توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک هواداران تراختور
sorna
07-18-2010, 10:27 PM
دوستان با راه انداختن این تاپیک اخبار مربوط به باشگاه تراختور(تراکتور) رو در این تاپیک بذارید
sorna
07-18-2010, 10:29 PM
جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز شد
نشست هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی تبریز شنبه شب برگزار شد که طی آن سردار محمدحسین جعفری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب شد.
مراسم معارفه مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی تبریز که در گذشته برای مدتی رئیس هیئت تیراندازی استان آذربایجان شرقی بوده، قرار است چهارشنبه هفته جاری برگزار شود.
به احتمال زیاد حسین خطیبی سرپرست این باشگاه هم با عنوان قائم مقام به فعالیت خود در این باشگاه پرطرفدار تبریزی ادامه خواهد داد.
sorna
07-18-2010, 10:33 PM
علي مولايي به تراکتورسازي تبريز پيوست
علی مولایی با عقد قراردادی 2 ساله به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست. این بازیکن که فصل پیش در سپاهان حضور داشت، تنها در چند بازی فرصت حضور در میدان را پیدا کرد. این بازیکن پیشینه حضور در مس کرمان را نیز در کارنامه دارد.
پیش از این رسول خطیبی از گسترش فولاد تبریز، میثم منیعی وعباس محمدی از مس کرمان، محمد نصرتی از النصر امارات، محمدرضا مامانی و داود دانش دوست با ثبت قراردادهایشان در هیئت فوتبال استان تبریز به تراکتورسازی پیوستند.
sorna
07-18-2010, 10:54 PM
رسول خطيبي افزود: در طول مدت برپايي اين اردو تمامي بازيکنان با زحمان بي شائبه کادرفني تلاشهاي فراواني کردند تا تيم به آمادگي لازم براي حضور باصلابت در ليگ برتر برسد.
وي اضافه کرد: علاوه بر تمرينات فشرده و سخت در ترکيه، انجام چند بازي تدارکاتي نيز باعث شد تا نفرات موجود تيم به هماهنگي هاي نسبي نيز دست يابند که اين امر در ادامه تمرينات و اردوي تهران به مراتب بيشتر نيز خواهد شد.
خطيبي با تاکيد بر اينکه تيم تراکتورسازي امسال يکي از تيم هاي مدعي کسب عنوان قهرماني ليگ برتر است، تصريح کرد: تمامي زحمات کادرفني و بازيکنان براي دست يابي به اين هدف مهم استوار است و هر آنچه در توان داشته باشيم براي کسب نتايج شايسته به کار خواهيم گرفت.
وي ادامه داد: هواداران فهيم و نکته سنج تيم تراکتور اطمينان داشته باشند که تمامي نفرات تيم براي حداقل کسب سهميه آسيايي وارد رقابت هاي ليگ برتر مي شوند و در اين راه هر چه در توان داشته باشيم به انجام خواهيم رساند.
بازيکن تراکتورسازي گفت: با شروع ليگ برتر، هواداران تراکتور و فوتبال آذربايجان بايد همچون سال گذشته در هر شرايطي حامي تيم خود باشند.
sorna
07-20-2010, 10:51 PM
مراسم معارفه مديرعامل باشگاه تراکتورسازي فردا برگزار ميشود
در این مراسم که با حضور مسئولان و اعضای هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی، مسئولان سپاه پاسداران و بسیج آذربایجان شرقی، مربیان، کادر فنی و بازیکنان تیم تراکتورسازی برگزار خواهد شد، ضمن تقدیر از زحمات ناصر شفق، مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی، محمد حسین جعفری به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه معرفی خواهد شد.
محمد حسین جعفری پس از نشست شنبه شب هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب شد.
پس از برکناری ناصر شفق از مدیرعاملی باشگاه تراکتورسازی، جمشید خطیبی به مدت چند ماه سرپرستی باشگاه تراکتورسازی را عهدهدار بود و در نهایت سرهنگ جعفری به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه منصوب شد. گفته می شود خطیبی به عنوان قائم مقام باشگاه به همکاری خود با تراکتورسازی ادامه خواهد داد.
sorna
07-20-2010, 10:57 PM
فهرست بازيكنان تراكتورسازي در ليگ برتر
مطلب قابل اشاره در مورد فهرست نهايي تيم تراکتورسازي اينکه با توجه به خبرهاي روزهاي اخير خبري از جدايي عرفان اولروم نيست و همچنين محمدرضا ماماني که تا يک روز قبل از آخرين روز فصل نقل و انتقالات همراه تيم بود از فهرست نهايي خارج شد. همچنين محمد لطفي به عنوان بازيکن رده اميد به جمع بازيکنان بزرگسال اضافه شد و از شش سهميه ليگ برتري اين تيم فعلا علي مولايي، مرتضي اسدي، عباس محمدي و ميثم منيعي فهرست سهميه را پر کردند و جاي دو بازيکن ليگ برتري خالي است.
مهدي ثابتي، عباس محمدي، حجت نوراللهي، الو ترائوره، مصطفي اکرامي، داود دانشدوست، مجتبي ترشيز، محمد نصرتي، ميثم منيعي، سيدمحسن حسيني، مهدي کياني، لئوناردو پيمنتا، عليرضا جليلي، کرار جاسم محمد، مرتضي اسدي، علي مولايي، محمدصادق طاهري، محمد ابراهيمي، محمد لطفي، مسعود ابراهيمزاده، رسول خطيبي، عرفان اولروم، علي عليزاده
sorna
08-16-2010, 01:00 AM
فراز کمالوند پس از شکست يک بر صفر برابر پاس همدان اظهار داشت: برد و باخت براي هر تيمي وجود دارد و و اين يک امر طبيعي است و هيچ تيمي نميتواند ادعا کند که هيچ وقت شکست نميخورد.
وي ادامه داد: ما با مشکلات زيادي روبرو هستيم و نبود تماشاگران و اتفاقات عجيب و غريب نيز در عملکرد ما تاثير داشت. 33 دقيقه بازي روز جمعه و مابقي آن در روز شنبه کيفيت بازي را پايين آورد.
کمالوند گفت: قبول دارم که بازي خوبي را به نمايش نگذاشتيم و مسئوليت باخت را بر عهده مي گيرم. البته درست است که ثابتي بر روي گل مقصر بود، اما اين دروازهبان در ديدارهاي گذشته براي ما بازيهاي خوبي را انجام داده است و نميتوان او را مقصر اصلي داشت.
وي گفت: 12 دقيقه ادامه نيمه نخست تا بازيکنان آمدند که در شرايط بازي قرار بگيرند و گرم شوند به پايان رسيد. شرايط غير قابل پيش بيني باعث شد که شکست بخوريم و در هنگام باخت هم همه بازيکنان مقصر هستند.
سرمربي تراکتورسازي گفت: حضور تماشاگران آن هم براي تيمي مانند تراکتورسازي تاثير دارد و آنها مي توانند به پيروزي يک تيم کمک کنند. 3 هفته است که بدون تماشاگر بازي مي کنيم و با وجود اين مشکلات بايد بگويم که تراکتورسازي مظلوم ترين تيم عالم است.
کمالوند در مورد قانون بازي نيمه تمام عنوان کرد: تا آنجا که من از قوانين فيفا مطلع هستم بازي نيمه تمام بايد از ابتدا آغاز شود و فصل گذشته نيز در ديدار مقاومت سپاسي اين اتفاق افتاد.
وي ادامه داد: ما از همان روز جمعه به اين تصميم اعتراض داشتيم، اما وقتي مسئولان ميگويند بايد که ادامه بازي انجام شود چارهاي نداريم.
وي اظهار داشت: در فصل نقل و انتقالات با تغييرات مديريتي نتواستيم چند بازيکن مورد نظر خود را جذب کنيم و دچار مشکل شديم، اما بايد بگويم که از بازي ملوان به بعد چهره واقعي تراکتورسازي را خواهيد ديد.
زمان ارسال خبر : يکشنبه 24/05/1389
sarbh
01-24-2011, 09:34 AM
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز به دليل مصاحبههاي مدير عامل اين باشگاه و اختلاف نظر با وي امروز از سرمربيگري اين تيم استعفا کرد.
فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز در يکي از روزنامههاي ورزشي مصاحبهاي از جعفري مدير عامل باشگاه ديدم که در آن صداقت وجود نداشت و به خاطر اين اختلاف نظري که به وجود آمده شرايط را براي ادامه کار در اين تيم مهيا نميبينيم و از سمت خود استعفا کردم.
وي افزود: من اين موضوع را به آقاي خطيبي سرپرست تيم اطلاع دادم و به ايشان گفتم به تبريز باز نميگردم تا تکليف اين موضوع روشن شود.
sarbh
01-24-2011, 09:35 AM
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: هيچ گاه در گفت و گو با رسانه هاي مختلف اعلام نکرده ام باشگاه مشکل مالي ندارد.
محمد حسين جعفري روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، در خصوص اظهارات کمالوند مبني بر اينکه ديگر به باشگاه تراکتورسازي بازنخواهد گشت، افزود: از اين موضوع بي اطلاع هستم اما در خصوص انتقاد کمالوند از صحبت هاي من در يکي از روزنامه هاي ورزشي بايد اعلام کنم اين صحبت ها را انجام نداده ام.
وي ادامه داد: کمالوند بايد به تمرينات تيم بازگردد زيرا ما به او نياز شديدي داريم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: شايد باشگاه ما مشکل مالي داشته باشد اما در تلاش هستيم تا اين مشکلات را برطرف و پول بازيکنان را پرداخت کنيم.
گفتنی است، فراز کمالوند امروز به دليل اظهارات محمد حسين جعفري در يکي از روزنامه هاي ورزشي از سرمربيگري تراکتورسازي تبريز استعفا کرد.
sarbh
01-24-2011, 06:38 PM
فراز کمالوند به کادر فني تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز بازگشت.
سردار جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز با اعلام اين خبر گفت: پس از اتفاقات اخير و صحبتهاي فراز کمالوند درباره جدايي از تيم فوتبال تراکتورسازي، وي صبح امروز (دوشنبه) به صورت تلفني با من صحبت کرد و با رفع سوءتفاهمها به کادر فني تيم برگشت. در حال حاضر تراکتورسازي در تهران بسر برده و عصر امروز با تيم کاوه تهران ديداري تدارکاتي خواهد داشت.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا اصلا چنين اتفاقهايي در باشگاه تراکتورسازي رخ ميدهد و مربي که هيچ استعفاي مکتوبي نداده صحبت از جدايي ميکند، اظهار کرد: اين کارها خوب نيست و ما با يک اقدام عجيب روبرو شديم. هرچند کمالوند به من گفت با اين کار تنها ميخواسته دست مديريت باشگاه را براي هرگونه تغيير احتمالي در راس کادر فني باز بگذارد. من هم توضيحاتي را درباره صحبتهايم مبني بر مسايل مالي باشگاه به وي دادم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پاسخ به اين سوال که چطور کمالوند در مصاحبههاي مختلف مشکلات مالي و موضعگيري مديريت باشگاه در اين زمينه را علت جدايياش عنوان کرده اما به يکباره گفته با اعلام شفاهي استعفا، خواسته دست شما را براي تغييرات احتمالي در کادر فني باز بگذارد، گفت: نميدانم نيت او از اين حرفها چيست اما در هر حال بنده به منافع باشگاه و تيم تراکتورسازي فکر ميکنم و در مصاحبههايم هم گفتهام اگر کمالوند اصرار بر رفتن دارد، ديگر نميتوان کاري کرد. حال کمالوند به تيم برگشته و بهتر است ديگر اين موضوع تمام شود.
وي با بيان اينکه هر باشگاهي مشکلات مالي خود را دارد، ادامه داد: همه باشگاههاي کشور با مشکلات مالي دست به گريبان بوده که مديران همواره درصدد کاهش آن هستند. باشگاه تراکتورسازي هم از اين قاعده مستثني نبوده اما مشکلات ما حاد نيست. به جرات ميتوانم بگويم باشگاه ما بيش از شصت درصد تعهدات مالياش را انجام داده است. عدهاي از بازيکناني مطالباتي را دريافت کردند و سايرين هم بزودي بخشي از مطالبات خود را خواهند گرفت.
جعفري همچنين درباره برنامههاي آمادهسازي تيم تراکتورسازي در تعطيلات ليگ نيز گفت: تيم ما در مجموع تمرينهاي خوبي را در اين مدت سپري کرد. ما اردوي مفيدي را هم در دوبي برگزار کرديم که در آنجا با تيمهاي الشعب امارات و نساف ازبکستان بازي تدارکاتي داشتيم. با وجود آنکه سه بازيکن مليپوش تيم در اختيار نبوده و دو بازيکن اصلي هم مصدوم بودند اما از عملکرد تيم در اين مسابقهها راضي هستم. ما دو بر صفر الشعب را شکست داديم و سه گل هم از تيم اصلي نساف دريافت کرديم.
sarbh
01-24-2011, 06:40 PM
سرمربي مستعفي تيم فوتبال تراكتورسازي در تبريز با مسئولان باشگاه بابت مشكلات اخير جلسه ميگذارد.
درحالي كه گفته مي شود فراز كمالوند با رفع سوءتفاهم ها به كادرفني تراكتورسازي بازگشته اما وي امروز در بازي دوستانه اين تيم مقابل كاوه حاضر نشد.
كمالوند كه روز گذشته در پي مصاحبه مديرعامل اين باشگاه از سمت خود استعفا كرد در صحبت تلفني كه با جعفري داشته با او به اين نتيجه رسيده كه در تبريز جلسه اي بين او و اعضاي هيات مديره تشكيل شود.
پس از پايان اردوي تراكتورسازي در تهران اين تيم امشب به تبريز باز مي گردد.
sarbh
01-24-2011, 06:42 PM
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: احساس ميكنم فراز كمالوند به آخر خط رسيده است.
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد استعفاي فراز كمالوند اظهار داشت: من و كمالوند هيچ قضيه اي نداريم. منتظر استعفاي كتبي كمالوند هستم. مخالف اين كار هستم اما وقتي خودش اصرار كند نمي توانيم او را به زور حفظ كنيم. او عاقل و بالغ است. من حرفي نزدم كه ايشان در عالم حرفه اي گري اين طور بهانه تراشي كند.
وي افزود: ايشان در مصاحبه اي گفته بود كه باشگاه هنوز پول 8 بازيكن را نداده و من هم در يكي از روزنامه ها گفتم وقتي 800 ميليون تومان به حساب باشگاه آمد اين پول را بين بازيكنان با نظر خود كمالوند تقسيم كرديم و 8 نفري كه باقي ماندند قرار شد در نوبت بعدي كه پول مي رسد مطالباتشان پرداخت كنيم اما روزنامه مذكور تيتر زده بود كه كمالوند گفت به 8 نفر پول ندهيم. اگر اين سوءتفاهم باشد آيا درست است در عالم حرفه اي به جنجال كشيده شود؟ اگر او بخواهد اصرار كند مجبور هستم اين موضوع را به هيات مديره گزارش دهم.
جعفري در پاسخ به اين سوال كه آيا گزينه اي براي جانشيني كمالوند در نظر دارد، گفت: ما به گزينه اي فكر نكرديم. من با كمالوند تماس گرفتم اما جوابم را نداد و احساس كردم كه ايشان به آخر خط رسيده است. ايشان در ماه هاي اخير سه بار از كلمه استعفا استفاده كرده و اكنون به خاطر يك جمله من چنين كاري كرده است. حتي اگر چنين حرفي هم زده باشم ايشان نبايد بگذارد احساساتش غلبه كند.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در پايان به فارس گفت: ايشان باورش شده كه اگر برود تيم از هم پاشيده مي شود در صورتي كه هر باشگاهي اسلوب و شيوه خودش را دارد. كمالوند براي تراكتورسازي زحمت كشيده و خودش بايد از اين زحمت مواظبت كند. اين كار حرفه اي نيست كه به خاطر يك جمله بگويد مي روم. اميدوارم كه ايشان بتواند بر احساساتش غلبه كند.
sarbh
02-11-2011, 02:03 PM
''علي سعيدلو'' عصر روز پنجشنبه با حضور در تمرينات تيم تراکتورسازي در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز ، با سرمربي و بازيکنان اين تيم از نزديک و در مورد مسايل و مشکلات اين تيم صحبت کرد.
در اين ديدار ، ''فراز کمالوند'' از رييس سازمان درخواست کرد تا به مناسبت ايام الله دهه فجر، به عنوان عيدي ''کرار جاسم محمد'' بازيکن اين تيم را که از سوي کميته انضباطي جمعا شش جلسه محروم شده، مورد عفو قرار دهد.
سعيدلو هم با بيان اينکه در کارهاي کميته انضباطي دخالتي نمي کند، گفت : در صورتي که مجتبي شريفي رييس کميته انضباطي حاضر به عفو اين بازيکن باشد ، حاضر است تا اين عيدي را به تراکتور سازي و هواداران آن بدهد.
کمالوند با اعلام اينکه شريفي نيز لغو محروميت اين بازيکن را منوط به پيشنهاد عفو شما کرده خواستار لغو محروميت اين بازيکن کليدي تراکتورسازي شد.
''محمد حسين جعفري'' مديرعامل باشگاه تراکتورسازي نيز اعلام کرد: در تماس تلفني که با شريفي در حضور سعيدلو برقرار کرديم ، محروميت کرار لغو شد و اين بازيکن مي تواند در بازي با شاهين بوشهر در روز بيست و چهارم به ميدان برود.
وي اضافه کرد : لغو محروميت اين بازيکن از سوي رييس کميته انضباطي متعاقبا از سوي وي اعلام خواهد شد.
گفته مي شود محروميت تمامي بازيکنان ليگ برتري به مناسبت ايام الله دهه فجر بخشيده مي شود.
رييس سازمان تربيت بدني همچنين با بيان اينکه همواره حامي تراکتورسازي خواهد بود، افزود : نگران مشکلات مالي نباشيد ، سازمان تربيت بدني حمايت مالي لازم را از اين تيم به عمل خواهد آورد.
سعيد لو گفت: تراکتورسازي مي تواند در عرصه هاي بين المللي تيم شايسته اي براي کشورمان باشد ،از اين رو بايد اين تيم مورد حمايت هاي لازم قرار گيرد.
در پايان اين ديدار شال تبليغاتي تيم تراکتورسازي تبريز از سوي مديرعامل باشگاه به معاون رييس جمهوري و استاندار آذربايجان شرقي اهدا شد.
sarbh
02-13-2011, 11:34 PM
ديدار تيمهاي تراکتورسازي و شاهين بوشهر از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام(ره) و با حضور بيش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد.
تراکتورسازي در ابتدا در دقيقه 6 توسط جاسم کرار به گل رسيد اما در دقيقه 40 عباس پورخسرواني گل تساوي را وارد دروازه تراکتور سازي کرد. جاسم کرار در دقيقه 78 براي دومين بار دروازه شاهين را باز کرد تا اين بازيکن پس از محروميت بازگشت پر فروغي داشته باشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي به مجيد غلامي از شاهين بوشهر و علي عليزاده کارت زرد نشان داد. جهانبازي در دقيقه 82 با نشان دادن کارت زرد دوم عبدالله کرمي را از بازي اخراج کرد.
sarbh
02-13-2011, 11:35 PM
به گزارش خبرگزاري فارس، فراز کمالوند پس از پيروزي 2 بر يک مقابل شاهين بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه مشکل و معضلات زيادي داريم که عمده آنها مربوط به مسائل مالي و نداشتن زمين تمرين است.
وي ادامه داد: وقتي بازيکنان ما در طول هفته روي پيست تمرين ميکنند چطور ميتوانند در اين زمين بازي کنند. امروز به لطف جاسم کرار پيروز شديم و اصلا انتظار نداشتيم 3 امتياز را بگيريم چون در دادن کوچکترين پاس مشکل داشتيم و معتقدم اين فوتبال نبود که ما بازي کرديم.
کمالوند که از مشکلات مالي تراکتور سازي گلايه داشت تصريح کرد: سردار جعفري و تربيت بدني استان تلاش زيادي انجام ميدهند اما تا زماني که اين تيم خصوصي نشود با مشکلات زيادي دست به گريبانگير خواهيم بود. پيمنتا و ترائوره قهر کردهاند و من هم به آنها گفتهام استراحت کنند چون نميتوانيم به آنها پول بدهيم.
وي گفت: بازيکني مثل نصرتي تنها 30 درصد از پول خود را گرفته ولي اعلام کرد چون شما هستيد سرم را جلوي توپ ميگذارم. بايد بگويم با داشتن هوادار و مربي، تيم آسيايي نميشود و برخي مشکلات مالي بايد مرتفع شود. من نگران آينده هستم چون وقتي هزينه 6 ميلياردي را نميتوانيم تامين کنيم چطور ميتوانيم 15 ميليارد براي آسيايي شدن بودجه در نظر بگيريم. برخي بازيکنان از من سؤال ميکنند که آقاي کمالوند اگر شما جاي ما بوديد چه ميکرديد؟
وي عنوان کرد: از مسئولان ميخواهم مشکلات را از ريشه حل کنند چون همه ميدانند خطيبي و اولروم را به خاطر مشکلات مالي فروختيم. جاسم کرار همين حالا از الوحده پيشنهاد 2 ميليون دلاري دارد و خودم شاهد پيشنهاد او هستم اما او در تيم ما باقي مانده است. اکثر نفرات ما سال آينده قراردادشان تمام ميشود و اگر اينها بروند چه کساني را ميتوانيم جايگزين کنيم.
کمالوند گفت: پول 2 سال گذشتهام را هنوز نگرفتهام و اکثر بازيکنان دچار چنين مشکلي هستند ولي واقعا نميدانم چطور آنها را راضي کنم که براي ما بازي کنند.
sarbh
02-15-2011, 01:15 PM
دو بازيكن خارجي تيم فوتبال تراكتورسازي كه به دليل مسائل مالي دچار مشكلاتي شده بودند از امروز در تمرين شركت ميكنند.
پيمنتا و علو ترائوره دو بازيكني كه هفته گذشته به دليل مشكلات مالي دچار مشكلاتي شده و از سوي كادرفني اين تيم براي بازي با شاهين از تركيب 18 نفره كنار گذاشته شده بودند از امروز در تمرين تراكتورسازي شركت خواهند كرد.
مديريت باشگاه تراكتورسازي به اين دو بازيكن قول داده به زودي مشكل مالي آنها را برطرف مي كند.
اين دو از معدود بازيكنان تراكتورسازي هستند كه هنوز پولي از باشگاه دريافت نكرده اند.
sarbh
03-07-2011, 01:03 PM
ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و تراکتورسازي تبريز از ساعت 16:15 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و در حضور حدود دو هزار تماشاگر برگزار شد و با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
تورج حقوردي داور مسابقه به قاسم حداديفر، شاهين خيري و محمد رضا خلعتبري از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
قاسم حدادي فر در دقيقه 87 با دريافت کارت زرد دوم از ذوب آهن اخراج شد. آندرانيک تيموريان نيز در همين دقيقه با دريافت کارت قرمز مستقيم از تراکتورسازي اخراج شد. دليل اخراج آندو حرکت غير ورزشي بود که بر روي سينا عشوري انجام داد.
با اين تساوي ذوب آهن 49 امتيازي شد و همچنان در صدر جدول باقي ماند و تراکتوسازي نيز 42 امتيازي شد و همچنان در رده چهارم است.
sarbh
03-07-2011, 01:04 PM
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: تراکتورسازي با فوتبال گردنکلفتي که بازي کرد يک امتياز از ما گرفت.
منصور ابراهيمزاده پس از تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: هميشه گفتهام که بايد بازيکنان قدر موقعيتهاي بدست آمده را بدانند. بازي ديروز استقلال برابر مس کرمان و تساوي اين دو تيم انگيزه تراکتورسازي را زياد کرد. تا اين تيم چشم به ردههاي بالاي جدول داشته باشد. تراکتورسازي با فوتبال گردنکلفت و قدرتمندي که امروز ارائه کرد يک امتياز از ما گرفت.
وي ادامه داد: در دقايقي از بازي که بازيکنان ما به بازي سرعت دادند برتر از حريف بوديم اما مسابقه بين تيمهاي بالاي جدول همواره يا مساوي ميشود و يا با اختلاف يک گل به پايان ميرسد و مسابقه امروز نيز چنين حالتي داشت.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن با اشاره به فشردگي بازيهاي اين تيم، گفت: پرويز مظلومي روز گذشته گفت به دليل حضور در رقابتهاي آسيايي بازيکنانش خسته هستند. اگر او چنين حرفي ميزند من که بازيکنانم يک سال است درگير مسابقات آسيايي هستند، چه بايد بگويم؟ بايد به بازيکنانم خسته نباشيد بگويم که يک سال پرفشار را پشت سر گذاشتند.
وي ادامه داد: امروز دو امتياز را از دست داديم و بايد در ديدارهاي خارج از خانه آن را جبران کنيم.
ابراهيمزاده در مورد اخراج قاسم حداديفر گفت: کارت زرد اولي که او گرفت به دليل اعتراض به تصميم داور بود که بازيکن نبايد چنين رفتاري داشته باشد اما در مورد کارت زرد دومش بايد فيلم مسابقه را ببينند هرچند بعيد ميبينم آن خطا اخطار داشته باشد.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن در پايان مصاحبه با اشاره به برد 2 بر يک تيمش در ديدار رفت برابر تراکتورسازي گفت: اميدوارم مسئولان تراکتورسازي در مصاحبههاي خود مانند آن مسابقه در تبريز نگويند که ما بايد 4 گل ميزديم و پيروز ميشديم.
sarbh
03-09-2011, 09:34 PM
سايت گل ـ فراز کمالوند در آستانه بازی با مس کرمان آن هم در شرایطی که پرسپولیس را بالای تیمش می بیند می گوید:« اينکه پرسپوليس در رده بالاتر از تيم ما در جدول قرار گرفته براي ما مهم نيست و به زودي با شکست حريفان جايگاه خود را پس مي گيريم.»او ادامه میدهد:« تراکتورسازي مثل هميشه زيبا بازي مي کند و امتياز مي گيرد تا در بهترين شرايط قرار گرفته و از پرسپوليس و ديگر رقيبان هم جلو بزند.»
کمالوند با اشاره به اظهارات منصور ابراهيم زاده که گفته بود مي توانستند تراکتور را با سه گل شکست دهند، می گوید:« تراکتورسازي هميشه تهاجمي بازي مي کند و هيچ گاه بسته بازي نکرده و براي دفاع به زمين حريف نمي رود. از اين رو ترجيح مي دهم حرفي نزنم و جواب ابراهيم زاده را ندهم چون او نظرش را اعلام کرده است.»کمالوند در مورد آندرانيک تيموريان و اخراجش از این بازی می گوید:«در مورد اين بازيکن زياد صحبت کردم و دلم نمي خواهد او تخريب شود، به همين دليل به حرف هاي قبلي بسنده مي کنم و اميدوارم از اين بهتر عمل کند.»
sarbh
03-09-2011, 09:36 PM
آندرانيک تيموريان به خاطر اخراج از بازي با ذوب آهن از سوي باشگاه تراکتورسازي 10 ميليون تومان جريمه نقدي خواهد شد.
اين ملي پوش در جريان بازي با ذوب آهن با سينا عشوري درگيري لفظي پيدا کرد و از سوي داور مسابقه با کارت قرمز مستقيم اخراج شد.آندو به خاطر اين اخراج از بازي با مس کرمان محروم شد به همين علت مسئولان تراکتورسازي که در اين شرايط حساس بايد بدون تيموريان به مصاف مس بروند از اين موضوع عصبي شده و اين بازيکن را ده ميليون تومان جريمه کردند. البته طبق شنيده ها اين جريمه تعليقي است و در نهايت تيموريان بيش از سه ميليون تومان پرداخت نخواهد کرد.
sarbh
03-13-2011, 12:31 PM
تيم تراکتورسازي تبريز عصر شنبه با پيروزي مقابل مس کرمان به مکان چهارم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران بازگشت.
در اين ديدار که در ورزشگاه تختي تبريز برگزار شد، تيم تراکتورسازي با يک گل از سد مس کرمان گذشت و به مکان چهارم جدول رده بندي صعود کرد.
علي عليزاده مهاجم تيم تراکتورسازي در دقيقه 70 تنها گل اين بازي را به ثمر رساند.
