PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

hossein
02-27-2010, 02:41 PM
سلام

من هرچند تازه اومدم ولي جسارتا چند تا پيشنهاد داشتم .

اول اينكه اين افكت هايي كه هنگام رفتن از يه صفحه به صفحه ي ديگه انجام ميشه باعث ديربالا اومدن فروم شده . البته امروز اين افكت ها رو نديدم و فكر كنم برداشته شده . اگر برداشته شده بسيار كار خوبي بوده .

بعدش اين بالاي فروم زيادي خاليه و اگه لوگو در سمت راست باشه خيلي بهتر ميشه .

يه سوال هم داشتم : اينكه من نميتونم از كسي تشكر كنم به خاطر پست هاي كمم هست ؟

اينا فقط چند تا پيشنهاد بود از طرف دوست كوچيكتون :^:

Mohamad
02-27-2010, 04:35 PM
سلام

من هرچند تازه اومدم ولي جسارتا چند تا پيشنهاد داشتم .

اول اينكه اين افكت هايي كه هنگام رفتن از يه صفحه به صفحه ي ديگه انجام ميشه باعث ديربالا اومدن فروم شده . البته امروز اين افكت ها رو نديدم و فكر كنم برداشته شده . اگر برداشته شده بسيار كار خوبي بوده .

بعدش اين بالاي فروم زيادي خاليه و اگه لوگو در سمت راست باشه خيلي بهتر ميشه .

يه سوال هم داشتم : اينكه من نميتونم از كسي تشكر كنم به خاطر پست هاي كمم هست ؟

اينا فقط چند تا پيشنهاد بود از طرف دوست كوچيكتون :^:
سلام دوست عزیز
ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنم.
دیر و زود نداره و شما هم جزوه خانواده آریا دانلود از این پس محسوب می شوید.
بله اون افکتها را که مخصوص ie بودن حذف کردم تا سرعت لوود صفحات برای کاربران کم سرعت زیاد بشه
در مورد هدر و لوگو حق با شماست ولی دوستان گرافیستمان مخصوصا آقا سینا و آقا ایمان دارن روی اون مورد کار میکنن و بزودی طرح کلی و نهایی ارایه خواهد شد
در مورد سپاس از پستها برای جلوگیری از سواستفاده مولتی یوزرها بله حداقل باید 10 پست داشته باشید تا بتوانید از پستها سپاسگذاری کنید
در آخر هم از شما دوست عزیز بابت احساس مسوولیتتان ممنون و سپاسگذارم و امیدوارم در آینده یکی از دوستان همیشگی و پایدار سایت باشید و یکی از ارکان سایت به شمار بیایید.
شاد و پیروز باشید.
محمد محمدزاده
تیم مدیریتی سایت

orkideh
03-18-2010, 12:57 AM
منم یه پیشنهاد کوچولو دارم در مورد روند کار تاپیک ها در ادامه عمر فروم
هنوز اوایل کار فرومه و بهم ریختگی وجود نداره ..به نظرم خوب باشه واسه تاپیک هایی که قرار لینک داده بشن مثل لینک دانلود نرم افزار ، موسیقی ، فیلم و غیره دو سه تا از پستهای صفحه اول در هر مورد رزرو باشه واسه ی ایندکس کردن لینک های اون تاپیک ...ایندکس ها هم بر اساس ترتیب مشخصی باشند مثلا در مورد موسیقی ایندکس به ترتیب حروف الفبای خواننده و شبیه این ... و یا مدیر بخش یه تاپیک جداگانه با دسترسی خودش ایجاد کنه برای ایندکس کردن لینک ها یا چیزی شبیه این ( به نظر خودم دومی بهتره)
و در کنار تاپیک های این مدلی، تاپیک جداگانه ای جهت در خواست باشه
این طوری وقتی کاربر واسه دانلود چیزی به اون تاپیک مراجعه میکنه مجبور نیست کلی صفحه ها رو زیر و رو کنه تا یه چیزی رو پیدا کنه ضمن این که اگه به کاربرا هم یاد بدین قبل از درخواست مراجعه بکنن به صفحه اول و اگه چیزی که میخوان ، لینکش موجود نیست ، درخواست بدن ، از درخواستهای تکراری جلوگیری میشه یا به حداقل میرسه
این روش رو توی چند تا فروم دیدم انجام دادن و خوب بوده ، گفتم اینجام مطرح کنم http://forum.azardl.com/images/icons/thumb.gif

Mohamad
03-18-2010, 01:02 AM
هنوز اوایل کار فرومه و بهم ریختگی وجود نداره ..به نظرم خوب باشه واسه تاپیک هایی که قرار لینک داده بشن مثل لینک دانلود نرم افزار ، موسیقی ، فیلم و غیره دو سه تا از پستهای صفحه اول در هر مورد رزرو باشه واسه ی ایندکس کردن لینک های اون تاپیک ...ایندکس ها هم بر اساس ترتیب مشخصی باشند مثلا در مورد موسیقی ایندکس به ترتیب حروف الفبای خواننده و شبیه این ... و یا مدیر بخش یه تاپیک جداگانه با دسترسی خودش ایجاد کنه برای ایندکس کردن لینک ها یا چیزی شبیه این ( به نظر خودم دومی بهتره)
این طوری وقتی کاربر واسه دانلود چیزی به اون تاپیک مراجعه میکنه مجبور نیست کلی صفحه ها رو زیر و رو کنه تا یه چیزی رو پیدا کنه ضمن این که اگه به کاربرا هم یاد بدین قبل از درخواست مراجعه بکنن به صفحه اول و اگه چیزی که میخوان ، لینکش موجود نیست ، درخواست بدن ، از درخواستهای تکراری جلوگیری میشه یا به حداقل میرسه
این روش رو توی چند تا فروم دیدم انجام دادن و خوب بوده ، گفتم اینجام مطرح کنم http://forum.azardl.com/images/icons/thumb.gif

سلام
ضمن سپاس و خوش آمدگویی
فکر کنم پیشنهاد مربوط به مدیر کل انجمنها آقا سینا و مدیران انجمنها باشه
لطفا بررسی بشه و آقا سینا هم پاسخ این دوست عزیز را لطف کنند بدن
شاد و پیروز باشید

dverbame
03-20-2010, 08:27 PM

سلام دوستان . از غیبت چند روزه عذر خواهم

ارکیده جان میشه یک مثال بهم نشون بدی. و یکم توضیح بیشتر بدی. بعدشم فکر نمیکنم این نظر شما رو برای همه بخش ها عملی کرد. بازم یک توضیح اگه لطف کنی . ممنون میشم:dast::

dkh
10-27-2010, 12:28 PM
چرا انجمن نقد و بررسی دوربین های عکاسی از اینجا حذف شده ؟ لطفا رسیدگی کنید.

Mohamad
10-27-2010, 01:16 PM
چرا انجمن نقد و بررسی دوربین های عکاسی از اینجا حذف شده ؟ لطفا رسیدگی کنید.
به نام یزدان پاک
سلام دوستان
دوست عزیز به انجمن آذردانلود خوش آمدید :^:
در واقع دوست عزیز انجمن مذکور حذف نشده و به یک زیر بخش دیگر منتقل شده و با وجودی که انجمن مذکور جزوه پرلینکده ترین انجمنها و مفیدترین انجمنها بود ولی تیم مدیریتی پس از رای گیری تصمیم به انتقال انجمن مذکور گرفت و با وجود اینکه بنده مطلع به ضرر انجمن بودم ولی از آنجا که دمکراسی ارزش بیشتری برای بنده دارد به احترام رای جمع ، بنده هم این مساله را پذیرفتم چون در این انجمن جمع تصمیم میگیرد نه فرد :from me :
اما در حال حاضر از مدیریت انجمن میخوام سریعا دلایل تغییرات را با توضیح قانع کننده برای کلیه کاربران توضیح دهند تا هم کاربران عزیز انجمن از تغییرات آگاه گردند و هم اینکه دلایل برای این عزیزان نیز روشن گردد .
با سپاس از شما و کلیه عزیزانی که به ما لطف کرده و از انجمن و مجموعه سایتها دیدن و بازدید میکنند ، برای همگی شما عزیزان آرزوی شادکامی و پیروزی داریم .
شاد و پیروز باشید :^:
محمد محمدزاده

king 2011
01-15-2011, 12:25 AM
سلام خدمت آقا بهزاد و مدیر محترم آقا محمد.
بنده یک نظری دارم:این است که در قسمت موبایل ما فقط اسم چند تا از شرکت ها را نوشته ایم که باید افزایش دهیم.
یعنی:ما شرکت های نوکیا-سامسونگ-ال جی-سونی اریکسون را دارم و بقیه را نوشتیم سایر شرکت ها که این باعث سر در گمی کار بر میشود.
ما باید این تعداد شرکت ها را جداگانه برایشان پست بزاریم:htc-iphone-i mate-martix-acer-microsoft و... تا مطالب منظم تر شود تا دسترسی به آن ها آسان تر شود.
با تشکر فراوان

Pezhman
01-15-2011, 01:34 AM
سلام خدمت آقا بهزاد و مدیر محترم آقا محمد.
بنده یک نظری دارم:این است که در قسمت موبایل ما فقط اسم چند تا از شرکت ها را نوشته ایم که باید افزایش دهیم.
یعنی:ما شرکت های نوکیا-سامسونگ-ال جی-سونی اریکسون را دارم و بقیه را نوشتیم سایر شرکت ها که این باعث سر در گمی کار بر میشود.
ما باید این تعداد شرکت ها را جداگانه برایشان پست بزاریم:htc-iphone-i mate-martix-acer-microsoft و... تا مطالب منظم تر شود تا دسترسی به آن ها آسان تر شود.
با تشکر فراوان
به نظر من
نیازی به گسترش بخش موبایل نیست
حالا بقیه هم نظر بدن

!INFERNAL
01-15-2011, 02:27 AM
نظر سنجی اضافه شد!!!!!
اگه به صورت زیر مجموعه اعمال بشه اشکالی نداره.....
موفق باشید....

Behzad AZ
01-15-2011, 11:20 AM
دوست عزیز پیشنهادت به جا بود اما بخش موبای سایت خیلی بزرگه وکم استفاده اگه بتونیم باید چند بخش رو از اونجا حذف کنیم واین بخش هارو اضافه کنیم اینم بستگی به نظر مدیریت سایت محمد بستگی داره اگه موافق باشه ااون انجمن رو یه تغییراتی باید اعمال بشه چون خیلی بزرگ وبی محتوا هستش البته تا الان چون مدیری فعال نداشته

اگه به صورت زیر مجموعه اعمال بشه اشکالی نداره.....
این هم باز بستگی داره به نظر محمد البته اگه کل انجمن موبایل ادیت بشه این کار صورت میگیره وگرنه شدنی نیست

Sada
01-29-2011, 03:50 AM
با سلام خدمت تمام دوستان و مدیران سایت ،چند پیشنهاد در جهت افزایش بازدید سایت و رتبه در سایت الکسا و تخصصی شدن سایت و یک دورنما ارائه می کنم البته میخوام اگه شما نظر و نقدی هم دارید ارائه کنید

شناخت کلی از سایت آذر دانلود :

آذر دانلود سایتی است که کلیه نیاز کاربرای مبتدی و حرفه ای را برطرف می کنه از هر نظر هم ضربه محکمی برای سایت های وطنی که برای کاربرای خود حق اشتراک می گیرند و یا برخی نرم افزار و فیلم و سریال های و .... را می فروشند بیشتر کاربرای حرفه ای با این سایت حال می کنند این تعریف نیست مدیرای سایت در کاراشون تخصصی هستند اسم نمی برم که بگید کیو اول گفتم و .....
پس جا واسه کارداره با این وضعیت چرا ما در لیست 100 تایی سایت الکسا نباشیم !

به همین جهت چند پیشنهاد و تغییرات تو سایت ارائه میکنم :

1-در برخی بخش ها برای یه عنوان دو سه تا تاپیک زده شده مثلا بخش نرم افزاری ، سریال و ... این تاپیک ها ادغام شه گزارش خرابی لینک در جهت اصلاح لینک ها میتونه تو این بخش کمک کنه

2-برای اینکه تو سرچ گوگل اول باشیم ، چون بیشتر کاربرا ابتدا تو گوگل دنبال مطالبشون هستون .پس باید مطابق با سایت های جهانی پیش بریم هر نرم افزار و سریالی که تو این سایت ها ارائه میشه باید بلافاصه چه لینک مستقیم یا غیر مستقیم در بخش مربوطه قرار داده شود توضیحات فارسی مطالب هم میتونه در بار اول واسه یه تاپیک مفید واقع شود.این کار به افزایش بازدید کمک می کنه ، همه بخش ها باید یکسو باهم پیش برند مرکز دانلود سایت نیاز به کمک در جهت قرار دادن پست داره که مدیرا میتونند هر تاپیک مهم و کاربردی در فروم را در مرکز دانلود بزارند. البته از آقا محمد و سایر دوستان که در این بخش فعالیت می کنند خیلی متشکرم ولی یک دست صدا نداره

3-سومین پیشنهادم مربوط به تیم آپلودر سایت است برخی سایت ها ی فارسی زبان از این شیوه برای قرار دادن سریال های روز دنیا با لینک مستقیم تو سرور های دارای قابلیت دانلود از جمله مدیا فایر و چند تا سرور دیگه تو سایت معرفی شده استفاده می کنند، در وهله اول سایت باید دارای لیچر شخصی باشه اگه بخواهیم سرعت پیشرفتمان زیاد باشه و با خرید یک اکانت مدیا فایر لینک های مستقیم شده را ریموت آپلود کنیم که این هزینه بره ، راه دوم استفاده از لیچرهایی که تو سایت معرفی می شه وسایت های دارای ریموت آپلود ، در جهت جلو گیری از کپی شدن این لیچرها باید بر خی بخش ها VIP یا عضویت ویژه شه که به سرعت کارمان تاثیر نذاره با این کار شاهد افزایش پست و بازدید خواهیم بود .البته آقا محمد یه قولایی دادند.

4- مسئله مهم تر هر راهکاری که مانع ..... شدن سایت بشه مثلا همین کار آخر در مورد VIP شدن بخش سریال و فیلم

5-بخش ترجمه سایت باید قوی تر به کارش ادامه بده علاو بر اینکه تو سایت گذاشته میشه باید تو سایت subscene نیز که یه سایت جهانی است با درج اسم سایت جهت تبلیغ گذاشته شود هم در سایت فارسی ساب که منبع را ذکر می کنه

6-آموزش و مستند های تصویری ، به شکل اسلاید و در خود وب گذاشته شود

7-در بخش دانلود نرم افزار چند بخش اضافه شود نه اینکه همه نرم افزارها در بخش کاربردی و متفرقه جمع شود به عنوان مثال ابزار CD و DVD

8- برای نرم افزارهای کاربردی توضیحات فارسی از سایت اصلی برنامه ارائه شود یکبار برای همیشه، میتونیم از مترجما کمک بگیریم این ایده شامل بخش سریال نیز می شود به جای اینکه توضیحات را از سایتهای دیگه کپی کنیم میتونم با ترجمه روان و با تکیه بر تجربه های شخصی متفاوت باشیم

9-بهترین گروههای کرکر یا ارائه کننده سریال مشخص و در انتهای تاپیک توضیحاتی در مورد آن ذکر شود تا کاربر بتواند نسخه بهتر را انتخاب کند و برای این مجموعه ها لینک مستقیم دارای قابلیت دانلود ارائه شود نظیر آخرین تاپیکی که توسط حسین در بخش نرم افزار ارائه شد

10- یه تاپیک مجزا برای در خواست کرک ایجاد و در امضای مدیران درج شود.

11- با این کار و افزایش بازدید و تخصصی شدن سایت و طرح یک دورنما ، با جذب آگهی میتونیم بخشی از هزینه های سایت را جبران کنیم (البته نه هر آگهی )

12-تمامی مطالب بالا شامل یک بخش کاری نیست و کلیه بخش ها اعم از سریال ، فیلم ، نرم افزار ، لیچ و....

13-منتظر نظرات و نقد های شما هستم اگر شما ایده ای دارید آن را ذکر کنید و راحلتان را ارائه کنید .فقط مارا از نظراتتان بی بهره مند نسازید تشکر از وقتی که صرف خواندن این مطالب کردید امیدوارم مفید و موثر واقع شود.

shmp30
01-29-2011, 01:30 PM
سلام ...
ممنون مجتبی جان از پیشنهاد های خوب و خیلی کاملت .

من تقریبا با بیشتر قسمت ها موافقم .
منتظر بمونیم تا نظر بقیه دوستان هم بشنویم .

