PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بات بونز كشمشي



mehraboOon
08-05-2011, 05:32 AM
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_t_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_t_kh.gif
ابتدا آب روي حرارت مي‌گذاريم تا ولرم شود به‌طوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب مي‌ريزيم و در آن را مي‌گذاريم.
http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/r_b_kh.gif http://www.bartarinha.ir/client/themes/fa/main/img/l_b_kh.gif
(http://bartarinha.ir/fa/news/915)



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/5/8/21087_102.jpg


مواد لازم:


كره: 80 گرم



آرد: 500 گرم (به ميزاني كه خمير به دست نچسبد)



كشمش: 200 گرم



شكر: 50 گرم



شير: 150 ميلي ليتر



تخم مرغ: يك عدد



پودر خمير ترش: يك و نيم



قاشق سوپ‌خوري



آب: 125 ميلي ليتر (نصف ليوان)



روش تهیه :

ابتدا آب روي حرارت مي‌گذاريم تا ولرم شود به‌طوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب مي‌ريزيم و در آن را مي‌گذاريم. مخلوط را در محيطي گرم قرار مي‌دهيم تا حجم آن چند برابر شود. در كاسه‌اي بزرگ تخم مرغ، شير، بقيه شكر، و كشمش و كره ذوب‌شده را مخلوط مي‌كنيم تا يكدست شوند، سپس مايه خمير پف كرده را به مواد اضافه مي‌كنيم و پس از مخلوط‌كردن، آرد را نيز در 3 مرحله به مواد اضافه‌كرده و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير مطلوبي حاصل شود. خمير را در كاسه‌اي گود قرار مي‌دهيم. روي آن را آرد پاشي مي‌كنيم و يك حوله روي خمير پهن مي‌كنيم تا خشك نشود. خمير را به‌مدت يك ساعت در محيطي گرم استراحت مي‌دهيم تا حجم آن 2 تا 3 برابر شود. سپس خمير را داخل قالب كه بهتر است قالب لوف باشد قرار مي‌دهيم و دوباره با همان شرايط خمير را 30 دقيقه استراحت مي‌دهيم. سپس روي آن را با زرده تخم مرغ و زعفران حل شده زرين كرده و به‌مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.