در ديگر ديدار عصر امروز، تيم صباي قم در ورزشگاه يادگار امام اين شهر با نتيجه تساوي يک بر يک مقابل تيم پاس همدان متوقف شد.
اکمل کولماتف در دقيقه 54 براي تيم براي پاس و مرتضي کاشي در دقيقه 64 براي صباي گلزني کردند.
نادر احمدي بازيکن تيم پاس در دقيقه 64 با دريافت کارت قرمز از زمين بازي اخراج شد.
جدول رده بندي
1- ذوب آهن اصفهان 50 امتياز (26 بازي)
2- سپاهان اصفهان 49 امتياز (25 بازي)
3- استقلال تهران 46 امتياز (26 بازي)
4- تراکتورسازي تبريز 45 امتياز (26 بازي)
5- پرسپوليس تهران 44 امتياز (26 بازي)
6- مس کرمان 39 امتياز (26بازي)
sarbh
03-13-2011, 12:32 PM
فراز کمالوند پس از برتري يک بر صفر برابر مس کرمان اظهار داشت: از هواداران تراکتورسازي تشکر ميکنم که در يک روز غير تعطيل اين تيم را تنها نگذاشتند و حمايت کردند و اميدوارم در 8 بازي باقي مانده هم بتوانيم از حمايت آنها بهرهمند شويم.
وي ادامه داد: پيش از بازي مشکلاتي داشتيم. آندرانيک تيموريان را به دليل اخراج در ديدار مقابل ذوبآهن در اختيار نداشتيم و پيمنتا نيز با مصدوميت مواجه بود.
سرمربي تراکتورسازي گفت: در يک بازي سرنوست ساز پيروز شديم. در دقيقه 30 اگر داور پنالتي ما را ميگرفت، شرايط تغيير ميکرد. در اين بازي به جز گلي که زديم، چندين موقعيت گل را هم از دست داديم.
وي در مورد مشکلات مالي اين تيم گفت: مسئولان استان تمام تلاش خود را براي برطرف کردن مشکلات مالي تيم انجام دادهاند، اما باز هم مسائل مالي وجود دارد. به نظر من تراکتورسازي بايد به سازمان يا کارخانهاي متصل شود که بتواند بودجهاش را تامين کند.
ديدار 2 تيم با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتورسازي به پايان رسيد.
sarbh
03-13-2011, 12:33 PM
فراز کمالوند، سرمربي تراکتورسازي پس از آنکه داور بازي در يک صحنه خطايي که بر روي کرار جاسم اتفاق افتاد را پنالتي اعلام نکرد، به شدت به داوري اعتراض کرد.
* تماشاگران تبريزي که براي تماشاي ديدار تراکتورسازي و مس کرمان به ورزشگاه يادگار امام (ره) آمده بودند، باز هم همانند ديدارهاي گذشته از عدم سرويسدهي مسئولان تبريزي ابراز نارضايتي کردند.
* شروين اسبقيان، مدير تربيت بدني آذربايجان شرقي و پولادي، مدير تربيت بدني استان کرمان با حضور در ورزشگاه بازي را از نزديک تماشا کردند.
* آندرانيک تيموريان که در بازي گذشته اين تيم مقابل ذوبآهن اخراج شده بود، از روي سکوها بازي هم تيميهايش را مشاهده کرد.
* حدود 35 هزار تماشاگر با توجه به اينکه اين بازي رو شنبه برگزار ميشد، با حضور در ورزشگاه بازي را از نزديک تماشا کردند.
* در اواخر نيمه دوم صمد مرفاوي هم که به نحوه قضاوت مظفريزاده اعتراض داشت با حضور در کنار زمين ناراحتي خود را به داور اعلام کرد.
ديدار 2 تيم با نتيجه يک بر صفر به سود تراکتورسازي به پايان رسيد.
sorna
05-17-2011, 04:21 PM
به گزارش خبرگزاري فارس، شعارهاي هواداران تراکتورسازي در جريان بازي اين تيم مقابل سايپا سبب شده تا فراز کمالوند سرمربي اين تيم براي ماندن در جمع سرخپوشان تبريزي دچار ترديد شود.
وي که روز گذشته جلسه يک ساعته اي با بازيکنان داشت تا آنها را از شوک به وجود آمده از اين شعارها خارج کند، به دليل بي مهري از سوي هواداران تصميم دارد براي فصل آينده و ادامه همکاري با اين تيم جلسه اي با مسئولان باشگاه بگذارد تا اگر راهکاري براي جلوگيري از وقوع چنين مسائلي داشتند، براي ماندن در تبريز اين ترديد را از بين ببرد.
sorna
06-16-2011, 11:28 AM
سردار جعفري اعلام کرد: «با توجه به اقدامات و تلاشهاي روزهاي اخير خوشبختانه هيچگونه نگراني باشگاه تراکتورسازي را تهديد نميکند و هواداران پرشور اين تيم با آرامش خاطر منتظر خبرهاي خوش و مسرتبخش از تيم خود باشند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024167.jpg
هواداران مطمئن باشند که دغدغه خاطر همه ما مشترک بوده و انشاءا... در مراسم همایش هواداران این تیم که فردا در محل باشگاه برگزار خواهد شد اگر نتوانم مژده کاملی نیز تقدیم این عزیزان کنم نیمچه مژدهای که میتواند برایشان اطمینانبخش و شادیآور باشد تقدیم خواهم کرد.»
در همین رابطه گفتنی اینکه طی دیروز مدیرعامل باشگاه، سردار جعفری در تهران و در محل دفتر این باشگاه مذاکرات خیلی خوبی را با چند بازیکن سرشناس جدید و تنی چند از بازیکنان فصل گذشته خود داشتهاند که به نظر میرسد همراه با خبرهایي از توافقات بهدست آمده با سرمربی جدید در جمع هواداران این تیم مطرح خواهند کرد.
shirin71
06-28-2011, 10:29 AM
باشگاه تراكتورسازي: حاجصفي بايد 19تيرماه در محل خدمتش باشد
تراکتورچيها که مجوز حضور بازيکن سرباز را در اين تيم خود گرفتهاند قصد دارند حتما کاپيتان تيم المپيک ايران در جمع خود داشته باشند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024031.jpg
در پي انتشار خبر حضور احسان حاجصفي در تمرينات سپاهان باشگاه تراکتورسازي به اين خبر واکنش نشان داد. در حالي که سپاهان در تلاش است حاجصفي را هر طور شده حفظ کند تراکتورچيها که مجوز حضور بازيکن سرباز را در اين تيم خود گرفتهاند قصد دارند حتما کاپيتان تيم المپيک ايران در جمع خود داشته باشند.
يکي از مسئولان تراکتورسازي گفت حاجصفي دفترچه خدمت سربازي گرفته و بايد روز 19تيرماه در محل خدمتش حاضر باشد. به گفته وي اگر اين بازيکن از اين دستور تمرد کند غايب محسوب خواهد شد. به اين ترتيب حالا بايد شاهد واکنش سپاهانيها به اين اتفاق باشيم.
هنوز مشخص نيست که آيا آنها ميتوانند اين چپ پاي کمياب را در جمع خود نگه دارند يا در نهايت مغلوب تيم نظامي تراکتور خواهند شد.
shirin71
07-08-2011, 05:54 PM
- قلعه نویی می گوید که با تفکرات خودش تیم را می بندد و با توجه به این موضوع در فصل نقل و انتقالات موفق عمل کرده است.
امیر قلعه نویی ناراحت است.پس از انتشار عکس های رینالدو در رقابت های کوپا آمریکا ،همان بازیکنی که قلعه نوعی شرایط آمدنش به استقلال را فراهم کرد سرمربی تازه تراکتور سازی لب به انتقاد باز می کند و می گوید:«دیدید که من چقدر به خاطر آمدن رینالدو به استقلال حرف شنیدم؟از روز اول من گفتم که او یکی از بهترین بازیکنان خارجی لیگ برتر می شود اما کسی باور نکرد و همه تا توانستند انتقاد کردند.بازیکنی که از خارج می آید نیاز به زمان دارد تا با محیط اطرافش وفق پیدا کند و از روز اول نمی تواند مثل رونالدینیو باشد.من هنوز هم می گویم که او می توانست برای استقلال بازیکن بزرگی باشد.مثلا زلاتان وقتی به بارسا آمد سال خوبی را تجربه نکرد اما با بازگشت به میلان توانست این تیم را قهرمان کند.رینالدو هم از پرو آمده بود و به دلیل اینکه آمادگی لازم را نداشت مصدوم شد.من هم دیگر نتوانستم در استقلال بمانم و او از تیم جدا شد.مطمئن باشید او پس از رقابت های کوپا آمریکا راهی یکی از بهترین تیم های اروپایی خواهد شد.»
سرمربی تراکتورسازی در مورد انتقادهایی که از او به خرید های این تیم می شود واکنش جالبی دارد.برخلاف خیلی ها که می گویند قلعه نویی انتظارات را در فصل نقل و انتقالات برآورده نکرده است خودش چنین عقیده ای ندارد:«چه کسی گفته که من انتظارات را برآورده نکرده ام؟ما 6 بازیکن جذب کرده ایم که دوتا از تیم نایب قهرمان لیگ برتر،یکی از تیم قهرمان،یکی از تیم قهرمان جام حذفی و یک بازیکن هم از تیم قهرمان جام حذفی سوئیس است.این نشان می دهد که بازیکنان جذب شده کوچک نیستند.در ضمن همه می دانند که من با تفکرات تاکتیکی خودم تیمم را می بندم.مطمئن باشید تیمی می سازم که فوتبالش زبانزد خاص و عام باشد.باید همین جا بگویم که امسال تراکتورسازی به هیچ تیمی رحم نخواهد کرد.»
ادامه حرف های قلعه نویی مربوط به شعارهای هواداران سپاهان در تمرینات این تیم است.آنها از بازیکنان سپاهان خواسته اند تا در لیگ برتر به هر تیمی که می خواهند ببازند اما باید تراکتور سازی و تیم قلعه نویی را شکست دهند.امیر می گوید:«هدف من قهرمانی در آسیا بود.من داشتم خوب کار می کردم وباید بگویم که از اصفهان تنها خاطرات خوب در ذهن من باقی می ماند و من همیشه از هواداران اصفهانی تشکر می کنم.در حال حاضر هم با نهایت احترامی که برای آنها قائل هستم می گویم که از این موضع آنها تشکر می کنم.»
سرمربی سپاهان در پایان در مورد خرید های این فصل استقلال می گوید:«فتح الله زاده کارش درست است و همیشه در فصل نقل و انتقالات برنده است.»
خبرآنلاین
shirin71
07-18-2011, 08:45 AM
- شخصی که شباهت عجیبی به جانی دپ بازیگر معروف سینمای جهان دارد با پرچم تراکتورسازی عکس یادگاری گرفته است.
http://www.khabaronline.ir/images/2011/7/tractor.jpg
shirin71
08-01-2011, 08:19 PM
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز معتقد است جریانی در بدنه فوتبال وجود دارد که می خواهد مانع فعالیت مربیان سالم شود.
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز این روزها با یک داستان پر سروصدا بنام سقف قرارداد درگیر است.
این سرمربی حاضر به اجابت کردن خواسته سازمان لیگ نیست و می گوید: «چون خلافی نکرده ام دلیلی ندارد که خودم را به آقایان معرفی کنم.»
گزارش روز گذشته و طرح این موضوع که؛ امیر قلعه نویی از لحاظ کسب امتیاز در دوران مربیگری خود موفق ترین سرمربی دهه اخیر ایران وآسیا محسوب می شود، بهانه ای شد تا با این مربی موفق گفت و گویی داشته باشیم.
متن صحبت های امیر قلعه نویی با برنا را در زیر می خوانید:
قول قهرمانی دادن معنایی ندارد
از روزی که هدایت تراکتورسازی را برعهده گرفته ام تا این لحظه که با شما صحبت می کنم هیچ جا قول قهرمانی نداده ام. اصولا اگر یک مربی فوتبال را بشناسد و تجربه کافی داشته باشد هرگز قول قهرمانی نمی دهد؛ در فوتبال این چنین قول هایی منطقی نیست. طی سال های فعالیتم بعنوان مربی هیچ وقت نشده که در ابتدای لیگ قول بدهم که مثلا امسال قهرمان میشویم یا سهمیه آسیا می گیریم. شده حتی در سپاهان و در سال دوم که تیم به اهداف تاکتیکی من نزدیک شده بود چنین قولی را نداده بودم.
پای «سنت» را وسط می کشند
عده ای می گویند چرا من همواره در مصاحبه هایم بحث سنتی بودن خود را مطرح می کنم و با کنایه درباره این موضوع حرف می زنم. بنده هیچ وقت درباره سنت به کنایه حرف نمی زنم چون سنت را دوست دارم و آن را مسخره نمی کنم ولی یک بحث هست که به دیگران برمی گردد؛ منظورم آنهایی هستند که هر وقت می خواهند یک مربی را مورد تمسخر قرار دهند پای «سنت» را وسط می کشند.
باید خانه نشین می شدم
گزارش آماری خبرگزاری برنا را خواندم؛ خودم نمی دانستم که تا امروز چند امتیاز در فوتبال ایران بهدست آوردهام.
خدا را شکر می کنم که شما این آمار را امروز ارایه داده اید که بنده تیم دارم؛ اگر زودتر گزارش داده بودید معلوم نبود یک عده از آقایان چه بلایی سرم می آوردند. متاسفانه در ورزش این مملکت هر کسی که سالم کار کند و موفق عمل نماید با چوب بر سرش می کوبند. مطمئنا اگر شما یک ماه قبل این آمار را داده بودید امروز خانه نشین بودم بجای گیر دادن به قراردادم می گفتند باید جور دیگری قلعه نویی را زمین بزنیم.
بهخاطرامیدوار رضایی و پرهام به نساجی «بله» گفتم
در مطبوعات نوشتند که قلعه نویی دو شغله شده است. جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم فعالیت بنده در باشگاه نساجی قائمشهر فیسبیلالله است یعنی نه قراردادی بسته ایم و نه پولی از آنها خواسته ام.
فقط دو دلیل باعث شد به کمک آنها بروم؛ اول مردم خوب قائمشهر که حق شان است در لیگ برتر سهمیه داشته باشند و دوم رفاقتم با آقایان دکتر امیدوار رضایی و پرهام.
پایم را در سازمان لیگ نمی گذارم
جار و جنجال اخیر که درباره قرارداد من به راه افتاده سناریوی جدیدی نیست و تقریبا هر سال برای آنکه تیم مرا به حاشیه بکشانند یک داستان رو می کنند. سال قبل عده ای ماجرای بازیکنان بومی و غیر بومی را در سپاهان درست کردند حالا هم سراغ قراردادم رفته اند.
بنده پیش از این گفته ام و باز هم می گویم که پایم را در سازمان لیگ نخواهم گذاشت چون خلافی نکرده ام.
این بحث ها شاید قدری از تمرکز من روی تیم کم کند ولی اجازه نمی دهم یک تیم مردمی را با این مسایل به بازی بگیرند. بنده یک قراردادی با باشگاه تراکتورسازی بسته ام و آقایان اگر سوالی دارند بروند از مسوولان این باشگاه بپرسند.
آدم هایی هم که در رسانه ها هروز علیه من مطلب می نویسند بدانند که قلعه نویی از این تهدیدها نمی ترسد.
همین آقایان مجسمه ام را می ساختند
براساس آمار شما من موفق ترین مربی سال های اخیر هستم؛ خب به نظرتان چرا عده ای روی من زوم کردهاند؟
اگر اسم من قلعه نویی نبود و مثلا قلعه نویچ بود، باز هم این کار را می کردند.
آیا اگر چشم زاغ داشتم و موهای بور و نصف این قهرمانی ها را کسب می کردم همین ها الان مجسمه ام را نمی ساختند؟ هزاران لقب برایم درست نمی کردند؟ آقایان محترم، اجازه بدهید امیر قلعه نویی سرش در لاک خودش باشد.
به هیچکس تعهد نمی دهم
اگر مثل عده ای پایم به یک سری اتفاقات باز می شد و یا هزار و یک زد و بند می کردم امروز هم برایم کاری داشت که بیایم و دروغ بگویم و دم از رعایت سقف قرارداد بزنم؛ با خودم می گفتم تو که از بغل جابجا کردن بازیکن و از بابت پورسانت گرفتن کلی پول در می آوری، خب برو و یک تعهدنامه را هم امضا کن!
بنده به دیگر مربیان کاری ندارم و آنها مختارند درباره خودشان تصمیم بگیرند اما من حتی اگر قراردادم باطل شود و خانه نشین شوم پای تعهدنامه ای را امضا نمی کنم.
با عزیز محمدی هنوز رفاقت دارم
این سال ها همواره رابطه خوبی با آقای عزیز محمدی داشته ام و الان نیز بحث رفاقت ما سر جای خودش است و اتفاقا چند روز قبل تلفنی حرف زدیم، اما جایی که احساس کنم «حق» است پایم را عقب نمی کشم. بنده حرف ناحقی نمی زنم؛ می گویم اگر آقایان احساس می کنند قراردادم مشکل دارد، بروند و باشگاه صحبت کنند؛ چه لزومی دارد که من بروم سازمان لیگ.
قسم بخورند که سقف را رعایت کرده اند
خیلی ها از من می پرسند که سقف قرارداد را رعایت کرده ام یا نه؟ بنده هم یک سوال از آقایان مسوول دارم؛ آیا دیگران سقف قرارداد را رعایت کرده اند؟ چه کسی رعایت کرده است؟ بنده اسم نمی برم اما دوستان بیایند و دست روی قرآن بگذارند که سقف قرارداد رعایت شده است، آنوقت بنده می پذیرم.
بالاخره خدایی آن بالا هست که بر اعمال ما نظارت می کند.
سیصد میلیون طلب از سه باشگاه
هنوز از باشگاه استقلال طلب دارم اما نه به آنها زنگی می زنم و نه اقدامی می کنم تا خودشان طلبم را بدهند. 20 میلیون از باشگاه مس کرمان طلب دارم که تا حالا درباره اش به آقای نژاد زمانی حرفی نزده ام، حدود 200 میلیون پاداش قهرمانی هایم با سپاهان مانده و 80 میلیون هم از استقلال طلب دارم. اگر خدا بخواهد قصد دارم با این مبالغ جهت یک کار خیر اقدام کنم.
حسینی تماس گرفت
بین من و باشگاه سپاهان کدورتی وجود ندارد. بنده دو سال خوب را در اصفهان پشت سر گذاشتم و جالب است بدانید که چند روز قبل آقای حسینی رییس هیئت مدیره این باشگاه با بنده تماس گرفت و صحبت کردیم که جا دارد بنده هم از ایشان کمال تشکر را داشته باشم.
تشکر از عباسی
وقتی شنیدم آقای عباسی سرپرست وزارت ورزش و جوانان به درخواست مردم تبریز توجه داشته و در نامهای خواستار رفع محرومیت تیم ما شده خیلی خوشحال شدم. مسلما این کار ایشان نشان می دهد که به تیمهای مردمی توجه ویژه ای دارد و بنده نیز کمال تشکر را دارم.
صبا با دفاع چند لایه می آید
بازی هفته اول لیگ برای ما اهمیت زیادی دارد؛ شناخت کاملی از صبا نداریم اما اطلاعات مان تا این لحظه می گوید که آنها می آیند تا با دفاع چند لایه و چشم داشتن به ضد حملات برابر تراکتورسازی ظاهر شوند.
تیم من شرایط خوبی دارد اما با توجه به وقت کمی که داشته ایم هنوز به هماهنگی صددرصد نرسیده ایم.
sarbh
08-05-2011, 07:59 PM
محمد حسين جعفري در مورد شكست 3 بر 2 تراكتورسازي مقابل صباي قم اظهار داشت: به نظر مي رسد تيم هنوز به هماهنگي نرسيده است. دفاع و گلر ما مقابل صبا اشتباه كردند. از بازي اول نمي شود قضاوت كرد. تماشاگرپسند بازي كرديم اما از موقعيت هاي خود استفاده نكرديم و روي اشتباهات فردي بازي را واگذار كرديم. اميدوارم اين شكست براي بازيكنان تراكتورسازي باعث شود تا حواسشان را جمع كنند و عبرت گرفته باشند.
وي در مورد انتقادي كه به بازي اميرحسين صادقي در اين مسابقه شده و حتي گفته مي شود شايد اخراج شود، عنوان كرد: در تيم تراكتورسازي امير قلعه نويي كار خود را به نحو احسن انجام مي دهد و اگر به بازيكن تذكر محكمي مي دهد به معناي اخراج نيست. اين مسائل فعلا در تيم ما وجود ندارد. اميدوارم بچه ها دست به دست هم دهند تا تيم نتيجه بهتري بگيرد.
جعفري در پاسخ به اين سؤال كه آيا دو جلسه محروميت تراكتورسازي بخشيده شده يا خير گفت: دوستان ما در مجلس تلاش و اين موضوع را پيگيري كردند. طبق دستوري كه از وزير ورزش گرفته شده من به شوراي حكميت فدراسيون اعتراض كرده ام.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در مورد اينكه آيا اين كار دخالت در فوتبال از سوي سياسيون به شمار نمي رود، تاكيد كرد: نمايندگان مجلس از سوي مردم انتخاب شده اند و براي رسيدگي به امور مردم در مجلس هستند. من طبق ضوابط از فدراسيون خواستم اين راي كميته استيناف را مورد بررسي دوباره قرار دهد. سه جلسه محروميت زياد و سنگين است. نمي گويم خطايي صورت نگرفته اما بايد طرف مردم را هم گرفت.
جعفري در ارتباط با اصلاح قرارداد امير قلعه نويي گفت: قراردادش را اصلاح كرديم. يك اشتباهي در نوشته قرارداد او بود كه اصلاح شد.
وي در مورد اينكه آيا قرار است زحمات قلعه نويي خارج از باشگاه جبران شود، گفت: من به عنوان مديرعامل باشگاه تعهد داده ام كه سقف قرارداد را رعايت كرده ام. هيچ وقت هم نگفتم استانداري اين كار را انجام مي دهد بلكه گفته ام در هيئت مديره باشگاه افراد توانمندي از استان هستند كه خودشان مي دانند چطور با امير قلعه نويي صحبت كنند.
sarbh
08-05-2011, 08:00 PM
به گزارش فارس، بحث صدور كارت مربيگري امير قلعهنويي اين روزها به سوژه اصلي فوتبال ما تبديل شده است. سرمربي تراكتورسازي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص اين اتفاق و مسائل مختلف صحبتهايي انجام داده است.
گفتوگوي فارس با قلعهنويي را در زير ميخوانيد.
فارس: شرايط تيمتان پس از شكست هفته اول چگونه است؟
خوشبختانه شرايط خوبي داريم و سياوش اكبرپور مشكلي براي همراهي ما ندارد ضمن اينكه آرفي نيز به شرايط حضور 90 دقيقهاي رسيده است.
فارس: چرا هميشه تيمهاي شما در ابتداي ليگ بازيها را خوب آغاز نميكنند؟
خدا وكيلي در بازي مقابل صبا ما خوب بازي كرديم ولي توپهايمان درون دروازه نرفت. 4 - 5 موقعيت صددرصد گل را از دست داديم ولي اينكه توپ به سينه مدافع ما برخورد كند را نميتوان جزو تاكتيكهاي فوتبال دانست. زماني تيم شما بد بازي ميكند و بازي را از دست ميدهد آن وقت بايد بپذيريد اما وقتي براساس اتفاقات نتيجه واگذار ميشود بحث ديگري است. مثلا آن پنالتي بچهگانه باعث شد ما از حريف عقب بيفتيم. از لحاظ كيفيت هنوز به شرايط ايدهآل نرسيدهايم ولي به اين تيم خيلي اميد دارم.
فارس: نبود تماشاگران تراكتورسازي هم خيلي به چشم آمد، درست است؟
دقيقا همينطور است. تماشاگران سرمايه اين باشگاه هستند و غيبت آنها باعث شده بود چند بازيكني كه روي آنها حساب ويژهاي باز كرده بوديم عملكرد ضعيفي داشته باشد.
فارس: اقدام ديگري براي بخشش آنها انجام ندادهايد؟
اين مسائل به باشگاه مربوط ميشود و من فقط در حيطه فني فعاليت ميكنم.
فارس: سرانجام بحث كارت مربيگري شما چه شد؟
اين را ميتوانيد از مديرعامل باشگاه بپرسيد.
فارس: اما عزيز محمدي اعلام كرده كه قرارداد شما اصلاح شده است...
من صحبتهايم را در اين مورد انجام دادهام و دليلي نميبينم بيشتر از اين صحبت كنم. اگر كارت من را دادند روي نيمكت مينشينم وگرنه از خانه مسابقات را تماشا ميكنم.
فارس: يعني براي ديدارهاي آينده مشكلي نداريد؟
همانطور كه گفتم حرفهايم را زدهام و پاي حرفم هستم. لزومي نميبينم هر روز در اين خصوص حرف بزنم. من به فدراسيون فوتبال رفتم و نزد آقاي تاج صحبت كردم. اگر لازم ديدند متن صحبتهاي من و آقاي تاج را منتشر كنند.
فارس: بگذريم. بازي اين هفته با ذوبآهن را چطور ميبينيد؟
ذوبآهن يكي از تيمهاي خوب و بابرنامه است كه مربي بسيار خوبي دارد ولي ما هم روز به روز بهتر ميشويم و فكر ميكنم اين بازي يكي از بهترين ديدارهاي ليگ خواهد بود.
فارس: ظاهرا بعد از بازي انتقادات تندي از اميرحسين صادقي انجام داديد در حالي كه عادت به انجام چنين كاري نداريد؟
از من پرسيدند كه صادقي با رفتارهايش هنوز حال و هواي استقلال را در سر دارد من هم پاسخ دادم ايشان اگر چنين حسي دارد بيايد و رضايتنامهاش را بگيرد.
وقتي به تراكتورسازي آمدم با همه وجود در تمرينات اين تيم و بازيها تمركز ميكنم و توانم را براي اين تيم ميگذارم. حتي سفر به آمريكا را به خاطر اين تيم لغو كردم و زماني كه در تهران اردو داشتيم خودم را موظف دانستم با وجود تعداد نفرات كم در اردو در كنار همه باشم، اول به خاطر خودم بعد به خاطر مردم و سپس به خاطر پولي كه ميگيرم و آن را پاك براي خانوادهام ميبرم.
من گفتم بازيكن بايد اين شاخصهها را داشته باشد و اگر واقعا فكرش مشغول است، برود. ما صادقي را به تراكتور آوردهايم و روي او حساب كردهايم اما ممكن است يك بازيكن "روزش " نباشد كما اينكه دروازهبانمان هم اشتباهات معمولي داشت. با اين وجود هنگامي كه فيلم بازي را تماشا كردم خيلي اميدوار شدم و با وجود اينكه بازيهاي تداركاتي كمي داشتيم اما متوجه شدم كه فوتبال با كيفيتي ارائه كرديم.
فارس: صحبت خاصي نداريد؟
اميدوارم مردم در ماه رمضان ما را دعا كنند. بايد بگويم شرمنده مردم خوب آذربايجان هستم و ميدانم كه حضور آنها در ورزشگاه به همه روحيه و انگيزه ميدهد و اميدوارم با ارائه يك فوتبال خوب از خجالت آنها دربيايم.
sarbh
08-09-2011, 01:35 PM
مدير عامل باشگاه تراکتور سازي از پابرجا بودن محروميت تماشاگران تيم فوتبال اين باشگاه از حضور در ورزشگاه خبر داد.
محمدحسین جعفری در خصوص مطرح شدن درخواست لغو یک جلسه محرومیت تماشاگران تراکتورسازی در جلسه روز دوشنبه شورای حکمیت فدراسیون فوتبال ضمن بیان مطالب فوق به خبرنگار مهر گفت: روز دوشنبه درخواست ما مبنی بر بخشش یک جلسه باقی مانده از محرومیت تماشاگران تراکتور در شورای حکمیت فدراسون فوتبال بررسی شد.
وی افزود: اگر چه فضای حاکم بر جلسه مثبت بود اما در پایان این جلسه اعلام شد چون رای توسط شورای استیناف صادر شده است شورای حکمیت از نظر قانونی نمی تواند رای دیگری در این خصوص صادر کند و درخواست لغو محرومیت تماشاگران تراکتور باید دوباره به شورای استیناف ارجاع داده شود.