:goal7195:

Behzad AZ
01-29-2011, 02:23 PM
ممنون از مجتبی عزیز من خیلی خوشحال میشم که مدیرانی مثل شما اینجور دقیق نظراتشون رو بگن
اولا تغییرات خیلی منطقی و تقریبا بدون برهم زدن بخش های دیگه هست و اکثرا در مورد نحوه ی ارسال مطالب وهماهنگی بین مدیران هستش که خیلی عالیه
دوستان به نظر من هم اگه گروه ترجمه ی سایت در راستای ترجمه ی توضیحات وراهنمای نرم افزار تلاش کنه بهتره تا اینکه در زمینه ی ترجمه ی فیلم فعالیت کنه چون سایتهایی که فیلم ترجمه میکنن وزیرنویس میکنن زیادن ومهم تر از اون این بخش ها در سایت ما vip شده
متاسفانه گروه ترجمه ی سایت ما گروه کاملی نیستن واعضاش زیاد فعال نیستن که باید اصلاح بشه
من هم در تکمیل پیشنهاد شما این پیشنهاد رو دارم که در هر تاپیکی که زده میشه عنوان در قسمت مشخص شده درج بشه که خیل تو جستو جوی گوگل تاثیر داره دوم هم کلمات کلیدی وتوضیحات فارسی پست اگه اینها رعایت بشه کلی تو جستو جو ها تاثیر میزاره
از بقیه ی مدیران خواهشمندم نظراتشون رو مثل مجتبی عزیز بیان کنند

Mohamad
01-29-2011, 04:21 PM
به نام یزدان پاک
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیزم و تمامی کاربران محترم سایت :^:

آذر دانلود سایتی است که کلیه نیاز کاربرای مبتدی و حرفه ای را برطرف می کنه از هر نظر هم ضربه محکمی برای سایت های وطنی که برای کاربرای خود حق اشتراک می گیرند و یا برخی نرم افزار و فیلم و سریال های و .... را می فروشند بیشتر کاربرای حرفه ای با این سایت حال می کنند این تعریف نیست مدیرای سایت در کاراشون تخصصی هستند اسم نمی برم که بگید کیو اول گفتم و .....
پس جا واسه کارداره با این وضعیت چرا ما در لیست 100 تایی سایت الکسا نباشیم !تاسیس این مجموعه با هدف ترویج علم و فرهنگ و به اشتراک گداری آنچه میدانیم با همدیگر است و در این مکان به هیچ وجه گروههای vip پولی وجود نخواهد داشت و به امید خدا و کمک شما عزیزان به عنوان پشتیبان کلیه سایتها و مجموعه اجازه درخواست پول برای استفاده از خدمات رایگان این مجموعه را هرگز نخواهم داد و تنها حمایت معنوی و کمک شما عزیزان پشتیبانی شما گرانقدران از این مجموعه خواهد بود و همین اندازه که به ما ارزش قائل شده و منت گذاشته و از مجموعه بازدید میکنید بزرگترین حمایت از ما می باشد .
دوستان بیایید با کمک هم اینجا که لااقل میتوانیم فقیر و غنی را مثل جامع از هم جدا نکنیم و به خاطر اینکه کسی توانایی پرداخت پول را ندارد از وجود آموزش و خدمات اون فرد را محروم نکنیم باشد روزی این دوستان نیز اگر توانستند خدمات رایگان را ارایه کنند تا جامعه و فرهنگ ایرانی را به همه نشان دهیم .
پخش نرم افزارهای کرک شده در این مجموعه نه با هدف ضربه زنی به برنامه نویسان است بلکه به خاطر شکستن دیوارهای تحریم کسانی است که نه با دولتمردان که با دانشمندان و دانش پژوهان گویا مشکل دارند و قراردادهای میلیاردی با دولتمردان می بندند ولی دروازهای علمی را به روی مردم علم دوست و فرهنگ دوست می بندند و معلوم نیست با اینکار به دولت ایران ضربه میزنند یا به پژوهندگان علم در این سرزمین و به عقیده بنده اینان بیشتر در راستای کارهای دولتی پیش میروند که با ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ خود خواهان نابودی سایتها و مراکز علمی و خبری آزاد هستند و این دولتها به راستی چرا سایتهای دولتی ایران را که بر روی دیتاسنترهای کشورهای غربی هستند را مسدود نمیکنند ؟
آیا تحریمهای شرکتهای هاستینگ و دیتاسنتر به دولت ایران صدمه میزند یا به سایتها و مراکز خصوصی ؟
تا کی باید شاهد ف... و شاهد تحریم در فضای جهانی باشیم ؟ تا کی باید شاهد تحریم امثال گوگل ، بلوهاست ، مایکروسافت ، لایت اسپید و ... باشیم ؟
آیا مردم ایران که آزادترین مردم جهان هستند و آریا به معنی آزادمردان است باید تحریم شوند چون به دنبال علم هستند ؟
این مجموعه در تلاش برای آزادی بیان و شکستن این تحریمها با کمک تعدادی از دوستان دانشجو و دانشمند کار خود را شروع و در حال ادامه است باری شاهد تلاش همگی برای ترویج علم باشیم و امید آن دارم که روزی شاهد ایرانی آزاد و پرقدرت باشیم .

1-در برخی بخش ها برای یه عنوان دو سه تا تاپیک زده شده مثلا بخش نرم افزاری ، سریال و ... این تاپیک ها ادغام شه گزارش خرابی لینک در جهت اصلاح لینک ها میتونه تو این بخش کمک کنه مدیرران هر انجمن و مدیران ارشد در تمامی انجمنها لطف کنند و با ههمکاری هم این مورد را بررسی کنند .
در ضمن در صورتی که اسپایدرهای گوگل یک مطلب را در چند جا ببینند گزارش مطلب تکراری ارسال میکنند که موتور مرکزی با این دیدگاه که کلیه مطالب تکراری است سایت را تا مدتی تحریم میکند و این ضرر بزرگی به تعداد بازدید سایت می باشد .

2-برای اینکه تو سرچ گوگل اول باشیم ، چون بیشتر کاربرا ابتدا تو گوگل دنبال مطالبشون هستون .پس باید مطابق با سایت های جهانی پیش بریم هر نرم افزار و سریالی که تو این سایت ها ارائه میشه باید بلافاصه چه لینک مستقیم یا غیر مستقیم در بخش مربوطه قرار داده شود توضیحات فارسی مطالب هم میتونه در بار اول واسه یه تاپیک مفید واقع شود.این کار به افزایش بازدید کمک می کنه ، همه بخش ها باید یکسو باهم پیش برند مرکز دانلود سایت نیاز به کمک در جهت قرار دادن پست داره که مدیرا میتونند هر تاپیک مهم و کاربردی در فروم را در مرکز دانلود بزارند. البته از آقا محمد و سایر دوستان که در این بخش فعالیت می کنند خیلی متشکرم ولی یک دست صدا ندارهیه روز بودن حتی از رنک پیج هم مهمتر هساش و خودش عامل بالا رفتن رنک پیج و امتیاز سایت می شود ...
من واقعا دیگه به تنهائی توان اداره این مجموعه عظیم را ندارم و از همه شما عزیزان که دارید به بنده چه در انجمن و چه در پورتالها کمک میکنید ممنون و سپاسگذارم :^:

3-سومین پیشنهادم مربوط به تیم آپلودر سایت است برخی سایت ها ی فارسی زبان از این شیوه برای قرار دادن سریال های روز دنیا با لینک مستقیم تو سرور های دارای قابلیت دانلود از جمله مدیا فایر و چند تا سرور دیگه تو سایت معرفی شده استفاده می کنند، در وهله اول سایت باید دارای لیچر شخصی باشه اگه بخواهیم سرعت پیشرفتمان زیاد باشه و با خرید یک اکانت مدیا فایر لینک های مستقیم شده را ریموت آپلود کنیم که این هزینه بره ، راه دوم استفاده از لیچرهایی که تو سایت معرفی می شه وسایت های دارای ریموت آپلود ، در جهت جلو گیری از کپی شدن این لیچرها باید بر خی بخش ها VIP یا عضویت ویژه شه که به سرعت کارمان تاثیر نذاره با این کار شاهد افزایش پست و بازدید خواهیم بود .البته آقا محمد یه قولایی دادند.در حال تلاش هستیم ولی با این همه تحریم واقعا خرید خوب سخت شده چرا که هم حسابهای بینالمللی بنده مسذوذ شدن و هم اینکه اکثر دیتاسنترهای خوب در قلب آمریکا قرار دارند و همان حکایت تحریم و ...
ولی در حال تلاش برای خرید یک سرور یا یک سرور مجازی برای راه اندازی لیچ پرقدرت و عمومی سایت هستیم چون لیچ فعلی خطرات زیادی برای سایت داره اگه عمومی بشه ...

4- مسئله مهم تر هر راهکاری که مانع ..... شدن سایت بشه مثلا همین کار آخر در مورد VIP شدن بخش سریال و فیلم

5-بخش ترجمه سایت باید قوی تر به کارش ادامه بده علاو بر اینکه تو سایت گذاشته میشه باید تو سایت subscene نیز که یه سایت جهانی است با درج اسم سایت جهت تبلیغ گذاشته شود هم در سایت فارسی ساب که منبع را ذکر می کنه مورد اول را توضیح دادم و مورد بعدی هم مهمترین مساله برای سایت تبلیغ هستش
دوستان با معرفی سایت در امضا خود در انجمنهای دیگه و همچنین معرفی سایت در وبلاگها و در قسمت سایت من که سایت را به عنوان سایتتان معرفی کنید و بخواهید که از سایت بازدید بشه که این مورد کمک عظیمی به رشد سایت و بالا رفتن رتبه اون خواهد کرد و لینک دهی یکی از بزرگترین فاکتورهای سایتهای جستجوگر و همچنین امتیازدهی اونها هستش ...

6-آموزش و مستند های تصویری ، به شکل اسلاید و در خود وب گذاشته شود

7-در بخش دانلود نرم افزار چند بخش اضافه شود نه اینکه همه نرم افزارها در بخش کاربردی و متفرقه جمع شود به عنوان مثال ابزار CD و DVD برخی از این بخشها برای کوچکتر شدن انجمن به پیشنهاد خود دوستان حذف شد ، نمونه آن همین بخشی هست که شما دکر کردید که در ابتدا بود ولی بعد با بخش مالتی مدیا ادغام شد و اگر نیاز هست با نظر جمع دوباره ایجاد بشه

8- برای نرم افزارهای کاربردی توضیحات فارسی از سایت اصلی برنامه ارائه شود یکبار برای همیشه، میتونیم از مترجما کمک بگیریم این ایده شامل بخش سریال نیز می شود به جای اینکه توضیحات را از سایتهای دیگه کپی کنیم میتونم با ترجمه روان و با تکیه بر تجربه های شخصی متفاوت باشیم

9-بهترین گروههای کرکر یا ارائه کننده سریال مشخص و در انتهای تاپیک توضیحاتی در مورد آن ذکر شود تا کاربر بتواند نسخه بهتر را انتخاب کند و برای این مجموعه ها لینک مستقیم دارای قابلیت دانلود ارائه شود نظیر آخرین تاپیکی که توسط حسین در بخش نرم افزار ارائه شد

10- یه تاپیک مجزا برای در خواست کرک ایجاد و در امضای مدیران درج شود.

11- با این کار و افزایش بازدید و تخصصی شدن سایت و طرح یک دورنما ، با جذب آگهی میتونیم بخشی از هزینه های سایت را جبران کنیم (البته نه هر آگهی )

12-تمامی مطالب بالا شامل یک بخش کاری نیست و کلیه بخش ها اعم از سریال ، فیلم ، نرم افزار ، لیچ و....

13-منتظر نظرات و نقد های شما هستم اگر شما ایده ای دارید آن را ذکر کنید و راحلتان را ارائه کنید .فقط مارا از نظراتتان بی بهره مند نسازید تشکر از وقتی که صرف خواندن این مطالب کردید امیدوارم مفید و موثر واقع شود.
برخی از موارد بالا به عهده تیمن مدیریتی و خود شما عزیزان هست ولی در مورد هزینه ها با وجودی که واقعا سنگین هستند ولی به امید خدا با راه اندازی فروشگاه فرهنگی سایت بخشی از اونها را سعی خواهیم کرد جبران کنیم و تبلیغ هم خوب جای خود داره و بنده هم هستم به امید خدا و فعلا تمام هزینه ها را شخصا پرداخت میکنم و امیدوارم لااقل به هدفم که ارتثا آموزش و علم برای همه ایرانیان هست تا حدودی دست پیدا کنم و این فقط با لطف خدا و کمک شما عزیزان میتونه به پیروزی برشه .

دوستان به نظر من هم اگه گروه ترجمه ی سایت در راستای ترجمه ی توضیحات وراهنمای نرم افزار تلاش کنه بهتره تا اینکه در زمینه ی ترجمه ی فیلم فعالیت کنه چون سایتهایی که فیلم ترجمه میکنن وزیرنویس میکنن زیادن ومهم تر از اون این بخش ها در سایت ما vip شده
متاسفانه گروه ترجمه ی سایت ما گروه کاملی نیستن واعضاش زیاد فعال نیستن که باید اصلاح بشه
من هم در تکمیل پیشنهاد شما این پیشنهاد رو دارم که در هر تاپیکی که زده میشه عنوان در قسمت مشخص شده درج بشه که خیل تو جستو جوی گوگل تاثیر داره دوم هم کلمات کلیدی وتوضیحات فارسی پست اگه اینها رعایت بشه کلی تو جستو جو ها تاثیر میزاره

خوب بچه ها فیلم دوست هستن و نمیشه کاریش کرد و با راه اندازی لیچ اگه بشه امکاناتی را به این عزیزان هم خواهیم داد .

ضمن تشکر از مجتبی عزیز و همچنین سید حسین و بهزاد جان ، از همگی شما عزیزان ممنونم و آماده شنیدن و اجرای نظرات شما عزیزان هستم .
به عنوان مدیر فنی و پشتیبان مجموعه تمام تلاشم را در راه رضایت شما عزیزان به کار خواهم گرفت و به زودی تاپیک سالگرد تاسیس مجموعه را خواهم زد و چه جالبه که راهی را که دیگران سالهاست نتونستند برند را با دلی صاف و به لطف خدا و کمک شما عزیزان پیمودیم ودر این راه دولت محترم با ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ بی دلیل به یک مرکز علمی ضربه زد و به جای حمایت آقایون بالاتر از نوک بینی خود را گویا نمیبینند و دولت فخیمه و ابله آمریکا هم که در حرف با دولت و در عمل با ملت ایران دشمنی میکنه با دو بار ساسپند و بستن دیتاسنتر سایت به ما ضربه زدند ولی ما بدون حمایت و با این ضربه ها پیش رفتیم و امروز هزاران بازدید کننده و هزاران کاربر ثبت شده در تمام دنبا داریم و حتی در رده بندی سایتهای برتر و پربازدید آمریکا هم قرار گرفتیم و تمام اینها با تلاش شما هراهان همیشگی مجموعه به عمل رسیده :^:
حمله گروههای مختلف هکر از سرار دنیا و متاسفانه حمله برخی گروههای وابسته به دولتهای مختلف به مجموعه هم نتونست این مجموعه را ناامید کنه و ما همچنان ایستاده ایم :^:
از همگی شما عزیزان سپاسگذارم :^:
تیم مذیریتی مجموعه آذرتیم (آذردانلود)

Pezhman
01-29-2011, 05:01 PM
ضمن تشکر از پیشنهادهای خوبت

شدیدا با این یکی مخالفم

7-در بخش دانلود نرم افزار چند بخش اضافه شود نه اینکه همه نرم افزارها در بخش کاربردی و متفرقه جمع شود به عنوان مثال ابزار cd و dvd

Mohamad
01-29-2011, 05:22 PM
ضمن تشکر از پیشنهادهای خوبت

شدیدا با این یکی مخالفم
جواب :

برخی از این بخشها برای کوچکتر شدن انجمن به پیشنهاد خود دوستان حذف شد ، نمونه آن همین بخشی هست که شما دکر کردید که در ابتدا بود ولی بعد با بخش مالتی مدیا ادغام شد و اگر نیاز هست با نظر جمع دوباره ایجاد بشهاینو یادمه که به پیشنهاد خودت حذف کردم و اکثر بچه ها از جمله سید حسین و بهزاد و ... هم با بزرگ بودن فروم مشکل دارند ...
باز هم منتظر نظر جمع هستم و البته یاداور بشم که بزرگ شدن و سنگینی فروم با وجود قدرتمند بودن سرور به ضرر فروم هست

afsanah82
02-02-2011, 10:08 PM
با سلام خدمت تمام دوستان

آقا محمد با توجه به تصمیمی که با بعضی از همکاران گرفتیم برای رونق بخش عکس، و با توجه به طرفداران بخش عکس اتومبیل ازتون خواهش میکنیم اگه ممکن باشه بخش های زیر رو تو زیر بخش بخش عکس های اتومبیل و موتو سیکلت درست کنید !(البته برای شروع)
Acura
Ferrari
BMW
متشکر
گروه عکس آذر دانلود:^::^:

Mohamad
02-02-2011, 10:13 PM
با سلام خدمت تمام دوستان

آقا محمد با توجه به تصمیمی که با بعضی از همکاران گرفتیم برای رونق بخش عکس، و با توجه به طرفداران بخش عکس اتومبیل ازتون خواهش میکنیم اگه ممکن باشه بخش های زیر رو تو زیر بخش بخش عکس های اتومبیل و موتو سیکلت درست کنید !(البته برای شروع)
acura
ferrari
bmw
متشکر
گروه عکس آذر دانلود:^::^:
به نام خدا
تعداد تاپیکها در هر موضوع باید بالای 25 و تعداد هر موضوع بالای 500 تا باید باشه تا بخش زیر انجمن ایجاد بشه

afsanah82
02-02-2011, 10:21 PM
مومن خدا الان تقریبا 120 شرکت ماشین هستش
!و هر شرکت بطور میانگین 20 مدل داره
چرا کار خودمون رو سخت کنیم!
کاربر عادی نیستیم که ارموز بگیم فردا فرار کنیم

Mohamad
02-02-2011, 10:28 PM
منظورم این بود که باید 500 تا پست عکس از یک کمپانی باشه تا براش زیر بخش ساخته بشه وگرنه معنی نداره برای هر شرکت یک تاپیک بزنیم .
بعد هم کمپانیها صدها مدل ماشین دارن مثل ایران خودرو و سایپا نیستن که یک پیکان و پراید بزنن خون ملت را بکنند تو شیشه و دزدی قانونی بکنند .
شاد باشید :^:

afsanah82
02-24-2011, 11:49 PM
سلام دوستان
آقا من پیشنهاد میدم که پست های تو بخش تفریح و سرگرمی محسوب نشن !
هیچ کجای نت اینطوری نیست که طرف میاد 100 تا کلمه میگه میشه کاربر ویژه

Assassin's Creed
02-25-2011, 12:21 AM
:d:با ین موافقم:d:

poyan
02-25-2011, 03:13 PM
دوست تان منم یه نظری دارم
میتونیم بجای اینکه کاربر ویژه کنیم بعد از 100 پست ....مثلآ به ازای هر 100 پست کاربر مورد نظر درجه کاربریشون بشه 10% و همینطوری مثلآ کسی که 800 تا پست میزنه بشه 80% فقط مخصوص کاربران عادی باشه .....

