توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر سنجی مهم از خانومای محترم سایت
سلام
خوبین؟
نظرتون راجه به این لینک (http://forums.azardl.com/showthread.php?t=36711&page=182) چیه؟
لطفا حداکثر در سه جمله نظرتون رو بگید.
ممنون :from me :
Behzad AZ
08-22-2011, 04:27 PM
:gah9:
shirin71
08-22-2011, 04:30 PM
هه هه
نظر من اینه که وقتی بخوام بیکار باشم و پست الکی بدم همه پسرهای سایت هم با هم نمیتونند اون تاپیک را صفر کنند و این را برای ثابت کردن به اقا کاظم دیروز انجام دادم
اون مطلب مال ادمهایی که واسه پست دادن وقت ندارند ولی واسه بازی کردن وقت زیادی دارن
یک چیز خنده دار هم بهتون بگم اونم این که اون میره سطل زباله و از صفر شروع میشه :gah9:
sina_1374
08-22-2011, 04:30 PM
اون لینکی که گذاشتی اتحاد پسرا رو نشون میده.ما فقط یکی کم میکردیم ولی دخترا 2 تا اضفه میکردن که اونم بهشون کمکی نکرد.
در هر صورت همیشه پسرا برنده هستند.شما چطور؟
:gah9::yes::nish:
من این اتحاد بین پسرها را تبریک میگم
ایول :gah9::d:
sina_1374
08-22-2011, 04:32 PM
چرا میره سطل آشغال حالا؟؟؟؟
ما که کاری نکردیم.شما دارید جرزنی میکنید.
حتی اگه باز هم از صفر شروع کنید دوباره یه روز با بقیه پسرا میریزیم تو تاپیک و دوباره هم صفرش میکنیم.
sina_1374
08-22-2011, 04:33 PM
اگه 1000000000000000 بار دیگه هم تاپیک جدید بزنید باز هم میریم و صفرش میکنیم............:d:
shirin71
08-22-2011, 04:33 PM
چرا میره سطل آشغال حالا؟؟؟؟
ما که کاری نکردیم.شما دارید جرزنی میکنید.
حتی اگه باز هم از صفر شروع کنید دوباره یه روز با بقیه پسرا میریزیم تو تاپیک و دوباره هم صفرش میکنیم.
این را اقا محمد گفت و گفت هر وقت صفر بشه میره سطل زباله و از اول شروع میشه :gah9:
حتی اقا کاظم هم به تینا جون گفته بودن :gah9:
هه هه
نظر من اینه که وقتی بخوام بیکار باشم و پست الکی بدم همه پسرهای سایت هم با هم نمیتونند اون تاپیک را صفر کنند و این را برای ثابت کردن به اقا کاظم دیروز انجام دادم
اون مطلب مال ادمهایی که واسه پست دادن وقت ندارند ولی واسه بازی کردن وقت زیادی دارن
یک چیز خنده دار هم بهتون بگم اونم این که اون میره سطل زباله و از صفر شروع میشه :gah9:
شیرین جون تو نخندی کی بخنده :d:
shirin71
08-22-2011, 04:34 PM
اگه 1000000000000000 بار دیگه هم تاپیک جدید بزنید باز هم میریم و صفرش میکنیم............:d:
حالا هی ببریدش صفر :gah9:
بچه ها من پیشنهاد میکنم، اگه دوباره اون تاپیک رو راه انداختن، از پسرها هیشکی پست نده، بزاریم دخترا برنده شن، بابا گناه دارن خب، موافقین؟
Behzad AZ
08-22-2011, 04:36 PM
شیرین خانوم طعنه نزن همه چی پست دادن نیس
شما شاید پستاتون زیاد باشه اما....
شما هی طعنه میزنید من جوابی نمیدم ولی خواهشا رعایت کنید
تاپیک هم همونجا میمونه وبه ترش منتقل نمیشه
نه دیگه فکر نکنم بازی از اول شروع بشه چون تو اکثر فروم ها بسته که شد بازی دیگه میازند.
shirin71
08-22-2011, 04:37 PM
شیرین جون تو نخندی کی بخنده :d:
حالا شما هم میخندی ولی من حوصله بیکاری و مطلب اونجوری را ندارم و گفتم فقط برای ثابت کردن به اقا کاظم بود
دیروز تنهایی با کمک تینا جون اون را صد تا بالا اوردیم و حتی وقتی تنها بودم نذاشتم بره پایین و خوبه اونجا مانده که چند بار فراری شدن پسرها :gah9:
فقط خواستم نشان بدم اگه برم بازیای انلاین سایت رکورد را دو سوته میشکنم و اگه بخوام جلو همه پسرهایی که فقط ادعا دارند وا میستم biboss:.
shirin71
08-22-2011, 04:39 PM
شیرین خانوم طعنه نزن همه چی پست دادن نیس
شما شاید پستاتون زیاد باشه اما....