جعفری در خصوص اینکه آیا شورای استیناف می تواند رای خود را در این باره بشکند و تغییر دهد خاطرنشان کرد: موضوع شکستن رای شورای استیناف نیست بلکه در مرتبه اول به دلیل اعتراض ما به رای صادر شده توسط کمیته انضباطی بود که این شورا رای سه جلسهای محرومیت را به دو جلسه تغییر داد اما این بار قصد داریم اعتراض خود را به رای نهایی صادر شده توسط شورای استیناف اعلام کنیم.
وی ادامه داد: قصد داریم امروز دوباره اعتراض و درخواست خود را به شورای استیناف ارائه دهیم چونکه زمان زیادی تا بازی روز پنجشنبه تراکتور مقابل شاهین بوشهر باقی نمانده است و در صورت رای این شورا مبنی بر لغو محرومیت تماشاگران تراکتور، این موضوع بلافاصله باید به اطلاع مسئولان استان و برگزاری مسابقات برسد.
shirin71
08-10-2011, 02:33 AM
مهاجم گل نزن فصل قبل پرسپولیس که برخی به امیر قلعه نویی بابت خرید وی انتقاد کرده بودند پایش به گلزنی باز شد.
برنا: امیر قلعه نویی پس از گلزنی مهاجم آلبانیایی خود به دو دلیل ابراز خوشحالی کرد.
مهاجم گل نزن فصل قبل پرسپولیس که برخی به امیر قلعه نویی بابت خرید وی انتقاد کرده بودند پایش به گلزنی باز شد.
اشپیتیم آرفی در دقیقه 36 دیدار امشب با یک ضربه دقیق دروازه ذوب آهن را گشود تا شادی امیر قلعه نویی دو منظوره باشد؛ امیر جدا از پیش افتادن تیمش از حریف با گل آرفی ، از اینکه پای این بازیکن به گلزنی باز شده بود ابراز شادمانی کرد .
این مربی چندی پیش به خبرنگار ما گفته بود که آرفی حتی از ابراهیم توره بهتر است.
لازم به ذکر است که ابراهیم توره مهاجم گل نزن سه سال قبل پرسپولیس نیز پس از شاگردی قلعهنویی موتور گلزنی اش روشن شد.
sarbh
08-10-2011, 05:14 PM
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد عدم بخشش هواداران اين تيم از سوي فدراسيون اظهار داشت: تا اين لحظه اطلاعي به ما نداده اند. با توجه به روند مثبتي كه در جلسه شوراي حكميت فدراسيون ديده بوديم فكر مي كرديم هواداران بخشيده مي شوند اما اين اتفاق نيفتاد.
وي افزود: نكته جالب اين بود كه روز گذشته سايت فدراسيون فوتبال حكمي كه سه هفته قبل كميته استيناف صادر كرده بود را در خروجي خود قرار داد كه به نظرم اين كار هدفمند بود. داخل فدراسيون جرياني بوده و نمي خواستند هواداران تراكتورسازي بخشيده شوند.
جعفري خاطرنشان كرد: فدراسيون يا محدوديت براي بخشش داشته يا با قرار دادن اين خبر روي خروجي سايت خود مي خواست ترفندي براي نبخشيدن به كار بگيرد و با اين كار آب سردي روي ما ريخت.
مديرعامل باشگاه سپاهان تاكيد كرد: فقط گلايه اي دارم، من دو بار در ماه مبارك رمضان به تهران آمدم و در جلسات شركت كردم تا اين قضيه نتيجه بدهد. از دو ماه قبل هم نمايندگان مجلس در اين زمينه تلاش هايي داشتند. بد نبود به خواسته مردم و علاقه مندان به تيم ارج گذاشته مي شد. فدراسيون مي توانست بر اساس ماده 29 آئين نامه انضباطي اين محروميت را ببخشد اما اراده اي براي بخشش وجود نداشت. دوست داشتيم براي بازي فردا هواداران خود را در ورزشگاه داشته باشيم اما بايد با سكوهاي خالي به مصاف شاهين برويم.
sarbh
08-17-2011, 06:39 AM
نشست خبري سرمربيان تيمهاي داماش گيلان و تراکتورسازي تبريز طبق اعلام قبلي هيئت فوتبال گيلان امشب در سالن کنفرانس ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد.
امير قلعهنويي، سرمربي تراکتورسازي تبريز در اين نشست حضور نيافت و غلامرضا باغآبادي، مربي اين تيم به جاي سرمربي تراکتورسازي در اين نشست شرکت کرد.
بيش از 15 خبرنگار حاضر در اين نشست با اعتراض به عدم حضور قلعهنويي نشست وي را تحريم و پس از سخنان کوتاه باغآبادي سالن کنفرانس را ترک کردند.
مربي تيم تراکتور سازي در پاسخ به اعتراض خبرنگاران که عدم حضور قلعهنويي را بياحترامي به جامعه خبري تلقي ميکردند، گفت: قلعهنويي به دليل کسالتي که لحظاتي قبل در هنگام حرکت به محل کنفرانس خبري برايش پيش آمد نتوانست در اين نشست حضور پيدا کند.
غلامرضا باغآبادي افزود: تا ساعت 20:30 امشب در حال ريکاوري تيم بوديم و به دليل عدم حضور سرمربي از همه شما خبرنگاران عذر ميخواهم. دليل عدم حضور کاپيتان تيم تراکتورسازي در اين نشست نيز خستگي بازيکنان و کاپيتان تيم است.
اين مربي در پاسخ به سوال يک خبرنگار که قلعهنويي چه کسالتي دارد و آيا به بازي فردا ميرسد، اظهار داشت: من دکتر نيستم، اما کسالتشان جزيي است و در نشست بعد از پايان ديدار فردا قلعهنويي در نشست حضور مييابد.
با تصميم مسئولان برگزاري و به دليل گنجايش 15 هزار نفري ورزشگاه سردارجنگل، تيم فوتبال داماش گيلان در هفته چهارم ليگ برتر چهارشنبهشب اين هفته 26 مرداد در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف تراکتورسازي تبريز ميرود.
sarbh
08-19-2011, 06:46 PM
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی با داماش گیلان اظهار داشت: فوتبال 90 دقیقه است و مهم این بود که شرایط در این مسابقه به نفع تراکتورسازی بود. با وجود زمینی که ورزشگاه سردار جنگل داشت و کارمان را سخت کرده بود، حقمان بود که نتیجه بگیریم. این طور نبود که امکان پیروزی نداشته باشیم. به هر حال تراکتورسازی به لحاظ فنی، تجربی و بازیکن بالاتر از داماش است.
وی در مورد حواشی رخ داده در جریان بازی تراکتورسازی و داماش عنوان کرد: حاشیه که چه عرض کنم.اتفاقاتی در بازی رخ داد که در این یک سال در هیچ ورزشگاهی ندیده بودم. از اولی که وارد ورزشگاه شدیم التهاب در اطراف و داخل ورزشگاه دیده می شد. من قبل از اینکه به ورزشگاه برسم با فرمانده یگان ویژه شهر رشت صحبت کردم و از او خواستم تا اوضاع را کنترل کنند و آنها زحمت خود را کشیدند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی ادامه داد: به ما خبر داده بودند که حتی دو هوادار تراکتورسازی چاقو خورده اند که تا این لحظه هم خبر درستی در این خصوص به ما نرسیده است. وقتی وارد ورزشگاه شدیم با انواع و اقسام فحش ها به تیم و استان آذربایجان شرقی روبهرو شدیم. جو سنگینی در ورزشگاه حاکم بود و هر لحظه هم شرایط بدتر می شد.
جعفری تصریح کرد: هواداران داماش وقتی هم با شکست تیم خود روبهرو شدند شروه به شکستن صندلی و پرتاب اشیا به زمین کردند و به شدت به کادرفنی و بازیکنان تراکتورسازی فحاشی کردند. این درحالی بود که هواداران ما به رسم خوشامدگویی به این تیم برای حضور در لیگ برتر پلاکاردهای خوشامدگویی در دست داشتند.
وی در پاسخ به سؤال که آیا منتظر است تا کمیته انضباطی برخورد قاطعی با هواداران داماش کند، گفت: باشگاه فیلم این اتفاقات را تهیه کرده و به زودی به سازمان لیگ ارسال می کنیم. البته من معتقدم محروم کردن هوادار مشکلی را حل نمی کند و با این کارها وقت خود را تلف می کنیم. ما باید اصول رفتار درست را از کشورهای دیگر یاد بگیریم.
جعفری خاطر نشان کرد: وقتی در حال ترک ورزشگاه بودیم عده ای از هواداران داماش در نیزارها کمین کرده بودند و وقتی اتوبوس تراکتورسازی به آنها رسید خود را نشان دادند و با سنگ به سمت اتوبوس حمله کردند. خوشبختانه شیشه های اتوبوس دو جداره بود و آسیبی به کسی نرسید.همین که توانستیم از ورزشگاه سردار جنگل جان سالم به در کنیم باید خدا را شکر کنیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزای فارس در مورد اینکه چرا امیر قلعه نویی در نشست خبری بعد از بازی شرکت نکرد، گفت: قرار بود طبق هماهنگی قبلی مدیر رسانه ای داماش به مدیر رسانه ای ما اطلاع دهد که چه زمانی امیر قلعه نویی در نشست حاضر شود اما هر چه از پایان بازی گذشت خبری از مدیر رسانه ای داماش نشد و من خودم از مدیر رسانه ای تراکتورسازی خواستم تا جوایی وضعیت شود که متوجه شدیم پس از مصاحبه سرمربی داماش کسی به ما خبر نداده بود باید در نشست شرکت کنیم و به همین دلیل در اتاق کنفرانس را بسته بودند.
sarbh
08-20-2011, 08:35 PM
کادرفنی تیم تراکتورسازی از مسئولان باشگاه خواستهاند تا در روزهای تعطیلی لیگ که بعد از هفته پنجم شروع می شود، برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی به ترکیه یا اربیل عراق بروند. باشگاه تراکتورسازی در تلاش است تا این بازی دوستانه فراهم شود.
* امیر قلعه نویی، سرمربی تراکتورسازی قصد دارد برای دربی تبریز که پنجشنبه برگزار می شود تغییراتی در ترکیب خود داشته باشد. ظاهرا سرمربی این تیم از عملکرد توزی مهاجم برزیلی رضایت ندارد و می خواهد نفرات خط حمله خود را تغییر دهد.
* کادرفنی تراکتورسازی برای بازی با شهرداری تبریز چهار دیدار اول رقیب را مورد آنالیز قرار دادند و بحث های فنی این تیم را در جلسه با بازیکنان در میان گذاشته اند.
* قرار بود امروز صبح بازیکنان تراکتورسازی در سالن وزنه حاضر شوند، اما به دلیل شب قدر قلعه نویی تمرین امروز را تعطیل کرد. تراکتورسازی فردا در 2 نوبت تمرینات خود را پیگیری می کند و از روز دوشنبه نیز تعطیل است.
sarbh
08-23-2011, 05:45 PM
تيم تراكتورسازي قرار بود با شروع تعطيلي دو هفته اي ليگ براي برگزاري بازي دوستانه به اربيل عراق برود اما به دليل نداشتن شرايط ميزباني توسط تيم ميزبان اين سفر منتفي شد.
مسئولان تراكتورسازي در حال رايزني هستند تا درصورت امكان اردويي كوتاه مدت براي برگزاري بازي تداركاتي در تركيه داشته باشند.
در صورتي كه اين تيم به تركيه نرود راهي تهران مي شود تا چند بازي تداركاتي در پايتخت برگزار كند.
ليگ برتر پس از ديدارهاي اين هفته تا 17 شهريور به دليل اردو و ديدار تيم ملي تعطيل خواهد بود.
sarbh
08-24-2011, 06:11 PM
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اعتراض هيئت فوتبال گيلان به باشگاه تراكتورسازي به دليل انتقاد از هواداران داماش و اينكه اين باشگاه فراموش كرده سال گذشته هواداران تبريزي پورغلامي را با سنگ زدند، اظهار داشت: دوستانمان در هيئت فوتبال گيلان بهتر است اطلاعاتشان را بالا ببرند. فصل گذشته در بازي شهرداري تبريز و ملوان چنين اتفاقاتي رخ داد نه در بازي با تراكتورسازي.
وي افزود: ناراحتي ما از اين است كه وقتي بازيكنان ملوان به تبريز آمدند هواداران ما به تك تك بازيكنان اين تيم خوشامد گفتند اما وقتي ما به گيلان آمديم فقط فحش خورديم. اگر در بازي با شهرداري تبريز هم فرهاد پورغلامي سنگ خورد تبعات همان رفتارهايي بود كه در انزلي سر تراكتورسازي آورده بودند.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي ادامه داد: تاكيد مي كنم با شخص عابديني مشكل ندارم بلكه از آن دست هواداراني كه به اسم هواداري اين كارها را انجام دادند ناراحتيم. هوادار ما چاقو خورده و اين شوخي نيست. من مهم نيستم مهم اين است كه سه ساعت متوالي به مردم يك استان توهين شد. ناراحتي من از اين است كه چرا هيئت فوتبال از توهين به مردم يك استان دفاع مي كند.
جعفري در مورد بازي با شهرداري تبريز گفت: اميدوارم بازي جذابي شود. با توجه به اينكه اولين حضور هوادارانمان در فصل جديد است مطمئن هستيم كه نهايت استفاده را از اين هواداران مي بريم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه سرانجام تكليف بليت فروشي در تبريز مشخص شد يا خير گفت: اين مسئله هنوز موانع اداري دارد. هيئت فوتبال يكسري گزارش هايي را براي سازمان ليگ فرستاده و سازمان ليگ هم مي گويد قوانين قبلي اجازه نمي دهد بليت فروشي را به باشگاه بدهند. نمي دانيم دوستانمان در سازمان ليگ چه مي كنند. خيلي از اين مسائل سر در نمي آوريم. فقط اين را مي دانم هر روزي كه حق بليت فروشي به باشگاه واگذار نمي شود حقوق ما پايمال مي شود.
جعفري در پاسخ به اين سؤال كه هيئت فوتبال طرفدار چه كسي است، گفت: هيئت فوتبال طرفدار خودش است.
sarbh
08-24-2011, 06:45 PM
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي در نشست خبري پيش از بازي گفت: ما به حضور طرفداران در بازي فردا نياز داريم، چون تيم اصلي ما هواداران هستند که در هر شرايطي تيم را ياري ميکنند.
قلعهنويي کيفيت بازي تيمش را در سه بازي گذشته مطابق ميل خود عنوان کرد و افزود: تراکتورسازي در بازيهاي گذشته روند خوبي داشته است و با توجه به اينکه هدف ما بازي هجومي است، اميدواريم داربي تبريز را نيز با موفقيت پشت سر بگذاريم و البته اين را هم بايد بدانيم که نتيجه بازي دست خداست.
وي با بيان اينکه کادر فني تيم تراکتورسازي در چند روز گذشته با مشاهده بازيهاي تيم شهرداري، شناخت خوبي از اين تيم به دست آورده است، اظهار کرد: تيم شهرداري فصل را خوب شروع کرده است و خط دفاع و حمله خوبي دارد و ما بايد در اين بازي اجازه ندهيم تا اين دو جناح با هم مشارکت داشته باشند، ولي در کل قبول ميکنم که خط دفاع ما آسيب پذيرتر از تيم شهرداري است.
سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز در رابطه با آمادگي بازيکنان تيم براي بازي فردا بيان کرد: بازيکنان فوتبال بايد از نظر ضريب هوشي بالا باشند، زيرا بايد از نظر تاکتيکپذيري هوش بالايي داشته باشند و من هم به همين خاطر 5 دقيقه قبل از هر تمرين با آنها صحبت ميکنم و سعي ميکنم به آنها روحيه بدهم، ولي بايد قبول کنيم که فوتبال ايران هنوز فوتبال احساسي است.
او در پايان تماشاگران را مخاطب خود قرار داد و عنوان کرد: تيم تراکتورسازي مال مردم است و تماشاگران هم سرمايههاي ملي ما هستند و من با توجه به شناختي که تا به حال از هواداران تبريزي پيدا کردهام، از آنها انتظار دارم تا با حاشيهها کاري نداشته باشند و تيم خود را تشويق کرده و به مهمان احترام بگذارند.
sarbh
08-24-2011, 06:47 PM
میودراگ یسیچ بعدازظهر امروز در نشست خبری که در تبریز برگزار شد در خصوص دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی و شهرداری تبریز گفت: بعد از شکست پرسپولیس به بازیکنانم در رختکن گفتم که نباید مغرور شوند و صحبتهای من نیز موثر واقع شد.
وی ادامه داد: از عملکرد آنها در بازی با سپاهان نیز راضی هستم اما از نتیجه راضی نیستم چون برخی از بازیکنانم دچار اشتباهات فردی شدند و بازیکنان سپاهان نیز نهایت استفاده را کردند.
وی افزود: در این هفته روی اشتباهات خود کار کردیم و میخواهیم بازی با کیفیت و تماشاگرپسندی را مقابل تراکتورسازی انجام دهیم. البته بعد از آن بازی به دلیل تعطیلی رقابتهای لیگ برتر فرصت خوبی دارم تا شناخت بهتری نسبت به تیم پیدا کنم و بیشتر روی تیم خود کار کنیم.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز در خصوص حضور هواداران تراکتور در ورزشگاه یادگار پس از تمام شدن دوران محرومیتشان اظهار داشت: خوشحالم که فردا تماشاچیان و هواداران تراکتور به ورزشگاه می آیند و تیم محبوب خودشان را تشویق می کنند.
وی ادامه داد: شناخت خوبی نسبت به تیم تراکتور مثل سایر تیمها دارم. و برای این تیم احترام زیادی قائلم اما هدفمان این است که در برابر تراکتور سیستم بازی خود را در زمین پیاده کنیم و در پایان منتظر نتیجه باشیم. امیدوارم تیم تراکتورسازی در رقابتهای لیگ برتر تمام حریفان خود را شکست دهد و در نهایت قهرمان لیگ شود اما دربی را به تیم ما ببازد.
دیدار تیم های فوتبال تراکتورسازی و شهرداری تبریز از هفته پنجم یادزهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 22 روز پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار میشود.
sarbh
08-27-2011, 02:21 AM
محمد حسين جعفري در خصوص برتري 5 بر يک مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: من پيروزي را پيش بيني مي کردم اما فکر نمي کردم که اين بازي پر گل شود.
وي در مورد مدعي شدن تراکتورسازي براي قهرماني عنوان کرد: تيم ما روند رو به رشدي داشته اما راه طولاني در پيش داريم. شرايط سخت و مشکلات زياد است. نمي توان با چند پيروزي دل شاد شد. اعتقاد دارم خيلي تيم ها تا هفته دهم مي توانند خود را در بالاي جدول حفظ کنند و از اکنون نمي توان چهره هاي مدعي را تشخيص داد.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پاسخ به اين سؤال که موفقيت کنوني تيم را تا چه ميزان مديون امير قلعه نويي مي داند، گفت: نمي توانم ميزان آن را تعيين کنم اما امير قلعه نويي مربي توانمندي است و تيم بسته شده هم خوب است و احساس مي کنم بهتر از اين هم مي تواند باشد.
جعفري در مورد حضور تماشاگران در اين مسابقه تصريح کرد: خوشبختانه جو خوبي در ورزشگاه حاکم بود. با توجه به اينکه با تيم همشهري خود بازي داشتيم هواداران هر دو تيم را تشويق مي کردند. بازي شيريني براي هواداران بود. هيئت فوتبال براي روز قدس هم مراسم آتش بازي در نظر گرفته بود که جالب بود.
وي در مورد بازي هفته ششم با استقلال به فارس گفت: بازي جذابي با استقلال خواهيم داشت. سال گذشته در تهران توانستيم اين تيم را شکست دهيم و مطمئنا روحيه انتقام در استقلالي ها هست. اميدوارم که تماشاگران دو تيم به لحاظ اخلاقي رعايت مسائل را کنند.
sarbh
08-27-2011, 02:22 AM
امير قلعه نويي پس از پيروزي 5 بر يک مقابل شهرداري تبريز که شب گذشته حاصل شد، تمرينات اين تيم را سه روز تعطيل کرد. اين تيم از عصر دوشنبه تمرينات خود را در تبريز پيگيري مي کند.
* با توجه به عقد خواهر خواندگي بين استانداري آذربايجان شرقي و باشگاه ترابوزن مسئولان باشگاه تراکتورسازي در تلاش هستند در صورت فراهم شدن مقدمات سفر به ترکيه بروند و ديداري دوستانه با اين تيم برگزار کنند.
* تراکتورسازي در صورتي که به سفر ترکيه نرود سه ديدار تدارکاتي در ايران برگزار مي کند.
* برخلاف تصور مسئولان باشگاه تراکتورسازي بابت پيروزي در دربي پاداش ويژه اي به بازيکنان خود نمي دهند و پاداش بر اساس آئين نامه باشگاه پرداخت مي شود.
sarbh
08-28-2011, 08:12 PM
محمد حسين جعفري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد برنامه اين تيم در تعطيلات عنوان كرد: تصميم داريم به تركيه برويم. به احتمال زياد جمعه يا شنبه هفته آينده براي بازي دوستانه با يك تيم ليگ برتري تركيه به اين كشور خواهيم رفت. قرار بود با ترابوزون بازي كنيم كه مسابقه با اين تيم منتفي شد.
وي در مورد اظهارات رئيس سازمان ليگ مبني بر اينكه قرارداد جاسم كرار با استقلال قانوني است و اگر باشگاه تراكتورسازي شكايت كند كميته انضباطي تصميم گيري مي كند، اظهار داشت: وقتي كميته انضباطي دو بار در اين باره حكم داده چه شكايت ديگري انجام دهيم. كرار هنوز خانه اي كه به او داديم را تحويل نداده و همچنين جريمه اي كه كميته انضباطي براي او در نظر گرفته بود از حساب باشگاه تراكتورسازي كم كرده اند. او بايد بيايد و اين پول ها را بدهد. من نمي دانم چطور با بازيكني كه هنوز تسويه نكرده قرارداد بسته شده است.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در مورد تلاش براي تزريق پول به باشگاه گفت: كمبودهاي مالي داريم اما من و هيئت مديره در تلاش هستيم تا منابع مالي را به باشگاه باز كنيم.
mehraboOon
08-30-2011, 01:14 AM
در آستانه سفر به ترکیه
گزارشي از سرخپوشان جنجالی تبريز
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_t_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_t_kh.gif
به دنبال تعطیلی دو هفته ای رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور، تیم تراکتورسازی تبریز به دعوت یک باشگاه لیگ برتری ترکیه جهت انجام دیداری دوستانه پاسخ مثبت داد.
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
به دنبال تعطیلی دو هفته ای رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور، تیم تراکتورسازی تبریز به دعوت یک باشگاه لیگ برتری ترکیه جهت انجام دیداری دوستانه پاسخ مثبت داد.
از اینرو قرار است تراکتورسازان پنجشنبه هفته جاری عازم استانبول شده و روز جمعه با این تیم لیگ برتری ترکیه دیداری دوستانه داشته باشند.
گفته می شود این دیدار به مناسبت افتتاح یک استادیوم مدرن در چند کیلومتری شهر استانبول برگزار خواهد شد.
هنوز نام حریف تراکتورسازی در این بازی دوستانه اعلام نشده است.
تیم تراکتورسازی تبریز تا پایان هفته پنجم لیگ برتر فوتبال کشور با کسب 12 امتیاز در جایگاه دوم جدول رده بندی قرار دارد.
شاگردان امیر قلعه نویی در حساس ترین بازی هفته ششم در تهران به مصاف استقلال صدرنشین خواهند رفت.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/6/7/28033_648.jpg
*جعفری: تراکتورسازی به دور از حاشیه، موفق می شود
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز به دور از حاشیه بودن را دلیل اصلی نتایج خوب اخیر تیم فوتبال این باشگاه دانست.
محمد حسین جعفری ظهر با اشاره به نتایج خوبی که این تیم در هفته های سپری شده لیگ برتر کسب کرده، اظهار داشت: خوشحالیم که پس از گذشت پنج هفته از بازی های لیگ برتر، تیم تراکتورسازی توانسته با کسب نتایج خوب و جمع آوری امتیازات لازم، در رده دوم جدول لیگ قرار گیرد.
وی این نتایج خوب را در سایه دوری از حواشی دانست و گفت: تیم تراکتورسازی اگر بازهم از حاشیه ها دور بماند، می تواند به نتایج درخشان خود ادامه داده و موفقیتی چشمگیر به دست آورد.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه با تمجید از عملکرد کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه بیان کرد: ما جمعی از بهترین مربیان را در کنار یکدیگر داریم که از بهترین بازیکنان نیز استفاده می کنند و باید بگویم که از عملکرد کادر فنی و بازیکنان راضی هستم.
تیم فوتبال تراکتورسازی تراکتورسازی تبریز با هدایت فنی امیر قلعه نویی توانسته در پنج هفته ابتدایی لیگ برتر کشور، 80 درصد امتیازات ممکن را کسب کرده و در جایگاه دومی جدول رده بندی قرار گیرد.
این آمار نشان دهنده بهترین شروع قلعه نویی در یک فصل از لیگ برتر است.
*اولین های تاریخ باشگاه تراکتورسازی دور یک میز / قلعه نوعی آنفلوآنزا گرفت، نیامد
باشگاه تراکتورسازی تبریز طی ضیافتی، پیشکسوتان تیم فوتبال این باشگاه را بار دیگر دور هم جمع کرد.
باشگاه تراکتورسازی تبریز یکشنبه شب ضیافت افطاری ترتیب داد تا بار دیگر مردان سرخپوش خود در سالیان پیش را دور هم جمع کرده و خاطرات گذشته را مرور کرده باشد.
در این ضیافت که در محل رستوران تبریز برپا شد، پیشکسوتان و جمعی از هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی به همراه تعدادی از مسئولان شهری و استانی حضور داشتند.
نکته جالب توجه این مراسم، حضور اولین مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی، اولین کاپیتان و اولین دروازه بان تاریخ فوتبال باشگاه تراکتورسازی در کنار یکدیگر بود که اکثر نگاه ها را متوجه خود کرده بود.
حسین اردبیلی اولین مدیرعامل این باشگاه محسوب می شود که کار خود در باشگاه را از سال 1347 آغاز کرد، همچنین حمید علاف بنام به عنوان نخستین کاپیتان تاریخ تیم فوتبال تراکتورسازی بازوبند این تیم را به بازو بسته و داریوش حاج رشیدی نیز اولین دروازه بان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز بوده است.
در ضیافت افطاری تراکتورسازان اما، چشم همه حاضران به دنبال امیر قلعه نویی بود اما هیچ کس اثری از ژنرال نیافت.
ظاهرا سرمربی فعلی تراکتورسازی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا که گفته می شود کمی نیز شدید است، نتوانسته بود در این میهمانی حضور پیدا کند.
از دیگر نکات قابل اشاره این مراسم می توان به حضور تنها یک بازیکن از تیم فعلی تراکتورسازی تبریز اشاره کرد.
رودریگو توزی بازیکن برزیلی این تیم تنها بازیکنی بود که در جمع میهمانان به چشم می خورد، البته سایر بازیکنان تراکتورسازی به دلیل مرخصی سه روزه خود در این ضیافت غایب بودند.
از اعضای کادر فنی این تیم نیز غلامرضا باغ آبادی و بیاض پور ممی در کنار حسن آذرنیا حضور داشتند.
منبع : ورزش 3
باز نشر: مجله اینترنتی Bar
sarbh
09-08-2011, 07:49 PM
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از مسابقه با استقلال اظهار داشت: تيم ما شرايط خوبي دارد، اما بايد ياد بگيريم فرهنگ حرفهاي داشته باشيم. من بهعنوان مربي هم بايد ياد بگيرم تيمسازي كنم و مهرهها نيز بايد در خدمت تيم باشند، چنين مهرهاي ارزشمند است. اگر بازيكني ساز خودش را بزند بازيكن خوبي نيست، اكنون در تراكتورسازي شناخت بازيكنان از من و من از بازيكنان بيشتر شده است و بازيكنان نيز از خودشان شناخت پيدا كردهاند. مردم خوب آذربايجان هميشه به ما محبت دارند و باعث دلگرمي ما ميشوند.
