PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علت قل قل کردن آب



shirin71
08-08-2011, 08:47 AM
حرکت براونی باعث می شود انرژی جنبشی بعضی از مولکول هایی که به سطح مایع می رسند به اندازه ای باشد (http://www.mo-mohammady.persianblog.ir/)که بتوانند از سطح مایع خارج و پراکنده شوند. به این فرایند، تبخیر سطحی گفته می شود اما اگر دما در فشار ثابت زیاد شود داخل ظرف نیز حباب هایی از بخارتشکیل میشود . هنگامی که مایع به جوش می آ ید این حباب ها از ظرف خارج میشوند با بالا رفتن دما ابتدا حباب های ریزی (http://www.mo-mohammady.persianblog.ir/) از سطح آب خارج می شود که هوای محلول در آب هستند. از آن حباب های درشت تری از ته ظرف به سمت بالا حرحت می کنند و در وسط ظرف ناپدید می شوند.این حباب ها مولکول های بخار آب هستند که به طور مجتمع به طرف بالا می آیند. این مولکول های بخار آب وقتی به وسط ظرف می رسند چون آب میان ظرف هنوز گرم نشده مجددا تبدیل به مایع می شوند. در مرحله سوم انرژی جنبشی همهی مولکول ها به حد لازم می رسد و آب کل ظرف کاملا گرم می شود. در این حالت حباب های بخار از همه جای ظرف به طرف بالا حرکت می کند و از سطح مایع خارج می شود که در این هنگام آب به دمای جوش رسیده است وقل قل (http://www.mo-mohammady.persianblog.ir/) می کند.