ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک هواداران پرسپولیس

صفحه ها : 1 [2]

sorna
12-07-2011, 03:33 PM
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس آخرين شرايط مصدومان اين تيم را تشريح کرد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033650.jpg
دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری گفت: علیرغم تلاش‌های فراوان وحید هاشمیان، حمید علی‌عسگر، علیرضا محمد و ابراهیم شکوری به دربی نمی‌رسند و این بازیکنان باید تمرینات خود را برای رفع مصدومیت دنبال کنند.
وی افزود: هاشمیان از ناحیه کشاله، محمد از ناحیه همسترینگ و شکوری از ناحیه کشاله علی عسگر از ناحیه کمر دچار مصدومیت هستند.
وی درباره کریمی عنوان کرد: این بازیکن شرایط خوبی دارد و برای بازی روز جمعه مشکلی ندارد.
چشمه‌سری درباره وضعیت غلامرضا رضایی گفت: تمام تلاش ما این است که او در دربی بازی کند. رضایی به اردو می‌آید اما تکلیفش تا صبح جمعه مشخص می‌شود.

sorna
12-07-2011, 03:34 PM
با تصميم حميد استيلي، ميثاق معمارزاده در ليست 18 نفره پرسپوليس براي دربي هفتاد وسوم قرار گرفت.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034840.jpg
حمید استیلی پس از تمرین امروز بازیکنان خود را برای دربی هفتاد وسوم مشخص کرد. در بین این ۱۸ بازیکن نام میثاق معمارزاده نیز که حدود یک هفته در تمرینات این تیم حضور نداشت وجود دارد که در نوع خود جالب است.
وحید هاشمیان، هادی نوروزی، حمید علی عسگر، علیرضا محمد و ابراهیم شکوری در لیست استیلی حضور ندارند. چند بازیکن امید پرسپولیس نیز در این لیست دیده می شود.
پرسپولیس ساعت 13 فردا به اردو در هتل اوین خواهد رفت و ساعت 19 شب جلسه بازیکنان و کادر فنی برگزار می‌شود.
همچنین جوایز باشگاه پرسپولیس که یک دستگاه خودروی پرشیا بود، به بازیکن و مربی اخلاق این تیم رسید و قرار است در جلسه فردا شب به آنها اهدا شود.
علاوه بر این هدیه باشگاه پرسپولیس به علی کریمی نیز که به عنوان محبوب ترین بازیکن آسیا شده فرداشب به او اهدا خواهد شد.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی روز جمعه ساعت 16:30 به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

sorna
12-07-2011, 03:36 PM
دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدف اصلي من در دربي 73 بسته نگه داشتن دروازه پرسپوليس است.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035743.jpg
علیرضا حقیقی درباره دربی ۷۳ اظهار داشت: بازی بسیار سختی در پیش داریم اما قبول ندارم که ما از پیش بازنده هستیم چون هر بازی شرایط خاص خودش را دارد.
وی افزود: مصدوم و محرومان زیادی داریم اما با همین پتانسیل می‌توانیم استقلال را که تیم قابل احترامی است را شکست دهیم. درست است شرایط روحی و روانی آنها بسیار خوب است اما ما هم دوست نداریم جام حذفی را از دست بدهیم.
حقیقی ادامه داد: طبق وظیفه‌ای که در هر بازی دارم سعی می‌کنم دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارم. از مهاجمان فرصت‌طلب استقلال شناخت خوبی دارم و به همه آنها احترام می‌گذارم.
حقیقی در خصوص حضور معمارزاده در تمرینات پرسپولیس گفت: در چند وقت اخیر فشار زیادی روی من بود و با تمام وجود به این تیم کمک کردم و خیلی خوشحال شدم که معمارزاده به پرسپولیس بازگشت. این که چه اتفاقی افتاده و چرا معمارزاده از ما جدا شد به من مربوط نمی‌شود. من همیشه عادت دارم کار خودم را با قدرت دنبال کنم و هر وقت کادر فنی به من اعتماد کرد از دروازه پرسپولیس با تمام توانم دفاع کنم.
وی در پایان یادآور شد: هواداران در این راه سخت باید ما را حمایت کنند. داشته‌های پرسپولیس همین است و باید با همین وضعیت مقابل استقلال قرار بگیریم. آنها تیم خوبی هستند اما ما هم پرسپولیس هستیم و همیشه نشان داده‌ایم که تیمی مدعی بوده‌ایم.

sarbh
12-11-2011, 12:37 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
مثل روز برایم روشن بود که در دربی شانسی نداریم و این عقیده و پیش بینی من دلایل زیادی داشت اما نمی توانستم با اشاعه این تفکر در بین بازیکنان روحیه آنها را تضعیف کنم. چرا که مرسوم نیست یک فرمانده قبل از یک نبرد بزرگ، سربازانش را تخلیه روحی و روانی کند. شاید معجزه فوتبال به دادمان می رسید و از حداقل شانس سود می بردیم اما اینگونه نشد.

به چند دلیل نتوانستیم بازی را ببریم. در فصل نقل و انتقالات تیم بد بسته شد و حواشی فراوانی دامن پرسپولیس را گرفت. ضرب المثل "خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج" مبین حال پرسپولیس است. حمید استیلی اگر چه از فوتبالیست های بزرگ ما به شمار می رفت اما سرمربیگری پرسپولیس برای او زود بود و یکی از عوامل ناکامی تیم همین انتصاب در اول فصل برای هدایت پرسپولیس قلمداد می شود.

من با وارد کردن برخی شوک ها تیم را تقویت کردم تا استیلی، شکست خورده کنار نرود اما متاسفانه فرصت او تمام شد. استیلی بعد از بازی کنار گذاشته شد و به زودی سرمربی جدید پرسپولیس معرفی خواهد شد تا اوضاع تیم به سمت بهبودی پیش برود. من در بحرانی ترین شرایط پرسپولیس، قبول مسئولیت کردم و برای اصلاح شرایط نیز دست به هر کار قانونی خواهم زد.

محیط فوتبال ما سالم نیست. تصمیمات فوتبالی باید به طور جمعی اتخاذ شود و مدیران باشگاهی باید به بازی گرفته شوند اما اینجا تصمیم سازی شخصی است. در این 80 روزی که در عرصه فوتبال هستم یک بار از من مشورت نخواستند، در شرایطی که مصدومان زیادی داشتیم از سازمان لیگ خواستم تا بازی جام حذفی به تعویق بیفتد اما این فرصت از ما دریغ شد تا با یک لشگر مصدوم به دیدار حریف سنتی و تا بن دندان مسلح برویم.

باخت مقابل استقلال یکی از بدترین روزهای پرسپولیس را رقم زد و در ذهن هواداران به عنوان نقطه تاریک باقی خواهد ماند. از این پس باید طوری حرکت کنیم تا این موضوع از ذهن هواداران پاک شود. در بازی با استقلال هر چه به پایان بازی نزدیک شدیم انرژی بازیکنان ما تحلیل رفت و تعویض ها هم دردی را دوا نکرد تا با شکست، شرمندگی ما مقابل هواداران تشدید شود. هوادار پرسپولیس دوست داشت حداقل اگر تیم محبوبش در لیگ نتیجه نمی گیرد در جام حذفی استقلال را ببرد اما با نتیجه ای که حاصل شد، قلب هواداران ما شکست. اشک های آنها دل مرا به درد آورد و من به عنوان مسئول تیم، از تمامی هواداران بابت شکست در دربی عذرخواهی می کنم. این شکست معلول تصمیم گیری های اشتباه در ابتدای فصل است اما من با همه توان تلاش می کنم تا در کوتاه ترین زمان، پرسپولیس را به روزهای اوجش برگردانم."

sarbh
12-11-2011, 12:49 AM
علی پروین در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره دربی 73، اتفاقاتی که برای علی کریمی افتاده و بحث سرمربیگری این تیم صحبت کرد:

فارس: ابتدا از دربی 73 شروع کنیم. بازی را چطور دیدید؟
اصلا بازی خوبی برای ما نبود. در طول 90 دقیقه بچه‌ها خوب کار کردند اما به یک باره روی خلاقیت حریف بچه‌های ما غافلگیر شدند و گل اول را خوردیم و سپس با اشتباهات فردی و اینکه فقط میل به هجوم داشتیم، گل‌های بدی خوردیم.

فارس: باور می‌کردید 3 بر صفر به استقلال ببازید؟
به خدا دلم برای مردم می‌سوزد و این تنها دغدغه من است. شما نمی‌دانید مسئولان باشگاه پرسپولیس و ما چطور شب را صبح کردیم. وقتی هواداران پرسپولیس را نشان می‌داد قلبم آتش گرفت. این بیچاره‌ها گناهی نکردند. ما می‌توانستیم در جام حذفی، حذف نشویم.

فارس: قبول دارید استقلال خوب بود؟
بله؛ البته ما 7 و 8 بازیکن نداشتیم. استقلال تیم خوبی است. این تیم از اول فصل خوب بسته شده و من هیچ وقت منکر توانایی‌های استقلال نمی‌شوم. آنها در هر 3 جام شانس دارند و من امیدوارم بتوانند دو جام بگیرند.

فارس: اشتباهات پرسپولیس در این بازی چه بود؟
90 دقیقه پرسپولیس با دارایی‌هایش پا به پای استقلال جنگید. جنگ نابرابری بود اما اشتباهات فردی به پرسپولیس لطمه زد. باور کنید امروز نمی‌دانستم در کوچه و خیابان جواب مردم را چه بدهم. من از آنها عذرخواهی می‌کنم.

فارس: ماجرای علی کریمی و درگیری او با عزیز محمدی را حتما شنیده‌اید؟
بله این بچه تازه از مصدومیت رهایی پیدا کرده بود. باور کنید لذت می‌بردم وقتی آن طور برای پرسپولیس می‌جنگید. علی خوب کار کرد و دستش درد نکند. واقعا جادوگر آسیا است چون همه کار برای پرسپولیس انجام داد.

فارس: درباره درگیری او با عزیز محمدی چه صحبتی دارید؟
اظهار نظر آقایان را بعد از این ماجرا خواندم، پس بگذارید ما هم حرف‌ خود را بزنیم. آقای حسن‌زاده اول ما می‌خواهیم از عزیز محمدی شکایت کنیم که چرا بازی ما با راه آهن را لغو و این بازی را جایگزین آن کرد. وقتی به این آقایان اعتراض می‌کنیم جواب نمی‌دهند ولی از حق‌مان دفاع کنیم.

فارس: مگر اعتراض کردید چه جوابی دادند؟
وقتی اعتراض می‌کنیم و می‌گوییم آقایان بررسی کنید اعلام می‌کنند همین هست که هست. کجای دنیا برنامه ریزی اول فصل را عوض می‌کنند مگر اینکه شرایطی پیش آید که دو باشگاه بخواهند یک بازی در یک روز انجام نشود. حالا این آقایان می‌نشینند و می‌دوزند و کار خود را انجام می‌دهند،‌ بعد بگویند ما کار خودمان را خیلی خوب انجام دادیم اما آقای عزیز محمدی آیا به فکر تیم‌ها هستید؟ آیا به فکر هوادارانش هستید؟

فارس: آقای پروین چون باخته‌اید این حرف را می‌زنید؟
نه؛ من هرگز منکر برد استقلال نیستم؛ مبارک‌شان باشد اما برخی مشکلاتی که داریم را اعلام می‌کنم. اینها مواردی بود که چشم‌ها بر روی آن بسته شد.

فارس: احتمال جریمه شدن کریمی وجود دارد...
من حمایت کامل خودم را از علی کریمی اعلام می‌کنم. گفتم آقای حسن زاده، اول عزیز محمدی را دعوت کنید که چرا زمانی بازی را تغییر داده و برای چه این کار را کرده است. آیا دلیلی دارد؟ من به عزیز محمدی احترام می‌گذارم و همیشه هر جا بودم از او حمایت کردم ولی این کار آقایان درست نیست و جای سؤال دارد. پرسپولیس در این بازی کمبود یار داشت. 6 بازیکن صدمه خورده بودند و 2 بازیکن محروم بودند. اینها دلایلی است که من می‌گویم. ما می‌توانستیم برابر راه آهن یک طوری شرایط را طی کنیم اما سؤال من اینجا است که چرا دربی جایگزین بازی با راه آهن شد. اصلا دنبال چه چیزی بودند؟
حق ندارند کریمی را محروم را جریمه کنند. مطمئن باشید اگر رای علیه کریمی صادر شود عکس العمل جدی نشان خواهیم داد و از حق خود دفاع می‌کنیم. علی بازیکن پرسپولیس است و سرمایه ما. امیدوارم تصمیم اشتباهی درباره او نگیرند.

فارس: با حسن‌زاده و مسئولان فدراسیون مشکل دارید؟
ما با هیچ کسی مشکل نداریم اما آقایان در تلویزیون می‌نشیند و طوری می‌گویند آقای حسن‌زاده خودش به ورزشگاه آزادی می‌آید تا دربی را از نزدیک ببینید که همه خیال می‌کنند یک مشت قاتل قرار است به استادیوم آزادی بیایند و آقای حسن‌زاده آنها را بببیند. مثل اینکه اینجا را با جای دیگر اشتباه گرفته‌اند. آقای حسن‌زاده و آقایانی که این خبر را اعلام می‌کنید بدانید مردم از 3 صبح می‌آیند و شب قبل مقابل ورزشگاه آزادی می‌خوابند تا دربی را تماشا کنند. این گونه حرف زدن شما اصلا درست نیست.

فارس: مقصر چه کسی است؟
کفاشیان باید بیشتر در کارها دخالت و این بساط را جمع کند. در فدراسیون فوتبال چه خبر است و این آقایان دنبال چه چیزی هستند؟ بهتر است آقای کفاشیان بیشتر دقت کند.

فارس: آقای پروین قبول دارید شاید اتفاقی که برای شما پیش آمده برای استقلالی‌ها پیش می‌آمد؟
من اصلا حرفم چیز دیگری است. ما به تصمیم سازمان لیگ اعتراض می‌کنیم آقایان می‌گویند مشکلی ندارد؛ استقلالی‌ها دعوا دارند بروید بازی کنید و می‌برید. من حرفم این است که چرا بازی با استقلال جایگزین بازی مقابل راه آهن شد. آقایان 2 دلیل برای ما بیاورند. امیدوارم به این سؤالات پاسخ بدهند.

فارس: برای انتخاب سرمربی پرسپولیس چه تصمیمی دارید؟
قرار است امروز و فردا جلسه‌ای برگزار کنیم و چند گزینه داخلی و خارجی را مورد بررسی قرار دهیم سپس تصمیم خود را اعلام خواهیم کرد. فعلا هیچ گزینه‌ای را تایید نمی‌کنیم. وقتی به جمع بندی لازم رسیدیم آن را اعلام خواهیم کرد.

فارس: گفته شده به شما پیشنهاد حضور روی نیمکت پرسپولیس داده شده اما آن را قبول نکردید درست است؟
خیر من اصلا چنین پیشنهادی نداشتم و همانطور که گفتم روی نیمکت پرسپولیس نمی‌نشینم. خواهشا از این خبرهای عجیب و غریب نزنید چون ذهن هواداران بیهوده مشغول می‌شود. ما کارهای واجب‌تری داریم که باید با صحبت با سردار و جلسات مکرر آنها را پیگیری کنیم.

فارس: و صحبت پایانی درباره استیلی؟
حمید بچه خوب و یک پرسپولیسی تمام عیار است. او زحمتش را کشید و به او خسته نباشید می‌گویم. حمید همیشه کنار ما است و برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.

sarbh
12-11-2011, 12:58 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/26/251489_PhotoA.jpg

محمد پنجعلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شکست سه بر صفر پرسپولیس گفت: نتیجه بدی بود و حرفی برای گفتن ندارم. پرسپولیس در این فصل از ابتدای فصل مشکلات زیادی داشت.
وی در مورد اینکه چرا کمیته فنی در ابتدای فصل حمید استیلی را انتخاب کرد، گفت: گزینه کمیته فنی در ابتدای فصل علی دایی بود و همان زمان هم خیلی‌ها از این بابت تعجب کردند اما ایشان نیامد.
عضو سابق کمیته فنی پرسپولیس در مورد اینکه اما دایی حاضر شد مجانی کار کند ولی چرا او را انتخاب نکردید، گفت: نشد دیگر، من حتی در وسط فصل با دایی تماس گرفتم که به پرسپولیس بیاید اما او گفت به راه آهن تعهد دارد.
پنجعلی در مورد اینکه چرا بعد از دایی گزینه درخشان انتخاب نشد گفت: این هم رای کمیته فنی بود و استیلی دو رای آورد.
وی در مورد اینکه اگر زمان به عقب برمی‌گشت چه تصمیمی می‌گرفت گفت: اگر زمان به عقب برمی‌گشت اصلا به کمیته فنی پرسپولیس نمی‌آمدم.
پنجعلی در مورد اینکه اکنون با رفتن حمید استیلی مشکل پرسپولیس حل خواهد شد یا نه گفت: استیلی باید زودتر می‌رفت. پرسپولیس یک تیمی مردمی است. حق نداریم با احساسات مردم بازی کنیم، این تیم برای هیچ‌کس نیست و مردم صاحب اصلی آن هستند و باید برایش تصمیم بگیرند. شاید شوک تغییر مربی به پرسپولیس جواب بدهد البته من استیلی را دوست دارم و به او علاقمندم ولی بهتر بود زودتر می‌رفت.

sarbh
12-11-2011, 01:04 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919114245_PhotoA.jpg

علی کریمی که بعد از دربی پایتخت انتقاداتی نسبت به عملکرد سازمان لیگ و رئیس این سازمان در قبال برنامه ریزی‌های مسابقات داشت، در گفت و گو با سایت شخصی خود گفت: این ماجرا گذشته و من دیگر صلاح نمی‌بینم در مورد آن حرفی بزنم. تیم ما در شرایط خوبی نیست که بخواهیم با حرف‌هایمان حاشیه‌های تیم را هم بیشتر کنیم.
وی افزود: به صورت مفصل با مسئولان باشگاه صحبت کردم. قرار شد دیگر در مورد سازمان لیگ و اتفاقاتی که بعد از بازی افتاد اظهار نظر نکنم. شاید حرف‌های ما جز ایجاد حاشیه چیز دیگری برای پرسپولیس نداشته و بهتر است در این وضعیت من و سایر اعضای تیم، بیشتر از گذشته به فکر کمک به پرسپولیس باشیم.
کریمی در پایان گفت: اگر هر صحبتی غیر از این هم از قول من منتشر شود آن را تکذیب می‌کنم.

sarbh
12-11-2011, 12:59 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/24/13900824125319_PhotoA.jpg

تمرین پرسپولیس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد.
در این تمرین هواداران اجازه حضور در ورزشگاه را پیدا نکردند.

