PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلاهبردار با بنز، طعمه‌هايش را گول مي‌زد

tina
08-07-2011, 12:24 PM
جام جم آنلاين: مرد جوان با جعل عنوان پزشك و استفاده از يك بنز آخرين مدل طعمه‌هاي خود را فريب داده و از آنها كلاهبردار مي‌كرد.

http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1390/05/15/100850763537.jpg

به گزارش فارس،‌ در روز 20 ارديبهشت زن جواني با مراجعه به كلانتري 104 عباس‌آباد به مأموران گفت: فردي كه خود را تحت عنوان دكتر برديا دانش معرفي كرده است، به بهانه سرمايه‌گذاري، مبلغ 150 ميليون تومان از من گرفته اما پس از مدتي متوجه شدم كه او يك كلاهبردار است و پس از گرفتن مبلغ مورد نظر متواري شده است.
با تشكيل پرونده مقدماتي و به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسراي ناحيه 7 تهران، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار تيم مبارزه با كلاهبرداري پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
زن جوان مالباخته پس از حضور در پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ به كارآگاهان گفت: در روز 1 ارديبهشت براي سر زدن به مادرم به خانه او در خيابان خرمشهر رفته بودم كه متوجه شدم 2 جوان براي نصب تجهيزات ماهواره به خانه مادرم مراجعه كرده‌اند؛ در زماني كه يكي از آنها در پشت بام منزل مادرم در حال نصب تجهيزات ماهواره‌اي بود، ميان من و نفر دوم كه در داخل خانه نشسته بود صحبتي انجام شد و اين فرد خود را تحت عنوان «دكتر برديا دانش» كه علاوه بر فعاليت پزشكي در زمينه تورهاي خارج از كشور نيز فعاليت دارد، معرفي كرد.
مالباخته در ادامه اظهارات خود به كارآگاهان گفت: برديا دانش داراي ظاهر و لباس‌هاي بسيار شيك و گران قيمت بود و در صحبت‌هاي خود مدعي شد كه بيش از درآمد شغل و حرفه اصلي‌اش كه همان پزشكي است، بيشتر درآمدش از اعزام تورهاي خارج از كشور بدست مي‌آيد و با توجه به تجربه و درآمد حاصل از فرستادن تورهاي خارجي تصميم به گسترش كار خود گرفته است و به همين علت در حال جذب سرمايه است و حاضر است تا به هر شكل مورد نظر سرمايه‌گذار، سود حاصل از اين مشاركت را تضمين كند.
وي درباره نحوه اعتماد و اطمينان خود و خانواده‌اش به اين شخص گفت: در زماني‌كه برديا دانش به همراه جوان نصب كننده تجهيزات ماهواره‌اي در حال خروج از خانه بود، وي نشاني محل سكونت خود در خيابان ظفر را در اختيار ما قرار داد تا براي صحبت‌هاي بيشتر درباره سرمايه گذاري، به خانه او رفته و در آنجا صحبت‌هاي خود را ادامه دهيم؛ علاوه بر آن، زماني‌كه براي بدرقه او به در خانه رفته بودم او را در حال سوار شدن به يك دستگاه خودرو بنز مشكي آخرين مدل مشاهده كردم كه همين موضوع باعث شد تا پس از مراجعه به خانه وي در خيابان ظفر و اطلاع از اين موضوع كه وي داراي دو دستگاه خودرو بنز آخرين مدل به رنگ‌هاي مشكي و سفيد است و طبق ادعايش هزينه خريد اين خودروها را نيز از قبال انجام فعاليت‌هاي تجاري در زمينه اعزام تورهاي خارجي تأمين كرده، تصميم به سرمايه‌گذاري در تورهاي خارجي گرفته و به اين ترتيب در طي چندين نوبت كه به منزل او مراجعه داشتم مبلغ 150 ميليون تومان را به او تحويل دادم. پس از گذشت چند روز از زمان تحويل پول‌ها، بر خلاف روزهاي گذشته، ديگر او پاسخگوي تماس‌هاي تلفني من نبود و زماني‌كه به در خانه‌اش مراجعه كرده بودم، متوجه شدم كه او بر خلاف ادعاهايش درباره مالك خانه بودن، اين مكان را كرايه كرده و در چند روز گذشته نيز از آنجا اسباب كشي كرده و هيچكدام از اهالي مجتمع نيز از نشاني جديد وي اطلاع ندارد.
همزمان با آغاز تحقيقات، با طرح شكايت تعدادي از زنان و دختران جوان مبني بر طرح اين موضوع كه فردي حدوداً 40 ساله، خود را تحت عنوان پزشك معرفي و حتي كارت پزشكي و ديگر مدارك هويتي تحت عنوان «برديا دانش» را نيز به آنها ارائه كرده، اقدام به فريب آنها كرده است.