سلام دوستان
هیچ کجای نت اینطوری نیست که طرف میاد 100 تا کلمه میگه میشه کاربر ویژهخوب در جواب این دوست عزیزم اینکه که ما نباید اون انجمن هارو حسا ب نکنیم چون انجمن خیلی خشک میشه اگه نگاه نکنید 90% انجمن پسر هستن !!!
و اینکه میتونیم پست های اسپم رو پاک کنیم نه اینکه کل پست هارو محسوب نکینیم ....

موفق باشین .

afsanah82
02-25-2011, 03:19 PM
خوب در جواب این دوست عزیزم اینکه که ما نباید اون انجمن هارو حسا ب نکنیم چون انجمن خیلی خشک میشه اگه نگاه نکنید 90% انجمن پسر هستن !!!
و اینکه میتونیم پست های اسپم رو پاک کنیم نه اینکه کل پست هارو محسوب نکینیم ....
بقول محمد این انجمن بخاطر افزایش علم و ... هست شما درست میگی انجمن ما خشکه و و میتونم بگم تنها سایتی هستیم که مطالب چرت و پت کم داریم البته بخش تفریح و سرگرمی یکی از بخش هاییی هستش که میتونه کاربر جذب کنه ولی من مطمئن هستم که هیچ یک از بچه های انجمن بخاطر زطیاد شدن پست شون اونجا پست نمیدن و وقتی یک کاربر دیگه میاد میتونه به راحتی بیاد و بعد از 100 تا پست چت و باکس و بیینه و ...

Sada
02-25-2011, 03:19 PM
منم با پویان جان به نوعی موافقم اون قسمت ها بیشتر توسط خواهرای محترم سایت اداره میشه و بخش ادبی سایت رونق خودشو از دست میده
خوب اون پست ها را یا در نظر نگیرید یا هر 10 پست معادل یک پست حساب بشه یا ... خوب یکاریش بکنید

afsanah82
02-25-2011, 03:22 PM
اقا مجتبی من بخش تفریح و سرگرمی رو گفتم در ضمن این کاربران ویزه بعضیهاشون مشکلاتی رو هم بوجود میارند که سرپرست ها در جریان هستند

poyan
02-25-2011, 03:30 PM
بقول محمد این انجمن بخاطر افزایش علم و ... هست شما درست میگی انجمن ما خشکه و و میتونم بگم تنها سایتی هستیم که مطالب چرت و پت کم داریم البته بخش تفریح و سرگرمی یکی از بخش هاییی هستش که میتونه کاربر جذب کنه ولی من مطمئن هستم که هیچ یک از بچه های انجمن بخاطر زطیاد شدن پست شون اونجا پست نمیدن و وقتی یک کاربر دیگه میاد میتونه به راحتی بیاد و بعد از 100 تا پست چت و باکس و بیینه و ...

خوب عزیزم باید خدمتتون عرض کنم که دیگه کاربران ویژه نمیتونن چت باکس رو ببینند بنظرم باید صفحه ی کاربران انلاین هم براشون بسته بشه چون بیشتر انجمن ها صفحه کاربران بسته هستش برای کاربران معمولی ....
مورد بعدی اینه که یکی از دلایلی که بنده اینجا هستم اینه که کسی پست الکی نمیده اصلآ روش نمیشه که بده یه انجمن خیلی خوب و تخصصیه منم خیلی اینجا رو دوست دارم مخصوصآ اقا محمد که خیلی گله .
و درضم بنده خودم هم تاحالا حضور ذهن ندارم یک بار هم توی این پست های در پیدی شرکت کنم مثلآ با اسم قبلی جمله بساز !!!!ا اجور پست ها بنظرم هیچ سودی ندارم وحتی مضر هم هستن .

poyan
02-26-2011, 12:10 AM
خوب دوستان یه پیشنهاد دیگه توی بخش معرفی اعضا بهتر نیستش که فقط کاربران خودشون رو معرفی کنند !!؟
و اینکه اون پست های خوش امد گویی رو حذف کنیم ؟چون اینطوری تاپیک نظم میگیره هرکسی میاد و خودشو معرفی میکنه اینطوری ادم سر در گم میشه 22 صفحه هستش و روز به روز بیشتر میشه .....
یکی از این مدیرای ارشد میتونه پست های اضافی رو پاک کنه و توی صفحه ی اول یه عنوان قانون تاپیک بنویسه از ارسال خوش اومد گویی جهت نظم در تاپیک خود داری کنید .
هرکسی موافقه از دوستان اعلام کنه ممنون .

راستی اینم خیلی باحاله

poyanafkari

shmp30
02-26-2011, 12:18 AM
خوب دوستان یه پیشنهاد دیگه توی بخش معرفی اعضا بهتر نیستش که فقط کاربران خودشون رو معرفی کنند !!؟
و اینکه اون پست های خوش امد گویی رو حذف کنیم ؟چون اینطوری تاپیک نظم میگیره هرکسی میاد و خودشو معرفی میکنه اینطوری ادم سر در گم میشه 22 صفحه هستش و روز به روز بیشتر میشه .....
یکی از این مدیرای ارشد میتونه پست های اضافی رو پاک کنه و توی صفحه ی اول یه عنوان قانون تاپیک بنویسه از ارسال خوش اومد گویی جهت نظم در تاپیک خود داری کنید .

راستی اینم خیلی باحاله

poyanafkari

سلام ...

نه اتفاقا همه از قصد این کارو میکنند تا کاربر جذب بشه .
بنظرم خیلی هم موثر هستش .

:from me :

poyan
02-26-2011, 12:21 AM
خوب حسین میتونن دوستان توی پروفایل کاربر این تبریک هارو بفرستن !!؟

Assassin's Creed
02-26-2011, 01:01 AM
:ta4:کاملا موافقم با آقا پویان!:ta4:

poyan
02-27-2011, 12:46 AM
خوب دوستان نتیجه گیری چی شد ؟
اقا محمد و سرپرستان نظرشون چیه ؟

shmp30
02-27-2011, 12:55 AM
راستش من موافق نیستم !
بهزاد باید بیاد این جور چیزا رو به تصویب برسونه !

Sada
02-27-2011, 01:51 AM
من با سید حسین موافقم البته خوشحالم که واقعا نظراتت را میگی امیدوارم هم ناراحت نشی چون نظر شخصی خودم را گفتم ببینیم سایر دوستان چه می فرمایند تا تصویب شه یا نشه

Behzad AZ
02-27-2011, 07:36 PM

راستی اینم خیلی باحاله

poyanafkari

باسلام
دوستان ممنون از نظرات شما
پویان جان این کار به نحوی صمیمیت سایت رو به رخ میکشونه البته وظیفه ی من هست که به همشون تبریک بگم بقیه ی مدیرا هم لطف دارن
من خودم موافق نیستم اما اگه همه موافق باشن این کار رو میکنیم
خیلی از مدیرا وکاربرای ویژه ی سایت با دیدن این تاپیک وصمیمیت گروه شروع به فعالیت کردن
:^:

poyan
02-27-2011, 09:53 PM
اوکی بهزاد جان ببخشی......ولی ما توی اونجمنون این طوری چیزی رو اجرا کردم و خیلی هم منظم بودش ولی بجاش توی پروفایل کاربر خوش اومد گویی میکردیم .خوب اینجا شما مدیر هستی و میتونید تصمیم بگیرید .بازم ببخشین دوستان گلم . 13:.:

poyan
02-28-2011, 01:54 PM
خوب به نظر دیگه محمد میتونیم بالای انجمن یه همچین چیزی بزنیم

به صورت یه ساعت دیجیتالی باشه ....که خودش کم میشه

تا اغاز سال 1390 خورشیدی 19 روز 12 ساعت 26 دقیقه و 25 ثانیه باقی مونده .

به صورت یه ساعت باشه نظرتون چیه ؟

Behzad AZ
02-28-2011, 08:52 PM
اینم به داداش محمد گل مربوطه

Mohamad
03-02-2011, 12:12 AM
سلام دوستان
هیچ کجای نت اینطوری نیست که طرف میاد 100 تا کلمه میگه میشه کاربر ویژه

راستی اینم خیلی باحاله

poyanafkari

خوب به نظر دیگه محمد میتونیم بالای انجمن یه همچین چیزی بزنیم

به صورت یه ساعت دیجیتالی باشه ....که خودش کم میشه

تا اغاز سال 1390 خورشیدی 19 روز 12 ساعت 26 دقیقه و 25 ثانیه باقی مونده .

به صورت یه ساعت باشه نظرتون چیه ؟

به نام خدا
خوب دوستان با عرض معذرت از نقل قول چون زمان زیادی گذشته بود مجبور بودم جهت یاداوری این کار را انجام بدم .
اول در مورد تعداد پستها باید بگم دوستان هر کسی زحمت میکشه و پست میذاره باید ازش تشکر بشه و کمترین کار اینه که اون پست را به حساب اون بذاریم و اینکه تعداد پست کسی زیاد شد و کاربر ویژه شد که عالیه چون هم تشویق به ماندن در کنار ما میشه و هم اینکه ما خودتان میدانید چرا گروه ویژه ساختیم ...
اما در مورد خوش آمدگویی و تاپیک اون باید بگم اونجا که تاپیک علمی نیست نظم داشته باشه و به نظر من تبریک گفتن بهتره توسط همه مدیران مخصوصا مدیران ارشد انجام بگیره و در هر دو جا تا کاربران متوجه بشن که ما به اونها ارزش قائل هستیم و از حضور اونها شادیم .
اینکه مهمانی به خانه اومده و ما در سردر بهش تبریک گفتیم دلیل نمیشه که در اتاق و توی خانه به اون خوش آمد نگیم و در کل من با نظریه نظم اون هم در تاپیکی مثل اونجا که محتوی علمی نداره موافق نیستم و از همه شماها میخوام چه در پروفایل چه در اون تاپیک به کاربران احترام بذارید و خوشآمد بگین .
در مورد آخری که دیدم و ساعت راستش یادش بخیر سال گذشته من برنامه را نوشتم و گذاشتم و نیما با استعداد کش رونده خودش قالب اونو در درون یک تصویر زیبا قرار داد که بسیار زیبا بود .
در اخر هم کد لازم را برای دوستانی که وبلاگ و یا وبسایت دارند قرار میدم تا بتونند اونو برای شمارش معکوس در سایتهاشون قرار بدن .
کافی کد را در جایی که میخواین قرار بدین و تنظیم خاصی هم نداره .
فایل جاوا در درون سایت خودمان در کد مشخص هستش و این هم کدهای لازم که اگه وقت کنم اونها را در قالب هم قرار میدم ولی خودتان میدانید دوستان چقدر گرفتار کارها و مشکلات سرور دانلود هستم و چون اولین تجربه در این ضمینه هست خوب کمی برام سخت هست تا بتوانم کامل کار را بدست بگیرم .
مشکلات دیگه سایت هم که جای خود دارد .

<p align="center"><b><font color="#FF6600" face="Tahoma">&nbsp;</font><font color="#FF0000" face="Tahoma">لحظه تحويل سال به وقت
ايران</font><font color="#FF6600" face="Tahoma"> : </font>
<font color="#008000" face="Tahoma">ساعت </font>
<font color="#FF00FF" face="Tahoma">2</font><font color="#008000" face="Tahoma">
و </font><font color="#FF00FF" face="Tahoma">50</font><font color="#008000" face="Tahoma">
دقيقه و </font><font color="#FF00FF" face="Tahoma">45</font><font color="#008000" face="Tahoma">
ثانيه روز دوشنبه 1 فروردين</font><font color="#FF6600" face="Tahoma"> </font>
</b></p><p align="center"><script language="JavaScript">TargetDate = "03/21/2011 2:50:45 am ";BackColor = "";ForeColor = "#000000";font = "Tahoma";CountActive = true;DisplayFormat = " تا آغاز سال 1390 خورشيدي %%D%% روز و %%H%% ساعت و %%M%% دقيقه و %%S%% ثانيه زمان مانده است";FinishMessage = "آغاز سال 1390 و عيد نوروز بر شما و خانواده محترم مبارک ";</script><script language="JavaScript" src="http://dl.azardl.com/beh/countdown.js"></script> با سپاس از همگی دوستان عزیزم

Mohamad
03-05-2011, 03:45 AM
به نام خدا
این هم کد جدید اگه دوست داشتین از این هم میتونید استفاده کنید
در ضمن اگه آثا بابک یا دوستان بتونند تصویر زیباتری به جای تصویر پس ضمینه بدن میتونیم از اون هم استفاده کنیم
تصویر فعلی هم اینه :

http://pic.azardl.com/images/04731058298133563986.jpg

این هم کد جدید :

<table style="text-align: center; font-size: 12px; width: 650px; height: 100px; font-family: Tahoma; -moz-border-radius-topleft: 7px; -moz-border-radius-topright: 7px; -moz-border-radius-bottomright: 7px; -moz-border-radius-bottomleft: 7px; margin: auto; background-image: url('http://pic.azardl.com/images/04731058298133563986.jpg')">
<tr>
<td>
<p align="center"><b><font size="3" color="#008000" face="Arial">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</font><font size="3" color="#800000" face="Arial"> </font><font size="3" color="#008000" face="Arial">لحظه تحويل سال به وقت
ایران :</font><font size="3" color="#800000" face="Arial"> </font>
<font color="#800000" size="3" face="Arial">ساعت ۲ و ۵۰ دقیقه و ۴۵ ثانیه روز دو شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۰</font></b></p><p align="left"><script language="JavaScript">TargetDate = "3/21/2011 2:50:45 PM ";BackColor = "";ForeColor = "#008000";CountActive = true;DisplayFormat = " تا آغاز سال 1390 خورشیدی %%D%% روز و %%H%% ساعت و %%M%% دقیقه و %%S%% ثانیه زمان مانده است";FinishMessage = "آغاز سال 1390 و عید نوروز بر شما مبارک";</script><script language="JavaScript" src="http://dl.azardl.com/beh/countdown.js"></script></p></td>
</p>
</tr>

Hossein-R
03-09-2011, 04:50 AM
من هم یک پیشنهاد کوچیک دارم اون هم اینه که در قسمت مشخصات که زیر اواتار هر شخص نشان داده میشود علاوه بر محل سکونت و گوشی و اتومبیل که الان وجود دارند یک قسمت نام واقعی اضافه بشه تا هر شخصی که خواست بتونه اسم واقعی خودش رو اضافه کنه

poyan
03-09-2011, 11:29 PM
سلام

خوب دوستان عزیز من امروز دیدم که توی امضای دوستان لینک های قدیمی هستش و همگی .....شدن ....
یه لطفی کنن که لینک ها رو تصحیح کنند مرسی .....منم خودم مشکل داره امضام که در اولین فرصت درستش میکنم .
موفق باشین .

Mohamad
03-10-2011, 12:47 AM
به نام خدا
دوستان در صورتی که میخوان امضاها را درست کنند از آدرس forums.azardl.com (http://www.p30ask.com/forum) استفاده کنند چون احتمالا تا هفته بعد آدرسها آزاد بشن
ممنون

j0hncna
04-07-2011, 03:03 PM
بچه ها سلام . ما نبودیم همه چیز ردیف بود ؟؟ سایت خیلی کپی پیست شده . بعضی از کاربرا با این کارشون نصف اعضا رو کشوندن سایتای دیگه . ضمن این که ادمین بعضی سایت ها هم پیشنهاد هایی می دن به مدیرا که از اینجا فراری می شن . حالاااااااا فکر نمی کنین خیلی بهتر باشه اگه این مسئله رو درست کنیم ؟ یعنی یه خورده نو اوری کنیم تا این که همش از سایت های دیگه کپی کنیم ؟؟؟؟ بعضی از دوستان حتی زحمت رفتن توی منابع خارجی رو هم نمی کشن .