*بحث حضور بوناچیچ در پرسپولیس سوژه اصلی هواداران و حتی بازیکنان بود. تعدادی از بازیکنان او را تائید و تعدادی کمی نگران بودند. این در حالی است که مسئولان پرسپولیس هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.

*علی پروین در ابتدای تمرین جلسه‌ای با عاشوری و سومدیک برگزار کرد و سپس با چندتن از بزرگترهای تیم به گفت‌وگو پرداخت.

*پروین برای بازیکنان در وسط زمین درباره آخرین شرایط پرسپولیس حرف‌ زد.

*در تمرین امروز همه به دنبال لوکابوناچیچ بودند به همین دلیل عکاسان و خبرنگاران زیادی در تمرین امروز حضور داشتند.

*اولادی و کاظمیان تمرینات اختصاصی را در دستور کار خود قرار دادند. آنها در جلسه نیز حضور نداشتند.

*کریم باقری در تمرین امروز هم غایب بود. گفته می‌شود که او به دلیل برخی مشکلات شخصی مرخصی گرفته است.

*سکوهای ورزشگاه درفشی‌فر در حال ایزوگام شدن بود.

*در تمرین امروز بازیکنان اصلی 90 دقیقه و بازیکنان ذخیره 80 دقیقه تمرین کردند.

*هادی نوروزی پس از 40 دقیقه در تمرین حضور پیدا کرد.

sarbh
12-11-2011, 01:02 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/20/831832_PhotoA.jpg

مسئولان باشگاه پرسپولیس در نظر دارند تا پایان فصل یک مربی خارجی را به عنوان جانشین استیلی به این تیم بیاورند. گزینه مدنظر آنها بوناچیچ است. از همین رو مکاتبات اولیه با بوناچیچ شده و قرار است تکلیف این مربی در جلسه امروز بعدازظهر مشخص شود.
این مربی در ایران نیست و قرار است امشب به کشورمان بیاید تا پای میز مذاکره بنشیند. محسن عاشوری و سومدیک تا زمان مشخص شدن تکلیف سرمربی، هدایت پرسپولیس را برعهده خواهند داشت.

sarbh
12-12-2011, 01:45 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/24/13900824125522_PhotoA.jpg

با درخواست رویانیان و پروین، کریم باقری برای کمک به حمید استیلی سرمربی مستعفی پرسپولیس چند روزی در تمرینات قرمزپوشان شرکت کرد اما با رفتن استیلی، کریم باقری هم رسما جدایی خود را از پرسپولیس اعلام کرد.
باقری در این مورد گفت: با توجه به اینکه استیلی از پرسپولیس جدا شده من هم دیگر در تمرینات این تیم حضور پیدا نمی‌کنم. قرار بود به استیلی کمک کنم که با رفتن او من هم دیگر به تمرین پرسپولیس نمی‌روم. برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می‌کنم اما متأسفانه این تیم خیلی مشکلات دارد که من درباره‌اش حرفی نمی‌زنم.

sarbh
12-12-2011, 01:46 AM
تعیین سرمربی دو تا سه روز دیگر

لوکابوناچیچ یکی از گزینه‌های سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز (یکشنبه) پس از ورود به تهران در جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس شرکت کرد.
در این جلسه که رویانیان، پروین، زادمهر و سردار زارع حضور داشتند، این مربی کروات برنامه‌های خود را ارائه داد و طرفین در خصوص مسائل مختلف بحث و گفت‌وگو کردند.
بوناچیچ در بخشی از این جلسه حضور داشت و در سایر دقایق این نشست مسئولان پرسپولیس شرایط سایر گزینه‌های مدنظر خود را بررسی کردند.
در کنار بوناچیچ شرایط سه مربی خارجی دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفت و قرار است تا 48 یا 72 ساعت آینده تکلیف سرمربیگری پرسپولیس مشخص شود.
پرسپولیس روز پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف راه‌ آهن می‌رود که هدایت سرخ‌ پوشان را در این دیدار عاشوری و سومدیک بر عهده خواهند داشت.

sarbh
12-12-2011, 01:48 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/20/831832_PhotoA.jpg

جمشید زارع در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره نشست امروز با لوکابوناچیچ اظهار داشت: برنامه‌های این مربی را دریافت کردیم و صحبت‌هایمان را با وی در میان گذاشتیم. قرار شد طرفین موارد موجود را بررسی و نتایج را اعلام کند.
وی ادامه داد: با سه گزینه دیگر نیز در حال مذاکره هستیم و تصمیم داریم بهترین گزینه را برای سرمربیگری پرسپولیس انتخاب کنیم.
زارع تاکید کرد: در دو بازی آینده و در واقع تا پایان نیم فصل اول هدایت تیم بر عهده محسن عاشوری خواهد بود و سومدیک نیز در کنار او حضور خواهد داشت.پس از آن برای نیم فصل دوم قصد داریم از مربی خارجی استفاده کنیم.

sorna
12-15-2011, 01:48 PM
کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس اسامي هجده بازيکن اين تيم را براي بازي با راه آهن اعلام کرد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035959.jpg
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محسن عاشوری در پایان تمرین امروز (چهارشنبه) اسامی 18 بازیکن را برای بازی با راه آهن از هفته شانزدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) بشرح ذیل اعلام کرد:

علیرضا حقیقی، میثاق معمارزاده، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، مامادوتال، امیر حسین فشنگچی، علی کریمی، حسین بادامکی، مازیار زارع، محمد نوری، محمد منصوری، غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان، مهرداد اولادی، روح اله سیف الهی و محمد مهدی الهایی.

گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه از ساعت 16 و 15 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف راه آهن می رود.

sarbh
12-15-2011, 10:19 PM
علی دایی هنگام ورود به ورزشگاه(ساعت حدود ۱۵) وقتی سکوهای خالی را دید سرش را به نشانه افسوس و تاسف تکان داد با این حال همان ۵۰۰ تماشاگر حاضر در ورزشگاه (در آن زمان) علی دایی سرمربی کنونی راه آهن و سابق پرسپولیس را تشویق کردند.
* شماری از هواداران مصطفی دنیزلی و احمد رضا عابدزاده را تشویق کردند. آنها خواستار بازگشت دنیزلی به پرسپولیس هستند.
*علی کریمی تنها بازیکن پرسپولیس است که از سوی تماشاگران تشویق شد.
* لیدرهای پرسپولیس از تماشاگران می‌خواستند فقط تیم را تشویق کنند و اشخاص دیگر را تشویق نکنند.
*میثاق معمارزاده تنها بازیکن پرسپولیس بود که برای گرم کردن همراه بازیکنان به زمین نیامد.
*علی کریمی به همراه تمامی بازیکنان پرسپولیس پیش از آغاز بازی به سمت علی دایی رفتند و با او روبوسی کردند.
* علی دایی پیش از آغاز بازی به سمت نیمکت پرسپولیس رفت و با تمامی نیمکت نشینان این تیم دست داد. اولین نفری که دایی را در آغوش گرفت محمود خوردبین بود.
*علی پروین درجایگاه ویژه حضور دارد.
* هواداران پرسپولیس در حمایت از کریمی در جریان اختلاف او با عزیز محمدی و سازمان لیگ شعار سر می‌دهند و هشدار دادند علیه علی کریمی موضع گیری نکند.
*علیرضا نورمحمدی با بازیکنان راه آهن خوش و بش کرد.
*علی کریمی با یحیی گل محمدی، بهزاد غلامپور، فرشید کریمی (برادرش) خوش بش کرد.
*فرشید کریمی و حسن رودباریان دو دروازه‌بان راه آهن با محسن عاشوری خوش وبش کردند.
*میاچ مربی سابق پرسپولیس که اکنون در راه آهن دستیار دایی است با پرسپولیسی‌ها برخورد گرمی داشت.
* محمد دایی مربی راه آهن برای بازیکنان راه آهن در میانه میدان چند دقیقه‌ای صحبت کرد.
* محمد منصوری، سامان آقازمانی و ابراهیم شکوری سه بازیکن ذخیره پرسپولیس با علی دایی خوش بش کردند.
* گروهی از هوادارن دایی را تشویق می‌کنند و گروهی دیگر به تشویق کریمی می‌پردازند و بدین دو دستگی در بین هواداران دیده می‌شود.
بازی دو تیم از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه آزادی آغاز شده و اکنون حدود 5 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

sarbh
12-15-2011, 10:20 PM
شماری از هواداران پرسپولیس بیانیه‌ای شفاهی در حمایت از علی کریمی خواندند. آنها می‌گفتند" سازمان لیگ بداند که علی کریمی هیچ مشکلی ندارد که بخواهد به کمیته انضباطی فدراسیون برود."
* حسین هدایتی مالک باشگاه استیلی آذین در ورزشگاه آزادی حضور داشت. محسن خلیلی مهاجم سابق پرسپولیس نیز یکی از تماشاگران ویژه این مسابقه بود.
* سومدیک مربی آلمانی پرسپولیس در چند صحنه به تصمیم‌های فغانی داور مسابقه اعتراض کرد.
*بهادر عبدی بعد از گلزنی به پرسپولیس به سمت دایی رفت تا شادی کند اما دایی شادی نکرد و به عبدی گفت به ادامه بازی بپردازد.
* در پایان مسابقه علی کریمی و بهادر عبدی پیراهن‌هایشان را تعویض کردند.
* علی پروین نیز در کنار جایگاه با شماری از هواداران صحبت کرد.
* علی دایی در یک صحنه معتقد بود داور به سود راه آهن پنالتی نگرفته و به همین دلیل اعتراض شدیدی کرد. او در پایان بازی هم به شدت به ناظر بازی و داوری اعتراض کرد.
این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک پایان یافت.

sarbh
12-15-2011, 10:22 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/07/13900907100416_PhotoA.jpg

غلامرضا رضایی پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس مقابل راه‌آهن گفت: بازی خوبی بود اما متأسفانه به سه امتیاز نرسیدیم. هواداران خوبی به ورزشگاه آمده بودند و در مقایسه با دیدار استقلال مقابل نفت آبادان جمعیت بیشتر به ورزشگاه آمده بود اما متأسفانه نتوانستیم به خواسته‌مان برسیم.
وی در مقابل دیدار مقابل تیم علی دایی گفت: این بازی هم مانند سایر مسابقات بود. به دایی احترام می‌گذارم اما همیشه بهترین بازی را برای پرسپولیس انجام می‌دهم.
رضایی درباره انتخاب سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: امیدوارم هر چه سریع‌تر تکلیف سرمربی مشخص شود چون مهمترین مسئله نتیجه‌گیری پرسپولیس و خوشحالی هواداران است. متأسفانه این هفته هم دست خالی ماندیم.

sarbh
12-15-2011, 10:23 PM
هواداران پرسپولیس علیه بازیکنان شعار دادند

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/25/782899_PhotoA.jpg

هواداران پرسپولیس بعد از تساوی یک بر یک برابر راه آهن علیه بازیکنان شعار سر دادند و گفتند" بازیکن بی‌غیرت نمی‌خواهیم."
در دیدارهای گذشته زمانی که پرسپولیس نتیجه نمی‌گرفت آنها علیه حمید استیلی سرمربی تیم شعار سر می‌دادند.

sarbh
12-15-2011, 10:24 PM
شیرینی گلم با تساوی از بین رفت

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/08/13900808083156_PhotoA.jpg

محمد نوری پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس مقابل راه‌آهن گفت: شاهد دو نیمه متفاوت بودیم. نیمه اول ما خوب بودیم ولی متأسفانه در نیمه دوم با دریافت گل تساوی شیرازه تیم ما از هم پاشید و آنها بهتر بازی را اداره کردند.
وی ادامه داد: در دقیقه 94 یک موقعیت تک به تک خوب را از دست دادیم. فوتبال همین است و نمی‌توان شکایتی داشت.

sarbh
12-15-2011, 10:25 PM
دنیزلی آنقدرها هم گران نیست

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1388/05/18/722302_PhotoA.jpg

محمود خوردبین پس از تساوی یک بر یک برابر راه‌آهن در مورد گزینه‌های مربیگری پرسپولیس گفت: مصطفی دنیزلی گزینه اول است و جمال حاجی گزینه دوم اما فکر می‌کنم دنیزلی شانس بیشتری دارد.
وی در مورد قیمت گران دنیزلی و درخواست ۳ میلیون دلاری او از پرسپولیس گفت: قیمت دنیزلی آنقدرها هم گران نیست.

sarbh
12-15-2011, 10:26 PM
برای دایی دسته‌گل نبردم

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/12/13900912101248_PhotoA.jpg

علی کریمی پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر راه‌آهن گفت: می‌توانستیم 3 امتیاز را بگیریم اما این اتفاق نیفتاد. به دو تیم خسته نباشید می‌گویم، هر چند بازی زیاد جالبی نبود و اشتباه‌های فردی زیاد بود.
وی در مورد دسته گل بردنش برای علی دایی گفت: من برای دایی دسته گل نبردم. فقط پیش از آغاز مسابقه با او سلام و علیک کردم. این اتفاق طبیعی بود.
کاپیتان پرسپولیس در مورد سرمربی آینده این تیم گفت: گزینه زیاد است. من در مورد آنها صحبت نمی‌کنم و فقط امیدوارم هر کسی که به این تیم می‌آید بتواند به پرسپولیس کمک کند.
کریمی در مورد بیانیه هواداران در حمایت از او گفت: هواداران همیشه به من لطف دارند اما ماجرای سازمان لیگ تمام شده است. دیگر نباید زیاد در مورد آن حرف بزنیم. من حرفی‌ زده‌ام و جریمه‌اش را هم قبول می‌کنم. محرومیت و هر جریمه‌ای که باشد آن را می‌پذیریم. اگر با این مسائل شرایط فوتبال ما عوض می‌شود حاضرم جریمه شوم اما مهم این است که فوتبال ما به شرایطی برسد که بتواند مردم را خوشحال کند. برای آنکه به جام جهانی برویم باید لیگ قوی داشته باشیم زیرا لیگ پشتوانه تیم ملی است و باید به آن توجه کنیم.
وی در مورد وضعیت فنی پرسپولیس گفت: بهتر است کارشناسان در مورد دیدار ما با استقلال و این بازی با راه آهن نظر بدهند اما قطعا وضعیت ما در نیم فصل دوم بهتر خواهد شد. متاسفانه جام حذفی را از دست داده‌ایم. مدیریت باشگاه سرمربی بعدی پرسپولیس را انتخاب می‌کند و من در مورد آن حرفی نمی‌زنم اما باید نیم فصل دوم را خوب شروع کنیم تا بتوانیم جبران این نیم فصل را بکنیم و هواداران راضی شوند و تماشاگر بیشتری به ورزشگاه بیاید.
کریمی در مورد تشویق علی دایی گفت: دایی دو جام برای پرسپولیس آورده و زحمات زیادی برای این تیم کشیده است. او محبوبیت دارد و تشویق کردنش بی دلیل نیست.

sarbh
12-15-2011, 10:30 PM
رابین کازان برای 4 فصل مرا می‌خواهد

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/11/102149437_PhotoA.jpg

علیرضا حقیقی پس از تساوی یک بر یک مقابل راه آهن گفت: در نیمه اول بازی در اختیار ما بود و چند موقعیت داشتیم که به گل تبدیل نشد، اما در نیمه دوم خوب نبودیم و یک اتفاق باعث شد گل بخوریم و متاسفانه به 3 امتیاز نرسیدیم.
دروازه‌بان پرسپولیس در مورد پیشنهاد رابین کازان عنوان کرد: 4 روز پیش متوجه این پیشنهاد شدم. نماینده آنها با باشگاه صحبت کرده و برای 3 تا 4 فصل مرا می‌خواهند. در حال حاضر من بازیکن پرسپولیس و تابع این باشگاه هستنم. امیدوارم هرچه صلاح است اتفاق بیفتد.

sarbh
12-15-2011, 11:23 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/25/13900725092730_PhotoA.jpg

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان مهمان قسمت VIP ورزشگاه BJK İnönü استانبول محل برگزاری دیدار تیم‌های بشیکتاش ترکیه و استوک سیتی انگلیس از سری مسابقات لیگ اروپا بود.

