توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک هواداران استقلال
sarbh
12-31-2011, 01:17 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/15/13900915162957_PhotoA.jpg
پرویز مظلومی پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل شهرداری و صعود به فینال جام حذفی در نشست خبری گفت: قبل از هر چیز به بازیکنان و هواداران تیمم تبریک میگویم که زحماتشان به بار نشست و توانستیم به فینال صعود کنیم و در آستانه کسب یک جام هستیم.
وی افزود: موقعیتهای زیادی خلق کردیم اما متأسفانه تنها یک گل به ثمر رساندیم و باید روی این مسئله بیشتر کار کنیم تا ضرباتمان به گل تبدیل شود. آنها بازی جوانمردانهای انجام دادند و با توجه به اینکه در ورزشگاه آزادی بازی کردن کار بسیار سختی است بازی خوبی ارائه کردند ولی تحت تأثیر تاکتیک تیمی ما قرار داشتند. ما به آنها خسته نباشید میگوییم.
مظلومی تاکید کرد: منتظر هستیم تا ببینیم قرعه کشی به چه شکلی خواهد بود و آیا در تهران بازی میکنیم یا در یک زمین بیطرف. حتما شاهین بوشهر استحقاق آن را داشته که به فینال رسیده و حتی اگر این بازی در تهران هم برگزار شود برای ما سخت خواهد بود. ما در لیگ در دقایق پایانی این تیم را شکست داده بودیم. فعلا تمام تمرکز تیم ما برای بازی با سپاهان در هفته آینده خواهد بود و میخواهیم در جام حذفی به هواداران هدیه بدهیم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه بازیکن جدیدی جذب این تیم شده گفت: او یک بازیکن خوب است و امیدواریم جانشین خوبی برای مجیدی باشد. ضمن آنکه خسرو حیدری و میلاد میداودی هم بازیکنانی هستند که میتوانند به ما کمک کنند و امروز تنها با ۱۵ نفر به زمین آمدیم. در هر صورت به فکر جذب یکی دو بازیکن دیگر هستیم تا تیممان را تقویت کنیم.
مظلومی در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه پرسپولیس دنیزلی را آورده تا استقلال را شکست دهد گفت: امیدوارم دنیزلی بتواند کارهایی انجام دهد که پرسپولیس تقویت شود و ما هم بتوانیم یک پرسپولیس قوی را شکست دهیم.
این مربی در خصوص اینکه مجید بصیرت در جایگاه ویژه حضور داشت و بازی استقلال را تماشا می کرد گفت: بازی قبل هم آمده بودند و هر مربی برای خودش برنامه ریزی میکند. شما مطمئن باشید برنامه ما در بازی با سپاهان با برنامه بازی امروز کاملا فرق خواهد کرد.
مظلومی همچنین در پایان نشست در گفتوگو با دوربینهای تلویزیونی در پاسخ سؤالی در مورد اردوی تیم ملی ایران گفت: به خاطر یک بازی تشریفاتی با قطر ۱۲ روز میخواهیم بازیکنان را به اردو ببریم و سپس هر ۴ روز به ۴ روز بازی برگزار کنیم. استقلال با این وضعیت نیاز به تقویت دارد. ما ۱۵ بازیکن فقط داریم اما باز هم میگویم تابع تصمیمات مسئولان فدراسیون فوتبال هستیم.
مظلومی درباره مجیدی گفت: شب گذشته ۴۰دقیقه با مجیدی حرف زدم. ایشان گفت حرف های من سوء تعبیر شده است. ما برای رفتن مجیدی زمانی طولانی با او کلنجار رفتیم اما فرهاد را هیچ وقت فراموش نمیکنیم. نباید درباره او جوسازی شود که به خاطر پول رفته، فرهاد به خاطر دخترش رفته است و برای او آرزوی موفقیت میکنیم.
sarbh
12-31-2011, 01:18 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/23/13900723121257_PhotoA.jpg
منصور پورحیدری پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر شهرداری یاسوج گفت: از بازی استقلال زیاد راضی نیستم. این نظر شخصی من است و مسئول فنی تیم مظلومی است با این حال معتقدم آنچه باید انجام میشد انجام نشد زیرا یک گل در جام حذفی امنیت ندارد. شهرداری تیم خوب و دوندهای است و خیلی هم خوب تلاش کرد و برنامه داشت و در نهایت این بازی یک بر صفر تمام شد.
سرپرست تیم استقلال در مورد غیبت فرهاد مجیدی و تأثیر آن بر بازی استقلال گفت: نبودن فرهاد عامل این مسئله نبود هر چند ما در کل امروز 16 نفر بودیم اما میتوانستیم بهتر بازی کنیم.
پورحیدری در مورد شهرداری یاسوج گفت: امیدوارم مسئولان آن استان ورزشگاهی مناسب برای تیم شهرشان تدارک ببینند. مردم آنجا علاقمند هستند تا در صورتی که شهرداری یاسوج صعود کرد بتواند در آن شهر بازیهایش را انجام دهد.
sarbh
12-31-2011, 01:24 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/27/13900927104956_PhotoA.jpg
آندرانیک تیموریان پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل شهرداری یاسوج گفت: در جام حذفی مهم نیست که با یک گل یا چند گل صعود کنیم بلکه مهم این است که پیروز شویم. خوشبختانه در بازی امروز این اتفاق رخ داد و خوشحال هستم به فینال مسابقات جام حذفی راه پیدا کردیم.
وی گفت: میدانیم شاهین بوشهر به فینال مسابقات راه پیدا کرده و با وجود اینکه این مسابقه را بازی سختی میدانم اما به هواداران قول میدهم که در جام حذفی قهرمان شویم.
تیموریان با تاکید بر اینکه مسابقه آینده تیمش در لیگ برتر بازی سخت و دشواری خواهد بود گفت: در این هفته باید در لیگ بازی سنگینی را پشت سر بگذاریم و امیدوارم هواداران استقلال برای تشویق تیم به ورزشگاه بیایند چرا که سپاهان مدعی عنوان قهرمانی است و با مربی جدید خود نتایج خوبی کسب کرده است.
وی افزود: متاسفانه تعداد مصدومان ما زیاد است و بازیکنان ما چند هفته دیگر به ترکیب اصلی میرسند. در بعضی مواقع با 10 و 12 نفر در تمرینات شرکت میکنیم که این مسئله کارمان را سخت کرده است.
هافبک استقلال که در اواخر بازی دچار آسیب دیدگی شده بود به شوخی گفت: مچ پایم شکسته است! ولی باید برای عکسبرداری به پزشک مراجعه کنم و سپس وضعیتام را بسنجم.
sarbh
12-31-2011, 01:27 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/01/1116998_PhotoA.jpg
اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت آندرانیک تیموریان اظهار داشت: این بازیکن در جریان بازی با شهرداری یاسوج با مصدومیت از ناحیه انگشت پای راست روبرو شد. بعد از بازی بلافاصله از پای او عکس گرفتیم و متوجه شدیم انگشت پایش شکسته است.
وی در خصوص اینکه این مصدومیت تیموریان را چه مدت از تمرین و بازی دور می کند، گفت: به طور دقیق نمی توانم بگویم اما آندو چند هفته ای نمی تواند بازی کند.
sorna
01-03-2012, 12:23 PM
معاون باشگاه استقلال گفت: احتمال دارد با جاسم کرار فسخ قرارداد کنيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00016912.jpg
علی نظری جویباری درباره آخرین تصمیم گیری در مورد جاسم کرار عنوان کرد: توافقاتی با جاسم کرار کرده ایم که قراردادش فسخ شود. قرار شد در ازای مبلغ پولی که به باشگاه می دهد قرارداد او فسخ شود اما هنوز این مسئله قطعی نیست.
وی درباره زمان حضور ساموئل مدافع اهل ترینیداد و توباگو در این تیم گفت: طبق صحبتی که تا شب گذشته انجام شده قرار است این بازیکن چهارشنبه به ایران بیاید.
معاون باشگاه استقلال همچنین از ثبت قرارداد با الونگ در امروز خبر داد.
sorna
01-03-2012, 12:26 PM
پزشک تيم فوتبال استقلال گفت: مصدوميت مهدي اميرآبادي برطرف شده است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033647.jpg
اکبر رضایی در مورد وضعیت مهدی امیرآبادی و میداودی اظهار داشت: مصدومیت امیرآبادی برطرف شده و بازی کردن او مقابل سپاهان به نظر کادرفنی بستگی دارد. میداودی هم مصدومیتی ندارد اما به لحاظ بدنی باید خود را آماده و بدنسازی کند.
وی در ارتباط با وضعیت خسرو حیدری عنوان کرد: این بازیکن مصدومیتی ندارد و در تمرینات گروهی هم شرکت کرده اما باز باید جانب احتیاط را رعایت کند. حیدری در شرایط ایدهآلی است و باید عضلات خود را قوی کند تا در جریان مسابقه دچار مشکل نشود.
پزشک تیم استقلال در مورد محسن یوسفی گفت: یوسفی باید درمان خود را ادامه دهد و روی مچ خود فشاری نیاورد. استفاده از او به نظر کادرفنی بستگی دارد.
رضایی در پایان در مورد تیموریان تصریح کرد: انگشت شکسته تیموریان جا افتاده است. پزشک متخصص باید بگوید او چه مدت نمی تواند بازی کند اما طول درمان شکستگی سه هفته است.
sarbh
01-03-2012, 09:59 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/09/905746_PhotoA.jpg
به نقل از سایت باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده امروز به عیادت جعفر کاشانی بازیکن اسبق پرسپولیس رفت. وی به دلیل دیسک کمر در بیمارستان بستری است.
* امروز از محمد سررشته داری مدیر روابط عمومی و رسانه ای استقلال در نشست مدیران رسانه ای و روابط عمومی باشگاه ها و هیئت های فوتبال به دلیل اجرای سریع و صریح قوانین AFC و فیفا تقدیر شد. در این جلسه مدیر رسانه ای باشگاه ملوان هم مورد تقدیر قرار گرفت.
* آخرین تمرین تیم استقلال پیش از رویارویی با سپاهان ساعت 15 روز پنجشنبه انجام خواهد شد. قرار است این نوبت تمرین در کمپ اختصاصی باشگاه استقلال برگزار شود. اعضای تیم بعد از این تمرین راهی هتل خواهند شد.
sorna
01-07-2012, 10:02 PM
سرپرست تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه اين باشگاه حق داشته براي موافقت با انتقال جاسم کرار به شاهين بوشهر شرايطي را تعيين کند و گفت: کاري ما کرديم غيرمعمول نيست و در جهت منافع باشگاه بوده است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031887.jpg
منصور پورحیدری اظهار داشت: من به کادر فنی تیم استقلال بابت بازی خوبی که مقابل سپاهان به نمایش گذاشتند، تبریک میگویم. من از نزدیک شاهد بودم که آقای مظلومی و همکارانش چه محدودیتهایی برای انتخاب 11 بازیکن اصلی داشتند و تا چه اندازه با کمبود بازیکن مواجه بودند.
وی با یادآوری اینکه مظلومی با وصله و پینه ترکیب 11 نفره تیم استقلال را چیده است، خاطرنشان کرد: با وجود تمام این کمبودها تیم ما میتوانست مقابل تیم خوب سپاهان برنده از زمین خارج شود اما روی بی دقتی و عدم استفاده از فرصتها به نتیجه تساوی رضایت دادیم.
سرپرست تیم فوتبال استقلال با تشریح کمبودهای این تیم در دیدار با سپاهان اصفهان افزود: در غیاب بازیکنانی چون آندرانیک تیموریان، میلاد میداوودی و کیانوش رحمتی ما مهدی امیرآبادی، خسرو حیدری و محسن یوسفی را روی نیمکت داشتیم که همگی آنها به تازگی دوران مصدومیت را به اتمام رسانده و آماده حضور در میدان نبودند. ما اینقدر کمبود داشتیم که ناچار شدیم از الونگ استفاده کنیم. او که تنها چند جلسه با تیم تمرین کرده بود، فقط در نیمه اول خوب بازی کرد و در نیمه دوم کم آورد.
پورحیدری ضمن یادآوری اینکه مظلومی برای تعویض کردن هم با کمبود مواجه بود، اظهار داشت: با این شرایط رسیدن به نتیجه تساوی مقابل سپاهان میتواند برای ما نتیجه خوبی باشد، چون فاصله خود را با این تیم و دیگر تیمهای مدعی حفظ کردیم. کمبودها به ما اجازه نداد، نتیجهای بهتر از این کسب کنیم اما مطمئنا با بازگشت بازیکنان اصلی در دیدارهای بعدی بهتر از این عمل خواهیم کرد.
وی بهمن را ماه سرنوشت ساز برای استقلال خواند و گفت: در این ماه ضمن برگزاری دیدار نهایی جام حذفی، بازیهای پلیآف لیگ قهرمانان آسیا را نیز پیش رو داریم و باید در دربی هم به میدان برویم. واقعا کار دشواری را در این ماه پیش رو داریم.
سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که "برای تغییر در زمان برگزاری دیدار با پرسپولیس درخواستی از سازمان لیگ برتر داشتهاید؟"، اظهار داشت: ما در این خصوص بارها با سازمان لیگ برتر و فدراسیون فوتبال گفتگو کردهایم. با توجه به اینکه تیم ملی در اسفندماه دیدار با قطر را پیش رو دارد، سازمان لیگ برتر زمان کافی برای برگزاری مسابقات ندارد و با محدودیتهایی روبهرو است.
پورحیدری با طرح این پرسش که "برای بازی تشریفاتی با قطر آیا 10 روز برپایی اردو نیاز است؟"، خاطرنشان کرد: با تمام این محدودیتهای زمانی دو بازی پلی آف لیگ قهرمانان آسیا نیز به فوتبال ایران تحمیل شده که مشکلات را دو چندان کرده است. با این شرایط برپایی اردوی 10 روزه برای دیدار با قطر قدری مشکل ساز است. اما چاره ای غیر از این نیست، سرمربی تیم ملی تشخیص داده که چنین اردویی برپا شود و همه باید به خاطر منافع تیم ملی این فشار در برگزاری مسابقات را تحمل کنیم.
وی با تاکید براینکه جدایی جاسم کرار از تیم استقلال فنی نبوده است، اظهار داشت: باشگاه استقلال با تمام مشکلاتی که دارد باید دنبال درآمدزایی هم باشد، همین که از بابت انتقال او درصدی به باشگاه استقلال رسید، می تواند گوشهای از مشکلات ما را برطرف کند.
سرپرست تیم فوتبال استقلال در خصوص شرطی که از سوی این باشگاه برای انتقال جاسم کرار به شاهین بوشهر تعیین شده است، اظهار داشت: از قرارداد جاسم کرار با باشگاه استقلال یک سال و نیم دیگر باقی مانده بود، با این شرایط آیا ما حق نداشتیم برای جدایی او شرایط تعیین کنیم؟ کاری ما کردیم غیرمعمول نیست و در جهت منافع باشگاه بوده است.
"باشگاه استقلال برای جدایی جاسم کرار از این تیم و حضورش در تیم شاهین بوشهر شرط کرده است که او در دیدار فینال جام حذفی به میدان نرود".
پورحیدری در خصوص ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان استقلال پس از تساوی با سپاهان گفت: برخی خبرنگاران عنوان میکنند ما در روزهایی که میبازیم یا مساوی میکنیم، از مصاحبه با رسانه ها خودداری می کنیم در صورتی که به هیچ عنوان اینطور نیست. مگر همین چند هفته قبل که به تیم صنعت نفت آبادان در تهران باختیم بازیکنان ما با رسانهها گفتگو نکردند؟
وی تصریح کرد: تیم ما به فاصله چهار روز بعد از دیدار حساس با سپاهان باید یک بازی دیگر انجام دهد، با این شرایط لازم است قدری بیشتر از گذشته متوجه حواشی باشیم و به گونهای رفتار کنیم که بازیکنان تحت فشار قرار نگیرند. در شرایط فعلی بیش از همیشه نیاز به آرامش داریم. در اینجا باید از خبرنگاران عذرخواهی کنم و از آنها میخواهم شرایط ما را درک کنند.
sorna
01-07-2012, 10:08 PM
مدافع جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از استقلال با توجه به دربي معروف ايران شناخت داشتم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026787.jpg
به نقل از سایت باشگاه استقلال، جیلویید ساموئل، بازیکن سابق تیم بولتون انگلستان و مدافع اهل "ترینیداد و توباگو" استقلال به دلیل آماده نشدن ITC، روز جمعه با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار استقلال مقابل سپاهان را از نزدیک نظارهگر بود. وی در مصاحبههایی صحبتهای زیر را مطرح کرد:
*شما از لیگ انگلیس به لیگ ایران و تیم استقلال آمدید، در این خصوص صحبت کنید؟
استقلال را میشناختم و میدانستم تیم بزرگی است، نام این تیم را از روی دربی معروف ایران میشناختم. میدانستم که دربی ایران یکی از بزرگترین دربیهای دنیاست. این برایم جذاب بود و وقتی با پیشنهاد استقلال مواجه شدم به خودم گفتم شاید این شانس نصیبت شده که در دربی ایران هم بازی کنی. با این شناخت بود که به ایران آمدم.
