PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ميرزاپور: مي‌خواهيم با شهرداري تبريز به ميانه‌هاي جدول برسيم

sarbh
08-11-2011, 01:52 PM
ابراهيم ميرزاپور در نشست خبري پيش از ديدار فردا با پرسپوليس عنوان كرد: ابتدا روز خبرنگار را تبريك مي گويم. ما تمرينات خوبي را در فصل آماده سازي آغاز كرديم و خودم نيز زير نظر جليل زنده دل تمرينات خوبي انجام دادم و مي‌خواهيم براي موفقيت تيم تلاش كنيم.
وي در مورد اينكه شهرداري با يسيج به چه رده‌اي در جدول فكر مي‌كند گفت: زماني كه من به شهرداري تبريز آمدم همين صحبت‌هايي كه امروز در اين جلسه در مورد ناكامي يسيج مطرح شد را شنيدم. يك ماه است كه در خدمت اين تيم و يسيج هستم، او يك مربي بسيار حرفه اي است كه هم به نظم و انضباط و هم كارهاي تاكتيكي بها مي‌دهد. در حق اين مربي كم لطفي شده كه چنين حرف‌هايي مي‌زنند.
ميرزاپور اضافه كرد: هدف ما اين است كه در ليگ برتر جايگاه بهتر از فصل گذشته پيدا كنيم و بدون حاشيه باشيم و به ميانه‌هاي جدول برسيم، البته در فوتبال هيچ چيز مشخص نيست و شايد بتوانيم به رده‌هاي بالاي جدول برسيم.