sarbh
08-23-2011, 05:32 PM
عباس ترابيان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته ميشود از ابتداي ليگ 90 هر هفته يك بازي به طور مستقيم پخش خواهد شد، اظهار داشت: در اينباره من نبايد قول بدهم. اين صداوسيماست كه ميتواند بازيها را پخش كند. با آقازماني مدير ورزش شبكه سه سيما صحبت كردم و او هم قرار شد جلسهاي با پورمحمدي داشته باشد و به ما جواب دهند. اصلا در اينخصوص چه كسي ميتواند قول دهد؟ مگر سال گذشته هم نگفتند كه بازيها را پخش ميكنند اما اين اتفاق رخ نداد.
وي ادامه داد: من از كسي قولي نگرفتهام كه به باشگاهها قول بدهم. مگر دروغگو هستم كه در اينباره قول بدهم.
ترابيان تصريح كرد: ما مصر به پخش بازيها هستيم و وظيفهمان هم پيگيري موضوع است. اولين جايي كه برنامه بازيها را فرستاديم، شبكه سه سيما بود و از آنها خواستيم كه بازيها را پخش كنند كه نه هم نشنيديم. اميدوارم جلسه بعديشان هم اين موضوع را تاييد كند.
ليگ فوتسال از 8 شهريور آغاز ميشود.
وي ادامه داد: من از كسي قولي نگرفتهام كه به باشگاهها قول بدهم. مگر دروغگو هستم كه در اينباره قول بدهم.
ترابيان تصريح كرد: ما مصر به پخش بازيها هستيم و وظيفهمان هم پيگيري موضوع است. اولين جايي كه برنامه بازيها را فرستاديم، شبكه سه سيما بود و از آنها خواستيم كه بازيها را پخش كنند كه نه هم نشنيديم. اميدوارم جلسه بعديشان هم اين موضوع را تاييد كند.
ليگ فوتسال از 8 شهريور آغاز ميشود.