مدیر عامل پرسپولیس به دعوت مصطفی دنیزلی کاندیدای سرمربیگری پرسپولیس، به تماشای این دیدار رفت.
این بازی با حساب 3 بر یک به سود بشیکتاش خاتمه یافت.

sarbh
12-17-2011, 02:00 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/02/101534390_PhotoA.jpg

وحید هاشمیان مهاجم پرسپولیس در آستانه دربی 72 در جام ولایت از ناحیه کشاله دچار مصدومیت شدید شد. وی به همین دلیل در سفری به آلمان به مداوای خود پرداخت.
هاشمیان که خود را آماده می‌کرد برابر فولاد خوزستان به میدان برود با تشخیص کادر فنی و پزشکی به دلیل مصدومیت و آماده نبودن بدنش بازی مقابل فولاد را هم از دست داد. این بازیکن در نیم فصل دوم می‌تواند پرسپولیسی‌ها را همراهی کند.
پرسپولیس در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر ساعت 16:15 روز دوشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان فولاد خوزستان است.

sarbh
12-17-2011, 02:08 PM
نامه باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/13/13900813152243_PhotoA.jpg

کادر فنی پرسپولیس به همراه مسئولان باشگاه در خصوص وضعیت این تیم پس از بازی مقابل فولاد تصمیم‌گیری‌هایی کردند.
از همین رو تصمیم گرفته شد تمرینات تیم پس از بازی روز دوشنبه مقابل فولاد خوزستان به مدت 4روز تعطیل شود.
پرسپولیس از شنبه هفته آینده تمرینات خود را دنبال خواهد کرد. قرار است چند بازیکن خارجی در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کنند و مورد تست قرار گیرند.
همچنین نامه‌ای از باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ ارسال شده تا بتوانند جایگزینی برای شیث رضایی و نصرتی برای نیم فصل دوم جذب کنند. مسئولان سازمان لیگ به صورت شفافی اعلام کردند پرسپولیسی‌ها می‌توانند با ابطال قرارداد این دو، بازیکن جایگزین جذب کنند.

sarbh
12-17-2011, 02:40 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/20/13900920154121_PhotoA.jpg

تمرین پرسپولیس از ساعت ۱۱ صبح امروز به مدت ۹۰ دقیقه پشت درب‌های بسته برگزار شد.

در این تمرین حدود ۵۰ هوادار پشت درب‌های بسته بودند که درباره گزینه‌های مختلف پرسپولیس برای سرمربیگری با یکدیگر گفت‌وگو می‌کردند. یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس از حضور دونادونی در تهران خبر داد.
* محمد نوری و علی کریمی به همراه حمید علی عسگر اختصاصی تمرین کردند.
* علی پروین به مدت یک ساعت در تمرین امروز حضور داشت.
* هادی نوروزی جلسه‌ای با کادر پزشکی داشت.
* امیرحسین فشنگچی در سالن وزنه اختصاصی تمرین کرد.
* عزیزی، مشاور استیلی پس از چندین روز غیبت در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد و کنار پروین نظاره‌گر تمرین شد.
* پرسپولیسی‌ها ساعت ۱۴ فردا پس از تمرین راهی هتل اوین برای تشکیل اردو جهت حضور در دیدار برابر فولاد خوزستان خواهند شد.

sarbh
12-17-2011, 03:17 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/20/13900920153919_PhotoA.jpg

دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به تستی که انجام شد وحید هاشمیان، هادی نوروزی و حمید علی عسکر ۳ بازیکنی هستند که در دیدار برابر فولاد نمی‌توانند ما را همراهی کنند.
وی افزود: اما علیرضا محمد شرایط حضور در میدان را دارد و برای بازی با فولاد مشکلی ندارد و علی کریمی نیز شرایط بازی کردن در این دیدار را نیز دارد. امیرحسین فشنگچی نیز از ناحیه پا مصدوم است که معاینه روی این بازیکن نیز ادامه دارد.
چشمه سری در خصوص سایر مصدومان نیز گفت: متاسفانه وضعیت محمد نوری کمی در پرده ابهام است. این بازیکن از ناحیه کشاله درد دارد. با ما به اردو خواهد آمد و آن وقت درباره او تصمیم نهایی را خواهیم گرفت، اگرچه در خصوص این بازیکن نمی‌توانیم ریسک کنیم.
*به دستور کادرفنی پرسپولیس قرار بود فردا بازیکنان پرسپولیس تمرین سبکی را برگزار کنند، اما کادر فنی امروز اعلام کرد که تمرین فردا لغو شده و تمرین سبک این تیم در هتل محل اقامت به مدت 30 دقیقه انجام خواهد شد.

sarbh
12-17-2011, 08:58 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/26/13900926154520_PhotoA.jpg

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در نظرسنجی انتخاب مناسب ترین گزینه برای سرمربیگری پرسپولیس، تاکنون 72.5 درصد شرکت کنندگان مصطفی دنیزلی را بهترین گزینه برای تصدی هدایت پرسپولیس دانسته اند.
بر این اساس اسون گوران اریکسون با 11.7 درصد در رتبه دوم، روبرتو دونادونی با 6 درصد رتبه سوم، مربی داخلی با 5.5 درصد، لوکا بوناچیچ با 1.9 درصد، خوان رامون لوپز کارو با 1.7 درصد و جمال حاجی با 0.8 درصد در رتبه های بعدی قرار دارند.
این نظرسنجی هم چنان ادامه دارد.

sarbh
12-26-2011, 11:55 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/04/13901004181734_PhotoA.jpg

با توجه به دستور مسئولان فدراسیون فوتبال تیم‌هایی که بدهی دارند حق ثبت قرارداد با بازیکنان و مربیان خود را تا تسویه حساب کامل ندارند.
از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس برای اخذ قرارداد با دنیزلی دچار مشکلاتی شدند.
به همین دلیل روز گذشته مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از مذاکرات انجام شده با مسئولان سازمان لیگ صورت‌جلسه‌ای را تنظیم و سپس امضا کردند که در این صورتجلسه آمده که پرسپولیسی‌ها تا زمانی که مشخص گردیده از طریق باشگاه و سازمان لیگ بدهی خود را تسویه حساب خواهند کرد.
بر همین اساس مشکل ثبت قرارداد دنیزلی حل شد و این مربی امروز یا فردا برای ثبت قرارداد خود به هیئت فوتبال استان تهران خواهد رفت.

sarbh
12-26-2011, 12:20 PM
کیا باز هم به پرسپولیس نمی‌رسد؟

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/05/28/171425_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولیس شب گذشته به باشگاه پرسپولیس رفت و در جلسه‌ای با زارع قائم مقام باشگاه شرکت کرد.
در این جلسه دنیزلی درخواست‌های خود را برای رفع مشکلات پرسپولیس در تمرینات به باشگاه داد و همچنین لیست بازیکنان مورد نظر باشگاه را بررسی کرد.
دنیزلی با جذب خلعتبری موافقت اما با جذب محمد محمدی و رفتن حقیقی از پرسپولیس مخالفت کرد. وی پس از تمرین روز گذشته که متوجه شد حقیقی قصد دارد پرسپولیس را به مقصد رابین‌کازان ترک کند جلسه‌ای با او داشت و دلایل جدایی‌اش را پرسید.
* مسئولان باشگاه پرسپولیس در پی اتفاقاتی که برای مهدوی کیا در داماش گیلان افتاده بود قبل از حضور دنیزلی در پرسپولیس با این بازیکن وارد مذاکره شدند و به توافقات خوبی رسیدند اما مهدوی‌کیا همه چیز را به بعد از سفرش به خارج از کشور و بازگشتش به ایران موکول کرد.
پس از حضور دنیزلی در پرسپولیس مسئولان این باشگاه با وی درباره جذب مهدوی کیا گفت‌وگو کردند که دنیزلی با پیوستن این بازیکن به پرسپولیس مخالفت کرد. او اعلام کرده دوست دارد بازیکنانی جوان به پرسپولیس اضافه شوند.
* مسئولان باشگاه پرسپولیس برای رفاه حال دنیزلی و همسرش یک دستگاه خودرو برای او در نطر گرفته‌اند. قرار است یک آپارتمان به زودی در شمال تهران برای دنیزلی گرفته شود.
* مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از ورود دنیزلی به ایران و حضور در پرسپولیس برای این مربی درخواست اشتغال به کار کرده‌اند. همچنین طی مکاتبات انجام شده مشکل ویزای وی و همسرش حل شد.
*‌با درخواست دنیزلی لیست کاملی از نتایج کلیه بازی‌ها در نیم فصل اول به وی داده شد.
*‌زاید مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس که پس از عقد قرارداد با این تیم به کشورش رفته ۵ روز دیگر به تهران بازمی گردد. مسئولان باشگاه پرسپولیس برای مهاجم خود درخواست اقامت در ایران کرده‌اند تا مشکل او حل شود.

sarbh
12-28-2011, 11:20 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919111556_PhotoA.jpg

مسئولان دو تیم لیگ برتری در هفته جاری با ارارئه پیشنهاد رسمی به باشگاه پرسپولیس خواهان جذب اولادی و معاوضه این بازیکن شدند.
پس از اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس این موضوع را با دنیزلی در میان گذاشتند سرمربی پرسپولیس با این درخواست تیم‌های لیگ برتری مخالفت و اعلام کرد به اولادی نیاز دارد.

sarbh
12-28-2011, 11:33 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/06/13900906092833_PhotoA.jpg

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، به دنبال برگزاری جلسه هیئت رئیسه فدراسیون مقرر شد رای کمیته استیناف در خصوص کاهش محرومیت بازیکنان پیروزی مورد بررسی قرار بگیرد.
در جلسه هیئت رئیسه فدراسیون که روز شنبه برگزار مقرر شد در خصوص رای صادر شده توسط کمیته استیناف و موارد مطرح شده در برخی رسانه‌ها در این خصوص و همچنین چگونگی کاهش محرومیت محمد نصرتی و شیث رضایی، بازیکنان تیم پرسپولیس و همچنین مصاحبه‌های انجام شده در این خصوص، صالحی رئیس کمیته استیناف در جلسه آتی هیئت رئیسه حاضر شده و توضیحاتی را در این مورد ارائه کند.

sarbh
12-28-2011, 11:39 AM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/04/13901004182059_PhotoA.jpg

حمید استیلی به دلیل کمبود بازیکن در ابتدای فصل چند بازیکن جوان و امید خود را به تمرینات پرسپولیس آورد تا در کنار بزرگسالان به تمرین بپردازد و در مواقع ضروری از آنها استفاده شد.
مصطفی دنیزلی سرمربی جدید که قصد دارد تمرینات پرسپولیس را خلوت کند امروز دو بازیکن جوان این تیم به نام حمزه پور و برزگر را از حضور در تمرینات بزرگسالان منع و به آنها اعلام کرد در تیم‌های پایه پرسپولیس فعالیت خود را ادامه دهند.
دنیزلی به چند بازیکن جوان دیگر نیز تذکر داده در صورت عملکرد ضعیف از حضور در تمرینات بزرگسالان منع خواهند شد.

sarbh
12-28-2011, 12:54 PM
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034103.jpg

جمشيد زارع درباره آخرين وضعيت نقل و انتقالات اين باشگاه و مذاکره اين باشگاه با محمدرضا خلعتبري اظهار کرد: طبق صحبتي که با مدير برنامه‌هاي خلعتبري داشتيم، او به ما اعلام کرد که اين بازيکن از چند تيم اماراتي پيشنهاد دارد و در صورتي که بخواهد در ايران بازي کند،‌ حتما به پرسپوليس خواهد آمد.
زارع ادامه داد: ما تا پايان امشب(چهارشنبه) براي پاسخ خلعتبري به پرسپوليس صبر مي‌کنيم، چرا که ديگر زمان زيادي تا آغاز نيم فصل دوم باقي نمانده و بايد وضعيت بازيکنانمان مشخص شود.
وي همچنين درباره احتمال رفتن عليرضا حقيقي از پرسپوليس گفت: دنيزلي با خود من صحبت کرد و گفت اگر خود حقيقي مايل به رفتن است و با انتقال او پول خوبي هم به باشگاه مي‌رسد، من مخالفتي با جدايي او ندارم، اگر يک دروازه‌بان جوان و با آتيه که فيزيک مناسبي دارد جذب کنيد در کنار معمارزاده از او استفاده خواهم کرد و مشکلي هم نخواهد بود.
زارع افزود: ما براي روشن شدن وضعيت حقيقي هم تا پايان امشب صبر مي‌کنيم و اگر باشگاه روسي تا آن زمان به ما جواب ندهد، ما ديگر اين پرونده را تمام مي‌کنيم و حقيقي هم در پرسپوليس مي‌ماند.
وي در پاسخ به اين سوال که باشگاه پرسپوليس چه بازيکنان ديگري براي به خدمت گرفتن در نيم فصل دوم مدنظر دارد، گفت: ما غير از بازيکناني که در فهرست خريدمان وجود دارند با بازيکنان ديگري مذاکره نخواهيم کرد. باشگاه پرسپوليس زايد را به خدمت گرفته و ديگر بازيکن خارجي جذب نخواهيم کرد. ضمن اين که موضوع آمدن مهدوي کيا هم کاملا منتفي شد.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس همچنين درباره دستياران دنيزلي هم گفت: همان طور که پيش از اين گفتيم دنيزلي يک دستيار ترک با خود مي‌آورد و ساير دستيارانش هم از مربيان ايراني خواهند بود. فکر مي‌کنم ظرف دو، سه روز آينده و با هماهنگي‌هايي که با رويانيان انجام مي‌شود، دستياران جديد دنيزلي هم معرفي شده و کار خود را آغاز خواهند کرد.

sorna
12-29-2011, 09:12 PM
قائم مقام باشگاه پرسپوليس از تلاش اين باشگاه براي عقد قرارداد با يک دروازه بان جديد به عنوان جانشين عليرضا حقيقي خبر داد و گفت: با دو باشگاه شاهين بوشهر و ذوب آهن براي جذب هادي شکوري و فرشيد طالبي مکاتبه کرده‌ايم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026785.jpg
باشگاه پرسپولیس در کنار حضور مصطفی دنیزلی در راس کادر فنی، اقدامات دیگری را برای تقویت تیم در دست دارد. جمشید زارع، قائم مقام باشگاه پرسپولیس در گفتگو با سایت رسمی این باشگاه درباره بعضی از این اقدامات توضیح داد.

یک دروازه بان آینده‌دار دیگر به جای حقیقی
جمشید زارع در خصوص انتقال علیرضا حقیقی به تیم روبین کازان روسیه گفت: در پی آخرین دور مذاکراتی که روز دوشنبه با نماینده روبین کازان داشتیم، این باشگاه موافقت خود با پیشنهادهای باشگاه را چهارشنبه شب اعلام کرد. براین اساس با توجه به انتقال حقیقی به لیگ روسیه، باشگاه بنابر سیاست‌گذاری‌های مصطفی دنیزلی برای تیم، نسبت به جذب یک دروازه بان جوان و آینده دار در حال اقدام هستیم که با حضور در تمرین معرفی می‌شود.

شکوری یا طالبی به پرسپولیس می‌آید
پرسپولیس این روزها به دنبال جذب یک دفاع وسط است. جمشید زارع در این باره گفت: براساس نیازی که آقای دنیزلی برای جذب مدافع میانی اعلام کرده است، با دو باشگاه شاهین بوشهر و ذوب آهن جهت عقد قرارداد با هادی شکوری و فرشید طالبی مکاتبه کرده‌ایم.

مذاکره با رئیس هیئت مدیره باشگاه شاهین بوشهر
وی در این خصوص افزود: درباره شکوری پیشرفت بیشتری داشتیم. در صحبتی که با او انجام شد، برای حضور در پرسپولیس تمایل بسیار دارد. سردار رویانیان هم با آقای افراشته، رئیس هیات مدیره شاهین صحبت کرده و روند مذاکرات مثبت بوده است. در هفته جاری منتظر تعیین وضعیت نهایی شکوری هستیم.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: در مورد شکوری و مهرداد پولادی مسئله ما این است که دو باشگاه مس کرمان و شاهین بوشهر در چارچوب دیدارهای جام حذفی مقابل هم قرار می‌گیرند و ما برای اینکه تمرکز این تیم‌ها بر هم نریزد، مجبوریم منتظر پایان این بازی بمانیم.

تکلیف پولادی روز شنبه مشخص می‌شود
زارع تاکید کرد: در مورد پولادی با آقای دکتر سعد محمدی، مدیرعامل صنایع مس ایران صحبت داشتیم و ایشان به سردار رویانیان، علی پروین و بنده قول دادند که زمینه انتقال این بازیکن به پرسپولیس را فراهم کنند، در صورتی که تیم‌های دیگری هم به دنبال این بازیکن هستند. در حال حاضر همه چیز به روز شنبه موکول شده است و باید از پیگیری‌های آقای پروین هم تشکر کنیم که در جریان این امور زحمت زیادی کشیده‌اند.

