PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محاكمه عامل جنایت پل مديريت در وقت فوق‌العاده

shirin71
07-18-2011, 08:31 AM
پرونده عامل جنايت پل مديريت تهران با صدور كيفرخواست به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد و متهم بزودي در وقت فوق‌العاده محاكمه مي‌شود.

اين متهم وقتي متوجه شد دختر جوان علاقه‌اي به وي ندارد، در مقابل چشمان حيرت‌زده مردم او را با ضربه‌هاي متعدد چاقو روي پل مديريت به قتل رساند و دختر ديگري را نيز زخمي كرد. با اعتراف متهم و بازسازي صحنه قتل، وي روانه زندان شد و پرونده او روز گذشته با صدور كيفرخواست به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد تا متهم در وقت فوق‌العاده محاكمه شود.

به گزارش «جام‌جم»، رسيدگي به اين پرونده 15 تير در پي تماس مردمي با پليس در دستور كار ماموران جنايي پليس آگاهي تهران قرار گرفت. ماموران با حضور در محل حادثه ـ پل مديريت ـ و تحقيق از شاهدان متوجه شدند جواني چاقو به دست با حمله به 2 دختر جوان، هر دوي آنها را زخمي كرده است. مصدومان به بيمارستان منتقل شده‌اند و ضارب نيز پيش از فرار، دستگير و تحويل كلانتري شده است. به اين ترتيب متهم به اداره دهم پليس آگاهي تهران انتقال يافت. در همين موقع ماموران با حضور در بيمارستان متوجه شدند يكي از دختران زخمي به نام مهسا تسليم مرگ شده و دختر ديگر زنده مانده است.

اعتراف به قتل هم‌دانشگاهي

عامل جنايت بازجويي شد و به پليس گفت: خانواده‌ام در يكي از استان‌هاي غربي كشور زندگي مي‌كنند و من براي تحصيل به تهران سفر كردم. دانشجوي سال سوم رشته ادبيات فارسي دانشكده علامه طباطبايي‌ام. يك سال و نيم قبل مهسا را در دانشكده ديدم و پس از مدتي به وي علاقه‌مند شدم. وقتي به او پيشنهاد دوستي و خواستگاري دادم، وي آن را رد كرد.

متهم به قتل اضافه كرد: روز حادثه با كاردي كه خريده بودم به دانشكده رفتم و منتظر او ماندم. با خروج وي و يكي از دوستانش از دانشكده آن دو را تعقيب كردم.

وي افزود: وقتي آنها به بالاي پل مديريت رفتند، صورتم را با پارچه‌اي پوشانده و چاقو به دست نزديكشان ‌شدم. سپس با حمله به مهسا و زخمي كردن وي، قصد فرار داشتم كه متوجه كمك‌خواهي دوستش شدم . او را هم زخمي كردم، اما در حال فرار بودم كه مردم مرا دستگير كردند.