PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بعضي از بازيكنان شرايط استقلال را درك نمي‌كنند

shirin71
08-16-2011, 01:58 PM
معاون باشگاه استقلال در واکنش به غيبت جباري در تمرينات گفت: بعضي از بچه‌ها يا شرايط استقلال را درک نمي‌کنند و يا واقعا از وضعيت خبر ندارند.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00016912.jpg
علي نظري جويباري در مورد غيبت هاي مجتبي جباري در تمرينات و اينکه گفته مي شود او به دليل مسائل مالي قهر کرده است، اظهار داشت: روز گذشته پرويز مظلومي به من زنگ زد و گفت دو سه روز است که جباري سر تمرين نمي آيد و دليلش را هم نمي داند. من بايد امروز اين مسئله را بررسي کنم که چرا در تمرينات حاضر نمي شود.
وي افزود: همه شرايط مالي باشگاه استقلال را مي دانند و نمي دانم چرا برخي بازيکنان اين را مطرح مي کنند. البته بازيکنان بايد گرفتن مطالباتشان حق دارند اما بايد بدانند که وزير ورزش تازه مشخص شده و تا بخواهد شرايط را بسنجد بايد تحمل داشته باشيم.
معاون باشگاه استقلال در اين‌باره که جباري دو هفته قبل از باشگاه پول گرفته و چرا دوباره نسبت به اين مسئله معترض شده، عنوان کرد: دست بازيکنان در تاريخ هاي مختلف چک است و موعد چک ها هم نزديک است. همه بازيکنان اين شرايط را دارند اين مشکل فقط براي جباري نيست. 90 درصد بازيکنان طلبکار هستند و در باشگاه هم همه تلاش مي کنند تا بتوانند راه منابع مالي را به باشگاه باز کنند. من مي گويم در اين شرايطي که استقلال توانسته 7 امتياز بگيرد چرا بايد اين مسئله مطرح شود. بعضي از بچه ها يا شرايط استقلال را درک نمي کنند و يا واقعا از وضعيت خبر ندارند.
نظري جويباري يادآور شد: تيم هزينه هاي مختلفي دارد. مي خواهيم در يک هتل حضور پيدا کنيم بايد 10 ميليون تومان پرداخت کنيم. بايد هر چه زودتر تکليف اين شرايط مالي استقلال روشن شود. علي فتح الله زاده هم در خانه ننشسته، او مدام در جلسات مختلف است تا مشکلات مالي را حل کند. يکي بايد بگويد که استقلال امسال بايد هزينه هايش را از کجا تامين کند.
وي تاکيد کرد: اکنون تنها دغدغه مظلومي مسئله مالي بازيکنان است. اگر تحمل کنيم و اين بحران را پشت سر بگذاريم ديگر مشکلي نيست. ما نمي خواهيم اعتماد بين ما و بازيکنان از بين برود.