تماس باشگاه پرسپولیس با سفیر ایران در دوبلین
قائم مقام باشگاه پرسپولیس درباره زمان بازگشت "ایمون زاید" به ایران گفت: مجوز بین المللی بازی او را دریافت کردیم و مشکلی وجود ندارد. در حال حاضر برای اخذ ویزای A این بازیکن اقدام شده است و آقای رویانیان در این ارتباط با سفیر ایران در دوبلین صحبت کرده‌اند.

sarbh
12-29-2011, 11:36 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/08/13901008121859_PhotoA.jpg

کانون هوادارن و مشوقین باشگاه پرسپولیس بیانه‌ای را از قول مدیر کانون هواداران این باشگاه حسین فریدونی صادر کرد که به شرح زیر است:
نزدیک به سه ماه است که تغییرات مدیریتی در باشگاه اعمال شده و با توجه به مسئولیت اینجانب، این توانایی را پیدا کردیم تا در کانون هواداران طی این مدت به خوبی دوستان واقعی را از مدعیان دروغین و دوست نما تشخیص دهیم. این زمان کوتاه سنگ محک خوبی برای سنجش عیار هواداری اطرافیان تیم بود. کما اینکه تجربیات مدیران سابق باشگاه، اصحاب رسانه، پیشکسوتان و دست اندرکاران امنیتی و انتظامی و... و همچنین اتفاقاتی که در سال‌های اخیر در باشگاه رخ داد براین دستاوردها صحه می‌گذارد. از آنجا که دانستن حق مردم است، برآن شدیم طی بیانیه‌ای مطالبی را به اطلاع خانواده بزرگ فوتبال کشورمان علی الخصوص طرفداران تیم همیشه سرافراز پرسپولیس برسانیم.
نه تنها پرسپولیس بلکه هر تیمی در اقصی نقاط جهان بدون هوادار و طرفداران واقعی‌اش معنایی پیدا نمی‌کند. تبدیل شدن هر مجموعه و تیمی (در قالب ورزش) به یک تیم مردمی محصول پارامترها و اتفاقات فرهنگی و تاریخی مشخصی است. تاریخ باشگاه‌های مردمی در جهان نشان می‌دهد که همواره آن‌ها محصول انباشت آرزوها، نیازها و باورهای جمعی آن اجتماع‌اند و بدون شک باشگاه بزرگ پرسپولیس نیز از این قاعده مستثنی نیست.
بازیکنان می آیند و می‌روند. چه محبوب چه عادی. عمر مفید یک بازیکن برای هر باشگاه دست بالا 10 سال است. مدیران موفق و ناموفق در رفت و آمدند. عمر مفید هر مدیر در باشگاه به ویژه کشور ما به تجربه بیش از چند سال نیست اما این هوادار است که از سنین کودکی و نوجوانی تا میانسالی و سالمندی همچنان به پای معشوقش می‌ایستد و زیبا آنکه میراث هواداری خود را به فرزندان و نوادگان شان منتقل می کنند. پشت به پشت، نسل به نسل.
از این رو تکریم هواداران و توجه به خواست‌ها و نیازهای آنان یک اصل اساسی و بدیهی در هر باشگاهی است که بالطبع باشگاه محبوب ما نیز با توجه به خیل عظیم مشتاقان و هوادارانش می‌تواند نسبت به این اصل مهم بی‌تفاوت باشد. در گذشته‌های نه چندان دور از میان خیل پرشور هواداران در ورزشگاه‌ها گروهی که خوش صداتر، پویاتر و خالق تر بودند نبض سکوها را به دست گرفته و مسئولیت تشویق را عهده دار بودند. آنان نه داعیه ای بیش از دیگر هواداران داشتند و نه خود را وکیل و ارباب هوادار می‌شمردند. جان کلام آن‌ها تشویق تیم محبوب‌شان بود و آرزویشان پیروزی تیم. نه انتظاری وجود داشت و نه کیسه‌ای از این کار برای خود دوخته بودند. سرآمد تمامی آنها نیز مرحوم محمد نایب عباسی معروف به «محمد بوقی» بود. مهربان، متواضع و نجیب که گاه حکم پدری برای تماشاگران و بازیکنان داشت. هرگز کلامی رکیک برزبانش جاری نشد.
هرگز بازیکنان را بدهکار خود نمی‌دید و آن‌ها را تهدید نمی‌کرد و هرگز وارد هیچ باند و جریان ورزشی و غیر ورزشی نشد. آن مرحوم هیچ‌گاه اجازه نمی‌داد در تشویق‌ها، هواداران از حیطه ادب خارج شوند. او و امثال او به واقع عاشق تیم خود بودند. اگر تیم بد بازی می‌کرد، انتقاد می‌کرد اما نه در هنگام بازی و آن هم به بدترین شکل ممکن، اگر بازیکنی خوش نمی‌درخشید او را صرفاً تحریک می‌کردند و نه تخریب و هرگز و هرگز دنبال دلالی، گروکشی و... نبودند.
متأسفانه از چند سال پیش و به دلایل بسیار ناپسند و خودخواهانه، تعدادی از مدیران و مسئولین باشگاه‌ها اقدام به استخدام افرادی تحت عنوان لیدر کردند. این افراد که خیلی زود تبدیل به مزدبگیرانی پرمدعا شدند، بعدها پا را فراتر گذاشته و تعدادی از آنها به باندهایی مخوف کمرشکن در باشگاه ها تبدیل شدند. هر باند طرفدار یک مربی، یک مدیر یا چند بازیکن خاص شد. رسماً برای تشویق‌های خود به سراغ بعضی از بازیکنان و حتی مدیران باشگاه‌ها رفته و طلب پول می‌کردند. تأسف آورتر اینکه کار آنها در بسیاری مواقع مورد پذیرش افراد نیز قرار گرفتند. در مقابل، بازیکنان، مربیان و مدیرانی که به این باج خواهی‌ها نه می‌گویند به عناوین مختلف و حتی علناً تهدید شده که از طریق سکوها چنین و چنانشان خواهند کرد.
در این جو مسموم مربیان امنیت ندارند، بازیکنان آرامش ندارند و تمام اقدامات باشگاه‌ها با یک حرکت و شعار آنها که برای آن رسماً پول دریافت نموده اند، زیر سوال می‌رود و اینکه هواداران پاکدل و بی غل و غش با تصور اینکه این به اصطلاح لیدرها در جریان امور هستند و چه بسا در خیلی از موارد آن‌ها را دلسوزتر و متعصب تر از خود می‌دانند، هم زبان و هم صدای آنان می‌شدند.
در طول سه ماه گذشته و پس از استقرار مدیریت جدید باشگاه پرسپولیس، بارها و بارها و طی جلسات مختلف کارشناسی بر روی این آفت و آسیب شناسی آن بحث و تبادل نظر شده حتی دراین مقوله از نقطه نظرات سایر باشگاه های پرطرفدار بهره برده و متأسفانه به طور متفق القول به این جمع بندی رسیدیم که آنان نیز با این معضل مبتذل و تخریبی دست به گریبان و گرفتارند.
پس بدون هیچ‌گونه پنهان کاری و بسیار شفاف اعلام می‌داریم تصمیم گرفته ایم این غده چرکین را از پیکره باشگاه بزداییم، البته بدون شک در میان تشویق کنندگان پر و پا قرص پرسپولیس هستند افراد شریف و تحصیل کرده ای که ما قدر آنان را میدانیم و مطمئناً از آنها حمایت می‌کنیم. اما به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد گروهی با اهداف خاص، ورزشگاه ها را تحت نام تیم دوست داشتنی پرسپولیس در اختیار گرفته و آبروی بازیکنان، مربی و ... و مجموعه باشگاه را به قیمت یک مشت ریال بر باد دهند. هواداران ما حق دارند انتقاد کنند، ناراضی باشند. تشویق کنند، تایید کنند و ما را پاسخگو بدانند. آنان بی ریا و باصفا به عشق باشگاه و تیم خود می آیند و حتی اگر مواقعی اشتباه کنند، نظر آنان برای ما شیرین و محترم است.
ما نگران انتقاد نیستیم، ما نگران باندهای پوشالی و بی اخلاقی هستیم که بی محابا به آبروی فوتبال ما می تازند. به همین روی در شرایطی که هیچ اعتراض و مخالفتی از طرف سکوها به سازمان و تشکیلات جدید پرسپولیس نشده است، به سراغ ریشه کنی این آفت رفته ایم. چه اگر اعتراضی می شد و ما بعد اقدام می کردیم شاید این شائبه پیش می آمد که به خاطر منافع خود دست به چنین کاری زده ایم.
باشگاه فرهنگی، ورزشی پرسپولیس و به ویژه کانون هواداران که متولی این امر به شمار می‌رود آن هم در قالب کمیته مشوقین، یقیناً تماشاگران و تشویق کنندگان عاشق و دلسوز تیم را با تمام توان و ضمن به کارگیری جدیدترین متدها و به روزترین شیوه های تشویق در دنیای امروزی فوتبال، حمایت می‌کند و در تلاش است تسهیلاتی در خورشأن نام این باشگاه بزرگ برای آنان فراهم کند. اما مصرانه تأکید می‌نمایم زمان باج گیری و باندبازی روی سکوها باید به پایان برسد و یقین بدانید پرسپولیس به پشتوانه هواداران فهیم خود به شدت با این گونه پدیده ها مقابله خواهد کرد.

sarbh
12-29-2011, 11:41 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/20/13900920153919_PhotoA.jpg

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10:30 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد. در این تمرین که پشت درهای بسته بود مرور کارهای تاکتیکی در دستور تمرینات دنیزلی بود.
دنیزلی همچنین در حاشیه تمرین امروز به مهاجمان پرسپولیس تذکراتی داد و در ادامه بارها غلامرضا رضایی را مورد تشویق قرار داد.
حسین بادامکی به دلیل مصدومیت روز گذشته نتوانست در تمرینات شرکت کند. اما امروز با اجازه دنیزلی به تمرینات اختصاصی به دور زمین دوید.
علیرضا حقیقی به دلیل مصدومیت تمرین نکرد.
حمید علی‌عسگر تمرینات ویژه بدنسازی را در دستور کار خود قرار داد.
حدود 20 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
پرسپولیسی‌ها بعد از تمرین امروز راهی هتل المپیک شدند و پس از صرف نهار و جلسه با دنیزلی به منزل‌های خود رفتند.
سرخ‌پوشان ساعت 11 فردا (جمعه) تمرینات خود را دنبال خواهد کرد.

sarbh
12-30-2011, 05:38 PM
تمرین پرسپولیس از ساعت 10:30 امروز در ورزشگاه درفشی‌فر و پشت درهای بسته برگزار شد.
* حسین بادامکی به دلیل مصدومیت ابتدا اختصاصی دوید و سپس زیر نظر پزشک تیم دقایقی کار با توپ کرد.
* حدود 30 هوادار پشت درهای بسته موفق نشدند تمرین امروز را تماشا کنند.
* هادی نوروزی استارت زد و اختصاصی دور زمین دوید. وی سپس به استخر و سونا رفت.
* وحید هاشمیان باز هم مصدوم شد به همین دلیل اختصاصی به دور زمین دوید و پس از حرکات تعادلی راهی رختکن شد.
* حمید علی عسگر نیز اختصاصی تمرین کرد.
* مازیار زارع بنا به دلایل نامشخصی فقط در رختکن حضور داشت و به تمرین نپرداخت.
* علیرضا حقیقی 20 دقیقه نظاره گر بود و سپس به استخر و سونا رفت.
* زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس در تمرین امروز حضور داشت.
* پرسپولیسی‌ها 30 دقیقه از تمرین خود را امروز فقط به بدنسازی زیر نظر دنیزلی پرداختند. دنیزلی که با گرمکن قرمز رنگ در تمرین امروز حضور داشت دقایقی خودش نیز پا به پای بازیکنان دوید که در نوع خود جالب بود.
* در تمرین امروز ممدوتال و زاید غایب بودند.

sarbh
12-30-2011, 06:03 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919100401_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی به دلیل فشار تمرینات در هفته گذشته تصمیم گرفت فردا را به بازیکنان این تیم استراحت دهد.
* پس از یک روز استراحت، پرسپولیس روز یکشنبه در ورزشگاه درفشی فر مقابل آرمین قزوین در دیداری تدارکاتی قرار خواهد گرفت. قرمزپوشان قصد داشتند با تیم "ب" پرسپولیس بازی کنند اما این اتفاق نیفتاد.
* در توافقات انجام شده بین دو باشگاه پرسپولیس و روبین کازان روسیه برای ترانسفر علیرضا حقیقی مسئولان روبین کازان به باشگاه پرسپولیس اعلام کردند که این دروازه‌بان باید 10 ژانویه برای تست پزشکی در روسیه حضور یابد. زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس از قطعی بودن این انتقال خبر داده است. از همین رو قرار است حقیقی سه روز قبل از این تاریخ به روسیه عزیمت کند.
* با تشخیص دنیزلی پرسپولیسی‌ها تا با بازی با ملوان که 15 دی برگزار می‌شود، برای صرف ناهار پس از هر تمرین قرار است به هتل المپیک بروند.
از همین روز پرسپولیسی‌ها پس از تمرین امروز به هتل المپیک رفتند و با استقلالی‌ها که در رستوران در حال صرف غذا بودند روبه‌رو شدند. استقلال برای بازی امروز برابر شهرداری یاسوج در این هتل اردو زده است.

sarbh
12-30-2011, 06:04 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/04/13901004181734_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: اگر می‌گویم می‌خواهم فعلا زیاد صحبت نکنم به این خاطر است که دوست دارم پرسپولیس در آرامش باشد و کار خود را دنبال کند تا به نتایج خوب برسد. با هدف به پرسپولیس آمده‌ام. اکنون زمانی است که می‌خواهم بچه‌ها را بشناسم و بچه‌ها هم با مصطفی دنیزلی آشنا شوند.
وی افزود: بچه‌ها خوب تمرین می‌کنند و من راضی هستم. با این حال متأسفانه برخی بازیکنان مصدوم هستند و برخی دیگر نیز به دلیل محرومیت نمی‌توانند پرسپولیس را در دیدار روز پنجشنبه برابر ملوان همراهی کنند. به همین دلیل به دنبال این هستیم تا جایگزین‌‌های خوبی برای این بازیکنان پیدا کنیم تا برای بازی بعدی دچار مشکل نشویم.
دنیزلی تصریح کرد: خیلی خوشحالم که با حضور من مردم ایران و پرسپولیسی‌ها خوشحال هستند. در این مدت همه چیز را دیده‌ام و همه طرفداران می‌دانند چرا دنیزلی در ایران است و مأموریت من چیست.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم تا فوتبال زیبا به همراه نتیجه خوب بگیریم. در حال حاضر جایگاهی که در جدول لیگ برتر داریم اصلا مناسب نیست. ما پرسپولیس هستیم و باید در جدول لیگ برتر بالاتر باشیم. باید همه به هم کمک کنیم تا به هدفمان برسیم چون این پتانسیل را داریم. جایگاهی که در پرسپولیس در جدول لیگ برتر را دارد دوست ندارم و باید بهتر شویم.

sarbh
12-30-2011, 06:16 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/06/13901006082413_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی قصد دارد با ایجاد نظم و آرامش بیشتر تیم خود را برای نیم فصل دوم لیگ برتر آماده کند.
از همین رو تعدادی از بازیکنان جوان پرسپولیس که به درخواست استیلی به تیم بزرگسالان آمده بودند را پس از تست‌های انجام شده از حضور در تمرینات بزرگسالان منع کرد.
دو بازیکن به نام علیرضا رضایی و حمزه پور که از پرسپولیس کنار گذاشته شدند پس از تمرین امروز سراغ دنیزلی رفتند تا در این باره با او صحبت کنند.
دنیزلی در پایان تمرین با آرامش و لبخندهای همیشگی‌اش با این دو بازیکن صحبت کرد و به آنها گفت برنامه من و محورهایم برای موفقیت پرسپولیس مشخص است. دوست ندارم فردی که در چارچوب کاری من جای ندارد او را نگه دارم پس بهتر است شما با ادامه فوتبال خود در تیم‌های پایه و جای دیگر بتوانید به تیم‌های دیگری راه پیدا کنید. شما بازیکنان خوبی هستید و من امیدوارم موفق شوید.
پس از این جلسه دو بازیکن پرسپولیس ضمن تشکر از دنیزلی محل تمرین را ترک کردند.

sarbh
12-31-2011, 01:00 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/04/13901004181810_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی که هفته گذشته پس از مذاکره با رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس برای هدایت سرخپوشان راهی تهران شد و قراردادی به مدت یک و نیم فصل با این تیم امضا کرد، ساعت 11 امروز در هیئت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را با پرسپولیسی‌ها به ثبت رساند.
پرسپولیس در اولین حضور دنیزلی و از هفته هجدهم رقابت‌های لیگ برتر پنجشنبه در انزلی به مصاف ملوان می‌رود.

sarbh
12-31-2011, 02:41 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/05/28/171425_PhotoA.jpg

مهدی مهدوی کیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: خیلی خوشحالم که این اتفاق رخ داد و امیدوارم بتوانم بازی های خوبی برای این تیم انجام دهم. من اکنون در شرایط بدنی خوبی به سر می برم.
وی افزود: برای بازگشتم به پرسپولیس در این مدت اتفاقاتی رخ داد که یکی از آنها همان اتفاقات اول فصل است. این بار هم صحبت های زیادی بود تا اینکه روز گذشته با من صحبت شد و گفتند دنیزلی خواسته با من قرارداد امضا شود.
مهدوی‌کیا تصریح کرد: از مسئولان پرسپولیس خواستم خودشان با عابدینی صحبت کنند و این اتفاق هم رخ داد. دنیزلی به باشگاه اعلام کرده بوده باید اول تیم را ببیند و سپس بگوید چه بازیکنانی می خواهد. من روز گذشته هم با دنیزلی صحبت کردم و حرف های او را شنیدم. امروز نیز باشگاه پرسپولیس پیگیر کارهایم بوده است.
این بازیکن که نیم فصل اول در داماش حضور داشت، در ادامه به فارس گفت: خاطرات خوبی در رشت دارم. تا جایی که می دانم سابقه نداشته این تیم در نیم فصل اول تا رتبه ششم بالا آمده باشد. دوستان خوبی در رشت پیدا کردم. داماش تماشاگران خوبی هم داشت اما در بازی پایانی اتفاقاتی رخ داد که نمی خواهم فعلا در موردش صحبت کنم. من به پرسپولیس بازگشتم چون به این تیم علاقه داشتم. هواداران هم از من این را می خواستند. هر جا می رفتم از من این سؤال را می پرسیدند. نمی خواستم در زندگی ام این مسئله وجود داشته باشد که هواداران بگویند چرا به پرسپولیس بازنگشتم.
وی خاطرنشان کرد: اکنون که دنیزلی خواسته بود نمی توانستم تصمیم دیگری بگیرم. همه چیز دست به دست هم داد تا زمینه بازگشتم به پرسپولیس فراهم شود. من یک بازیکن بیشتر نیستم اما امیدوارم به اندازه خودم انتظارات را بر‌آورده کنم.
مهدوی کیا با اشاره به حضور دنیزلی در پرسپولیس به فارس گفت: امیدوارم با حضور این مربی اتفاقات خود رخ دهد. پرسپولیس نیم فصل سخت و تلخی را گذرانده است. امیدوارم کارهای انتقالم زودتر انجام شود تا بتوانم از فردا کنار بچه ها باشم. دنیزلی هم همین را از من خواسته است و می دانم آقای عابدینی این حسن نظر را دارد.

