PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فواید پوست سیب‌زمینی و پیاز!



shirin71
08-20-2011, 04:32 PM
پوست سیب‌زمینی، سرشار از فیبر و دیگر مواد مغذی است. پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز نیز سرشار از فیبر خوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند.






http://img.tebyan.net/big/1390/05/255918317870302221781304016515755175214157.jpg
خواص پوست سیب‌زمینی


سیب‌زمینی، اصولاً غذای مناسبی برای وعده‌های صبحانه، ناهار و شام محسوب می‌شود.سیب‌زمینی، غذای کم کالری بوده و سرشار از ویتامین C، ویتامین B و آهن است. این ویژگی‌ها تنها به گوشت درون سیب‌زمینی‌ها مربوط نمی‌شوند بلکه شامل پوست آن‌ها نیز می‌شوند.
پوست سیب‌زمینی دارای مقادیر فراوانی فیبر و مواد مغذی حیاتی دیگر نیز هست. سیب‌زمینی‌ها دارای کالری کم و فاقد چربی و کلسترول هستند.
پوست یک سیب‌زمینی متوسط، حدود 8 درصد از مقدار مجاز فیبر توصیه شده در روز را تأمین می‌کند.
مقدار فیبر موجود در پوست سیب‌زمینی برابر با مقدار موجود فیبر در پاستای گندم، نان گندم کامل و دیگر محصولات گندم کامل است.
مصرف فیبر، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت را کاهش می‌دهد.
مصرف فیبر، به کاهش کلسترول، کنترل سطح قند خون و ایجاد احساس سیری در فرد و در نهایت کاهش وزن کمک خوبی می‌کند.

پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند


فیبرها با تقویت حرکت مواد موجود در سیستم هاضمه، به عنوان ضد یبوست عمل می‌کنند.یک سیب‌زمینی کامل با پوست حاوی 45 درصد از مقدار مجاز روزانه ویتامین C است و پوست آن به تنهایی 9 درصد از این مقدار مجاز را تشکیل می‌دهد.
تسکین و درمان زخم‌ها و جراحات از وظایف ویتامین C است که دارای مقدار فراوانی آنتی‌اکسیدان است که با سرطان مقابله می‌کند.
این ویتامین، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و با انواع بیماری‌ها مقابله می‌کند.
سیب‌زمینی با پوست منبع خوبی از ویتامین B و آهن نیز محسوب می‌شود.
http://img.tebyan.net/big/1390/05/34212192131352220390203170126159186230164175.jpg
فواید پوست پیاز برای مقابله با دیابت و سرطان


به گفته متخصصان؛ پوست قهوه‌ای و خشک و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز که آن‌ها را دور می‌ریزید حاوی ترکیبات سولفوری هستند.وانیزا بنیتز از متخصصان دپارتمان شیمی کشاورزی در دانشگاه خودمختار مادرید در اسپانیا با انجام مجموعه‌ای از آزمایشات جدید و با همکاری گروهی از کارشناسان انگلیسی دانشگاه کرانفیلد تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی کردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشات نشان داد پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراکی و ترکیبات فنولیک شامل کوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است که خواص درمانی و پزشکی دارند. همچنین در زیر این پوست قهوه‌ای رنگ، دو لایه خارجی روی پیاز نیز حاوی فیبر و فلاوونوئیدها است.
به گفته پزشکان، مصرف فیبر خوراکی خطر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، مشکلات گوارشی و روده‌ای و معده‌ای، سرطان روده بزرگ، دیابت نوع دوم و حتی چاقی را کاهش می‌دهد.
در عین حال ترکیبات فنولیک در پیشگیری از بیماری عروق کرونری موثر بوده و خواص ضد سرطانی دارند.
این قسمت‌های پیاز همچنین خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
این مطالعه در مجله «غذاهای گیاهی برای تغذیه انسان» منتشر شده است.




تبیان