PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يك متخصص پوست: زنان خانه‌دار از دستكش استفاده كنند



shirin71
07-20-2011, 11:31 PM
يك متخصص پوست:
زنان خانه‌دار از دستكش استفاده كنند


http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/05/12/100913750841.jpg



جام جم آنلاين: دكتر نصرت پورسينا متخصص پوست گفت: قارچ ناخن يا انيكومايكوزي به علت
قارچ‌هاي خاك‌دوست، انسان‌دوست و حيوان‌دوست ايجاد مي‌شود و اين قارچ‌ها به علت
تماس دست با خاك، حيوان آلوده يا فردي كه آلودگي دارد، به ناخن‌ها سرايت مي‌كند.

اين متخصص پوست در گفتگو با ايسنا اظهار كرد: قارچ ناخن در مراحل اوليه ممكن است علامتي نداشته باشد؛ ولي پس از گذشت چندين ماه باعث تغيير رنگ ناخن به حالت زردرنگ شده و جمع شدن موادي مثل گچ زير ناخن نمايان مي‌شود و چين‌هاي اطراف ناخن ممكن است حالت التهابي و تورم پيدا كنند.

وي ادامه داد: ابتدا امكان دارد گرفتاري قارچ ناخن، تنها در يك ناخن باشد؛ اما چنانچه تشخيص و درمان صورت نگيرد، احتمال ابتلاي 2 ناخن و يا همه ناخن‌هاي ديگر هم وجود دارد.اگر تغيير رنگ يا تغيير ساختمان ناخن در يك كشاورز يا كارگر ديده شد، بايد ابتدا وي را از نظر داشتن قارچ مورد آزمايش قرار داد و پس از تشخيص قارچ ناخن، بايد تحت درمان با دوز كامل و كافي از داروهاي ضدقارچ قرار گيرد.
اين متخصص پوست تصريح كرد: فرد مبتلا به قارچ ناخن بايد به طور مرتب زير ناخن‌ها را تميز نگهدارد و از پمادهاي موضعي ضدقارچ استفاده كند و همچنين وسايل شخصي خود را جدا از ديگران قرار دهد.
وي اضافه كرد: چنانچه قارچ ناخن در زنان خانه‌دار مشاهده شد، حتما بايد از دستكش مخصوص يا دستكش‌هاي پلاستيكي استفاده كنند و اگر ناخن زياد در آب بماند يا با مواد پاك‌كننده تماس زياد داشته باشد، سبب بدتر شدن و عفوني شدن ناخن‌ها مي‌شود.
اين متخصص پوست دوره درمان قارچ در ناخن‌هاي پا را طولاني‌تر از دست عنوان كرد و گفت: بيمار نبايد از طول دوره درمان خسته شود، گاهي لازم است بيمار مبتلا به قارچ ناخن را 9 تا 10 ماه تحت نظر قرار داد و بعد از اتمام درمان، با آزمايش و كشت قارچ مطمئن شد قارچ كاملا از بين رفته است.
پورسينا در پايان توصيه كرد: پس از درمان نيز فردي كه مبتلا به قارچ بوده است بايد تمام موارد ذكر شده را رعايت كند تا بيماري مجددا عود نكند؛ چراكه بيماري قارچي ايمني ايجاد نمي‌كند و ممكن است فرد در طول عمرخود دوباره گرفتار آن شود.