sorna
01-03-2012, 11:13 AM
بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: و اميدوارم در نيم فصل دوم بتوانيم شرايط کنوني پرسپوليس را بهبود بخشيم و کم کاري‌هاي گذشته را جبران کنيم.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036671.jpg
مهدی مهدوی‌کیا در رابطه با بازگشتش به پرسپولیس گفت: از اینکه بعد از 13 سال دوری از تیم محبوب دوران کودکی‌ام و بعد از نامهربانی‌هایی که با من شد توانستم به این تیم برگردم بسیار خوشحالم و امیدوارم در نیم فصل دوم بتوانیم شرایط کنونی پرسپولیس را بهبود بخشیم و کم کاری‌های گذشته را جبران کنیم.
وی در گفتگویی اظهار داشت: تیم پرسپولیس نام بزرگی دارد و من با پتانسیلی که از تیم سراغ دارم اگر شرایط روحی و روانی بازیکنان مطلوب شود حتما نتایج خوبی را خواهیم گرفت.
این بازیکن باتجربه با تاکید بر اینکه دنیزلی از مربیان خوب و باتجربه در فوتبال است، تصریح کرد: مصطفی دنیزلی مربی شناخته شده و با تجربه‌ای است و کارنامه خوبی هم دارد. امیدوارم با رهبری این مربی باتجربه تیم از این شرایط بیرون بیاید و بتوانیم در این نیم فصل نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.
وی با یادآوری اینکه در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست به حذف تیم پرسپولیس از جام حذفی و فاصله زیاد امتیازی این تیم با صدرنشین لیگ برتر اشاره کرد و افزود: هدف اصلی تیم پرسپولیس موفقیت در لیگ قهرمانان است که در آنجا بازی‌های زیادی داریم. امیدوارم با بازی‌های خوبی که در آنجا انجام می‌دهیم شرایط نیم فصل پیش را جبران کنیم باید ببینیم هفته به هفته چه اتفاقی می‌افتد، باید تا جایی که می‌توانیم خود را در جدول بالا بکشیم.
مهدوی‌کیا اظهار داشت:همه فکر می‌کنند با آمدن من همه مشکلات پرسپولیس حل می‌شود اما من هم فقط یک بازیکن هستم و فقط امیدوارم وظایفی را که در تیم به من محول می‌شود با کمک دیگر بازیکنان به نحواحسن انجام دهم.
مدافع - هافبک جدید تیم پرسپولیس در رابطه با بازوبند کاپیتانی هم گفت:‌ من دوست داشتم پیراهنی را بپوشم که تاکنون نپوشیده بودم به همین خاطر پیراهن شماره 19 را می‌پوشم و بازوبند کاپیتانی را هم قبول نمی‌کنم چون فکر می کنم خوش یمن نیست و بهتر است علی کریمی کاپیتان باشد و من به عنوان یک بازیکن به تیم کمک کنم.
زننده بهترین گل آسیا در باره ادامه همکاریش با پرسپولیس گفت: من فوتبال را از پایه شروع کرده‌ام و پله پله بالا آمده‌ام و دوست دارم اگر قرار است مربیگری را تجربه کنم برای رده‌های سنی جوانان باشد. من باید مدارج مربیگری را در آلمان طی کنم و به نظرم این یک اتفاق بسیار خوب است.
مهدوی‌کیا در صحبتی با هواداران تیم پرسپولیس گفت: موفقیت پرسپولیس بستگی به حمایت هواداران میلیونی این تیم دارد و امیدوارم که آنان شرایطی را ایجاد کنند که تیم از لحاظ روحی و روانی در شرایط قابل قبولی قرار گیرد. در اینصورت است که هواداران هم می‌توانند همان پرسپولیسی که انتظارش را داشتند، ببینند.

sarbh
01-03-2012, 09:12 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/11/13901011131811_PhotoA.jpg

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حمیدرضا علی عسگر که مدت زیادی به دلیل مصدومیت از بازی‌ها دور بود، همراه با مهدی مهدوی‌کیا و حسین هوشیار سه بازیکنی هستند که در فهرست 18 نفره بازی با ملوان قرار گرفته‌اند.
محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، علی کریمی، هادی نوروزی و علیرضا حقیقی پنج بازیکنی هستند که در این بازی حضور ندارند.
پرسپولیس پنجشنبه هفته جاری در انزلی میهمان ملوان خواهد بود.

sarbh
01-03-2012, 09:14 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/07/13901007150028_PhotoA.jpg

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، تمرین امروز در حالی انجام شد که علی پروین هم نظاره‌گر تلاش سرخپوشان بود. علاوه بر این، علی پروین و مصطفی دنیزلی در اتاق سرمربی با یکدیگر گفت و گو کردند.
در تمرین امروز حسین هوشیار دروازه‌بان جدید سرخپوشان به اعضای تیم معرفی شد و نام او در فهرست 18 نفره پرسپولیس برای رویارویی با ملوان قرار گرفت.
حسین هوشیار دروازه بان تیم شهرداری یاسوج امروز (سه شنبه) با حضور در هیئت فوتبال استان تهران، قرارداد خود را با پرسپولیس که تا پایان فصل 93 – 92 خواهد بود، به ثبت رساند. احتمالا شماره 38 برای این بازیکن در نظر گرفته خواهد شد.

sorna
01-06-2012, 10:50 AM
دو گزينه براي حضور در پست مربيگري دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس مشخص شدند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000527.jpg
مصطفی دنیزلی پس از بازی با ملوان تصمیم گرفت یک مربی دروازه‌بانی به کادر فنی اضافه کند.
بهروز سلطانی و داود فنایی دو گزینه‌ای هستند که قرار است جلسه‌ای با دنیزلی داشته باشند و یکی از آنها به عنوان مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس کار خودش را شروع کند. قرار است تا روز یکشنبه مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس انتخاب و معرفی شود.

sorna
01-07-2012, 09:07 PM
چهار نماينده باشگاه پرسپوليس تهران به منظور حضور در جلسات کنفدراسيون فوتبال آسيا، بامداد روز يکشنبه عازم مالزي مي شوند.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000549.jpg
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نمایندگان این باشگاه برای شرکت در جلسات AFC و هماهنگی های لازم جهت انجام مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، بامداد یکشنبه هجدهم دی ماه تهران را به مقصد کوالالامپور مالزی ترک می کنند.
جمشید زارع قائم مقام باشگاه به عنوان مدیر مسابقات، محمود خوردبین سرپرست تیم به عنوان مدیر تیم، حمیدرضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه به عنوان مدیر بازاریابی و امیر علی حسینی مدیر روابط بین الملل نیز به عنوان مدیر رسانه ای در این جلسات حضور خواهند یافت.
گفتنی است؛ نمایندگان باشگاه پرسپولیس بامداد روز پنجشنبه بیست و دوم دی ماه به تهران باز می گردند

shirin71
01-10-2012, 10:23 PM
سرمربی پرسپولیس به پیشنهاد علی پروین پاسخ منفی داد!

به گزارش «24»، در حالیکه علی پروین در تلاش بود تا یکی از شاگردان سابق خود را به نیمکت مربیگری پرسپولیس برساند، دنیزلی با این خواسته پروین مخالفت کرد.
علی پروین از مدتها قبل دو گزینه یعنی بهروز سلطانی و داوود فنایی را برای مربیگری این تیم بعنوان تمرین دهنده دروازه بانان مد نظر داشت و حتی اخیرا به دنیزلی پیشنهاد داده بود که با حضور داوود فنایی روی نیمکت موافقت کند اما مصطفی دنیزلی دو روز قبل اعلام کرد این گزینه را نمی خواهد تا برای اولین بار پیشنهاد پروین را قبول نکند.
از سوی دیگر این روزها اخباری مبنی بر اختلافات زیر پوستی پروین و دنیزلی به گوش می رسد.

shirin71
01-10-2012, 10:25 PM
به گزارش اوج نیوز، او كه ظهر روز دوشنبه برای وداع با با هم تیمی های خود به ورزشگاه درفشی فر رفته بود،با تمامی اعضا تیم شامل كادر فنی و بازیكنان روبوسی كرد به جز یك نفر كه ناگفته پیداست آن نفر كیست.

علیرضا حقیقی اما قصد داشت به سمت میثاق معمارزاده هم برود كه وقتی دید او رویش را به سمت دیگری برگردانده،پشیمان شد و از سمت دیگری ورزشگاه را ترك كرد.

تمرین روز دوشنبه پرسپولیس بدون حضور خبرنگاران و هواداران برگزار شد.

در آغاز فصل ،وقتی معمارزاده به پرسپولیس پیوست ،مصاحبه ای از او منتشر شد كه حقیقی را مثل برادرم دوست می دارم اما هرگز این نقل قول را كسی باور نكرد.

حقیقی فردا برای حضور در اردوی تیم رابین قاران روسیه به تركیه خواهد رفت.

shirin71
01-10-2012, 10:25 PM
به گزارش خبرآنلاین؛ امروز در حالی که پرسپولیسی ها تمرینات مورد نظر دنیزلی را انجام می دادند، تعدادی از هواداران این تیم از عملکرد مازیار زارع انتقاد کردند.

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/18-10-1390/IMAGE634616392102368752.JPG

این تعداد از هواداران با انتقادهای تند خود باعث شدند تا زارع به سمتشان برود و چند دقیقه ای با آن ها جر و بحث کند. مازیار زارع که به شدت از این رفتار تماشاگران عصبانی شده بود به آن ها گفت: «3 ماه صبر کنید، از پرسپولیس می روم.» امروز در حالی هواداران پرسپولیس از زارع انتقاد کردند که نزدیکان دنیزلی هم می گویند سرمربی پرسپولیس از این بازیکن دلخور است. او در بازی با ملوان گفته بود که پنالتی تیم را مازیار زارع بزند اما زارع که خود را یک ملوانی اصیل می داند، ضربه پنالتی را نزد تا مهدوی کیا مجبور شود این ضربه را بزند؛ همان ضربه ای که تبدیل به گل نشد.

sarbh
01-11-2012, 01:52 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/21/13901021000040_PhotoA.jpg

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، انور لوگوشیچ، مربی جدید گلرهای پرسپولیس، صبح امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را با باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند.
مربی دروازه بانان سرخپوشان پایتخت، قراردادش را طی یک نیم فصل با این باشگاه به ثبت رساند تا در صورت توافق طرفین در فصل آینده نیز در کادر فنی سرخپوشان حضور یابد.
لوگوشیچ امروز پرسپولیس را در دیدار برابر شاهین بوشهر همراهی کرده و روی نیمکت خواهد نشست.

sarbh
01-11-2012, 01:58 PM
26 مشوق زیر نظر هواداران، نیروی انتظامی و باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کنند

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/25/091715311_PhotoA.jpg

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حسین فریدونی رئیس کانون هواداران و مشوقین باشگاه پرسپولیس گفت: این باشگاه اقدامات خود برای بهبود فضای فرهنگی سکوها را از ماه های گذشته آغاز کرد و این برنامه بطور جدی دنبال می شود. از این پس قرار است مشوقین صرفا در نقش هماهنگ کننده و در چارچوب قوانین به فعالیت خود ادامه بدهند.
وی ادامه داد: لیدر به آن مفهومی که تاکنون وجود داشت، دیگر در پرسپولیس وجود ندارد. این بر اساس آن چیزی است که همه دلسوزان فوتبال؛ اعم از رسانه ها، کارشناسان، پیشکسوتان و به خصوص هواداران و خانواده های آنها از باشگاه ها از جمله از پرسپولیس مطالبه می کنند. آنچه از این پس اتفاق می افتد مشوقین و هماهنگ کننده هایی هستند که باید بر اساس ضوابط و قوانین کشور و زیر نظر نیروی انتظامی که مسوول امنیت و آرامش ورزشگاه ها است، فعالیت کنند.
فریدونی عنوان کرد: برای این منظور، 26 نفر که تعهد داده اند در چارچوب قواعد جدید و قوانین فعالیت نمایند، انتخاب شده اند. آنها دارای کارت شناسایی و کاورهایی هستند که روی آنها نام کمیته مشوقین و عدد 12 که به صورت نمادین بیانگر یار دوازدهم است، چاپ شده است.
وی گفت: 13 نفر مشوق با 13 همراه، در 13 سکو مستقر می شوند. آنها وظیفه دارند در هماهنگی کامل با نیروی انتظامی به برقراری نظم و انضباط کمک کرده و نسبت به هماهنگ کردن تماشاگران برای تشویق مناسب، بدون حاشیه و به دور از توهین اقدام کنند. همچنین حق هیچگونه برخورد لفظی یا فیزیکی با هواداران یا دیگر افراد متفرقه که شاید به قصد بر هم زدن نظم ورزشگاه اقدام کنند را ندارند و تنها باید مسائل را به مرجع انتظامی انتقال دهند.
رئیس کانون هواداران خاطرنشان کرد: قابل پیش بینی است که افرادی بخواهند، آشوب هایی ایجاد یا هواداران را تحریک یا اینکه برای این مشوقین درگیری ایجاد کنند. در این ارتباط با نیروی انتظامی و مراجع ذیصلاح دیگر هماهنگی های کاملی به عمل آمده است. نفراتی هم به شکل نامحسوس همه چیز را زیر نظر دارند و البته بیش از همه، از هواداران می خواهیم که با هوشیاری کامل باشگاه را در این مسیر جدید یاری کنند تا فضای مطلوب برای حضور همه هواداران بوجود آید. من شخصا اعتقاد دارم کسی که دلش با پرسپولیس باشد، حتی اگر به هر دلیل خود در برنامه نباشد، علیه مصالح پرسپولیس اقدام نمی کند.
وی اضافه کرد: عملکرد این 26 هماهنگ کننده کاملا زیر نظر قرار دارد. جدا از اینکه نیروی انتظامی همه چیز را زیر نظر دارد. سیستم کنترل نامحسوس هم داریم. دو نفر برای هر سکو که از میان خود هواداران انتخاب شده اند و حتی اعضای باشگاه آنها را نمی شناسند.
فریدونی گفت: از هواداران تقاضا داریم چه در جهت تشویق این نفرات و چه در صورتی که انتقادی از آنها داشتند، یا حتی در مواردی که مسائل مشکوکی را از جانب دیگران دیدند، مراتب را به شکل مکتوب و مستند از طریق صندوق پستی 64663 – 19957 برای ما ارسال کنند.
رئیس کانون مشوقین پرسپولیس ادامه داد: بعد از سه بازی، کانون مشوقین تشکیل جلسه خواهد داد و همه این گزارش ها در کنار هم بررسی می شود. اگر مشوقی حائز شرایط مورد نظر باشگاه و هواداران نباشد، دیگر مشوق نخواهد بود.
فریدونی در پایان با اشاره به جلسه ای که فردا (چهارشنبه) قبل از بازی تشکیل می شود، گفت: این جلسه دو ساعت قبل از آغاز بازی با حضور سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه، برای انجام هماهنگی ها تشکیل خواهد شد و امیدواریم با توکل به خدا و با یاری هواداران سکوهایی نمونه را تشکیل دهیم.

sarbh
01-19-2012, 04:33 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/29/13901029000088_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا مس سرچشمه گفت: در فوتبال هیچ موقعیتی برای اینکه رقیب‌مان را دست کم بگیریم وجود ندارد. ‌کاملا مشخص است رقیب در هر جای جدول که باشد، نباید او را دست کم بگیریم و باید با تمرکز بالا و قدرت بیشتری کار کنیم.
وی اضافه کرد: مس سرچشمه در حال گذراندن امتحان مرگ و زندگی است و امیدهای آنها برای بقا ادامه دارد. به همین خاطر آنها طوری به زمین می‌آیند که از چنین بازی‌هایی امتیاز بگیرند. به تیم خودم تذکر دادم و از همین جا دوباره تذکر می‌دهم که هر بازی برای ما از حداکثر اهمیت برخوردار است.
دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا قبول دارید تیم‌تان مثل سال 85،‌ هم راحت گل می‌خورد و هم خوب گل می‌زند، گفت: شاید آن زمان به شکلی بود که ما راحت گل می‌خوردیم ولی وقتی گلی دریافت می‌شود و گلی به ثمر می‌رسد، تیم ما این کار را انجام می‌دهد. چیزی که ما می‌خواهیم این است که راحت گل بزنیم و سخت گل بخوریم. تا به حال به این خواسته نرسیدیم اما بازیکنانم روز به روز من را بیشتر می‌شناسند و کارهایشان را بهتر انجام می‌دهند.
خبرنگاری پرسید آیا ضعف خط دفاعی را قبول دارید که دنیزلی گفت این ضعف دفاعی نیست بلکه ضعف تیم ما است.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا با 16 تیمی شدن لیگ برتر موافق هستید یا خیر،‌گفت: فکر می‌کنم 18 تیم برای لیگ ایران مناسب باشد. لیگ ایران می‌تواند 16 یا 20 تیمی باشد اما 18 تیمی بهتر است.
دنیزلی در خصوص اینکه فاصله لیگ ایران با ترکیه را چقدر می‌بیند،‌ تصریح کرد: اگر از نظر لیگ‌های برتر دو کشور قیاس کنیم، می‌توانیم بگوییم لیگ ترکیه بهتر است، این تفاوت را بازیکنان خارجی لیگ ترکیه ایجاد می‌کنند اما من بین تیم‌های ملی دو کشور خیلی اختلاف نمی‌بینم.
وی افزود: به طور مثال فنرباغچه از تیم لیل فرانسه بازیکنی به نام ساو را جذب کرد که این بازیکن 15 میلیون یورو هزینه برداشت اما در لیگ ایران چنین نقل و انتقالاتی صورت نمی‌گیرد و شاید به خاطر همین بین لیگ‌های کشور فاصله است.
دنیزلی در خصوص اینکه با توجه به دو بازی گذشته فکر می‌کنید فردا چه تعداد تماشاگر به ورزشگاه بیاید، اظهار داشت: عدد دقیق را نمی‌دانم ولی از بازی اولی که در آزادی انجام داده بودیم تماشاگر بیشتری به ورزشگاه می‌آید. این مسئله قطعی است. هدف و کار ما این است که بیش از 50 هزار نفر را به ورزشگاه بیاوریم چون یکی از مهمترین قسمت‌های فوتبال تماشاگران و طرفداران آن هستند. وقتی زیباترین بازی دنیا در یک استادیوم بدون تماشاگر برگزار شود، لذت‌بخش نخواهد بود.
به گزارش فارس دنیزلی در پایان و در حالی که مصاحبه مطبوعاتی به پایان رسیده بود، در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در خصوص اینکه بازی‌های رئال را می‌پسندد یا بارسلونا، گفت: من بارسایی هستم و بارسلونا را بیشتر می‌پسندم.

sorna
01-20-2012, 07:21 PM
بازيکن پرسپوليس گفت: هدف ما قهرماني است و براي اين مهم تلاش مي‌کنيم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035433.jpg

محمد نوری پس از پیروزی 2 بر یک برابر مس سرچشمه گفت: خدا را شکر که پیروز شدیم. ۹۰ دقیقه حمله کردیم و هواداران هم تیم را حمایت کردند و سه امتیاز را گرفتیم. با این جمعیت زیادی که آمده بود اگر پیروز نمی‌شدیم دوباره هواداران با ما قهر می‌کردند. پرسپولیس بهتر شده است.