ضمنا در حال حاضر همه فروم ها دارن یه جور تشویقی به مدیران و مسئولین سایت می دن که ین سایت ........
همه بازتابش هم توی تعداد بازدید کننده ها نسبت به سال پیش مشخصه .

امیدوارم یه بررسی درست تری صورت بگیره . منم که اینو می گم چون واقعا بچه های این سایتو دوست دارم و می خوام که اذر دی ال بهترین بشه

Mohamad
04-07-2011, 03:46 PM
به نام خدا
درود
من همیشه منتظر پیشنهادات و انتقادات هستم ولی بهتر راهکارهای خودتان را هم ارایه بدین تا روش بحث کنیم .
به شخصه از دادن وعده و وعید بیجا و فریب خوشم نمیاد .
متاسفانه اویل سال دچار مشکلات زیادی شدیم و بدلیل تحریم و همچنین مصدود شدن حسابهای خارجی بنده و بدتر از اون گیر کلاه برداران اینترنتی مایاهاست افتادن مدتی سایت بسته بود ولی در همان زمان هم بنده سعی کردم به وعده های خودم عمل کنم .
راه اندازی مجموعه ای جدا برای علاقه مندان فیلم و سریال و بیشتر در هدف رضایت کاربران قدیمی مجموعه یکی از این کارها بود .
مجموعه های را میشناسم که رتبه بسیار بالا دارند و قدمتی 5-6 ساله که الان دارند حتی پول به کاربرها بابت زدن پست و تاپیک میدن ولی تعداد کاربران آنلاین اونها از 5 یا 6 نفر بیشتر نیست و از هکهای تقلبی ساخت کاربر دارند استفاده میکنند و جالبه بدانید اکثر مدیران اونجا اون انجمن را ترک کرده و بدون اینکه بنده یک پیام هم به اونها بدم خودشان جذب یکی از مجموعه های وابسته به گروه شدن .
من از همین الان منتظر شنیدن پیشنهادات شما هستم و یک نکته را توجه کنید که این گروه در ابتدا قرار بود توسط یک تیم مهندسی کامل اداره بشه که متاسفانه حوادثی موجب شد تا از ادامه همکاری با اونها صرف نظر کنم و بارها از شماها خواستم تا در اداره مجموعه ای که دارای دهها وبسایت هست بنده را یاری بدین .
تمام تلاش خودم را برای پشتیبانی مالی ، فنی ، امنیتی و زمانی کرده ام و اگر کمبودی بوده عذرخواهی میکنم و آماده هستم تا راهکارهای شما را بشنوم .
شاد .و پیروز باشید :^:

Sada
05-11-2011, 12:00 PM
سلام دوستان یه تقاضایی داشتم لطفا کسانی که اشنایی با افزونه و گسترش دهنده های رپیدلیچ دارند یک بخش در سایت ایجاد و انرا بروز نگه دارند
چون تو سایت همه چی داریم الا این قسمت البته یه چند تا تاپیک باز شده ولی راکت مونده ممنون :from me :

shmp30
05-11-2011, 10:24 PM
سلام ...

دوستان این از کار انداختن قابلیت کپی خیلی کاربر ها رو اذیت میکنه .
مخصوصا بخش لیچر .
من یه پیشنهادی دارم که خود آدرس لیچر رو به صورت لینک فعال بزاریم .
ولی توضیحات همینطوری بمونه و غیرقابل کپی باشه .
چون اینطوری بنظر غیر قابل استفاده هستش اون تاپیک .

ممنون ...:from me :

Mohamad
05-11-2011, 10:31 PM
به نام خدا
از همان روش لینک گذاری در تگ کد استفاده کنید و یا اول لینک سایتها :
http://
بذارید تا لینکها داخل بی بی کدها تبدیل به لینک بشن ولی غیرقابل کپی باشند .

Pezhman
05-12-2011, 03:42 PM
سلام دوستان یه تقاضایی داشتم لطفا کسانی که اشنایی با افزونه و گسترش دهنده های رپیدلیچ دارند یک بخش در سایت ایجاد و انرا بروز نگه دارند
چون تو سایت همه چی داریم الا این قسمت البته یه چند تا تاپیک باز شده ولی راکت مونده ممنون :from me :

راستش مجتبی جان از اون اولش که سینا شروع کرد قرار بر این شد من تو اون زمینه وارد نشم
چون اگر اینکار رو می کردیم سایتش بالا نمیومد

Sada
05-12-2011, 05:44 PM
خوب الان سینا و سایتش هر دو با هم خوابیدند :gah9:
به لطف شما دارند از بخش لیچر کپی می کنند اگه اونم نبود تو کما یا مرگ مغزی بودند :g:

Sara12
05-28-2011, 11:34 PM
به نام خدایی که جان را فکرت آموخت

به عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران یه پیشنهاد داشتم در صورت موافقت همه دوستان بخشی رو در انجمن ایجاد کنیم مبنی بر این که افرادی که خواستار مهاجرت یا ادامه تحصیل در رشته هایی مختلف در کشور هایی اروپایی و امریکایی هستن بتونن استفاده کنن من در انجمن های دیگه همچین بخشی رو مشاهده نکردم ولی فکر می کنم بازدید خوبی داشته باشه هر چند من انجمنهایی رو دیدم که فقط کارشون در این رابطه است .
بازهم ممنون می شم نظرتونو بدونم
با تشکر

Mohamad
05-29-2011, 12:44 AM
به نام خدا
ما همچین بخشی را تقریبا داریم و این بخش
http://forums.azardl.com/forumdisplay.php?f=242
تقریبا همانی هست که شما میگید .
بحث در مورد دانشگاههای دنیا و معرفی اونها در راستای همین هدف هستش .
در ضمن تا جایی که میدانم هلیا خانم مدیریت یک موسسه انتقال دانشجو به اروپا را هم بر عهده دارند که میتونند در این ضمینه دوستان را راهنمایی کنند مخصوصا که پدر خودشان در انگلیس و در خارج از کشور مدرکشان را گرفتند .

Sada
06-12-2011, 02:59 AM
سلام دوستان وقتی تو بخش کوکی یا اکانت ، اکانت یا کوکی را تو یک فایل txt میزاریم بنظرم بستن کپی واسه این قسمت بی معناست چون این مثل بخش لیچر توضیحات نداره
شما نظرتون چیه؟

Sada
06-13-2011, 10:41 PM
سلام دوباره دوستان چند روز قبل یک مشکلی پیش امد که شاهد یک برخورد بین یکی از دختر خانم ها با یکی از مدیرای انجمن در پیام خصوصی بودیم
ولی امروز یک مسئله ای را دیدم که خیلی ناراحت شدم
که اگه به چند روز قبل برمیگشتم حاضر نبودم اون پستم را اونجا بزنم از همین جا از خود اون فرد معذرت میخوام
هر کس اجازه داره شکایت کنه ولی هر کس اول شکایت کرد حق با اون فرد نیست شاید طرف برداشت بدی از اون پیام کرده یا خود اون فرد اشتباهی کرده که الانم پشیمان هست
من حق را به رضا میدم arif (http://forums.azardl.com/member.php?u=7) که گفت با این کار نباید باعث فراری اون مدیر میشدیم که الانم نیست و رفته
بهتر بود مسئله را با پیام خصوصی حل میکردیم نه اینکه ...........
تنها از خدا بر می اید که با پوشاندن گناهمان فرصت جبران خطا را به ما میده

Mohamad
06-13-2011, 10:48 PM
به نام خدا
اتفاقا من هم موافق بودم و برای همین اسم نبردم ولی دوستی خاله خرسه همینه و متاسفانه حمایت زیاد رضا جنجال از اون فرد باعث شد اسم اون آشکار بشه
البته ایشان 5 تا گزارش تخلف داشتن و نه یکی و این مورد را حتی آیین نگر هم در یک مورد تایید کرد و هشدار من کلی بود ولی خوب شد و اون فرد اسمش لو رفت .
البته اگر قرار به اخطار به خودش بود مطمینا با پیام خصوصی داده میشد نه تو پروفایل

shirin71
06-22-2011, 01:40 AM
سلام
اسم من شیرین هست و تازه عضو اینجا شدم ( این اسمیه که صدام میکنند و تو شناسنامه چیز دیگه است اسمم )
چند روز عضو شدم و از اینکه من را بین خودتان قبول کردید واقعا شرمنده شدم و خیلی از همگی ممنونم :merc567:
راستش میخواستم چند تا انتقاد و پیشنهاد بدم البته من کوچیکتر از این حرفها هستم که روی حرف بزرگترهای سایت حرف بزنم
یکی اینکه بهتر تو سایتها تبلیغ بشه تا کاربرهای بیشتری جذب بشه من خودم با کلیک روی امضا یک کاربر اینجا اومدم و شروع به فعالیت کردم وگرنه قبلا اصلا اسم اینجا را نشنیده بودم
بعد اینکه با همه دوست بشید مخصوصا بزرگترهای سایت به کاربرها پیام دوستی بدن که این باعث میشه اون حس غربت بین کاربر تازه وارد از بین بره
بهتر کسایی که روابط عمومی بالا دارند مامور بشند تا چند نفری همزمان به کاربرها خوش آمد بگن و فقط به اون پیام مدیر کل سایت که اول ثیت نام میاد اکتفا نشه این مورد باعث میشه حس خوبی بین کاربرها به وجود بیاد و احساس کنند تو جایی هستند که دوستان زیادی دارند
اینجا پر از مطلب علمی هست ولی سایتهای دیگه با وجود نداشتن محتوا خیلی راحت کاربرها را با اینجور چیزها جذب خودشان میکنند ماشالله دختر هم کم ندارید و میتونید یک سایت تفریحی هم به جز علمی باشید و محیط شاد داشته باشید درست مثل دانشکده ما تو دانشگاه که هم علمیه و هم شاد
مورد دیگه اینکه این همه مطلب علمی تو اینترنت هست پس چرا مدیرها پست نمیدن تا کاربرها هم تشویق بشن ؟ فقط کافیه یک جستجو کنید و از تمام مطالب گزیده بردارید و بیارید
من امروز در مورد موبایل کمی جستجو کردم کلی مطلب پیدا کردم و یک سایت بود شاید بیشتر از صدهزار ملب داشت که میشه از تمام اونها اورد و اینجا را منبع و آرشیو تمام اونها کرد
میبخشید من خانه هم زیاد حرف میزنم ولی اینجا هنوز روم باز نشده و این اولین روده درازی من بود flirtysmile1:dastt65:
از همتون ممنونم که به من هم کمک میکنید تا چیزهای تازه یاد بگیرم و با همتون دوست باشم :merc567:

!INFERNAL
06-22-2011, 09:15 PM
سلام شیرین خانوم
شیرین خانوم در مورد تبلیغ در سایت های دیگر محمد(مدیر کل سایت) باید تصمیم بگیره اما تبلیغ خرج داره و محمد تا کنون خیلی خرج کرده و این انصاف نیست که هر وقت چیزی شد به محمد رو بزنیم چون واقعا برای کل مجموعه زحمت کشیده و خرج زیادی کرده....
شما اگر یکم تو سایت هایی که سرور میدن بگردین میفهمین که چقدر قیمت سرورها بالاست مخصوصا اگر امکانات نامحدود بدن اینجا یک انجمن نیست بلکه بیش از یک انجمن هست(انجمن شماره 1 و انجمن شماره 2 موبایل و....) به غیر از سایت های آپلود....
ما اگر میخوایم تبیلغ کنیم باید نام انجمن را در امضای خود در انجمن هایی که در آن عضو هستیم بزاریم تا تبلیغ بشه.......
و مورد بعدی که گفتید هر کاربری که ثبت نام میکنه بهش خوش امد گویی بگیم و..
اگر بخوایم به هر کاربری خوش امد گویی بگیم دیگه انرژی برامون باقی نمیمونه تا پست بدیم و....
اما اگر چند نفر باشیم میشه یک کاریش کرد با اینکه ما این کار را با کاربرانی که پست میفرستن میکنیم....
ممنون بابت اینکه نظرتون را بیان کردید....
موفق و پیروز باشید....:^:

shirin71
06-22-2011, 09:28 PM
سلام شیرین خانوم
شیرین خانوم در مورد تبلیغ در سایت های دیگر محمد(مدیر کل سایت) باید تصمیم بگیره اما تبلیغ خرج داره و محمد تا کنون خیلی خرج کرده و این انصاف نیست که هر وقت چیزی شد به محمد رو بزنیم چون واقعا برای کل مجموعه زحمت کشیده و خرج زیادی کرده....
شما اگر یکم تو سایت هایی که سرور میدن بگردین میفهمین که چقدر قیمت سرورها بالاست مخصوصا اگر امکانات نامحدود بدن اینجا یک انجمن نیست بلکه بیش از یک انجمن هست(انجمن شماره 1 و انجمن شماره 2 موبایل و....) به غیر از سایت های آپلود....
ما اگر میخوایم تبیلغ کنیم باید نام انجمن را در امضای خود در انجمن هایی که در آن عضو هستیم بزاریم تا تبلیغ بشه.......
و مورد بعدی که گفتید هر کاربری که ثبت نام میکنه بهش خوش امد گویی بگیم و..
اگر بخوایم به هر کاربری خوش امد گویی بگیم دیگه انرژی برامون باقی نمیمونه تا پست بدیم و....
اما اگر چند نفر باشیم میشه یک کاریش کرد با اینکه ما این کار را با کاربرانی که پست میفرستن میکنیم....
ممنون بابت اینکه نظرتون را بیان کردید....

من هم همین را گفتم و گفتم تو امضاهامون بذاریم و خودمم از امضا یک کاربر به اسم momfilm اومدم اینجا و راستش نمیدانم سرور چند هست ولی میدانم خیلی گرانه و بیشتر سایتها این همه امکانات ندارند و فقط سایتهای بزرگ میتونند این همه فضا و امکانات داشته باشند
در مورد کاربرهای تازه وارد هم میشه یک متن آماده داشت که هر مدیری آنلاین بود و حوصله داشت اون را بفرسته و حتما نیست که باید بفرستیم و فقط اگه گاهی حوصله داشتیم اینکار را انجام بده هر کس علاقه داره
و یک خواهش از همه مدیرها اینکه روزانه ده دقیقه فقط و فقط ده دقیقه اخبار را بذارند تو انجمن چون این مورد اخبار مخصوصا فناوری و همینطور حوادث طرفدار زیادی داره و فقط کمی میبره و فقط کپی هست ولی کلی لینک میاره تو سایت و این را خودم زیاد دیدم
پست تخصصی این سایت عالیه و اگه این را اضافه کنیم مطمین باشید از همه اونها میزنیم جلو چون تفریح و سرگرمی را کمی همت کنیم میتونیم ردیفش کنیم ولی پست تخصصی را اونها نمیتونند و خوب اینجوری ما چند قدم از اونها جلو میزنیم ولی الان اونها با پستهای اینجوری فکر کنم از ما جلو هستن :yeah:
البته ببخشید پررو بازی در میارم ولی چون دوست دارم پیشرف کنه سایت دارم نظر میدم :from me :

topleecher
06-22-2011, 09:39 PM
با سلام به همه عزیزان و دوست گرامی اول اینکه سایت هیچ احتیاجی به تبلیغ نداره چون تو گوگل اوله و همه azardl رو میشناسن و برای یه بارم شده دیدن انجمن اذردانلود رو

دوم اینکه دوست عزیز محمد اس داره به کاربرهایی که تازه از سایت دیدن میکنن پی ام میده و خوش امد میگه

سوم اینکه فکر نکنم هیچ انجمنی بزاره که شما لینکه یه انجمن دیگرو بزاری تو امضا اگرم بشه بهت قول میدم که مدیر کل بفهمه میبنده لینک رو

اینو بدونید اذر دانلود اول هست تو نت

موفق باشید :from me :

shirin71
06-22-2011, 09:45 PM
یک مورد پیشنهادی هم الان یادم اومد
بهتر سایتهای دیگه که اونها هم مال اینجا هستند فکر کنم کاربرها و مدیراشون روزی 5 دقیقه پست تفریحی و خبری بدن اینجا چون اینجا مثل یک قطار هست که این سایت لوکوموتیو این قطار هست و حرکت و رشد اینجا میتونه باعث رشد همانها و حرکت به جلو اونها هم بشه
من الان داشتم سایت اصلی را نگاه میکردم تو همان صفحه اولش 5 گیگ فایل بود که نمیدانم قیمتش چند میشه ؟ ولی اون فقط صفحه اول بود و 272 صفحه هست که خدا میدانه چقدر فضا هست و بی انصافی این همه زحمت و خرج هدر بره
مدیر این سایت هم که بنده خدا هیچ ادعایی نداره و همش به فکر بقیه است پس بهتر نیست ادم تو جایی کار کنه که اینقدر صمیمی هستند همه با هم ؟
من از آقای مدیر کل -ببخشید اسمش سخته نمیتونم تایپ کنم - آقا پژمان و آقا سادا ممنونم که مدیر و ناظمهای سایت هستند و تو چند روز گذشته کلی به من کمک کردن و امیدوارم باز هم همه دوستان به من کمک کنند تا بتونیم اینجا را هر روز بهتر ازدیروز کنیم :rag:..

