shirin71
08-20-2011, 04:38 PM
http://www.patogh98.com/uploads/2010/03/patogh98.com-ajiiiil-25848.jpg
به کسانی که چاق هستند و یا مایل نیستند در این ایام عید دچار اضافه وزن شوند توصیه میشود از آنجایی که آجیل جز تنقلات…
یک متخصص تغذیه با بیان این که مردم باید در انتخاب خشکبار به رنگ و مزه آن دقت کنند اظهار داشت آجیل را قبل از غذا بخورید تا چاق نشوید. دکتر کوروش جعفریان متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ذکر این مطلب که تغذیه در ایام عید به دو دسته سالم و غیر سالم تقسیم میشود در توضیح تغذیه سالم در ایام عید به خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها و خشکباری که در ایام عید مصرف میشود منابع خوب غذایی هستند و جز مواد غذایی سالم محسوب میشوند و شیرینی و شکلاتهای مصرفی در این ایام جز مواد غذایی ناسالم به حساب میآیند.
وی در توضیح خشکبار مصرفی در ایام عید بیان داشت: مغزها حاوی مواد مغذی و ریز مفذیهایی مانند ویتامین آ، فسفر، منیزیم و دارای ترکیبات امگا ۳ هستند که این مواد مغذی نقش مهمی در بدن ایفا میکنند.
دکتر جعفریان با ذکر این مطلب که خوردن هرچیزی حدی دارد و افراد نباید به هر اندازه که دوست دارند این مواد را مصرف کنند تصریح کرد: افراد باید تعادل را در مصرف خشکبار رعایت کنند؛ همچنین مصرف روزانه و مداوم یک مشت خشکبار مناسب و موثر است و باعث افزایش ۳ تا ۵ درصدی طول عمر انسان میشود.
دکتر جعفریان با اشاره به مطالعات بسیاری که در حوزه خشکبار صورت گرفته است خاطرنشان ساخت: مطالعات زیادی نشان میدهد که مصرف مناسب مغزها ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را بین ۲۰ تا ۵۰ درصد کاهش میدهد و همچنین این مواد کاهنده خطرات دیابت هستند و مصرف مداوم مغزها خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله پروستات، ریه و سینه کاهش میدهد و حتی در کنترل فشار خون موثر است.
این متخصص تغذیه با اشاره به این مطلب که برخی افراد ممکن است به خشکبار بخصوص بادام زمینی آلرژی داشته باشند گفت: از کل افراد جامعه یک درصد به خشکبار بخصوص بادام زمینی حساسیت دارند.
وی تهوع، شکم درد، دردهای مزمن را از علائم این آلرژی دانست اظهار داشت: خشکبار و بادام زمینی به دلیل آزاد کردن پروتئینها و فعل و انفعلات بدنی باعث ترشح هیستامین در بدن میشوند که با خوردن آنتی هیستامین علائم از بین میرود و بدترین شکل آلرژی به مواد غذایی آلرژن این است که سیستم تنفسی نیز درگیر میشود و به افراد احساس خفگی دست میدهد.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: در این ایام به دلیل آن که شیرینها به صورت فلهای عرضه میشوند مردم باید دقت کنند که از مصرف شیرینیهایی که با روغن نامناسب تهیه شده خودداری کنند چرا که باعث افزایش چربی بد خون افراد میشود.
وی متذکر شد که هر ۱۰۰گرم خشکبار و شیرینی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلو کالری به همرا دارد و مصرف نامناسب و بی رویه این مواد باعث چاقی افراد در عید میشود.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: خشکبار به دلیل دارا بودن مواد فیبری باعث احساس سیری در فرد میشود و به کسانی که چاق هستند و یا مایل نیستند در این ایام دچار اضافه وزن شوند توصیه میشود از آنجایی که آجیل جز تنقلات لاینفک ایام عید است این مواد را قبل از غذا مصرف کنند چرا که باعث پر شدن حجم معده و در نتیجه احساس سیری در افراد میشود.