وی در مورد وضعیت این تیم در روزهای آینده گفت: می‌خواهیم فاصله خود را با صدر جدول کم کنیم و هدفمان هم قهرمانی است. سخت است اما برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنیم.

نوری در مورد اینکه خطای پنالتی روی او انجام شد یا نه تاکید کرد: خطای پنالتی کاملا واضح بود. قرار نیست بازیکن حریف من را از وسط نصف کند تا پنالتی گرفته شود. یک ضربه کوچک در محوطه جریمه پنالتی است. همین که داور به او کارت زرد نشان نداد معنایش آن است که خطایش خفیف بوده است. من آنقدر در برنامه‌های تلویزیونی کارشناسی داوری را دیدم که خودم کارشناس شدم.

وی عنوان کرد: پرسپولیس هرچه دارد از هواداران است و ما اگر در بازی‌های آینده هم یکدل و منسجم بازی کنیم پیروز می‌شویم. بازی برابر تیم‌هایی که ۱۱ نفره دفاع می‌کنند سخت است آنها برای تک امتیاز به میدان می‌آیند. مس سرچشمه برای پیروزی به ورزشگاه آزادی نیامده بود.

sorna
01-20-2012, 07:21 PM
کاپيتان پرسپوليس گفت: گل زودهنگام مس سرچشمه کار ما را دشوار کرد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036691.jpg
مهدی مهدوی‌کیا پس از پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل مس سرچشمه عنوان کرد: بازی سختی بود. با توجه به اینکه در دقایق اولیه گل خوردیم حریف عقب‌نشینی کرد و کار ما سخت‌تر شد.

وی افزود: آنها 90 دقیقه دفاع کردند اما ما سعی کردیم به نتیجه دلخواه برسیم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

مهدوی کیا در پاسخ به این سؤال که چرا سانتر‌های او امروز بلند نبود، گفت: توپ‌ها امروز بلند نمی‌‌رفت و این مشکل همه بازیکنان بود.

sarbh
01-28-2012, 07:32 PM
لبخند به تشویق‌ها و اخم به تنبیه‌ها/ خوب بازی کن و جریمه نشو!

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/18/13900818081737_PhotoA.jpg

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر در یک بازی انتقادآمیز برابر صنعت نفت آبادان به شکست 4 بر 2 تن داد تا مشخص شود ناکامی سرخ‌پوشان مقابل ملوان و حتی شهرداری تبریز فقط یک حادثه نبوده بلکه تلنگری است تا مصطفی دنیزلی باید برای حل مشکلات بیش از گذشته تلاش کند.
پس از اینکه پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان شکست خورد، محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از هم اندیشی در باشگاه تصمیم گرفت 10 درصد از قرارداد بازیکنان و 15 درصد از قرارداد میثاق معمارزاده، دروازه بان تیم که بدون شک در چند بازی گذشته نقش بسزایی در ناکامی های پرسپولیس داشت، کسر کند.
این تصمیم حتی مورد رضایت هواداران پرسپولیس نیز قرار گرفت چرا که آنها دوست ندارند تیمشان مقابل حریفان به راحتی ببازد. هواداران سال هاست که در کنار پرسپولیس زندگی کرده اند و بعضا بیش از برخی بازیکنان پرسپولیس جایگاه و اعتبار تیم را دوست دارند و پیشینه و ارزش پیراهن تیم را بهتر درک می کنند. آنها از جریمه ها پس از شکست برابر نفت آبادان استقبال کردند و این استقبال با حضورشان در محل تمرین روز جمعه پرسپولیسی ها که پشت درهای بسته برگزار شد کاملا مشهود بود چرا که آنها به برخی بازیکنان به شدت انتقاد کردند و خواهان برخورد با عاملان شکست در آبادان شدند.
بر خلاف نظر هواداران و پس از اعلام خبر کسر مبلغ قرارداد بازیکنان، مثل اینکه این اتفاق به میل برخی بازیکنان خوش نیامد و انتقادهایی به این تصمیم رویانیان گرفته شد. مهدی مهدوی کیا از جمله منتقدان این تصمیم بود و در همین زمینه اعلام کرد که در فوتبال اروپا اصلا اینگونه از اتفاق ها نمی افتد و فعالیت چند ساله اش در فوتبال آلمان چنین برخوردهایی را شاهد نبوده است.
برخی بازیکنان ناراحت کسر قرارداد خود شدند و این تصمیم را حرفه ای ندانستند، اما در فوتبال ایران، به ویژه در پرسپولیس در مسایل فنی و مالی اتفاق های رخ می دهد و پرداختن به این موارد گواهی می دهد که شرایط مدیریت در فوتبال کشور با سایر لیگ های حرفه ای جهان تفاوت دارد. در کاستی ها و ضعف ها عوامل متعددی دخیل هستند که اشاره ای کوتاه این سرفصل ها می تواند گویای بسیاری از ناگفته ها باشد.

*نبود کمیته فنی کارآمد و تعارض در تعاریف های واقعی این کمیته
در ایران همان طور که بسیاری از کارشناسان و بزرگان فوتبالی کشور به آن اذعان داشته اند، کمیته فنی دپارتمان "فرمالیته‌ای" بیش نیست. وقتی چنین کمیته ای فرمالیته(یا به قول برخی کشک) می شود، منطقی است که در فر‌آیند یک تیم شاهد کاستی ها، ضعف‌ها، مشکلات فنی و کم کاری ها باشیم.
در باشگاه های حرفه ای جهان قبل از آغاز مسابقات اعضای کمیته فنی ماموریت حساس خود را آغاز می کنند و با ارزیابی های دقیق، بازیکنان جدید را زیر ذره بین می برند و به باشگاه معرفی می کنند و با ارائه گزارش هایی از عملکرد بازیکنان نفراتی که مورد تائید نیستند را نیز به کادرفنی معرفی می کنند.
ارزیابی بازیکنان و کادرفنی و ارایه گزارش به مدیریت باشگاه از اصلی ترین وظایف کمیته فنی در باشگاه های حرفه ای فوتبال در دنیاست، اما آیا در باشگاه های داخلی کمیته های فنی بار چنین مسئولیتی را بر دوش می کشند؟ بدون شک پاسخ منفی است و در چنین وضعیتی که مدیریت خودش برای انتخاب بازیکنان، کادرفنی، پاداش ها و تنبیه دست به کار می شود!
کمیته فنی در فوتبال ایران که نام "فوتبال حرفه ای" را یدک می کشد بی معناست و به همین دلیل است که روی 2 برگ؛ قرارداد میلیونی با بازیکنان بسته می شود، بدون آن که اتفاق ها و فرآیندهای بعدی برای یک بازیکن یا مربی در نظر گرفته شود.

*رضایت بازیکنان به تشویق های سنتی و ناخرسندی از تنبیه های مشابه
بله؛ حق با برخی بازیکنان پرسپولیس است که می گویند در فوتبال حرفه ای اروپا چیزی به عنوان کسر قرارداد بازیکنان به دلیل شکست تیم در یک بازی معنا ندارد، اما نباید فراموش کرد در کنار این تنبیه های دستی یا به قولی سنتی، تشویق های سنتی نیز وجود دارد.
در فوتبال اروپا این طور نیست که با یک برد به بازیکنان سکه یا پاداش نقدی بدهند، چرا که همه چیز با ارزیابی های دقیق فنی در اول فصل به بازیکن اعلام شده و شرایط برای افرادی که در خدمت تیم هستند خیلی شفاف و روشن لحاظ شده اما نکته جالب اینجاست که بازیکنان این روزها تشویق ها را می پذیرند و مقابل تنبیه ها خم به ابرو می آورند.
برخی از همین بازیکنان اگر یک هفته پرداختی قراردادهایشان به تعویق افتد، در جمع خبرنگاران بسیاری از ناگفته‌ها را می گویند و انواع و اقسام مصاحبه ها را انجام می دهند و حتی بعضا نسبت به عدم دریافت پاداش ها نیز واکنش نشان می دهند، اما با کسر 10 درصدی قراردادشان، باشگاه را به رفتار غیر حرفه ای و آماتور متهم می کنند.
باید در این بین به عملکرد چند بازیکن پرسپولیس هم که با غیرت و تعصب خاصی در بازی های پرسپولیس به میدان می روند و سعی می کنند کمترین اشتباهات را مرتکب شوند نیز اشاره کرد که حتی مدیر عامل باشگاه تصمیم گرفته این بازیکنان را از جریمه گروهی معاف کند.
حضور در تیم های بزرگ همچون پرسپولیس مسئولیت سنگینی را بر دوش تک تک بازیکنان می گذارد بنابراین یک بازیکن باید در این چارت فوتبالی کشور تابع تصمیماتی باشد که مدیریت می گیرد. وقتی جریمه نقدی مورد تائید هواداران قرار می گیرد، خروجی آن این معنی را می دهد که تصمیم برای اشتباهات کشنده برخی بازیکنان از جمله دروازه بان پرسپولیس مورد استقبال آنها قرار گرفته است. آنها تنبیه سنتی را تائید کرده اند، همان طوری که بازیکنان با عقد قراردادهای سنتی پرسپولیسی شدند و با چند امضا مبلغ میلیونی گرفتند و خود را به میلیون ها هوادار معرفی کردند.

sarbh
01-28-2012, 07:42 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/07/13901007150028_PhotoA.jpg

آخرین تمرین قبل از بازی فردا مقابل ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز در ورزشگاه درفشی‌فر و پشت درهای بسته برگزار شد.
* علی پروین در تمرین امروز حضور پیدا کرد. وی در جلسه‌ای با دنیزلی شرکت کرد و در خصوص اتفاقات اخیر به بحث و گفت‌وگو پرداخت. در این جلسه در خصوص بازی مقابل ذوب‌آهن و استقلال بحث و تبادل‌نظر شد.
*‌ علی کریمی که کمی دچار مصدومیت است امروز در تمرینات گروهی و فشرده شرکت کرد و به تمرین پرداخت.
* محمد نوری به دلیل مصدومیت اختصاصی تمرین کرد. وی در میانه تمرین احساس درد داشت.
* ۲۰ هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و باز هم به دلیل عملکرد پرسپولیس در چند دیدار گذشته انتقادهایی داشتند.
* در تمرین امروز هاشمیان و ممدوتال غایب بودند.
* در بین هواداران پرسپولیس بحث حضور رویانیان در فدراسیون فوتبال تبدیل به سوژه‌ای اصلی شده بود و هرکدام از افراد نظر خود را بیان می‌کردند.

sarbh
01-28-2012, 08:07 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/01/13901101000082_PhotoA.jpg

پس از جریمه ۱۰ درصدی بازیکنان از سوی مدیرعامل باشگاه، محمد رویانیان در ابلاغیه‌ای به کمیته فنی از آنها خواست بازیکنان کم‌کار در دیدار مقابل ملوان و صنعت نفت آبادان شناسایی شوند تا درباره جرایم بازیکنان تصمیم نهایی گرفته شود.
این ابلاغ به دلیل آن است که مدیرعامل پرسپولیس قصد دارد برخی از بازیکنان که در دیدارهای گذشته کم‌کاری نکرده‌اند را از جریمه ۱۰درصدی معاف کند.

sarbh
01-28-2012, 08:25 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/07/13901107000027_PhotoA.jpg

دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: پس از بازی مقابل صنعت نفت، علی کریمی و نوری در صحنه‌ای دچار مصدومیت شدند. پس از اینکه روز گذشته به مداوای آنها پرداختیم، امروز این دو بازیکن تست شدند. کریمی در تمرینات گروهی شرکت کرد اما نوری احساس درد داشت.
وی افزود: با تلاش کادر پزشکی این دو بازیکن به بازی فردا مقابل ذوب آهن می‌رسند اما علیرضا محمد به دلیل اینکه هنوز دستش دچار کبودی و درد است، به بازی مقابل ذوب‌آهن نمی‌رسد. حضور این بازیکن در دیدار برابر استقلال نیز در پرده‌ای از ابهام است.

