد؟ من بهترين نتيجه‌ها را با رئال مادريد در بازي‌هاي پيش فصل گرفته‌ام و با اين تيم باري قهرماني پيش مي رويم، هرگز اين كار را نخواهم كرد.
مورينيو ادامه داد: من رياكاري بلد نيستم و نمي توانم مثل بعضي‌ها درون تونل استاديوم هر حرف زشتي را بر زبان بياورم و از اين كه هيچ خبرنگاري آنجا نبوده كه صدايم را بشنود نفس راحتي بكشم. من حرفم را راحت مي‌زنم، مقابل همه دوربين‌ها و به همين خاطر است كه دشمن زياد دارم، من بلد نيستم مثل برخي در كنفرانس‌هاي خبري خود را آرام و مودب نشان دهم اما در رختكن بر سر بازيكنان فرياد بزنم و به آنها توهين كنم.