M.A.H.S.A
07-30-2011, 06:41 PM
ANTI-DIABETIC
اشکال دارویی :
پودر در بسته های 100 گرمی
موارد مصرف :
آنتی دیابتیک در درمان زیادی قند خون بکار می رود .
اجزاء فرآورده :
آنتی دیابتیک از مجموعه گیاهان زیر تشکیل شده است
1 - برگ توت سیاه 20% Morus nigra
2 - دانه شنبلیله 60% Trigonella foenum -graecum
3 - برگ زیتون 10% Olea europea
4 - ریشه شیرین بیان 5% Glycyrrhiza glabre
5 - پونه 5% Mentha pulegium
مواد موثره :
تری کونلین ، کومارین ف نیکوتینیک اسید ،د-اکسی نوجری مایسین و اولئوروپئین .
آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر :
مکانیسم اثر دقیق این فراورده شناخته نشده است مطالعات انجام شده نشان میدهد که د- اکسی نوجری مایسین موجود در برگ توت سیاه وارد واکنشهای آنزیمی شده و بجای قند مورد مصرف آنزیمها قرار گرفته و آنها را غیر فعال می کند همچنین با ایجاد وقفه در عمل آنزیم گلیکوزیداز می توان از شکسته شدن زنجیره قندها جلوگیری نماید .
مطالعات در انسان نشان داده است که اثرات پایین آورنده قند خون دانه شنبلیله ممکن است به علت نیکوتینیک اسید ،کومارین و تریگونلین موجود در آن باشد .
مقدارمصرف :
روزی 2 بار ، هر بار 2 قاشق غذا خوری از فرآورده را با یک لیوان آب جوش دم کرده و پس از صاف کردن میل شود
موارد احتیاط :
مصرف همزمان این فرآورده با داروهای پایین آورنده قند و چربی خون ،داروهای ضد انعقاد ، داروهای هورمونی و وقفه دهنده های منوآمین اکسیداز MAOI باید با احتیاط صورت گیرد .
مصرف در حاملگی وشیردهی :
ایمنی درمصرف این فراورده در زنان باردار وشیردهی به اثبات نرسیده است با این وجود منافع آن در برابر مضار باید سنجیده شود .
نکات قابل توصیه :
از آنجا که شنبلیله موجود در آنتی دیابتیک ( به دلیل داشتن فیبرهای موسیلاژی ) ممکن است باعث جلوگیری از جذب سایر داوها گردد . لذا توصیه می شود این فرآورده با فاصله زمانی مناسب از سایر داروها مصرف گردد .
اشکال دارویی :
پودر در بسته های 100 گرمی
موارد مصرف :
آنتی دیابتیک در درمان زیادی قند خون بکار می رود .
اجزاء فرآورده :
آنتی دیابتیک از مجموعه گیاهان زیر تشکیل شده است
1 - برگ توت سیاه 20% Morus nigra
2 - دانه شنبلیله 60% Trigonella foenum -graecum
3 - برگ زیتون 10% Olea europea
4 - ریشه شیرین بیان 5% Glycyrrhiza glabre
5 - پونه 5% Mentha pulegium
مواد موثره :
تری کونلین ، کومارین ف نیکوتینیک اسید ،د-اکسی نوجری مایسین و اولئوروپئین .
آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر :
مکانیسم اثر دقیق این فراورده شناخته نشده است مطالعات انجام شده نشان میدهد که د- اکسی نوجری مایسین موجود در برگ توت سیاه وارد واکنشهای آنزیمی شده و بجای قند مورد مصرف آنزیمها قرار گرفته و آنها را غیر فعال می کند همچنین با ایجاد وقفه در عمل آنزیم گلیکوزیداز می توان از شکسته شدن زنجیره قندها جلوگیری نماید .
مطالعات در انسان نشان داده است که اثرات پایین آورنده قند خون دانه شنبلیله ممکن است به علت نیکوتینیک اسید ،کومارین و تریگونلین موجود در آن باشد .
مقدارمصرف :
روزی 2 بار ، هر بار 2 قاشق غذا خوری از فرآورده را با یک لیوان آب جوش دم کرده و پس از صاف کردن میل شود
موارد احتیاط :
مصرف همزمان این فرآورده با داروهای پایین آورنده قند و چربی خون ،داروهای ضد انعقاد ، داروهای هورمونی و وقفه دهنده های منوآمین اکسیداز MAOI باید با احتیاط صورت گیرد .
مصرف در حاملگی وشیردهی :
ایمنی درمصرف این فراورده در زنان باردار وشیردهی به اثبات نرسیده است با این وجود منافع آن در برابر مضار باید سنجیده شود .
نکات قابل توصیه :
از آنجا که شنبلیله موجود در آنتی دیابتیک ( به دلیل داشتن فیبرهای موسیلاژی ) ممکن است باعث جلوگیری از جذب سایر داوها گردد . لذا توصیه می شود این فرآورده با فاصله زمانی مناسب از سایر داروها مصرف گردد .