وي در مورد اينكه حضور مقابل استقلال برايش سخت نيست گفت: من زحمتي براي استقلال نكشيدهام كه بخواهم كه منتي بر روي سر آنها بگذارم اين مردم و هواداران بر سر ما منت ميگذارند. من براي استقلال 17 و 18 جام آوردم و 10 سال براي اين تيم بازي كردم چند سال نيز در اين تيم مربيگري كردم. از آنجايي كه فوتبال حرفهاي و شغل ما شده؛ من به مسئوليت تيمي خودم فكر ميكنم. شايد از نظر احساسي بازي مقابل استقلال برايم سخت باشد.
وي در مورد اينكه جو ورزشگاه فردا شايد عليه شما باشد و آيا پس از گلزني باز هم شكر خدا را ميكنيد، گفت: شكر خدا همه جور خوب است، و اگر خدا بخواهد پيروز ميشويم. در مورد جو ورزشگاه نيز بايد بگويم در ديدار با سپاهان نيز من و خسرو حيدري را مورد لطف خودشان قرار دادند. فقط يك بار در ليگ دسته 3، يك بار در رده سيزدهم و يكبار در رده نهم اين تيم را تحويل گرفتم و هر سال نيز موفق بودم و اين تيم را به ليگ برتر آوردم و قهرمان و نايب قهرمان كردم، بايد براي احساسات مردم ارزش قائل شد از قلعه نويي خوششان ميآيد يا بدشان ميآيد بهتر است آن را در ورزشگاه بگويند تا آن را در خيابان و جامعه مطرح كنند.
وي افزود: شرايط ورزشگاهها بايد به گونهاي باشد كه جوانان بتوانند هم در آنجا شادي كنند و هم خودشان را تخليه كنند. من به سامان گوران كه از دوستان خوب من است وقتي تماس گرفت، گفتم هر كاري ميخواهيد در مورد من بكن اما ترور شخصيت نكن. خوب است كه مردم خوشحال باشند و شور و نشاط داشته باشند و اگر فردي تحت فشار قرار ميگيرد مهم نيست.
قلعه نويي با اشاره به حضور طرفداران دو تيم استقلال و تراكتور سازي گفت: فردا نيز 2 گروه از طرفداران به ورزشگاه ميآيند و من صحبتم با طرفداران خودمان است. كه به حاشيه نپردازند و فقط تيم خود را تشويق كنند.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه نظرش در مورد فساد در فوتبال چيست، گفت: خيلي خوب است كه در اين زمينه با قدرت مثل تركيه عمل كنيم در آن كشور تيم پر طرفدار فنر باغچه را به دستهاي پايينتر فرستادند آن هم در حالي كه قهرمان شده بود، در ايران نيز بايد چنين كاري كنيم اما ما فقط حرف مبارزه با فساد در فوتبال را ميزنيم. اكنون بايد دادستاني به مسئله فساد در فوتبال ورود كند، من از محسني اژهاي ميخواهم كه اگر معضلي در فوتبال است با آن برخورد شود، اگر هم نيست با آنهايي كه حرفش را ميزنند برخورد كنند، ما در ايران فقط حرف ميزنم، ترور شخصيت ميكنيم و قداستها را از بين ميبريم.
وي افزود: بايد با متخلفان برخورد شود و مدارك را به مردم نشان دهند. بر اساس قانون و آئين نامه با مجرمان و متخلفين بايد برخورد شود و اگر فوتبال ناپاكي دارد آن ناپاكي را ريشه كن كنند، از عادل فردوسي پور هم تشكر ميكنم كه به اين موضوع پرداخت و برنامههاي ديگر تلويزني نيز بايد به اين موضوع بپردازند.
قلعه نويي در مورد حمله كلامي گزارشگر ايران و قطر به كريم انصاري فرد گفت: انصاري فرد از سرمايههاي فوتبال ايران است و نبايد به خاطر اينكه يكي دو موقعيت را از دست داد، خرابش كنيم. البته من نميدانم مطبوعات در مورد او چه نوشتند زيرا مطبوعات را مطالعه نميكنم؛ اما گزارشگر نبايد يك بازيكن را تخريب كند. ممكن است يك بازيكن دو موقعيت گل را خراب كند، نبايد به خاطر اين مسئله او را زير سؤال ببريم او اكنون 2 و 3 ماه زمان نياز دارد تا از نظر روحي به شرايط قبل بازگردد. بهترين مهاجمان دنيا موقعيت گل را خراب ميكند در آن صحنه نيز انصاري فرد خوب زد اما گلر عربستان بهتر عمل كرد.
سرمربي اسبق استقلال در مورد عملكرد تيم ملي فوتبال ايران مقابل قطر گفت: بهتر است من راجب به تيم ملي حرف نزنم، زيرا مدام از حرفهاي من ايراد ميگيرند اما بهتر است آن آقاياني كه اجنبي هستند و مربيان خارجي را بيشتر دوست دارند بگويند كه افراط و تفريط نكنيد. به قلم به دستان ميگويم حق را بنويسيد من يك نيمه از بازي ايران و عربستان را ديدم اما بازي ايران و قطر را به طور كامل ديدم. به دو دليل ميگويم اكنون زود است كه بخواهيم در مورد تيم ملي با سرمربگيري كيروش اظهار نظر كنيم اول اينكه اين مربي به زمان بيشتري نياز دارد و دوم اينكه تيم ملي بايد محك بخورد. نميدانم پيروزي برابر اندونزي در ايران و مقابل 70 هزار تماشاگر و يا شكست دادن مالديو براي فوتبال ما افتخار شده است يا نه. اگر افتخار است ديگر حرفي ندارم.
وي ادامه داد: بهتر است به كي روش زمان بدهيم و همچنين تيم ملي مقابل ژاپن و عراق محك بخورد تيم ملي در زمان قطبي اين اواخر بهتر از اكنون بازي ميكرد بايد اول برنامه مربي را ببينيم بعد در مورد پيشرفت برنامه او نظر بدهيم.
قلعه نويي با اشاره به صحبتهاي عباس ترابيان گفت: ترابيان در ابتداي حضور كيروش در تيم ملي ميگفت او از امكانات تيم ملي رضايت كامل دارد، اما اكنون كه 3 ماه از اين ماجرا ميگذرد ميبينيم كه كيروش يك سري گلايهها را مطرح ميكند نه آن حرف درست بود نه اين حرف.
وي در مورد قانون 10 درصدي براي حضور تماشاگران تراكتور سازي در ورزشگاه آزادي گفت: در ديدار با داماش ما در ورزشگاه سردار جنگل بازي كرديم، زيرا شوراي تامين استان گيلان معتقد است براي 4 تيم پر طرفدار يعني تراكتور سازي، ملوان، استقلال و پرسپوليس بايد در ورزشگاه ديگري بازي انجام شود. بنابراين تيم مثل تراكتور سازي كه 30 ، 40 هزار تماشاگران دارد نبايد اين تماشاگران بيرون از درب ورزشگاه بماند. بايد براي تيمهايي كه تماشاگر بيشتري دارند تفاوت قائل شد، از شما ميپرسم آيا تماشاگران پرسپوليس امشب فقط 10 درصد ورزشگاه فولاد شهر اصفهان را پر ميكنند. دراين مورد سازمان ليگ بايد استثنا قائل ميشد اما ميگويند قانون است و من چون قانونمند هستم تبعيت ميكنم.
وي در مورد اينكه هميشه تيمها را قهرمان ميكند و اكنون انتظار از او بالا رفته، گفت: قهرمانيهاي من به لطف خدا بوده است اما برخي ميگويند قلعه نويي با ستارهها موفق ميشود. زماني كه من در استقلال بودم 11 ستاره از اين تيم جدا شدند و وحيد طالب و مجتبي انصافي را از ليگ دو به استقلال آوردم. سيد عباسي را از ليگ دسته يك و پيروز قرباني و اميرحسين صادقي را از اميدهاي استقلال آوردم. كجا اينها ستاره بودند استقلال نهم و سيزدهم را تحويل گرفتم و توانستم با آنها موفق شوم.
مس كرمان كه شانزدهم بود، دهم تحويل دادم و سپاهان را نيز كه چهارم بود به مقام قهرماني رساندم. ستارهها نيز بايد در قالب تيمي قرار بگيرند، مهمتر از ستارهها تاكتيكي تيمي است شما نگاه كنيد منچستر يونايتد ساختار منظم تيمي دارد و ستارهها در اين تيم ميآيند و ميروند اما اين تيم همچنين موفق است. زماني كه من سرمربي استقلال شدم مومن زاده هاشمي نصب و ... ازاين تيم جدا شدند.
سر مربي سابق سپاهان در مورد تعريف محمد مايلي كهن از خود گفت: ايشان دو سه مورد در مورد من حرف زدند يكي در برنامه 90 كه گفتند رسول خطيبي را ميخواستند به استقلال بياورند در حالي كه آن زمان فهرست من اصلا جا نداشت. يك بار هم صحبت از خط دادن ليدرها بود كه بعد خودشان پي به اشتباهشان بردند.
mehraboOon
09-10-2011, 03:45 PM
تصاویر: شادی مردم تبریز در پی برد تراکتورسازی
تبریز ـ خبرگزاری مهر: پس از پایان دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و تراکتور سازی تبریز و برتری تیم تراکتورسازی مردم تبریز با حضور در خیابانها به جشن و شادی پرداختند.
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110122_319.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110123_531.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110124_776.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110125_250.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110126_841.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110127_186.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110128_308.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110129_403.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110130_552.jpg
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/6/19/110131_724.jpg
sarbh
09-20-2011, 07:56 PM
به گزارش خبرگزاری فارس، در پی اظهارات الماس خاله رئیس هیئت فوتبال گیلان در مورد حمله به غمزه کمک داور بازی تراکتورسازی و نفت تهران در یک پمپ بنزین در برنامه شب گذشته 90 باشگاه تراکتورسازی 2نامه اعتراض آمیز به سازمان لیگ و کمیته داوران ارسال کرد.
در این نامه آمده که چرا باید رئیس هئیت فوتبال گیلان در مورد اتفاقات رخ داده در بازی تراکتورسازی و نفت تهران اظهار نظر کند.
sarbh
09-22-2011, 02:38 PM
به نقل از سايت رسمي باشگاه تراکتور، در متن شکايت نامه به سازمان ليگ آمده است: کمک داور دوم مسابقه دو تيم تراکتورسازي و نفت تاثير مستقيمي در رقم خوردن نتيجه بازي داشت و به خاطر تحت الشعاع قراردادن عملکرد خود ادعا کرده که قلعه نويي سرمربي تيم به وي توهين کرده و در يکي از پمپ بنزين هاي تبريز توسط چهار نفر تهديد و مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.
همچنين در اين شکايت نامه آورده شده است: مجتبي پوربخش مسئول روابط عمومي هيات فوتبال رشت نيز در يکي از صفحات يکي از روزنامه هاي ورزشي چاپ شده در تاريخ بيست و ششم شهريور ماه جاري اعلام کرده که حميد غمزه در راه بازگشت به رشت در يک پمپ بنزين مورد حمله قرار گرفته و موضوع را بلافاصله به هيات گزارش کرده و هيات نيز اين موضوع را به رئيس کميته انضباطي اطلاع داده است.
همچنين ''قربانعلي الماس خاله'' رئيس هيات فوتبال رشت نيز در مصاحبه اي در يکي از برنامه هاي تلويزيوني اظهاراتي در مورد ضرب و شتم اين کمک داور ايراد نمود و اعلام داشته که اين اقدام هدايت شده بود.
در متن اين شکايت نامه آمده است: متاسفانه ''رضا غياثي'' که عضو کميته داوران نيز مي باشد و بايد بي طرفي کامل را رعايت کند و نبايد بدون سند و مدرک مطلبي اظهار کند که واقعيت ندارند.
باشگاه تراکتورسازي متذکر شده که اقدامات هماهنگ غمزه و هيات فوتبال رشت سوالاتي را پيش مي آورد که با وجود نهادهاي قانوني مثل کميته داوران ، کميته انضباطي ، مسئولين فدراسيون فوتبال و مسئولين سازمان ليگ، چرا اين کمک داور و از روي چه حساب و کتابي گزارش خود را به هيات فوتبال رشت که در اين ارتباط نهادي غيرمسئول است ارئه نموده است؟
در اين شکايت نامه تصريح شده که سناريوي فوق نشان مي دهد که گل آفسايد نفت تهران به تراکتور و باخت تراکتورسازي فراتر از اشتباه داوري بوده و مي تواند با موضوع ادعاهاي غير مستند و اتهامات وارده مرتبط باشد که نياز به تحقيق و بررسي موشکافانه دارد.
باشگاه نيز با توجه به اتهاماتي که در مطبوعات و رسانه ملي عليه باشگاه ، کادر فني و مردم تبريز وارد شده بدينوسيله عليه داور مذکور و تهمت هاي رئيس هيات فوتبال رشت شکايت نامه خود را تسليم سازمان ليگ کرده و درخواست کرده که مسئولين موضوع را به طور جدي بررسي و اعلام نمايند که آيا تراکتورسازي در مسابقه با نفت به نفت تهران باخته يا به داماش گيلان؟
sarbh
09-22-2011, 02:40 PM
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال طبق گزارشات داور و نماينده ناظر ديدار تراکتورسازي تبريز و نفت تهران که در تاريخ 24/6/90 برگزار شد ، تيم تراکتورسازي را به علت ايجاد مزاحمت براي دروازه بان تيم نفت تهران و شعارهاي اهانت آميز همراه با پرتاب اشياي مختلف از سوي تماشاگران اين تيم به پرداخت مبلغ پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد همچنين امير قلعه نوعي سرمربي اين تيم را به علت اعتراض و اهانت به داور با وجود تذکرات قبلي به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
sarbh
09-23-2011, 01:48 PM
امیر قلعهنویی عنوان کرد: به دلیل اظهارات رضا غیاثی، عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال تا چند روز آینده از ایشان به دلیل اظهارات دروغش شکایت می کنم.
همچنین با تدابیر مسئولان تراکتورسازی تبریز فیلمهای پمپبنزینهای تبریز در ساعاتی که بازی تراکتورسازی و نفت تهران به پایان رسیده، تهیه و قرار است پس از بررسی در اختیار فدراسیون فوتبال قرار گیرد.
گفتنی است کمکداور اول بازی پس از بازی تراکتورسازی و نفت مدعی شده بود که در یکی از پمپبنزینهای تبریز در شرایطی که قصد داشت با خودروی خود به سمت رشت حرکت کند مورد ضرب و شتم 4 نفر قرار گرفته است.
sarbh
09-23-2011, 02:35 PM
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز به همراه جمعی از مسئولان باشگاه امروز با حضور در منزل علی عابدینی اوضاع این هوادار آسیب دیده را جویا شدند.
محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه ، ایوب جعفری رئیس کانون هواداران و رحمان یاوران قائم مقام کانون هواداران امروز با حضور در منزل عابدینی جویای حال وی شدند.
علی عابدینی که 21 سال سن دارد مدام از حضور مسئولان باشگاه اظهار خوشحالی می کرد و همانند یک کودک نظاره گر حضور تراکتوریها در کنار خود بود.
وی که از هواداران متعصب تراکتور است عکس های تیم تراکتورسازی را به همراه شال هواداری تیم محبوبش در اتاق خود نصب کرده و هنوز هم پیگیر دیدارهای تیم محبوبش است و با موفقیت های تیمش خوشحال می شود.
پدر علی نیز در این ملاقات از پیگیریهای خانواده برای معالجه فرزندش صحبت کرد و گفت: علی هنوز هم تحت مداوا قرار دارد و پزشک های مختلفی وضعیت علی را کنترل می کنند تا به امید خدا در آینده نزدیک علی به زندگی عادی خود بازگردد.
همچنین سردار جعفری به خانواده این هوادار توصیه کرد که علی برای مداوا به پابوس امام رضا (ع) برده شود که جعفری پیشنهاد داد تا در سالگرد ولادت امام هشتم علی به همراه پدر و مادرش با هزینه باشگاه برای زیارت امام رضا به مشهد عازم شوند.
علی عابدینی سال گذشته در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز در دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و صنعت نفت آبادان دچار حمله قلبی شده بود و متاسفانه تا کنون نیز بهبودی کامل نیافته و هنوز در بستر بیماری به سر می برد و تحت مداوای پزشکان قرار دارد.
باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز به نوبه خود از خداوند منان برای این هوادار جوان آرزوی سلامتی می کند و امیدوار است تا در آینده نزدیک علی عابدینی با بهبودی کامل به جمع هواداران انبوه تراکتورسازی بپیوندد.
sarbh
09-23-2011, 02:37 PM
رکورد پرگل ترین بازی تاریخ جام حذفی ایران عصر امروز در یاسوج تکرار شد. از مرحله دوم رقابت هاي فوتبال جام حذفي باشگاه هاي كشور عصر پنجشنبه يك ديدار در ياسوج برگزار شد و طي آن تيم شهرداري ياسوج با نتيجه 14 بر صفر حريف خود تيم شهرداري فردوس خراسان را درهم كوبيد. گل هاي تيم فوتبال شهرداري ياسوج در اين ديدار توسط مقداد قباخلو چهار گل ، مجيد نجاتي ، مجتبي نظري ، علي رحيمي و ميلاد جعفري هر كدام دو گل و غلامرضا عباس فرد و حسين آقايي هر كدام يك گل وارد دروازه تيم حريف شدند. شهرداری یاسوج در مرحله بعد به مصاف تراکتورسازی تبریز خواهد رفت.
در تاریخ جام حذفی ایران یک بار چنین نتیجه ای اتفاق افتاده است و در فصل 85 تیم داماش تهران که هادی نوروزی مهاجم فعلی پرسپولیس را در اختیار داشت، مقابل تیم نوروزی چهارمحال و بختیاری 14- صفر پیروز شد.
شایان ذکر است امسال از سری مسابقات جام آزادگان ماشین سازی تبریز در اولین بازی رسمی خود با مربی گری رسول خطیبی توانست شهرداری یاسوج را در خانه خود با پاس گل رسول خطیبی با نتیجه یک بر صفر شکست دهد
sarbh
09-23-2011, 02:38 PM
امروز جمعه اولین شعبه کانون هواداران تراکتور در ورزشگاه تلاش توسط مسولین باشگاه تراکتور افتتاح شد این شعبه به همت کمیته محلات کانون هواداران تراکتور آماده به کار شده است ورزشگاه تلاش در خیابان مفتح اول شهرک ارم واقع شده است و از فردا هواداران جهت ثبت نام کارت هواداری و هوادار یار می توانند به این شعبه مراجعه کنند و انشالله به زودی شعبه دیگر کانون نیز توسط کمیته های مختلف افتتاح خواهد شد
sarbh
09-24-2011, 08:31 PM
حسن آذرنیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اتفاقات رخ داده بین باشگاه تراکتورسازی و هیئت فوتبال گیلان بر سر غمزه کمک داور بازی تراکتورسازی و نفت تهران اظهار داشت: متاسفانه در این جریان کسانی که از ماجرا هیچ اطلاعی نداشتند اظهار نظر کرده اند.
وی افزود: امیر قلعه نویی به آقای غمزه هیچ بی احترامی نکرد. آقای الماس خاله می گوید در پمپ بنزین درگیری صورت گرفته و به غمزه حمله شده، ما این مورد را پیگیری و با حراست پخش فراورده های نفتی منطقه غرب کشور صحبت کردیم و ایشان گفت چنین چیزی ثبت نشده است.
آذرنیا ادامه داد: این حرف هایی که زده می شود غیر منصفانه است. کسانی در حال اظهار نظر هستند که اصلا در ماجرا نبوده اند و فقط دروغ می گویند. می خواهند هر اتفاق بدی را به تراکتورسازی بچسبانند.
sarbh
10-02-2011, 03:26 PM
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024201.jpg
مصطفی اکرامی با حضور در ترکیب اصلی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در دیدار جمعه شب برابر مس کرمان، صدمین بازی خود با پیراهن این تیم تبریزی را تجربه کرد.
اکرامی در دیدار برابر مس اگرچه در ابتدا بد شانسی آورد و با اخراج امیرحسن صادقی مجبور شد جای خود را به یک مدافع راست بدهد اما جمعه شب برای وی در مجموع شبی شیرین بود چراکه تیم تراکتورسازی تبریز در یکصدمین حضور مصطفی اکرامی در ترکیب این تیم، موفق شد پس از دو هفته دوری از نتیجه برد، مجددا شیرینی پیروزی را بچشد و با لحاظ کردن باخت سنگین استقلال به ملوان، دوباره به صدر جدول بازگردد.
این مدافع خوش اخلاق تراکتورسازان که چهارمین سال متوالی حضور خود در تبریز را سپری می کند، در سال اول حضور خود در تیم تراکتورسازی توانست در هر 26 بازی تیمش در لیگ یک بازی کند و در همان سال که تیم محبوب تبریزی ها به لیگ برتر صعود کرد، سه بار نیز در جام حذفی برای تراکتورسازی به میدان رفت.
اکرامی در سال دوم حضورش در جمع سرخپوشان که مصادف با حضور دوباره این تیم در لیگ برتر بود، 33 بازی را برای تراکتورسازی در لیگ انجام داد و در سومین سال حضور این بازیکن در تبریز، وی توانست تیمش را در 32 بازی از لیگ برتر و دو بازی از جام حذفی همراهی کند.
وی در فصل جاری نیز قبل از دیدار هفته نهم برابر مس کرمان، سه بار با پیراهن تراکتورسازی بازی کرده بود که حضور در مسابقه جمعه شب برابر مس، صدمین بازی او در قالب تیم اول شهر تبریز را رقم زد تا به باشگاه صدتایی ها نیز بپیوندد.
اکرامی طی مدت زمان حضور خود در تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، علاوه بر انجام بیشترین بازی برای این تیم، جزو با اخلاق ترین بازیکنان تراکتورسازی محسوب شده و یکی از محبوب ترین های این تیم در بین هواداران به شمار می آید.
shirin71
10-03-2011, 02:47 PM
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه برخیها میخواهند با او تسویه حساب کنند گفت: در این میان گناه هواداران تراکتورسازی چیست که مورد ظلم قرار گرفتهاند.
امیر قلعه نویی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی و مس کرمان گفت: دست تک تک بازیکنانم را میبوسم که مردانه بازی کردند و ثابت کردند عزت و ذلت دست خداست و آقایان هر کاری دلشان میخواهد، انجام دهند.
وی در خصوص مشکلات داوری که در این مدت برای تیم تراکتورسازی به وجود آمده است، اظهار داشت: از آقای عباسی وزیر ورزش و جوانان خواهش میکنم به داد این تیم و هوادارانش برسند. اینها با قلعهنویی در حال تسویه حساب کردن هستند، گناه این هواداران چیست که مورد ظلم قرار گرفتهاند؟!
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در ادامه در خصوص اتفاقاتی که با ادعای حمید غمزه کمک داور بازی این تیم برابر نفت تهران در پمپ بنزین اطراف شهر تبریز رخ داد، با کنایه افزود: با این روش که آقایان پیش گرفتهاند به جای پیشرفت، پسرفت میکنیم. به نیروی انتظامی سفارش کردهام بعد از بازی مراقب پمپ بنزینها هم باشند!
وی در مورد پیروزی تیمش برابر مس کرمان تاکید کرد: بعد از این بازی خوب به بلاژویج گفتم شاگرد شما هستم و در این مسابقه درس پس دادم. ما شروع خوبی داشتیم و توانستیم گل اول را بزنیم اما روی یک اشتباه فردی که منجر به پنالتی شد، گل خوردیم و بابت این گل از امیرحسین صادقی گلایه دارم. قبل از بازی به بازیکنانم گفتم داور هر سوتی که زد، به تصمیم وی اعتراض نکنند زیرا تصمیم داور دیگر بر نمیگردد.
قلعهنویی ادامه داد: امیرحسین صادقی نباید اخراج میشد زیرا با 10 نفره شدن مجبور شدیم تاکتیک تیم را عوض کنیم. در نیمه دوم تیم مس ما را تحت فشار قرار داده بود و سه موقعیت خوب گلزنی هم داشت اما با این وجود ما تنها به فکر دفاع کردن نبودیم و حتی یک موقعیت خوب نیز به دست آوردیم که میتوانستیم گل چهارم را هم بزنیم.
وی در مورد صحنه پنالتی اول اظهار داشت: مصطفی اکرامی را خیلی دوست دارم، او بعد از بازی قسم خورد توپ در آن صحنهای که منجر به پنالتی تیم فوتبال تراکتورسازی شد، به هیچ وجه به دستش نخورده است. البته این نکته را باید بگویم فغانی داور بسیار خوبی است و من هم خودش و هم پدرش را میشناسم. مطمئنم که او بدون هیچ گونه ذهنیتی این بازی را سوت زد.
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در پایان گفت: با توجه به اینکه یک بازیکن کمتر داشتیم، سعی کردیم در نیمه دوم با ترکیب 1-4-4 بازی کنیم. در این شرایط بیشتر مرکز زمین را پوشش دادیم تا توپ و میدان را در اختیار حریف نگذاریم. در مجموع مستحق پیروزی در این بازی بودیم و حتی میتوانستیم با وجود 10 نفره شدن گل چهارم را هم بزنیم.
دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی تبریز و مس کرمان از هفته نهم رقابتهای لیگ برتر که جمعه شب در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد، با برتری 3 بر یک تیم تراکتورسازی به پایان رسید.
sarbh
10-05-2011, 09:11 PM
پیرو تصمیم متخذه مورخه 90/6/22 کمیته انضباطی باشگاه به اطلاع می رساند که جلسه رسیدگی به پرونده شما در وقت مقرر (مورخه 90/7/9) تشکیل گردید و بدینوسیله عین رای صادره جهت ابلاغ ارسال می گردد .
در خصوص عدم شرکت بازیکن متخلف در جلسه تمرینی شهر تهران که بنابه اعلام مسئولین ذیربط ، نامبرده به جهت اعتراض به نحوه پرداختهای مالی باشگاه صورت پذیرفته ، اعضاء پس از استماع اظهارات سرپرست تیم ، مستندا با ماده 40 آئین نامه انضباطی باشگاه محکوم به پرداخت جریمه به میزان 1 درصد از قرارداد می نماید و اما در خصوص قسمت بعدی تخلف موضوع توهین و اعتراض بازیکن نسبت کادر فنی در روز بازی دوستانه با تیم فوتبال گسترش فولاد ، کمیته انضباطی تخلف فوق الذکر را با ماده 28 آئین نامه انضباطی منطبق دانسته و از این جهت وی را محکوم به پرداخت 12% از کل قرارداد بعنوان جریمه نقدی و تحمل محرومیت 7 جلسه بازی رسمی می نماید احکام فوق قابل اعتراض بوده و ظرف 48 ساعت پس از ابلاغ می توان اعتراضیه را به کمیته استیناف ارائه نمود .
sarbh
10-08-2011, 03:54 PM
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جلسه کمیته انضباطی که امروز باید شرکت کند اظهار داشت: به دلیل اینکه شرایط آمدن به تهران را ندارم نامه ای به کمیته انضباطی ارسال می کنم تا جلسه به روز دیگری موکول شود.
وی در خصوص محرومیت 7 جلسه ای کیانی و کسر 13 درصد از قرارداد او عنوان کرد: باشگاه با توجه به کار کیانی کمترین جریمه را در نظر گرفت. منتظر هستیم کیانی باشگاه خود را به ما معرفی کند تا کارهای انتقال او صورت گیرد. مثل اینکه باشگاه های راه آهن، مس سرچشمه خواهان او هستند.
جعفری در مورد اینکه ماشین سازی هم خواهان اوست یا خیر گفت: این باشگاه درخواستی به ما نداده است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص حضور بازیکن یمنی در تراکتورسازی گفت: این خبر شایعه سازی است. در ترکیه که بودیم قرار بود یک بازیکن یمنی به تبریز بیاید اما مراحل حضورش در تراکتورسازی این قدر طول کشید تا ما تیم خود را بستیم. فعلا تا نیم فصل هم شرایط برای جذب بازیکن نیست.
sarbh
10-08-2011, 04:26 PM
مهدی کیانی ضمن بیان مطلب فوق گفت: به عشق تیم تراکتورسازی و هوادارانش، دوست دارم به تیم برگردم. من 4 سال برای تراکتور زحمت کشیده و با این تیم زندگی کردم. زمانی که در اولین فصل حضورم می خواستم با تیم فوتبال تراکتورسازی قرار داد ببندم پیشنهادهای خوبی ازباشگاه بشیکتاش و باشگاههای اماراتی داشتم.
