توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز درباره زرتشت(زردشت) و دین زرتشت
armin khatar
07-18-2011, 03:24 PM
همه چیز درباره زرتشت(زردشت) و دین زرتشت دين بهي يا آيين زرتشت از بزرگترين آيين هاي جهاني است كه از ايران سرچشمه گرفته اين تاپيك را تنها به اين منظور زدم تا گامي هر چند كوچك در جهت شناخت اين آيين بزرگ باشد از تمامي دوستان گرامي خواهشمندم كه در اين زمينه مرا ياري دهند
يكي از اصولي كه در دين زرتشت بسيار مورد توجه است سه اصل اساسي پندار نيك - گفتار نيك - كردار نيك است .
استاد پورداود در اين باره مي نويسد:
«آنچه در مزديسنا بيش از همه چيز دقت را جلب مي كند آن سه كلمه مقدس هومت و هوخت و هوورشت ميباشد كه به معني پندار نيك و گفتار نيك و كردار نيك است و در هر صفحه اي از اوستا تكرار شده است . هيچ عمل نيكي در دنيا وجود ندارد كه بيرون از دايره اين سه كلمه باشد هر كه داري اين سه گوهر تابناك شد به گنجينه اسرار رباني رسيده انساني كامل و داراي جميع صفات ملكوتي است اهورامزدا هيچ دولت و سعادتي را از براي پيغمبر خويش بالاتر از اين نديده كه در فقره ۱۸ از آبان يشت آرزو مي كند كه (زرتشت مقدس پسر پوروشسب هماره بر حسب دين بيانديشد بر حسب دين سخن گويد و بر حسب دين رفتار كند) زرتشت هم به نوبه خود در گاتها ( و بعدها هم از زبان وي در سراسر اوستا) توفيق داشتن همين سه چيز از براي پيروان مزديسنا تمنا كرده است.»
برگرفته از يشتها جلد اول گزارش پورداود
اين هم بخشي از گاتها سروده هاي اشو زرتشت
در آغاز آن دو گوهر همزاد در پندار و گفتار و كردار بهتر و بتر ، در انديشه هويدا شدند در ميان اين دو، نيك انديشان درست برگزيدند نه بدانديشان.
و آنگاه كه اين دو گوهر به هم رسيدند نخست هستي و نيستي را بنيان نهادند و همچنان در انجام بدتر زندگي كه پيروان دروغ را خواهد بود و پيروان راستي را بهتر جايگاه.
برگرفته از گاتها به گزارش استاد پورداود
زرتشتی - دین زرتشت - آیین بهي خوب پندار نیک ، گفتار نیک و رفتار نیک از شعار های مهر پرستی است ولی به اشتباه به پیام زرتشتی بیشتر شهرت یافته تا پیام مهری. هر چند زرتشت هم از همان مهر ریشه گرفته. به هر حال پیام فطری انسانهاست و تنها در ایران یا آسیا نیست، همه جا به این اصول اعتقاد (و یا تنها تصدیق) دارند...
"قوانینی که واقعا حتی زره ای در طول 1400 سال گذشته به درد هیچ یک از افراد بشر نخورده و به جز زجرو بدبختی نداشته به نظرمن ما باید خودمون (اگه لیاقتشو داشته باشیم)بیایم و دینی که بهمون تحمیل شده را کنار بگذاریم و ایین ریشه ای را جایگذین کنیم". شما با کمی مطالعه تحقیق یا تنها کمی تفکر می توانید به اشتباه خود پی ببرید و اگر فکر می کنید من اشتباه می کنم ثابت کنید نتایج شما درست تر و مستند تر است.
با تشکر
حالا که میبینیم درااین زرتشت و هزار سال پیش از اسلام ما چنین فرهنگی داشتیم وشما که امروز بدون هیچ دلیلی می خوای ازاسلام دفاع کنی چی داری بگو ببینیم اسلام دراین مدت چه کرده نه تنها درایران بلکه درتمام کشورهای عقب افتاده وجهان سومی مثل ایران مانند سودان مصر و... اسلام به هیچ کجا بادوستی وارد نشد نه به ایران نه به مصر و... حتی یک روستای کوچک راهم نمیتوان درسراسر دنیا پیدا کرد که اسلام با زور و خونریزی و جنگ وارد نشده . تمام هدفشان هم غارت کردن وبردن ناموس ما بوده (دربزرگترین موزه جهان درلندن عکسی هست عتیقه که مراسم فروش زنان ایرانی به دست اعراب را به نمایش کشیده )!!!دیروز باجنگ میبردند امروز بدون جنگ . که همه این باورنکردنی ها را درتاریخ میبینیم . اونم درتاریخی که خود اعراب نوشته اند و با افتخار همه چیز را شرح داده اند پس کسی نمیتونه این سند و مدرک ها را ندید بگیره .بهارالنوار . طبری .و... که جز معتبرترین کتب تاریخ اسلام میباشند این گفته ها را تایید میکنند پس من گناهی ندارم اگر دارم اینو میگم و اینها حقیقت اسلام است.