چهره نگاري از متهم
با طرح شكايت اين تعداد از زنان جوان، تصوير اوليه بدست آمده از متهم پرونده كه توسط شاكي پرونده و كارشناس چهره‌نگاري پايگاه سوم پليس آگاهي بدست آمده بود، در مقابل آنها قرار گرفت و همانگونه كه كارآگاهان پيش‌بيني كرده بودند، همگي اين افراد به اتفاق كلاهبردار تحت تعقيب را مورد شناسايي قرار دادند.
در تحقيقات انجام شده از اين زنان و دختران جوان كه غالباً به يك شيوه و شگرد، به واسطه ظاهر فريبنده متهم و معرفي خود به عنوان پزشك و استفاده از خودروهاي مدل بالا، به اين فرد اعتماد و فريب او را خورده بودند كه متهم تحت تعقيب، پس از معرفي خود به عنوان پزشك متخصص نشاني مكاني را در يك مجتمع مسكوني پزشكان در اختيار اين تعداد از افراد قرار داده و مدعي شده است كه وي در اين مجتمع سكونت دارد.
در تحقيقات انجام شده از اين مجتمع مسكوني واقع در منطقه ازگل كارآگاهان اطلاع پيدا كردند كه مبادي ورودي مجتمع مسكوني توسط دوربين‌هاي مداربسته بانكي تحت مراقبت قرار دارد كه بلافاصله تمامي تصاوير دوربين‌ها مورد بررسي قرار گرفت و از طريق اين تصاوير، علاوه بر ساعت و زمان دقيق تردد زنان و دختران جوان به مجتمع، تصاويري از متهم و همچنين خودروهاي استفاده شده از سوي وي در اختيار كارآگاهان قرار گرفت.
در ادامه تحقيقات مشخص شد كه متهم با استفاده از اسناد و مدارك هويتي مجعول كه خود را پزشك متخصص معرفي كرده، اقدام به كرايه واحدي مسكوني در اين مجتمع كرده تا با اين ظاهرسازي زمينه اعتماد طعمه‌هاي خود را فراهم ساخته باشد.

شناسايي و دستگيري متهم
با توجه به اطلاعات بدست آمده از شكات پرونده، كارآگاهان اطمينان پيدا كردند كه متهم تحت تعقيب با پرسه‌زني در خيابان‌هاي مناطقي در شمال تهران، با استفاده از خودروهاي مدل بالا اقدام به فريب زنان و دختران جوان كرده است؛ با اطلاعات بدست آمده، مناطق و خيابان‌هايي كه متهم بيشتر در آنها تردد داشت در مناطق ازگل، ظفر و پاسداران مورد شناسايي قرار گرفت و با توجه به شناسايي دقيق خودروهاي استفاده شده از سوي متهم، مراقبت‌هاي نامحسوس از مناطق و خيابان‌هاي شناسايي شده در دستور كار كارآگاهان پايگاه سوم قرار گرفت و سرانجام در تاريخ 9 مرداد در حالي‌كه متهم به همان شيوه و شگرد قصد فريب طعمه جديدي را داشت، وي را شناسايي و قبل از هرگونه اقدام براي فرار از دست كارآگاهان، دستگير و به پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل كردند.
با شناسايي و دستگيري متهم، بلافاصله تحقيقات آغاز و متهم به نام صادق 37 ساله در همان مراحل اوليه تحقيقات صراحتاً به جعل عنوان پزشك و مجعول بودن هويت دكتر متخصص برديا دانش اعتراف كرد؛ در ادامه رسيدگي به اين پرونده و در بازرسي از آخرين مخفيگاه متهم در خيابان ظفر، كارآگاهان موفق به كشف و توقيف اسناد و مدارك مجعول استفاده شده از سوي متهم از جمله كارت پزشكي، شناسنامه و گواهينامه شدند.
در ادامه تحقيقات و با بهره‌گيري از تصاوير دوربين‌هاي مداربسته بدست آمده از مجتمع مسكوني پزشكان كه متهم را به همراه تعدادي از شكات پرونده در حال تردد نشان مي‌داد، متهم به ناچار در مقابل شكات پرونده و دلايل و مدارك ارائه شده از سوي كارآگاهان به ناچار به فريب زنان و دختران جوان و معرفي خود تحت عنوان مجعول پزشك متخصص اعتراف كرد.
سرهنگ كارآگاه محمدرضا ذاكر استقامتي، رئيس پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ، گفت: ميزان تحصيلات متهم پرونده تنها تا مقطع پايان دبيرستان بوده و با جعل هويت پزشك متخصص و استفاده از خودروهاي مدل بالا اقدام به فريب زنان و دختران جوان و بعضاً كلاهبرداري از آنها كرده است.
رئيس پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ افزود: از همه افرادي كه بدين شيوه مورد فريب و كلاهبرداري قرار گرفته‌اند دعوت مي‌شود تا جهت طرح شكايت خود به پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان سهروردي شمالي، خيابان خرمشهر، ميدان نيلوفر مراجعه و اطمينان داشته باشند كه هرگونه اظهار نظر و شكايت آنها، كاملاً محرمانه بوده و نزد پليس محفوظ باقي خواهد ماند.