*از لیگ ایران چه اطلاعاتی دارید؟
لیگ ایران خیلی پرتماشاگر است و به نظرم استعدادهای زیادی هم در آن حضور دارند. من برای نقشآفرینی در این لیگ آمادهام، اما باید یکسری چیزهای جدید یاد بگیرم تا بتوانم خودم را جا بیندازم. سبک بازی در اینجا متفاوت است، در فوتبال انگلیس بیشتر بازی فیزیکی جریان دارد، اما اینجا تکنیک بیشتر به چشم میآید و به خاطر همین زمان لازم دارم تا با این شرایط خودم را وفق بدهم و بتوانم برای استقلال به نحو مطلوب بازی کنم.
*چطور شد که به لیگ ایران آمدید؟
آخرین تیمی که من در آن بازی میکردم تیم کاردیف بود. وقتی شرکت فرانسوی نقل و انتقالات چنین فرصتی را به من پیشنهاد داد، آن را پذیرفتم چون به دنبال تجربهای متفاوت بودم و دیدم چه انتخابی بهتر از یک قاره جدید، کشور جدید و تیم جدید. حالا هم از اینکه استقلال را انتخاب کردهام، راضیام و نکته مهمتر اینکه اصلا احساس غربت نمیکنم.
*شما بازی استقلال و سپاهان را از نزدیک دیدید، حالا ارزیابیتان از این لیگ چیست؟
با مشاهده یک بازی نمیتوانم در مورد لیگ قضاوت کنم و باید بازیهای بیشتری را ببینم، اما این را باید اضافه کنم که من آمدهام تا در خدمت تیم باشم. میخواهم چیزهایی را که میدانم به تیمم هم انتقال دهم، چون وقتی به این تیم آمدم اهداف بزرگی برایم ترسیم شد و به خاطر همین به تیمی آمدم که در خدمتش باشم و به موفقیتش کمک کنم.
*بازی استقلال مقابل سپاهان را چطور دیدید؟
یک بازی درگیرانه و پیچیده که به نظرم سنگین و فیزیکی هم بود. از حضور تماشاچیان و سنگینی بازی متوجه شدم که این بازی خیلی حساس است. پنالتی را هم با بدشانسی از دست دادیم و اگر بدشانس نبودیم، قطعا میبردیم.
*جو استادیوم را چطور دیدی؟ هوادارانی که البته شما را با وجود حضور در جایگاه ویژه به شدت تشویق کردند؟
برایم خیلی هیجانانگیز بود. من تازه وارد بودم اما آنها به من خوشامد میگفتند و برایم دست تکان میدادند، انگار که مدتهاست من را میشناسند. این باعث شد با دید جدیدی به استقلال نگاه کنم، چون آنها بین من و قدیمیهای تیم فرقی قائل نبودند و این برایم ارزش زیادی دارد.
sorna
01-07-2012, 10:09 PM
بازيکن تيم فوتبال استقلال بدشانسي را عامل گل نشدن ضربه پنالتي مجتبي جباري دانست و گفت: اگر پنالتي جباري تبديل به گل ميشد آيا باز هم سپاهانيها خود را شايسته پيروزي ميدانستند؟
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036226.jpg
علی حمودی درمورد عملکرد استقلال برابر سپاهان ضمن بیان این مطلب افزود: دیدار استقلال و سپاهان همانند همیشه از حساسیت بسیار بالای برخوردار بود و همانطور که دیدید در طول 90 دقیقه هر دو تیم موقعیتهای زیادی خلق کردند تا بتوانند با کسب سه امتیاز موقعیت خود را در جدول بهبود ببخشند.
وی ادامه داد: سپاهانیها به دنبال این بودند تا با گرفتن این سه امتیاز فاصله خود را با استقلال کم کنند و ما هم میخواستیم با رسیدن به پیروزی اختلاف امتیاز خود را با سایر تیمها بیشتر کرده و با خاطری آسودهتر چشم به قهرمانی در پایان فصل داشته باشیم. البته ما بسیار عالی بازی کرده و موقعیتهای زیادی داشتیم که متاسفانه با بدشناسی آنها را از دست دادیم.
هافبک تیم فوتبال استقلال در مورد گل نشدن پنالتی کاپیتان این تیم در دیدار با سپاهان تاکید کرد: جباری بسیار بدشانس بود و رحمان احمدی بسیار خوش شناس، چرا که توپ پس از برخورد با دستهایش به داخل دروازه نرفت و توانست آن را مهار کند، شاید اگر مجتبی کمی خوش شانس بود توپ به درون دروازه سپاهان میرفت.
حمودی در پاسخ به این سئوال که "آیا نبود چند بازیکن تاثیری بر نتیجه این دیدار داشت؟"، خاطر نشان کرد: مطمئنا بیتاثیر نبوده و حضور بازیکنانی چون میداوودی و تیموریان میتوانست زمینهساز یک پیروزی ارزشمندی برای ما باشد، البته سایر بازیکنان تلاش بسیار زیادی کردند تا استقلال در این بازی پیروز شود ولی فکر میکنم بدشانسی عامل اصل تساوی ما در این دیدار بود.
وی در مورد صحبتهای بازیکنان سپاهان که تیم خود را شایسته پیروزی میدانستند، خاطرنشان کرد: تعجب میکنم سپاهانیها چنین صحبتی را عنوان میکنند، اگر پنالتی مجتبی جباری تبدیل به گل میشد آیا باز هم آنها حرفی برای گفتن داشتند؟
هافبک تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سئوال که "آیا مقابل داماش به پیروزی خواهید رسید؟"، گفت: داماش تیم بسیار خوبی است و اگرچه در مقابل نفت آبادان شکست خورد اما مطمئن باشید با توجه به اینکه در شهر خودشان بازی میکنند و میزبان ما هستند تمام تلاش خود را خواهند کرد تا بتوانند پیروزی را از آن خود کنند.
sorna
01-08-2012, 01:31 PM
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران قرار است کاپيتان اول اين تيم باشد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036030.jpg
مهدي امير آبادي درباره کاپيتان شدن خود اظهار داشت: تمايلي به بستن بازو بند کاپيتاني استقلال نداشتم زيرا از نظر من هنوز کاپيتان واقعي استقلال فرهاد مجيدي است.
وي ادامه داد: اينکه من کاپيتان شدم نظر اعضاي کادر فني و انتخاب بازيکنان تيم بوده است بچه ها به من لطف داشته اند و از من خواسته اند کاپيتان اول تيم باشم با اينکه مي دانم جاي خالي مجيدي در استقلال پر نمي شود اما همه تلاشم را به کار مي گيرم تا کاپيتان خوبي براي استقلال باشم و بتوانم به خوبي تيم را در زمين هدايت کنم در واقع بازيکنان استقلال به زور بازوبند را به دستان من بستند.
امير آبادي درباره بهبود مصدوميت خود گفت: بعد از دربي جام حذفي عضله دوقلوي پايم پاره شد و 3 هفته طول کشيد تا مصدوميتم بهبود پيدا کند در ديدار مقابل سپاهان هم روي نيمکت نشستم و مي توانستم بازي کنم اما ريسک نکردم و به ميدان نرفتم براي بازي با داماش شرايط خوبي دارم و در صورتي که کادر فني صلاح بداند مي توانم در اين بازي به ميدان بروم.
کاپيتان استقلال درباره اينکه اين تيم حتي براي انتخاب بايکن روي نيمکت هم با مشکل روبرو است اظهار داشت: تيمي که به آن لقب کهکشاني داده بودند الان بازيکن براي نيمکت ذخيره کم دارد متاسفانه مصدوميت هاي پي در پي براي ما دردسر ساز شده و اميدوارم زودتر بلاها از استقلال دور شوند.
sarbh
01-11-2012, 02:17 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919181749_PhotoA.jpg
پرویز مظلومی عصر دیروز در جمع خبرنگاران پس از پیروزی تیمش مقابل داماش اظهار داشت: داماش تیم خوبی بود ولی در دقایق آخر بازی احساسی ارائه کرد.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار در چمن مصنوعی بازی کردیم، افزود: تمام بازیکنان استقلال در این دیدار تلاش کردند و توانستیم بازی را کنترل کنیم.
سرمربی تیم استقلال افزود: فاصله کوتاه حین بازیها تیم ما را خسته کرده است ولی امروز توانستیم در رشت سه امتیاز با ارزش را کسب کنیم.
وی با اشاره به رقابتهای این تیم در جام باشگاههای آسیا، اذعان کرد: در حالی که تیمهای عربستان، ژاپن و کره به دور از خستگی و با استراحت کامل در این رقابتها حاضر هستند تیمهای استقلال و ذوبآهن باید با خستگی خود با تیمهای مقابل نبرد کنند.
مظلومی با بیان اینکه کیروش استراحت میکند و یکباره اعلام میشود که 12 روز لیگ باید برای تیم ملی تعطیل شود، بیان داشت: تعطیلی 12 روزه لیگ برای دیدار تشریفاتی تیم ملی فرصت زیادی است.
وی تصریح کرد: با تمام شرایطی که داریم، آمادهایم تا هر زمان که اعلام کنند بازی کنیم.
سرمربی تیم استقلال تهران با تصریح بر اینکه باید به گونهای برنامهریزی شود که هر هفته یک دیدار داشته باشیم، افزود: در تمام دنیا برای جذب تماشاگر تلاش میکنند و ما باید از این فرصت استفاده کنیم.
قطع و وصل مکرر چراغهای سالن کنفرانس و زنگهای تلفن همراه خبرنگاران از حاشیههای این نشست بود.
sarbh
01-11-2012, 02:54 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/08/165948218_PhotoA.jpg
بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره برتری یک بر صفر استقلال مقابل داماش گیلان عنوان کرد: با توجه به اینکه چمن ورزشگاه عضدی برای ما ناآشنا بود بازی سختی داشتیم. در ترکیب خط هافبک تغییراتی داده بودیم که البته جواب داد. ساموئل با وجودی که بازی در وسط زمین در تخصصش نبود به دلیل نداشتن یار در این قسمت بازی کرد و از عملکردش رضایت داشتیم.
وی افزود: با توجه به ناآشنایی به زمین تا ۱۰ دقیقه اول تحت فشار بودیم و اشکالاتی داشتیم اما کم کم از فشار خارج شدیم و توانستیم به بازی مسلط شویم. از دقیقه ۲۰ تا ۶۵ بازی کاملا دست ما بود.
فریبا با اشاره به اینکه حس پیروزی و بردن در بازیکنان استقلال به وجود آمده، گفت: بازیکنان در هر شرایطی که باشند دوست دارند برنده شوند و این روحیه به آنها کمک می کند مقابل هیچ حریفی احساس کمبود نکنند.
مربی استقلال در مورد جورکوویچ زننده تک گل استقلال مقابل داماش و اینکه جایگزینی خوبی برای فرهاد مجیدی هست یا خیر گفت: جور کوویچ عملکرد خوبی داشت. هر بازیکن جای خودش را دارد. جورکوویچ حفظ توپش در محوطه ۶ قدم حریف خوب است و می تواند به استقلال کمک کند.
وی در این خصوص که برخی ها معتقدند این مهدی رحمتی بود ۳ امتیاز را برای استقلال گرفت، گفت: رحمتی در جریان بازی به خصوص در 20 دقیقه اول دو توپ خیلی سخت را گرفت اما همه تیم برای سه امتیاز زحمت کشیدند. مثلا مگر حنیف عمران زاده بد بود؟ مهدی رحمتی چون انتهای زمین ماست عملکردش بهتر نشان داده می شود.
فریبا در ارتباط با شرایط مجتبی جباری و مصدومیتی که برای او پیش آمد عنوان کرد: او با بازیکن حریف زانو به زانو شد اما بعد از بازی که جویای حالش شدم گفت مسئله حادی نیست.
sarbh
01-11-2012, 02:55 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/02/120620265_PhotoA.jpg
اعضای تیم استقلال پس از برد یک بر صفر برابر داماش گیلان، شب گذشته با هواپیما به تهران بازگشتند. بازیکنان این تیم امروز ساعت ۱۳ در ورزشگاه دستگردی تمرین دارند.
این احتمال وجود دارد که بازیکن ثابت استقلال در دیدار روز گذشته فردا به استراحت بپردازند. البته این موضوع هنوز قطعی نشده است.
* منصور پورحیدری، علی نظری جویباری، علی امیری و حامد افضلی چهار مدیری که برای شرکت در کلاس های لیگ قهرمانان آسیا به مالزی رفته اند جمعه به ایران باز می گردند. پورحیدری سرپرست استقلال هم که در بازی روز گذشته مقابل داماش غایب بود برای بازی با مس کرمان که یکشنبه هفته آینده برگزار می شود، حضور دارد.
* به تازگی مسئولان باشگاه استقلال بخشی از بدهی های خود به بازیکنان و کادرفنی را پرداخت کرده اند.
* کادرفنی استقلال از باشگاه خواسته با توجه به اینکه سهمیه آسیایی این تیم جا دارد یک مهاجم خارجی از آسیا جذب کنند. دو سه بازیکن به مربیان استقلال معرفی شده اند و قرار شده روی آنها بررسی و بازیکن مورد نیاز جذب شود.
sarbh
01-11-2012, 02:57 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/02/120620265_PhotoA.jpg
استقلال یک روز پس از پیروزی مقابل داماش گیلان از ساعت ۱۳ امروز برای دیدار یکشنبه آینده مقابل مس کرمان در ورزشگاه دستگردی تمریناتش را پیگیری کرد. در تمرین امروز پرویز مظلومی حضور نداشت و بازیکنان زیرنظر هنکه و فریبا تمرینات تاکتیکی را انجام دادند.
* مجتبی جباری که در بازی مقابل داماش از ناحیه کتف دچار آسیبدیدگی شده بود با ۲۰ دقیقه تاخیر به محل تمرین رسید و پس از صحبت با مربیان تمرینات اختصاصی را پشت سر گذاشت.
* حسین علوی بازیکن جدید آبیپوشان که مجوز حضور در تمرینات هفته گذشته را پیدا نکرده بود از امروز در کنار استقلالیها تمرین کرد.
* بازیکنانی که در دیدار روز گذشته در ترکیب ثابت آبیپوشان حضور داشتند پس از ۲۰ دقیقه ریکاوری راهی استخر و سونا شدند.
* حمید عزیززاده که چند هفتهای آسیب دیده بود پس از پشتسر گذاشتن دوران مصدومیت با دیگر بازیکنان تمرین کرد.
* مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، آتیلا حجازی، محسن یوسفی و علی حمودی به بازی تنیس فوتبال مشغول بودند.
* بازیکنان ذخیره بازی روز گذشته در قالب دو گروه با دروازههای کوچک به فوتبال درون تیمی پرداختند.
* در حالی که بازیکنان ذخیره در حال بازی فوتبال بودند مجتبی جباری با زبان انگلیسی با هنکه مربی استقلال صحبت میکرد. وی حدود ۲۰ دقیقه با مربی آلمانی تیمش به گفتوگو پرداخت.
* در اواخر تمرین محسن یوسفی به انجام تمرینات اختصاصی پرداخت.
* هنگامی که بازیکنان مشغول بازی درون تیمی بودند، توحید غلامی دچار آسیبدیدگی شد و نتوانست به تمرین ادامه دهد.
sorna
01-19-2012, 12:40 PM
استقلال در حالي به شيراز سفر کردند که در آخرين لحظات نام سه بازيکن از ليست تيم خط خورد.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035994.jpg
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، کاروان استقلال در حالی به شیراز سفر کردند که در آخرین لحظات نام سه بازیکن از لیست تیم خط خورد تا استقلال با 18 بازیکن راهی شیراز شود.فریدون زندی به دلیل مسمومیت نتوانست استقلال را همراهی کند، حمید عزیزاده و توحید غلامی نیز از لیست تیم برای این سفر خط خوردند.
sorna
01-19-2012, 12:41 PM
سرمربي آبيها گفت: اجازه بدهيد بازش نکنم، فقط ميخواهم بروم. اين فصل تمام بشود ديگر من را در استقلال نخواهيد ديد، ديگر نميمانم.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030817.jpg سایت گل - این مهمترین نقل قول فصل است ....
سرمربي آبيها ساعاتي مانده به بازي حساس مقابل فجر صحبت از رفتن به ميان ميآورد. او چندي پيش هم گفته بود: «آخر فصل از استقلال ميروم.»
هر چه به پايان فصل يازدهم نزديک ميشويم، پرويز مظلومي با علاقه بيشتري از جدايي حرف ميزند. چه اتفاقي افتاده است؟ مظلومي چه چيزهايي را ميبيند که ما نميبينيم؟! آيا نگراني مظلومي ناشي از اتفاقاتي است که پس از بازي با مس کرمان رخ داد؟ آن روز که هواداران او را ترسو خواندند؟ پرويز مظلومي درباره اينکه چرا دوباره حرف از خداحافظي زده ميگويد: «بله، بايد رفت! ماندن بيش از اين جايز نيست. ميروم اما قبل از آن جامهايم را ميگيرم و ميگويم خداحافظ. بالاخره يک روز بايد جدا شد. ماندن در استقلال هم حدي دارد.»
آقاي مظلومي چرا ميخواهيد برويد؟ دليلش چيست؟ اتفاقاتي که روي سکوها رخ داده؟ او اينگونه پاسخ ميدهد: «اجازه بدهيد بازش نکنم، فقط ميخواهم بروم. اين فصل تمام بشود ديگر من را در استقلال نخواهيد ديد. ديگر نميمانم. ميبينيد که اوضاع چطور است. بعضيها چشم ديدن من را ندارند. خودتان که وضع سکوها را به خوبي مشاهده ميکنيد. تعدادي از هواداران براي تخريب به ورزشگاه ميآيند. شما ميگوييد من در اين شرايط بمانم؟! مگر کم افتخار براي استقلال به دست آوردم؟ 4 دربي را بردم. اين اسمش جام نيست؟ من نميگويم بردن دربي کمتر از جام نيست، آن هم براي هواداران استقلال که عاشق پيروزي در دربي هستند.»
