mehraboOon
08-05-2011, 05:32 AM
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_t_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_t_kh.gif
ابتدا آب روي حرارت ميگذاريم تا ولرم شود بهطوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب ميريزيم و در آن را ميگذاريم.
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
(http://bartarinha.ir/fa/news/915)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/5/8/21087_102.jpg
مواد لازم:
كره: 80 گرم
آرد: 500 گرم (به ميزاني كه خمير به دست نچسبد)
كشمش: 200 گرم
شكر: 50 گرم
شير: 150 ميلي ليتر
تخم مرغ: يك عدد
پودر خمير ترش: يك و نيم
قاشق سوپخوري
آب: 125 ميلي ليتر (نصف ليوان)
روش تهیه :
ابتدا آب روي حرارت ميگذاريم تا ولرم شود بهطوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب ميريزيم و در آن را ميگذاريم. مخلوط را در محيطي گرم قرار ميدهيم تا حجم آن چند برابر شود. در كاسهاي بزرگ تخم مرغ، شير، بقيه شكر، و كشمش و كره ذوبشده را مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند، سپس مايه خمير پف كرده را به مواد اضافه ميكنيم و پس از مخلوطكردن، آرد را نيز در 3 مرحله به مواد اضافهكرده و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير مطلوبي حاصل شود. خمير را در كاسهاي گود قرار ميدهيم. روي آن را آرد پاشي ميكنيم و يك حوله روي خمير پهن ميكنيم تا خشك نشود. خمير را بهمدت يك ساعت در محيطي گرم استراحت ميدهيم تا حجم آن 2 تا 3 برابر شود. سپس خمير را داخل قالب كه بهتر است قالب لوف باشد قرار ميدهيم و دوباره با همان شرايط خمير را 30 دقيقه استراحت ميدهيم. سپس روي آن را با زرده تخم مرغ و زعفران حل شده زرين كرده و بهمدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
ابتدا آب روي حرارت ميگذاريم تا ولرم شود بهطوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب ميريزيم و در آن را ميگذاريم.
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
(http://bartarinha.ir/fa/news/915)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/5/8/21087_102.jpg
مواد لازم:
كره: 80 گرم
آرد: 500 گرم (به ميزاني كه خمير به دست نچسبد)
كشمش: 200 گرم
شكر: 50 گرم
شير: 150 ميلي ليتر
تخم مرغ: يك عدد
پودر خمير ترش: يك و نيم
قاشق سوپخوري
آب: 125 ميلي ليتر (نصف ليوان)
روش تهیه :
ابتدا آب روي حرارت ميگذاريم تا ولرم شود بهطوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب ميريزيم و در آن را ميگذاريم. مخلوط را در محيطي گرم قرار ميدهيم تا حجم آن چند برابر شود. در كاسهاي بزرگ تخم مرغ، شير، بقيه شكر، و كشمش و كره ذوبشده را مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند، سپس مايه خمير پف كرده را به مواد اضافه ميكنيم و پس از مخلوطكردن، آرد را نيز در 3 مرحله به مواد اضافهكرده و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير مطلوبي حاصل شود. خمير را در كاسهاي گود قرار ميدهيم. روي آن را آرد پاشي ميكنيم و يك حوله روي خمير پهن ميكنيم تا خشك نشود. خمير را بهمدت يك ساعت در محيطي گرم استراحت ميدهيم تا حجم آن 2 تا 3 برابر شود. سپس خمير را داخل قالب كه بهتر است قالب لوف باشد قرار ميدهيم و دوباره با همان شرايط خمير را 30 دقيقه استراحت ميدهيم. سپس روي آن را با زرده تخم مرغ و زعفران حل شده زرين كرده و بهمدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.