PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه نان تاکو مکزیکی



M.A.H.S.A
08-10-2011, 11:59 AM
طرز تهیه نان تاکو مکزیکی

درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود...


http://www.akairan.com/images2/gol3/tako-nan.jpg

مواد لازم :
آرد ذرت 150 گرم
نمک 2/1 قاشق چایخوری
آب ولرم 2/1 لیوان(120 میلی گرم)
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

درظرفی آردذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیریکدستی حاصل شود. روی سطح صافی آردبپاشیدوبرای 4-3 دقیقه خمیرراورزدهیدتازمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید0خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.
توجه:طرزتهیه مواد داخل تاکو جدا آمده است.