shirin71
07-21-2011, 04:04 PM
رانندگی به سبک آتاریرئیس پلیس راهور گفت:کاهش سوانح و تصادفات رانندگی از ثمرات اجرای قانون جدید راهنمایی رانندگی است،برای همین سال گذشته 459نفر در سوانح رانندگی استان خراسان رضوی جان خود را از دست دادند و امسال 404 نفر!!!!البته اگه منظور سردار از سال گذشته 365روز سال 89باشد و منظورش از امسال 123روز سال 90 باشد،باید گفت:ایول به این کاهش!!باز بِگِردُم دست فرمون بِچه های محل خودمانِه،که زِبون زد همه عالمن،مِگِن نِه؟!قوانین رانندگی در محله ما رِ بِخِنِن،میه دستتان که چی مُگُم: *قانون حق تقدمُ.اول نیسان مِره،بعد مو ،بعد هر کی تِنیس! *کاربرد راهنما:فقط تو عروس کشون به صورت جفتی مِزنِم.در مواقع عادی آرنج رِ از شیشه ماشین خارج کِرده و عین بال کِفتر چاهی تِکون مِدِم!تبصره:بِریه پیچیدن به راست،از آرِنج حسن شوفر کمِک می گیرِم،مفتی که سِوار نِرِفته! *چراغ قرمز،ورود ممنوع،دور زدن ممنوع،ورود آقایان ممنوع و... بِرِ موتورسِوارا تعریف نِرفته!تبصره:موتور سِواری که نتِنِه از تو پیاده رو بِره،موتور سوار نیست! *در تعریف تصادف هیچ وقت خودمانه مقصر نِمدِنم،توجه کنن:اولی:إ...باز که عقب رِ زِدی؟!دومی:ها بِرار،داشتُم دِندِه عقب مِرَفتُم تو صف گاز،یَک یارو ناشی آمد از عقب زِد پیکان رِ هاچ بک کِرد!اولی:یَرِه گِه عجب عجب دست فِرمون تعطیل بوده!دومی:ها بِرار،تازه مو چراغامِه خاموش کِردِه بودُم کَه چشمِش رِ نِزَنِه ، حالا ما رِ مِگی ، تا دیدُم دِرِه میه ، یَک دِفِه سرِ ماشین رِ گِرفتُم ایی وَر ، ته ماشین رِفت او وَر ، دو تا دِنده معکوس کِشیدُم ريا، قِشنگ گِرفتُم بیخِ جدول که طِرف رَد کَنه ، ولی دِست پاچِه رِفت صاف آمد تا کِمر ما رِ جمع کِرد! *چراغ زرد یعنی:گاز بده یره ، فِس فِس نکن قرمز رفت! *اولا که بین خطوط نِدِرِم ، رنگ آمیزی نیست که از خط نِزِنی بیرون ! بِچِه بازی نیست ،نِمِتِنی بیشین خانَت!عَلَی ایحال قانونش ایه که خط وِسط کاپوت پیکان ، دقیقا بیفته رو خط وِسط خیابان! *وقتی تو ترافیک گیر مُکُنَن ، بِرِیه تنوع هم که شده حداقل 16 بار لاین خودتانه عوض کُنِن! آتاری که بازی کِردن،هموجور!! *واما انواع بوقبوقِ یِواش:سِلام،نوکر دایی2:تک بوق:بِرِسونُمت3:دوبوق:پَنرا ه دو نِفِر4:بوق ممتد:بکش کنار یره،نیسان دِرِه میه.
من نمیتونم ویرایش کنم.کمک
ویرایش توسط *پریناز* : 8 دقیقه پیش در ساعت 01:34 pm.
من نمیتونم ویرایش کنم.کمک
ویرایش توسط *پریناز* : 8 دقیقه پیش در ساعت 01:34 pm.