PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خشم دایی از داوری بازی تیمش کمیته داوران فقط فیلم بازی را ببیند!

shirin71
08-18-2011, 01:53 PM
http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/8/img_9495.jpg

- علی دایی معتقد است داور بازی تیمش با نفت ، پیروزی را از آنها گرفته.
به گزارش خبرآنلاین ؛ پس از تساوی تیم های راه آهن و نفت در ورزشگاه اکباتان ، علی دایی به سالن کنفرانس رفت و همان ابتدا یکی از او پرسید:« می خواهید راجع به راه آهن حرف بزنید یا خودتان؟ » سئوالی که از همان ابتدا اخم های دایی را در هم برد. او به خبرنگار رو کرد و گفت:« آخه این چه سئوالیه؟ یعنی چی؟» این بار به نظر می رسید حق کاملا با دایی باشد. سئوال دوم درباره داوری بود. دایی گفت نمی خواهد درباره داوری حرفی بزند. او اما درطول بازی بارها به داور بازی که اولین تجربه لیگی اش بود اعتراض داشت و این سبب شد تا سئوال بعدی هم درباره همین موضوع باشد؛« عزیزم من حرفی نمی زنم اما کاش کمیته داوران برود فیلم بازی را یکبار کامل ببیند. من که تو این همه سال بازی و مربیگری ، ندیده بودم این شکل از داوری را . حق ما برد بود. شما دو ضربه کاشته ای که آنها گل زدند را نگاه کن ، ببین اصلاخطا بودن؟ اگر کمیته داوران می خواهد جوانگرایی کند ، اصلا بد نیست اما این نباید حقی از تیمی ضایع کند.»
دایی بعد کمی هم درباره تیمش گفت:« تا الان 30 درصد خودمان هستیم تعطیلات لیگ فرصت خوبی است تا خودمان را بسازیم. با اولین برد شرایط مان خوب می شود.»