PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 4 سال زندگي مشترك بدون هديه

shirin71
07-18-2011, 03:34 PM
خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده، گفت: تا به حال شوهرم يك كلام عاشقانه به من نگفته و حتي يك بار هديه‌اي به من نداده است، من مي‌خواهم از او جدا شوم.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0610/A0610987.jpg

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني جوان با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي درخواست طلاق خود را به قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي اين شعبه بيان كرد: شوهرم اصلاً با من تفاهم ندارد او بسيار خشن بوده و از احساسات بويي نبرده است.

وي ادامه داد: من كنار شوهرم به دليل رفتارهاي سرد و خشونت آميزش، افسرده و پير مي‌شوم به همين دليل مي‌خواهم از او جدا شده و به راحتي و با آرامش زندگي كنم.

زن با بيان اينكه 4 سال از زندگي مشتركمان مي‌گذرد، افزود: مي‌خواهم از او دور شده تا او هم به زندگي خود رسيده و كنار كسي كه با او تفاهم دارد زندگي كند و خوشبخت شود.

وي بيان كرد: من حاضرم به خاطر اينكه شوهرم سريع با طلاق راضي شود مهريه 114 سكه‌اي‌ام را ببخشم و از او دور شوم.

زن ادامه داد: شوهرم وقتي من برايش هديه و يا گل مي‌خرم بي‌ اعتنايي مي‌كند و با داد و فرياد مي‌گويد «مگر من نگفتم از اين كارها بدم مي‌آيد».

وي اضافه كرد: من هيچ‌گاه از شوهرم كلام عاشقانه نشنيده يا هديه‌اي نگرفته‌ام؛ من بسيار حساس و احساسي هستم و نمي‌تواند در كنار شوهر سنگدلم زندگي كنم.

زن گفت: من نمي‌دانم در اين 4 سال چگونه توانسته‌ام در كنارش بمانم شايد سرگرم شدنم با كودكم مرا صبور كرده بود.

وي با بيان اينكه يك فرزند يك ساله دارم، افزود: مي‌خواهم از شوهرم جدا شوم و او بايد اين موضوع را منطقي قبول كند.

قاضي اين شعبه، با توجه به اظهارات زن و عدم حضور مرد حكمي صادر نكرد و رسيدگي به پرونده را به آينده موكول كرد.