PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مردی که لپ تاپ شما را می سازد



mehraboOon
08-12-2011, 12:36 AM
سلاطین موفقیت را بشناسید
(http://www.bartarinha.ir/fa/news/6702/%D9%85%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%AF)http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_t_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_t_kh.gif
بری لام میلیاردر تایوانی، موسس و ريیس شرکت کوانتا کامپیوتر است. وی با ثروت 9/2 میلیارد دلار در سال 2010 از سوی مجله فوربز در جایگاه سیصد و چهل و دوم ثروتمندان جهان قرار گرفت.
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
بری لام میلیاردر تایوانی، موسس و ريیس شرکت کوانتا کامپیوتر است. وی با ثروت 9/2 میلیارد دلار در سال 2010 از سوی مجله فوربز در جایگاه سیصد و چهل و دوم ثروتمندان جهان قرار گرفت.

شرکت کوانتا کامپیوتر یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید کامپیوتر نوت بوک در جهان به شمار می‌رود؛ به طوری که یکی از مشتریان کلیدی آن، شرکتHP است.

بری لام در سال 1949 در شانگهای به دنیا آمد و در هنگ کنگ بزرگ شد. پدر او حسابدار یک باشگاه در هنگ‌کنگ بود. بری لام در دانشگاه ملی تایوان تحصیل کرد و از ‌این دانشگاه در رشته الکترونیک در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل شد.

لام در سال 1973 به همراه یکی از همکلاسی‌های قدیمش، شرکت کینپو را تاسيس كرد که یک شرکت سازنده ماشین حساب‌های دستی بود. او توانست آن شرکت را تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ماشین حساب در تایوان کند. بری لام در اواخر دهه 1980 به این نتیجه رسید که کامپیوترهای نوت‌بوک نسل بعدی بازارها را تسخیر خواهند کرد و به همین دلیل شرکت کینپو را رها کرد و در سال 1988 شرکت کوانتا کامپیوتر را راه‌اندازی کرد.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/5/16/22975_548.jpg (http://bartarinha.ir/)


بری لام شرکت کوانتا کامپیوتر را به کمک لئونگ، یکی از همکارانش و با سرمایه اولیه‌ای در حدود 900 هزار دلار تاسیس کرد.

بری لام در حال حاضر به عنوان یکی از افراد سرشناس و پیشتاز در حوزه تکنولوژی برتر (high-tech) شناخته می‌شود. ترکیبی از دانش مهندسی، تفکر نوآورانه و مهارت‌های کارآفرینانه وی را قادر ساخته تا شرکت کوانتا را به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تکنولوژی برتر در جهان تبدیل کند. مجله فورچون در سال 2006 شرکت کوانتا را به عنوان یکی از 500 شرکت برتر جهانی فورچون معرفی کرد و مجله فوربز نیز در سال 2007‌ این شرکت را به عنوان پانزدهمین شرکت برتر کامپیوتری معرفی کرد.‌ این رتبه بالاترین رتبه کسب شده توسط شرکت‌های تایوانی تا آن زمان بود.

شرکت کوانتا محصولاتش را برای شرکت‌هایی چون اپل، کامپک، دل، گیت‌وی، هیولت پکارد (HP)، کسپر، سیسکو، فوجیتسو، گریکام، لنوو، LG، مکس دیتا، MPC، شرکت شارپ، زیمنس، سونی، سان مایکرو سیستمز و توشیبا تولید می‌کند.‌ این شرکت بزرگ‌ترین تولیدکننده PC برای نوت‌بوک‌ها در جهان است و همچنین به حوزه‌های دیگری مثل سرورها، دستگاه‌های ذخیره‌سازی اطلاعات و ترمینال‌های نمایشی کریستال مایع وارد شده است.

شرکت کوانتا کامپیوتر در حال حاضر در صنایع تکنولوژی اطلاعات، سخت‌افزارهای کامپیوتری و الکترونیک فعالیت می‌کند و محصولات اصلی آن نوت بوک، تلفن‌های هوشمند (smart phones)، تلویزیون‌های دیجیتال و غیره هستند.‌این شرکت علاوه بر ادامه افزایش رشد،‌ کیفیت و ارزش خلق شده در کامپیوترهای نوت بوک خود، کسب و کارش را به کسب و کارهای دیگری چون سیستم‌های شبکه سازمانی، بازی‌های خانگی، ارتباطات موبایلی، خودروهای الکترونیک و لوازم الکترونیک خانگی گسترش داده است. درآمد شرکت کوانتا کامپیوتر در سال 2010 در حدود 8/37 میلیارد دلار برآورد شده است.

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/5/16/22974_911.jpg (http://bartarinha.ir/)بیش از 30 هزار نفر در سرتاسر جهان برای ‌این شرکت مشغول به کار هستند که نزدیک به 3500 نفر از آنها در بخش تحقیق و توسعه و توسعه مهندسی فعالیت می‌کنند. شرکت کوانتا کامپیوتر در سرتاسر آسیا، ‌آمریکا و اروپا مراکز فعالیت خود را برای ساخت و تولید محصولات و همچنین فراهم آوردن پشتیبانی‌های لجستیک برای تحویل هرچه سریع‌تر محصولاتش در هر کجای جهان بنا کرده است.


بری لام ازدواج کرده و دو فرزند دارد. وی در حال حاضر ساکن تایپه است. او در حوزه هنر نیز فعال است. بری لام در حال حاضر مدیریت گروه تئاتر کلاود گیت و همچنین ریاست بنیاد فرهنگ و تحصیلات کوانتا را که حامی‌فرهنگ و هنر است، بر عهده دارد.

منبع: دنیای اقتصاد