وی افزود: پیش از شروع فصل پیشنهادات خوبی از چند تیم لیگ برتری داشتم اما امیرقلعه نویی به من گفت: "در تراکتورسازی بمان تا به تیم ملی بروی ". در جواب آنهایی که می گویند من پولکی هستم فقط باید بگویم که آقایان فراموش کرده اند، حاضر شدم به عشق تراکتور 200 میلیون تومان کمتر از پیشنهادی که از یک تیم لیگ برتری داشتم قرار داد ببندم.
هافبک دفاعی تیم فوتبال تراکتورسازی خاطرنشان کرد: من به آقایان گفتم حاضرم 200 میلیون از پیشنهاداتی که دارم کمتر بگیرم اما به دلیل مشکلات خانوادگی و بیماری همسرم برایم مهم است سر موقع پولم را بگیرم که آقای ابهران در آن زمان گفت ما 30 درصد از پولت را بلافاصله بعد از عقد قرار داد می دهیم اما نه تنها این کار را نکردند بلکه بعد از گذشت حدود سه ماه از این موضوع، قبل از اولین بازی تیم در رقابتهای لیگ برتر تنها 17 درصد از قراردادم را برخلاف قولی که داده بودند پرداخت کردند.
وی همچنین ادامه داد: در بازی دوستانه ای که با تیم فولاد گستر داشتیم من به باغ آبادی گفتم که اگر می شود بیشتر بازی کنم و به هیچ وجه خطاب من به قلعه نویی نبود، اما ناگهان دیدم قلعه نویی شروع به توهین کردن به من کرد و من از این واکنش وی شوک زده شدم. البته نمی توانم دروغ بگویم و من هم اشتباه کردم که پاسخ او را دادم.
کیانی تاکید کرد: برفرض که من در این قضیه بی تجربگی کردم اما متاسفانه پس از این موضوع مدیر عامل باشگاه بدون اینکه توضیحاتم را شنیده باشد مرا محکوم کرد و به جای اینکه من را به باشگاه فراخونده تا این موضوع حل و فصل شود، هیچ تماسی با من نگرفت و در این خصوص فقط به صحبت با رسانه ها پرداخت و گفت :" من اگر به جای قلعه نویی بودم کیانی را شدیدتر تنبیه می کردم" . فقط این را بگویم سردار جعفری پس از گذشت دو هفته از این اتفاق با من تماس گرفت، در حالی که بلافاصله بعد از این موضوع می توانست با فراخواندن من به باشگاه، به هر شکل ممکن این موضوع را فیصله دهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: بالاخره پس از گذشت دو هفته از این ماجرا جعفری من را به باشگاه فراخواند به من گفت که:"بهتر است برای حل این مشکل از قلعه نویی عذرخواهی کنی و من هم گفتم که رویم نمی شود. در نهایت قرار شد که به منظور عذرخواهی، من به اتفاق آذرنیا نزد قلعه نویی برویم و من هم چند روزی با مربی بدنساز تیم به صورت انفرادی تمرین کنم تا بتوانم دوباره به تمرینات تیم برگردم.
کیانی تاکید کرد: در اینجا بین حرف و عمل جعفری تناقض وجود داشت چونکه از یکی باشگاههای لیگ برتری با من تماس گرفتند و نظر من را برای انتقال به تیمشان جویا شدند و گفتند که در این خصوص حتی با سردار جعفری نیز صحبت کرده اند، من هم به آنها گفتم که با باشگاه تراکتورسازی قرارداد داشته و دوست دارم تا زمانی که من را بخواهند در این تیم بمانم. زمانی که این موضوع را از جعفری پرسیدم ایشان این موضوع را کاملا تکذیب کرد اما دیدم دو یا سه روز بعد در برخی از رسانه ها مصاحبه کرده که کیانی تیم جدیدش را معرفی کند تا با آنها صحبت کنیم!
وی در ادامه خاطر نشان کرد: من حاضرم به عنوان یک بزرگتر و پیشکسوت از قلعه نویی معذرت خواهی کنم اما از باشگاه نیز انتظار دارم که اگر من را نمی خواهند و پولکی و بی ادب هستم، رضایتنامه ام را بدهند تا بروم چون شاید بخواهم در خارج از کشور و یا لیگ یک فوتبال بازی کنم نه در یک تیم لیگ برتری.
کیانی در خاتمه گفت: تنها آرزوی من این است که تیم با جعفری و قلعه نویی قهرمان رقابتهای لیگ برتر فوتبال شده و دل هواداران تراکتورسازی را شاد کنند.
sarbh
10-09-2011, 03:18 PM
مهدی کیانی در حالی که از سوی باشگاه تراکتورسازی به تمرین انفرادی با بدنساز تیم محکوم شده اما معلوم نیست که کجا تمرین می کند. بدنساز تراکتورسازی هر روز در تمرینات این تیم حاضر است اما از کیانی خبری نیست.
کیانی در مصاحبه ای اعلام کرده بود برای عذرخواهی از قلعه نویی آماده است اما سرمربی تراکتورسازی به دلیل مصاحبه های گذشته این بازیکن حاضر نیست او را بپذیرد و به باشگاه هم این مسئله را اعلام کرده است.
* قرار بود بازی تراکتورسازی و سپاهان در هفته دهم روز پنجشنبه برگزار شود و به همین دلیل مسئولان تراکتورسازی هم برای روز چهارشنبه بلیت مستقیم تبریز به اصفهان را تهیه کرده بودند اما با درخواست باشگاه سپاهان مبنی بر تعویق 24 ساعته این مسابقه سازمان لیگ این درخواست را پذیرفت و بازی به جمعه هفته جاری موکول شد. باشگاه تراکتورسازی هم مجبور شد تا بلیت های قبلی را کنسل کند و سپس برای رفتن به اصفهان مجبور است پنجشنبه به تهران بیاید و سپس به اصفهان برود. مسئولان تراکتورسازی از اینکه سازمان لیگ به یکباره برنامه را تغییر می دهد ناراحت است.
*در حالی که گفته می شد عباس محمدی و مهدی ثابتی دو دروازه بان تراکتورسازی مصدوم هستند این دو مشکلی ندارند و بدون مصدومیت تمرینات خود را انجام می دهند.
sarbh
10-13-2011, 07:09 PM
''فلاويو امانوئل لوپز پايشائو'' اضافه کرد: تا کنون رو در روي تيم سپاهان اصفهان قرار نگرفته ام اما شنيده ام تيم خوبي است.
وي گفت: شناختي از بازيکنان تيم سپاهان ندارم اما ''فابيو جانواريو'' بازيکن اين تيم را به خوبي مي شناسم و مي دانم که بازيکن مطرحي است.
لوپز که با تيم ''هميلتون'' پرتغال، سابقه بازي مقابل تيم هاي بزرگ همچون ''بارسلونا''ي اسپانيا را دارد، اظهار کرد: گرفتن سه امتياز بازي و حفظ صدرنشيني، هدف اصلي ما در بازي مقابل تيم سپاهان است و سعي خواهيم کرد با دست پر به شهر تبريز برگرديم.
بازيکن 27 ساله تيم تراکتورسازي تبريز در مورد نتيجه اين بازي افزود: در بازي روز جمعه، با سه گل تيم سپاهان اصفهان را شکست مي دهيم و در انتهاي فصل، قهرماني در ليگ برتر را جشن مي گيريم.
لوپز، هواداران تيم تراکتورسازي تبريز را شگفت انگيز توصيف و اظهار کرد: هواداران اين تيم، بهترين هواداران ايران هستند و خوشحالم که در اين تيم پرهوادار بازي مي کنم.
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز که ساعاتي پيش شهر تبريز را به مقصد تهران ترک کرد، بعدازظهر فردا (جمعه) در شهر اصفهان به مصاف تيم سپاهان اين شهر مي رود.
sarbh
10-13-2011, 08:02 PM
محمد حسین جعفری در مورد وضعیت مالی باشگاه تراکتورسازی اظهار داشت: مشکلات مالی که درد بی درمان است البته ما جزو تیم هایی نیستیم که تهدید به اعتصاب کرده اند. در حال مدیریت هستیم تا بخشی از این مشکلات را حل کنیم. در تبریز صاحبان صنایع به ما کمک می کنند.
وی در مورد اینکه حمید استیلی عنوان کرده مهدی کیانی را جذب می کنند و محمد منصوری را به تراکتورسازی می دهند، گفت: از سوی پرسپولیس هیچ درخواست رسمی به باشگاه تراکتورسازی نیامده است. به طور کل برای ما پرونده کیانی بسته شده است. او می تواند باشگاهش را به ما معرفی کند. باشگاه جدید کیانی یا باید سر رضایتنامه با ما وارد مذاکره شود یا اگر بازیکنی داشتند که برای تراکتورسازی مفید باشد معاوضه می کنیم.
جعفری در مورد تغییر روز بازی تراکتورسازی و سپاهان از پنجشنبه به جمعه گفت: ما تغییرات را درک می کنیم و ناراحت نیستیم اما وقتی زمان بازی های ملی از یکی دو ماه قبل مشخص است این خوب نیست که در فاصله 10 روز مانده به رقابت به ما بگویند روز مسابقه تغییر کرده است. این مسئله باعث شد بلیت هایی که از قبل گرفته بودیم لغو کنیم و این مسئله برای تیم ها هزینه دارد.
وی در خصوص بازی با سپاهان و شرایطی که این روزها تیم اصفهانی دارد، گفت: بازی دو تیم همیشه جذاب بوده است. به نظر من سپاهان هر شرایطی داشته باشد مدیریت آن این مسائل را کنترل می کند.
sarbh
10-14-2011, 07:15 PM
محمد حسين جعفري در مورد وضعيت مالي باشگاه تراکتورسازي اظهار کرد: مشکلات مالي که درد بي درمان است، البته ما جزو تيم هايي نيستيم که تهديد به اعتصاب کرده اند. در حال مديريت هستيم تا بخشي از اين مشکلات را حل کنيم. در تبريز صاحبان صنايع به ما کمک مي کنند.
او در مورد اينکه حميد استيلي عنوان کرده مهدي کياني را جذب مي کنند و محمد منصوري را به تراکتورسازي مي دهند، گفت: از سوي پرسپوليس هيچ درخواست رسمي به باشگاه تراکتورسازي نيامده است. به طور کل براي ما پرونده کياني بسته شده است. او مي تواند باشگاهش را به ما معرفي کند. باشگاه جديد کياني يا بايد سر رضايتنامه با ما وارد مذاکره شود يا اگر بازيکني داشتند که براي تراکتورسازي مفيد باشد معاوضه مي کنيم.
جعفري در مورد تغيير روز بازي تراکتورسازي و سپاهان از پنجشنبه به جمعه، بيان کرد: ما تغييرات را درک مي کنيم و ناراحت نيستيم، اما وقتي زمان بازيهاي ملي از يکي دو ماه قبل مشخص است اين خوب نيست که در فاصله 10 روز مانده به رقابت به ما بگويند روز مسابقه تغيير کرده است. اين مسئله باعث شد بليت هايي که از قبل گرفته بوديم لغو کنيم و اين مسئله براي تيم ها هزينه دارد.
sarbh
10-15-2011, 04:54 PM
احمد آلنعمه مدافع تراکتورسازي در بازي با سپاهان يک بار به اشتباه دروازه خودشان را باز کرد و البته در صحنهاي باورنکردني يک موقعيت ايدهآل را از دست داد و توپ را به بيرون زد.
اين باعث شد تا قلعهنويي هم بعد از پايان بازي بگويد:« نميدانم آلنعمه چطور آن توپ را گل نکرد.» مدافع جنوبي تراکتور در گفتوگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد بازي حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند:« ما شروع خوبي نداشتيم و در 20 دقيقه اول دو گل خورديم. البته بايد بگويم گل دوم سپاهان که توسط من به ثمر رسيد خطا بود. در آن صحنه سيدصالحي مرا هُل داد و حتي خودش دو دقيقه بعد به من گفت که تو را هُل دادم تا توي دروازه بروي!» آلنعمه در مورد موقعيت ايدهآلي که از دست داد ميگويد:« من از آقاي قلعهنويي و بازيکنان تراکتور عذرخواهي ميکنم و اميدوارم يک روز جبران کنم. من در آن صحنه با توجه به اينکه دروازه خالي بود ميخواستم با خيال راحت ضربه را بزنم ولي دفاع سپاهان جلو آمد. با اين شرايط ميخواستم توپ را به گوشه دروازه بزنم اما از کنار تير به بيرون رفت.»
آلنعمه در مورد سپاهان ميگويد:« آنها با توجه به باخت قبليشان نياز مبرمي به اين پيروزي داشتند. سپاهان خوب بازي کرد و مستحق برد بود ولي ما گلهاي بچگانه خورديم.»
sarbh
10-16-2011, 05:41 PM
اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه جعفری مدیرعامل تراکتورسازی روز گذشته به دلیل تاخیر در شروع جلسه کمیته انضباطی فدراسیون را ترک کرد، اظهار داشت: تاخیر در برگزاری جلسات امری عادی و متعارف است. ما نمی دانیم پرونده های مورد بررسی چه میزان زمان می برد.
وی افزود: هفته گذشته با جعفری جلسه داشتیم که می شد نیم ساعته بحث را تمام کرد اما یک ساعت و نیم در خدمت او بودیم درحالی که نفرات دیگری پشت در بودند. اگر جلسه سر ساعتی که اعلام شده برگزار نمی شود به این دلیل است که جلسه قبلی هنوز تمام نشده است.
رئیس کمیته انضباطی تصریح کرد: معمولا افرادی که معطل می شوند اگر کار داشته باشند می گویند یا حرف هایشان را مکتوب بنویسند و بروند و یا وقت دیگری می گیرند. ایشان هم می توانست همین کار را کند. در هر حال این قضیه حل و قرار شد سه شنبه هفته جاری این جلسه برگزار شود.
وی در مورد دلیل غیبت امیر قلعه نویی در این جلسه گفت: این سوال را باید باشگاه تراکتورسازی جواب دهد. در هر صورت ما می توانستیم این پرونده را بدون حضور این دو نفر هم برگزار کنیم و رای خود را بدهیم اما خواستیم صحبت های آنها را هم بشنویم.
sarbh
10-17-2011, 02:06 PM
سید محسن حسینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت تراکتورسازی تبریز گفت: شرایط خوبی داریم اما در دیدار با سپاهان موقعیتهایمان گل نشد و رحمان احمدی دروازهبان این تیم بهترین بازی دوران فوتبالش را انجام داد. از شانس خوب ما در همه تیمهایی که به تراکتورسازی میرسند صلح و صفا برقرار میشود و با هم آشتی میکنند و اختلافها را کنار میگذارند زیرا میدانند با چه تیم قدرتمندی بازی دارند.
وی ادامه داد: در اصفهان شکست خوردیم و نمیخواهیم باخت خود را توجیه کنیم ولی اگر فرصتهای ما گل میشد دیگر سپاهان حرفی برای گفتن نداشت.
گلزنترین مدافع لیگ در مورد اینکه میتوان او را پدیده لیگ دانست یا نه گفت: من متولد ۱۳۶۳ هستم و دو سال در لیگ برتر حضور داشتهام و فرصت عرض اندام پیدا نکردم. در گذشته پشت خط محمد نصرتی و مرتضی اسدی ماندم و به من بازی کمتر رسید.
وی ادامه داد: نمیدانم میتوان من را پدیده لیگ دانست یا نه. پدیده بازیکنی است که تازه به لیگ برتر آمده نه اینکه دوسال در لیگ برتر حضور داشته باشد. شما کارشناسان هر نامی میخواهید برایم بگذارید ؛پدیده یا هر چیز دیگری ولی مهم این بود که قلعه نویی به من میدان داد و تلاش میکنم که جواب اعتمادش را به خوبی بدهم و برای تیم مثمر ثمر باشم.
sarbh
10-17-2011, 02:09 PM
اقدام جالب سایت باشگاه تراکتورسازی در آستانه دیدار با سایپا
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/25/13900725121038_PhotoA.jpg
سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی در اقدامی جالب و قابل تامل در خروجی خود عکسی قرار داده که زیر آن نوشته شده "بدون شرح".
در این عکس خودروی پرایدی دیده میشود که نام سایپا ضربدر قرمز خورده و بالای آن نوشته شده تراکتور.
تیم تراکتورسازی جمعه هفته جاری و در هفته یازدهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام میزبان سایپا خواهد بود.
sorna
10-26-2011, 12:24 PM
تيم فوتبال تراکتورسازي به جاي بازگشت به تبريز به شيراز رفت.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028509.jpg
تیم تراکتورسازی روز گذشته پس از حذف از جام حذفی و شکست مقابل شهرداری یاسوج به جای بازگشت به تبریز به شیراز رفت.
این تیم شنبه هفته آینده با فجرسپاسی در لیگ برتر بازی دارد و به همین دلیل به شیراز رفتند.
* در شرایطی که هر روز خبرهایی مبنی بر معاوضه مهدی کیانی با یکی از بازیکنان لیگ برتری به گوش می رسد، مسئولان باشگاه تراکتورسازی هنوز با هیچ یک از تیم ها به نتیجه نرسیده اند و به همین دلیل تا نیم فصل باشگاه تراکتورسازی تصمیم به معاوضه ندارد.
sarbh
11-05-2011, 02:09 PM
محمدحسین جعفری در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی و حذف این تیم از رقابتهای جام حذفی گفت: هواداران حق دارند که بابت حذف از مسابقات جام حذفی ناراحت باشند چون صاحبان واقی باشگاه هستند اما در این بین عده کمی هستند که در گذشته نسبت به جابهجایی بازیکن و مربی در باشگاه اقدام می کردند و از این راه منافع مالی زیادی بدست می آوردند اما در حال حاضر به دلیل سیستم مدیریت صحیحی که در باشگاه وجود دارد، منافع آنها قطع شده است، لذا در مقاطع زمانی مختلف به تحریک هواداران می پردازند تا جو را متشنج کنند.
وی افزود: البته تعداد این افراد به 30 نفر هم نمی رسد و نمی توان اعمال آنها را به کل مجموعه هواداران تراکتورسازی تعمیم داد. این افراد نمی دانند که هواداران واقعی تراکتورسازی با هوش بوده و از نیات آنها به خوبی مطلع هستند. همین افراد پیش از حضور "کرانچار" در سپاهان شایعه راه انداخته بودند که اختلاف بین من و قلعه نویی به وجود آمده و سرمربی تیم تراکتورسازی می خواهد به اصفهان باز گردد.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خاطر نشان کرد: اتفاقا برای ارتقای تیم تراکتورسازی با قلعه نویی یک برنامه بلند مدت داریم. حتی با نظر وی به دنبال بازسازی زیرساختهای باشگاه هستیم به طوریکه تاکنون 50 میلیون تومان برای تجهیز بیشتر بخش فیزیوتراپی باشگاه و 60 میلیون تومان نیز برای خرید تجهیزات بدنسازی هزینه کردهایم، ضمن اینکه در فصل آینده نیز تیم از نظر تمرینی مشکلی نداشته و در زمین چمن اختصاصی باشگاه تمرین خواهد کرد.
جعفری در خصوص خطر کسر سه امتیاز از تیم تراکتورسازی به دلیل شکایت برخی از اعضای کادر فنی و بازیکنان فصل گذشته این تیم گفت: در مورد بازیکنان باید بگویم که فقط احمدپوری شکایت کرده که دستور پرداخت طلب وی صادر شده است. ضمن اینکه برخی بازیکنان نیز از گذشته طلبکار بودهاند که سازمان لیگ با توجه به درآمد 900 میلیونی ما از حق پخش تلویزیونی و بلیت فروشی آن را پرداخت کرده است.
وی همچنین ادامه داد: سه نفر از اعضای کادرفنی قبلی تیم یعنی کمالوند، باقری و محمودی نیز بابت طلبهای دو فصل گذشته خود شکایت کردهاند که مجموع طلبهای این سه نفر 34 میلیون تومان شده است و طبق نامهای دستور پرداخت آن را توسط سازمان لیگ می دهیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص مشکلات این تیم اظهار داشت: بودجه ما نسبت به فصل گذشته تنها 15 درصد افزایش پیدا کرده است و برخلاف آنکه گفته می شود پیش از شروع فصل هزینه زیادی برای جذب بازیکن صرف کردهایم این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.
وی افزود: ما نسبت به خیلی از تیمهای لیگ برتری هزینه کمتری کرده و در واقع مدیریت هزینه داشتهایم. در حال حاضر ما به دلیل مصدومیت و محرومیت در چند بازی قبلی خود آل نعمه ، صادقی، عابدینی و ابراهیمی را در اختیار نداشتیم که این موضوع دست کادر فنی را تا حدودی بسته بود، ضمن اینکه لطف برخی از داوران باعث شد که ما امتیازاتی را که حق مسلممان بود را از دست بدهیم اما با اطمینانی که نسبت به کادر فنی دارم مطمئنم در دیدارهای آینده جبران خواهیم کرد.
جعفری همچنین با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان و مربیان تیم پرسپولیس خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم نتایج فصل جاری تیم تراکتورسازی را با فصل گذشته کنیم به خوبی مشخص است که تا پایان هفته دوازدهم 6 امتیاز نسبت به فصل گذشته بیشتر کسب کردهایم، البته ما نقاط ضعفی نیز داریم و تمام تلاش خود را می کنیم که در نیم فصل آنها را برطرف کنیم.
وی در خصوص برنامههای تیم تراکتورسازی به ویژه در نیم فصل رقابتهای لیگ خاطر نشان کرد: ما به دلیل آنکه برنامه اردوی تیم در دوبی منتفی شد، اردویمان را در تبریز برپا کردیم و با نظر کادر فنی به دنبال انجام دو بازی تدارکاتی هستیم.
جعفری در ادامه تصریح کرد: برنامهای به مناسبت عید غدیر در نظر گرفتهایم که هواداران در نشستی با حضور قلعه نویی نظرات و دیدگاههای خود را با وی در میان بگذارند.
وی در خصوص جذب بازیکن برای تیم تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: با نظر سرمربی به دنبال جذب سه بازیکن در پستهای مختلف هستیم. حضور قاسم حدادیفر نیز در تیم برای نیم فصل دوم قطعی شده است.
sorna
11-07-2011, 11:10 PM
خبرهايي از تراکتورسازي
حضور بازيکن کرهاي در تيم تراکتورسازي منتفي شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028502.jpg
تمرینات تیم تراکتورسازی در تبریز ادامه دارد. این تیم به احتمال زیاد روز پنجشنبه یا جمعه با تیم ترکی ترابوزون اسپور بازی میکند.
* قرار بود یک بازیکن کره ای از تیم سوان سامسونگ با تراکتورسازی مذاکره کند اما باشگاه کره ای به دلیل قرارداد دو ساله این بازیکن حاضر به از دست دادن این بازیکن نشدند و بدین ترتیب تراکتورسازی قید این بازیکن را زد.
* به تازگی باشگاه فولاد خوزستان خواستار جذب مهدی کیانی شده است اما باشگاه تراکتورسازی هم در ازای کیانی از فولاد خواستار آرش افشین شده است. هنوز مذاکرات دو باشگاه نتیجه ای نداده است.
sorna
11-09-2011, 09:23 PM
ديدار دوستانه تراکتورسازي با ترابوزون در زمان ديگري برگزار ميشود.
مسئولان باشگاه تراکتورسازی درصدد بودند فردا یا جمعه با تیم ترابوزون اسپور ترکیه دیداری تدارکاتی برگزار کنند اما با توجه به اینکه مسئولان باشگاه ترابوزون اعلام کرده اند نمی توانند در این تاریخ به تبریز بیایند قرار شد این دو تیم یک دیدار رفت و برگشت در زمان مناسب دیگری برگزار کنند.
قرار است تراکتورسازی به زودی با یکی از تیم های دسته اولی تبریزی دیدار تدارکاتی انجام دهد.
sarbh
11-11-2011, 07:33 PM
سردار جعفري مدير عامل تراکتور سازي در مورد نامه فدراسيون فوتبال در مورد بليت فروشي مسابقات توسط اين باشگاه گفت : ظاهرا سازمان ليگ بما اعلام کرده که طي نامه اي به هيات فوتبال استان اين تصميم را که مبتني بر ظوابط ومقررات اي اف سي است اعلام کرده .
جعفری در مورد فرا خوان جذب هوادار یار هم توضیح داد : در فراخوانی که کرده ایم استقبال هواداران خیلی خوب بوده وتا کنون نزدیک 60 نفر ثبت نام کرده اند که این تعداد رو به افزایش است و این در قدم اول حرکتی است در جهت به حداقل رساندن مشکلات هواداران این تیم برای حضور در ورزشگاه وامید وارم تجربه خوب این اقدام زمینه های بیشتری را برای خدمت به تماشاگران فهیم مهیا کند.
جذب لیدر های جدید از ثبت نام کنندگان موضوع دیگری است که سردار می گوید : کلا بحث لیدر با موضوع هوادار یار متفاوت است ونهایتا می شود گفت که شاید تعدادی را برای کمک به لیدر ها ی موجود مورد آموزش قرار دهیم تا در مواقعی به آنها هم کمک حال باشند .
اظهارات مهرداد اولادی مورد دیگری بود که سردار کفت : چون خود این بازیکن در مصاحبه ای جواب اظهارات خود را داد دیگر نیازی نیست که ما موضعی را اتخاذ کنیم .
داستان سریالی مهدی کیانی آخرین سوالی بود که از مدیر عامل تراکتور پرسیده شد که در اینرابطه هم سردار اولویت تراکتور سازی را معاوضه این بازیکن اعلام کرد وگفت حضورآرش افشین چه بعنوان مشمول وچه بعنوان تعویض با مهدی کیانی صحت ندارد وتنها این فولادی ها بوده اند که پیشنهادی در مورد جذب کیانی داده اند که فعلا جوابی نداده ایم وگفتگو با این باشگاه را تا ئید نمی کنم .
sarbh
11-13-2011, 03:14 PM
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال کشورمان شب گذشته موفق شد در منامه با تیم بحرین در دقایق پایانی به تساوی برسد و یک امتیاز از این مسابقه کسب کند.
از همین رو خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفتوگویی با سرمربی سابق تیم ملی و کنونی تراکتورسازی در مورد اتفاقات مختلف فوتبال انجام داده که در زیر میخوانیم:
فارس: با توجه به تعطیلات نیم فصل، شرایط تراکتورسازی چگونه است؟
با توجه به تعطیلی تمرینات فشار زیادی را روی بدنها وارد کردیم و برای مسابقه با فولاد خوزستان آماده میشویم.
فارس: این تطعیلی به نفع شما شد یا ضررتان؟
ما شرایط خودمان را داریم و این تعطیلی برای بازیهای ملی است و همه تیمها این تعطیلیها را پشت سر میگذارند.
فارس: جو تبریز چگونه است؟ پس از اعتراضات برخی تماشاگران در یکی دو مسابقه ظاهرا شرایط بهتر شده است؟
اول از همه باید بگویم که جو اینگونه که شما میگویید ناآرام نبود ولی برخیها حسابشان با مردم عادی تفاوت دارد. ما به دنبال این هستیم که در تبریز کار کنیم. من قبلا هم گفتم زمانی که احساس کنم نمیتوانم تاثیرگذار باشم، خودم کنار میروم. زمانی انسان با بودنش کمک میکند و زمانی با نبودنش. نباید این را بگویم اما تیمی که یک مربی در آن کار میکند، ارث پدریاش نیست.
تراکتورسازی پتانسیل خوبی دارد و مطمئن باشید در نیم فصل دوم شرایط به مراتب بهتری پیدا خواهیم کرد. آنهایی که شیطنت میکنند به دنبال این هستند که آرامش را از تیم بگیرند یا به اهدافشان که برهم زدن شادی مردم آذربایجان است، برسند.
این افراد به دنبال منافع شخصی هستند و به فکر موفقیت تراکتورسازی نیستند.
فارس: بازی تیم ملی مقابل بحرین را تماشا کردید؟
بله بازی را دیدم، ولی فکر میکنم بازی خوبی نبود. امیدوار هستیم بازی به بازی بهتر شویم.
فارس: پیش از این اعلام کرده بودید تیم ملی ما هنوز با تیمهای قدرتمند آسیا بازی نکرده و محک نخورده. آیا هنوز هم چنین نظری دارید؟
شما به آمار بازیهایی که تیم ملی انجام داده، توجه کنید. تیم ملی ما با چه کشورهایی بازی کرده است؟
فارس: اندونزی، فلسطین و بحرین....
