mehraboOon
07-22-2011, 01:25 AM
خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/108547.png
ساقه ی کرفس ها را نگینی خورد کرده ، جعفری و نعناع را نیز کاملا ریز خورد می کنیم ، لوبیا چیتی را که از شب فبل خیس کرده بودیم...
مواد لازم برای پنج نفر:
کرفس 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع نیم کیلو
لوبیا چیتی 1 پیمانه
قارچ 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
لیمو عمانی 3عدد
طرز تهیه :
لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید ، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید ، نمک ، ادویه ی کاری، گلپر، زیره ی سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون نوش جان کنید.
« هرسه شنبه با یک مطلب غذایی یا درمانی گیاهی سالم به طور اختصاصی با ما همراه باشید »
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/108547.png
ساقه ی کرفس ها را نگینی خورد کرده ، جعفری و نعناع را نیز کاملا ریز خورد می کنیم ، لوبیا چیتی را که از شب فبل خیس کرده بودیم...
مواد لازم برای پنج نفر:
کرفس 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع نیم کیلو
لوبیا چیتی 1 پیمانه
قارچ 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
لیمو عمانی 3عدد
طرز تهیه :
لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید ، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید ، نمک ، ادویه ی کاری، گلپر، زیره ی سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون نوش جان کنید.
« هرسه شنبه با یک مطلب غذایی یا درمانی گیاهی سالم به طور اختصاصی با ما همراه باشید »
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