mehraboOon
08-03-2011, 05:51 PM
(http://www.asriran.com/fa/news/175556)
علاوه بر اين تمشك آبي منبع سرشار از ويتامين C است كه به تقويت سيستم ايمني بدن كمك ميكند و همچنين در تقويت فرآيند جذب آهن در بدن موثر است.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/5/12/183597_274.jpg
ايسنا: يك آزمايش جديد تاييد كرد مصرف يك فنجان تمشك آبي تازه و خام در هر روز ميتواند در پيشگيري از آسيبهاي سلولي كه منجر به بروز سرطان ميشوند بسيار موثر باشد.
متخصصان تغذيه همواره تاكيد ميكنند كه تمشكهاي آبي كه از خانواده توتها هستند به دليل غني بودن از انواع مختلف آنتي اكسيدانها، فلاوونوئيدها و ساير ويتامينها در پيشگيري از آسيبهاي سلولي بسيار مفيد هستند.
لائرا نيوتن، استاديار دپارتمان علوم تغذيه در دانشگاه آلاباماي آمريكا در اين باره تصريح كرد: آنتي اكسيدانها با تثبيت مولكولهاي مضر راديكال آزاد از سلولها محافظت ميكنند و حتي ميتوانند از بروز برخي از صدمات ناشي از اين مولكولها در سلول جلوگيري كنند.
نيوتن افزود: براساس نتايج مطالعات مختلف آنتي اكسيدانها در پيشگيري از صدمات ناشي از مولكولهاي راديكال آزاد كه با بروز سرطان مرتبط هستند نقش قابل ملاحظهاي ايفا ميكنند.
علاوه بر اين تمشك آبي منبع سرشار از ويتامين C است كه به تقويت سيستم ايمني بدن كمك ميكند و همچنين در تقويت فرآيند جذب آهن در بدن موثر است. ويتامين C در عين حال در بهبود عروق خوني و حفظ سلامت مطلوب آنها نقش دارد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، آب ميوه تمشك آبي و ساير محصولات و فرآوردههاي مشتق از اين ميوه نيز حاوي ريزمغذيهاي مفيد هستند اما مقدار فيبر آنها خيلي كمتر از خود ميوه تازه است. بعلاوه افزودن قند و شربت ذرت به اين آب ميوهها بدون شك از ارزش تغذيهاي اين ميوه كم ميكند. بنابراين متخصصان مصرف شكل تازه و خام تمشك آبي را توصيه ميكنند كه يك فنجان آن حاوي 80 كالري انرژي است.
علاوه بر اين تمشك آبي منبع سرشار از ويتامين C است كه به تقويت سيستم ايمني بدن كمك ميكند و همچنين در تقويت فرآيند جذب آهن در بدن موثر است.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/5/12/183597_274.jpg
ايسنا: يك آزمايش جديد تاييد كرد مصرف يك فنجان تمشك آبي تازه و خام در هر روز ميتواند در پيشگيري از آسيبهاي سلولي كه منجر به بروز سرطان ميشوند بسيار موثر باشد.
متخصصان تغذيه همواره تاكيد ميكنند كه تمشكهاي آبي كه از خانواده توتها هستند به دليل غني بودن از انواع مختلف آنتي اكسيدانها، فلاوونوئيدها و ساير ويتامينها در پيشگيري از آسيبهاي سلولي بسيار مفيد هستند.
لائرا نيوتن، استاديار دپارتمان علوم تغذيه در دانشگاه آلاباماي آمريكا در اين باره تصريح كرد: آنتي اكسيدانها با تثبيت مولكولهاي مضر راديكال آزاد از سلولها محافظت ميكنند و حتي ميتوانند از بروز برخي از صدمات ناشي از اين مولكولها در سلول جلوگيري كنند.
نيوتن افزود: براساس نتايج مطالعات مختلف آنتي اكسيدانها در پيشگيري از صدمات ناشي از مولكولهاي راديكال آزاد كه با بروز سرطان مرتبط هستند نقش قابل ملاحظهاي ايفا ميكنند.
علاوه بر اين تمشك آبي منبع سرشار از ويتامين C است كه به تقويت سيستم ايمني بدن كمك ميكند و همچنين در تقويت فرآيند جذب آهن در بدن موثر است. ويتامين C در عين حال در بهبود عروق خوني و حفظ سلامت مطلوب آنها نقش دارد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، آب ميوه تمشك آبي و ساير محصولات و فرآوردههاي مشتق از اين ميوه نيز حاوي ريزمغذيهاي مفيد هستند اما مقدار فيبر آنها خيلي كمتر از خود ميوه تازه است. بعلاوه افزودن قند و شربت ذرت به اين آب ميوهها بدون شك از ارزش تغذيهاي اين ميوه كم ميكند. بنابراين متخصصان مصرف شكل تازه و خام تمشك آبي را توصيه ميكنند كه يك فنجان آن حاوي 80 كالري انرژي است.