پس قبول کنید که هنوز با تیمهای درجه یک بازی نکردهایم اما معتقدم ما باید به تیم ملی آرامش دهیم و اجازه دهیم کادر فنی نیز در آرامش کار خود را انجام دهد. وقتی تغییرات به وجود میآید صد در صد فراز و نشیب وجود دارد ولی باید به فکر مرحله بعد باشیم چون عیار تیمها در مرحله بعد مشخص میشود.
فارس: تکلیف مهدی کیانی چه شد. قصد ندارید او را ببخشید؟
بحث بخشش نیست. به این حرف من دقت کنید.کیانی بازیکن خوبی است اما باز هم تکرار میکنم او نیاز دارد تا فضای جدیدی را تجربه کند تا متوجه شود فوتبال به آن شکلی که او تصور میکند، نیست و مدلهای دیگری دارد.
به نکتهای از این رفتارها اشاره میکنم. ظاهرا یک روزنامه یکی دو روز پیش مطلبی نوشت و این مسئله اصلا به ذهن من هم خطور نکرده بود. آنها نوشته بودند ناهنجاریهای امسال فوتبال بیشتر به کسانی برمیگردد که سال گذشته در تراکتورسازی بودند. ما در حال حاضر از نظر رفتاری طرز فکر این بازیکنان را تغییر میدهیم. اگر آنها توانستند شرایط خود را با ما تطبیق کنند که به نفع خودشان است وگرنه بهتر است فضای جدیدی را تجربه کنند. من که نیامدهام اینجا همه را قلع و قمع کنم. ولی باید به عنوان بزرگتر تیم منافع را در نظر بگیرم.
فارس: یعنی در گذشته در تیم تراکتورسازی زیاد روی این بازیکنان کار نشده که حالا در تیمهای دیگر چنین رفتاری نشان میدهند؟
من به گذشته کاری ندارم. در حال حاضر این مشکلات وجود دارد. در سپاهان هم چنین مسائلی بود اما کاری کردیم که دو سال پیاپی به عنوان تیم خوش اخلاق لیگ انتخاب شویم.
یک مربی علاوه بر بحث فنی باید روی بحث اخلاقی هم با بازیکنانش کار کند. توضیح دادم من نمیدانستم چنین مطلبی نوشته شده اما دوستان تماس گرفتند و برایم مطلب را خواندند.
فارس: حال که به این نکات اشاره کردید، در مورد اتفاقاتی که پیرامون نصرتی و رضایی مطرح میشود، هم صحبت کنید؟
ببینید باید بگویم من مربی هم اشتباه میکنم اما آنهایی که روی اشتباهات قضاوت میکنند باید تجربه داشته باشند. به طور مثال برنامه 90 دو هفته پیش آنگونه رفتار میکند و البته هفته گذشته 180 درجه تغییر رویه میدهند.
در مورد آن حرکت باید بگویم که من هرگز صحنهها را ندیدم ولی در همین مورد میگویم که این کار صد در صد اشتباه بوده و آنها باید تنبیه شوند.
فردوسیپور در آن برنامه از آقای حسنزاده(رئیس کمیته انضباطی) پرسیده که چرا حکم نمیدهید؟ حال معلوم نبود دو روز از قضیه گذشته یا سه روز. انسان باید بابت هر اشتباه خود تنبیه شود اما خیلی خوب است آن کسی که قضاوت میکند به مردم انحراف فکری ندهد و ذهن مردم را از جای دیگر به سمت دیگر نبرد. اگر مقداری فوتبالی نقد و انتقاد کنید شاید کسی ناراحت نشود، اما شخصی که نه آن فشار را تحمل کرده و نه تا به حال 90 دقیقه فحش ناموس خورده چگونه میتواند قضاوت کند؟
عادل فردوسیپور نه بازی کرده و نه مربیگری، پس هیچ کدام از این شرایط را تجربه نکرده است. باز هم میگویم که کار، کار اشتباهی بوده ولی بازیکنی که 90 دقیقه فحش ناموس میخورد چه رفتاری از خود نشان میدهد؟
حال شاید شخصی مثل من این همه فحش بشنود و به خاطر تجربهاش کاری انجام ندهد، اما برخیها نمیتوانند اینگونه رفتارها را تحمل کنند.
فارس: پس معتقدید که نباید آنها را نابود کرد؟
صد در صد همین گونه است. محمد خاکپور آن شب به حدیث خوبی اشاره کرد و بحث من این است. مثلا محمد نصرتی که اینگونه از همه عذرخواهی میکند و زحمات زیادی هم برای این فوتبال کشیده نباید این همه فشار را تحمل کند. ولو اینکه کار صد در صد اشتباه است. البته همانگونه که گفتم من حرکات رضایی و نصرتی را ندیدم و فقط از دوستان شنیدم.
فارس: دکتر منتظری، روانشناس سابق تیم ملی و استقلال که با شما هم کار کرده، اعتقاد داشت که به جای آنکه کار فرهنگی کنیم در رختکن با بازیکنان صحبت از پاداشهای 500 هزار تومانی میزنیم. شما چه نظری دارید؟
اعتقاد من هم همین است. ما از سازمان ورزش به وزارت تبدیل می شویم و اگر از وزارت هم یک پله بالاتر هم برویم، فرقی نمیکند. اینها دوای درد ورزش ما نیست. هر وقت قانون اساسی نوشتیم و تکلیف ورزش را روشن کردیم آن وقت میتوانیم خوشبین باشیم.
بازیکن فوتبال 6 ماه میدود تمرینات طاقتفرسا انجام میدهد و کلی فحش میشنود آنوقت هنگامی که میخواهد پولش را بگیرد، میگویند نداریم.
مگر ما چه خدمتی به تماشاگرانمان میدهیم؟ این از وضع گرمایشی و سرمایشی استادیومهایمان است. این از سرویسهای بهداشتی ورزشگاههایمان است و خدماتمان هم که همه میبینند. من در آلمان خیلی چیزها را دیدم. آنها برای تماشاگران مسابقه میگذارند و برایشان سرگرمی به وجود میآورد اما در اینجا فشار اقتصادی هم روی تماشاگران فوتبال وجود دارد.
وضع استقلال و پرسپولیس مشخص نیست و مدیر عاملان به جای آنکه دنبال کار فرهنگی برود، صبح تا شب باید به دنبال پول بدوند. من هم اعتقاد دارم بازیکن پول زیادی میگیرد ولی برنامهای وجود ندارد. اگر به بازیکن حرف بزنیم میگوید 6 ماه است پول نگرفتم. اگر خیلی ناراحت ما هستید، برو حق ما را از باشگاه بگیر.
میخواهم به تجربهای از حضورم در لورکوزن اشاره کنم.
فارس: بفرمایید
در آلمان شرایط اینگونه است وقتی یک تیم میبرد طبق جدول پاداشها به حساب بازیکنان پول ریخته میشود اما برنامهریزی طوری تعیین شده که آنها تا نیم فصل حق ندارند پول را از حساب خود بیرون بکشند اما اطمینان دارند که پول در حسابشان وجود دارد. من 4 قهرمانی با استقلال آوردهام اما فقط یک پاداش گرفتم. یکی از وزیر وقت رفاه طلبکارم و یکی از آقای قریب. یکی دیگر هم هنوز به من ندادهاند.
فارس: اما شما که این پاداشها را نمیگیرید؟
نمیدهند که بگیریم. همین حالا 140 میلیون بابت صعود به مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا و پاداش قهرمانی با سپاهان طلبکار هستم. اما فعلا خبری نشده است.
داستان نقش جهان را یادتان هست؟ اینها همه دست به دست هم میدهند که فوتبال ما به این روز بیفتد. ما نمیتوانیم بگوییم جوان ما مقصر است چون کار فرهنگی نکردهایم. من مربی چه کار فرهنگی کردهام که توقع دارم بازیکن حرکاتش کنترل شده باشد. طرح جامع آقای مهرعلیزاده در حال خاک خوردن است اما ما قانونمند نیستیم و به طرق مختلف هزینههای بیتالمال را از دست میدهیم.
ذوبآهن سه روز است که تمرین نمیکند و شاهین بوشهر نیز چنین شرایطی دارد. چه توقعی از این فضا دارید؟ من اعتقاد دارم وقتی فضا اینگونه است شاید این گونه اتفاقات رخ ندهد اما به شکل دیگری تکرار میشود.
فارس: با این اشکالاتی که شما اشاره کردید، حالا حالاها ورزش ما درست نمیشود...
به سن و سال ما که نمیخورد که این ورزش درست شود. (میخندد) شما جوانتر هستید شاید آن روز را دیدید.
فارس: بگذریم. ظاهرا به تیم پیشکسوتان هم دعوت شدهاید؟
البته دعوت شدهام. از آقای بهزادی تشکر میکنم ولی چون ما بالای سر تیممان هستیم شاید نتوانیم در اردو شرکت کنیم.
فارس: به عنوان سؤال پایانی بپرسیم که این روزها صحبتهای زیادی مبنی بر حضور بازیکنانی مثل آرش افشین در تراکتورسازی شنیده میشود. آیا چنین مسئلهای صحت دارد؟
فقط این را بگویم هر وقت همه چیز نهایی شد و روی ورق آمد به آن اشاره میکنیم. اینها شایعات است. البته تمام بازیکنانی که شما اشاره میکنید نفرات خوبی هستند ولی تا زمان عقد قرارداد به ما اجازه بدهید.
فارس: صحبت خاصی ندارید؟
پیشاپیش عید سعید غدیر خم را به تمام مسلمانان جهان تبریک میگویم چون اعتقاد دارم این عید بزرگترین عید ما شیعیان است.
sarbh
11-13-2011, 03:19 PM
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه گفته می شود به مناسبت عید غدیر خم قرار است امیر قلعه نویی مهدی کیانی را ببخشد، اظهار داشت: این خبر را شایعه سازان درست کرده اند. عده ای می خواهند با سوءاستفاده از شرایط از امیر قلعه نویی چهره کریه بسازند. هواداران ما خود توجیه هستند و به حرف جریان سازها توجهی ندارند.
وی افزود: بازیکنی که دچار مشکل می شود و مربی او را نمی خواهد دیگر جای بحث ندارد. مهدی کیانی هم فرشته نجات تراکتورسازی نیست و عده ای جریان ساز می خواهند با استفاده از کیانی پلی برای رسیدن به خواسته های خود بسازند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که آیا با کیانی برای صدور رضایتنامه به توافق رسیده اند یا خیر گفت: پرونده کیانی برای ما بسته شده است. با او برای صدور رضایتنامه هم توافقی نداشته ایم. کیانی تا زمانی که ما با یک باشگاه به توافق برسیم بازیکن تراکتورسازی است.
sarbh
11-20-2011, 02:15 PM
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: به جای کیانی یکی از بازیکنان پرسپولیس را میخواهیم.
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/20/13900720124117_PhotoA.jpg
محمد حسین جعفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضور خود و امیر قلعه نویی در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عنوان کرد: یک جلسه سه ضلعی بود بین باشگاه تراکتورسازی، کمیته انضباطی و نماینده کمیته داوران. در خصوص اتفاقاتی که بعد از بازی با داماش رخ داد یک بازخوانی داشتیم و طرفین گلایه های خود را از هم اعلام کردند و به نتایج خوبی رسیدیم.
وی افزود: در این جلسه به دنبال مقصر نبودیم و فقط می خواستیم مشکلات را بگوییم و امیدوار هستیم که از این پس به خصوص در بازی های حساس از داوران مجرب تر استفاده شود و دقت عمل کمیته داوران هم بالا رود.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص شکایت کمالوند از این باشگاه به دلیل مسائل مالی تصریح کرد: این قضیه برای یک ماه قبل است و همان موقع ما محاسبات خود را انجام دادیم و می دانیم که باید مبلغی را بابت دو سال قبل این مربی پرداخت کنیم. هر مربی حق دارد وقتی باشگاهی پولش را نمی دهد شکایت کند.
جعفری در ادامه در ارتباط با مشکلات مالی این باشگاه گفت: وضعیت مالی ما هم مثل سایر باشگاه ها بد و نامناسب است. نمی خواهم تراکتورسازی را با سایر باشگاه ها مقایسه کنم اما ما هم در تنگنای مالی قرار داریم. تاکنون فقط ۳۰ درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده ایم و در تلاش هستیم منابع پولی را پیدا کنیم اما این تلاش به کجا برسد معلوم نیست.
وی در مورد شکست این تیم مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: می توانستیم با پیروزی در این مسابقه جهش خوبی در جدول داشته باشیم اما فوتبال همین است. باید مهم این است که تیم بازی خوب و تماشاگر پسندی ارائه کند. تماشاگران ما به دنبال بازی خوب هستند اما مقابل فولاد خوب نبودیم. توقع تماشاگران به دلیل بازی های خوب اول فصل بالا رفته است. امیر قلعه نویی هم تمام تلاش خود را می کند که همین شرایط را فراهم کند.
جعفری در مورد اینکه حمید استیلی اعلام کرده مهدی کیانی از این هفته در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند، به فارس گفت: با باشگاه پرسپولیس توافقاتی کرده ایم اما نگفتیم این بازیکن از این هفته می تواند در تمرینات شرکت کند. ما برای جابه جایی یک بازیکن از پرسپولیس با آنها حرف زدیم اما هنوز توافق نهایی صورت نگرفته است.
وی در پاسخ به این سؤال که کدام بازیکن پرسپولیس را می خواهید گفت: فعلا نمی خواهیم این موضوع رسانه ای شود.
sorna
11-24-2011, 04:02 PM
ماه ها در رسانه ها و جلسات ليگ برتر اعلام کردم بايد وضعيت ورزشگاه ها را سامان بخشيم و و مدارک مالي باشگاه هاي ليگ برتر را به موقع ارسال کنيم اما هيچ کدام از اين جدي گرفته نشد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00003561.jpg
سهمیه لیگ قهرمانان آسیا علیه ایران از 3+1 به 2+2تغییر یافت اما عزیزالله محمدی که هم اکنون در مقر ای اف سی و در مالزی حضور دارد همچنان به تغییر این وضعیت امیدوار است.
او درباره تصمیم جدید ای اف سی گفت:« فعلا کمیته اجرایی آپشن اول را که همان 2+2 است در نظر گرفته اما امیدواریم که طی گفت وگوهایی که در دفتر رئیس موقت ای اف سی انجام خواهیم داد نتیجه لازم را بگیریم . هر چند که به نظر من تمام هشدارهای من به باشگاه ها تیم لیگ برتر اینجا خود را نشان داد به دلیل که ماه ها در رسانه ها و جلسات لیگ برتر اعلام کردم باید وضعیت ورزشگاه ها را سامان بخشیم و و مدارک مالی باشگاه های لیگ برتر را به موقع به ای اف سی ارسال کنیم اما هیچ کدام از این جدی گرفته نشد و حالا هم تأثیر خودش را در اعمال نظر ای اف سی گذاشته است.»
او درباره اشکالات مدارک ارسالی به کمیته ای اف سی گفت:« متأسفانه باشگاه تراکتورسازی روی این اتفاق تأثیر گذاشت چرا که با ارسال ناقص مدارک خود باعث شد ناظران و بازرسان ای اف سی در این کسر امتیاز از سوی ناظران ای اف سی شد اما در هر صورت بنده و آقای کفاشیان امشب تمام سعیمان را خواهیم کرد تا نظر رئیس موقت ای اف سی را جلب کنیم و آپشن 3+1 را دوباره ایجاد کنیم.»
وی در انتها درباره انتخاب جباروف گفت:« به هر حال این نتیجه ای است که ای اف سی رقم زد ولی فکر می کنم چون ازبک ها در آسیا بهتر ظاهر شدند این امتیاز برای جباروف لحاظ شد امیدوارم سال آینده یک بازیکن ایرانی بهترین آسیا شود.»
sarbh
11-24-2011, 08:52 PM
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031765.jpg
امیر قلعه نویی که تیمش در خانه با نتیجه مساوی یک بر یک مقابل راه آهن شهر ری متوقف شد، در جمع خبرنگاران افزود: زمانی که با سپاهان سه گل به این تیم زدیم همین تماشاگران شعار ''عیبی یوخ'' سردادند، اما نمی دانم امروز چه شد که تماشاگران به بازی خوب تیم اعتراض کردند.
وی، ابرازعقیده کرد: شاید اعتراض تماشاگران به این خاطربوده که تراکتورسازی پیش از من 10 جام کسب کرده بوده و یا قهرمان مسابقات تخت جمشید شده بوده که من نتوانستم آنها را تکرار کنم.
قلعه نویی با ابراز رضایت از بازیکنانش و عملکرد آنها در بازی امروز گفت: بازیکنانم در بازی امروز با برنامه و خوب بازی کردند و اگر بدشانسی نمی آوردیم با اختلاف چهار و یا پنج گل برنده می شدیم.
وی با اعلام اینکه همیشه به نظر مردم احترام گذاشته است، افزود: مسوول فنی تیم من هستم و تا روزی که در این تیم باشم مسوول تمام مسایل فنی خواهم بود و تصمیم گیرنده نهایی من هستم.
سرمربی تراکتور سازی با قبول اینکه تیم در بازی های گذشته فراز و نشیب های زیادی را تجربه کرده است، گفت: نتایج خوب در مقابل تیم های بزرگ، سطح توقع را بالا برده و خواسته هواداران طبیعی است اما در جایی که تیم خوب بازی می کند باید اذعان کرد و در جایی هم که تیم ضعیف عمل می کند، نباید به مردم دروغ گفت.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با توقف مقابل راه آهن شهر ری در هفته چهاردهم، 24 امتیازی شد و با یک پله سقوط نسبت به هفته گذشته در رده پنجم جدول رده بندی قرار گرفت.
sorna
11-27-2011, 02:04 PM
خبرهايي کوتاه از تراکتورسازي
مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي به دليل بيماري فرزندش در تمرينات اين تيم غايب است.
تیم تراکتورسازی به دلیل یخ زدن زمین های تمرین در تبریز در سالن تمرینات خود را برای بازی روز جمعه هفته جاری با پرسپولیس برگزار می کند. این تیم برای بازی با پرسپولیس بازیکن محروم و مصدوم ندارد ولی سیاوش اکبرپور به دلیل بستری شدن فرزندش در بیمارستان در چند روز اخیر در تهران بوده و هنوز به تبریز بازنگشته است.
* باشگاه تراکتورسازی برای جذب بازیکن در نیم فصل در حال مذاکره با چند بازیکن خارجی از کشورهای برزیل و ازبکستان است اما هنوز حضور هیچ یک از بازیکنان قطعی نشده است.
sarbh
11-27-2011, 03:16 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/30/13900730200458_PhotoA.jpg
احمد ابهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد برنامه های تراکتورسازی برای بازی روز جمعه این هفته با پرسپولیس گفت: تیم ما ساعت ۱۳ روز چهارشنبه به تهران می آید و در هتل المپیک مستقر می شود.
وی در پاسخ به این سؤال که قضیه جذب مهدی کیانی توسط باشگاه پرسپولیس به کجا رسید، عنوان کرد: چون با پرسپولیس بازی داریم جایز ندیدیم فعلا در این باره حرفی بزنیم. ضمن اینکه اگر بخواهیم کیانی را به پرسپولیس بدهیم این تیم باید یک بازیکنش را به ما بدهد. فعلا نیم فصل نشده و قانونی نیست در مورد انتقال بازیکنان صحبتی شود.
ابهران در مورد اینکه چرا تراز مالی باشگاه تراکتورسازی دیر به سازمان لیگ داده شده، عنوان کرد: من نمی توانم در این خصوص صحبت کنم و خود آقای جعفری باید در این باره حرف بزند.
خبرنگار فارس در چندین نوبت با مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تماس گرفت اما جعفری فعلا پاسخگو نیست و ترجیح می دهد در این خصوص سکوت اختیار کند.
sarbh
12-01-2011, 07:25 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/23/13900723122248_PhotoA.jpg
غلامرضا باغآبادی مربی تیم فوتبال تراکتورسازی در نشست خبری پیش از دیدار با پرسپولیس در ابتدای صحبتهایش گفت: در ابتدا باید بگویم آقای قلعهنویی به دلیل همزمانی تمرین با ساعت کنفرانس از حضور در نشست خبری عذرخواهی کردند.
وی در خصوص اینکه چرا تماشاگران تراکتورسازی نسبت به سالهای گذشته کمتر شدهاند، گفت: وقتی قلعهنویی به تراکتورسازی آمد ۸۰ درصد بازیکنان تغییر کردند و در نیم فصل اول نتوانستیم به وحدت تاکتیکی برسیم قرار است در تعطیلات نیم فصل دو سه بازیکن به جمع ما اضافه شوند و قبول داریم که در چند بازی گذشته خوب نبودهایم اما سعی میکنیم در ادامه راه با ارائه بازیهای خوب ورزشگاهها را پر کنیم.
مربی تیم تراکتورسازی در خصوص آخرین وضعیت کیانی نیز گفت: این بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه است و به صلاح او است که در یک تیم دیگر بازی کند. در نیم فصل با چند بازیکن دیگر وارد مذاکره میشویم و البته حضور کیانی در پرسپولیس هنوز قطعی نشده است.
وی در خصوص بازی فردا مقابل پرسپولیس گفت: دو تیم یکدیگر را آنالیز کردهاند و پرسپولیسیها در آخرین بازی خود در جام حذفی عملکرد قابل قبولی داشتند. این تیم در خط هافبک خوب کار میکند اما ما هم ثابت کردیم که تراکتورسازی همیشه زیبا بازی کرده و فردا نیز به فکر ارائه یک بازی قابل قبول هستیم.
باغآبادی در پاسخ به این سؤال که فکر میکنید آیا فردا تماشاگران تراکتور به ورزشگاه بیایند یا خیر، گفت: اعتقاد دارم که باید مقداری حق را به تماشاگران داد ولی در بازی با راهآهن هوای تبریز بیش از اندازه سرد بود و عملکردمان در چند بازی گذشته چندان خوب نبوده ضمن آنکه انتظارات از تیم ما بالا است ولی من فکر میکنم تهران آذریزبانهای زیادی دارد و فردا ۹۹ درصد از تماشاگران ما به استادیوم آزادی بیایند.
sarbh
12-11-2011, 01:41 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/20/13900720124117_PhotoA.jpg
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط مالی باشگاه تراکتورسازی و اینکه اعلام کرده می خواهد تصمیم دیگری بگیرد، اظهار داشت: متاسفانه مواردی که برای کمک از سوی استان در نظر گرفته بودیم هیچ کدام تاکنون مهیا نشده و من از این بابت تحت فشارم. مراجعی که از سوی استان قول مساعدت مالی داده بودند هنوز پولی به ما نداده اند. من شرایط استان را هم درک می کنم اما توقعمان این است که به عنوان تیم پر طرفدار آذری تنهایمان نگذارند.
وی افزود: مسئولان استان تلاش می کنند اما این سعی و کوشش کافی نیست. انتظار جدی تری از مسئولان داریم. پتانسیل استان بیشتر از این است. اگر به موقع به تراکتورسازی کمک شود در نیم فصل بهترین فرصت است تا تیم را بازسازی کنیم.
جعفری در پاسخ به این سؤال که چرا مسئولان استان به باشگاه تراکتورسازی کمک نمی کنند، گفت: کسی نمی گوید کمک نمی کنیم یا پول نمی دهیم. همه می گویند تلاش می کنیم اما فعلا پولی نگرفتیم. تاکنون هم به خاطر دو اسپانسر خوبی که داشتیم توانستیم تیم را بچرخانیم. در دو ماه اخیر که باید طبق قراردادها پول به بازیکنان می دادیم نتوانستیم به قول خود پایبند باشیم. امیر قلعه نویی خویشتن داری می کند و به بچه هم تذکر می دهد که شرایط باشگاه را درک کنند و آنها هم می دانند اگر تراکتورسازی جز سه تیم اول در پرداخت پول نباشد عقب تر هم نیست. آنها حقشان است که دنبال دستمزد خود باشند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص بازی روز گذشته مقابل مس سرچشمه که به تساوی صفر - صفر منجر شد، گفت: ما خوب نبودیم. بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در تبریز نتوانستیم نتیجه بگیریم که این جای بررسی دارد.
وی در جواب به این پرسش که برای نیم فصل چه تصمیماتی گرفته اند، گفت: اگر مسئولان استان دستمان را باز بگذارند برنامه های خوبی برای نیم فصل داریم اما اگر دستم خالی باشد قطع به یقین تیم آسیب می بیند و بنده با همه انگیزه هایی که وجود دارد زورم به خودم می رسد و می روم. من مدیری نیستم که بتوانم ساکن بمانم و اگر شرایط این طور باشد استعفا و ترجیح می دهم انرژی ام را جایی خرج کنم که فایده ای داشته باشد.
جعفری در ارتباط با اینکه گفته می شود در نیم فصل قرار است طالب لو و جاسم کرار به تراکتورسازی بپیوندند، گفت: کتاب این شایعات را بسته ایم و به فکر آدم های جدید هستیم.
وی در خصوص اینکه بازیکنان تراکتورسازی نیست به بازگشت جاسم کرار به این تیم واکنش منفی نشان داده اند، عنوان کرد: من چنین چیزی نشنیدم. باشگاه تراکتورسازی به دنبال جاسم کرار نیست و نظری روی او نداریم.
sarbh
12-11-2011, 01:51 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/930212_PhotoA.jpg
هافبک سابق ذوبآهن از امروز در تمرینات تراکتورسازی شرکت کرد.
به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، قاسم حدادی فر هافبک تیم ذوب آهن اصفهان که برای گذراندن خدمت سربازی به تیم تراکتورسازی تبریز ملحق شده است امروز در این باشگاه حاضر شد و از امروز در تمرینات این تیم شرکت کرد.
sarbh
12-12-2011, 03:05 AM
http://www.tractorspor.ir/images/stories/news/021.gif
قاسم حدادي فر كه متولد 21 تير ماه سال 1362 مي باشد در شهر اصفهان متولد شده و اصليت بختياري دارد. وي به دليل خدمت سربازي از ديروز به تيم تراكتورسازي ملحق شده است و اميدوار است با حضور در اين تيم پرهوادار بتواند به روزهاي آرماني خود بازگردد . حدادی فر که از امروز در تمرینات تراکتور حضور خواهد یافت گفتگوي وي را در ادامه مي خوانيد...
از چه زماني به فوتبال روي آورديد؟
من از 8 سالگي در مدرسه فوتبال ذوب آهن فوتبالم را شروع كردم و در تمام رده هاي سني اين تيم نيز حضور داشتم.
چه عاملي باعث شد كه به فوتبال علاقه مند شويد؟
با توجه به اينكه برادر بزرگتر من فوتباليست بود و من را تشويق مي كرد كه به اين ورزش روي آورم و همچنين به دليل اينكه به فوتبال علاقه داشتم به فوتبال حرفه اي روي آوردم.
تا كنون در كدام تيم ها بازي كرده ايد؟
من تمامي دوران فوتبالم را در ذوب آهن گذرانده ام به جز يك فصل كه به طور قرضي در نفت آبادان بازي كردم.
تا كنون چند بازي ملي داشته ايد؟
من 12 بازي ملي در كارنامه ورزشي ام دارم.
بهترين دوستان شما در تيم ملي چه كساني بودند؟
بهترين دوستان من بازيكنان ذوب آهن بودند نظير خلعتبري، گردان، ماهيني و همچنين بازيكناني چون آندرانيك تيموريان و احسان حاج صفي نيز از دوستان صميمي من در تيم ملي بودند.
نظرتان در مورد كي روش سرمربي تيم ملي چيست؟
كي روش يكي از بهترين مربيان است كه به فوتبال ما كمك مي كند و يكي از سرشناس ترين مربيان دنياست
آيا اميدوار هستي كه از تراكتور به تيم ملي دعوت شوي؟
من تمام تلاشم را مي كنم تا شرايط خوبي در تراكتور داشته باشم و اول به تيمم كمك كنم و بعد هم به تيم ملي دعوت شوم.
چه شناختي از شهر تبريز داريد؟
من شناخت كمي از شهر تبريز دارم و تنها شناختي كه دارم اين است كه همراه تيم براي بازي به تبريز مي آمديم. همچنين مي دانم مردم خونگرم و فوتبال دوستي دارد، تماشاگران خوب و باشگاه هاي خوبي دارد و اين فصل هم تراكتور يكي از مدعيان ليگ برتر است.
