PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فاز اول شبکه ملی اینترنت تا پایان شهریور ماه بهره برداری می شود



M.A.H.S.A
08-20-2011, 07:02 PM
وزیر ارتباطات تاکید کرد: اظهارات مسئولان آمریکایی نشان می‌دهد که این کشور نیز به اینترنت جدیدی نیاز دارد تا برای اطلاعات حیاتی و حساس، امن و حفاظت شده باشد.


http://www.barsam.ir/wp-content/uploads/2011/08/T45392-74728.jpg (http://www.barsam.ir/) وزیر ارتباطات تاکید کرد: اظهارات مسئولان آمریکایی نشان می‌دهد که این کشور نیز به اینترنت جدیدی نیاز دارد تا برای اطلاعات حیاتی و حساس، امن و حفاظت شده باشد.
به گزارش پایگاه خبریث فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ICTPRESS (http://ictpress.ir/)، رضا تقی‌پور با بیان اینکه آمریکا هم از منظر امنیتی اینترنت را یک شبکه امن نمی‌داند و نمی‌تواند امنیت اطلاعات موجود در شبکه‌اش را تامین کند گفت: ما در کنار شبکه ملی اینترنت، اینترنت را به عنوان یک سرویس با همان مسائلی که تاکنون وجود داشته است کماکان خواهیم داشت و پهنای باند داخل را به صورت امن و حفاظت شده برای کسب و کار اقتصادی و حریم شخصی خانوارها توسعه خواهیم داد.
وی با اشاره به استفاده از تجربه کشورهای مختلف در شبکه ملی گفت: کشورهایی مانند هند، و ترکیه ایمیل ملی را پیش از این راه‌اندازی کرده‌اند و در راستای ایجاد زیرساخت های مبتنی بر فیبر نوری نیز تجربیات کشورهای ژاپن، کره، تایوان، آمریکا، روسیه، چین، هنگ کنگ، سوئد و فرانسه استفاده خواهد شد که با اتصال منازل به فیبر نوری به کشور یکی از رکن های اساسی شبکه ملی اطلاعات انجام می‌شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تلویزیون اینترنتی، ویدئو درخواستی، آموزش از راه دور، دورکاری، سلامت الکترونیکی و تجارت الکترونیکی را از جمله برنامه‌های قابل ارائه روی شبکه ملی اینترنت عنوان کرد و گفت: فاز اول این شبکه طی ۶ ماهه اول امسال به بهره‌برداری می‌رسد و تا قبل از پایان برنامه پنجم این شبکه به طور کامل اجرایی خواهد شد.

hitman
08-20-2011, 07:08 PM
خاک تو سرشون با این اینترتشون
لازم نیست اینا برای مردم دنبال پیشرفت باشن
همین اینترنت جهانی واسه ما خوبه
برن دنبال چیزهای بهتر
البته دنبال هیچی نرن بهتره

sina_1374
08-20-2011, 07:25 PM
تا چند وقت دیگه که اینترنت ملی بیاد دیگه هیچ سایت رو نمیشه باز کرد.فکر کنم دیگ کانکت هم نمیتونیم بشیم به اینترنت:d:

hitman
08-20-2011, 07:28 PM
کانکت میشی سینا جان
ولی همون بهتر که اصلا نشی
فقط سایت های خودشون باز میکنه