shirin71
06-22-2011, 09:49 PM
با سلام به همه عزیز و دوست گرامی اول اینکه سایت هیچ احتیاجی به تبلیغ نداره چون تو گوگل اوله و همه azardl رو میشناسن و برای یه بارم شده دیدن انجمن اذردانلود رو

دوم اینکه دوست عزیز محمد اس داره به کاربرهایی که تازه از سایت دیدن میکنن پی ام میده و خوش امد میگه

سوم اینکه فکر نکنم هیچ انجمنی بزاره که شما لینکه یه انجمن دیگرو بزاری تو امضا اگرم بشه بهت قول میدم که مدیر کل بفهمه میبنده لینک رو

اینو بدونید اذر دانلود اول هست تو نت

ولی من خودم از رو امضا اومدم و میتونم عکس امضا را هم براتان بندازم
یکی یادم بده چطوری عکس بندازم الان عکس بندازم
من هم گفتم چند نفر باشه تا هم صمیمیت زیاد بشه و هم به یک نفر وابسته نباشه که اگه روزی نبود لنگ بمانه این کار خوب
من خودم تو 5 تا انجمن الان لینک اینجا را گذاشتم و کسی باهام کار نداره و اینکه گوگل باید مطلب باشه تا اذردانلود را نشان بده و همه که لیچ را جستجو نمیکنند و باید مطلب باشه تا جستجو نتیجه بده یا نه
ببخشید که رو حرف شما حرف زدم و معذرت میخوام و شما بزرگتر و با تجربه تر از من هستید

!INFERNAL
06-22-2011, 09:50 PM
خواهش می کنم شما نظرتون را بیان می کنید و نظر دادن همیشه باعث پیشرفت می شود...
اگر متن اماده باشه خوبه مثل این
سلام دوست گرامی
به انجمن آذر دانلود خوش آمدید...
شما در این انجمن می توانید با دیگر کاربران و دوستان خود اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید و از اطلاعات دیگران نیز بهمرمند شوید...
اگر مشکل یا سوالی داشتید می توانید مشکل خود را با مدیران انجمن در میان بگذارید...
اگر متن یا جمله ایی کم داره خودتون اضافه کنید..

shirin71
06-22-2011, 09:57 PM
خواهش می کنم شما نظرتون را بیان می کنید و نظر دادن همیشه باعث پیشرفت می شود...
اگر متن اماده باشه خوبه مثل این
سلام دوست گرامی
به انجمن آذر دانلود خوش آمدید...
شما در این انجمن می توانید با دیگر کاربران و دوستان خود اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید و از اطلاعات دیگران نیز بهمرمند شوید...
اگر مشکل یا سوالی داشتید می توانید مشکل خود را با مدیران انجمن در میان بگذارید...
اگر متن یا جمله ایی کم داره خودتون اضافه کنید..
به نظر من خوبه و ممنون
یک چیزی هست که شما را سرپرست کردن ها :d:
این هم عکس خودتان ببینید
کسی کار نداره و این سایت کلی هم بازدید داره و من خودم از اونجا با اینجا آشنا شدم
http://pic.azardl.com/images/59635258651206207481.gif

topleecher
06-22-2011, 10:03 PM
اول اینکه منم گفتم حرف شما درست اما 100% مدیر کل اون انجمن لینک رو ندیده بود وگرنه میبست لینک رو در مورد لیچ هم باید بگم بله تو این دوره زمونه همه به دنباله این هستن که لینک مستقیم کنن یا لیچر پیدا کنن یا اکانت وووووووو عزیز خبر رو خیلی سایتها منتشر میکنن خیلی زیادن سایتهای خبری چیزی که کمه انجمن لیچ و لیچر هست عزیز مردم خیلی از لیچر استفاده میکنن و به فکر راحت دانلود شد فایل هستند دقت کنید سایتهای خبری زیاده اصلا همین لیچ که ما رو تو گوگل اول کرده اصلا همین لیچ که همه باهاش کار کردن و میکنن

shirin71
06-22-2011, 10:06 PM
اول اینکه منم گفتم حرف شما درست اما 100% مدیر کل اون انجمن لینک رو ندیده بود وگرنه میبست لینک رو در مورد لیچ هم باید بگم بله تو این دوره زمونه همه به دنباله این هستن که لینک مستقیم کنن یا لیچر پیدا کنن یا اکانت وووووووو عزیز خبر رو خیلی سایتها منتشر میکنن خیلی زیادن سایتهای خبری چیزی که کمه انجمن لیچ و لیچر هست عزیز مردم خیلی از لیچر استفاده میکنن و به فکر راحت دانلود شد فایل هستند دقت کنید سایتهای خبری زیاده اصلا همین لیچ که ما رو تو گوگل اول کرده اصلا همین لیچ که همه باهاش کار کردن و میکنن

اتفاقا مدیر کل اون انجمن خودش از چند تا پست ایشان تشکر هم کرده بودن و اسمشان هم اون پایین تو مطلبهای ایشان بود و کاری به امضا نداشتن و من نمیدانم چرا شما سایتهای خبیث را به همه ربط میدین ؟ من اینجا هم دیدم تو امضاها لینک بوده و خود مدیر کل اینجا هم کار نداشته
اون سایتها که شما میگید مال آدمهای خبیثی هستند که عقده دارند نه اینکه آدمهای سالم باشند
و من هم نگفتم مطالب اختصاصی بد هستند و به نظر من هم گفتم این هست و بهتر اون باشه چون الان همانها که شما میگید خیلی جلوتر از اینجا هستند چون فقط به یک موضوع نچسبیدین و هزاران نوع مطلب گوناگون دارند
همه دنبال لیچ نیستند و خود من تا چند روز قبل نمیدانستم لیچ چی هستش و فقط تو امضا ایشان دیده بودم ولی همیشه دنبال مطالب داغ هستم و دنبال جایی که محیطش گرم و صمیمی و مفرح باشه نه یک جای خشک که روزی 6 تا پست از یک مطلب باشه و اون مطلب هم شاید ماهی یکبار به دردم بخوره ولی دوست دارم جایی باشم که همه شادن و من با رفتن به اونجا خستگیم هم در بره
ببخشید من کمی رک هستم :from me :

Sara12
06-23-2011, 01:20 AM
اتفاقا مدیر کل اون انجمن خودش از چند تا پست ایشان تشکر هم کرده بودن و اسمشان هم اون پایین تو مطلبهای ایشان بود و کاری به امضا نداشتن و من نمیدانم چرا شما سایتهای خبیث را به همه ربط میدین ؟ من اینجا هم دیدم تو امضاها لینک بوده و خود مدیر کل اینجا هم کار نداشته
اون سایتها که شما میگید مال آدمهای خبیثی هستند که عقده دارند نه اینکه آدمهای سالم باشند
و من هم نگفتم مطالب اختصاصی بد هستند و به نظر من هم گفتم این هست و بهتر اون باشه چون الان همانها که شما میگید خیلی جلوتر از اینجا هستند چون فقط به یک موضوع نچسبیدین و هزاران نوع مطلب گوناگون دارند
همه دنبال لیچ نیستند و خود من تا چند روز قبل نمیدانستم لیچ چی هستش و فقط تو امضا ایشان دیده بودم ولی همیشه دنبال مطالب داغ هستم و دنبال جایی که محیطش گرم و صمیمی و مفرح باشه نه یک جای خشک که روزی 6 تا پست از یک مطلب باشه و اون مطلب هم شاید ماهی یکبار به دردم بخوره ولی دوست دارم جایی باشم که همه شادن و من با رفتن به اونجا خستگیم هم در بره
ببخشید من کمی رک هستم :from me :
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران
در ابتدا لازم به توضیح خدمت شما دوست عزیز و تشکر از فعالیتتون و همچنین پیشنهادتون
ببیند تمام حرفها که دوستان تا الان خدمتتون عرض کرد به طور کامل و صحیح بیان شده من میدونم که شما هم دلسوز این انجمن و زحهماتش هستین تمام این مدیرا با تمام وجودشون کار می کنن وقت میذارن تا اونجایی که توان دارن اینکه شما پیشنهاد میدین ممنون ولی اینکه حتما نظرتون درست باشه و باید اجرا بشه یکم غیر منطقیه تمام مدیراهای این انجمن زحمت می کشن چه ده دقیقه چه 10 ساعت هر کدومشون با توجه به مشغله ای که دارن وقت می ذارن الان خود من تا ساعت 10 شب داشتم تدریس می کردم فردام کلاس دارم ولی لازم دونستم بیام انجمن تا اونجایی که می تونم فعالیت کنم
و در مورد اینکه امضا یی ما آدرس انجمن باشه همین الان من کاربری می تونم معرفی کنم که تو همین انجمن آدرس گذاشتن و بهشون تذکر داده شده است خب انجمن با انجمن متفاوته حتما اون انجمنی که مدیریت سایت بودن مشکلی با این قضیه نداره کلیت نداره این قضیه
من از طرف خودم از پیشنهادتون تشکر می کنم و تمام تلاشمو میس کنم که بتونم اونو عملی کنم ولی اگه نشد دیگه از کم کاریم نیست و همچین کم کاری همکاران نیست وقت و شرایط و مسائل دیگه باعثه این قضیه می شن
همه ی ما دوستدار آذر دانلود هستیم و خواهانه پیشرفتش
موید باشید و شاد

Sara12
06-23-2011, 01:33 AM
لازم به توضیحه که در بررسی های که من انجام دادم ندیدم کسی گفته باشه شیرین خانوم پستهاتون بی ارزشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام دوستان گفتن اگه پستهاشون تعدادش کمه فقط و فقط به دلیل اینه که وقت گیره و یک پست خیلی ازشون وقت می گیره
امیدوارم سوتفاهمی نشده باشه

Sada
06-23-2011, 02:09 AM
با اجازه دوستان ....

من با برخی نظرات شیرین خانم موافقم لازم دونستم ابتدا از زحمات ایشان تشکر کنم
دوم از پیشنهاد ایشان که صادقانه و خالصانه گفته شده
درسته الان یکم مدیرا کم کار شدند که دلیلش امتحانات و یکسری مشغله ای که دارند هست
من خودم را به عنوان مثال عرض می کنم من تا قبل از امتحانات در بخش نرم افزار ،آموزش ،اخبار و ..
فعالیت داشتم که هم اکنون در سایت موجود هست در مورد بخش اخبار بله حق با شماست برخی اخبار ورزشی را بیشتر دوست دارند برخی اخبار IT و ....
من خودم بیشتر اخبار نرم افزار و هک را دوست دارم .....
در کل یک سایت قدرتمند باید از هر لحاظ قدرتمند باشه من این روزا بدلیل وقت کم فقط در قسمت پربازدید انجمن لیچ و اکانت فعالیت داشتم که از شنبه در سایر قسمت ها در کنار شما عزیزان خواهم بود
در مورد خوش آمد گویی در پروفایل کاربران یکی از مدیران انجمن mohamad.s (http://forums.azardl.com/member.php?u=3545) یک فعالیت هایی را انجمن داده اند که البته با کمک همدیگه میتونیم این قسمت را رونق دهیم

در کل هر پستی که بتونه نیاز کاربر را برطرف کنه یا باعث تفریح و سرگرمی افراد بشه یک پست ایده ال فرض میشه الان برخی دوستان در قسمت موبایل تخصص دارند برخی در قسمت نرم افزار برخی در قسمت سرگرمی برخی شعر و ادب و من با ایده که پست های بخش لیچ با ارزش و سایر پست ها بی ارزش هست به شدت مخالفم البته کسی هم چنین حرفی نزده و سوتفاهم نشهچون در این صورت باید سایر بخش های انجمن را حذف کنیم و تنها این بخش بمونه
اگر در قسمت لیچ موفق بوده ایم تلاش همگانی بوده در سایر قسمت نیز با تلاش شما بزرگواران همانطور که در ابتدای ورود به سایت در این پست
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=32197
گفتم میتونیم موفق باشیم و خواهیم بود

Sada
06-23-2011, 02:30 AM
در کل این نکته هم فراموش نشه که همه مدیران برای مجموعه تلاش می کنند و بی انصافی هست اگر از این عزیزان هم تشکر نکنیم من به شخصه از ساراخانم Sara12 (http://forums.azardl.com/member.php?u=629) که تا این وقت شب بیدار بودند و سعی در حل مشکلات داشتند تشکر و قدردانی میکنم الیته از سایر دوستان احسان دوست خوبم ،رحیم برادر بزرگترم که خالصانه نظراتشان را بیان کردند نیز تشکر میکنم
امیدوارم این حرف ها باعث ناراحتی و بی احترامی به همدیگه نشه و به همدیگه و به نظرات هم کاملا احترام بذاریم و یک مورد که الان دیدم لحن برخورد یکی از دوستان در پروفایل با آیین نگر سایت که برطبق وظیفه داشتند رسیدگی میکردند درست نبود
خوب من ناظم هستم و ناظم باید همه چیز را کامل بگه و از هیچ کس طرفداری نکنه
وظیفه مدیرای انجمن در این پست کاملا توضیح داده شده
http://forums.azardl.com/showthread.php?p=90306#post90306

شاد و پیروز باشید

topleecher
06-23-2011, 10:02 AM
با سلام به همه دوستان و مدیران امروز شاهد این بودم که کاندیدای مدیرت به مهم ترین عضو سایت بی احترامی کرده عزیزان و مدیران کمی دقت کنید که به کسی بی احترامی نشه از مجتبی ناظم سایت و همین طور اقا حسین میخوام که جلو این کار رو بگیرن در غیر این صورت خودم به مدیر کل سایت گزارش خواهم داد Sara12 (http://forums.azardl.com/member.php?u=629) مهمترین عضو سایت هستن و شاهد این بودم که بهشون بی احترامی شده از مجتبی میخوام که به این کار رسیدگی کنه چون این نگر سایت مهم ترین عضو سایت هستن این رو بدونید که محمد عزیز مدیر کل سایت همیشه گفته و میگه که این نگر سایت مهم ترین عضو سایت هستن و من تا جای که توان دارم نمیزارم کسی بهش بی احترامی کنه چون میدونم که خیلی زحمت کشیدن برای انجمن و به همه کمک کردن
امیدوارم با دقت فراوان به این درگیری ها پایان بدید و سعی کنید به همه احترام بزارین چون امروز شاهد این بی احترامی ها بودم مجبور شدم که این کار رو بکنم و این پست رو بدم

با تشکر :from me :

Sada
06-25-2011, 01:21 AM
سلام به همه شما عزیزان من حدود یک هفته هست که در حال بررسی سرعت لود انجمن 1 و 4 هستم
متاسفانه از ساعت 4-2 شب سرعت لود سایت خیلی پایین میاد گفتم اگر شما نیز هم چنین مشکلی دارید اینجا بگید

shmp30
06-25-2011, 01:36 AM
برای من سرعت الان خوبه .
مجتبی شاید برای این باشه که توی اون ساعات اینترنت رو بیشتر ISP ها رایگان میکنند و ترافیک میره بالا و کلا سرعت اینترنت شما میاد پایین .
شاید اینطوری باشه .

Sada
06-25-2011, 03:48 AM
سلام دوستان یکی از کاربرا برای مستقیم سازی لینکی برای من پیام خصوصی داده بود
من گفتم در بخش عمومی بگه ،لطفا همه مدیران به درخواست هایی که از طریق پیام خصوصی می شه رسیدگی نکنند و ادرس عمومی تاپیک را بدند انجمن تاپیک داره و باید در تاپیک گفته بشه

R A H A
06-30-2011, 06:09 PM
سلام به همه دوستان
خسته نباشین
یه پیشنهاد دارم . میخواستم بگم تو بخش داستان اگه امکان داره عنوان رمان هم باشه که همه رمانها رو انتقال بدیم اونجا تا بخش داستان خلوت تر بشه

Pezhman
06-30-2011, 10:08 PM
درود
رمان و داستان چه فرقی با هم داره؟:d:
همش داستانه دیگه:d:

sorna
06-30-2011, 10:36 PM
درود
پژمان جان یه فرقایی دارن
به نظر من جدا سازیشون هم بد نیست

Pezhman
07-01-2011, 07:21 PM
رمان

http://forums.azardl.com/forumdisplay.php?f=636

به درخواست دوستان ایجاد شد

R A H A
07-01-2011, 07:27 PM
سلام به همه
ممنون آقا پژمان

Orca
07-08-2011, 12:57 PM
سلام
امروز چقد active بودم تو سایت :d:

آقا من یه پیشنهاد دارم، اون بالای سایت که آخرین ارسال ها رو قرار دادین، اگه میشه یه autu - refresh هم واسش بزارین که خودکار رفرش بشه، نیازی نباشه کاربر صفحه رو رفرش کنه.
خوبه ها :merc567:

Behzad AZ
07-08-2011, 01:13 PM
محمد باید تصمیم بگیره ولی تا اونجایی که بحثش قبلا بود ومورد موافقت قرار نگرفت
به دلیل سنگین شدن ایندکس
ممنون از پیشنهادت ولی باز محمد تصمیم میگیره

M.A.H.S.A
07-17-2011, 11:27 PM
در این قسمت به بیان پیشنهاد یا انتقادات خود در مورد خود سایت اقدام بفرمایید

M.A.H.S.A
07-17-2011, 11:27 PM
درود بر شما ادمین محترم
خسته نباشید می گم و با عرض پوزش که همچین تاپیکی رو زدم
چون دیدم همه برای این کار تاپیک ها مجزا زدن گفتم یک تاپیک باشه که همه انتقاد و پشنهاد ها در یک جا باشه بهتره

من خواستم در باره
این موضوع
آیا مطالب این سایت برای شما مفید بوده؟ لطفا با کلیک بر رو 1+ ما را در گوگل پشتیبانی‌ کنید!!