فعلا خدانگهدار
امیدوارم در این مدتی که بحث را پی نگرفتید، کمی مطالعه و تحقیق در این باره کرده باشید و بر معلومات خود افزوده.
ولی متاسفانه آنچنانکه پیداست شما به شنیده ها تکیه می کنید! بله چند سالی هست که عده ای که همه میشناسند و از هدفشان آگاهند، به این شایعات دامن می زنند و سعی در تحریف تاریخ دارند. ولی مواظب باشیم که افکار دگرخواهانه و تغییر طلب جوانی، ما را به تندروی ها نکشاند و ابزاری در دست این عده ی خاص نکند!
نمی دانم چگونه استدلالی است که عقب افتادگی ایران و مصر و سودان و ... را به دین (اسلام) نسبت می دهید؟ چگونه است که تمام ناکامی ها و شکست ها را به دین نسبت می دهیم و تمام پیروزی ها را به خودمان و ایرانی (یا هر قوم دیگری) بودنمان؟ و نمی دانم به این استدلالها باید خندید با گریست. استدلال شما را فرضا پذیرفتم، پس شکست امپراطوری عظیم ساسانی از اعراب را هم به دین آن موقع ما (زرتشتی) و پیروزی اعراب را به نژاد عربشان نسبت دهید و خیال ما را هم راحت کنید!
سخنان دیگر شما هم که واضح است و دیگر نیازی به توضیح نمی بینم که اسناد و مدارک شما گویا نقاشی ها! و شنیده ها و شایعات است! ولی ای کاش کمی از اسلام می دانستید آنوقت می گفتید حقیقت اسلام کدام است.
ولی سوالی دارم از شما و خواهشمندم دور از تعصب و میهن پرستی پاسخ دهید و مرا نیز کمی با استدلالها و روش نتیجه گیری خود آشنا کنید. شما که زیر نام خود کوروش کبیر نوشته اید میخواهم بدانم چگونه کارهای کوروش را توجیه می کنید:
تا جایی که ایران را متحد و یکپارچه کرد و سران اقوام را شکست داد و خودش شاه و فرمانروای همه اقوام شد، کاری ندارم. ولی بعدش چه؟ به چه دلیلی قصد جهانگشایی کرد؟ چرا من ایرانی، من فارس را به جان همسایه ها انداخت و به بابلی و سومری و ... تازاند؟ چرا من ایرانی را از کشاورزی و دامداری و خانواده و زادگاهم جدا کرد، لباس ساده ام را گرفت و چکمه و زره تنم کرد، داسم را با شمشیر و نیزه جایگزین کرد، گاوم را گرفت و اسبی برای تازیدن داد، آب را از یادم برد تا با خون آشنا شوم...
و در آخر هر چه می دانستم ازمن گرفت، آدم کشی و تیر انداختن یادم داد تا به شکار اقوام بیچاره ی همسایه بروم. چرا ایرانی را به کوه و جنگل و دریا کشاند، تا ایالات تحت فرمان خودش را 40 کند؟ مگر نمی دانست در برابر هر پدری که از من می کشت، هر پدری که از همسایه ام می کشت، از او متنفر می شوم؟ چرا هخامنشیان از اینکه صدای چکمه سربازانشان همه اقوام را به وحشت می انداخت و قیامها را در نطفه خفه می کرد، شاد بودند؟ چرا به اینکه هر جا نام تخت جمشید می آمد، مردم همسایه مال و ناموسشان را برای هدیه میفرستادند، افتخار می کردند؟ چرا از اینکه هر قومی، نام پارس را می شنید و موی بر اندامش سیخ می شد، شاد بودند؟ مگر پیام مزدا وحشت بود یا آسایش؟ مگر تجاوز بود یا احترام؟ مگر جنگ بود یا صلح؟ و هزاران چراها و مگر های دیگر که در ذهن من جا خوش کرده...
و آخر اینکه چرا پیغام زرتشت را از ذهن من پاک کرد و پندار نیک و کردار نیکم را گرفت و جهانخواری و وحشی گری و تجاوز به من آموخت؟ نه تنها زرتشت را از من گرفت، که پیام آسمانی او را از جهان گرفت.
