PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا بعضی از بادام ها تلخ هستند؟



shirin71
08-02-2011, 01:47 AM
http://www.niksalehi.com/taghzie/khabar/almondsraw.jpg

اگر بادام در شرایط نامناسبی نگهداری شود ، به مرور تلخ می شود. تلخی بادام به دلیل اکسید شدن اسیدهای چرب موجود در آن است. برای اینکه مغزها تلخ نشوندمعمولا آن ها را خشک می کنند. بعضی از افراد برای جلوگیری از فساد مغزها آن ها را در یخچال نگه می دارند ، اما نگه داشتن بادام در یخچال سبب می شود رطوبت وارد بادام شود و آن را فاسد کند. راه مناسب برای نگهداری با پوست و در محیط خشک است.