پیشنهادی بدم اگر این رو درکنار هر پست قرار بدید بهتر نیست

من در سایت های دیدم که این رو در کنار پست ها یعنی در کنار کلید ها ویرایش و نقل قول ... قرار دادن

با تشکر از توجه شما

یا حق

Mohamad
07-18-2011, 02:24 AM
به نام خدا
با سپاس از مورد مطرح شده موضوع را سعی میکنم کامل توضیح بدم
در مورد google +1 باید بگم از اونجا که سایت و انجمن آذردانلود دارای لایسنس رسمی و خریداری شده شرکت ویبولیتن سازنده و طراح اسکرایپت هستش لذا تمام هک ها و پلاگینهای لازم را از خود سایت ویبولیتن داره دانلود و نصب میکنه و هیچ گونه هک متفرقه و حتی سعی شده قالب هم به دلایل امنیتی از قالب دیفالت و سبک خود شرکت که طبق بررسی ها سبک ترین هست استفاده بشه .
جهت حفظ امنیت انجمن نه تنها از سایر انجمنهای گروه جدا و در سروری جدا گانه هست بلکه از پرتالها و سرور اول سایت هم اون را جدا کردیم تا کاملا امنیت اون را حفظ کنیم .
در این مورد google +1 هم همان شب که گوگل این مورد را اضافه کرد ما اولین سایت بودیم که آموزش قرار دادن اون را کامل ترجمه و همان شب بر روی تمامی انجمنها قرار گرفت و تاریخ ارسال مطلب کاملا گویای مطلب هست .
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=46606

اما چرا در پست ها قرار ندادیم ؟
این مورد نکاتی داره که دوستان به اون توجه نمیکنند و اون اینکه اگر کاربری دو بار بر روی اون کلیک کنه نشانه لغو هست و محبوبیت خودش را پس گرفته و این موضوع را خیلی از عززیزان نمیدانند و خوب فکر میکنند اگر در تمامی پست ها بر روی اون کلیک کنند بیشتر به سایت کمک میشه و در حالی که هر ایمیل و کاربر gmail فقط یک رای داره لذا بعد از مشورت تصمیم بر این شد که اون را در بالای سایت تنها قرار بدیم تا هم دوستان اشتباها لطف منفی نکنند و هم اینکه موقع تشکر و غیره عوضی بر روی اون کلیک نکنند .
این مورد به زیباسازی محیط ارسال پست ها هم مربوط میشد .
در آخر از بابت تاپیک و موضوع مطرح شده واقعا ممنونم چرا که برعکس اعضا زیاد انجمن دو که اکثرا خانم هستند شما به این موضوع توجه کردید ، اونجا حتی یک نفر بر روی اون دکمه مثبت کلیک نکرده است .
منتظر شنیدن تمامی پیشنهادات ، انتقادات و راهکارهای شما عزیزان هستیم :^:
همگی شاد و پیروز باشید :^:

M.A.H.S.A
07-18-2011, 05:11 PM
درود بر شما

از توضیح که دادید سپاس گزاریم و ممنون

یا حق

Sada
09-17-2011, 09:50 PM
با سلام لطفا مدیران در تاپیک هایی که با این علامت روبرو شدند پست ندند
http://forums.azardl.com/images/buttons/threadclosed.gif (http://forums.azardl.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=165882)

چون تاپیک بسته هست و از بحث در تاپیک های عمومی بپرهیزید

borhan_3010
01-13-2012, 01:17 AM
سلام
من تازه به این فروم اومدم، چندتا مورد بود که دوست داشتم اعلام کنم (نمی دونم قبلاً اعلام شده یا نه؟ اگه تکراری بود ببخشید):
1- آخرین ارسال ها رو چرا نمیشه به صورن پیش فرض رو یه عددی تنظیم کرد؟ تو همون صفحه اول!
2- فرق گزینه تشکر و Thank Youچیه؟ به نظرتون گذاشتن این دو با هم ضرورتی داره؟
3- قسمت آخرین ارسال ها وقتی روی یه تایپیک کلیک می کنم به جای اینکه بره آخرین پست اولین رو باز می کنه!
4- این یکی به نظرم از بقیه مهم تره! اگه بشه آخرین ارسال ها رو دسته بندی کرد به نظرم بهتر میشه!؟ مثلاً بشه 4 یا 5 بخش که زیاد هم شلوغ نشه: نرم افزار، سرگرمی و . . .
5- اگه توی صفحه اول انجمن بغل آخرین ارسال ها کلید آپدیت باشه به نظرم بهتر باشه!

انجمن خوبیه
موفق باشید

Mohamad
01-13-2012, 01:29 AM
سلامسلام
خوش آمدید

1- آخرین ارسال ها رو چرا نمیشه به صورن پیش فرض رو یه عددی تنظیم کرد؟ تو همون صفحه اول!سیستم این پلاگین به این صورت هستش و عدد پیش فرض از قسمت مدیریت انجمن تنظیم میشه

2- فرق گزینه تشکر و thank youچیه؟ به نظرتون گذاشتن این دو با هم ضرورتی داره؟تشکر سیستمی برای نشان دادن قدردانی و عدم ارسال پست اسپم برای سپاس
در حالی که گزینه دوم عاملیه برای جلوگیری از دزدیده شدن مطالب و مشخص شدن اینکه چه فردی از اون مطلب دیدن کرده برای پیشگیری و حفاظت از زحمات مدیران

3- قسمت آخرین ارسال ها وقتی روی یه تایپیک کلیک می کنم به جای اینکه بره آخرین پست اولین رو باز می کنه!برای بار اول بله ولی در دفعات بعد به آخرین مطلب خواهید رفت چون در هر بار شما به آخرین مطلب نخوانده هدایت میشوید در غیر اینصورت تنظیمات خود را بررسی کنید

4- این یکی به نظرم از بقیه مهم تره! اگه بشه آخرین ارسال ها رو دسته بندی کرد به نظرم بهتر میشه!؟ مثلاً بشه 4 یا 5 بخش که زیاد هم شلوغ نشه: نرم افزار، سرگرمی و . . .

متاسفانه این پلاگین این امکان را نداره ولی به زودی با آپگرید انجمن به ورژن 4 از پلاگین جدید که در فروم چهار هم استفاده شده استفاده خواهیم کرد .

5- اگه توی صفحه اول انجمن بغل آخرین ارسال ها کلید آپدیت باشه به نظرم بهتر باشه!همانطور که گفتم این امکان در این پلاگین وجود نداره و به اصطلاح آجاکس نیست ...

انجمن خوبیه
موفق باشیدممنون
لطف دارید :^:

borhan_3010
01-13-2012, 01:49 AM
سلام
ممنون از جوابگویی سریع تون!

گزینه دوم عاملیه برای جلوگیری از دزدیده شدن مطالب و مشخص شدن اینکه چه فردی از اون مطلب دیدن کرده برای پیشگیری و حفاظت از زحمات مدیران

این مورد رو دقیق متوجه نشدم؟! اگه میشه بیشتر توضیح بدید برام جالب بود!

برای بار اول بله ولی در دفعات بعد به آخرین مطلب خواهید رفت چون در هر بار شما به آخرین مطلب نخوانده هدایت میشوید در غیر اینصورت تنظیمات خود را بررسی کنید

راهی نیست که مستقیم بره آخرین پست؟ من که تازه وارد انجمن شدم و تمام پست های فروم برام خوانده نشده محسوب میشه!

به زودی با آپگرید انجمن به ورژن 4 از پلاگین جدید که در فروم چهار هم استفاده شده استفاده خواهیم کرد .

امیدوارم با آپگرید به نسخه جدید امکانات فروم بیشتر بشه.

اضافه شد:
اگه تو قسمت آخرین ارسال ها یه بند با عنوان: "برو به آخرین پست" هم اضافه بشه بد نیست!

Mohamad
01-13-2012, 02:54 AM
این مورد رو دقیق متوجه نشدم؟! اگه میشه بیشتر توضیح بدید برام جالب بود!فرد برای کپی باید عضو بشه
بعد برای دیدن محتوای روی اون thank you کلیک کنه
محتوا را هم قبل کپی ویرایش کنه در نتیجه تا حدود زیادی میشه راحت فهمید کی مطلب را بدون منبع کپی کرده ...

راهی نیست که مستقیم بره آخرین پست؟ من که تازه وارد انجمن شدم و تمام پست های فروم برام خوانده نشده محسوب میشه!من تنظیمات را براتون درست کردم
میتونید تست کنید و اگر مشکلی بود اطلاع بدید

امیدوارم با آپگرید به نسخه جدید امکانات فروم بیشتر بشه.امکانات که کامل هست ولی نوع پلاگین ها متفاوت هست
لازمه دوباره تاکید کنم ما از نسخه های نال و کرک شده استفاده نمیکنیم و لاینس اسکریپت را خریداری کردیم 2 سال قبل ...
نوع پلاگین ها متفاوت هستند وگرنه تفاوت زیادی وجود نداره البته از نظر من ولی خوب به خاطر سئو سازی بیشتر و اینکه ویبولیتن نسخه 4 از سئو بهتری برخورداره تصمیم داریم تا آخر ماه آپگرید کنیم

Alireza2M
01-13-2012, 03:05 AM
سلام
بهتر نبود کاربر فعال و نیمه فعال هم باشه
کاربر ویژه فقط کافی نیست

Mohamad
01-13-2012, 03:09 AM
سلام
بهتر نبود کاربر فعال و نیمه فعال هم باشه
کاربر ویژه فقط کافی نیست

داریم ولی چون از نظر امکانات با کاربران عادی یکی هستند و همچنین برای شلوغ نشدن اون پایین و فوتر انجمن اونها را ذکر نکردیم
این گروهها با تعداد پست تغییر میکنند ولی کاربران ویژه و کاربران فعال امکانات بیشتری دارند مثلا دسترسی به چت باکس جنجالی فروم :d

H_F_G
01-14-2012, 02:59 PM
چرا نمیشه بدون 50 پست، پیام خصوصی داد؟
من با مدیریت سایت کاری مهم دارم ولی هیچ راه ارتباطی وجود نداره مگر دادن 50 پست، اگر میشه در مورد مدیران این ممنوعیت رو بردارید.

Mohamad
01-14-2012, 03:38 PM
من با مدیریت سایت کاری مهم دارم ولی هیچ راه ارتباطی وجود نداره مگر دادن 50 پست، اگر میشه در مورد مدیران این ممنوعیت رو بردارید.

سلام
متاسفانه همه این محدودیت ها به دلیل عدم رعایت اخلاق از توسط یک کاربر اخراج شده هست ( topleecher ) ، علت اصلی اخراج ایشان هم همین بود .
اون برای اعضا سایت و مخصوصا بانوان انجمن ایجاد مزاحمت میکرد و متاسفانه یکی از این کارها ارسال تصاویر و فیلم های پورن بود .
به عنوان حامی کاربران مجبور شدم .
بخش اعظمی از مدیران این مجموعه را بانوان گرامی تشکیل میدن که تنها و تنها به دلیل امنیت و محیط آرام در کنار ما هستند و حتی بسیاری از این دوستان با خانواده های خود و همسرانشان در کنار ما هستند پس وظیفه بنده حمایت از همگی این دوستان است که به بنده اعتماد کردن .
تماس با ما در پایین انجمن ارتباطی هست با ایمیل بنده و هر کاری داشته باشید در خدمت شما هستم .
روزانه به طور مرتب چندن بار ایمیل چک میشود .

borhan_3010
01-14-2012, 04:05 PM
سلام
توی هر بخش که مراجعت می کنم تایپیک های موجود به صورت مستقیم نمایش داده نمیشن و باید پایین صفحه قسمت تنظیم های نمایش رو از زمانبندی دیروز به یک زمان دیگه تغییر داد. که من تازه امروز متوجه این موضوع شدم چون قبلاً چندتا ارسالی توی بخش پرتابل داشتم و امروز اومدم دیدم نیست! بعد اون قسمت رو دیدم!!
علت چیه؟ چرا پیش فرض رو بیشتر نمی کنید؟ به خاطر سنگین شدن صفحه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه امکانش باشه این پیش فرض رو یکم بیشتر کنید یا به کاربران تازه وارد یه جوری یادآوری کنید.

متاسفانه همه این محدودیت ها به دلیل عدم رعایت اخلاق از توسط یک کاربر اخراج شده هست ( topleecher ) ، علت اصلی اخراج ایشان هم همین بود .
اون برای اعضا سایت و مخصوصا بانوان انجمن ایجاد مزاحمت میکرد و متاسفانه یکی از این کارها ارسال تصاویر و فیلم های پورن بود .

این مطلب رو که نوشتین برام جالب بود چون ایشون تو یکی از فروم ها که خودتون بهتر از من می دونید فعالیت می کنن و اونجا خودش رو خیلی با شخصیت نشون میده. من چندتن از دیگر دوستام که تازه اینجا اومدیم (و بعضی هاشون هم هنوز اینجا رو نشناختن) هم همونجا بودیم! و خیلی زحمت کشیدیم و آموزش های خوبی گذاشتیم ولی به دلیل بی حرمتی و توهین همین آقا مجبور شدیم بی خیال تمام زحمت هامون بشیم و انجمن رو دسته جمعی با خاطره تلخ ترک کنیم!

خوشحالم اینجا وضعیت اینجوری نیست!
همیشه سالم، موفق و پایدار باشید!

H_F_G
01-14-2012, 04:16 PM
ایشون تو یکی از فروم ها که خودتون بهتر از من می دونید فعالیت می کنن و اونجا خودش رو خیلی با شخصیت نشون میده.
برهان جان من نمیتونم بهت پخ بدم ولی اینو (http://forum.p30ask.com/thread64154.html)بخون.
اندرحکایت کاربری فاسد و اخراج شده با نام کاربری topleecher

نمیدونم چرا نمیتونم لینک بدم، خودت سرچ کن.

Mohamad
01-14-2012, 04:32 PM
این مطلب رو که نوشتین برام جالب بود چون ایشون تو یکی از فروم ها که خودتون بهتر از من می دونید فعالیت می کنن و اونجا خودش رو خیلی با شخصیت نشون میده. من چندتن از دیگر دوستام که تازه اینجا اومدیم (و بعضی هاشون هم هنوز اینجا رو نشناختن) هم همونجا بودیم! و خیلی زحمت کشیدیم و آموزش های خوبی گذاشتیم ولی به دلیل بی حرمتی و توهین همین آقا مجبور شدیم بی خیال تمام زحمت هامون بشیم و انجمن رو دسته جمعی با خاطره تلخ ترک کنیم!

خوشحالم اینجا وضعیت اینجوری نیست!
همیشه سالم، موفق و پایدار باشید!

معاون این انجمن فردی هستش بسیار آرام و دوست داشتنی که تا به حال با هیچ کس برخوردی نداشته ( من تو دو سالی که لاهاش آشنا شدم ندیدم ) ، همینطور sada سرپرست اینجا و mehraboon ناظم انجمن ، که هر سه این افراد به دلیل رفتار این آقا کمتر به انجمن میامدن .
تمام تلاشم را کردم تا رفتارش را درست کنه ولی متاسفانه در مورد رعایت اخلاق نمیتونستم کوتاه بیام .
ارسال پست پورن اون هم در جایی که پر از کاربران کم سن و سال و همچنین خانم هستش از طرف یک فرد خانواده دار نهایت حماقت اون فرد میتونه باشه .
فکر نکنم هیچ کس تا حالا برای این فرد به اندازه من ارزش قائل شده باشه ولی هیچ وقت متوجه نشدم مشکل این فرد چی میتونه باشه ؟ ذات خراب را با محبت نمیشه درست کرد و امبدوارم روزی برسه که خدا خودش یهش کمک کنه
دوست عزیزمان که اعلام کردن لینک نمیتونند بدن هم مشکلی وجود نداره

توی هر بخش که مراجعت می کنم تایپیک های موجود به صورت مستقیم نمایش داده نمیشن و باید پایین صفحه قسمت تنظیم های نمایش رو از زمانبندی دیروز به یک زمان دیگه تغییر داد. که من تازه امروز متوجه این موضوع شدم چون قبلاً چندتا ارسالی توی بخش پرتابل داشتم و امروز اومدم دیدم نیست! بعد اون قسمت رو دیدم!!
علت چیه؟ چرا پیش فرض رو بیشتر نمی کنید؟ به خاطر سنگین شدن صفحه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه امکانش باشه این پیش فرض رو یکم بیشتر کنید یا به کاربران تازه وارد یه جوری یادآوری کنید.

