PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تيموريان: تيمهاي حريف از نام استقلال مي ترسند

korosh-8020
08-12-2011, 06:25 PM
آندرانيک تيموريان، هافبک تيم استقلال براي بازي سوم تيمش در مسابقات ليگ آماده مي شود. اين بازيکن معتقد است که هر زماني در ترکيب تيم به ميدان رفته است، با خواست خودش بوده و هيچ يک از اعضاي تيم وي را مجبور به حضور در ترکيب تيم نکردند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017880.jpgتيموريان افزود: استقلال تيم بزرگي است که به حضور يک يا دو بازيکن متکي نيست. نمي دانم شايعات از کجا مطرح مي شود که در تيم مرا با زور به زمين مسابقه مي فرستند، در صورتي که اصلا اين طور نيست و من هرگاه براي استقلال بازي کردم آماده بودم و با ميل خودم وارد زمين شدم.
وي افزود: مصدوميت مرا آزار مي داد، اما روز بازي با داماش توانستم با شرايط خوب تمرين کرده و اين مسئله را به مربيان اعلام کنم که در صورت نياز تيم مي توانم در ترکيب به ميدان بروم و همين اتفاق رخ داد.
تيموريان تصريح کرد: هيچ مربي نمي تواند ريسک مصدوميت را بپذيرد و در حاليکه بازيکن آماده نيست از وي در ترکيب بهره ببرد، اين مسئله در مورد من نيز صادق است.
وي در پايان اظهار داشت: تيمهاي حريف از نام استقلال مي ترسند و اين مسئله مي تواند به ما کمک کند که از حريفانمان امتياز بگيريم.