PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیاهان دارویی افزاینده یا کاهنده قوای جنسی



mehraboOon
07-21-2011, 08:17 AM
گیاهان دارویی افزاینده یا کاهنده قوای جنسی


http://img.tebyan.net/big/1389/11/103182203130129197164351521352042386937127157.jpg
دکتر محمد حسین صالحی سورمقی، گیاهان دارویی افزایش دهنده یا کاهش دهنده میل جنسی را به شرح زیر نام می برد.

افزاینده جنسی:
انیسون- بادام زمینی- توت فرنگی- پنج انگشت- جعفری- جین سینگ- رازیانه- ریحان- زردآلو- زعفران- سیر- شاهتره- شنبلیله- فلفل- کرفس- گردو- گشنیز- نعنا فلفلی- نعنا قمی- همیشه بهار- هویج- انغوزه- اسفنددانه- بنگ دانه- پنیرباد- تاتوره- دارچین- زیره سبز- زینیان- سورنجان- شاهدانه- قهوه- کاکائو- گل محمدی- وانیل- هل
کاهنده میل جنسی:
بید- شاهدانه- کافور- خشخاش- تاجریزی پیچ- انیسون- رازک- مریم گلی- نعنا فلفلی

در متن پایین تعدادی از گیاهان دارویی مفید برای افزایش یا کاهش میل جنسی را بیان می کنیم.

این نکته ی خیلی مهم را باید متذکر شویم که بیان موارد استفاده ی این گیاهان دارویی، تنها بر اساس وظیفه اطلاع رسانی سایت می باشد و به هیچ عنوان به معنای تجویز یا تکذیب مورد درمانی ذکر شده نمی باشد.

گیاهان زیاد کننده میل جنسی :
1- 50 تا 100 گرم پیاز را روزی دو مرتبه همراه با غذا میل کنید.

2- 5/0 تا 1 گرم زعفران را با غذا بخورید.

3- 2 تا 5 گرم کرفس خام را را با غذا مصرف کنید.

4- 1 تا 2 گرم تخم تره را با یک لیوان شیر، چند روز متوالی میل کنید.

5- 10 تا 20 گرم موسیر را همراه غذا میل کنید.

6- 2 تا 5 گرم پوست دارچین را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.

7- 2 تا 4 گرم گیاه مارچوبه را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.

گیاهان کم کننده میل جنسی :
1- 5/0 تا 1 گرم تخم سداب را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.
توجه: مصرف مقادیر زیاد سداب، سمی است.

2- 2 تا 4 گرم تخم یا میوه پنج انگشت را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.

3- روزی سه بار و هر بار یک تا دو فنجان آب انار ترش میل کنید.

4- روزی سه بار و هر بار یک فنجان آب ترنج (بالنگ) میل کنید.

5- حداقل روزی یک بار، مقداری عدس بپزید و همراه غذا میل کنید.

فرآوری : نیره ولدخانی
بخش تغذیه و سلامت تبیان
منابع :
- سایت آی آر طب (بانک اطلاعات داروهای گیاهی و گیاهان دارویی)
- کتاب گیاهان دارویی و گیاه درمانی – تالیف دکتر محمد حسین صالحی سورمقی