چه عاملي باعث شد كه از بين تيم هاي تراكتور، ملوان و فجرسپاسي؛ شهر تبريز و تيم تراكتور را انتخاب كنيد؟
اين فصل تراكتور از شرايط خاصي بهره مند است و فكر مي كنم يكي از مدعيان قهرماني باشد و با شناختي كه از آقاي قلعه نوعي داشتم تصميم گرفتم به تبريز بيايم و در كنار مردم خونگرم اين خطه باشم.
چه شناختي از هوادارن تراكتور داريد؟
هميشه هواداران تبريز يكي از بهترين هاي ايران بودند و از تيم خود حمايت كرده اند و تيم خود را نيز با حمايت هايشان به ليگ برتر آورده اند و من خوشحالم كه براي اين هواداران فوتبال بازي خواهم كرد.
در حال حاضر وضعيت تراكتور را در جدول رده بندي چگونه مي بينيد؟
تراكتور در حال حاضر وضعيت خوبي دارد و اميدوارم نيم فصل دوم نيز بهتر از اين شويم و بتوانيم قهرمان ليگ برتر شويم.
آينده اين تيم را چگونه مي بينيد؟
تراكتور يك باشگاه سازماندهي شده است و تماشاگران پرشوري دارد و آينده درخشاني در انتظار اين تيم است و انشالله بتوانيم در سالهاي آينده نتايج بهتري نيز به دست آورد.
آيا اميدي به كسب سهميه آسيا يا قهرماني داريد؟
بله 100 درصد ما اميدواريم كه با تلاش بچه ها و حمايت مردم و مديريت مسئولان اين تيم قهرمان ليگ برتر شود.
شما در گذشته كانديداي بهترين بازيكن آسيا بوديد، در اين خصوص چه نظري داريد؟
من بين 15 نفر اول آسيا بودم و به دليل مصدوميتي كه داشتم نتوانستم 3 ماه بازي كنم و متاسفانه به مراحل بعدي راه پيدا نكردم.
در حال حاضر وضعيت مصدوميتتان چگونه است؟
الان شرايط خيلي خوبي دارم و وضعيت مصدوميتم خفيف است و اميدوارم با توجه به تمريناتي كه انجام خواهم داد بتوانم شرايط بازي كردن را پيدا كنم.
فكر مي كنيد از چه زماني بتوانيد در تيم بازي كنيد؟
فكر مي كنم به اميد خدا از ابتداي نيم فصل دوم بتوانم در مسابقات حضور يابم و از امروز در تمرينات شركت خواهم كرد.
حرف آخر؟
حرف خاصي ندارم و از همه كساني كه براي من زحمت كشيدند تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانم شرايط خوبي در تراكتور داشته باشم و به اين تيم كمك كنم.
منبع:تراکتوراسپور
sarbh
12-12-2011, 03:06 AM
http://www.tractorspor.ir/images/stories/news/004.gif
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: قلعه نویی تحت هر شرایطی مورد حمایت ماست و نتایج اخیر تاثیری در روند کاری وی نخواهد داشت.
محمد حسین جعفری درباره شرایط تیم فوتبال این باشگاه پس از تساوی خانگی مقابل مس سرچشمه اظهار داشت: به هرحال آن بازی تمام شد و باید به آینده بیندیشیم. ما 2 امتیاز دیگر را هم در تبریز از دست دادیم و باید بررسی کنیم تا دلیل ناکامی هایمان مشخص شود.
وی ادامه داد: نمی دانم چه حکمتی است که ما در بازی های خارج از خانه به زیبایی هرچه تمام تر بازی می کنیم و نتایج خوبی هم می گیریم اما در خانه نمی توانیم آنطور که باید کار کنیم.این وضعیت نگران کننده است اما با درایت کادرفنی مشکل را حل می کنیم و انشاءالله در نیم فصل دوم نتایج مطلوبی کسب می کنیم.
مدیرعامل تراکتورسازی از اعتماد باشگاه به قلعه نویی سخن گفت و تصریح کرد: ما از عملکرد قلعه نویی رضایت داریم، چون به نظر من او با بضاعتی که تراکتورسازی دارد، خوب کار کرده است. همین حالا هم در جدول رده بندی وضعیت خوبی داریم.
جعفری در پاسخ به این سوال که چرا هواداران تراکتورسازی از وضعیت این تیم رضایت ندارند، گفت: ما اگر بخواهیم وضعیت تیم را با سال گذشته مقایسه کنیم که اوضاع بهتر هم هست. دلیل نارضایتی هواداران هم این است که تیم در تبریز و مقابل چشمان آنها خوب نتیجه نمی گیرد. تنها تفاوت تیم امسال با سال گذشته این است که ما امسال در تبریز خوب کار نکرده ایم و سال گذشته این قضیه برعکس بود.
به هرحال ما به توانایی های قلعه نویی ایمان داریم و می دانیم که او در ادامه با جذب چند بازیکن خوب می تواند موفقیت های چشمگیری بدست آورد.
وی در خصوص اضافه شدن قاسم حدادی فر به تمرینات تراکتورسازی نیز افزود: حدادی فر بازیکن بسیار خوبی است که به عنوان سهمیه آزاد و به علت گذراندن خدمت سربازی خود به تراکتورسازی آمده است.او تمریناتش را هم شروع کرده و قطعا می تواند کمک خوبی به ما کند.
جعفری در خاتمه صحبت هایش درباره وضعیت مهدی کیانی اضافه کرد: بیش از کیانی و باشگاه تراکتورسازی، رسانه ها به ماجرای کیانی دامن می زنند. بعد از اینکه قلعه نویی این بازیکن را از تیم کنار گذاشت، به دنبال این بودیم که تصمیمی بگیریم تا هم به سود باشگاه باشد و هم به نفع کیانی. من از همینجا رسما اعلام می کنم که جدایی کیانی قطعی نیست و شاید به نفعمان باشد که این هافبک را حفظ کنیم؛ به هرحال او چندسال زحمات زیادی برای تراکتورسازی کشیده است.
sarbh
12-12-2011, 03:09 AM
مهدی كیانی بازیكن اخراجی تیم تراكتورسازی تبریز در واكنش به مصاحبه سردار جعفری و چراغ سبز وی به بازگشت كیانی به تمرینات این تیم اظهار داشت : من چیزی در این مورد نمی دونم و تا این تماسی از باشگاه نداشتم ولی اگر چنین باشد با کمال میل قبول می کنم و با افتخار به تیم محبوبم بر میگردم و تلاش خواهم کرد تا قهرمانی این تیم سهم کوچکی داشته باشم
کیانی در مورد وضعیت بدنی خود گفت : من در این مدت تمرینات اختصاصی ام را ادامه داده ام و از نظر بدنی مشکلی ندارم و در صورت بازگشت به تمرینات تلاش خواهم کرد تا هر چه سریعتر خود را با تیم هماهنگ کنم و بتوانم برای تیمم به میدان بروم
کیانی در خاتمه با بیان خوشحالی خود از این خبر ادامه داد : در چند ماه گذشته این خبر بهترین خبری بود که شنیدم و از ته دل خوشحالم و امیدوارم واقعا این اتفاق رخ دهد و من بتوانم دوباره پیراهن سرخ تراکتور را برتن کنم و برای سربلندی و خوشحالی هواداران تلاش کنم
sarbh
12-14-2011, 12:53 AM
هواداران با اخلاق دو تیم برنده واقعی هستند
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/30/13900730200628_PhotoA.jpg
به نقل از روابط عمومی باشگاه ملوان انزلی، باشگاههای فرهنگی ورزشی ملوان بندرانزلی و تراکتورسازی تبریز با اعتقاد راسخ به لزوم رعایت ارزشهای اسلامی، اخلاقی و منش پهلوانی در عرصه فوتبال که متأثر از ریشه دیرین این دو تیم در فوتبال کشورمان است و با رعایت اصول رقابت حرفهای و سالم و با ادای احترام به یکدیگر سعی در رسیدن به سطوح بالاتر فوتبال ملی و بین المللی دارند.
ما بازیکنان دو تیم را نمایندگان شایسته فرهنگ والا و غنی مردم شهرستانهای بندرانزلی و تبریز میدانیم دو شهری که در تعمیق و گسترش فرهنگ مدارا و اخلاق ورزشی نقش بسزایی در ورزش کشور داشتهاند.
اهتمام جدی به منش و روش ایرانیان در تولید و ترویج فرهنگ و اخلاق اسلامی و ایرانی، تقویت وحدت ملی، ایجاد روحیه برادری و تعاون و مشارکت در افزایش همدلی و کمک به گسترش نظم و امنیت عمومی در ورزشگاهها ناشی از غنای فرهنگی مردمان شریف شهرهای انزلی و تبریز است که در سایه آن فوتبالیستهای با اخلاقی چون مرحوم سیروس قایقران و کریم باقری به جامعه ورزش کشور معرفی شدهاند.
باشگاههای ملوان و تراکتورسازی با الگوسازی در ورزش سعی بر سم زدایی آفتهای ورزش کرده و به صورتی هدفمند برای رسیدن به ورزش حرفهای تلاش میکنند و دراین رهگذر نیازمند همراهی هواداران فهیم و با فرهنگ خود بوده و بر این باوریم که در تمامی مسابقات فی مابین برنده اصلی هواداران با اخلاق هر دو تیم هستند.
در هفته هفدهم لیگ برتر روز جمعه ملوان و تراکتورسازی به مصاف یکدیگر میروند.
sorna
12-14-2011, 11:30 AM
مهدي کياني هافبک تيم تراکتور سازي در خصوص بازگشت خود به تراکتور گفت: خيلي خوشحال هستم که دوباره به تيم محبوم بازگشتم و اميدوارم در ادامه ليگ بتوانم براي پرطرفدارترين تيم ليگ برتر کمکي باشم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034087.jpg
کياني در خصوص ميزان آمادگي خود و اينکه از چه زماني ميتواند براي تراکتور بازي کند، خاطرنشان کرد: من در اين مدتي که در تيم محبوبم نبودم تمرينات اختصاصي انجام دادم و در شرايط خوبي قرار دارم و آماده بازگشت به ترکيب تيم هستم و از زماني که کادرفني تصميم گيرد آماده خدمت به تراکتور هستم.
هافبک تراکتور در مورد غيبت چند ماهه خود از اين تيم تصريح کرد: واقعا دلم براي هواداران تراکتور تنگ شده بود و هر بازي تراکتور را که ميديدم دوست داشتم در زمين مسابقه بودم و براي اين هواداران بازي ميکردم و انشاالله بتوانم زحمات هواداران را جبران کنم و از استقبالي که امروز از من داشتند نيز تشکر ميکنم.
کياني گفت: من به هواداران اين قول را ميدهم که بيشتر از گذشته براي تراکتور سازي تلاش کنم تا بتوانيم با حمايت آنها و تلاش بازيکنان سهميه آسيايي را براي تراکتورسازي بدست آوريم.
بازيکن تراکتور سازي گفت: خدا را شکر ميکنم که تراکتور نتايج خوبي به دست آورده و بازيکنان تلاش کردهاند تا تيم نتيجه خوبي بگيرد و انشاالله من نيز تلاش بسيار زيادي خواهم کرد تا تيم نتايج خوبي بگيرد.
وي اظهار داشت: سردار جعفري براي بازگشت من به تراکتور کمک زيادي کرد و من از همه مسئولان باشگاه ممنونم که عذرخواهي من را پذيرفتند و همچنين من از امير قلعه نويي به خاطر اينکه مجوز حضور دوبارهام به تيم محبوم يعني تراکتور را داد تشکر ميکنم و ديروز از قلعهنويي هم معذرت خواهي کردم و از هواداران نيز عذر مي خواهم و اميدوارم زحمات هواداران را جبران کنم.
هافبک تراکتور در مورد بازي بعدي تراکتور با ملوان بندر انزلي گفت: در بازي مقابل ملوان اگر در ترکيب تيم جاي بگيرم، تمام تلاشم را خواهم کرد تا براي تيمم موثر واقع شوم و با گرفتن نتيجه دل خواه هواداران با دست پر از انزلي برگرديم و از هواداران ميخواهم که براي پيروزي ما در برابر اين تيم دعا کنند.
کياني پيوستن قاسم حدادي فر به تراکتور را خوش يمن خواند و عنوان کرد: قاسم حداديفر بازيکن بسيار خوبي است و اميدوارم با آمدن او به تيم بتوانيم با قدرت به کارمان ادامه دهيم و اميدوارم سال بسيار خوبي را در کنار تيم و هواداران با تعصب تراکتور سازي تبريز سپري کند.
sorna
12-15-2011, 02:46 PM
تيم فوتبال تراکتورسازي در تعطيلات نيمفصل به ترکيه ميرود.
تیم فوتبال تراکتورسازی قصد دارد در تعطیلات نیم فصل اردوی یک هفته ای در ترکیه برگزار کند. این تیم دوم دی راهی آنتالیا می شود تا یک هفته ای در این شهر ترکیه تمرینات خود را پیگیری کند.
* تیم تراکتورسازی امروز صبح بعد از تمرین در انزلی به تهران آمد و عصر امروز راهی انزلی می شود. این تیم جمعه هفته جاری از آخرین هفته لیگ در نیم فصل به مصاف انزلی می رود. تراکتورسازی برای این بازی بازیکن محروم ندارد.
* قاسم حدادی فر بازیکن سابق ذوب آهن که برای گذراندن دوران خدمت سربازی به تراکتورسازی تبریز آمده با رفع مصدومیت می تواند این تیم را مقابل ملوان همراهی کند.
* مهدی کیانی که به تازگی با بخشش امیر قلعه نویی روبرو شده چند روزی است که در تمرینات این تیم شرکت دارد و حتی سرمربی این تیم نام وی را در فهرست ۱۸ نفره برای بازی با ملوان قرار داده است.
sarbh
12-17-2011, 02:56 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/12/13900912081425_PhotoA.jpg
امیرقلعهنویی پس از تساوی صفر بر صفر مقابل ملوان اظهار داشت: قبل از هر چیز از مسئولان فوتبال انزلی به خاطر وضعیت رختکن، سالن کنفرانس و زمین بازی به آن رسیدگی شده بود تشکر میکنم. ملوان تیم خوبی است که موفق شده بود به استقلال و ذوب آهن ۷گل بزند این تیم در زمین خودشان بسیار خطرناک عمل میکند.
وی افزود: آنها از حمایت قاطع هوادارانشان برخوردارند و در نبود محسن مسلمان مشکلات کمتری داشتیم. ملوان 2 هافبک فیزیکی داشت و میتوانست برنده بازی باشد. آنها موقعیتهای بیشتری نسبت به ما داشتند اگر بخواهیم یک برنده برای این مسابقه انتخاب کنیم حق ملوان بود.
قلعهنویی تصریح کرد: ساختار دفاعیمان را درست کردهایم اما در گلزنی مشکل داریم. در نیمه دوم روش ۴-۳-۳ بازی کردیم. نیمه دوم بهتر بودیم یک مربی نیاز به پروسه سه ساله دارد در تراکتورسازی ما خیلی زود با هم هماهنگ شدیم. از نظر رفتاری و اخلاقی تغییر کردیم.
سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: توانستیم در نیم فصل اول ۲۹ امتیاز کسب کنیم که نتیجه خوبی است در بعضی پستها باید تقویت شویم. من باید از بچههای مطبوعات در تبریز تشکر کنم. آنها از ما حمایت میکنند آن دسته از آدمهای معترض در تبریز هم هوادار واقعی نیستند و خط میگیرند در تیم ما بحث اخلاقمداری حاکم شده است.
وی در خصوص جذب بازیکن سرباز توسط تراکتورسازی و اینکه بازیکنان سرباز به تیمهای فجر و ملوان نمیروند گفت: حتما تراکتورسازی یک برند خاصی دارد که بازیکنان به تیم فجر و ملوان نمیروند و تراکتورسازی را انتخاب میکنند.
sarbh
12-17-2011, 03:02 PM
محمد حسین جعفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه از شرایط تراکتورسازی در نیم فصل اول رضایت دارد یا خیر عنوان کرد: نه می توانم بگویم راضی ام و نه می گویم ناراضی ام. انتظار بود که شرایط بهتری داشته باشیم اما باز خدا را شکر که در همین جایگاه هستیم. امیدوار هستم در نیم فصل دوم امتیازهایی که در تبریز از دست دادیم را جبران کنیم.
وی در خصوص اینکه در تبریز حاشیه ای وجود دارد یا خیر گفت: حاشیه خاصی در تبریز نداریم. از شرایط موجود راضی هستیم. هواداران ما به خاطر قلعه نویی و همکارانش انتظار بیشتری از او دارند و می خواهند تیم با وجود آنها نتیجه بهتری بگیرد اما با وجود مشکلات مختلفی که در نیم فصل اول داشتیم نتایج خوبی کسب کردیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اینکه هفته گذشته گفته بود یک هفته صبر می کند تا مشکلات مالی حل شود، گفت: هنوز هم مشکلات مالی پابرجاست و این هفته برای ما تعیین کننده است. اگر پول باشد تیم برای برگزاری اردو به ترکیه می رود و بازیکنان مورد نیازمان هم جذب می کنیم. امیدواریم مسئولان برای رفع مشکلات باشگاه اقدامات لازم را انجام دهند.
sarbh
12-17-2011, 03:31 PM
بررسي عملکرد اين تيم در 17 بازي انجام داده مشخص مي کند که اين تيم در بازي هاي خارج از خانه به مراتب عملکرد بهتري در مقايسه با بازي هاي خانگي داشته است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026783.jpg
این تیم در آخرین هفته دور رفت این رقابت ها عصر روز گذشته در انزلی مقابل ملوان این شهر به تساوی بدون گل رسید تا با 29 امتیاز و قرار گرفتن در رده چهارم جدول رده بندی، پرونده اش در نیم فصل اول بسته شود.
این تیم در رقابت های نیم فصل اول هشت بار در خانه رو در روی حریفان قرار گرفت و در 9 بازی نیز به عنوان میهمان به مصاف حریفان رفت.
در هشت بازی خانگی تراکتورسازی سه بار پیروز میدان شد، در دو بازی نتیجه را واگذار و در سه بازی مساوی نتیجه کار این تیم بود و در مجموع 12 امتیاز از این بازی ها کسب کرد.
اما در بازی های خارج از خانه و در 9 بازی انجام داده، این تیم پنج بار مقابل حریفان به برتری رسید، نتیجه دو بازی را واگذار و دو بازی نیز به تساوی انجامید و 17 امتیاز نتیجه تلاش این تیم بود.
اگر تراکتورسازی روندی را که در بازی های خارج از خانه داشت در بازی های خانگی نیز ادامه می داد قطع یقین قهرمان نیم فصل می شد اما این تیم با از دست دادن 12 امتیاز در بازی های خانگی، صدرنشینی را با رده چهارم جدول عوض کرد.
به عقیده کارشناسان، نقطه قوت تیم تراکتورسازی هواداران این تیم هستند اما در نیم فصل اول لیگ یازدهم به عینه مشاهده کردیم که این تیم در بازی های خانگی آنچنان که باید از امتیاز میزبانی بهره نبرد و در خارج از خانه به مراتب بهتر و راحت تر بازی می کرد.
این تیم که با تغییرات انجام شده در کادر فنی و بازیکنان آن در فصل جاری، یکی از مدعیان قهرمانی و کسب سهمیه آسیایی است، در سه بازی آخر خانگی خود مقابل تیم های سایپا، راه آهن و مس سرچشمه با نتیجه مساوی متوقف شد و شش امتیاز حساس این بازی ها را به راحتی از دست داد.
البته نباید منکر این شد که تراکتورسازی در کوران مسابقات نیم فصل با مشکلات متعددی از جمله نبود بازیکن کافی در ترکیب تیم و همچنین برخی اختلافات بین بازیکن و کادر فنی روبرو شد و این موضوع علاوه بر ضربه زدن به تیم در نهایت منجر به کاسته شدن تعداد تماشاگران ان شد.
تراکتورسازی که با 29 امتیاز نیم فصل را در رده چهارمی جدول به پایان برد در مقایسه با نیم فصل گذشته این رقابت ها که با 25 امتیاز در رده هفتم جای گرفت، عملکرد بهتری داشته اما انتظار هواداران ان بیش از اینها بوده و آنها توقع دارند تیمشان حداقل در جمع سه تیم برتر لیگ قرار گیرد.
در نیم فصل گذشته رقابت ها تیم مس کرمان با 30 امتیاز در رده چهارم و همسان با رده فعلی تراکتورسازی قرار داشت و از این حیث تراکتورسازی یک امتیاز از فصل گذشته عقب است و برای جبران امتیازهای از دست رفته بازی های خانگی، باید بیش از پیش در نیم فصل دوم تلاش کند.
این تیم در نیم فصل دوم از امتیاز تعداد بازی های خانگی بیشتری برخوردار است و از 17 بازی باقیمانده، 10 بازی را در تبریز و مقابل تیم های ذوب آهن، داماش، استقلال، شهرداری، صنعت نفت، سپاهان، فجر سپاسی، فولاد، پیروزی و ملوان برگزار خواهد کرد و در هفت بازی دیگر در وضعیت میهمان به مصاف تیم های صبا، شاهین، نفت، مس کرمان، سایپا، راه آهن و مس سرچشمه می رود.
جذب یک مهاجم تمام کننده در این تیم و همچنین تقویت خط دفاعی در تعطیلات نیم فصل، می تواند این تیم را به گرفتن نتایج درخشان در نیم فصل دوم و تحقق رویای آسیایی شدن هوادارانش یاری کند.
تیم تراکتورسازی پس از سه روز استراحت، به مدت چهار روز در تبریز تمرین خواهد کرد و سپس برای برپایی اردوی یک هفته ای در ترکیه و انجام دو بازی تدارکاتی با دو تیم روس، عازم این کشور خواهد شد.
sorna
12-29-2011, 10:10 PM
باشگاه هاي تراکتورسازي تبريز و مديکال پارک آنتالياسپور ترکيه در مسايل فني، اقتصادي و ساختاري تبادل اطلاعات مي کنند.
به گزارش روز پنجشنبه سایت باشگاه تراکتورسازی، مدیرعامل این باشگاه که به همراه تیم در اردوی شهر سورگون آنتالیای ترکیه حضور دارد، در دیدار با همتای خود در باشگاه آنتالیاسپور بر تبادل اطلاعات بین دو باشگاه تاکید کرد.
''حسن آکینجی اوغلو'' مدیرعامل باشگاه آنتالیاسپور در این دیدار در خصوص پرهوادار بودن تیم تراکتورسازی اطلاعات خود را تکمیل کرد.
تیم فوتبال مدیکال پارک آنتالیاسپورهم اکنون با 21 امتیاز از 17 بازی در رده دوازدهم جدول رده بندی سوپر لیگ ترکیه قرار دارد.
محمدحسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز نیز در این دیدار از تیم ترکیه ای خواست در صورت فراهم بودن شرایط بازی دوستانه ای را با تراکتورسازی انجام دهد که مورد توجه باشگاه ترکیه ای قرار گرفت.
تراکتورسازی که از جمعه هفته گذشته در اردوی آنتالیا حضور یافته فردا به تبریز بازمی گردد تا خود را برای رویارویی با تیم صبای قم از هفته هجدهم رقابت های لیگ برتر که روز شانزدهم دی ماه جاری انجام می شود آماده کند.
sarbh
12-30-2011, 06:44 PM
از هواداران انتظار دارم برای حمایت تراکتورسازی به ورزشگاه بیایند
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/21/13900821110304_PhotoA.jpg
به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، امیر قلعه نویی در مورد اردوی تراکتورسازی در ترکیه صحبت های زیر را انجام داد:
* از شرایط اردو بگویید و این اردو تا چه حد توانست آن برنامه هایی را که مد نظر بود را برآورده سازد؟ با سلام و عرض ادب خدمت همه هواداران خوب تراکتورسازی،این اردو، اردوی بسیار خوبی است و فکر می کنم یکی از جاهای قشنگی است که در دوران فوتبالی ام رفته ام البته پارسال هم تجربه اینجا را داشتم. همه چیز اینجا خوب است هوا،زمین، تغذیه. شکر خدا ما نهایت بهره را از این اردو بردیم و تنها مشکلی که برای ما بود مصدومیت دو بازیکن، خصوصا مهدی کیانی است هر چند که به بچه ها گوشزد کرده بودم مواظب هم باشند متاسفانه مسعود ابراهیم زاده آن تکل بی مورد را زد و هنوز برای من جای تعجب است، در مورد فرزاد آشوبی چیز خاصی نیست می تواند بعداز سه یا چهار روز استراحت به بازی برگردد ولی مهدی کیانی متاسفانه فکر کنم بیست روز نیاز به استراحت دارد.خوشبختانه حدادی فر، حاتمی و اعتمادی به ما اضافه شدند که توانسته انگیزه و رقابت را در تیم، بالا ببرد.
*بازیکنان از لحاظ آمادگی در چه حد هستند؟
برنامه ما اینجا فقط نگهداری بدن ها بود. یعنی ما باید بدن ها را در شرایط مسابقه نگهداریم و با توجه به اینکه فاصله تا شروع مسابقات کم است نمی توانستیم به بدن ها فشار بیاوریم و این مسابقه با تیم آنتالیا اسپورو پیروزی پر گل نشان داد که بچه ها هم از لحاظ روحی روانی و هم از لحاظ آمادگی در شرایط خوبی قرار دارند.
*حضور نفرات جدید چه کمکی به تیم می کند؟
خیلی می توانند کمک کنند، مربی وقتی نیمکتش قوی باشد هم انگیزه بازیکنانش بالا می رود و هم خود مربی در شرایط مسابقه می تواند یک تغییراتی بدهد. در نیم فصل اول واقعا نیمکت مان ضعیف بود اما با آمدن مهدی کیانی که به هر حال در اصل یک یار به ما اضافه شده البته مصدوم شد و چند بازیکن جدید دیگر در نیم فصل دوم به ما خیلی کمک خواهند کرد.
*چه صحبتی با هواداران دارید؟
ما اینجا آمده ایم تا تمام تجارب خودمان را در اختیار تیم تراکتورسازی بگذاریم چون تیم تراکتورسازی در اصل، مال مردم است و ما اینجا میهمان هستیم و مردم آذربایجان همیشه در قلب من هستند و ما توقع داریم هواداران با حضور خود در استادیوم به ما کمک بکنند، از کسانی که دنبال پیروزی تیم هستند و تراکتور را دوست دارند و قلبشان برای تراکتور می تپد توقع دارم با حضور خودشان ،برای ما انرژی مضاعفی بدهند که انشالله بتوانیم در ۱۰ بازی خانگی، نتایج مطلوب را بدست بیاوریم.
sarbh
01-03-2012, 11:41 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/11/13901011165019_PhotoA.jpg
باشگاه تراکتورسازی برای اینکه بتواند میلاد فخرالدینی بازیکن مس کرمان را به عنوان بازیکن سرباز به خدمت گیرد به سازمان لیگ تعهد داد تا مسئله سربازی این بازیکن را حل کند.
این بازیکن قبلا پرونده خود در نظام وظیفه را تشکیل داده بود اما به دلیل نقص در مدارک پرونده ناقص مانده بود. باشگاه تراکتورسازی برای جذب فخرالدینی این پرونده را به جریان انداخت و به سازمان لیگ هم شد این مسئله را حل کند.
میلاد فخرالدینی در آخرین ساعات اداری روز گذشته توانست مجوز بازیکن سرباز را بگیرد و بازیکن تراکتورسازی شد و می تواند این تیم را مقابل صبای قم در اولین بازی دور برگشت لیگ که جمعه هفته جاری برگزار می شود همراهی کند.
sarbh
01-03-2012, 11:55 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/30/13900730110613_PhotoA.jpg
مسعود ابراهیم زاده در اردوی ترکیه تراکتورسازی در جریان تمرین با تکلی خشن به روی پای مهدی کیانی باعث شد این بازیکن با مصدومیت شدید از ناحیه مچ پا روبرو شود و در نهایت تا ۵ هفته دور از میادین باشد. به همین دلیل باشگاه تراکتورسازی به احتمال زیاد مسعود ابراهیم زاده را به دلیل بی احتیاطی در تمرین با وجود تاکیدهای امیر قلعه نویی در مراقبت از پای همبازیان به کمیته انضباطی فرا می خواند و او را جریمه می کند.