همان روز اول خدمتتان عرض کردم شما تنظیمات اختصاصی خودتان را بهم زدید و همین مساله باعث مشکلاتی برای شما شده ، میتونید با یک کاربر جدید تنظیمات اختصاصی برای خودتان را درس کنید

borhan_3010
01-14-2012, 04:47 PM
همان روز اول خدمتتان عرض کردم شما تنظیمات اختصاصی خودتان را بهم زدید و همین مساله باعث مشکلاتی برای شما شده ، میتونید با یک کاربر جدید تنظیمات اختصاصی برای خودتان را درس کنید

سلام
حق با شماست!
البته من به اون آیتم دست نزدم ولی به هر حال بخش زیر بود که درست شد:

کنترل پنل > ویرایش تنظیمات شخصی > تنظیمات نمایش ارسالات > حالت نمایش موضوعات بترتیب اولویت زمانی > نمایش همه موضوعات + ذخیره تنظیمات

ممنون از تذکرتون

Mohamad
01-14-2012, 04:57 PM
سلام
حق با شماست!
البته من به اون آیتم دست نزدم ولی به هر حال بخش زیر بود که درست شد:

کنترل پنل > ویرایش تنظیمات شخصی > تنظیمات نمایش ارسالات > حالت نمایش موضوعات بترتیب اولویت زمانی > نمایش همه موضوعات + ذخیره تنظیمات

ممنون از تذکرتون

تذکر نبود ، پیشنهاد و راهنمایی بود
خوشحالم مشکل حل شد :^:

n1ma
01-14-2012, 05:51 PM
سلام
بخش اعظمی از مدیران این مجموعه را بانوان گرامی تشکیل میدن که تنها و تنها به دلیل امنیت و محیط آرام در کنار ما هستند و حتی بسیاری از این دوستان با خانواده های خود و همسرانشان در کنار ما هستند پس وظیفه بنده حمایت از همگی این دوستان است که به بنده اعتماد کردن .
تماس با ما در پایین انجمن ارتباطی هست با ایمیل بنده و هر کاری داشته باشید در خدمت شما هستم .
روزانه به طپور مرتب چندن بار ایمیل چک میشود .

سلام
با خواندن این مطالب سرم برای چند لحظه گیج رفت.
یعنی یک شخص خانواده دار چه هدفی از این کار ها می تواند داشته باشد؟
هی!:ashk:

یک مشکلی هم من دارم که فکر نکنم از مرورگرم باشه.
اینه که وقتی لاگین می کنم، توی بعضی از تاپیک ها که میرم می بینم که وارد نشدم ولی یک صفحه دیگه را که باز می کنم
می بینم که زده شما وارد شده اید!:D
اگر رسییدگی کنید ممنون میشوم
مرسی

راستی مطالبی را که قبلا در انجمن سافت98 ارسال کرده بودیم را دوباره اینجا ارسال کنیم مشکلی ندارد؟
:)

Mohamad
01-14-2012, 06:07 PM
سلام
با خواندن این مطالب سرم برای چند لحظه گیج رفت.
یعنی یک شخص خانواده دار چه هدفی از این کار ها می تواند داشته باشد؟
هی!:ashk:

یک مشکلی هم من دارم که فکر نکنم از مرورگرم باشه.
اینه که وقتی لاگین می کنم، توی بعضی از تاپیک ها که میرم می بینم که وارد نشدم ولی یک صفحه دیگه را که باز می کنم
می بینم که زده شما وارد شده اید!:D
اگر رسییدگی کنید ممنون میشوم
مرسی

راستی مطالبی را که قبلا در انجمن سافت98 ارسال کرده بودیم را دوباره اینجا ارسال کنیم مشکلی ندارد؟
:)

هدف را که معلوم بود ولی امیدوارم روزی ببینم که درست شده ، حداقل به خاطر خانواده اش و به خاطر دختر کوچلو و نازش که مثل برادرزاده برام میمانه

اما در مورد لاگین این که ما دو آدرس داریم که آدرس اصلی ما مرکز تخصصی آموزش کامپیوتر و اینترنت - تالارگفتمان (http://forum.p30ask.com/) هستش اگر با آدرس دوم وارد شوید لازم هست دوباره نام کاربری و پسوورد را وارد کنید
در غیر اینصورت مشکل از کوکی های مرورگر شماست چون کس دیگه ای همچین مشکلی نداره
در مورد مطالب اگر نوشته مال خودتان هست ایرادی نداره در غیر اینصورت خواهش میکنم منبع را برای حفظ حرمت قلم بیان کنید .
ولی اگر مطلب نوشته و مطعلق به شماست شما صاحب اختیار اون مطلب هستید و نیازی به ذکر منبع نیست

m@fia
01-14-2012, 07:55 PM
سلام
این سایتتون چرا ویروس داره انتی ویروسم نمیذاره برم داخل لطفا رسیدگی کنید

Mohamad
01-14-2012, 08:07 PM
سلام
این سایتتون چرا ویروس داره انتی ویروسم نمیذاره برم داخل لطفا رسیدگی کنید

سایت بر روی سرورهای هاست دی ال قرار داره که دارای امنترین سرورها در کل کشور هستند ولی با این وجود سایت و مخصوصا انجمن را همین الان اسکن کردم و هیچ موردی مبنی بر ویروس و حتی مورد مشکوک وجود نداشت
احتمالا سیستم شما به نام کرک ها و همچنین نرم افزارهای هک واقع در بخش هک ایراد گرفته

Checking: Time in Tehran
File size: 3147 bytes
File MD5: 3f450b1aa981d1eba3fac58e0fe633e4

Time in Tehran - archive JS-HTML
>Time in Tehran[ae][8ae] - Ok
>Time in Tehran[b3][8a9] - Ok
http://free.timeanddate.com/clock/i1ts6ako/n246 - Ok

Checking: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build/connection/connection-min.js?v=387
File size: 12.95 KB
File MD5: 16109de6692eedf52681b60313226a22

http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build/connection/connection-min.js?v=387 - Ok

Checking: http://apis.google.com/js/plusone.js
File size: 5828 bytes
File MD5: 4aeb33faea655cdd34e79c4a85e8a3db

http://apis.google.com/js/plusone.js - Ok

Checking: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build/yahoo-dom-event/yahoo-dom-event.js?v=387
File size: 36.63 KB
File MD5: 366eac96e298168d2c923fcb556fa259

http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build/yahoo-dom-event/yahoo-dom-event.js?v=387 - Ok

Checking: http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&lang=en
File size: 1656 bytes
File MD5: 5bf9db19781083171040dbc9de73c893

http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&lang=en - archive JS-HTML
>http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&lang=en/JSFile_1[0][678] - Ok
http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&lang=en - Ok

Checking: http://forum.p30ask.com/clientscript/ncode_imageresizer.js?v=1.0.1
File size: 6335 bytes
File MD5: 512ed583fa660edde58d3d464679c8a4

http://forum.p30ask.com/clientscript/ncode_imageresizer.js?v=1.0.1 - archive JS-HTML
>http://forum.p30ask.com/clientscript/ncode_imageresizer.js?v=1.0.1/JSFile_1[0][18bf] - Ok
http://forum.p30ask.com/clientscript/ncode_imageresizer.js?v=1.0.1 - Ok
Checking: مرکز تخصصی آموزش کامپیوتر و اینترنت - تالارگفتمان
Engine version: 7.0.0.11250
Total virus-finding records: 2536455
File size: 283.44 KB
File MD5: f032d1c52fc4465daae8c1ed2479cf71

مرکز تخصصی آموزش کامپیوتر و اینترنت - تالارگفتمان - archive JS-HTML
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_1[1b3e][b1] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_2[1cc9][cd] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_3[20f1][3d1] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_4[2d59][1d4] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_5[7720][2632] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_6[3cb0a][b7] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_7[3eacf][2ed] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_8[45901][4f] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTAG_9[45d17][108c] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTag_10[1b43][ac] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTag_11[20f6][3cc] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTag_12[7725][262d] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTag_13[3cb0f][b2] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTag_14[3ead4][2e8] - Ok
>http://forum.p30ask.com/JSTag_15[45906][4a] - Ok
>http://forum.p30ask.com/IFrame_16[42] - Ok
http://forum.p30ask.com - Ok

m@fia
01-14-2012, 08:16 PM
بنظر من بهتره کلا موضوع نرم افزار به فیلم عوض کنید
سایت های بسیار زیادی برای دانلود نرم افزار وجود داره ولی سایت شما اصلا به چشم نمیاد اگر یکی از دوستم با نام Alireza2M نبود اصلا انجمن و سایت شما را نمیشناختم
بهتره سایتتون در مورد فیلم باشه و فیلم های کم حجم با فرمت mkv و فیلم های با کیفیت بذارید
مطمئنم بعد 1 سال سایتتون عالی میشه هم انجمن
این نصیحت منو گوش کنید:pi8:

Mohamad
01-14-2012, 08:18 PM
سایت های بسیار زیادی برای دانلود نرم افزار وجود داره ولی سایت شما اصلا به چشم نمیاد اگر یکی از دوستمبا نام Alireza2M نبود اصلا انجمن و سایت شما را نمیشناختم
بهتره سایتتون در مورد فیلم باشه و فیلم های کم حجم با فرمت mkv و فیلم های با کیفیت بذارید
مطئنم بعد 1 سال سایتتون عالی میشه هم انجمن

ممنون از پیشنهاد شما ولی هزاران سایت هم باشه ما کار خودمان را میکنیم
در ضمن قویترین انجمن فیلم مطعلق به مجموعه ماست که بنر اون هم در بالای سایت قرار داره

http://www.dvbfilm.com

Mohamad
01-14-2012, 08:20 PM
سایت های بسیار زیادی برای دانلود نرم افزار وجود داره ولی سایت شما اصلا به چشم نمیاد اگر یکی از دوستم با نام Alireza2M نبود اصلا انجمن و سایت شما را نمیشناختم
مطمئنم بعد 1 سال سایتتون عالی میشه هم انجمن

در ضمن خواهشا با یوزر اصلی خودتان یعنی Alireza2M وارد سایت بشید و سعی کنید نظم را رعایت کنید .
چهار روز هست شما با این سیستم تو سایت دارید فعالیت و گشت و گذار میکنید و امروز متوجه شدید آنتی ویروس اجازه ورود به سایت را به شما نمیده ؟
واقعا متاسفم ولی بهتر بدانید همان جناب رحیم خان با بیش از 50 تا ip و 100 تا یوزر وارد سایت شد و نتونست اینجا را بهم بزنه
با سپاس

hadi98
01-20-2012, 05:36 AM

سلام
متاسفانه همه این محدودیت ها به دلیل عدم رعایت اخلاق از توسط یک کاربر اخراج شده هست ( topleecher ) ، علت اصلی اخراج ایشان هم همین بود ...

سلام
خسته نباشید
ببخشید این محدودیتو باز من نتونستم بفهمم که فائده‌اش چیه؟
چون طرف باز میتونه بعد از پنجاه پست، کارشو بکنه دیگه. حالا این محدودیت چه دردی را دوا میکنه؟
اون یارو هم مگه از پنجاه پست کمتر داشت که اگه این محدودیت وجود داشت نمیتونست اون کارها را بکنه؟!
با تشکر فراوان از عنایتتان.

Mohamad
01-20-2012, 05:49 AM
سلام
خسته نباشید
ببخشید این محدودیتو باز من نتونستم بفهمم که فائده‌اش چیه؟
چون طرف باز میتونه بعد از پنجاه پست، کارشو بکنه دیگه. حالا این محدودیت چه دردی را دوا میکنه؟
اون یارو هم مگه از پنجاه پست کمتر داشت که اگه این محدودیت وجود داشت نمیتونست اون کارها را بکنه؟!
با تشکر فراوان از عنایتتان.

خوب دوباره توضیح میدم
فرد مذکور نام کاربریش توقیف شده هست
حالا اون فرد با نام کاربری جدید ثبت نام میکنه و با vpn ، من هم تو سایت نیستم
برای ارسال پیام خصوصی مجبور به ارسال 50 تا پست هست
اگر اسپم بده هم پست هاش حذف و هم توسط مدیران با اون برخورد میشه
حداقل زمان لازم برای ارسال درست این تعداد پست 5-6 ساعت هست و در این زمان هم این دیوانه حتی اگر من وارد سایت هم نشده باشم با رفتارهایی که فقط از یک روانی ممکن هست سر بزنه خودش را لو داده ، چنان که یکبار من با یوزری که ساخته بود کار نداشتم چون کمتر به سایت میامدم و گرفتار بودم پس تصمیم گرفتم مدیریت شده باهاش برخورد کنم ولی این دیوانه رفتارهاش تو نت تک هست و باعث شد پژمان بهش شک کنه و آخرش از زبان من اعترف بگیره که اون هست .
بیشتر از پیام و هر چیزی تو این سایت برای من و تمام تیم مدیریتی امنیت کاربران مخصوصا کاربران کم سن و سال و بانوان هستش .
امیدوام این توضیح دیگه کامل باشه
موفق باشید :^:

hadi98
01-20-2012, 02:03 PM
خوب دوباره توضیح میدم..
....
موفق باشید :^:
آهان خیلی ممنونم لطف کردید. الآن متوجه شدم

یک چیز هم برایم مبهم است که: «سپاس» از یک پست با «Thank You» چه فرقی دارند؟
البته قبلاً توضیح مختصری دادید که تشکر برای حفظ و حمایت زحمات مدیران است. اگر ممکن باشه محبت کنید که مقصودتان چیست؟
سپاس از مهرتان

borhan_3010
01-20-2012, 03:44 PM
سلام
با اجازه از مدیران محترم
سپاس که همون سپاس معمولی هستش که اون رو می دونی چیه!
ولی Thank You واسه اینه که برای پست ها می تونی یه متن رو قرار بدی که تا روی Thank You کلیک نکنی اون متن نمایش داده نمیشه! مثل تایپیک لیچرهای رایگان و ... یه مزیت مهم داره می تونی حدس بزنی مطلب ات رو کی کپی کرده و جلوشو بگیری!
مثلاً متن زیر رو تا روی Thank You کلیک نکنی نمی تونی ببینی!

[HIDE-THANKS]Just 4 Test[/HIDE-THANKS]

روش اش هم خیلی آسونه متن مورد نظر رو انتخاب می کنی و روی HTNX کلیک می کنی (توی صفحه پیشرفته)

Mohamad
01-20-2012, 05:54 PM
سلام
با اجازه از مدیران محترم
سپاس که همون سپاس معمولی هستش که اون رو می دونی چیه!
ولی Thank You واسه اینه که برای پست ها می تونی یه متن رو قرار بدی که تا روی Thank You کلیک نکنی اون متن نمایش داده نمیشه! مثل تایپیک لیچرهای رایگان و ... یه مزیت مهم داره می تونی حدس بزنی مطلب ات رو کی کپی کرده و جلوشو بگیری!
مثلاً متن زیر رو تا روی Thank You کلیک نکنی نمی تونی ببینی!

*** hidden content ***

روش اش هم خیلی آسونه متن مورد نظر رو انتخاب می کنی و روی HTNX کلیک می کنی (توی صفحه پیشرفته)

سپاس :merc567:

Dj_Alireza
01-20-2012, 06:58 PM
سلام نه انتقاد دارم ونه پیشنهاد فقط قالب انجمن عوض میشه؟:gah9:

Mohamad
01-20-2012, 07:14 PM
سلام نه انتقاد دارم ونه پیشنهاد فقط قالب انجمن عوض میشه؟:gah9:

خود انجمن میانه های همین هفته آپگرید به ورژن های 4 ویبولیتن میشه و در نتیجه تمامی پلاگین و ظاهر انجمن تغییر خواهد کرد .
موفق باشید

hadi98
01-20-2012, 09:18 PM
سلام
با اجازه از مدیران محترم...

ای ول ای ول . به طرز بیرحمانه‌ای حال کردم.:kaaf::kaaf:

borhan_3010
01-26-2012, 11:12 AM
سلام
تشکر می کنم از زحماتی که کشیدید واقعاً ظاهر سایت زیبا و دوست داشتنی تر شده!
چندتا پیشنهاد داشتم:
اگه امکانش باشه اون لوگوی Shiny بالا سمت چپ بشه P30Ask چون الان هیچ اسمی از فروم اون قسمت بالای سایت نمونده؟!
تو قسمت آخرین ارسال ها یه تب برای "آموزش- پرسش و پاسخ" قرار داده بشه که اگه کاربری مشکلی داشت یا تو آموزش ها سوالی داشت سریع تر رسیدگی بشه و همچنین آموزش هایی که معمولاً روشون ساعت ها وقت گذاشته میشه پشت ارسالات اخبار و یا سایر مطالب مخفی نمونه! تو بخش آموزش همین سایت رو نگاه کردم آموزش هایی خوبی قرار داده شده ولی متاسفانه به چشم نمیان . . .
البته اگر صلاح بدونید با توجه به حجم بالای ارسالات اخبار (کل مجموعه شامل IT، پزشکی و ...) و علاقه کاربران به سرگرمی میشه یه تب رو هم به "اخبار و سرگرمی" اختصاص داد.
اون دوتا تب برترین ارسال کننده ها و Thanked هم سمت راست موجود هست چرا دوباره سمت چپ تکرار شده؟!
یه درخواست دارم به همون قسمت آخرین ارسال ها توجه بیشتری بفرمایید چون اولین چیزی که یه کاربر که به فروم میاد بهش توجه می کنه معمولاً همون بخشه . . .

