tina
07-27-2011, 11:13 AM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/19/16672_541.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
مواد لازم :
قارچ: يك كيلو
فلفل قرمز تند: يكچهارم تا يكدوم قاشق مرباخوري
نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
سير له شده: 2 حبه
روغن زيتون: 2 قاشق مرباخوري
ريحان تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
كبابپز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد. فلفل قرمز، نمك و سير را مخلوط كنيد و يكدست روي قارچها بپاشيد. روغن زيتون را هم بريزيد و با شعله بالاي فر يا در كبابپز با فاصله 8 تا 10 سانت از شعله بين 8 تا 10 دقيقه كبابشان كنيد تا نرم شوند. ريحان را روي آن بپاشيد و فورا سرو كنيد. (براي4 نفر)
مواد لازم :
قارچ: يك كيلو
فلفل قرمز تند: يكچهارم تا يكدوم قاشق مرباخوري
نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
سير له شده: 2 حبه
روغن زيتون: 2 قاشق مرباخوري
ريحان تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
كبابپز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد. فلفل قرمز، نمك و سير را مخلوط كنيد و يكدست روي قارچها بپاشيد. روغن زيتون را هم بريزيد و با شعله بالاي فر يا در كبابپز با فاصله 8 تا 10 سانت از شعله بين 8 تا 10 دقيقه كبابشان كنيد تا نرم شوند. ريحان را روي آن بپاشيد و فورا سرو كنيد. (براي4 نفر)