البته اشاره من تنها به شخص کوروش نیست، به حرکتی است که متاسفانه با نام او آغاز شد...
armin khatar
زرتشتی - دین زرتشت - آیین بهي آفريدگارا !
" وجدان بشري " به درگاهت گله مند است كه :
براي چه مرا آفريدي ؟
خشم و ستيز ، چپاول و غارت ، زور و گستاخي و تجاوز و ستم همه جا را فرا گرفته است .
مرا جز تو پشتيباني نيست .
پس نجات بخش شايسته اي را كه بتواند مرا از اين پريشاني ها رهائي بخشد آشكار ساز .
armin khatar
07-18-2011, 03:25 PM
نوشته اصلي بوسيله شاهد
آفريدگارا !
" وجدان بشري " به درگاهت گله مند است كه :
براي چه مرا آفريدي ؟
خشم و ستيز ، چپاول و غارت ، زور و گستاخي و تجاوز و ستم همه جا را فرا گرفته است .
مرا جز تو پشتيباني نيست .
پس نجات بخش شايسته اي را كه بتواند مرا از اين پريشاني ها رهائي بخشد آشكار ساز .
armin khatar
ای خداوند خرد .
هنگامی که به یاری اندیشه و خرد ف خود
تو را سرآغاز و سرانجام هستی شناختم ؛
دریافتم که آفریننده اندیشه نیک توئی ،
آفریننده قانون راستی و نظام آفرینش توئی،
و توئی که سرچشمه رویدادهای جهان هستی ....
armin khatar
یک پرسش ساده و دم دستی :
چرا در اوج قدرت آیین زرتشتی در ایران ... ازدواج با محارم ( که تمام ادیان ابراهیمی از آن نهی کرده و جزو بزرگترین گناهان دانسته اند ) با تمام قدرت رواج داشت و جهت « حفظ پاکی و اصالت خون » آن را تجویز می کردند ؟؟؟؟
armin khatar
07-18-2011, 03:26 PM
جناب ا سپريت
از دين هاي ابراهيمي گفتيد:
در اين دين ها حوا نه تنها محرم آدم بلكه پاره اي از تن وي بود.
از اين كه بگذريم اين خداي دين هاي ابراهيمي يك جفت انسان
مي آفريند و فرايند آن اينست كه مي بايست پسران و دختران آنها با همديگر
و پدر و مادرشان آميزش ميكردند تا نسل آدم ابوالبشر بوجود بيايد.
پس زيادي به دين هاي ابراهيمي نباليد كه گنديش در مي آيد..
armin khatar
07-18-2011, 03:26 PM
زرتشت كه مانند شيعيان كتاب فقه و شرعيات ننوشته است و
وارد اين مقولات هم نشده است. پيام او فراخوان به نيكي و راستي
پندار و گفتار و كردار و بخردي و انديشدن است. زرتشت هرگز جكمي
بنام خدا نياورده است. الحاقاتي كه دستوران و موبدان به آيين زرتشت
بسته اند هم از آن زرتشت نيست.
البته همانطور که گفتم دين و آئين زرتشت دستخوش تحريف قرار گرفت ....
اين دشمنيها و سنگ اندازيها مختص حال نيست .... بودند اشخاصي که در آن زمان هم
مخالفتها و معاندتهايشان ريشه ايي بود ..... و لذا بعضا به اهداف شوم خود هم ميرسيدند ...
بنابراين اگر ايشان صاحب کتاب و فقه و شرعيات ديگر هم بوده اند ..... ما اطلاع کافي از آن زمان نداريم ....
لطفابعضي مسائل(مثل از جانب خدا آمدن و داشتن آئين و شريعت) را به صورت قطعي انکار نکنيد...
armin khatar
07-18-2011, 03:28 PM
- همانطور که گفتم ادیان دیگر دستخوش تحریف قرار گرفتند .... شما اگه بعضی از
قسمتهای تورات یا انجیل رو بخونی نمیدونی گریه کنی یا بخندی از بس که حرفهای
احمقانه و منافی با عقل توش نوشته شده ......
خوب از چنین ادیان تحریف شده ایی هیچ بعدی لازم نمیاد که بگویند منجی از همین
دینه و لاغیر ... اگر هم کمی انصاف به خرج داده باشند داخلشون نوشته یه منجی در
آخر الزمان میاد .... اما اینکه کی هست و مال چه دینیه .؟؟ سکوت کرده ..؟؟
2- اما ادیان سابق قبل از اینکه دستخوش تحریف قرار بگیرند .... یا صراحتا یا با
قراین حالیه و مقالیه اشاره به آمدن منجی از نسل پیامبر خاتم (ص) کرده اند ...