شما هی طعنه میزنید من جوابی نمیدم ولی خواهشا رعایت کنید
تاپیک هم همونجا میمونه وبه ترش منتقل نمیشه
من به کسی طعنه نمیزنم ولی این چیزی که مدیر سایت گفته و اگه بخواید متن پیامش در مورد اون را بذارم اینجا
من پست زیاد میدم چون به فکر سایت هستم و وقتم را میذارم برای پست دادن نه یک و دو سه نوشتن :yeah:
Behzad AZ
08-22-2011, 04:39 PM
این را اقا محمد گفت و گفت هر وقت صفر بشه میره سطل زباله و از اول شروع میشه :gah9:
حتی اقا کاظم هم به تینا جون گفته بودن :gah9:
اینم اقا محمد هیچ موقع تنها تصمیم نمیگیره همه ی بچه ها زحمت کشیدن اونجا تاپیک منتقل بشه حق زایع میشه
شما هرچقدر دوست دارید تاپیک بزنید اونجا
درضمن دیگه کسی ادامه نده نظم انجمن به هم خورد ادامه بدید ناچارم تاپیک رو ببندم
sorna
08-22-2011, 04:42 PM
حالا بزارین من یه قصه برایتون تعریف کنم
یکی بود یکی نبود اونی که بود پسرا بودن اونی که نبود دخترا بودن یک تاپیک بود که گذاشتیمش سطل زباله تا کس ندونه:wow: دخترا به چه روزی افتادن:ashk:
ولی اما بهزاد اگه تاپیک نمی بستی وتا1000- می رفتین خدایش خیلی حال می داد:gah9:
شیرین شیرین ، شیرین شیرین :eyb:
شیرین جون، حمایت حمایت
شیرین جون، حمایت حمایت
:d:
shirin71
08-22-2011, 04:43 PM
اینهاش
سلام شیرین خانم
خسته نباشید
طاعات و عبادات شما هم قبول باشه
این قبیل تاپیکها لازمه هر سایت و انجمنی هستند و تفریح هم مانند علم برای روح و ذهن لازم هستش ، و به شخصه از شادی بچه ها خیلی لذت میبرم ولی بعد از امام تاپیک از پست دوم پستها به تراش منتقل میشه و فقط اعلام میشه در پست اول که در اولن دوره مثلا آقایون برنده شدن
شاد و پیروز باشید
Behzad AZ
08-22-2011, 04:46 PM
برای رعایت نظم سایت واینکه درگیری بین اعضا پیش نیاد تاپیک بسته شد
گذاشتن پیام خصوصی افراد درون تاپیک ها کار درستی نیست
اونجوری که من محمد رو میشناسم هیچ موقع تنهایی تصمیم نمیگیره
بازی ازین قراره که عدد از صفر شروع میشه، برنده گروهی هست که زودتر به 5 برسه.
قوانین، دخترا میتونن یه هو 5 تا هم اضافه کنن
پسرا حق ندارن عددی اضافه کنن.
این تاپیک در جهت روحیه دادن به دخترا زده شده و اهمیتی ندارد.
ممنون :from me :
صفر
Behzad AZ
08-22-2011, 04:53 PM
تاپیک رو باز کردم که نگن این پسره حرفاش رو زد وتاپیک رو بست که نتونن پاسخ بدن
ببخشید اشتباهی شد منظورم پست مهدی بود که نباید زده می شد این تاپیک جاش اینجاست و لطفا دیگه اسپم نشه
این پیروزی را هم تبریک میگم ثابت کردید که ما می توانیم
تاپیک را هم می بندم
mozhgan
08-22-2011, 05:14 PM
سلام به دوستان عزیز:^:
بهتون تبریک می گم آقایون ولی اگر دختر ها هم تو سایت بودن نمی تونستید تاپیک رو به صفر برسونید :دی
ولی با این حال همگیتون خسته نباشید
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.