PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Bowling نگران حمله ی تروریستی به نیویورک در Modern Warfare 3 نیست!!

shirin71
07-29-2011, 05:30 PM
Bowling از استدیوی iw که از خالقان این بازی هست گفت:ما به هیچ وجه نگران عکس العمل بازیبازان و افراد معمولی نسبت به حمله ی ترورستی نیرو های روسی به نیویورک که در بازی mw3 گنجانده شده نیست.اتفاقاتی که در این بازی میافته با هر سوناریوی دیگری که در بازی هاست متفاوت و در واقعیت اتفاق نمیافتد!!من زیاد نگران نیستم.دلیلش هم معلوم است.شما در یک جنگی قرار دارید که نیرو های روسی به امریکایی ها حمله کرده اند پس فکر نمی کنم وقوع همنچین اتفاقاتی در جنگ نا ممکن باشد.(شما بازی را از جایی شروع میکنید که روسیه به امریکا اعلان جنگ کرده یعنی پایان mw2 )نیرو های روسی Washington DC را اشغال و از کار انداخته اند.پس شهر نیویورک که در نزدیکی در اب های ازاد قرار داره و محلی است که نیرو های روسی توسط کشتی های خود برده میشوند در جنگی شدید فرو رفته و فکر نمی کنم که مردم پس از جنگ در این شهر از دیدن صحنه های تروریستی ناراحت شوند.این بازی در 8 نوامبر برای ps3 و 360 و pc خواهد امد.