PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیراشکی قـارچ و گوشت



tina
08-01-2011, 01:03 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/19/16634_747.jpg (http://www.bartarinha.ir/)


مواد لازم برای تهیه خمیر:


کره: 100 گرم



آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.



ماست: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)



شیر: نصف لیوان(125 میلی‌لیتر)



نمک: یک قاشق چای‌خوری



تخم‌مرغ : یک عدد

مواد لازم براي داخل پيراشكي:


گوشت چرخ‌كرده: 350گرم



پياز متوسط: يك عدد



فلفل دلمه‌اي متوسط: يك عدد



سير: 2 حبه قارچ: 400 گرم



زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري



سس گوجه‌فرنگي: 3 قاشق غذاخوري



روغن زيتون، كنجد و سياه‌دانه: به ميزان لازم



زرده‌تخم‌مرغ:‌ يك عدد براي روي پيراشكي‌ها



روش تهيه:

ابتدا سير، پياز و فلفل‌دلمه‌اي را ريز خرد كرده با مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم، گوشت چرخ‌كرده و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب با مواد سرخ مي‌كنيم وقتي گوشت سرخ شد قارچ ريز خرد شده و سس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و تا جايي كه آب قارچ كشيده شود و بپزد مواد را تفت مي‌دهيم. براي تهيه خمير ابتدا كره را ذوب كرده، شير و ماست و نمك و كره ذوب شده را با هم مخلوط مي‌كنيم، تخم‌مرغ را نيز به مواد اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا مايه يكدست شود آن‌قدر به مواد آرد اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را به شكل دايره‌اي بزرگ پهن كرده،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم به شكلي كه 6 مثلث حاصل شود ،يك قاشق پر از مواد را در قسمت پاييني مثلث مي‌گذاريم و خمير را به دور خودش مي‌پيچيم تا به نوك تيز آن برسيم. دوباره از يك طرف لوله حاصل را به دور خود پيچيده و داخل سيني فر مي‌گذاريم. روي مواد را به زرده تخم‌مرغ آغشته كرده و كنجد و سياه‌دانه مي‌پاشيم. پيراشكي‌ها را به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.