او در لابه لای حرفها از یک جریان خاص می گوید که البته حدس آن خیلی هم برای استقلالی ها سخت نیست...جالب اینکه اتفاقات بازی مس بعد از اظهارنظر عجیب مدیرعامل استقلال درباره یک مربی دیگر رخ داد.
جالب اینکه اتفاقات روي سکوها باعث ميشود تا مظلومي از بازي در شيراز هم ابراز رضايت کند! او اعتقاد خاصي به پيروزي در حافظيه دارد: «بچهها در بازيهاي خارج از خانه استرس کمتر و تمرکز بيشتر و بهتري دارند. خودتان ديديد که مس را در دور رفت در خانهاش برديم. بازيکنان در بازيهاي بيرون خانه دوندگي بيشتري دارند البته استقلال توانايي شکست هر تيمي را دارد. بازي با مس حالا گذشته و بازيهاي زيادي مانده است. شايد در بازيهاي آينده هم امتياز از دست بدهيم و اين اتفاق براي رقبايمان هم بيفتد. آنچه مسلم است جام را آخر فصل ميدهند.
sarbh
01-19-2012, 05:27 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/28/13901028000286_PhotoA.jpg
به نقل از سایت باشگاه استقلال، در حکمی از سوی فتحاللهزاده، جواد زرینچه، عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال، به عنوان مشاور فنی مدیرعامل استقلال منصوب و معرفی شد.
در حکمی که فتحاللهزاده آن را امضا کرده خطاب به زرینچه آمده است:
با توجه به شایستگیها و سوابق درخشان شما در عرصه بازیگری برای تیم بزرگ استقلال و نیز تیم ملی و با توجه به دانش و اطلاعات به هنگام و روزآمدتان، جنابعالی به عنوان مشاور فنی مدیرعامل باشگاه استقلال منصوب و به امور محوله، مشغول خواهید شد.
*فتح الله زاده به شیراز رفت
مدیرعامل باشگاه استقلال به همراه کاروان تیم راهی شیراز شد.
اعضای تیم استقلال برای رویارویی با فجرسپاسی ساعت 16:15 تهران را به مقصد شیراز ترک کرد و فتح الله زاده نیز در این سفر استقلال را همراهی کرد.
*عزیززاده و غلامی به شیراز نرفتند
علاوه بر فریدون زندی که به دلیل مسمومیت از فهرست آبی پوشان خط خورده بود، حمید عزیززاده و توحید غلامی نیز در سفر به شیراز موفق به همراهی تیم نشدند.
sarbh
01-19-2012, 06:05 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919094951_PhotoA.jpg
پرویز مظلومی پس از شکست 2 بر یک برابر فجر سپاسی گفت: بازی کیفیت لازم را نداشت. زمین کیفیت خوبی نداشت و بازی روی هوا بود و به همین دلیل بازیکنان تکنیکی ما از بازی خارج شدند. با این حال به فجر سپاسی تبریک میگویم. در نیمه اول غافلگیر شدیم. در نیمه دوم با تغییراتی که دادیم تیم برتر میدان بودیم و بازی یکطرفه بود.اما در نهایت روی یک غفلت و شوت، فجر به گل دوم رسید.
وی تاکید کرد: زمین کیفیت لازم را نداشت و ما نتوانستیم بازی خود انجام دهیم. بازی در این زمین مشکل است. زمین خیلی سفت بود. مسئولان تلاش کردند کیفیت بهتری برای زمین ایجاد کنند اما باز هم شرایط زمین خوب نبود. در نیمه دوم به یک امتیاز هم قائل نبودیم و تغییرات تاکتیکی دادیم و یک بازی هجومی و سراسر حمله را به نمایش گذاشتیم.
سرمربی استقلال در مورد غیبت فرهاد مجیدی و گرفته شدن زهر خط حمله این تیم گفت: مجیدی بازیکن بزرگی است. با غیبت او زهر خط حمله ما گرفته شده و مردم حق دارند. البته میلاد میداودی 20 دقیقه بازی کرد و اگر 90 دقیقهای شود میتواند به ما کمک کند. آرش برهانی هم داریم. این داشتههای ما است که باید با آنها کار را ادامه دهیم.
مظلومی درمورد اعتراض هواداران استقلال پس از پایان بازی گفت: هواداران حق دارند که بعد از باخت ناراحت شوند و اعتراض کنند. من شرمنده آنها هستم. فکر نمیکردم این همه تماشاگر به ورزشگاه بیاید و از استقلال استقبال کنند.
سرمربی استقلال در مورد پیروزی تراکتورسازی و کم شدن فاصله این تیم از نظر امتیازی گفت: باید برای آینده بیشتر تلاش کنیم. با این روند اندوختههای خود را در نیم فصل اول از دست میدهیم. نباید امتیاز از دست بدهیم. از مسئولان هم میخواهم برای فینال جام حذفی که قرار است در این ورزشگاه انجام شود، فکری کنند. یا زمین ورزشگاه را درست کنند و یا تدبیر دیگری در نظر بگیرند. فینال جام حذفی را مردم آن سوی آبها هم تماشا میکنند.
مظلومی در مورد اینکه قول چند جام قهرمانی به هواداران استقلال میدهد، گفت: اکنون روی دور بدشانسی هستیم و چندبازیکن مصدوم داریم. برخی از مردم از من خرده میگیرند که چرا به فلان بازیکن بازی نمیدهی اما من میدانم آن بازیکن نیمکت نشین اکنون توان حضور در میدان را ندارد. ما از تمام داشتههای خود استفاده میکنیم و تلاشمان را انجام خواهیم داد. ممکن است استقلال یکی دو پله پایین بیاید اما برای قهرمانی تلاش خواهیم کرد. همچنین میخواهیم در جام حذفی قهرمان شویم.
sarbh
01-26-2012, 03:16 PM
10096
آرش برهانی مهاجم تیم استقلال بعد از مدتها مقابل فولاد خوزستان دو گل به ثمر رساند که با این دو گل به صدر جدول گلزنان استقلال در تاریخ لیگ رفت. برهانی با این دو گلی که به فولاد زد 59 گله شد و رکورد 58 گل مجیدی در لیگ برای استقلال را شکست. رضا عنایتی نیز با 55 گل سومین گلزن برتر استقلال در تاریخ لیگ ایران است.
عنایتی و برهانی رقابتی نیز برای کسب عنوان بهترین گلزن تاریخ لیگ های ایران دارند و در تلاش هستند تا در همین فصل به عنوان اولین بازیکن صدگله معرفی شوند. در حال حاضر عنایتی با 98 گل زده در لیگ برتر فقط 2 گل تا رسیدن به عنوان اولین بازیکن صدگله لیگ فاصله دارد و برهانی نیز با 94 گل در تعقیب اوست.
sarbh
01-28-2012, 08:51 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/24/13901024000105_PhotoA.jpg
استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار با تراکتورسازی از ساعت ۱۳ امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی برگزار کرد که حنیف عمرانزاده به دلیل کسالت تمرینات سبک تری را نسبت به سایر بازیکنان انجام داد. این بازیکن شب گذشته به علت مسمومیت در بیمارستان بستری بود.
* جواد زرینچه مشاور فنی فتح الله زاده و شاهرخ بیانی به همراه علی امیری معاون باشگاه در تمرین امروز حضور داشتند.
* قبل از شروع تمرین پرویز مظلومی و هنکه در خصوص برنامههای تاکتیکی آبیپوشان با یکدیگر صحبت کردند و سپس مربی آلمانی برنامههای تمرینی را بر عهده گرفت و پرویز مظلومی نظارهگر تمرینات شد.
* تیموریان به دلیل مصدومیت تنها غایب تمرینات استقلال است. این بازیکن روز گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا پایان فروردین 91 نمیتواند تیمش را همراهی کند.
* دویدن دور زمین ارسال پاسهای کوتاه در سه گروه انجام حرکتهای کششی و سانتر از جناحین آخرین تاکتیکهای استقلال برای دیدار با تراکتورسازی بود و سپس بازیکنان در قالب دو گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند.
* بازیکنان استقلال بعد از پایان تمرین امروز، ناهار را در ورزشگاه دستگردی صرف کردند و بلافاصله راهی فرودگاه مهرآباد خواهند شد تا راهی تبریز شوند. این تیم ساعت ۱۵:۳۰ امروز به تمرین میرود و در هتل شهریار مستقر خواهد شد.
دیدار تیمهای تراکتورسازی و استقلال فردا از ساعت ۱۵:30 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار میشود.
sarbh
01-28-2012, 09:12 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/15/13900915162900_PhotoA.jpg
پرویز مظلومی پس از تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره دیدار با تراکتورسازی گفت: شرایط ما خوب است. از هفته پیش بهتر هستیم و امیدواریم فردا بازی خوبی انجام شود و دو تیم بازی جوانمردانهای انجام دهند.
وی افزود: دوست دارم تماشاگر تبریزی زیادی به ورزشگاه بیاید چون آنها را دوست داریم و حضورشان در ورزشگاه شور و حال خاصی با بازی میبخشد و اعتقاد دارم بازی خوبی میشود. نمیدانم زمین یادگار امام چه طور است و با توجه به صحبتهای امیر قلعهنویی که گلایه میکرد ظاهرا مشکلاتی دارد اما امیدوارم کیفیت آن خوب باشد تا فوتبال خوبی انجام شود. هر دو تیم از هم شناخت خوبی دارند چون با هم در نیم فصل بازی کردیم. هم ما و هم آنها به دنبال سه امتیاز هستیم. صدرنشینی جدول در گروی این بازی است.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که مصدومان استقلال چه کسانی هستند، گفت: به جز آندو مصدوم دیگری نداریم. از قضیه تیموریان متاسف شدم. برخلاف اینکه نوشته بودند پزشک استقلال تشخیص اشتباه داده، دکتر متخصص او چنین تشخیصی داده بود که عمل نشود. من نمیدانم چرا همان زمان پایش گچ گرفته نشد اما آن زمان تشخیص دادند شاید بدون عمل پایش جوش بخورد. ما از پزشکی سردر نمیآوریم تا بگوییم چرا این تصمیم گرفته شده و این نظر متخصص بوده است. دوستان نباید تقصیر را گردن پزشک استقلال بیندازند چون او کار را به متخصص سپرده بود. متاسفانه در بدترین شرایط که روی تیموریان حساب کرده بودیم او را از دست دادیم.
وی درباره اینکه گفته میشود بازنده دیدار فردا قهرمانی را از دست میدهد، اظهار داشت: اصلا این موضوع را قبول ندارم. خیلی امتیازهای دیگر باقی مانده است. این مسابقه نه فینال است و نه قهرمان را مشخص میکند. دیدید ما 7 امتیاز از تراکتورسازی جلو بودیم اما از دست دادیم. این اتفاقها در فوتبال رخ میدهد و فوتبال پر از بالا و پایین است.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که میگویند اگر استقلال، تراکتورسازی را ببرد میتواند در دربی هم پیروز شود، گفت: اصلا این مسئله ربط ندارد. بازی با پرسپولیس جای خودش را دارد. ما فعلا حواسمان به تراکتورسازی است و برای پرسپولیس هم برنامهریزی میکنیم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه فکر میکند استقلال بدون تیموریان بتواند به روند خودش ادامه دهد، گفت: باید به نبود تیموریان عادت کنیم، همانطور که به نبود مجیدی و کرار عادت کردیم. خوشبختانه مصدومان ما رسیدهاند و هفته گذشته تغییر سیستم هم دادیم و جواب داد. از استقلال توقع میرود که خلایی در روند کاریاش ایجاد نشود و امیدوارم این روند را ادامه دهیم تا تماشاگرانمان را خوشحال کنیم.
مظلومی درباره اینکه در بازی رفت روی ضربه ایستگاهی از تراکتورسازی گل دریافت کردند، و آیا برای بازی برگشت برنامهای برای این مسئله دارد، گفت: بازی را آنالیز و در این دو سه جلسهای که فرصت داشتیم روی این مسئله کار کردیم. تراکتورسازی غیر از ضربه ایستگاهی نفرات تاثیرگذار دیگری هم دارد. البته ما هم بازیکنان تاثیرگذاری داریم. من به بازیکنان تذکر دادم بیشتر تمرکز داشته باشند چرا که تیمها مقابل ما بسته بازی میکنند و ما باید برای رسیدن به دروازه شکاف ایجاد کنیم و قرار شده در مسائل تاکتیک حملهای دقت بیشتری کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا شوت زدن در فوتبال ما کم شده گفت: من فکر نمیکنم این مسئله معضل باشد، خیلی تیمها شوتزنهای خوبی دارند و ما هم همین طور و در این خصوص فوتبال ما خلایی ندارد.
سرمربی استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه کیروش اعلام کرده که " مظلومی حواسش را جمع کند" گفت: او به من اولتیماتوم داده؟ من گفتم برنامهریزی مربیان ایرانی اگر از کیروش بیشتر نباشد، کمتر نیست. در برنامهای که کیروش حضور داشت همه صحبتهای من پخش نشد. من از این به بعد از آنهایی که میآیند مصاحبه میگیرند، خواهش میکنم همه صحبتهایم را پخش کنند وگرنه دیگر مصاحبه نمیکنم.
مظلومی اضافه کرد: به من گفتند کیروش در برنامه حاضر است و اتفاقا من هم باادب صحبت کردم و گفتم فشردگی مسابقات به اردوهای تیم ملی هم لطمه میزند و بازیکنان فوتبال زده میشوند و تلاش میکنیم با 20 میلیون هواداری که پشت سر استقلال است، پشت سر تیم ملی باشیم اما فقط صحبتهای من در مورد سرپرستی تیم ملی پخش شد که آن هم من بر اساس نوشته خود شما مطبوعاتیها این حرف را زدم. شما نوشته بودید سرپرست تیم ملی را کیروش برداشت و من مطمئن هستم که همین طور بوده است.
مظلومی در پایان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس که با این حال حواسش را جمع کرده یا خیر، گفت: حواس من جمع است. کیروش حواسش جمع باشد که با این همه پولی که گرفته تیم را به جام جهانی ببرد.
sarbh
01-28-2012, 09:22 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/26/121321686_PhotoA.jpg
پس از پایان تمرین امروز استقلال مشخص شد آتیلا حجازی در سفر به تبریز استقلال را همراهی نمی کند تا در دیدار برابر شاگردان قلعهنویی غایب باشد.
* مظلومی پس از پایان تمرین امروز خط خورده های استقلال برای بازی با تراکتورسازی را مشخص کرد. حمید عزیززاده، توحید غلامی، محسن یوسفی و مهدی اسلامی بازیکنانی هستند از فهرست ۱۸ نفره خط خوردند.
دیدار تیم های استقلال و تراکتورسازی فردا ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود.
sarbh
01-28-2012, 09:57 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/07/13901107000250_PhotoA.jpg
آرش برهانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس به تشریح آخرین وضعیت استقلال قبل از دیدار فردابا تراکتورسازی تبریز پرداخت.
فارس: وضعیت استقلال چگونه است؟
- بعد از بازی با فولاد تمرینات خوبی انجام دادیم و قصد داریم با آمادگی کامل به مصاف تراکتورسازی برویم.
فارس: وضعیت خودش چگونه است؟ با زدن دو گل روحیه خوبی داری؟
- خدا را شکر میکنم که توانستم توانستم تلاش بچهها را به نتیجه برسانم. در حال حاضر شرایطم بهتر شده اما به این خاطر خوشحالم که به خاطر یکسری انتقادات غیرمنطقی تحت فشار بودم ولی حالا با گل زنی در بازی قبل تمرکز بیشتری بدست آوردهام.
فارس: هفته گذشته در پست تخصصی بازی کردی و گل هم زدی. در این خصوص با مظلومی صحبت کردی؟
- آقای مظلومی میداند که من در پست تخصصی راحتترم اما هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و سرمربی صلاح دانست در برخی از بازیها در پست تخصصی بازی نکنم. من بازیکن هستم و هرچه مربی بگوید انجام میدهم.
فارس: بازی فردا را چطور میبینی؟
- بازی حساس و مهمی در پیش داریم. بازی در تبریز و مقابل آن همه تماشاگر کار بسیار سختی است ولی تیم ما پتانسیل آن را دارد که بتواند در تبریز برنده شود. میخواهیم هم فاصلهمان را بیشتر کنیم و هم برای قهرمانی امنیت داشته باشیم.
فارس: حس خاصی نداری که مقابل تیم قلعهنویی بازی میکنی؟
- تیم خوبی داریم و قلعه نویی هم نسبت به تیم ما شناخت دارد ولی امیدوارم بتوانم بهترین بازی را انجام دهم و تمام تلاشم این است که برای استقلال مفید باشم. قلعه نویی مربی بزرگی است و مثل همه مربیان فوتبالیام برایم قابل احترام ولی فردا باید پیروزی استقلال بجنگم.
فارس: برنده جدال قلعه نویی و مظلومی چه کسی خواهد بود؟
من کاری به شخصها ندارم ولی این را میدانم که تیممان برنده بازی فردا است.
sarbh
01-29-2012, 08:15 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/24/13900824175036_PhotoA.jpg
خسرو حیدری با کارت زردی که در جریان بازی استقلال با تراکتورسازی گرفت دیدار با پرسپولیس را از دست داد.