* مرتضی اسدی کاپیتان تراکتورسازی که با سرماخوردگی روبرو شده بود با بهبودی که بدست آورده می تواند این تیم را مقابل صبای قم همراهی کند.
دیدار تیم های صبای قم و تراکتورسازی جمعه هفته جاری برگزار می شود.
sorna
01-06-2012, 11:56 AM
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با عقد قراردادي "ميلوراد يانوش" مهاجم تيم سپاهان اصفهان را به خدمت گرفت.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031822.jpg
ساعاتی پس از جدایی اشپیتیم آرفی مهاجم آلبانیایی از تیم تراکتورسازی، میلوراد یانوش مهاجم صربستانی تیم سپاهان اصفهان با عقد قراردادی به جمع سرخپوشان تبریزی اضافه شد.
یانوش پیش از پیوستن به تراکتورسازی، به صورت توافقی از باشگاه سپاهان جدا شده بود.
این مهاجم 29 ساله که سابقه حضور در تیم پاختاکور ازبکستان را نیز دارد، در نیم فصل اول لیگ امسال فقط سه بار برای تیم سپاهان گلزنی کرده بود.
وی در مجموع 27 بازی خود برای تیم اصفهانی طی یک و نیم فصل، 9 گل به ثمر رساند و توانست به همراه این تیم، فاتح لیگ برتر در فصل گذشته باشد.
یانوش در مدت زمان حضور خود در تیم سپاهان، به مدت یک فصل شاگرد امیر قلعه نویی سرمربی فعلی تیم تراکتورسازی بود.
sarbh
01-11-2012, 02:20 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/12/859335_PhotoA.jpg
به نقل از باشگاه تراکتورسازی تبریز، محمدحسین جعفری با اشاره به اینکه موسسه قرضالحسنه جوانان خیّر با خرید 30 درصد از سهام باشگاه تراکتورسازی تا حدودی مشکلات مالی این باشگاه را برطرف کرد، اظهار داشت: در ابتدای فصل جاری رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور (لیگ یازدهم) بودجهای را برای تیم فوتبال تراکتورسازی تنظیم و آن را در اختیار هیئت مدیره باشگاه قرار دادیم و بر اساس آن بودجه هدفگذاری کردیم که تیم ما در کورس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا باشد اما تامین نشدن این بودجه در طول فصل، باشگاه تراکتورسازی را دچار مشکلاتی کرد که به نظر من این باشگاه در طول حیات خود تاکنون دچار چنین بحران شدیدی نشده بود.
وی ادامه داد: البته این مشکل در فصول گذشته و در زمان مدیریت آقای شفق نیز وجود داشت و حتی امکان داشت که تیم تراکتورسازی دوباره به لیگ یک سقوط کند اما در آن زمان با همت استاندار، سردار پورجمشیدیان و برخی از نمایندگان استان در مجلس، موسسه جوانان خیّر گام خوبی برداشت و مبلغ 1.5 میلیارد تومان به عنوان وام در اختیار مدیریت وقت باشگاه تراکتورسازی قرار داد و با این کمک مالی بود که تیم تراکتورسازی جان دوبارهای گرفت و در لیگ نهم رتبه هفتم را کسب کرد.
جعفری با اشاره به مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی در فصل گذشته تصریح کرد: سال گذشته نیز باشگاه تراکتورسازی دچار مشکل مالی بود و در آن مقطع، کمکهای استانی تا حدودی گره مشکلات باشگاه را باز کرد و ما توانستیم همه تعهدات خود را انجام دهیم و فقط مبلغ 460 میلیون تومان از فصل قبل بدهی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبهای کمک دولت به تیمهای حرفهای ممنوع است، یادآور شد: ما تا امروز به هر نحوی شده مشکلات مالی را تحمل کردهایم اما برای موفقیت یک تیم لازم است که پول کافی وجود داشته باشد و بازیکن بدون دغدغه و مشکل مالی بتواند برای موفقیت تیمش تلاش کند.
مدیرعامل تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه تا به امروز از سوی صاحبان صنایع و داخل استان برای این باشگاه کمک مالی آنچنانی نشده است، عنوان کرد: ما از ابتدای آبان امسال یک ریال هم به بازیکنان و اعضای کادر فنی ندادهایم و نتوانستهایم به تعهدات خود در این خصوص عمل کنیم که این موضوع سبب میشد فشار روی ما رفته رفته بیشتر شود.
وی ادامه داد: در این مدت من هرجا که لازم بود، رفتهام و دهها جلسه با بیگی و نمایندگان مجلس و اعضای هیئت مدیره برگزار کردهام تا بلکه گره مشکلات مالی باشگاه حل شود که خوشبختانه امروز با پا پیش گذاشتن موسسه قرضالحسنه جوانان خیّر، بخشی از این مشکلات باشگاه در حال برطرف شدن است.
جعفری با یادآوری موضوع استعفای چند وقت پیش خود از مدیریت باشگاه تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: مشکلات مالی باشگاه به حدی بود که من بحث استعفایم را پیش کشیدم و حتی این موضوع را کتبا به هیئت مدیره باشگاه اعلام کردم چون به نظرم حیف بود که تیمی مانند تراکتورسازی که امسال صدرنشین لیگ برتر بوده و اکنون نیز ظرفیت صدرنشینی دارد، با مشکلات مالی مواجه شده و دچار آسیب شود.
وی در ادامه با اشاره به مذاکراتی که باشگاه تراکتورسازی با موسسه قرضالحسنه جوانان خیر داشته، گفت: از حدود چهار ماه قبل ما با مسئولان این موسسه وارد مذاکره شدیم و در ابتدا مذاکرات ما چندان جدی نبود اما از چند روز پیش گفتوگوهای دو طرف جدیتر از قبل شد و از سویی تلاش بیگی و سردار پورجمشیدیان نیز مثمرثمر واقع شد تا موسسه جوانان خیر بار دیگر برای کمک مالی و نجات تیم تراکتورسازی تبریز آستینها را بالا زده و وارد میدان شود.
sarbh
01-11-2012, 02:21 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/01/31/1049033_PhotoA.jpg
منصور ابراهیمزاده پس از شکست ۲ بر یک مقابل تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که چرا در جریان مسابقه به یکباره عصبانی شد، عنوان کرد: بازی زیبایی انجام دادیم و تراکتورسازی امکان نداشت به ما گل بزند. کار کرده بودیم و فقط اشتباهات فردی خودمان باعث شکست در این دیدار شد.
وی افزود: اخراج بیمورد بازیکن ما و بعد از آن اشتباه فردی باعث شکستمان شد اما خوشحالم که بازیکنان جوان ما خوب کار کردند. در آخر بازی میتوانستیم گل بزنیم و نتیجه غیر از این بدست آوریم. اگر من ناراحت شدم علتش این بود که به بچهها گفته بودم که اشتباه نکنید.
ابراهیمزاده با انتقاد از هواداران تراکتورسازی گفت: در این ورزشگاه انتظار شعار علیه تیم مقابل را نداشتم و تعجب میکنم که امروز چنین شعارهایی را شنیدم. همه میگفتند ضد فوتبال آنها به همان بازیکنی میگفتند وقت تلف میکنی که پیام صادقیان بود. او آذربایجانی است. این فرهنگ آذربایجان نیست و من از طرفداران تراکتورسازی میخواهم تیم خود را تشویق کنند. فرهنگ ما باید توسط ورزش بالا برود.
sarbh
01-11-2012, 02:24 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/30/13900730201325_PhotoA.jpg
امیر قلعهنویی پس از پیروزی ۲ بر یک مقابل ذوبآهن گفت: به خاطر این برد خدا را شکر میکنم. به این پیروزی نیاز داشتیم اما از هواداران گلهمندم چون مردم آذربایجان الگوی معرفت در تاریخ بودهاند و توقع فرهنگی زیادی از این مردم داریم و دارند.
وی افزود: دست تک تک این دوستان را میبوسم اما از آنها میخواهم فقط به مسائل فنی بپردازند و از حاشیه بیرون بیایند. هر کسی که در تبریز مهمان است باید با خاطره خوب از این شهر برود. نتیجه از یاد میرود و آنچه که ماندگار است، اخلاق است. من حتی پیشنهاد دادم که بازی بعدی ما که با شاهین است و این تیم از حضور تماشاگر ممنوع شده با حضور مردم برگزار شود.
قلعهنویی با اشاره به زمین ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: از پیمانکاران بابت اینکه زمین نسبت به نیم فصل اول بهتر شده تشکر میکنم و از آنها میخواهم در بهتر شدن آن تلاش کنند. امروز بهترین شرایط ذوبآهن نسبت به نفرات ما بود و البته هم ما و هم آنها موقعیت چندانی نداشتیم و کلا کیفیت این مسابقه بد بود.
وی افزود: این بازی را با نصف نفرات بردیم و به لطف خدا شرمنده مردم آذربایجان نشدیم. تیم ما به آرامش رسیده و هدف من مسائل اخلاقی و فرهنگی در ورزش است. متاسفانه بعضیها تماشاگران تراکتورسازی را تحریک میکنند. من تیمی میبندم که ۳، ۴ سال تاریخ مصرف داشته باشد. این تیم در آینده پتانسیل قهرمانی دارد. چه من باشم و چه نباشم تراکتورسازی برنامه ۳ ساله میخواهد.
قلعهنویی تاکید کرد:۸ ماه است که ریالی پولی نگرفتهایم و امروز مبلغی به تیم تزریق شده است.
قلعهنویی در پایان گفت: از فدراسیون میخواهم از داوران با تجربه در بازیهای تراکتورسازی استفاده کنند.
sarbh
01-11-2012, 02:27 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/18/13900918203242_PhotoA.jpg
قاسم حدادی فر که به عنوان سرباز به تیم تراکتورسازی پیوسته روز گذشته در نیمه اول بازی با ذوبآهن با کشیدگی کشاله ران روبرو شد و زمین مسابقه را ترک کرد. احتمال دارد حدادی فر به دلیل این مصدومیت تا دو، سه هفته نباشد.
* مهدی کیانی گچ پای خود را فردا باز می کند و از شنبه می تواند تمرین را آغاز کند. او باید تمرینات بدنسازی را انجام دهد.
* عقیل اعتمادی دروازه بان جدید تراکتورسازی هنوز شرایط قرار گرفتن درون دروازه را پیدا نکرده و مربیان تراکتورسازی برای او تمرینات ویژه در نظر گرفته اند.
* با توجه به اینکه ۳۰ درصد سهام باشگاه تراکتورسازی به موسسه جوانان خیر داده شد شب گذشته قبل از بازی تراکتورسازی با ذوبآهن مبلغی از قرارداد اعضای تیم پرداخت شد. بازیکنان تراکتورسازی ۸ ماه بود پولی از باشگاه دریافت نکرده بود. گفته می شود از منابع دیگر هم قرار است پول به باشگاه تراکتورسازی برسد.
* تیم تراکتورسازی یکشنبه هفته آینده باید به مصاف شاهین در بوشهر برود. این تیم جمعه به تهران می آید و شنبه راهی بوشهر می شود. امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی به دلیل شرکت مراسم عزاداری اربعین حسینی صبح یکشنبه در بوشهر به تیمش ملحق می شود.
sarbh
01-19-2012, 08:16 PM
مادرمان ما را نفرین کرده است!
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/24/13901024000225_PhotoA.jpg
امیر قلعهنویی پس از پیروزی ۳ بر یک مقابل داماش گفت: برنده واقعی این بازی تماشاگران بودند. در ورزش برد و باخت مهم نیست و از یاد میرود و کسی یادش نمانده که در سال ۸۵ تیمها چه نتایجی گرفتند. این منش و اخلاقیات است که میماند مثل تختی و هادی ساعی که از یاد مردم نمیروند. از مطبوعات تشکر میکنم که ما را در شرایط بحرانی کمک کردند.
وی در خصوص عصبانیتش در جریان مسابقه عنوان کرد: مادرمان ما را نفرین کرده که مربی شدهایم. درست است که بازی را بردیم و خدا را شکر میکنم اما مشکلاتی هم داریم که من نمیگویم و این روز قشنگ را خراب نمیکنم.
قلعهنویی تصریح کرد: این مردم اینقدر با ارزش هستند که هرچه خوبی به آنها کنیم باز کم است و با وجود همه این مشکلات و رفت و آمدها به ورزشگاه باز ما را حمایت میکنند.
سرمربی تراکتورسازی خاطرنشان کرد: کلا از بازی راضی نبودم. اوایل خیلی خسته بودیم و این به خاطر مسابقاتی است که پشت سر هم انجام میدهیم. باید بازی به بازی پیش برویم و فعلا در مورد قهرمانی حرف نزنیم. به بازیکنان گفتم بازی تمام شد و تا فردا خوشحال باشند از تمرین فردا به بعد باید به فکر بازی بعدی باشند و خوشحالی از یادشان برود.
sarbh
01-28-2012, 08:13 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/01/13901101000247_PhotoA.jpg
تراکتورسازی در شرایطی خود را برای بازی با استقلال آماده می کند که مهدی کیانی برای به میدان رفتن مشکلی ندارد و فرزاد آشوبی هم مصدومیت جزیی دارد اما می تواند به میدان برود.
قاسم حدادی فر که چندی قبل با پارگی همسترینگ روبرو شده بود هنوز به آمادگی کامل نرسیده و به همین دلیل به بازی فردا مقابل استقلال نمی رسد.
دیدار تراکتورسازی و استقلال از ساعت ۱۵:۳۰ فردا در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.
sarbh
01-28-2012, 08:15 PM
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی فردا مقابل استقلال اظهار داشت: وقتی تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی مقابل ۷۰ هزار تماشاگر به برتری رسیده قطعا در تبریز امتیازهای ویژهتری برای پیروزی داریم. تراکتورسازی به راحتی امتیاز نمی دهد.
وی در خصوص اینکه زمین ورزشگاه یادگار امام مناسب نیست و قلعه نویی هم به این موضوع معترض شده عنوان کرد: از این زمین چهار پنج تیم استفاده می کردند. البته این مسئله حل شده اما این طوری نیست که بگوییم خیلی خیلی خراب است.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: استقلالی ها با توجه به پیروزی هفته قبل روحیه گرفته اند و نمی خواهند صدر جدول را از دست بدهند اما فکر می کنم با اختلاف یک گل می توانیم استقلال را شکست دهیم.
جعفری تصریح کرد: دیدار با استقلال فینال نیست و با پیروزی در این دیدار نمی توان گفت کار تمام شده چون ۱۱ هفته دیگر را پیش رو داریم. امتیاز تیم ها به هم نزدیک است و ممکن است هر اتفاقی رخ دهد. کسی جرات ریسک کردن ندارد.
وی در این باره که فتح الله زاده گفته تیم ها اگر خودشان را هم بکشند نمی توانند به صدر برسند، گفت: تراکتورسازی هم قصد خودکشی ندارد و فقط می خواهیم ۳ امتیاز را بگیریم.
جعفری در خصوص اینکه آیا قانون ۱۰ درصد تیم میهمان برای حضور هواداران رعایت می شود یا خیر به فارس گفت: قطعا همین طور است و حتی اگر هواداران استقلال بیشتر از ۱۰ درصد باشند به آنها جا می دهیم. از قدیم گفته اند تبریزی ها میهمان نوازند.
sarbh
01-29-2012, 08:14 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/30/13900730200732_PhotoA.jpg
علی علیزاده در مورد تصمیم محسن ترکی مبنی بر اعلام پنالتی برای استقلال و اخراج احسان حاج صفی اظهار داشت: من با ترکی صحبت کردم و گفت صحنه را درست و حسابی ندیده و برایم عجیب است که چطور ندیده و قاطعانه بازیکن ما را اخراج کرده است.
وی افزود: با این حال به تصمیم داور احترام می گذاریم. دوست نداریم کوچکترین توهینی به محسن ترکی شود معلوم است که این مسئله عمدی نبوده و از شعارهایی که داده شد خوشم نیامد اما داور در تصمیمی که گرفت اشتباه کرد.
علیزاده تصریح کرد: رتبه بندی فعلی جدول مهم نیست و ما فرصت جبران داریم. نباید تحت تاثیر مسائل حاشیه ای قرار گیریم اما همه مردم دیدند که نتیجه 2 بر صفر به سود استقلال عادلانه نبود.
sarbh
02-06-2012, 06:37 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/23/13900723122752_PhotoA.jpg
سیاوش اکبرپور به دلیل گرفتن کارت زرد در بازی با نفت تهران سه اخطاره شد و به همین دلیل بازی این هفته با نفت آبادان را از دست داد.
تیم تراکتورسازی علاوه بر اینکه اکبرپور را ندارد، فرزاد آشوبی هم مصدوم است و به این بازی نمی رسد. محمد ابراهیمی هم که مقابل استقلال صدمه دیده بود هنوز بهبودی پیدا نکرده و احتمال رسیدن او به بازی با نفت کم است.
تراکتورسازی برای بازی با نفت آبادان که چهارشنبه هفته جاری در تبریز برگزار می شود، می تواند از احسان حاج صفی و فرزاد حاتمی استفاده کند.
sorna
05-29-2012, 07:18 PM
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي ضمن انتقاد شديد از رفتار قلعه نويي و پيوستن او به تيم فوتبال استقلال گفت: دو گزينه داخلي و سه گزينه خارجي را براي هدايت تيم فوتبال تراکتورسازي در نظر داريم که علي دايي هم يکي از آنهاست اما هنوز پاسخي به ما نداده است.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034085.jpg
محمد حسين جعفري در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جدايي قلعه نويي از تيم تراکتورسازي و آخرين وضعيت اين تيم ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما تقريبا قبل از عيد مي دانستيم که قلعه نويي فصل آينده ديگر در تراکتورسازي نخواهد ماند. قلعه نويي قراردادش با باشگاه تراکتورسازي تمام شده بود. اگر قلعه نويي رفتار حرفه اي داشت مي گفت قرارداد من تمام شده و بايد در خصوص تمديد قراردادم فکر کنم.
وي در همين خصوص افزود: اما قلعه نويي به ما و همچنين در رسانه ها گفت که اولويت من براي فصل آينده تراکتورسازي است و به خاطر هواداران در تبريز مي مانم و حتي قراردادم را سفيد امضا مي کنم. در واقع قلعه نويي حرفهايي که زد با حرف دلش يکي نبود. من فکر مي کنم مشکلات مالي باشگاه تراکتورسازي دليل اصلي رفتن قلعه نويي نبود. مگر فتح الله زاده در تلويزيون اعلام نکرد که خود باشگاه استقلال 11 ميليارد تومان بدهي دارد؟
مدير عامل باشگاه تراکتورسازي تاکيد کرد: يکي از هواداران به من گفت: " اگر قلعه نويي خيلي راحت مي گفت من با اتمام قراردادم مي روم و آن حرفها را در خصوص ماندنش مطرح نمي کرد، همانطور که روز اول 7 يا 8 هزار نفر براي استقبال او به فرودگاه رفتند، هنگام رفتنش از تبريز نيز با 20 هزار نفر براي بدرقه او به فرودگاه مي رفتيم".
جعفري خاطر نشان کرد: ما حتي تا دوشنبه نيز منتظر حضور قلعه نويي بوديم اما به يکباره شنيديم که وي با استقلال به توافق رسيده است. در حال حاضر نيز ما دو گزينه داخلي و سه خارجي را براي هدايت تيم فوتبال تراکتورسازي در فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر در نظر گرفته ايم که تاپ مولر نيز يکي از اين گزينه هاست.
وي افزود: ما با برخي از اين گزينه ها مذاکراتي انجام داده ايم اما در مجموع شانس گزينه مربي خارجي براي هدايت تيم تراکتورسازي از داخلي بيشتر است.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در خصوص حضور دايي به عنوان سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: همکاران من با نماينده دايي مذاکراتي را انجام دادند چون دايي در حال حاضر مسافرت است. هنوز نماينده دايي پاسخي به ما نداده و منتظريم تا دو روز آينده خود من به طور مستقيم با وي مذاکره کنم. بنابراين صحبتهايي که در برخي از رسانه ها مبني بر اينکه دايي به درخواست ما پاسخ منفي داده است، مطرح مي شود به هيچ وجه صحت ندارد.
وي در خصوص برنامه باشگاه تراکتورسازي در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: ما روز سه شنبه با سه بازيکن خارجي قرارداد مي بنديم و قصد داريم ضمن حفظ استخوانبندي و اسکلت تيم تا پايان هفته آينده 7 بازيکن داخلي نيز جذب کنيم، در واقع مي خواهيم از تمام ظرفيتهاي خود در فصل نقل و انتقالات استفاده کنيم.
sorna
05-29-2012, 07:21 PM
نماينده تام الاختيار علي دايي گفت: پاسخ خود را به دوستان خود در تراکتورسازي اعلام کردم.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032470.jpg
بهمن دهقان در خصوص اظهارات مسئولان باشگاه تراکتورسازي مبني بر پيشنهاد به علي دايي براي هدايت اين تيم تبريزي در ليگ برتر ايران و انتظار به پاسخ وي، اظهار داشت: پس از اينکه پيشنهاد باشگاه خوب و بزرگ تراکتورسازي را دريافت کرديم سريعا پاسخ خود را به دوستان خوبمان در تراکتورسازي دادهايم تا آنها در جريان نظر ما قرار گيرند.
وي به دليل احترام به مردم تبريز و باشگاه تراکتورسازي از توضيح بيشتر در اين باره خودداري کرد.
sorna
05-29-2012, 07:24 PM
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در واکنش به خبر حضور مظلومي در اين تيم گفت: اگر خواب ديديد خير است.
محمد حسين جعفري در گفتگويي درباره حضور امير قلعه نويي در استقلال و شايعه پيوستن پرويز مظلومي در اين تيم صحبت هاي زير را انجام داد:
*اوضاع تراکتورسازي چطور است؟
مي بينيد که چطور است. سرمربي از دستمان پريد.
* اما خودتان او را حفظ نکرديد؟
ما مي خواستيم اما خودش رفت. وقتي شنيديم امير قلعه نويي با استقلال امضا کرده ديگر از او قطع اميد کرديم.
* شايعه شده قرار است پرويز مظلومي به تبريز بيايد؟
خواب ديديد خير است. ما تا حالا به او فکر نکرده ايم.
* با علي دايي به کجا رسيديد؟
به هيچ جا. او مسافرت است و نتوانستيم با دايي ارتباط بگيريم.
* قضيه تاپ مولر چيست؟
نمي دانم کدام هواداري اين خبر را شنيده و در وب سايت خودش نوشته است. تاپ مولر يکي از گزينه هاي خارجي ما هست اما مذاکره اي نشده است. ما هنوز به گزينه ها خود زنگ نزده ايم. فقط با ابراهيم زاده حرف زده بوديم که او هم به نفت تهران رفت.
* شنيديم نيم نگاهي هم به دنيزلي داريد؟
چه کسي گفته؟ ما اصلا به گزينه هاي ترکيه اي فکر نمي کنيم.
*مذاکره با فونيکهسي به کجا رسيد؟
اصلا مذاکره اي نداشتيم. ما بازيکنان خارجي خود را انتخاب کرده ايم. فلاويو لوپز مي ماند. دو بازيکن پرتغالي ديگر هم امروز عصر با ما قرارداد امضا مي کنند. يک سهميه آسيايي مي ماند که فعلا اين سهميه را حفظ مي کنيم.
sorna
05-29-2012, 07:26 PM
باشگاه تراکتورسازي در حال مذاکره با سرمربي خارجي است.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028502.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از منتفي شدن حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي و پاسخ منفي علي دايي به اين باشگاه مسئولان تراکتورسازي به فکر جذب يک سر مربي خارجي افتاده اند.
در بين گزينه ها نام تاپ مولر آلماني مطرح شده اما مسئولان باشگاه فعلا هيچ خبري را تاييد نمي کنند.
سايت باشگاه تراکتورسازي در همين راستا مطلب زير را روي خروجي خود قرارداده است تا نشان دهنده تصميم اين باشگاه در زمينه کادرفني باشد:
" قلعه نويي گزينه اول باشگاه تراکتورسازي براي سرمربيگري تيم بود اما وي پاسخ به باشگاه را مشمول مرور زمان کرد و نهايتا به باشگاه استقلال پيوست اما باشگاه نيز بيکار ننشست و به دنبال گزينه معتبر و مناسب بود. وقتي که قطعا معلوم شد قلعه نويي تراکتورسازي را ترک و به استقلال پيوست باشگاه نيز در کار خود جديت به خرج داد و در حال نهايي کردن با يک مربي معتبر خارجي است تا بتواند تيم را به بهترين شکل ممکن اداره کند. اسم اين مربي به محض قطعي شدن همکاري با باشگاه اعلام خواهد شد."
sorna
05-30-2012, 12:29 AM
فلاويو لوپز قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938173.jpg
فلاويو لوپز، بازيکن پرتغالي تراکتورسازي، امروز (سهشنبه) قرارداد خود را با باشگاه تراکتورسازي رسما به مدت دو سال تمديد کرد. فلاويو لوپز در فصل قبل توانست با به ثمر رساندن 10 گل به عنوان يکي از بازيکنان موثر اين تيم مطرح شود.
sorna
05-30-2012, 02:39 AM
آنسلمو گنزالس و ژائو ويلا با قرارداد دوساله به تيم تراکتورسازي پيوستند.
http://www.pic.p30ask.com/images/48481670171200059106.jpg (http://www.pic.p30ask.com/)
http://www.pic.p30ask.com/images/71949274517730348435.jpg (http://www.pic.p30ask.com/)
sorna
05-30-2012, 11:11 AM
هافبک پرتغالي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: حضور اين تيم در آسيا و نائب قهرماني آن در ليگ برتر، انگيزه ام را براي پيوستن به اين تيم بيشتر کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938833.gif
''ژائو پدرو فررا ويله لا'' اظهارداشت: آشنايي خوبي از اين تيم با توجه به حضور چند بازيکن پرتغالي در ايران دارم و مديربرنامه هايم اطلاعات خوبي از اين تيم در اختيارم گذاشته است.
وي اضافه کرد: حضور کارلوس کي روش به عنوان سرمربي تيم ملي ايران و همچنين برادران لوپز در فوتبال ليگ برتر و انعکاس اخبار اين افراد در جرايد پرتغالي، موجب شناخت خوب فوتباليست هاي پرتغالي از فوتبال ايران و تراکتورسازي شده است.
ژائو افزود: مي دانم که تراکتورسازي پرشورترين هواداران فوتبال ايران را در اختيار دارد و يکي از تيم هاي پرطرفدار ايران است و مردم تبريز نيز فوتبال را به خوبي مي فهمند و با فوتبال زندگي مي کنند.
وي ابراز اميدواري کرد تا بتواند در مسير رو به رشد تراکتورسازي در فوتبال ايران و آسيا به اندازه توانايي اش سهيم باشد.
اين بازيکن عصر امروز با حضور در هيات فوتبال به مدت دو فصل با تراکتورسازي قرارداد امضا کرد.
sorna
05-30-2012, 04:18 PM
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: در حال حاضر دو گزينه خارجي و داخلي براي سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه مدنظر هستند.
محمدحسين جعفري گفت: پس از بررسي هاي لازم روي گزينه هاي سرمربيگري تيم سرانجام دو مربي در ليست نهايي ما قرار گرفتند.
وي اضافه کرد: معيارهايي براي انتخاب سرمربي فصل بعدي رقابت ها داريم که آشنايي با فوتبال ايران و آسيا، عملي کردن خواسته هاي باشگاه و رزومه و داشتن کارنامه قابل قبول از مهم ترين آنهاست.
وي ابراز اميدواري کرد تا هر چه سريع تر مذاکرات با مربيان مورد نظر نهايي شود و شاهد حضور سرمربي جديد تيم تراکتورسازي در آينده اي نزديک باشيم.
وي همچنين در خصوص سفر به دبي براي مذاکره با اين مربيان اظهارداشت: اين موضوع در حال حاضر منتفي است و ما منتظر جواب گزينه هاي مورد نظر براي آغاز مذاکرات هستيم.
جعفري در خصوص جذب بازيکن جديد گفت: باشگاه علاوه بر حفظ بازيکنان موثر سال قبل، جذب بازيکنان جديد و مطرح را با قدرت پيگيري مي کند.
afsanah82
06-01-2012, 06:25 PM
خبر امد خبری در راه است سر خوش ان دل که از ان آگاه است
مظلومی داره میاد به تراختور.....99درصد صحته این خبر هستش!!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.