PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پدرم را آزاد كنيد

sarbh
08-16-2011, 03:30 PM
جان اوبي ميكل كه از سال 2006 در چلسي بازي مي‌كند روز جمعه با خبر ربوده شدن پدرش در نيجريه مواجه شد ولي به دليل اين ‌كه نخواست كسي از ماجرا بويي ببرد، ‌در اين زمينه صحبتي نكرد و در بازي روز يكشنبه تيمش برابر استوك نيز به ميدان رفت.
نكته جالب موضوع اين‌جا است كه ربايندگان تاكنون تماسي نگرفته‌اند و درخواست پول يا باج نكرده‌اند و سرنوشت پدر ميكل نيز هنوز نامشخص است.
وي در اين‌باره گفت: هر شخصي كه از پدرم خبري دارد و يا مي‌داند كه او كجا است با من تماس بگيرد. او مرد پيري است و تا آنجايي كه من مي‌دانم به كسي آزاري نرسانده است.
ميكل در حالي‌كه بسيار ناراحت و احساساتي به نظر مي‌رسيد ادامه داد: تاكنون هر تلاشي كه از دستم بر مي‌آمده براي كشورم انجام داده‌ام. براي تيم ملي بازي كرده‌ام و در بسياري از شرايط به آن‌ها كمك داده‌ام. اكنون نوبت آن‌ها است كه به من كمك كنند. ربوده شدن پدرم همه خانواده‌ام را تحت تاثير قرار داده و ما نمي‌دانيم در اين مورد بايد چه كاري انجام دهيم. از ربايندگان تقاضا دارم هرچه زودتر خبري از پدرم در اختيار ما بگذارند تا بدانيم چه كاري در اين خصوص بايد انجام دهيم.
آدم‌ربايي در نيجريه كاري معمولي است و منبع درآمدي براي ربايندگان به شمار مي‌رود. ميكل نيز در چلسي هفته‌اي 70 هزار پوند درآمد دارد و ممكن است ربايندگان به زودي از وي مبلغ هنگفتي براي آزادي پدرش درخواست كنند.