sarbh
01-28-2012, 08:31 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/29/13901029000088_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با ذوب آهن با اشاره به اینکه مهدی مهدوی کیا به عنوان کاپیتان به نشست خبری آمده گفت:‌ تازه این هفته باخبر شدم که کاپیتان‌ها هم باید به نشست خبری بیایند. از همین رو مهدوی‌کیا پاسخگوی سؤالات شما خواهد بود و از دفعات بعد ممکن است بازیکنان دیگری در خدمت شما باشند.
وی با اشاره به وضعیت تیمش عنوان کرد: این هفته را خوب پشت سر نگذاشتیم ولی این مسائل برای هر تیمی به وجود می‌آید. تنها نکته مهم این است که هر چه سریع‌تر از این وضعیت خارج شویم. پرسپولیس بزرگ است و جوی که این باخت برای تیم ما درست کرده را پشت سر می‌گذارد. ممکن است در یک سری روزها برنامه‌هایمان در زمین اجرا نشود و یا شانس نداشته باشیم.
دنیزلی در خصوص دیدار فردا گفت: ذوب آهن از تیم‌های باریشه فوتبال ما است و همیشه به رده‌های بالای جدول چشم دارد ولی ما می‌خواهیم خبر بازگشت لیگ را به طرفدارانمان بدهیم. می‌دانیم بازی سنگینی داریم اما اما برای پیروزی تلاش می‌کنیم.
وی در خصوص اینکه باشگاه بازیکنان پرسپولیس را جریمه کرد و این مسئله مورد مخالفت شما قرار گرفت،‌ گفت: امکان جلسه با رویانیان قبل از این تصمیم نبود ولی این نکته را باید در نظر داشت که همه برای موفقیت پرسپولیس تلاش می‌کنیم. بعد از بازی با ذوب آهن با هم می‌نشینیم و صحبت خواهیم کرد. در مورد پاداش و جریمه‌ها کل تیم باید یکسان بهره ببرند و اینکه یک بازیکن جریمه شود و یا پاداش بگیرد، بعد از جلسه با رویانیان مشخص می‌شود و مطمئنا سالم‌ترین تصمیم را خواهیم گرفت.
خبرنگاری پرسید ظاهرا صحبت‌های شما بعد از بازی با نفت آبادان در رختکن به بیرون درز پیدا کرده و شایعاتی در این مورد به وجود آمده است که دنیزلی در این خصوص گفت: روی شایعات حرکت نمی‌کنم چون می‌دانم در رختکن به بازیکنانم چه گفتم و بازیکنانم هم حرف‌های من را می‌دانند. اگر شما هم بخواهید بدانید چه گفته‌ام حرف‌هایم را منتقل می‌کنم اما اینکه شایعات از کجا نشات می‌گیرد را نمی‌دانم و روی احتمالات خبر دادن درست نیست. عکس این مورد هم وجود دارد. اگر کسی باشد که صحبت‌ها را به بیرون منتقل می‌کند، به زودی دیر یا زود مشخص می‌شود اما من هرگز راجع به این موضوع نه فکر کرده‌ام و نه احتمال داده‌ام.
دنیزلی در خصوص اینکه با توجه به عملکرد معمارزاده فردا چه کسی درون دروازه پرسپولیس قرار می‌گیرد، اظهار داشت: فردا می‌بینید چه کسی دروازه‌بان است. هر بازیکن شانس بازی کردنش مساوی است. معمارزاده روز بدشانسی را پشت سر گذاشت و ممکن است آن اتفاق سر هر دروازه‌بانی بیاید.
وی با سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه برای بازی با استقلال چه حربه‌ای دارید، گفت: اگر از امروز بخواهم در خصوص بازی با استقلال حرف بزنم یعنی دیدار با ذوب‌ آهن را نادیده گرفتم. به هیچ وجه در این مورد حرف نمی‌زنم و بعد از بازی با ذوب آهن فرصت برای صحبت در مورد آن دیدار زیاد است
دنیزلی در خصوص اینکه آیا مثل دو دیداری که به پیروزی رسیده‌اید می‌توانید از بازی با ذوب آهن این کار را انجام دهید، گفت: کار ما همین است. 5 بازی انجام دادیم که دو بازی در آزادی بود. ورزشگاه آزادی خانه ما است و آرزو می‌کنیم همه طرفداران و بازیکنان سربلند بیرون بیایند. ما فقط برای موفقیت خودمان کار می‌کنیم.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که با توجه به شرایط بد ذوب آهن چه نتیجه‌ای برای این بازی پیش بینی می‌کنید، گفت: امسال وضعیتی پیش نیامد که بتوانم بازی‌های ذوب آهن را آنالیز کنم و در این مدت بیشتر روی بازیکنانم و پرسپولیس تمرکز کردم. مقابل ما بازی‌های لیگ و آسیایی است و هدفم این است محیط سالم بسازم اما برای اینکه ذوب آهن را ببریم تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم.
یکی از خبرنگاران پرسید بعد از دیدار با شهرداری تبریز بازیکنان شما حرف از قهرمانی زدند و آیا بهتر نبود که شما آنها را توجیه می‌کردید که با توجه به فاصله زیاد با صدر جدول این صحبت‌ها را نکنند که دنیزلی در این خصوص گفت: اینکه بازیکنان من بعد از بازی با شهرداری چه گفته‌اند را نمی‌دانم اما اگر بازیکنانم حرف از قهرمانی زده‌اند به آنها تبریک می‌گویم. قهرمانی مال کسی است که فکر این موضوع را می‌کند. اینکه قهرمان شویم مهم نیست ولی بیان آن مهم است. روح قهرمانی برای مربی، بازیکن و طرفدار است و کسی که از این روح برخوردار نباشد، نمی‌تواند به آن برسد. ما هم در پرسپولیس برای همین موضوع کار می‌کنیم و از روز اول که آمدیم همه شرایط را می‌دانستیم.
وی در خصوص حضور مهرداد پولادی به عنوان بازیکن قرضی در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: با جلساتی که در باشگاه داشتیم به این موضوع رسیدیم که این بازیکن می‌تواند به ما کمک کند و روی او توافق کردیم. فیلم‌های این بازیکن را دیده‌ام و چون در بازی‌های آسیایی و لیگ باید برنامه ریزی کنیم از همین حالا برای فصل بعد کار می‌کنیم و اینکه چه بازیکنی در فصل بعد در تیم ما حضور دارد به عملکرد او در این مدت برمی‌گردد. از بازیکنانم می‌خواهم از این فرصت‌ها به نحو احسن استفاده کنم
سرمربی پرسپولیس در حالی که نشست مطبوعاتی به پایان رسیده بود به خبرنگاران گفت: در این چند روز در رسانه‌ها نظراتی بیان شد که چرا در کنفرانس آبادان شرکت نکردم باز هم می‌گویم برای بازی‌هایی که در تهران داریم مشکلی در نشست‌های خبری نخواهم داشت اما شرکت کردن در نشست‌های مطبوعاتی که بیرون از خانه بازی داریم، مشکل است و برنامه ما را بر هم می‌زند. در یکی از روزنامه‌ها مطرح شد دنیزلی خودش را بالاتر از لیگ ایران می‌داند اما اگر من چنین احساسی داشتم هرگز به ایران نمی‌آمدم.
دنیزلی افزود: خوشحالم در پرسپولیس هستم و استقبال طرفداران از من طوری بود که نتوانستم آنها را نادیده بگیرم. نه من بلکه هیچ مربی در دنیا وجود ندارد که خودش را بالاتر از لیگ ایران بداند. هر لیگی برای خود آن کشور در دنیای فوتبال مهمتر است. من تا به حال در ایران قهرمان نشده‌ام ولی در ترکیه به دفعات به این موضوع و مهم رسیده‌ام. حتی یک بار هم به ذهنم خطور نکرده که خودم را بالاتر بدانم و خطور نخواهد کرد. از این که در لیگ ایران و پرسپولیس کار می‌کنم خوشحالم و این را برای اطلاع آن رسانه‌ها گفتم.

sarbh
01-28-2012, 08:42 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/11/13901011162711_PhotoA.jpg

مهدی مهدوی‌کیا در نشست خبری پیش از دیدار فردا با ذوب آهن در خصوص انتقال اخبار پرسپولیس از رختکن به رسانه‌ها گفت: به این جا نیامده‌ام که در مورد مسائل حاشیه‌ای صحبت کنم اما همیشه این مسائل در فوتبال ما وجود داشته و صحبت‌هایی که در رختکن انجام می‌شود بلافاصله در اختیار مطبوعات قرار می‌گیرد. متاسفانه جند سال است که چه در فوتبال ملی و چه در فوتبال باشگاهی با این مسئله مواجه هستیم و امیدوارم هر چه سریع‌تر این مشکل حل شود.
وی در خصوص دیدار با ذوب آهن اظهار داشت: ذوب آهن همیشه یکی از بهترین تیم‌ها بوده و ساختار خودش را حفظ کرده است. امیدوارم بتوانیم از فرصت استفاده کرده و از این دیدار خانگی سربلند بیرون بیاییم و تا آنجا که می‌توانیم خودمان را بالا بکشیم.
کاپیتان پرسپولیس با اشاره به شکست مقابل نفت آبادان گفت: باید قبول کنیم در آبادان یکی از روزهای بد فوتبال را پشت سر گذاشتیم و گل‌هایی که خوردیم خیلی بد بود و از لحاظ روحی تیم ما را تضعیف کرد به خصوص اینکه گل‌های ابتدایی را در اوایل نیمه دریافت کردیم.
مهدوی‌کیا در خصوص اینکه چه درسی از شکست آبادان گرفتید، گفت: ما اصلا فرصت نکردیم که فکر کنیم و اگر بخواهیم به این باخت فکر کنیم، با توجه به فاصله کم بازی‌ها در بازی بعد دچار مشکل می‌شویم اما درس بزرگ این بود که در اوایل دو نیمه تمرکز کنیم و تمام سعی‌مان این است که بازی خوبی انجام دهیم و در سه چهار بازی آینده که خیلی هم فشرده است، به موفقیت برسیم.
وی در پایان با اشاره به صحبت‌های دنیزلی که بازیکن باید روح قهرمانی داشته باشد، گفت: امسال فاصله تیم ما با دیگر تیم‌ها در صدر جدول زیاد شد اما اگر به تاریخ برگردیم شاید قبول کنید زمانی بوده که 13-14 امتیاز از دیگر تیم‌ها عقب بودیم اما برگشتیم و قهرمان شدیم. حتی یک بار این مسئله برای دنیزلی هم اتفاق افتاد و هنوز 36 امتیاز باقی مانده و خیلی از تیم‌ها می‌توانند خود را بالا بکشند.

sarbh
01-28-2012, 08:54 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/07/13901107000028_PhotoA.jpg

محمد رضا زادمهر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: من در حال حاضر زیاد نزدیک باشگاه نیستم که بخواهم در خصوص پرسپولیس اظهار نظر کنم و سعی می‌کنم از طریق مطبوعات و تلویزیون اخبار را پیگیری کنم اما مسئولیت اول فنی در پرسپولیس دنیزلی است.
وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صنعت نفت عنوان کرد: درست است پرسپولیس در آبادان ۴ گل خورد اما به نظر من عملکردش چندان بد نبود. زدن ۲ گل در خانه حریف خوب است تنها مشکلی که پرسپولیس را آزار داد اشتباهات فردی بود و همین موضوع باعث شد شرایط نرمال نباشد. پس از بازی دنیزلی اظهارنظری منطقی داشت و گفت سرنوشت بازی را با فونیکه‌سی و معمارزاده مشخص کردند.
زادمهر درباره عملکرد معمارزاده خاطرنشان کرد:‌ معمارزاده دروازه‌بانی است که از لحاظ فیزیکی فاکتورهای خیلی خوبی دارد. او در مقطعی در فولاد و سایپا عملکرد بسیار خوبی داشت و حتی راهی تیم ملی شد اما اکنون نیاز به بازسازی روحی و روانی دارد تا به شرایط ایده‌آل برگردد. این هم به ظرافت کادر فنی برمی‌گردد تا با این بازیکن چگونه رفتار کنند.

sarbh
02-02-2012, 04:30 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/12/13901112000323_PhotoA.jpg

مصطفی امید قائمی در خصوص واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده و هفته آینده نیز جلسه دیگری تشکیل می‌شود. در خصوص واگذاری این شرکت‌ها باشگاه پرسپولیس مدلی را برای واگذاری ارائه کرده که در حال بررسی است و پس از موافقت سازمان خصوصی‌سازی سایر کارها انجام می شود.
مدیرعامل شرکت فرا بورس در خصوص این مسئله که آیا هواداران این باشگاه‌ها نیز می‌توانند در عرضه شرکت کنند گفت: باشگاه پرسپولیس کانون هواداران را تشکیل داده که این کانون می‌تواند در عرضه نقش داشته باشد.

sarbh
02-02-2012, 04:56 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/12/13901112000322_PhotoA.jpg

محمد رویانیان ساعتی پیش در اردوی پرسپولیس حاضر شد و قبل از عزیمت تیم به سمت ورزشگاه آزادی دقایقی برای آنها صحبت کرد.
رویانیان به بازیکنان پرسپولیس گفت: دوست دارم در زمین برای پیروزی و موفقیت با تمام توان بجنگید. هواداران از ۴ شکست قبلی در دربی دلگیر و ناراحتند و امیدوارم امروز با پیروزی دل آنها را به دست بیاورید.
وی ادامه داد: شک ندارم شما پتانسیل بالایی دارید و می‌توانید نتیجه دلخواه را به دست بیاورید. در تیم ما بازیکنانی مثل علی کریمی، چند ملی‌پوش و بازیکنان خوش تکنیک می‌توان نتیجه را تغییر بدهند امیدوارم با پیروزی از میدان خارج شویم.

3adegh
02-02-2012, 07:47 PM
تبریک تبریک به همه پرسپولیسی ها :wow:
:dast5::490gy9c76::eyval::eyval::dast5::3333::3333 ::b tash::b tash:

sarbh
02-06-2012, 05:04 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/24/13901024000117_PhotoA.jpg

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حضور پرقدرت در لیگ قهرمانان آسیا و رفع مشکلات پیش رو ستادی آسیایی را با حضور مسئولان تشکیل داده‌اند و قرار است تا قبل از شروع مسابقات هر هفته 2 جلسه داشته باشند.
همچنین لیست پرسپولیس برای ارسال به سفارت عربستان برای دریافت ویزا برای بازی مقابل الهلال عربستان آماده شده است. این دیدار 16 یا 17 اسفند برگزار می‌شود.
* مسئولان باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفتند قرارداد سومدیک دستیار استیلی که دنیزلی او را نخواست را فسخ کنند. این مربی پیشنهادهای جدید باشگاه را نپذیرفته است.
* پرسپولیس بعد از بازی با صبا در هفته بیست و ششم که 26 بهمن بازی برگزار می‌شود در تعطیلات 12 روزه لیگ با تشخیص دنیزلی تنها 2 روز به استراحت می‌پردازد و سپس تمرینات خود را دنبال می‌کند.
* میثم بائو هافبک شهرداری تبریز امروز در ورزشگاه درفشی‌فر حضور پیدا کرد و پس از حضور در کلینیک باشگاه دقایقی با بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس به خوش و بش پرداخت. بائو مصدوم است و تمرینات خود را در کلینیک باشگاه پرسپولیس دنبال می‌کند.
* ناصر صادقی مترجم دنیزلی که در کنار وی در چند سال اخیر حضور دارد در خصوص مشکلاتش در باشگاه پرسپولیس گفت: نقش من در باشگاه مشخص است. بارها بازی استقلال را قبل از دربی 74 آنالیز کردم و حتی 2 بار دنیزلی در جمع بازیکنان از من تشکر کرد اما نمی‌دانم مسئولان باشگاه چه فکری درباره من می‌کنند. چند روز صبر می‌کنم و چون نمی‌خواهم سربار باشم اگر اتفاقی رخ ندهد و احساس کنم مشکلاتی است، می‌روم. سابقه حضور در ترکیه را دارم و رابطه‌ام با دنیزلی خوب است اما باشگاه مرا نمی‌شناسد و به همین دلیل متاسفانه رفتار خوبی با من ندارد.
* با تصمیم مصطفی دنیزلی تعدادی از بازیکنان جوان پرسپولیس که در کنار این تیم تمرین می‌کردند، به تیم‌های پایه منتقل شدند. دنیزلی دستور داده این بازیکنان با توجه به اینکه نظر او را جلب نکردند و باید تمرینات خلوت‌تر شود این تصمیم را گرفته است.

sarbh
02-06-2012, 05:21 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/25/412031_PhotoA.jpg

قاسم عبیات یکی از طرفداران پرسپولیس در اهواز پس از گل سوم این تیم مقابل استقلال بر اثر هیجان زیاد دچار حمله قلبی شد و بلافاصله به بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) این شهر انتقال یافت اما تلاش پزشکان نتیجه‌ای نداشت و این هوادار 23ساله پس از حمله قلبی، دچار سکته مغزی شد و شب گذشته درگذشت.
وی از طرفداران متعصب پرسپولیس بود که به علت مشکلات مالی امکان اعزام او به بیمارستان‌های تهران فراهم نشد.
گفتنی است زمانی فوت این هوادار گزارش شد که دوربین برنامه 90 پس از ضبط تصاویر برای پخش از برنامه امشب بیمارستان را ترک کرده بود.

sarbh
02-06-2012, 05:30 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/04/13901004182202_PhotoA.jpg

آخرین تمرین پرسپولیس قبل از رویارویی با فجرسپاسی شیراز از ساعت ۱۱ امروز در ورزشگاه درفشی‌فر پشت درهای بسته برگزار شد.

* در این تمرین ابتدا دنیزلی دقایقی در خصوص بازی با فجرسپاسی برای بازیکنان توضیحاتی داد.

* علی کریمی با اجازه پزشکان پا به توپ شد و در تمرینات گروهی شرکت کرد. او مشکلی برای بازی فردا ندارد.

* با توجه به اقدامات انجام شده کارت حضور زادمهر سرپرست جدید پرسپولیس برای نشستن روی نیمکت آماده شد و او می‌تواند از بازی فردا همراه پرسپولیسی‌ها باشد.

* مهرداد پولادی برنامه ویژه تمرینی را از دنیزلی گرفت تا خود را برای لیگ قهرمانان آسیا آماده کند. او تنها می‌تواند در 6 دیدار لیگ قهرمانان برای پرسپولیس بازی کند.

* علیرضا محمد و اولادی که در بازی فردا حضور ندارند قرار شد اختصاصی به تمرین بپردازد.

* بازیکنان پس از تمرین برای تشکیل اردو راهی هتل شدند.

* علی کریمی، نصرتی و پولادی با دستور دنیزلی 15 دقیقه بیشتر از سایرین تمرین کردند.
تیم‌های پرسپولیس و فجرسپاسی ساعت ۱۷ فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

sarbh
02-06-2012, 05:40 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/17/13901117000204_PhotoA.jpg

