PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آبغوره ، کبد را تقویت می‌کند …



shirin71
08-20-2011, 04:44 PM
مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: آبغوره تقویت کننده کبد است و قرقره کردن آن نیز برای برطرف کردن ورم گلو مفید است.
این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس ، افزود: غوره میوه نارس انگور است که طعم ترشی دارد و برای درست کردن سرکه استفاده می‌شود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. سرکه حاصل از تخمیر دانه‌های انگور در تسکین خارش‌های پوستی و جلدی مؤثر است.
وی اضافه کرد: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید است. ضد عفونی کننده بدن است و اگر با سالاد مصرف شود، برای لاغری سودمند است. غوره را به تنهایی نباید مصرف کرد به دلیل اینکه
http://patogh98.com/uploads/2010/05/Patogh98.Com-Abghore-728321e7088.jpg
روی معده اثر منفی می‌گذارد. زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند ،‌ چون غوره ادرار آور است و امکان سقط جنین وجود دارد.
صفوی افزود: آبغوره تقویت کننده کبد است همچنین برای برطرف کردن ورم گلو، قرقره کردن آبغوره مفید خواهد بود. علاوه بر آن در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه‌ها و برای درمان چاقی مفرط مفید است.
این متخصص تغذیه گفت: غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند است.