M.A.H.S.A
08-10-2011, 12:03 PM
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
این یکی از لذیذ ترین سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) های دنیاست ( به شهادت تجربیات اینجانب) که حتما باید تست شود. سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) به دلیل خواص پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) بسیار پر خاصیت بوده و در بیماری ها توصیه میشود.
http://www.akairan.com/images2/ashpazi_3/soopfaransavi.jpg
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ
طرز تهیه:
پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.
این یکی از لذیذ ترین سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) های دنیاست ( به شهادت تجربیات اینجانب) که حتما باید تست شود. سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) به دلیل خواص پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) بسیار پر خاصیت بوده و در بیماری ها توصیه میشود.
http://www.akairan.com/images2/ashpazi_3/soopfaransavi.jpg
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ
طرز تهیه:
پیاز (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2) ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ (http://www.akairan.com/mambots/editors/tinymce/?tand=%D8%B3%D9%88%D9%BE) را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.