این بازیکن دو اخطاره بود و بدین ترتیب دیدار با پرسپولیس را از دست داد. این مسابقه ساعت 18 پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
منتظری، ساموئل و حمودی دیگر بازیکنان دو اخطاره استقلال هستند.
sarbh
01-29-2012, 08:20 PM
ساموئل هم بازی با پرسپولیس را از دست داد
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/26/13901026000017_PhotoA.jpg
جی لوئید ساموئل که دو اخطاره بود در نیمه دوم بازی استقلال با تراکتورسازی از محسن ترکی کارت زرد گرفت تا او نیز همانند حیدری دربی ۷۴ را از دست بدهد.
منتظری و حمودی دو بازیکن دیگر استقلال هستند که دو اخطاره اند.
دربی پنجشنبه هفته جاری برگزار می شود.
sarbh
01-29-2012, 08:30 PM
توپ به دست حاجصفی خورد، فیلمش را هم داریم
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/15/13900915162546_PhotoA.jpg
محمد سررشته داری و در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره دیدار استقلال و تراکتورسازی و صحنه جنجالی این مسابقه گفت: فیلمبردار باشگاه در این سفر همانند گذشته همراه ما بود و از پشت دروازه تراکتورسازی صحنهای که حاج صفی توپ را لمس کرد فلیمبرداری کرده است. در این صحنه کاملا مشخص است که حاج صفی مرتکب خطای پنالتی شده و تصمیم داور درست بوده است.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال تصریح کرد: فیلم این صحنه را در اختیار هر برنامه و کارشناسی که بخواهد قرار میدهیم و کارشناسان از این زاویه نیز این صحنه را مورد بررسی قرار دهند.
sarbh
02-06-2012, 06:08 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/08/13900908122041_PhotoA.jpg
محسن یوسفی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: وقتی تیمی به این شکل می بازد در روحیه بازیکنان تاثیر می گذارد اما باید مقابل سایپا خود را برگردانیم و این بازی می تواند از لحاظ روحی به ما کمک کند.
وی در خصوص اینکه آیا بازیکنان این شکست را باور کرده اند یا خیر گفت: باور کردن این شکست خیلی سخت است. چند روز است که فیلم بازی را تماشا می کنیم و هنوز این را باور نداریم اما فوتبال با همین اتفاقات زیبا شده و ما باید از این مسئله درس بگیریم.
یوسفی در ارتباط با غیبت جباری در بازی های استقلال گفت: باید با این مسئله کنار بیاییم و باید با داشته هایمان به آینده فکر کنیم.
هافبک آبی پوشان در خصوص عملکردش در هفته های اخیر گفت: فقط من نبودم که خوب بازی کردم و در دیدار گذشته حتی بازیکنان دیگری هم عالی ظاهر شدند اما وقتی تیمی شکست می خورد هیچ کس نمی گوید کدام بازیکن خوب بود و عملکرد همه را بد می بینند.
وی در خصوص اینکه آیا استقلال نتایج خوبی در نیم فصل دوم گرفته یا خیر اظهار داشت: قبول دارم فراز و نشیب داشتیم اما بردهای خوبی هم بدست آوردیم. هر چند مصدومیت ها در روند تیمی ما تاثیر گذار بود اما باید به فکر دیدارهای آبنده باشیم.
یوسفی با اشاره به پست بازی اش مقابل پرسپولیس گفت: خودم دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم اما در این پست بازیکنانی مثل زندی و جباری را داریم و هر جا که مربی صلاح بداند بازی خواهم کرد.
وی در پایان خطاب به هواداران استقلال گفت: بعد از شکست پرسپولیس به پیروزی مقابل سایپا نیاز داریم و از آنها می خواهم فردا به ورزشگاه بیایند و تیم را تشویق کنند.
sarbh
02-06-2012, 06:35 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919182058_PhotoA.jpg
اکبر رضایی در مورد اینکه مجتبی جباری به عمل جراحی نیاز دارد یا خیر عنوان کرد: زانوی جباری نیازی به جراحی ندارد و باید به فیزیوتراپی بپردازد. بدنسازی و آب درمانی هم جزیی از برنامه های درمانی اوست تا به شرایط خوب برسد.
وی در مورد اینکه گفته می شود جباری می خواهد برای درمان مصدومیت مینیسک پایش به قطر برود، گفت: این پیشنهاد جباری بود اما ما کار خود را خوب انجام دادیم و تاکنون هم ۹۰ درصد بهبودی پیدا کرده و نیازی به رفتن به قطر نیست.
پزشک استقلال در پاسخ به این سؤال که جباری تا چند هفته دور از میادین است، تاکید کرد: تا یکی دو هفته آینده جباری باید به درمانش ادامه دهد و سعی داریم بعد از این مدت این بازیکن را به شرایط عادی بازگردانیم.
sarbh
02-06-2012, 08:50 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/09/13900909183333_PhotoA.jpg
مهدی رحمتی پس از تساوی ۲ بر ۲ مقابل سایپا درباره اینکه ۲ بر صفر از این تیم عقب بودند، گفت: فوتبال همین است. نیمه اول تیم به لحاظ بازی گذشته که شکست خوردیم تحت فشار بود البته فرصتهای خوبی داشتیم که آنها را از دست دادیم. در نیمه دوم درحال حمله بودیم که روی ضد حمله گل دوم را خوردیم اما بچهها همت کردند و گل های خورده را جبران کردیم.
وی که از فشردگی مسابقات ناراحت بود، ادامه داد: با این خستگی و بیبازیکنی، یک سرماخوردگی ساده را هم نمیتوانیم برطرف کنیم. از سازمان لیگ خواهش میکنیم با توجه به اینکه حرفهای هستیم چهارشنبه هم قبل از بازی روز جمعه با ذوبآهن برای ما بازی بگذارند. حتی میتوانند بعد از بازی با ذوبآهن، یکشنبه برای استقلال بازی بگذارند.
دروازهبان استقلال تاکید کرد: واقعا از این شرایط خندهام میگیرد. برای اینکه جام حذفی را قبل از لیگ تمام کنیم و مثل انگلیس زودتر از اتمام فصل جام حذفی به پایان برسد تعطیلات نیم فصل خود را از دست دادیم اما فینال مسابقات را برای اینکه زمین نامناسب حافظیه آماده شود، هر دفعه تغییر میدهند. در این مدت ما تیموریان را از دست دادیم.
رحمتی عنوان کرد: به خاطر زمینی که معلوم نیست چه زمانی آماده میشود، تاریخ دیدار را چند بار عوض کردند. برای خویشتنداری و اینکه بوشهریها ناراحت نشوند، میگویند بازی باید در حافظیه باشد. اگر قرار است بر اساس اندازه شهرها مکان فینال جام حذفی مشخص شود، بهتر است در شهر آباده استادیوم میساختند که دقیقاً بازی وسط تهران و بوشهر برگزار شود. واقعا از این وضعیت خسته شدم.
دروازهبان استقلال تصریح کرد: جالب است مصاحبه سردار محمدی را خواندم که گفته بود رحمتی از ناراحتی باخت پرسپولیس انتقاد کرده است درحالی که من اصلا از باخت ناراحت نبودم. حرفم این است که باید با حقیقت کنار بیاییم چرا تاریخ جام حذفی را زودتر نگذاشتند. بازی را در جایی گذاشتند که معلوم نیست چه زمینی دارد و همه به ما بخندند.
وی در پاسخ به اینکه چرا ملیپوشان متحد نمیشوند تا به فشردگی مسابقات اعتراض کنند، گفت: بدبختی بازیکنان این است که پشت هم نیستیم. اگر ما اتحادیه بازیکنان داشتیم، این شرایط نبود. نمیگذارند اتحادیه داشته باشیم. اگر اتحادیه داشته باشیم کسی نمیتوانست به ما زور بگوید.
رحمتی اظهار داشت: اگر من صحبت کنم یا علی کریمیها صحبت کنند باید به کمیته انضباطی برویم. سپاهان چون بازیکن ملیپوش زیاد ندارد، فاصله بازیهایش ۵ روز یک بار است و فشاری هم به آنها وارد نمیشود و آهسته آهسته به صدر رسیدند اما استقلال تعطیلات نیم فصل را به خاطر جام حذفی از دست داد.
رحمتی در پاسخ به این سؤال که آیا منظور او از اینکه گفته به زودی پاسخ کسی که استقلال را به سخره گرفته میدهد، عزیز محمدی بوده یا خیر، گفت: نه، من در مورد آن بحث حرفم را میزنم و قصد بیاحترامی هم به کسی را ندارم. به عزیز محمدی هم بیاحترامی نمیکنم. او به من خیلی لطف کرده و کسی بود که من را به فجر سپاسی برد اما از اینکه بخاطر خویشتنداری میگویند بازی فینال جام حذفی باید در حافظیه برگزار شود، ناراحت میشوم.
وی گفت: همه چیزمان را از دست دادهایم. مصدومیت میداودی را هم تبریک میگویم فکر میکنم دو بازی دیگر به همین منوال پیش برود من باید از پدرم و بقیه بازیکنان از اقوام خود مثل پسرداییها و پسرخالههای خود بخواهند در تمرین شرکت کنند تا بتوانیم ۱۱ نفر شویم.
sarbh
02-06-2012, 08:57 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/09/13900909182922_PhotoA.jpg
فریدون زندی پس از تساوی 2 بر 2 مقابل سایپا گفت: در حالی که میتوانستیم برنده شویم به تساوی رضایت دادیم. گل دقایق پایانی ما هم مردود اعلام شد.
وی در خصوص درخشش در یکی دو مسابقه اخیر استقلال اظهار داشت: قبلا هم گفته بودم بعد از مصدومیت طولانی مدت میخواهم چند بازی پشت سر هم خوب بازی کنم که خوشبختانه این اتفاق افتاد. از مظلومی هم تشکر میکنم که این فرصت را در اختیارم قرار داد.
زندی در خصوص اینکه آیا با این روند به تیم ملی فکر میکند یا خیر گفت: فعلا تمام تمرکزم روی استقلال است چون تفکراتی بزرگ دارم میخواهم با این تیم 3 جام بگیرم.
یکی از خبرنگاران پرسید آیا با این روند استقلال میتواند یک جام بگیرد که زندی گفت: تیم ما چند هفته است خوب نتیجه نمیگیرد اما مطمئن باشید در آینده روندمان تغییر خواهد کرد.
هافبک استقلال در خصوص اینکه رفتن مجیدی تاثیری در این نتایج دارد یا خیر گفت: مجیدی بازیکن بزرگی است اما مطمئن باشید بدون مجیدی هم میتوانیم هر 3 جام را بگیریم.
sarbh
02-06-2012, 09:08 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/11/13901011170935_PhotoA.jpg
اسماعیل شریفات پس از تساوی ۲ بر ۲ مقابل سایپا، اظهار داشت: نیمه اول بازی دست استقلال بود اما بد گل خوردیم. قبل از اینکه گل اول را دریافت کنیم ساموئل یک موقعیت بسیار خوب را از دست داد که اگر آن گل میشد نتیجه بازی تغییر میکرد اما خدا را شکر که توانستیم گلهای خورده را جبران کنیم و به تساوی برسیم.
وی در پاسخ به این سؤال که غیبت فرهاد مجیدی تأثیرگذار است، گفت: نمیدانم چه بگویم. آقا فرهاد بازیکن بزرگی است و اگر در این شرایط بود میتوانست به تیم کمک کند.
شریفات در خصوص اینکه چطور شد بازی دو بر صفر باخته را با تساوی عوض کردند، عنوان کرد: چیزی برای از دست دادن نداشتیم و حتی میتوانستیم برنده مسابقه باشیم. سایپا روی ضد حمله به گل رسید. ما گل سوم را هم زدیم که من فکر نمیکنم خطا بوده باشد و دروازهبان سایپا به یار خودی برخورد کرد.
sarbh
02-06-2012, 09:17 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/11/14/13901114000111_PhotoA.jpg
آرش برهانی پس از تساوی 2 بر 2 مقابل سایپا گفت: فعلا در این شرایط که میبینید هستیم ولی امیدوارم در بازی حساس مقابل ذوب آهن همه چیز را برگردانیم.
وی افزود: متاسفانه تمام تیمها مقابل ما دفاع میکنند و دل به ضد حملات میبندد. سایپا خوب بازی کرد ولی ما هم موقعیتهای زیادی داشتیم. فاصله 4 روز 4 روز مسابقات باعث شده تا فشار سنگینی به بدن بازیکنان وارد شود. شاید اگر حتی یک روز به فاصله بازیها اضافه شود شرایط ما فرق کند.
برهانی در خصوص دلایل شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: فکر میکنم خیلی آنها را دست کم گرفتیم و در حالی که تا دقایق پایانی همه چیز از آن ما بود. میتوانستیم بیش از 4 گل به آنها بزنیم اما دست کم گرفتن حریف کار دست ما داد.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا هواداران پرسپولیس بعد از دربی 74 این همه پیامک درست کردند گفت: پرسپولیسیها 2 سال نبرده بودند و پیامکهایشان جمع شده بود. منتظر بودند تا در یک بازی برنده شوند و همه آنها را بفرستند.
sarbh
02-06-2012, 09:24 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/09/13900909183147_PhotoA.jpg
کیانوش رحمتی پس از تساوی 2 بر 2 استقلال مقابل سایپا گفت: از شرایط راضی نیستیم و میتوانستیم برنده باشیم. دقایق آخر بازی سوار میدان بودیم و حتی بعد از گل تساوی میتوانستیم گل سوم را بزنیم اما نشد.
وی در خصوص فشردگی مسابقات عنوان کرد: در فاصله 2 روز نمیشود تمرین کرد و مجبوریم فقط ریکاوری کنیم. تمرینات تاکتیکی نداریم. بعد از شکست مقابل پرسپولیس فقط توانستیم به لحاظ روحی کمی خود را آماده کنیم. وقتی بازی به آن سنگینی 2 بر صفر برده را 3 بر 2 میبازیم به این مسابقه هم فشار میآید.
رحمتی تصریح کرد: امیدوارم از هفته های آینده شرایط طوری شود که هواداران انتظار دارند.
sarbh
02-06-2012, 09:32 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/13900919121804_PhotoA.jpg
حنیف عمرانزاده پس از تساوی 2 بر 2 مقابل سایپا در پاسخ به این سؤال که چرا خط دفاع استقلال در این چند هفته ضعیف عمل میکند، گفت: خط دفاعی ما ضعیف نیست و هنگامی که حمله میکنیم روی ضد حملات گل میخوریم.
وی گفت: سایپا تیم خوبی بود و نشان داد روزهای خوبی در آینده خواهد داشت اما تنها به فکر کسب نتیجه بود و پس از زدن گل دوم عقب نشینی کرد. بعد از دریافت گل دوم نمیتوانستیم ساکت بنشینیم و باید برای جبران گلهای خورده حمله کردیم.
مدافع استقلال در خصوص گلی که توسط داور مردود اعلام شد گفت: در آن صحنه خطای انجام ندادم ولی متاسفانه داور گلم را نادیده گرفت.
عمرانزاده در پاسخ به این سؤال که چرا مقابل پرسپولیس شکست خوردید گفت: تا دقیقه 80 سر تر از حریف بودیم و گل اول و دوم به پرسپولیسی ها انگیزه داد که آنها گل سوم را هم بزنند. ما 4 بار پرسپولیس را بردیم هوادارانمان پیامک برای حریف درست نکردند اما وقتی پرسپولیسیها یک بار استقلال را بردند دست به این کارها زدند.
وی اضافه کرد: در جریان همان بازی داور به ضرر ما در مقاطعی سوت زد ولی تلویزیون هیچ کدام از آنه صحنه ها را نشان نداد درست مثل خطایی که نور محمدی انجام داد ولی اصلا از تلویزیون پخش نشد.
sorna
02-17-2012, 06:50 PM
بازيکن مصدوم تيم فوتبال استقلال شب گذشته در اردوي اين تيم حضور پيدا کرد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032225.jpg
فریدون زندی که از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت است شب گذشته در اردوی استقلال در هتل المپیک حضور پیدا کرد.
این بازیکن در شرایطی که شانس بازی اش مقابل الاتفاق کم است به احتمال زیاد نامش فردا در فهرست ۱۸ نفره استقلال قرار می گیرد.
دیدار تیم های استقلال و الاتفاق فردا ساعت ۱۷:۲۰ در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
* طبق تصمیم کادرفنی استقلال تمرینات این تیم بعد از بازی با الاتفاق به مدت سه روز تعطیل خواهد بود. این تعطیلی در راستای تعطیلی بازی ها به دلیل اردوی تیم ملی در امارات است.
sorna
02-17-2012, 06:52 PM
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: با بازگشت جباري روحيه تيم بالا رفته است.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023936.jpg
مهدی امیرآبادی در نشست خبری پیش از بازی با الاتفاق اظهار داشت: شرایط استقلال خوب است. از فدراسیون تشکر می کنیم که بازی با ملوان را عقب انداخت تا ما به خوبی استراحت کنیم.
وی با اشاره به بازگشت جباری به تمرینات استقلال گفت: با حضور جباری شرایط روحی تیم بالا رفته است اما فکر نکنید اگر این حرف را می زنم به این معنا است که به یک فرد متکی هستیم. اگر کسی مصدوم شود همه تیم ما ناراحت می شوند.
