PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واگذاری سیمکارتهای آبی سل منتفی شد



mehraboOon
08-08-2011, 11:36 AM
واگذاری سیمکارتهای آبی سل منتفی شد
یک مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات در مورد اظهارات سرپرست باشگاه استقلال مبنی بر عرضه سیمکارتهای خارجی با نام "آبی سل" تاکید کرد مجوزی برای فعالیت اپراتورهای موبایل خارجی صادر نشده و ورود سیمکارتهای "آبی سل" به بازار تا زمان صدور مجوز منتفی است.
به گزارش مهر، هفته گذشته علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال از راه اندازی سیستم اپراتور تلفن همراه، آبی سل – Bluecell - خبر داد که با انجام آن باشگاه استقلال صاحب سیمکارت اختصاصی می شود که توسط یک اپراتور انگلیسی پشتیبانی خواهد شد.

وی حتی در مورد تعرفه سیمکارتهای این اپراتور مجازی هزینه مکالمات با آن را دقیقه ای 660 تومان اعلام کرد.

هیچ سیمکارتی با نام "آبی سل" در کشور عرضه نشده است

غلامرضا داداش زاده مدیرکل نظارت بر سرویس های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار مهر اخبار منتشره در مورد سیمکارتهای "آبی سل" را برداشت و سوء تفاهم رسانه ها از اظهارات مسئولان باشگاه استقلال عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون هیچ سیمکارتی با نام "آبی سل" در کشور عرضه نشده است.

وی از انجام مذاکرات مشترک میان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با مسئولان باشگاه استقلال خبرداد و تاکید کرد: با رسانه ای شدن موضوع فعالیت این اپراتور مجازی در کشور مسئولان باشگاه استقلال به رگولاتوری مراجعه کرده و در این زمینه توضیحاتی ارائه دادند که در این جلسه دوستانه مقرر شد اسناد و مدارک مربوط به این بحث را به سازمان تحویل دهند تا سازمان بررسی های خود را انجام دهند.

داداش زاده گفت: به هیچ وجه اپراتوری با نام آبی سل در کشور فعال نیست و رگولاتوری نیز تاکنون هیچ مجوزی در این زمینه صادر نکرده است. اما از مسئولان باشگاه استقلال خواسته شد که اسناد و مدارک مربوط به درخواست فعالیت و واگذاری این سیمکارتها را برای صدور مجوز ورود به بازار به رگولاتوری تحویل دهند تا بررسی های لازم در این زمینه صورت گیرد.

مدیرکل نظارت بر سرویس های ارتباطی رگولاتوری با بیان اینکه هنوز ضوابط و قوانین مشخصی برای فعالیت سیمکارتهای خارجی در کشور وجود ندارد ادامه داد: رسانه ای شدن این موضوع از طرف باشگاه استقلال موجب یکسری سوء تفاهمات شده بود که با وجودیکه هنوز ضوابط مشخصی برای سیمکارتهای خارجی وجود ندارد نباید این موضوع به طور رسمی اعلام می شد.

رگولاتوری اجازه ترخیص سیمکارتهای "آبی سل" را صادر نکرد

وی با تاکید براینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در صدد تنظیم قوانین مربوط به این حوزه است خاطرنشان کرد: هیچ سیمکارتی از سوی باشگاه استقلال واگذار نشده و رگولاتوری نیز اجازه ترخیص این کالا را تاکنون صادر نکرده است.

داداش زاده با بیان اینکه هرگونه فعالیت در زمینه تلفن همراه و ورود کالاهای آن به کشور باید با دریافت مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صورت گیرد تصریح کرد: سیمکارتهای "آبی سل" که از سوی مسئولان باشگاه استقلال مطرح شده یک اپراتور مجازی خواهد بود که توسط اپراتورهای خارجی پشتیبانی می شود و در کشورهای دیگر نیز این قبیل شبکه های مجازی وجود دارد اما در کشور ما زمانی می توان این سیمکارتها را فعال کرد که تمام مسائل مربوط به قوانین داخلی آن رعایت شود.

وی با بیان اینکه این سیمکارتها باید از طریق شبکه یکی از اپراتورهای مجاز داخلی فعال شود ادامه داد: در این زمینه این باشگاه تاکنون صحبتی با اپراتورهای فعال کشور نداشته است.

این مقام مسئول در مورد تعرفه این سیمکارتها نیز به مهر گفت: رگولاتوری باید تعرفه مکالمات این سیمکارتها را تعیین کند اما آنچه مسلم است هزینه این سیمکارتها در حد تعرفه رومینگ بین اپراتوری خواهد بود.

داداش زاده گفت: فعلا بحث سیمکارتهای "آبی سل" منتفی است و در این زمینه هیچ مشکلی با باشگاه استقلال وجود ندارد.

بررسی ضوابط فروش سیمکارت اپراتورهای خارجی در ایران

به گزارش مهر، پیش ازاین مدیرکل صدور پروانه سرویس های ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: این سازمان شرایط و ضوابط فروش سیمکارت اپراتورهای خارجی در کشور را بررسی می کند و پس از آن مجوز فعالیت در این زمینه صادر می شود.

حسین صمیمی از بررسی شرایط و ضوابط فروش سیمکارت اپراتورهای خارجی در کشور خبر داد و با اشاره به افزایش تقاضا برای ارائه سیمکارت اپراتورهای بین المللی در مبادی خروجی کشور اظهار داشت: برای حفظ حقوق مردم، آگاهی و اطمینان استفاده کنندگان از نوع و کیفیت خدمات ارائه شده و ارائه سیمکارت به شکل قانونی مطالعات مربوط به تدوین شرایط و ضوابط فروش سیمکارت های خارجی از سوی رگولاتوری آغاز شده است.

وی بررسی، تجزیه و تحلیل وضعیت موجود کشور برای استفاده از سیمکارتهای خارجی، انجام مطالعات تطبیقی در سایر کشورها و فرصت ها و چالش های پیش روی ارایه دهندگان این سرویس ها را از موضوعاتی عنوان کرد که در این مطالعات مورد توجه قرار می گیرد.

صمیمی گفت: پس از تدوین شرایط و ضوابط و با رعایت مسایل فنی و امنیتی مجوز فعالیت در حوزه فروش سیمکارت اپراتورهای خارجی صادر می شود.