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با فجر سپاسی، با اشاره به صحبتش پس از بازی با استقلال مبنی بر اینکه پیروزی مقابل رقیب دیرینه نوعی معجزه بود و آیا این برد فقط متعلق به او بود یا خیر گفت: نگفتم معجزه بود. از من پرسیده شد که معجزه بود و من جواب دادم مخلوطی از واقعیت و معجزه اتفاق افتاد. فوتبال یک کار تیمی است که همه افراد چه در موفقیت و چه در عدم موفقیت در آن سهم دارند. سهم هر شخص محفوظ است و من هم به اندازه دیگران سهم دارم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا به بازیکنانتان گفته‌اید دیگر در مورد دربی صحبت نکنند گفت: نگفتم حرفی نزنند، اما از آنها خواستم بازی با استقلال را فراموش کنند چون در فوتبال نباید از گذشته حرف زد، بلکه باید در مورد آینده فکر کنیم.
در ادامه خبرنگاری گفت به شما تبریک نمی‌گویم، چون استقلالی هستم که دنیزلی با خنده گفت: زیبایی فوتبال همین است! چیزی که من را خوشحال کرد این بود که به هنگام برگشت از استادیوم، طرفداران استقلال و پرسپولیس پرچم‌هایشان را تکان می‌دادند و این باعث خوشحالی من بود.
سرمربی پرسپولیس با اشاره به اینکه قوی بودن دو تیم مطرح پایتخت باعث قدرت فوتبال ایران می‌شود گفت: نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان مثل ایتالیا و انگلستان، تیم‌هایی حضور دارند که در تیم ملی تأثیرگذار هستند و کیفیت بازی آنها در تیم ملی اثرگذار است. در همه جای دنیا بازیکنانی که تازه فوتبال خود را شروع می‌کنند دوست دارند به تیم‌های بزرگ برسند و در ایران هم همه دوست دارند در استقلال و پرسپولیس بازی کنند و به تیم ملی نزدیک شوند ولی به هیچ وجه نباید از بازیکنان تیم‌های دیگر چشم‌پوشی کرد. بازیکنان استقلال و پرسپولیس هم نسبت به تیم‌های دیگر مزیت بیشتری دارند.
دنیزلی اضافه کرد: در باشگاه‌های ایرانی، کارهای زیادی باید انجام شود. من همانقدر که مردم ایران را دوست دارم، حاضرم تجربه‌ام را در اختیار آنها بگذارم. هیچکس نمی‌گوید که من تجربه دارم و بیایید از آن استفاده کنید بلکه باید به سراغ شخص رفت و از او درخواست کرد.
وی در خصوص اینکه از سوی فدراسیون فوتبال ترکیه برای ریاست آن به وی پیشنهاد شده گفت: ترکیه چنین درخواستی از من کرده ولی من چنین خواسته‌ای ندارم. قبل از اینکه به ایران بیایم چند مورد تلفن شده بود ولی چنین نیتی نخواهم داشت.
سرمربی پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون ایمون ‌زاید مطرح شده و اینکه او به بازی این مهاجم علاقه‌ای نداشته گفت: اول یک مورد می‌گویم و بعد قضاوت کنید. اگر این شایعه‌ای که مطرح شده صحت داشت، آیا من در مهم‌ترین بازی فصل او را بازی می‌دادم یا یک بازیکن دیگر را به زمین می‌فرستادم؟
دنیزلی با خنده گفت: این موضوعی که گفتید شایعه است. می‌خواهم توضیحی بدهم، هم در ترکیه و هم در ایران خیلی مصاحبه‌ اختصاصی انجام نمی‌دهم. اگر روزی مصاحبه اختصاصی کنم شما خبردار خواهید شد. تمام صحبت‌های من در نشست‌های خبری است. اگر تمایل داشته باشید، حاضرم تا 40 دقیقه بیشتر اینجا بمانم و جواب بدهم اما دوست دارم نظراتم را در اختیار همه رسانه‌ها بگذارم نه یک رسانه خاص.
دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا از وضعیت و روند تیمی‌تان رضایت دارید یا خیر خاطرنشان کرد: از وضعیت تیم راضی هستم ولی این مسأله به تنهایی من را تأمین نمی‌کند و همیشه بهتر از آن وجود دارد. یکی از مزیت‌هایی که در حال حاضر داریم این است که از نظر بدنی نسبت به سایر رقیب‌هایمان در دقایق پایانی پیشی می‌گیریم. بازی با استقلال تمام شد و بازی با فجر مهم است به همین خاطر مجبور هستیم شرایط خوبمان را حفظ کنیم.
وی در خصوص بازی فردا با فجر سپاسی گفت: می‌دانم که این تیم یکی از دونده‌ترین تیم‌های ایران است. من بر این باورم که جایگاه این تیم در جدول اینجا نیست و بازی سختی مقابل فجر داریم.
سرمربی پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون جذب مهرزاد معدنچی شنیده می‌شود گفت: در حال حاضر برای لیگ قهرمانان آسیا فقط انتقال پولادی قطعی شده ولی بازیکنان دیگری هستند که پیگیری جذب آنها هستیم. معدنچی بازیکن گذشته پرسپولیس است که او را می‌شناسم ولی تا بخواهد به شرایط قبلی برگردد یا اواسط بازی‌های آسیایی است یا این مسابقات تمام شده و حدود یک و نیم ماه طول می‌کشد که به شرایط عادی برگردد.
در این لحظه دنیزلی از آن خبرنگار پرسید: این مسئله را از کجا شنیده‌اید که خبرنگار گفت: روزنامه‌ها نوشته بودند و سرمربی پرسپولیس تنها خندید.
به گزارش فارس دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا برای جذب گردان با ذوب‌آهن وارد مذاکره شده‌اید گفت: اگر تماسی با آنها گرفته شده برای فصل بعد بوده و مربوط به امسال نیست. چند بازیکن را برای فصل آینده زیر نظر گرفته‌ایم که ممکن است به تیم ما بیایند و ممکن است نیایند ولی مجبور هستیم به گزینه‌های زیادی فکر کنیم.
وی در خصوص اینکه با معمارزاده و هوشیار در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا می‌کنید گفت: همینطور است.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که آیا انتظار طرفداران از این تیم واقع‌بینانه است یا خیر گفت: انتظارات طرفداران را می‌دانیم و بین انتظارات آنها و ما فاصله زیادی نیست. تیم بسیار خوبی داریم و بازدهی آنها هر روز بیشتر می‌شود و در پی این هستیم که شخصیت تیم را بالاتر ببریم. رفته رفته نشانه‌های تیم خوب شدن را به همه نشان خواهیم داد.
دنیزلی در خصوص اینکه آیا در بازی فردا غرور شما را فرا نمی‌گیرد و همان بلای دربی که بر سر استقلال آمد بر سر شما نمی‌آید گفت: اینها را به بازیکنانم گفته‌ام و با تیمم صحبت کردم. اگر می‌خواهیم راه درست را برویم نباید واقعیت را فراموش کنیم. بازیکنان من باید بدانند حداقل به اندازه رقیب خود در زمین بدوند. آن زمان است که کیفیت ما خودش را نشان می‌دهد. اگر بگوییم خوب هستیم همه چیز درست نمی‌شود. من آزادی عمل را به بازیکنانم می‌دهم و این را هم برای فوتبال تیمم استفاده می‌کنم.
وی در خصوص آخرین شرایط کریمی گفت: وضعیت او امشب مشخص می‌شود، چون پای او ضربه خورده و کمی دچار خونریزی شده است.
خبرنگاری پرسید: آیا شما می‌توانید پس از سال‌ها که تابوی شکست مقابل استقلال را شکستید در آسیا هم پرسپولیس را موفق کنید گفت: زمانی که به آسیا می‌رویم تیم از نظر فنی و بدنی باید در بهترین حالت باشد. اگر هدف تیمی بزرگ نباشد کارهایی که انجام می‌دهد لذت‌بخش نیست. توانستیم این روند که در چهار بازی مقابل استقلال شکست بخوریم را بشکنیم و حالا به فکر ادامه راه هستیم.
دنیزلی در خصوص اینکه آیا می‌توانید پرسپولیس را به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسانید گفت: این قول را هیچکسی نمی‌تواند بدهد ولی هدف ما این است. سه روز قبل همه دیدیدم که در فوتبال چه اتفاقاتی می‌افتد و این مسأله را نباید فراموش کنیم.
یکی از خبرنگاران در خصوص اینکه آیا منع دروازه‌بان خارجی در لیگ ما باعث پیشرفت می‌شود یا خیر گفت: اگر قرار است بازیکن خارجی به ایران نیاید باید نقل و انتقال همه منع شود. کسی که این تصمیم را گرفته پیغام می‌دهد که همه گلرهای ما خوب هستند ولی در بقیه پست‌ها نیاز به بازیکنان خارجی داریم.
دنیزلی اضافه کرد: فوتبال رشته‌ای است که با دیدن و تمرین کردن بهبود پیدا می‌کند، اگر می‌خواهیم گلر خوبی باشیم باید کار یک دروازه‌بان را ببینیم و دنبال کنیم. آمدن گلر خارجی به ایران نکته منفی نیست و باعث پیشرفت می‌شود. جوانان ایرانی می‌توانند مثل مهدوی‌کیا، کریمی و نکونام یک دروازه‌بان ایرانی را هم به عنوان الگوی خود انتخاب کنند. اینکه الگوی خوبی باشیم مهم است و اصلیت که مربوط به ترکیه، ایتالیا و یا ایران مهم نیست
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه تعدادی از جوانان را از تمرینات این تیم کنار گذاشته گفت: دفعه گذشته که ایران را ترک کردم ستاره‌هایی را به فوتبال ایران تحویل دادم که همه در لیگ ما می‌درخشند. من کسی هستم که به جوانان اعتقاد دارم . اگر بازیکن جوانی را می‌دیدم که در حدی باشد که می‌تواند به ما کمک کند او را انتخاب می کردم. من نباید آنها را بخواهم، آنها باید به من نشان دهند که می‌توانند در این تیم بازی کنند یا خیر. در حال حاضر روی اسم حسین کنعانی کار می‌کنم که می‌تواند به پرسپولیس کمک کند.
دنیزلی در خصوص اینکه این تیم نیاز به جذب دروازه‌بان خوب دارد و حتی رویانیان اعلام کرده پرسپولیس یک مهاجم تمام کننده خوب هم می‌خواهد گفت: در این مورد امشب با رویانیان جلسه دارم و فعلا نمی‌خواهم بیشتر از این در مورد آن صحبت کنم.

Mohamad
02-13-2012, 10:31 PM
محمد رویانیان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقه‌ای ندارم. قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران مانده‌ام. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.

وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.

رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که چندی پیش از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کرده‌ام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمی‌خواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول می‌دهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

mehraboOon
02-20-2012, 06:39 PM
تمرین پرسپولیسی ها (گزارش تصویری)

سایت باشگاه پرسپولیس منتشر کرد:

http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/12/1/210028_644.jpg

http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/12/1/210029_189.jpg

http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/12/1/210030_121.jpg

http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/12/1/210031_655.jpg

http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/12/1/210032_680.jpg

sorna
05-29-2012, 06:20 PM
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اسامي 10 بازيکن مدنظرش براي فصل آينده را اعلام کرد که نام وحيد هاشميان، شيث رضايي، محمد نصرتي، مهرداد اولادي، حسين بادامکي و مازيار زارع در بين آنها وجود ندارد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033993.jpg

به گزارش خبرگزاري مهر، باشگاه پرسپوليس اسامي 10 بازيکن از فهرست فصل گذشته را که از سوي مصطفي دنيزلي براي حضور در تيم سال آينده پرسپوليس انتخاب شده‌‍اند، را اعلام کرد.

بنابر اعلام مصطفي دنيزلي به باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي‌کيا، علي کريمي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميدرضا علي عسگري، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، هادي نوروزي، مهرداد پولادي و ايمون زايد، 10 بازيکني هستند که براي سال آينده مورد تائيد کادر فني تيم قرار گرفته اند.

براساس اعلام سايت باشگاه پرسپوليس اسامي بازيکنان جديد پرسپوليس نيز در روزهاي آينده از سوي باشگاه اعلام خواهد شد.

در فهرستي که از سوي باشگاه اعلام شده است نام بازيکناني چون وحيد هاشميان، جواد کاظميان، مهرداد اولادي، شيث رضايي ، محمدي نصرتي، حسين بادامکي، مازيار زارع، آسيمرو آودوکيچ ، سامان آقازماني، ميثاق معمارزاده و ... ديده نمي شود تا سونامي بزرگ در پرسپوليس رخ دهد.

البته اين فهرست هنوز قطعي نيست و اين احتمال را بايد داد که از جمع بازيکنان فصل گذشته برخي به فهرست فصل آينده اضافه شوند.

sorna
05-29-2012, 11:15 PM
تيم پرسپوليس تهران در ليگ يازدهم با ضعف هايي بسياري مواجه بوده است از اين رو مسئولان اين تيم براي رفع نقاط منفي پرسپوليس در خط حمله به دنبال جذب بهمن طهماسبي مهاجم تيم آلومينيوم هرمزگان هستند.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026316.jpg

بهمن طهماسبي در تيم آلومينيوم هرمزگان بسيار خوش درخشيده است و موفق به کسب عنوان آقاي گلي رقابت هاي ليگ آزادگان شده است از طرفي مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس نيز در صدد جذب بازيکنان با کيفيت هستند از اين رو قصد جذب طهماسبي و بهره بردن از طهماسبي در خط حمله خود هستند.

گفتني است، طبق اطلاعات ما که از يک منبع موثق حاصل شده است زارع قائم مقام باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن صحبت مختصري در خصوص حضور وي در ليگ دوازدهم براي پرسپوليس انجام داده است. اما نکته قابل توجه اينجاست که اگر طهماسبي جزو سهميه ليگ برتري محسوب نشود.

در اين صورت پيشنهاد مسئولان پرسپوليس شکل جدي تر و رسمي تر به خود خواهد گرفت.

شايان ذکر است، با توجه به شرايط نامساعدي که در باشگاه آلومينيوم هرمزگان وجود دارد در صورت فراهم شدن زمينه ي حضور به احتمال فراوان طهماسبي فصل بعد قرمز پوش خواهد شد.

sorna
05-29-2012, 11:27 PM
کدام بازيکنان از استقلال مي‌روند؟
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000527.jpg

باشگاه پرسپوليس امروز در اقدامي جالب نام بازيکنان مازاد خود را اعلام کرد. اين مهم‌ترين خبر امروز فوتبال ايران است که همه چيز را تحت تاثير خود قرار داد. اما در شرايطي که پرسپوليس روزهاي پرخبري رامي‌گذراند در استقلال همه در ا نتظار آغاز به کار امير قلعه‌نويي هستند.

مربي موفق و پرسر و صداي آبي‌ها که در بين بازيکنان مخالفان و موافقان خود را دارد. از بين بازيکنان مشهور فعلي سه نفر بيشتر از همه آينده‌شان با قلعه‌نويي ناروشن به نظر مي‌رسد. اول مجتبي جباري دوم مهدي رحمتي و آندرانيک تيموريان.

اين در حالي است که قلعه‌نويي حتما ليست مازاد خود را هم دارد. اينکه امير چه تصميمي براي اين بازيکنان خواهد گرفت نکته مهمي است. شما هم مي‌توانيد در اين زمينه با او همفکري کنيد. آيا بايد نسبت به مثلا جباري بي‌رحم باشد يا همکاري مجدد اين دو در آينده محتمل است؟ آيا امير نبايد رحمتي يا جباري را که ممکن است به پرسپوليس بروند حفظ کند؟

sorna
05-29-2012, 11:30 PM
مسئولان باشگاه پرسپوليس با وينگادا سرمربي سابق پرتغالي اين تيم به توافق رسيدند تا در ازاي پرداخت 300 هزار دلار پرونده شکايت او با قرمزپوشان بسته شود.

از همين رو مسئولان حقوقي باشگاه پرسپوليس روز گذشته اين تفاهم‌نامه را که قبلا به صورت تلفني توافق شده بود، به پرتغال براي امضاي وينگادا ارسال کردند. در صورتي که وينگادا اين توافق‌نامه را امضاء‌ کند باشگاه پرسپوليس 300 هزار دلار به حساب او واريز خواهد کرد.

*پس از مشکلاتي که بين رويانيان و پروين پيش آمد، قرار است در جلسه‌اي ظرف 2 روز آينده مديرعامل پرسپوليس و مدير راهبردي قرمزپوشان در کنار يکديگر بنشينند و براي رفع سوء تفاهمات و کدورت‌ها با همديگر گفت و گو کنند.

sorna
05-30-2012, 06:28 PM
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوب‌آهن با عقد قرارداد 2 ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00025837.jpg

پس از صحبت‌هاي نهايي بين محمد قاضي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و مسئولان باشگاه پرسپوليس بالاخره اين بازيکن با عقد قراردادي 2 ساله به جمع قرمزپوشان پيوست. قاضي دقايق ديگر با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.

اين اولين صيد رويانيان است.

sorna
05-31-2012, 12:02 AM
مهاجم جديد تيم پرسپوليس گفت: شايعات درباره مبلغ قراردادم با پرسپوليس زياد است، اما لطفا شما زياد توجه نکنيد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00025838.jpg

محمد قاضي پس از پيوستن رسمي به پرسپوليس اظهار داشت: بالاخره همه در جريان هستند که پرسپوليس تيم بزرگ و ريشه‌داري است و من هم آمده‌ام تا به اندازه خودم به اين تيم خدمت کنم تا دل هواداران شاد شود.

وي افزود: تجربه بازي در تيم‌هاي پر طرفدار را دارم اما قبول دارم که طرفداران پرسپوليس خيلي بيشتر از تيم‌هاي ديگر هستند. به همين دليل بايد سعي و تلاش خودم را چندين برابر کنم تا بتوانم در خط حمله پرسپوليس مؤثر و مفيد باشد. پرسپوليس بازيکنان خوبي دارد که خوشحالم با تک تک آنها همبازي مي‌شوم.

وي درباره نگراني باشگاه پرسپوليس از مصدوميتش نيز گفت: خوشبختانه شرايطم خوب است و زير نظر پزشکان تيم ملي در حال بهبودي هستم. تمام تلاش خودم را مي‌کنم که به بازي مقابل قطر برسم که اميدوارم اين اتفاق بيفتد اما نگراني وجود ندارد. جا دارد همين جا از اعتماد کادر فني و مسئولان پرسپوليس تشکر ويژه‌اي داشته باشم.

قاضي درباره حضور ايمون زايد در خط حمله پرسپوليس و رقابت با او نيز گفت: من براي خودم در پرسپوليس هدفگذاري کردم. هدف من نتيجه گرفتن پرسپوليس است و هيچ فرقي ندارد چه فردي به ميدان برود. مهم اين است که دل ميليون‌ها هوادار پرسپوليس شاد شود و مردم از فوتبال خوب پرسپوليس لذت ببرند. باز هم مي‌گويم مهم نيست چه کسي بازي کند، مهم سربلندي پرسپوليس است.

قاضي درباره شايعه مبلغ قرارداد ميلياردي‌اش با باشگاه پرسپوليس نيز گفت: خيلي شايعات در چند روز اخير درباره مبلغ قرارداد من با پرسپوليس اعلام شده که لطفا به اين مسائل توجهي نکنيد. از اين حرف‌ها زياد مي‌زنند.

قاضي در پايان تاکيد کرد: اميدوار هستم که سال خوبي را با پرسپوليس پشت سر بگذارم. سعي مي‌کنم از بهترين تجاربم براي کمک به اين تيم استفاده کنم. خوشبختانه پرسپوليس مربي خوبي مثل دنيزلي دارد که افکارش حرفه‌اي است. با توجه به اينکه پرسپوليس هوادارانش در فصل جاري چشم‌انتظار نتايج اين تيم هستند من هم سعي مي‌کنم به نوبه خودم يک مهره مؤثر براي اين تيم باشم. البته کار سخت است ولي آمدم تا به پرسپوليس کمک کنم.