امیرآبادی با بیان اینکه از رویانیان مدیرعامل و علی پروین مدیر فوتبال پرسپولیس بابت دعوت از تماشاگرانشان برای تشویق استقلال در بازی فردا تشکر می کند، ادامه داد: من هم از هواداران استقلال می خواهم که پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا حمایت کنند.
به گزارش فارس، بعد از نشست خبری خبرنگاری از امیرآبادی در خصوص دوپینگ یکی از بازیکنان لیگ برتری که گفته می شود بازیکنی ریز نقش است که سالها در یکی از تیم ها بازی می کرده، پرسید و امیرآبادی گفت: من از این موضوع خبر ندارم و این خبر را هم قبول ندارم. این خبرهایی است که هر روز می سازند.
sorna
03-04-2012, 02:19 PM
هافبک تيم فوتبال استقلال به دليل مصدوميت بازي با الريان قطر را از دست داد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028462.jpg
تمرین امروز استقلال ساعت ۱۲ در زمین کمپ اختصاصی باشگاه استقلال برگزار شد.
* خسرو حیدری و فریدون زندی با تاخیر در تمرین حاضر شدند.
* آرش برهانی که روز گذشته در تمرین شرکت نکرده و باعث ناراحتی مظلومی شده بود امروز در تمرین حاضر بود. پیش از آغاز تمرین مظلومی دقایقی با برهانی صحبت کرد. این بازیکن برای بازی با الریان قطر دو اخطاره است اما امشب همراه تیم به قطر می رود.
* کارگرانی که در کمپ باشگاه استقلال مشغول کار بودند امروز نظاره گر تمرینات آبی پوشان بودند. تمرین امروز تماشاگر دیگری نداشت.
* الونگ به دلیل مصدومیت به طور اختصاصی تمرین کرد. این بازیکن به همین دلیل همراه استقلال به قطر نمی رود و بازی با الریان را از دست داد.
* شاهرخ بیانی و جواد زرینچه در تمرین حاضر بودند.
*تمرین امروز تحت تاثیر باد شدید بود.
* هنکه مربی آلمانی استقلال در نصف زمین تمرین تاکتیکی برای بازیکنان در نظر گرفت که این مرحله تمرین کاملا جدی برگزار شد و هنکه چند بار بازی را متوقف کرد و به بازیکنان توصیه های لازم را کرد. پایان تمرین هم سانتر از جناحین در دستور کار بازیکنان قرار گرفت.
*یرکوویچ در اواخر تمرین مصدوم شد اما بعد از دقایقی به کارش ادامه داد.
* تیم استقلال ساعت ۲۲:۴۰ امشب راهی قطر می شود. این تیم سه شنبه هفته جاری به مصاف الریان قطر می رود.
sorna
03-04-2012, 02:19 PM
سرپرست تيم استقلال با اشاره به انتخابات فدراسيون فوتبال گفت: اميدوارم هر فردي که انتخاب ميشود فوتبال را از اين حالت درآورد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006361.jpg
منصور پورحیدری در حاشیه تمرین امروز استقلال درباره سفر این تیم به قطر گفت: سعی میکنیم همه نفرات را با خود به قطر ببریم چون بعد از بازی با الریان بلافاصله در لیگ برتر بازی داریم و باید بازیکنان همراه ما باشند تا تمرین کنیم. شاید الونگ را به دلیل مصدومیت در قطر همراه خود نداشته باشیم.
وی افزود: خوشبختانه بچهها خوب تمرین کردند و شناخت خوبی از الریان داریم. آنها تیم با تجربهای هستند و تمام سعی و تلاشمان این است روز سه شنبه بازی خوبی انجام دهیم و با امتیاز از قطر بازگردیم. تنها یک فیلم از الریان قطر دیدهایم، آنها تیم با تجربهای هستند که اگر فضا داشته باشند خوب حرکت میکنند اما در دفاع و کنارهها مشکل دارند. باید حواسمان را جمع کنیم و اگر بازیکنان حرف کادر فنی را گوش کنند میتوانیم برنده باشیم.
پورحیدری در خصوص اینکه چرا استقلال همیشه تمریناتش را در کمپ اختصاصی این باشگاه انجام نمیدهد گفت: هنوز رختکن و آب گرم کمپ آماده نشده است. چمن ورزشگاه نیز تازه است و نمیشود هر روز روی این زمین تمرین کرد. قرار گذاشتهایم دو سه روز در هفته در اینجا تمرین کنیم.
سرپرست استقلال درباره اینکه آیا از زمین حافظیه برای برگزاری فینال جام حذفی باخبر هستند یا خیر، گفت: این موضوع را پیگیری کردهایم و قول دادهاند که چمن را آماده کنند و ظاهراً اکنون هم زیر کشت است چون ما برای برگزاری تمرین روز قبل از مسابقه درخواست داده بودیم که گفتند زیر کشت است. عزیز محمدی قول داده شرایط چمن ورزشگاه حافظیه مناسب شود و امیدوارم از آن حالت درآمده باشد.
وی در پایان در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال که فردا برگزار میشود گفت: قریب، کفاشیان و محمدی سالها دراین فوتبال بودهاند و امیدوارم هرکدام که انتخاب میشوند فوتبال را از این حالت درآورند. اگر وضع اینطور باشد ناامیدکننده است و حتی کیروش با وجود زحماتی که میکشد برای رسیدن به جام جهانی کار سختی در پیش دارد.
sorna
03-25-2012, 06:32 PM
گزارش تمرين امروز استقلال
تمرين تيم فوتبال استقلال پس از ديدار با ذوبآهن اصفهان ساعت 14 امروز آغاز شد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028464.jpg
در ابتدا پرویز مظلومی دقایق کوتاهی برای بازیکنان در مورد بازی روز گذشته صحبت کرد و اعتقاد داشت که بازیکنانش بازی خوبی را انجام دادهاند و اگر دقت بیشتری میکردند میتوانستند برنده بازی باشند.
*مجتبی جباری امروز در تمرین استقلال حضور یافته بود اما برای آبدرمانی به استخر و سونا رفت.
*آندرانیک تیموریان جدا از سایر نفرات و زیر نظر بهتاش فریبا و آتیلا حجازی تمرین کرد.
*بازیکنان اصلی که روز گذشته برابر ذوب آهن به میدان رفته بودند، 20دقیقه ریکاوری کردند و پس از آن به استخر رفتند. سایر نفرات هم فوتبال درون تیمی و پاسهای تیمی را تمرین کردند.
sorna
03-25-2012, 06:33 PM
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: مي توانيم رکوردشکني کرده و در اين فصل به دو جام برسيم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032949.jpg
پرویز مظلومی پس از تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متأسفانه فشار بازیها باز هم زیاد شده است و این موضوع دردسر جدیدی برای ما به وجود آورده است، اما چارهای نداریم و باید طبق برنامه ادامه دهیم.
وی در مورد دیدار با ملوان گفت: آنها تیم بسیار خوبی هستند، درست است که در دربی گیلان مقابل داماش مساوی کردند اما برای برد میآیند، قطعا ما هم سه امتیاز را میخواهیم تا از کورس قهرمانی عقب نمانیم. همه باید قبول کنیم که بازی در سه جام بسیار سخت است.
وی افزود: رقیبان ما در لیگ برتر در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. فرصت کافی برای تمرین و ریکاوری داشتهاند اما برعکس ما زمانی برای استراحت، تمرین و ریکاوری نداشتهایم. در بازی روز گذشته مقابل ذوب آهن با وجود اینکه خسته بودیم باز هم میتوانستیم پیروز شویم اما بدشانسی آوردیم و فرصتهای زیادی از دست رفت.
سرمربی استقلال در مورد وضعیت جباری عنوان کرد: جباری امروز در تمرینات حاضر شد اما فعلاً فقط آبدرمانی انجام میدهد و امیدواریم به زودی در تمرینات گروهی حاضر شود. به او احتیاج داریم.
مظلومی تأکید کرد: استقلال تواناییاش بالا است و ما میتوانیم در این فصل دو جام کسب کنیم و رکورد شکنی داشته باشیم.
وی در مورد تساوی برابر نماینده ازبکستان در لیگ قهرمانان آسیا گفت: نسف قارشی تیم خوبی بود. آنها مقابل ما کاملاً فضاها را بسته بودند و دفاعی بازی میکردند. در بازی برگشت ما هم برنامههای خودمان را داریم و میتوانیم در خانه حریف امتیازات لازم را کسب کنیم.
sorna
03-25-2012, 06:34 PM
مهاجم تيم استقلال گفت: مشکلاتي داريم اما نبايد به خاطر مشکلات، انگيزه خود را از دست بدهيم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036201.jpg
آرش برهانی در مورد دیدار با ذوب آهن اظهار داشت: در این بازی بدشانسی آوردیم و موقعیتهای زیادی را از دست دادیم اما باید در بازیهای آینده امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.
وی افزود: اگر بخواهیم با این وضعیت ادامه دهیم فاصلهمان با صدر جدول زیاد میشود. ما مشکلاتی داریم اما این دلیل نمیشود که انگیزه خود را از دست دهیم.
مهاجم استقلال در مورد دیدار با ملوان عنوان کرد: فیلم بازیهای ملوان را دیدهایم، آنها تیم خوبی هستند و برای سه امتیاز میآیند. ما هم برای ماندن در کورس قهرمانی به پیروزی در این بازی احتیاج داریم و فقط به برد فکر میکنیم.
sarbh
04-13-2012, 09:46 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/25/13910125000186_PhotoA.jpg
آخرین دیدار هفته سیام لیگ برتر از ساعت ۱۸:۵۵ در ورزشگاه آزادی در حضور حدود 30 هزار تماشاگر برگزار شد و استقلال با نتیجه 3 بر صفر از سد صبای قم گذشت.
پژمان منتظری در دقیقه ۱۶، یرکوویچ در دقیقه ۲۶ و میثم حسینی در دقیقه ۴۳ برای استقلال گلزنی کردند.
استقلال در نیمه اول با انجام یک بازی هجومی سه گل زد و در نیمه دوم مسابقه را اداره کرد. بازیکنان صبا نیز در نیمه دوم از حملات فراوان خود هیچ نتیجهای نگرفتند. بازیکنان صبا در این بازی سه بار توپ را به تیر دروازه آبیپوشان کوبیدند.
علیرضا فغانی داور مسابقه به آندرانیک تیموریان، میلاد میداودی و میثم حسینی از استقلال و مرتضی کاشی از صبا کارت زرد نشان داد.
استقلال با این پیروزی ۵۸ امتیازی شد و با یک امتیاز کمتر نسبت به سپاهان در رده دوم قرار گرفت و تراکتورسازی ۵۶ امتیازی هم سوم است. به این ترتیب در فاصله ۴ هفته مانده به پایان لیگ رقابت قهرمانی بین سه تیم بالای جدول حساستر از گذشته شد. صبا هم با ۴۶ امتیازی همچنان در رده چهارم جدول است.
ترکیب استقلال:
سیدمهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، خسرو حیدری(از دقیقه ۶۹ اسماعیل شریفات)، ساموئل، آندرانیک تیموریان( از دقیقه ۶۹ مجتبی جباری)، فریدون زندی، علی حمودی، آرش برهانی و یرکوویچ( از دقیقه ۷۷ میلاد میداودی)
سرمربی: پرویز مظلومی
ترکیب صبای قم:
حامد لک، مرتضی کاشی، مجید حیدری، مجید هوتن، اکبر صادقی، مرتضی هاشمیزاده( از دقیقه ۶۰ میلاد نوری)، محسن بیات، وحید حمدینژاد، مهدی بدرلو، میلاد سلیمان فلاح( از دقیقه ۵۰ عبدالکریم اسلامی) و رضا عنایتی
سرمربی: عبدالله ویسی
fatema
04-14-2012, 10:42 AM
دو گزینه را برای جانشینی خود پیشنهاد کرده ام. قرار نیست تا ابد مدیر عامل بمانم...
ایپنا: "علی فتحاللهزاده" که این روزها صحبت در مورد ماندن یا رفتنش برای فصل آینده زیاد شده است صبح جمعه با حضور در برنامه ورزش و مردم در این مورد گفت: چند ماه قبل خودم به آقای رسولی نژاد اعلام کرده که سال آینده مدیر عامل استقلال نخواهم بود. به همین خاطر شما روی افراد مورد نظرتان تمرکز کنید.
وی با بیان اینکه خودم دو نفر را برای مدیر عاملی استقلال به ایشان پیشنهاد کردم، افزود: یکی از این افراد آقای محمدحسین قریب بود که از مدیران خوب کشورمان است. به هر حال من سالها مدیرعامل استقلال بوده ام و قرار هم نیست تا ابد مدیر عامل بمانم.
مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به مشکلات مالی که باشگاههای استقلال و پرسپولیس گریبانگیر آن هستند به ماجرای ترانسفر کردن بازیکنان اشاره کرد و گفت: در گذشته و زمانی که ما بازیکنان را به همراه آقای عابدینی ترانسفر کردیم هزار حرف و حدیث پیرامون ما درست شد و هر کس حرفی زد. الان هم من میتوانم در پایان فصل 4 بازیکن استقلال را ترانسفر کنم اما به خاطر همین حرف ها جراتش را ندارم.
فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که آیا پرویز مظلومی را برای فصل آینده حفظ خواهید کرد یا نه گفت: باید اول ببینم تکلیف خودم چه می شود. زمانی که هنوز مشخص نیست من فصل بعد مدیرعامل استقلال هستم یا نه چه صحبتی دارم با آقای مظلومی انجام دهم. منطقی هم نیست که من بروم با سرمربی صحبت کنم و قراردادش را تمدید کنم بعد مدیر دیگری بیاید و در کار انجام شده قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون هم از پرویز مظلومی حمایت کرده گفت: من با آقای مظلومی هیچ مشکلی ندارم و تاکنون هم مورد حمایت ما بوده اند چرا که عملکرد خوبی داشته اند. ما یک جام گرفته ایم و در دو جام دیگر هم مدعی هستیم. اما به هر حال ما یکطرف ماجرا هستیم و آقای مظلومی هم طرف دیگر. باید ببینیم در پایان فصل چه اتفاقاتی می افتد.
مدیر عامل استقلال در پاسخ به این پرسش که چرا منصور پورحیدری در هفته های اخیر برخورد نامناسبی با خبرنگاران دارد گفت: ما بازیهای سخت و پرفشاری را پشت سرگذاشته ایم و شاید بخشی از این اتفاقات به خاطر این مسائل است. اما طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا نمی شود خبرنگاران هر جا که خواستند مصاحبه کنند.
fatema
04-14-2012, 10:43 AM
سیدمهدی رحمتی که قصد ورود به رختکن استقلال را داشت با طعنه به منصور پورحیدری گفت که ظاهرا برد و یا باخت در رختکن ما هیچ تفاوتی ندارد.
مهر: دروازهبان تیم فوتبال استقلال خطاب به سرپرست این تیم گفت اگر باشگاه پول ندارد بگویید تا خودم از بازی بعد پاداش بازیکنان را بدهم!
سیدمهدی رحمتی که قصد ورود به رختکن استقلال را داشت با طعنه به منصور پورحیدری گفت که ظاهرا برد و یا باخت در رختکن ما هیچ تفاوتی ندارد. اگر مشکلی هست بگویید من از بازی بعد خودم پاداش بازیکنان استقلال را بدهم.
تیم فوتبال استقلال در هفته سی ام رقابتهای لیگ برتر عصر جمعه موفق شد در ورزشگاه آزادی تهران با نتیجه 3 بر صفر صبای قم را شکست دهد
sorna
05-29-2012, 07:18 PM
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اين فرصتسوزي و مشخص نبودن شرايط به استقلال لطمه ميزند.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006361.jpg
منصور پورحيدري درباره تحولات جديد استقلال صحبت هاي زير را مطرح کرد:
* به نظر شما روندي که باشگاه استقلال در پيش گرفته درست است؟
اين مسئله فقط براي الان نيست. باشگاه سه چهار ماهي هست که دچار اين مسئله شده است. اميدوارم هر چه سريعتر اين بحث ها جمع شود. زمان نقل و انتقالات مهمترين زمان يک باشگاه براي يارگيري است تا براي يک فصل طولاني برنامه ريزي کند. اميدوارم زودتر تصميمگيري شود و تصميمات به ضرر تيم نباشد.
*خيلي ها معتقد هستند که استقلال شرايط بحراني نداشت که بخواهد تغييراتي در آن صورت گيرد.
متاسفانه اين اتفاقات در استقلال هميشه رخ داده است و اين دفعه قضيه شديد تر است و سه چهار ماهي است که در کش و قوس اين بحث ها هستند. از اواسط فصل مشکلاتي براي تيم پيش آمد. تيم ما نياز به آرامش دارد. اين اتفاقات جز صدمه زدن به تيم مسئله ديگري را ندارد. بايد براي اين تيم تصميمات به نفع مردم و تيم باشد نه مسائل شخصي.
* با جدايي احتمالي فتح الله زاده از استقلال موافقيد؟
او چند وقتي است که تحت فشار است. وقتي امکانات فراهم نباشد به مسئول فشار مي آيد. خود فتح الله زاده عضو هيئت مديره است و آقايان بهتر به امور واقف هستند. به نظر مهم نيست چه کسي در اين تيم باشد مهم اين است که تصميمات خوبي گرفته شود.
* تغيير و تحولات در استقلال کمي عجيب نيست؟
بله درست است. تيم نتايج خوبي گرفت. فتح الله زاده هم زحمت خود را کشيد. ما يک قهرماني جام حذفي را آورديم. گاهي اختلاف سليقه در کار گروهي لازم است تا تيم پيشرفت کند اما اختلاف در کار گروهي چيزي جز صدمه زدن به تيم نيست.