به کسانی که چاق هستند و یا مایل نیستند در این ایام عید دچار اضافه وزن شوند توصیه میشود از آنجایی که آجیل جز تنقلات…
یک متخصص تغذیه با بیان این که مردم باید در انتخاب خشکبار به رنگ و مزه آن دقت کنند اظهار داشت آجیل را قبل از غذا بخورید تا چاق نشوید. دکتر کوروش جعفریان متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ذکر این مطلب که تغذیه در ایام عید به دو دسته سالم و غیر سالم تقسیم میشود در توضیح تغذیه سالم در ایام عید به خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها و خشکباری که در ایام عید مصرف میشود منابع خوب غذایی هستند و جز مواد غذایی سالم محسوب میشوند و شیرینی و شکلاتهای مصرفی در این ایام جز مواد غذایی ناسالم به حساب میآیند.
وی در توضیح خشکبار مصرفی در ایام عید بیان داشت: مغزها حاوی مواد مغذی و ریز مفذیهایی مانند ویتامین آ، فسفر، منیزیم و دارای ترکیبات امگا ۳ هستند که این مواد مغذی نقش مهمی در بدن ایفا میکنند.
دکتر جعفریان با ذکر این مطلب که خوردن هرچیزی حدی دارد و افراد نباید به هر اندازه که دوست دارند این مواد را مصرف کنند تصریح کرد: افراد باید تعادل را در مصرف خشکبار رعایت کنند؛ همچنین مصرف روزانه و مداوم یک مشت خشکبار مناسب و موثر است و باعث افزایش ۳ تا ۵ درصدی طول عمر انسان میشود.
دکتر جعفریان با اشاره به مطالعات بسیاری که در حوزه خشکبار صورت گرفته است خاطرنشان ساخت: مطالعات زیادی نشان میدهد که مصرف مناسب مغزها ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را بین ۲۰ تا ۵۰ درصد کاهش میدهد و همچنین این مواد کاهنده خطرات دیابت هستند و مصرف مداوم مغزها خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله پروستات، ریه و سینه کاهش میدهد و حتی در کنترل فشار خون موثر است.
این متخصص تغذیه با اشاره به این مطلب که برخی افراد ممکن است به خشکبار بخصوص بادام زمینی آلرژی داشته باشند گفت: از کل افراد جامعه یک درصد به خشکبار بخصوص بادام زمینی حساسیت دارند.
وی تهوع، شکم درد، دردهای مزمن را از علائم این آلرژی دانست اظهار داشت: خشکبار و بادام زمینی به دلیل آزاد کردن پروتئینها و فعل و انفعلات بدنی باعث ترشح هیستامین در بدن میشوند که با خوردن آنتی هیستامین علائم از بین میرود و بدترین شکل آلرژی به مواد غذایی آلرژن این است که سیستم تنفسی نیز درگیر میشود و به افراد احساس خفگی دست میدهد.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: در این ایام به دلیل آن که شیرینها به صورت فلهای عرضه میشوند مردم باید دقت کنند که از مصرف شیرینیهایی که با روغن نامناسب تهیه شده خودداری کنند چرا که باعث افزایش چربی بد خون افراد میشود.
وی متذکر شد که هر ۱۰۰گرم خشکبار و شیرینی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلو کالری به همرا دارد و مصرف نامناسب و بی رویه این مواد باعث چاقی افراد در عید میشود.
این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: خشکبار به دلیل دارا بودن مواد فیبری باعث احساس سیری در فرد میشود و به کسانی که چاق هستند و یا مایل نیستند در این ایام دچار اضافه وزن شوند توصیه میشود از آنجایی که آجیل جز تنقلات لاینفک ایام عید است این مواد را قبل از غذا مصرف کنند چرا که باعث پر شدن حجم معده و در نتیجه احساس سیری در افراد میشود.