اولا سند؟
دوما شما بر طبق چه اساسی میگید در همین قران یا همین اسلام تحریفاتی صورت نگرفته؟ اتفاقا اسلام دینی بود که با قاطی شدن با حکومتها و سیاست بیشتر زمینه ی تحریف رو داشت چون دین ابزار اعمال حاکمیت حاکمان بوده . پس بیشترین زمینه رو برای تحریف داشته .
سوما یک قسمت از جاهای خنده دار انجیل یا تورات رو بگید تا ببینیم منظور شما از خنده دار چیست؟
چهارما مثل اینکه شما بحث وجود داشتن منجی بشری رو یک اصل غیر قابل انکار مثل قانون جاذبه در نظر گرفتید و بحثتون سر رسیدن به و پیدا کردن اون منجی هست در صورتی که نیاز به یک نجات بخش همیشه در ادیان به این دلیل ه که وجهه ی مادام العمر بودن و ابدی بودن رو به دین ببخشه چون اگر این مسئله نبود برای خیلیها شائبه ی گذشتن تاریخ مصرف دین بوجود می امد و در کل این نجات بخش بشری در ادیان نماد تاریخ مصرف انهاست که تاریخ مصرف انها را ابدی میکند . چون مشخصا همچین چیزی هرگز نمیتونه واقعیت و حقیقت داشته باشه.
armin khatar
07-18-2011, 03:28 PM
ستناد شما بر اينكه ازدواج با محارم ريشه در آموزه هاي زرتشت دارد
بي پايه است. رسم و سنت هاي قومي را نميتوان بحساب دين
زرتشتي يا دين ديگري گذاشت مگر اينكه آن دين چنين چيزي را بروشني
تاييد كرده باشد. مثلا ازدواج با دختر بچگان در رسم و سنت عرب بوده
و اسلام آن را تاييد كرده است. نمونه اش خود پيامبر اسلام.
حال شما در كجاي گاتا ها و مزديسنا حكمي ديده ايد كه ازدواج با
محارم را ترغيب كرده باشد؟
زرتشت كه مانند شيعيان كتاب فقه و شرعيات ننوشته است و
وارد اين مقولات هم نشده است. پيام او فراخوان به نيكي و راستي
پندار و گفتار و كردار و بخردي و انديشدن است. زرتشت هرگز جكمي
بنام خدا نياورده است. الحاقاتي كه دستوران و موبدان به آيين زرتشت
بسته اند هم از آن زرتشت نيست.
ياد آوري داستان آدم حوا هم از اين رو بود كه از موضع يك مسلمان كه به داستان آفرينش تورات و قرآن اعتقاد دارد
ايراد گرفتن از ازدواج با محارم موضعي سست است. مگر اينكه
شما آن را هم مذموم بدانيد. ازدواج با محارم در بين يهودي ها هم بوده -( نه بستگان بلا فصل) مانند دختر خواهر ...
هرزمان كه بحثي در باره ي دين زرتشتي ميشود مسلمانها اين ايراد را
وارد ميكنند و يك ايراد ديگر كه گويا پارسيان هند پيشاب گاو را براي
گلودرد يا ... گسارش ميكنند. در اسلام هم مال شتر را بكار مي برند.
اين ها همه نشانه هاي پايين بودن دانش تجربي انسانها است .
و اصلا ربطي به دين ندارند. من از دوستي شنيده ام كه پيشاب
ماچه الاغ را هم روستاييان خراسان براي دارو گسارش ميكرده اند.
از دود پشگل الاغ را هم من شنيده ام كه در روستا هاي آذربايجان
سود ميبرده اند..آيا اين به اسلام ربطي دارد؟
با درود .... ،
پروفسور آرتور کریستین سن در کتاب « ایران در زمان ساسانیان » می نویسد که ترویج ازدواج با محارم مستقیماً ناشی از اجرای فرامین مذهبی در آن زمان بوده و آدرس های تحقیقی که در این مورد ارائه می کند ، همه از نسک های کهن زرتشتی است و این باور شما که موضوع عرفی بوده و نه شرعی ... با استناد به کتاب فوق باطل می نماید ... ( مع الاسف ، کتاب را به صورت نسخه کاغذی دارم و علیرغم جست و جوی فراوان نسخه الکترونیک آن را تا کنون نیافته ام )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.