* نظرتان در مورد بازگشت قلعه نويي چيست؟
امير هم جزو گزينه هاي استقلال بوده، او استقلالي است و براي اين تيم است. چه او و چه مظلومي هر دو قابل احترام هستند. من براي قلعه نويي آرزوي موفقيت مي کنم.
* شما براي فصل بعدي با استقلال همکاري مي کنيد؟
مسئله شخص من نيست. هر کسي استقلالي و علاقه مند به کار باشد مي تواند به تيم کمک کند. اگر هم در راس کار نباشد مي تواند از دور نظارت کند. براي من مسئله تيم مهم است.
*تصور مي شد چون دو سال در کنار مظلومي بوديد با رفتن او شما هم در استقلال نمانيد؟
فتح الله زاده مثل خوبي مي زند و مي گويد ما مثل ذخيره هايي مي مانيم که هرگاه لازم باشد به کمک تيم مي آييم. به هر حال هر وقت کسي مي آيد با گروه خود مي آيد و همه چيز بستگي به نظر آقايان دارد.
sorna
05-29-2012, 07:22 PM
روندي که در 2 روز گذشته در هيئت مديره استقلال سپري شده اين سؤال را در ذهن تداعي ميکند که کدام يک از اعضا خبرها را طبق ميل خود منتشر ميکند؟
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938694.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت مديره باشگاه استقلال روزهاي شلوغي را پشت سر ميگذارد. انتخاب سرمربي و مديرعامل فصل آينده باعث شده در دو روز گذشته اعضاي هيئت مديره دور يکديگر جمع شوند. محل جلسات اما باشگاه استقلال نبود، بلکه وزارت ورزش بود تا محل تصميمگيريهاي کلان ورزش به کانون اخبار استقلال تبديل شود.
در پايان جلسه روز يکشنبه اعضا همه چيز را به روز چهارشنبه موکول و اعلام کردند در اين روز تکليف سرمربي و مديرعامل استقلال مشخص ميشود. در عمل اما اتفاق ديگري رخ داد و برخلاف اعلام قبلي، هيئت مديره استقلال روز گذشته (دوشنبه) بار ديگر در وزارت ورزش و جوانان تشکيل جلسه داد. اين بار نيز همانند روز اول از ورود خبرنگاران به محل جلسه جلوگيري شد تا آنها زير تيغ آفتاب منتظر خروج اعضا از جلسه باشند.
با اين حال، هم در روز يکشنبه و هم در روز دوشنبه و در شرايطي که خبرنگاران بيرون ساختمان وزارت ورزش منتظر کسب اخبار بودند خبرهايي از درون هيئت مديره منتشر شد و همان خبرها چند دقيقه بعد از سوي؟؟؟؟ به بيرون درز پيدا کرد. اين در حالي است که با توجه به عدم حضور خبرنگاران در درون ساختمان و همچنين ادامه داشتن جلسه، درز اخبار منطقي به نظر نميرسد. مهمترين خبر اعلام سرمربيگري امير قلعهنويي بود که روندي که در بالا به آن اشاره شد درباره اين خبر نيز اتفاق افتاد.
ماجرا زماني جالبتر ميشود که بدانيم علي فتحاللهزاده که با توجه به اينکه نه برکنار شده و نه استعفا داده، هنوز هم مديرعامل استقلال است انتخاب قلعهنويي را به عنوان سرمربي رد و تاکيد کرد هيئت مديره نميتواند مديرعامل را انتخاب کند و اين وظيفه مديرعامل است.
حال اين سؤال مطرح ميشود که چه کسي اخبار را از درون هيئت مديره به بيرون ميدهد؟ آيا در جلسه هيئت مديره يا در سازمان افرادي غير از اعضا - که ميتواند مثلا پسر يکي از اعضا هم باشد - حضور دارد؟ آيا يک نفر در هيئت مديره است که همزمان با مسئوليت خطيري که دارد، کار اطلاعرساني و خبرنگاري هم انجام ميدهد؟ آيا آقاي ... که انگشت اتهام به سمت اوست به اين نظريه که "بدنامي بهتر از گمنامي است" اعتقاد دارد؟ آيا خبر رساني او به دليل علاقهاش به کار خبري است يا به حاشيه بردن تيم و قرباني کردن ميليونها هوادار و رسيدن به اهداف شخصي که مدتهاست آن را پيگيري ميکند؟
چرا بايد در صحبتهاي مسئولان استقلال تناقض وجود داشته باشد؟ چرا ابتدا اعلام ميشود قلعهنويي سرمربي شده و پس از آن مديرعامل باشگاه تاکيد ميکند که اين موضوع هنوز نهايي نشده است؟ چرا هيئت مديره استقلال با احساسات هوادارانش بازي ميکند؟ چرا يک نفر يک خبر را به ميل خودش اعلام ميکند و فرد ديگر، چيز ديگري ميگويد؟ چرا در اين باشگاه وحدت نظر وجود ندارد؟ آيا بهتر نبود اين جلسات و تصميمگيريها در محل باشگاه استقلال انجام ميشد تا جلوي خيلي از حرف و حديثها گرفته شود؛ البته به اين شرط که از "پسر بابا" خبري نباشد و آقاي X تنها به جلسه بيايد و به جاي کار خبري، به فکر مسئوليتي که در باشگاه دارد، باشد!
sorna
05-29-2012, 07:23 PM
رييس هيات مديره باشگاه استقلال گفت:علي فتح الله زاده از مدت ها پيش گفته بود که در فصل آينده نمي خواهد مديرعامل استقلال باشد اما به يکباره در جلسه ديروز عصر (دوشنبه) نظر خود را تغيير داد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034084.jpg
''احمد رسولي نژاد'' در يک گفت و گوي راديويي با بيان اين مطلب افزود:فتح الله زاده اواخر مهرماه به صورت محرمانه به من گفته بود که نمي خواهد در فصل بعد مديرعامل استقلال باشد و از الان به فکر مدير جديد باشيد.
وي گفت:فتح الله زاده حتي از چند ماه قبل به صورت کتبي از سمتش استعفا داد و چند نفر را براي جانشيني اش معرفي کرد که من با اين استعفا مخالفت کردم.
رسولي نژاد ادامه داد: در اين مدت با بيش از 100 نفر از مديران و بازيکنان قديمي استقلال جلسه داشتم که فقط جلسه با کاظم اوليايي رسانه اي شد.فتح الله زاده تا عصر ديروز تمايلي به ماندن در استقلال نداشت اما به يکباره در جلسه نظرش تغيير کرد و خود را يکي از گزينه هاي مديرعاملي باشگاه مطرح کرد.
رييس هيات مديره باشگاه استقلال گفت:با توجه به اظهارات قبلي فتح الله زاده در جلسه روز يکشنبه هيات مديره گزينه هايي را براي مديرعاملي بررسي کرديم اما براي تصميم گيري نهايي بايد نظر وزير ورزش و جوانان را جويا شويم. علاوه بر فتح الله زاده، اميدوار رضايي و احمد شهرياري ديگر گزينه هاي ما هستند که تلاش مي کنيم هرچه زودتر فرد نهايي مشخص شود.
وي درباره انتخاب سرمربي جديد استقلال نيز گفت: از چندي پيش روي سرمربيگري امير قلعه نويي به نتيجه رسيده بوديم اما قرار شد پرويز مظلومي هم به جلسه هيات مديره بيايد و گزارشي از عملکرد خود ارائه کند زيرا او زحمات زيادي براي استقلال کشيده است و مي خواستيم برايش ارزش قائل شويم.
رسولي نژاد ادامه داد: حتما يک مراسم برگزار خواهيم کرد و در آن از زحمات مظلومي و ديگر اعضاي کادر فني و بازيکنان تقدير خواهيم کرد.
معاون امور مجلس، حقوقي واموراستانهاي وزير ورزش گفت: براي اينکه کارها به تاخير نيافتد ديروز به قلعه نويي ماموريت داده شد که فهرست بازيکنان مورد نيازش را به فتح الله زاده ارائه و او هم براي جذب اين بازيکنان اقدام کند.
وي تاکيد کرد: مي خواهيم استقلال قهرمان آسيا شود و در اين راه تمام تلاش خود را به کار خواهيم بست. هيات مديره تمام هزينه هاي مورد نياز براي جذب بازيکنان را تامين مي کند. خواسته هيات مديره اين است که هشتاد درصد بازيکنان کنوني حفظ شوند و اگر در پستي ضعف داشته باشيم بازيکنان جديدي جذب کنيم.
رييس هيات مديره باشگاه استقلال درباره مبلغ قرارداد قلعه نويي گفت: مبلغ يک و نيم ميليارد تومان اصلا صحت ندارد. قلعه نويي عاشق استقلال است و براي کمک به اين تيم آمده است.
sorna
05-29-2012, 07:25 PM
'علي فتح الله زاده ' مديرعامل باشگاه استقلال تهران با 'کريم انصاري فرد'و' جواد نکونام 'درحاشيه اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال ايران در کمپ بشيکتاش استانبول ديدار و گفت و گو کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00014733.jpg
مديرعامل باشگاه استقلال که اوايل هفته جاري همراه با '''' محمد عباسي '''' وزير ورزش و جوانان به استانبول سفر کرده بود، در خلال اين ديدار با کريم انصاري فرد بازيکن تيم سايپا و جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال کشورمان و بازيکن تيم اوساسونا اسپانيا ديدار و گفت و گو کرد.
فتح الله زاده در خصوص ديدارش با اين دو بازيکن سخني به ميان نياورد و هدفش از حضور در استانبول را حمايت همه جانبه مقامات ورزش کشور و مديران باشگاه ها از تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل اعلام کرد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران شايعات مربوط به استعفايش را بار ديگر تکذيب و عدم حضور در نشست اعضاي هيات مديره اين باشگاه را براي انتخاب مديرعامل جديد، باز گذاشتن دست اعضاي اين هيات براي انتخاب مديرعامل عنوان کرد.
فتح الله زاده صرف مديرعامل بودن در اين باشگاه را بدون داشتن اختيارات رد کرد و آن را خيانت به اين باشگاه خواند وگفت: در صورتي که در پست خود ابقا شوم با اقتدار کامل به کارادامه خواهم داد و تيمي قوي براي حضور در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران آماده خواهم کرد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران با اشاره به مذاکرات خود با سه تن از مربيان داخلي براي تصدي پست سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه اظهارداشت با سه مربي دراين خصوص گفت وگو کرده ام و برنامه هاي آنها را خواسته ام، پس ازبررسي همه جانبه تا روز پنجشنبه از ميان اين سه نفر يکي را براي هدايت تيم استقلال بر خواهم گزيد.
وي بااشاره به حفظ بازيکنان اين تيم گفت: براي تقويت خطوط مختلف تيم فوتبال استقلال گفت و گوهايي را با 4 - 5 بازيکن آغاز کرده ايم که در خط هافبک و فوروارد بازي مي کنند.
اين امر در راستاي قدرتمند کردن تيم استقلال براي حضور در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران صورت گرفته است.
sorna
05-29-2012, 07:27 PM
اگر چه اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال بلافاصله پس از انتخاب امير قلعه نويي به عنوان سرمربي جديد اين تيم به فکر انتخاب مدير عامل بودند اما علي فتحاللهزاده با مراجعه به دفتر رسولي نژاد در وزارت ورزش و جوانان با او ديدار و گفتگو کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031614.jpg
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، فتحاللهزاده که دوشنبه با حضور در جلسه هيات مديره استقلال گزارشي پيرامون عملکرد خود به عنوان مدير عامل باشگاه در فصل گذشته ارائه کرده بود، ساعت 15 امروز به ديدار احمد رسولي نژاد معاون وزير ورزش و جوانان و رييس هيات مديره باشگاه استقلال رفت تا در رابطه با به سرانجام رساندن برنامه هايش در استقلال و ادامه همکاري در اين باشگاه با او گفتوگو کرده و از رييس هيات مديره فرصت بگيرد.
در صورتي که رسولي نژاد درخواست فتحاللهزاده را بپذيرد وي به کارش در باشگاه استقلال ادامه خواهد داد.
sorna
05-29-2012, 07:28 PM
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران نگران وضعيت باشگاه استقلال هستند واعضاي هيات مديره بايد هر چه سريعتر مديرعامل اين باشگاه را معرفي کنند.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035200.jpg
''منصور پورحيدري'' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي حضور قدرتمند تيم فوتبال استقلال در رقابت هاي فصل آينده بايد برنامه ريزي مطلوبي صورت گيرد، از اين رو نبايد با از دست دادن زمان، فرصت سوزي کنيم.
وي با بيان اينکه هواداران از تيم هاي بزرگي همچون استقلال و پرسپوليس انتظارات زيادي دارند اظهارداشت: اختلاف سليقه بين اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال بايد هرچه سريعتربرطرف شود و براي حضور موفق در رقابت هاي فصل آينده برنامه ريزي مناسبي صورت گيرد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال درخصوص معرفي ''امير قلعه نويي'' به عنوان سرمربي آبي پوشان از سوي هيات مديره باشگاه ودلخوري''فتح الله زاده''ازاين موضوع گفت: قلعه نويي از بازيکنان قديمي وعضو خانواده استقلال است وکارنامه درخشاني دارد.اما طبق اساسنامه باشگاه، سرمربي تيم توسط مديرعامل مشخص و معرفي مي شود.
پورحيدري افزود: مديرعامل زماني مي تواند پاسخگوي عملکرد و نتايج باشگاه باشد که معاونان، سرمربي و ديگر اعضاي کادر فني با نظر او به خدمت گرفته شوند.
وي درخصوص کناره گيري ''جواد زرينچه'' از هيات مديره نيز اظهار داشت: زرينچه به خاطر نحوه انتخاب سرمربي ازاعضاي هيات مديره گلايه مند است و به همين دليل درنشست روز دوشنبه هيات مديره شرکت نکرد، اما از عضويت در هيات مديره کناره گيري نکرده است.
سرپرست تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش که آيا با حضور قلعه نويي در راس کادر فني اين تيم، همچنان به فعاليت خود در تيم استقلال ادامه مي دهد، خاطر نشان کرد: ''پروريز مظلومي'' و''امير قلعه نويي'' هر دو از بازيکنان قديمي استقلال هستند و کارکردن با اين مربيان تفاوتي ندارد.
پورحيدري ادامه داد: به عنوان يک استقلالي هر زماني که نياز باشد در اين تيم انجام وظيفه خواهم کرد.
اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران پس از نشست روز دوشنبه خود ''اميرقلعه نويي'' را به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران معرفي کردند، اما ''علي فتح الله زاده''مديرعامل اين باشگاه اعلام کرد که سرمربي بايد توسط مديرعامل انتخاب و معرفي شود.
sorna
05-29-2012, 07:30 PM
اميرقلعه نويي پس از حضور در جلسه امروز هيات مديره به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقلال انتخاب شد و حکم گرفت.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938733.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از ظهر امروز نشستي ميان فتح الله زاده، رسولي نژاد و امير قلعه نويي برگزار شد.
پس از اين نشست امير قلعه نويي با نظر حاضرين به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقلال انتخاب شد.
قلعه نويي پس از جلسه امروز حکم خود را از فتح الله زاده دريافت کرد.
پيش از اين مظلومي، قلعه نويي و يک گزينه خارجي جزء گزينههاي استقلال براي حضور بر روي نيمکت اين تيم بودند.
امير قلعهنويي پس از جلسه با رسولينژاد و فتحاللهزاده و دريافت حکم سرمربيگري استقلال اظهار داشت: جلسه خوبي داشتيم و با هم همفکري کرديم تا تيم خوبي را ببنديم. من چه در استقلال باشم و چه نباشم مثل يک برادر آمدهام تا به اين تيم کمک کنم.
وي افزود: شما شاهد بوديد زماني که به استقلال برگشتم نيکبخت واحدي به پرسپوليس رفته بود و وقتي سرمربي تيم ملي شدم او را به تيم ملي دعوت کردم. من به استقلال نيامدم که سهميه آن را هدر دهم.
قلعهنويي ادامه داد: سال خوبي در استان آذربايجان داشتم و براي آقاي جعفري و تراکتورسازي آرزوي موفقيت ميکنم.
وي در خصوص جلسه امروز توضيح داد: امروز در جلسه در مورد همه چيز بحث کرديم، استقلال خانه من است و من در مورد مسائل مالي بحث نکردم و اخلاقا درست نبود بحث کنم. براي اينکه تيم قوي داشته باشيم خيلي مسائل بايد مدنظر قرار گيرد. اگر قرار است استقلال در ليگ ايران و آسيا قهرمان شود بايد اين موضوع را مدنظر داشته باشيم که تيمهاي آسيايي همه قوي هستند.
قلعهنويي خاطرنشان کرد: استقلال فصل گذشته تيم خوبي داشت اما مسلما من براي تقويت تيم نيروهايي را اضافه يا کم ميکنم و طبق افکار تاکتيکيام اين نيروها را کم يا زياد ميکنم.
سرمربي استقلال افزود:از مظلومي، استادم بابت زحماتي که کشيده تشکر ميکنم از هيچکس کينهاي ندارم اما نظم و انضباط براي من در اولويت است. ما در برخي از پستها که مشکل داريم بايد تقويت شويم.
sorna
05-29-2012, 07:31 PM
علي فتحاللهزاده در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال ابقا شد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938044.jpg
پس از نشست خصوصي و سه نفره رييس هيات مديره، مديرعامل و سرمربي جديد باشگاه استقلال و رفع سوء تفاهمها و کدورتها، علي فتحاللهزاده دوباره به فعاليت خود در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال ادامه خواهد داد.
پس از پايان نشست دوشنبه هيات مديره باشگاه استقلال گمانهزنيها براي انتخاب اميدوار رضايي، احمد شهرياري و علي فتحاللهزاده به عنوان مديرعامل باشگاه مطرح بود که پس از نشست امروز، علي فتحاللهزاده در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال ابقا شد.
sorna
05-29-2012, 07:32 PM
احمد رسولي نژاد سخنگوي هيات مديره باشگاه استقلال شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، به دنبال نشستهاي فوقالعاده هيات مديره باشگاه استقلال و با پيشنهاد و تصميم اعضاي هيات مديره، احمد رسولي نژاد معاون وزير ورزش و جوانان و رييس هيات مديره باشگاه استقلال به عنوان سخنگوي اين هيات انتخاب شد.
sorna
05-29-2012, 07:32 PM
نشست هيات مديره باشگاه استقلال با حضور همه اعضاي هيات مديره، مديرعامل و سرمربي جديد اين تيم فردا برگزار ميشود.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00011414.jpg
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، به دنبال ابقاي علي فتحاللهزاده در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال و انتخاب امير قلعهنويي به عنوان سرمربي، فردا نشست هيات مديره با حضور همه اعضا، علي فتحاللهزاده و امير قلعهنويي برگزار خواهد شد.
sorna
05-30-2012, 12:30 AM
سرمربي جديد تيم استقلال تهران در خصوص شرايط بازيکنان اين تيم براي فصل آينده، گفت: طي چند روز آينده در خصوص بازيکنان جديد و نفراتي که از جمع آبي پوشان جدا مي شوند تصميم گيري خواهم کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006217.jpg
''امير قلعه نويي'' در پايان نشست با سيداحمدرسولي نژاد و علي فتح الله زاده گفت: پس از اينکه در مورد بازيکنان تصميم گيري کردم در نشست خبري خود که بزودي برگزار مي شود همه چيز را به اطلاع هواداران و علاقه مندان به تيم مي رسانم.
وي خطاب به هواداران استقلال اظهار داشت: هواداران نگران نباشند چراکه تمام تلاش خود را براي رسيدن به موفقيت انجام مي دهم. قلعه نويي خاطرنشان کرد: استقلال در فصل گذشته بازيکنان خوبي در اختيار داشت ولي به طور يقين براي برطرف کردن نقاط ضعف خود چند بازيکن جديد جذب مي کنيم. براي اينکه تيم قوي داشته باشيم خيلي مسائل بايد مدنظر قرار گيرد. اگر قرار است استقلال در ليگ ايران و آسيا قهرمان شود بايد اين موضوع را مدنظر داشته باشيم که تيمهاي آسيايي همه قوي هستند.
وي در مورد حضورش در استقلال گفت: استقلال خانه من است و به خاطر هواداران به اين تيم آمدم تا در کنار هم بتوانيم موفقيت هاي گذشته را تکرار کنيم.امروز در جلسه در مورد همه چيز بحث کرديم، استقلال خانه من است و من در مورد مسائل مالي بحث نکردم و اخلاقا درست نبود بحث کنم.
سرمربي استقلال افزود:از مظلومي، استادم بابت زحماتي که کشيده تشکر ميکنم ...از هيچکس کينهاي ندارم اما نظم و انضباط براي من در اولويت است.
sorna
05-30-2012, 12:31 AM
مربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با اشاره به حضور امير قلعه نويي در اين تيم گفت: من بازگشت وي را به استقلال تبريک ميگويم و هر کمکي هم که از دستم بر بيايد برايش دريغ نخواهم کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037893.jpg
بهتاش فريبا در گفتوگو با ايلنا با بيان اين مطلب فوق افزود: آرزو ميکنم قلعه نويي در فصل آينده عملکرد قابل قبولي را از خود به نمايش بگذارم. بنده هم چه بيرون گود باشم، چه داخل گود هر کمکي که از دستم بر بيايد کوتاهي نخواهم کرد.
وي ادامه داد: قبل از اينکه قلعه نويي به عنوان سرمربي استقلال معرفي شود بنده اعلام کردم همکاريام با مظلومي در صورت ماندن در تيم استقلال قطعي نيست چراکه طي 2 سالي که در استقلال بودم به ويژه در فصل قبل فشارهاي زيادي را متحمل شدم و به همين دليل تصميم قطعي نگرفتم حالا هم که قلعه نويي آمده، راحت شدهام که ميتوانم به کار ديگري که داشتم سواي فوتبال برسم. در اين مدت که در استقلال بودم کارم دچار لطماتي شده بود.
مربي فصل گذشته استقلال اعلام کرد: در طول فصل گذشته هر 3 يا 4 روز يکبار بازي ميکرديم. روز اول، چهارم و هفتم عيد مسابقه داشتيم و همين موضوع باعث شده بود نتوانيم به خانوادهام به اندازه لازم برسم و همين مساله ما را اذيت ميکرد.
فريبا در ادامه تصريح کرد: به هر حال هواداران ما را حلال کنند. ما با تمام وجود تلاش کرديم، شايد آنها اين انتظار را از ما داشتند تا در فصل گذشته عنوان قهرماني ليگ برتر را بدست بياوريم که متاسفانه به دليل فشار مسابقات، مصدوميتها و يکسري حاشيههايي که از بيرون به ما تحميل شد نتوانستيم خواسته آنها را برآورده کنيم، اما بدانند از تمام وجود براي کمک به استقلال کار کرديم.
sorna
05-30-2012, 01:25 PM
عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: امروز ميخواهم استعفا دهم و در جلسه امروز هيئت مديره هم شرکت نميکنم.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034068.jpg
جواد زرينچه درباره استعفايش از عضويت در هيئت مديره باشگاه استقلال اظهار داشت: من امروز به وزارت ورزش رفتم تا استعفايم را تحويل وزير ورزش بدهم اما آقاي عباسي در جلسه هيئت دولت بودند و در وازرت نبودند.
وي در خصوص ناراحتي اش از حضور رسولي نژاد رئيس هيئت مديره استقلال در منزل امير قلعه نويي براي مذاکره حضور وي در کادرفني اين تيم گفت: ما نمي گوييم چرا رسولي نژاد با قلعه نويي شام خورده است. آنها رفاقتي دور ميز نشسته اند. هر کس مي تواند با هم شام و ناهار بخورد و نوش جانشان اما وقتي رسولي نژاد به منزل امير قلعه نويي مي رود مگر مي شود در مورد مسائل فني مهمترين تيم ايران قهرمان آسيا صحبت نکرده باشد؟
وي افزود: آقاي رسولي نژاد هر روز مي تواند با امير قلعه نويي استخر برود و شام و ناهار بخورد بر منکر و بدخواهش هم لعنت. من اصلا با خود قلعه نويي هم مشکلي ندارم. هر کسي يک ظرفيتي دارد و ظرفيت من بيشتر از اين نيست.
زرينچه در خصوص اينکه امروز هيئت مديره باشگاه استقلال هم جلسه دارد و آيا در اين نشست حضور پيدا مي کند، گفت: تا کنون که هيئت مديره بدون ما جلسه گذاشته و برنامه ها را پيش برده اند امروز هم همين کار را انجام دهند. مگر ايرادي دارد که ما نباشيم؟ من امروز استعفايم را به وزير مي دهم.
sorna
05-30-2012, 06:28 PM
رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: ما با قدرت از فتحاللهزاده به عنوان مديرعامل حمايت ميکنيم.
احمد رسولينژاددرباره دستاورد امروز جلسه هيئت مديره استقلال اظهار داشت: در جلسه امروز مديرعامل گزارشي از برنامههاي خود ارائه کرد و همچنين سرمربي تيم هم برنامههايش را مطرح کرد. امير قلعهنويي گفت به 80 درصد تيم نياز دارد و ما اين اختيار را به مديرعامل و سرمربي داديم که در جهت تقويت تيم بازيکنان موردنياز خود را جذب کند.
وي درباره ادامه فعاليت فتحالله زاده به عنوان مديرعامل عنوان کرد: آقاي فتحالله زاده با قدرت به کارش ادامه ميدهد و هيئت مديره هم حمايتهاي لازم را از او انجام ميدهد.
رسولي نژاد در پاسخ به اين سوال که آيا امير قلعه نويي به وي ليست بازيکنان را داده است يا خير گفت: قلعه نويي فهرستي به من نداده است اما قرار شد او فهرست را به مديرعامل بدهد و طبق توافقي که ديروز انجام داديم قرار شد يکي از معاونان باشگاه براي مذاکره کردن با بازيکنان مامور شود و بازيکنان موردنياز جذب تيم شوند.
رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال تصريح کرد: باشگاه استقلال 12 ميليارد تومان بدهي دارد که ما در حال تلاش هستيم که اين بدهيها پرداخت شود. هواداران نگران نباشند ما تيم خوبي براي فصل آينده ميبنديم.
وي درباره استعفاي جواد زرينچه گفت: زرينچه از دوستان خوب ماست ولي از او استعفاي کتبي نديديم و به همين دليل تا زماني که استعفاي کتبي نيايد نميتوانيم در موردش صحبت کنيم.
رسولي نژاد در جواب اين پرسش که بودجه فصل آينده استقلال چقدر است گفت: قرار شد طبق هماهنگي در جلسه آينده مديرعامل رقم پيشنهادي خود را بگويد و ما دست مربي و سرمربي را در اين قضيه باز گذاشتيم.
معاون وزير ورزش درباره اينکه آيا امير قلعهنويي براي قهرماني استقلال قول داده است يا خبر اظهار داشت: امير قلعهنويي اعلام کرده تيمي قوي بايد بسته شود تا بتوانيم به قهرماني برسيم و قطعا نيت باشگاه هم قهرماني در ليگ برتر است و اينکه برخي از رسانهها نوشتهاند که قلعهنويي گفته بازيکنان بزرگ تيم را نميخواهد تکذيب ميکنم. ما همه بازيکنان بزرگ خوب خود را نياز داريم و سعي ميکنيم تيم خوبي ببنديم.
sorna
05-30-2012, 06:29 PM
بازيکن اسبق تيم فوتبال استقلال با تمجيد از تصميم هيات مديره اين باشگاه براي انتخاب قلعهنويي و ابقاي فتحاللهزاده گفت: فتحاللهزاده مدير دلسوزي است و در حال حاضر مديري بهتر از او براي استقلال نبود.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027796.jpg
مسعود معيني درباره ابقاي علي فتحاللهزاده در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال گفت: من اين اتفاق را بسيار خوب ميدانم چرا که فتحاللهزاده مدير دلسوزي است. هرچند مشکل عمده او بيتوجهي زياد به بحث آکادمي و فوتبال پايه استقلال است وضعيت تيمهاي پايه استقلال در شرايط فعلي بسيار ناگوار و نگران کننده است و به نظر من فتحاللهزاده بايد افراد واجد شرايط را براي اين مسئوليت بگمارد.
وي ادامه داد: به نظر من وزارت ورزش بايد اين اطمينان را به فتحاللهزاده بدهد که حداقل پنج سال مديرعامل باشگاه ميماند. در شرايط فعلي واقعا کسي بهتر از فتحاللهزاده نبود که بتواند استقلال را اداره کند اما مسئله صحبتهاي اعضاي هيات مديره عليه يکديگر که گاهي بوي تخريب ميداد، مسئلهاي است که هميشه وجود دارد و ما هيچ وقت نميخواهيم به يکديگر کمک کنيم و فقط به دنبال نشان دادن نقاط ضعف هم هستيم.
معيني در ادامه با بيان اينکه تضاد و تقابل افکار لازمه پيشرفت کارهاست گفت: فکر نميکنم بين اعضاي هيات مديره استقلال تضاد شديدي وجود داشته باشد و اگر حرفي هم هست، در حد تقابل افکار و اختلاف سليقه است. به هر حال اين اختلاف سليقهها براي پيشرفت لازم است اما تخريب، اتفاق بدي است که نبايد رخ دهد.
پيشکسوت باشگاه استقلال ادامه داد: از اينکه در مديريت باشگاه تغييري ايجاد نشد خوشحالم چون به نظر من فتحاللهزاده به جوانب کار کاملا آشناست و محيط استقلال را به خوبي ميشناسد. او امسال هم تمام تلاشش را کرد که استقلال قهرمان شود اما به دليل وجود برخي کمبودها موفق نشد. اميدوارم وزارت ورزش هم اجازه دهد که مديران استقلال و پرسپوليس کماکان به صورت ثابت به کار خود ادامه دهند تا بتوانند تحولات خوبي را در اين دو باشگاه ايجاد کنند.
معيني در ادامه به نتايج استقلال در فصل گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: کادر فني استقلال نتايج چندان بدي کسب نکرد اما مظلومي براي کارش مشکلات زيادي داشت که عمدتا به مسائل مالي باشگاه بازميگشت. ضمن اينکه مظلومي شخصيت فني فردي مانند قلعهنويي را نداشت و در برخي بازيها بويژه ديدار برابر سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا بسيار پراشتباه عمل کرد.
وي همچنين انتخاب قلعهنويي را انتخاب خوبي توصيف و تصريح کرد: قلعهنويي در چند سال اخير قابليت خود را در داخل کشور نشان داده است اما کار در رقابتهاي آسيايي بسيار سختتر است و مطمئنم که او امسال براي اين مسئله فکر خاصي کرده است. ضمن اينکه قلعهنويي در چند سال گذشته داراي کاريزما و شخصيت خاصي شده که شايد بر دانش و اطلاعات فنياش ميچربد. اگر او اطلاعات فنياش را گستردهتر کند به يک مربي تمام عيار تبديل ميشود. اميدوارم او در استقلال خوشبينانه کار کند و نسبت به بازيکنان و برخي عوامل که در باشگاه فعاليت ميکنند، نگاه خوبي داشته باشد. به هر حال استقلال فصل گذشته با تفاضل گل سوم شد. پس هواداران از قلعهنويي و تيمش در فصل آينده انتظار قهرماني دارند.
sorna
05-30-2012, 07:26 PM
عضو هيئت مديره استقلال عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و مجموعه اتفاقاتي که ميتوان از آنها به عنوان نمايش يا توهين به افکار عمومي و ايجاد فضاي بداخلاقي يا زيرپا گذاشتن ارزشهاي اخلاقي را از دلايل اصلي استعفايش اعلام کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034068.jpg
جواد زرينچه با ارسال متن استعفايش به خبرگزاري مهر با اشاره مسائلي از جمله "عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و نيز تصميم گيريهاي نامناسب و فردي در برگزاري و اداره جلسات هيئت مديره و نيز اعتراض به نحوه برگزاري غيراصولي جلسات و چگونگي انتخاب مديرعامل و سرمربي تيم استقلال" را عامل استعفاش از هيئت مديره باشگاه استقلال اعلام کرد.
متن کامل استعفاي جواد زرينچه عضو هيئت مديره باشگاه استقلال به اين شرح است:
" جناب آقاي دکتر محمد عباسي
وزير محترم ورزش و جوانان
سلام عليکم؛ احتراما به استحضار ميرساند، نظر به سياستهاي وزارت ورزش و جوانان و در راستاي استفاده از تجربيات پيشکسوتان ورزش در امور و با توجه به لطف و عنايت ويژه جنابعالي نسبت به اينجانب، در مورخ 9/7/1390 طي حکمي از سوي آن مقام محترم بعنوان عضو هيئت مديره شرکت فرهنگي ورزشي استقلال ايران منصوب شدم. از آن زمان تاکنون بنا به احساس وظيفه و تکليف نسبت به هواداران خونگرم باشگاه و مجموعه تيم استقلال در وسع توان در انجام وظايف محوله تلاش کرده و از هيچ کوششي در اجراي فرامين و منويات آن وزارتخانه فروگذار نبودهام.
اينک با توجه به پارهاي از مشکلات بوجود آمده ناشي از عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و نيز تصميم گيريهاي نامناسب و فردي در برگزاري و اداره جلسات هيئت مديره و نيز اعتراض به نحوه برگزاري غيراصولي جلسات و چگونگي انتخاب مديرعامل و سرمربي تيم استقلال، برخلاف ميل باطنيام از سمت عضويت در هيئت مديره شرکت فرهنگي ورزشي استقلال ايران کناره گيري و بدينوسيله مراتب اعتذار و قدرداني خويش را از اعتماد و حسن نظرمقام عالي وزارت و کليه پيشکسوتان بزرگ استقلال و هواداران فهيم ابراز ميدارم.
بي شک بزرگترين افتخار براي "جواد زرينچه " بعنوان سربازي کوچک، خدمت خالصانه و بيمنت براي استقلال عزيز و هواداران پرشور آن بوده و در هر کجا که باشم براي موفقيت تيم و شادي دل ميليونها هوادار استقلالي دعا خواهم کرد.
بديهي است که رويت و مطالعه "عناوين" فهرستوار پيوست (فقط طي يک هفته اخير) و نتيجه اتفاقات به دست آمده(مجموعه اتفاقاتي که ميتوان بعنوان نمايش يا توهين به افکار عمومي و ايجاد فضاي بداخلاقي يا زيرپا گذاشتن ارزشهاي اخلاقي از آنها نام برد)، عدم هماهنگي لازم و وجود اختلاف اساسي ميان رئيس هيئت مديره و مديرعامل محترم که متاسفانه تيم را در هفتههاي پاياني ليگ به حاشيه برد و نيز صحت عرايض اينجانب را تاييد خواهد کرد.
لازم به ذکر است تنها اظهارنظر مشترک ميان مصاحبههاي رئيس هيات مديره و مديرعامل محترم، الزام در" قهرماني ليگ برتر" و قول سرمربي جديد براي قهرمان شدن در ليگ برتر است که قطعا اين موضوع در انتخاب سرمربي محترم جديد لحاظ شده است.
در پايان لازم مي دانم ياد و خاطره اسطوره بزرگ باشگاه استقلال مرحوم "ناصرحجازي " که همواره به رعايت صداقت و صراحت کلام شهره بود، گرامي بدارم. به اميد موفقيت روزافزون "استقلال" ايران زمين و شادي دل هواداران عزيز در مسابقات داخلي و بين المللي، انشاا....
برادر کوچک شما - جواد زرينچه"
تنها اظهار نظر مشترک ميان رييس هيات مديره محترم و مديرعامل محترم:
رئيس هيئت مديره: همه تفاوت قهرماني جام حذفي و ليگ را ميدانند. براي ما جام قهرماني ليگ برتر مهم است (خبرگزاري مورخ 5/3/91)
مديرعامل: هر کدام از مربياني که قول قهرماني بدهند و شرايط استقلال را سنجيده و با آن کنار بيايند ، بعنوان سرمربي انتخاب ميکنم. (برنامه تلويزيوني ورزش از نگاه 2 مورخ 6/3/91)
عناوين اختلافات:
رئيس هيئت مديره: جام قهرماني استقلال از قهوهخانهها سر درآورده و باشگاه موزه ندارد! (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: چرا باشگاه استقلال موزه ندارد. سؤال من اين است که مگر رسولينژاد قبل از من در باشگاه استقلال نبودند، براي اين باشگاه چکار کردند، چرا موزه نزدند، ثمره حضور ايشان در استقلال حذف از ليگ قهرمانان آسيا بود، حالا از من موزه ميخواهند؟ مگر خود ايشان براي باشگاه استقلال چکار کرده که حالا اين حرفها را مطرح ميکند. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91)
رئيس هيئت مديره: کساني که به دنبال نفع شخصي هستند بايد کنار بروند (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: زدن اين حرفها درست نيست. گفتهاند که قرارداد بازيکنان مشخص نيست و پول باشگاه وضعيتش مشخص نيست. بيايند بررسي کنند ببينند چه اتفاقي افتاده. مگر من ميتوانم پول باشگاه را به حساب شخصيام واريز کنم که اينگونه حرف ميزنند. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
رئيس هيئت مديره: چک شخصي يعني چه؟ چرا با 15ميليارد کسب درآمد هنوز بازيکنان مصاحبه ميکنند پولي دريافت نکردهاند؟ يا هنوز طلبکارند؟ پول بيايد به حساب دولتي و از حساب دولتي باشگاه برود به يک حساب ديگر و از آن حساب به حساب شخصي برود و چک شخصي داده شود، اين در هيچ کجاي دنيا معمول نيست. (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: اگر مرا نميخواهند بگويند نميخواهيم ديگر چرا تهمت ميزنند. باشگاه استقلال 11 ميليارد و 800 ميليون تومان بدهي انباشته دارد که اين رقم با 3 ميليارد بدهي است که در زمان مديريت من برجاي گذاشته شده است. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
رئيس هيئت مديره: در آينده من در اين خصوص هم مطالبي را دارم که جهت روشن شدن افکار عمومي مطرح خواهم کرد.(خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
مديرعامل: من در خصوص اتفاقاتي که در باشگاه طي ماههاي گذشته افتاده، حرفهاي عجيب و غريبي دارم که بعداً خواهم گفت. (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
رئيس هيئتمديره: تعطيل کردن تمرين توسط بازيکنان، شو و نمايش بود. نبايد به متخلفان اجازه بازي ميدادند. (خبرگزاريها مورخ 5/3/91)
مديرعامل: کي گفته است ما جباري را بخشيديم؟ (خبرگزاريها - مورخ 6/3/91(
مديرعامل: عضو هيئت مديره مهدي رحمتي را مهاجم ميداند (برنامه تلويزيوني جام جم)
رئيس هيئت مديره: فردي مصاحبه ميکند و ميگويد هيئت مديره گفته رحمتي بايد مهاجم شود، در حاليکه بهطور مشخص اسم برده شد از عنايتي. (خبرگزاريها - مورخ 5/3/91)
رئيس هيئت مديره: مدتهاست در استقلال به اين نتيجه رسيدهايم که براي ساختن آيندهاي روشن، نياز به ايجاد تغيير داريم، اکنون زمان مناسب براي تغيير و ترميم استقلال فرا رسيده.
مديرعامل: رئيس هيئت مديره استقلال ميخواهد مديرعامل باشگاه باشد
رئيس هيئت مديره: ما از مظلومي ليست بازيکنان فصل بعد را خواستهايم .
مديرعامل: من نميفهمم هيئتمديره چرا بايد از سرمربي تيم ليست بخواهد؟! فردا من از سرمربي تيم چطور کار بکشم؟! من بهعنوان مديرعامل باشگاه چطور ميتوانم از سرمربي تيم کار بخواهم در صورتيکه تيمش را با نظر هيئتمديره بسته است؟!
رئيس هيئت مديره: قلعهنويي با نظر هيئت مديره سرمربي استقلال شد
مديرعامل: هيئتمديره نميتوند سرمربي انتخاب کند
رئيس هيئت مديره: با محاسبه پولهايي که از وزارت ورزش، سازمان ليگ، تبليغات روي پيراهن و فروش بازيکن داشته، حدود 15ميليارد تومان درآمدزايي کرده است. براي ما عجيب است که بازيکنان از باشگاه طلبکارند.
مديرعامل: آيا اين کار درست است که رئيس هيئت مديره، مديرعامل را دزد خطاب کند؟ اين آقايان نه تنها حداقل ها را برايم فراهم نکرده اند بلکه تهمت هم زده اند که ما پول گرفته ايم و مشخص نيست کجا رفته است. اين صحبتها و تهمتهاي آقاي رسولينژاد ديگر نخ نما شده است.
رئيس هيئت مديره: فتحالله زاده جزو گزينههاي ما نيست (در رسانهها و مورخ گوناگون )
رئيس هيئت مديره: علي فتحاللهزاده خود را گزينه مديرعاملي کرد (برنامه راديويي 9/3/91)
رئيس هيئت مديره: فتحاللهزاده تا پايان فصل مديرعامل است. از فردا قرارداد بازيکنان ثبت ميشود. (ايسنا 9/3/91)
رئيس هيئت مديره: تکليف نهايي فتحاللهزاده در جلسه بعدي روشن ميشود. (ايرنا 9/3/91).
sorna
05-31-2012, 01:00 AM
مهاجم فصل گذشته تيم شهرداري تبريز با عقد قراردادي يک ساله به تيم استقلال تهران پيوست.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037300.jpg
به نقل سايت رسمي باشگاه استقلال، ميثم بائو، بازيکن فصل گذشته تيم شهرداري تبريز، با عقد قراردادي يک ساله به استقلال پيوست.
وي عصر امروز در جلسه اي با حضور علي فتحاللهزاده، مديرعامل استقلال و علي اميري، معاون باشگاه، شرکت کرده و پس از توافق با مسئولان استقلال براي فصل بعد به اين تيم پيوست.
گفتني است بائو اولين خريد فصل استقلال است.
R A H A
06-26-2013, 07:48 PM
باشگاه استقلال اعلام کرد: صحبتهای واعظ آشتیانی بار حقوقی دارد.
http://www.worldup.ir/images/syfsgbw6kku75apbdur.jpg
محمد سررشتهداری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در واکنش به مصاحبه واعظ آشتیانی با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: روشها و صحبتهای واعظ آشتیانی نخنما شده است و او باید روشهای جدیدی پیدا کند تا بتواند در استقلال تشنج ایجاد کند. او دیده فتحاللهزاده و قلعهنویی باز هم با دست خالی توانستند تیم خوبی را ببندند و حرفهای گذشته را تکرار میکند آن هم در حالی که استقلال اکنون به جمع 8 تیم برتر آسیا رسیده است.
وی ادامه داد: واعظ آشتیانی جزو معدود مدیرانی بوده که ترازنامه مالیاش نه به تصویب هیئت مدیره و نه به تصویب مجمع باشگاه رسیده است. در حالی که ترازنامه مالی فتحاللهزاده هم به تصویب هیئت مدیره و هم مجمع باشگاه رسیده است. از نهادهای ذیربط و مسئول تقاضای رسیدگی به ترازنامههای مالی به مدیر را داریم تا مشخص شود ترازنامه کدام مدیر مستند است.
سررشتهداری تصریح کرد: واعظ آشتیانی بهتر است دست از رویا پردازی بردارد و با سند و مدرک حرف بزند. کجا فتحاللهزاده گفته است بدهی انباشته استقلال 3 میلیارد تومان است؟ شاید فتحاللهزاده گفته 3 میلیارد تومان بدهی مربوط به دوران واعظ آشتیانی است. اما هیچوقت نگفته بدهی انباشته 3 میلیارد تومان است. حرفهای واعظ آشتیانی بار حقوقی دارد.
وی افزود: هواداران استقلال میدانند او به چه دلیل و با چه نیتی این حرفها را میزند و از مسئولان ذیربط میخواهیم ترازنامهها را بررسی کنند تا مشخص شود حساب چه کسی دقیق، منظم و مصوب است.
R A H A
06-26-2013, 07:57 PM
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: نکونام درست میگوید که با باشگاه طرف است و همه ما حرفمان همین است.
http://www.worldup.ir/images/z4lob9p2q8coxsn23x3q.jpg
امیر قلعهنویی در حاشیه تمرین تیم فوتبال استقلال عنوان کرد: شرایط روز به روز بهتر میشود اما هنوز به شرایط ایدهآل خود نرسیدهایم. هاشم بیکزاده امروز به تمرینات استقلال اضافه شد و روز گذشته هم حنیف عمرانزاده قراردادش را تمدید کرد. 4 بازیکن جدید نیز به تیم اضافه شدند و با حفظ اسکلت سال گذشته تلاش میکنیم شرایط خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: همه افراد از هیئت مدیره، مدیرعامل و بازیکنان تلاش میکنند تا تیم خوبی بسته شود. من قول دادم که استقلال نسبت به نیم فصل اول شرایط بهتری داشته باشد. ما هنوز کار بدنسازی انجام میدهیم و کم کم وارد فاز تاکتیکی میشویم. طبیعتا بازیکنان جدید خیلی از ضعفهای ما را پوشش خواهند داد.
سرمربی استقلال در مورد اینکه در سالهای گذشته این تیم تمریناتش را زودتر آغاز میکرد اما امسال اینگونه نشده، یادآور شد: این موضوع به دو مورد برمیگردد که آنها هم خوب هستند. یکی اینکه ما در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتیم و خوشبختانه هم از مرحله گروهی و هم از دیدار حذفی توانستیم با شایستگی صعود کنیم. بحث دوم مربوط به حضور ملیپوشان ما در تیم ملی است. تمام این موارد دست به دست هم داد تا نسبت به سنوات گذشته دیرتر تمرین را آغاز کنیم. البته این مسائل برای ما خوب بود. شاید به ضرر ما تمام شد اما نشان میدهد که استقلال سال گذشته با برنامه کار کرده که توانسته چنین موفقیتهایی را به دست آورده است.
قلعهنویی درباره شرایط جواد نکونام و مجتبی جباری اظهار داشت: برنامه ما بر این بود که همه بازیکنان فصل گذشته را حفظ کنیم. اما این مسائل در کنار این است که به کسی از جمله مردم، باشگاه و بازیکن لطمهای وارد نشود. باید با تعامل و برنامهریزی شده پیش برویم و از حاشیه دوری کنیم.
سرمربی استقلال تاکید کرد: صحبتهایی نباید گفته میشد اما زده شد. بهتر بود که با تعامل این مسائل را جمع و جور میکردیم. در زمان مناسب این مسائل حل میشد.
قلعهنویی در مورد اینکه آیا وساطت خواهد کرد تا جباری در استقلال بازی کند، گفت: بحث وساطت من نیست. جباری جزو سرمایههای ماست و ما هم تلاش میکنیم تا تیم فصل گذشته حفظ شود. انشاءالله به گونهای برنامهریزی میکنیم تا مردم هم خوشحال شوند.
سرمربی استقلال در مورد اینکه آیا نکونام را میخواهد، اظهار داشت: جواد جزو سرمایههای ماست چه زمانی که او در پاس و یا اوساسونا و یا فصل گذشته در استقلال بود. به هر حال هدف ما این است که تیم فصل گذشته حفظ شود.
وی درباره صحبتهای نکونام که گفته بود من با باشگاه طرف هستم نه با اشخاص، عنوان کرد: او حرف خوبی زده است. همه ما این را میگوییم. جز این هم نیست، همه با باشگاه طرف هستیم. حرف خوبی زده و من هم آن را تأیید میکنم.
قلعهنویی در مورد اینکه شفاف نظر خود را درباره نکونام اعلام کند، گفت: من کاملا شفاف صحبت میکنم، آن بازیکنانی که به افکار تاکتیکی ما بخورند را حفظ میکنیم. هدفمان این است که تیم سال گذشته را هم حفظ کنیم و هسته اصلی آن را نگه داریم.
وی درباره جذب بازیکنان خارجی و حفظ ساموئل و بازگشت جانواریو عنوان کرد: ما تمام وقت خودمان را برای این موضوع گذاشتهایم و 4-5 ساعت فیلم بازیکنان را تماشا میکنیم تا بازیکن خوبی بیاوریم و شرمنده مردم نشویم. ساموئل در لیست ما قرار دارد و با توجه به اینکه جانواریو شرایط سنیاش بالاست و همچنین دچار مصدومیتی شده که بدون عمل جراحی خوب شد و صد درصد نمیتواند در خدمت ما باشد، عذرخواهی کرد.
R A H A
06-26-2013, 08:00 PM
میخواهم با این تیم قهرمان آسیا شوم
http://www.worldup.ir/images/y3c8y7n34t0smam4n7e5.jpg
هافیک تیم فوتبال استقلال گفت: من به هیچ عنوان برای پول به استقلال نیامدم و میخواهم با این تیم قهرمان آسیا شوم.
احمد جمشیدیان در حاشیه تمرین تیم فوتبال استقلال عنوان کرد: خدا را شکر تمرینات خوبی انجام میدهیم و بیشتر کار بدنی را در دستور کار قرار دادهایم. فکر میکنم تا هفته آینده که ملیپوشان و بازیکنان جدید به تیم اضافه شوند، تمرینات کاملتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: هماکنون تمرینات ما شکل کاملی نمیگیرد اما با همین روال و نفرات کار را دنبال میکنیم. ملیپوشان در شرایط خوبی قرار دارند و فقط بازیکنانی که از سایر تیمها به استقلال اضافه خواهند شد یک مقدار مشکلساز میشوند. اما به هر حال بازیکنانی که در تمرینات هستند، به شرایط آرمانی میرسند و جای نفرات دیگر را پر خواهند کرد.
جمشیدیان درباره شرایط خودش افزود: پیش از اینکه در تمرینات استقلال حاضر شوم دو سه هفته خودم تمرین میکردم اما حضور در تمرینات تیمی کیفیت بالایی دارد. امیدوارم که به شرایط خوبی برسم.
بازیکن استقلال درباره مشکلات مالی این تیم یادآور شد: من اگر میخواستم برای پول به استقلال بیایم هیچگاه چنین کاری را انجام نمیدادم، فکر میکنم اهداف بالاتری از پول هم وجود دارد که آدم برای آن تلاش میکند، باز هم تکرار میکنم برای قهرمانی در آسیا به استقلال آمدم و هیچگاه پول برایم اهمیتی نداشته. میخواهم با این تیم قهرمان شوم.
هافبک استقلال درباره ترافیکی که در پست خود دارد، یادآور شد: در همه پستها ترافیک وجود دارد. باید تلاش کنیم و به هر حال باید راههای کوچه پس کوچه و در رو را پیدا کنیم و از ترافیک رهایی یابیم.
R A H A
06-26-2013, 08:02 PM
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: به خاطر شرایط خودم، دوست دارم جباری به استقلال برگردد.
http://www.worldup.ir/images/y4clln4a82nfpkale8p.jpg
جباری برای مهاجمان استقلال یک نعمت است
آرش برهانی در حاشیه تمرین امروز آبیپوشان در خصوص اینکه گفته میشد قرار است از استقلال جدا شود، گفت: خوشبختانه فعلا که در خدمت استقلال هستم و ابتدا سوءتفاهماتی وجود داشت که برطرف شد.
وی در خصوص اتفاقاتی که بین مجتبی جباری و باشگاه استقلال رخ داده است، گفت: تصور میکنم سوءتفاهماتی به وجود آمده و تبدیل به مشکل شده است، اما در مجموع خودم خیلی دوست دارم جباری به استقلال برگردد. به این خاطر که او بازیکنی است که فوتبال را میفهمد و برای مهاجمان استقلال نعمت محسوب میشود.
مهاجم استقلال تاکید کرد: خودم دوست دارم او به تمرینات ما اضافه شود و تصور میکنم طی روزهای آینده مشکلات بین و او باشگاه حل خواهد شد.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.