موفق و سربلند باشید:Şflower658Ş::^:

Mohamad
01-26-2012, 11:27 AM
سلام
تشکر می کنم از زحماتی که کشیدید واقعاً ظاهر سایت زیبا و دوست داشتنی تر شده!
چندتا پیشنهاد داشتم:
اگه امکانش باشه اون لوگوی Shiny بالا سمت چپ بشه P30Ask چون الان هیچ اسمی از فروم اون قسمت بالای سایت نمونده؟!
تو قسمت آخرین ارسال ها یه تب برای "آموزش- پرسش و پاسخ" قرار داده بشه که اگه کاربری مشکلی داشت یا تو آموزش ها سوالی داشت سریع تر رسیدگی بشه و همچنین آموزش هایی که معمولاً روشون ساعت ها وقت گذاشته میشه پشت ارسالات اخبار و یا سایر مطالب مخفی نمونه! تو بخش آموزش همین سایت رو نگاه کردم آموزش هایی خوبی قرار داده شده ولی متاسفانه به چشم نمیان . . .
البته اگر صلاح بدونید با توجه به حجم بالای ارسالات اخبار (کل مجموعه شامل IT، پزشکی و ...) و علاقه کاربران به سرگرمی میشه یه تب رو هم به "اخبار و سرگرمی" اختصاص داد.
اون دوتا تب برترین ارسال کننده ها و Thanked هم سمت راست موجود هست چرا دوباره سمت چپ تکرار شده؟!
یه درخواست دارم به همون قسمت آخرین ارسال ها توجه بیشتری بفرمایید چون اولین چیزی که یه کاربر که به فروم میاد بهش توجه می کنه معمولاً همون بخشه . . .

موفق و سربلند باشید:Şflower658Ş::^:

کار گرافیک که کار بابک جان هست و هر وقت بتونه انجام میده
البته از دوستان هم اگر کسی گرافیک کار هست میتونه طرح خودش را بده
این هم psd های فوتر و هدر
http://upload.p30ask.com/uploads/1327655418.rar

اما در مورد تب ها بله باید مرتب بشند و به نظر من بخش سرگرمی با توجه به آپدیت زود به زود نیازی نداره ولی بخش های علمی چرا
البته بخش پرسش و پاسخ در مورد نرم افزار نداریم و فقط آموزش بوده و اگر موافق باشید اون را هم ایجاد میکنیم .
از پیشنهادات آقا برهان عزیز هم ممنونم
البته دوستان کمی صبر هم داشته باشید واقعا کارهای انجمن سنگین هست و آپگرید از 3 به 4 مانند این هست که انجمن تازه ساخته شده و امروز روز تاسیس سایت هست .
چند روزه همه کارها را با کمک خود شماها روبراه خواهیم کرد

borhan_3010
01-26-2012, 12:43 PM
سلام
ویرایش اون فایل Psd مشکل نیست! به راحتی میشه روشون کار کرد! مثلاً:
1009210093
از لینک زیر فایل های اصلی psd رو دانلود کنید:
Free file sharing - Direct download - Free file hosting (http://amonshare.com/arld2i3vhacw/Header-Footer.rar.html)
اگه فونت خاصی مد نظرتون میشه تغییر داد. روش اش هم خیلی آسونه !

Mohamad
01-26-2012, 01:16 PM
سلام
ویرایش اون فایل Psd مشکل نیست! به راحتی میشه روشون کار کرد! مثلاً:
1009210093
از لینک زیر فایل های اصلی psd رو دانلود کنید:
Free file sharing - Direct download - Free file hosting (http://amonshare.com/arld2i3vhacw/Header-Footer.rar.html)
اگه فونت خاصی مد نظرتون میشه تغییر داد. روش اش هم خیلی آسونه !

ممنون برهان جان
همان دو تا که تو فایل فشرده بود را آپلود کردم
راستی امروز اسپم تشکر آزاده تا شب که هک تشکر را روبراه کنیم :d

borhan_3010
02-14-2012, 02:07 AM
سلام
یه پیشنهاد:
دکمه Like و سپاس رو داریم و خیلی عالیه! ولی به نظرم وجود دکمه ای برای نشان دادن مخالفت هم می تونه جالب باشه! مثل : مخالفم یا Unlike یا هر چی . . .
همچنین میشه برای پست ها امتیاز مثبت و منفی قرار داد!

البته فقط یه پیشنهاده!

Mohamad
02-14-2012, 02:19 AM
سلام
یه پیشنهاد:
دکمه Like و سپاس رو داریم و خیلی عالیه! ولی به نظرم وجود دکمه ای برای نشان دادن مخالفت هم می تونه جالب باشه! مثل : مخالفم یا Unlike یا هر چی . . .
همچنین میشه برای پست ها امتیاز مثبت و منفی قرار داد!

البته فقط یه پیشنهاده!

ممنون برهان جان
میتونم کلید مخالفت هم بزارم ولی همین الان هم از قسمت امتیازمیتونید اینکار را انجام بدید
البته اگر واقعا نیاز هست کلید براش تعیین یشه ؟

http://www.pic.p30ask.com/images/49703874426606462738.gif (http://www.pic.p30ask.com/)

borhan_3010
02-14-2012, 10:42 AM
سلام
نمی دونستم همچین موردی هست! باور کنید تا به حال به اون ستاره کوچیک توجه نکرده بودم!
برای امتحان پست شما رو یه مخالف زدم ببینم چطور نشون میده! ولی دیدم چیزی نشون نداد . . .
فقط فکر کنم مربوط به قدرت امتیاز دهی باشه، درسته؟

اینکه واقعاً نیاز باشه یا نه رو باید شما و مدیران محترم تشخیص بدید . . .
مثلاً به جای Like از + سبز و - قرمز استفاده کرد (مثل سایت بالــاتریـن)، مخصوصاً تو بخش اخبار می تونه جالب باشه (البته اگه مدیران اون بخش موافق باشند) که نشون میده کاربران از کدوم اخبار خوش شون میاد از اون اخبار بیشتر گذاشته بشه و از کدوم اخبار خوش شون نمیاد کمتر گذاشته بشه (هدفمندتر شدن اخبار) و همچنین بخش دیگه هم میشه مثل آموزش ، بازی ها و . . .

البته میگم فقط یه پیشنهاد برای بهتر شدن سایته . . . :m0h:

Mohamad
02-14-2012, 07:29 PM
سلام
نمی دونستم همچین موردی هست! باور کنید تا به حال به اون ستاره کوچیک توجه نکرده بودم!
برای امتحان پست شما رو یه مخالف زدم ببینم چطور نشون میده! ولی دیدم چیزی نشون نداد . . .
فقط فکر کنم مربوط به قدرت امتیاز دهی باشه، درسته؟

اینکه واقعاً نیاز باشه یا نه رو باید شما و مدیران محترم تشخیص بدید . . .
مثلاً به جای Like از + سبز و - قرمز استفاده کرد (مثل سایت بالــاتریـن)، مخصوصاً تو بخش اخبار می تونه جالب باشه (البته اگه مدیران اون بخش موافق باشند) که نشون میده کاربران از کدوم اخبار خوش شون میاد از اون اخبار بیشتر گذاشته بشه و از کدوم اخبار خوش شون نمیاد کمتر گذاشته بشه (هدفمندتر شدن اخبار) و همچنین بخش دیگه هم میشه مثل آموزش ، بازی ها و . . .

البته میگم فقط یه پیشنهاد برای بهتر شدن سایته . . . :m0h:

اگر کسی اینجا امتیاز منفی بده فردی که امتیاز منفی دریافت کرده خودش اون را میبینه ولی دیگران اون را نمیبینند و در ضمن در صورت امتیاز منفی نصبت به قدرت امتیازدهی فرد امتیازدهنده از امتیازات فرد هم کم میشه و در ضمن در کلید تشکر و یا اعتراض نمیشه علت را نوشت و گاهی این سوتفاهم را ایجاد میکنه که فرد سر لجبازی به من امتیاز منفی داده و خواسته من را در جمع کوچک کنه ولی در امتیاز دهی این دلیل را هم برای تشویق و هم برای اعتراض میشه بیان کرد و برای همین امتیازدهی جزوه امکانات پیش فرض انجمن هست ولی تشکر و اعتراض پلاگین و هک جداگانه هستند
ببینید مشکل ما ایرانی ها اینه که هنوز توان انتقاد پذیری را نداریم
این مورد را برای این میگم که حتی این امتیاز که از نظر عموم دیده نمیشه را مدتی قبلی سر لج بازی یک عده مرتب به هم امتیاز منفی میدادند
شاید باور نکنید حتی مدیر کل و سرپرست اون زمان انجمن داشت اینکار را انجام میدادند و سر لجبازی به هم امتیاز منفی میدادن
این امتیاز منفی اگر عمومی بشه که دیگه فکر کنم نمیشه انجمن را جمع و جور کرد

hossenf
02-28-2012, 09:47 PM
سلام

اگه میشه در انجمن "رشته های پزشکی" بخشی با عنوان "منابع پزشکی و دامپزشکی" یا "کتاب های پزشکی و دامپزشکی" یا همچین چیزی ایجاد کنید!
هم جای خالیش حس میشه، و هم این که برخی افراد سودجو برداشتن سایت زدن! و مثلا کتابی که 4 مگابایته و پیدا کردنش توی سایت های خارجی کمتر از 5 دقیقه طول میکشه را با قیمت چند هزار تومان میفروشن که نامردیه!
بنده خودم سعی میکنم اون بخش را تغذیه کنم!

با تشکر

Mohamad
02-28-2012, 10:05 PM
سلام

اگه میشه در انجمن "رشته های پزشکی" بخشی با عنوان "منابع پزشکی و دامپزشکی" یا "کتاب های پزشکی و دامپزشکی" یا همچین چیزی ایجاد کنید!
هم جای خالیش حس میشه، و هم این که برخی افراد سودجو برداشتن سایت زدن! و مثلا کتابی که 4 مگابایته و پیدا کردنش توی سایت های خارجی کمتر از 5 دقیقه طول میکشه را با قیمت چند هزار تومان میفروشن که نامردیه!
بنده خودم سعی میکنم اون بخش را تغذیه کنم!

با تشکر

ممنون
فکر کنم خیلی مفید باشه
ولی اگر قرار هست کتاب الکترونیکی بزارید اینجا را داریم که فکر کنم شما به دلیل بزرگ بودن انجمن متوجه اون نشدید
علوم زیستی و بهداشتی (http://forum.p30ask.com/forum50.html)

علوم زیستی و بهداشتی (http://forum.p30ask.com/forum50.html),

باز اگر نیاز هست و خارج از این موضوع هست بفرمائید تا بررسی کنیم
زیر بخش کتابخانه الکترونیکی انجمن (http://forum.p30ask.com/forum11.html)

turk
04-04-2012, 03:51 PM
با سلام .
این تنها یک پیشنهاد از طرف من هستش و البته می دانم مدیران انجمن به خوبی به کار خود واقف و وارد هستند و همین جا قبل از ارائه ی پیشنهاد خودم از همه ی آنها تشکر می کنم.

و اما پیشنهاد ( و اندکی انتقاد ) بنده:

خدمت سروران گرامی عارضم همانطور که می دانید عده ای از کاربران ( و البت مدیران برخی بخش ها {که امیدوارم ناراحت نشوند از این نوشته}) اقدام به پست کردن مطالب بصوردت فرغونی می نمایند توضیح اینکه اغلب در مراجعه به انجمن شاهد چندین پست متوالی توسط یک کاربر و در یک محور موضوعی و آنهم در شرایطی که فاصله هر پست ارسالی توسط ایشان تنها چند ثانیه است می باشیم در چنین شرایطی کاربر هنگام ورود به سایت در مراجعه به بخش آخرین ارسالها با 20 و چند پست درباره یک موضوع مواجه می شود این وضعیت از نظر حقیر دارای چند اشکال اساسی است:
1 - موجب دل زدگی کاربری که به آن حیطه و موضوعات علاقمندی ندارد می شود.
2 - یک پست مفید که تنها دقایقی قبل ارسال شده در زیر یک خروار پست اسپم گونه ی یک فرد دفن می شود و عملا کسی آنرا ندیده ، استفاده ای از آن نمی شود.
3 - به اعتبار انجمن اسیب می رساند و سایر مطالب ارائه شده در انجمن را نوشته هایی کیلویی و کپی پیست شده می دانند.

گذشته از موارد ذکر شده مواردی نیز هستند که به دلایلی از ذکر آنها خودداری می کنم که البته خود شما هم بهتر می دانید

راهکار پیشنهادی:
البته بهترین و منطقی ترین راه را قاعدتا خود شما بعنوان ادمین می دانید و به عبارتی صلاح انجمن خویش ادمینان دانند، جسارتا راههایی را که به نظر بنده کمکی در بهبود می کند خدمتتان تقدیم می دارم تا نظر سروران چه باشد.

1 - قرار دادن محدودیت زمانی برای کابران ( اعم از عادی و مدیر ) برای ارسال پست متوالی در یک بخش خاص از انجمن.
2 - قرار دادن محدودیت تعداد پست در هر بخش برای هر کاربر در روز.

مایه ی اینها چند خط کد php است و البت صلاحدید مدیران ارشد و همانطور که پیشتر به عرض رساندم راههای دیگری وجود دارد که شما خود بهتر می دانید.

مایه ی خرسندی بنده خواهد بود اگر فید بک پیشنهاد تقدیمی را بدانم.
زیاده عرضی نیست .
سپاس از همگی .
کاربر عادی turk

hossenf
04-04-2012, 04:13 PM
با سلام .
این تنها یک پیشنهاد از طرف من هستش و البته می دانم مدیران انجمن به خوبی به کار خود واقف و وارد هستند و همین جا قبل از ارائه ی پیشنهاد خودم از همه ی آنها تشکر می کنم.
.
.
.
کاربر عادی turk

بنده هم نکته ای رو اضافه کنم؛

همونجوری که همه میدونید گوگل مدتی است که الگوریتم خود را تغییر داده، که این تغییر الگوریتم به نام گوگل پاندا خوانده می شود، با توجه به این تغییر، تعداد زیاد پست های تکراری و مخصوصا کپی شده از جاهای دیگه نه تنها در بهبود رنک سایت موثر نیست، بلکه میتونه باعث کاهش رنک سایت بشه،

مقاله کوتاهی در رابطه با گوگل پاندا و راهای تنبیه نشدن توسط آن!!!! تهیه شده که انشالا امروز یا فردا میزارم.

یا حق

Mohamad
04-04-2012, 04:15 PM
به نام خدا
یک یک موارد را به اختصار توضیح میدم اگر نکته ای باقی ماند و یا مورد جدیدی بود لطفا اعلام کنید ( ضمن قبول عمده موارد مطرح شده )

دوستان توجه کنند که طبق قوانی انجمن به هیچ عنوان نمیتوان مانع ارسال مطلبی که خلاف قوانین است شد و یا حتی برای اون محدودیت گذاشت برعکس آدمین و تمامی همکاران موظف به قدردانی از کاربر ارسال کنند مطلب هستند ( حالا چه فرغونی - چه تکی - چه تایپی و موارد دیگر )
بخش آخرین ارسال ها یک هک اضافه است و آخرین ارسالات انجمن در لیک زیر قرار دارد

http://forum.p30ask.com/search.php?searchid=246256

سعی شده قسمت های علمی که در حقیقت روند اصلی کار انجمن بر روی آنها قرار دارد به صورت tab هایی در آخرین ارسالات جهت دسترسی سریع قرار گیرد

3 - به اعتبار انجمن اسیب می رساند و سایر مطالب ارائه شده در انجمن را نوشته هایی کیلویی و کپی پیست شده می دانند.

در انجمن های بزرگ دنیا و کشور هم این مورد دیده میشود ، چنان که انجمن های قدیمی چون پی سی ورلد و پاتوق یو دهها برابر ما پست های نامفید ارسال میکنند ، بیشتر پست ها حاوی چند خط شعر و یا چند کلمه همچون عالی بود ، دستت درد نکنه و ... هستند
انجمن پی سی ورلد به عنوان قدیمی ترین انجمن کشور که 6 میلیون ارسال دارد نه تنها آخرین ارسال ها را با وجود اصرار زیاد کاربران و دادن پیشنهاد قرار نداده که شاید بیش از 90 درصد پست های آن برگرفته از مطالبی هستند که هیچ ارزشی ندارند و در بالا به آنها اشاره شد .
لحظه ای به انجمن پاتوق یو سر بزنید تا شاهد باشید از ارسال های برترین کاربران آن 99 درصد حاوی فقط و فقط یک مصرع شعر است و گاهی اگر 2000 پست و تاپیک آخر را بررسی کنید حتی به یک کلمه که توسط کاربر تایپ شده باشد برنخورید و تمام اون 2000 تاپیک حاوی شعر یکی از شاعران قدیمی و یا جدید است که به صورت جالبی به صورت مصرع مصرع آورده شده است
انجمن 98 ها که یکی دیگر از انجمن های معروف و قدیمی است در تاپیکی بی سر و ته با نام خانواده به اندازه تمام ارسالات انجمن ما کاربران شروع به آوردن کلماتی دور از شان و منزلت گاهی کرده اند و کسی هم جلودارشان نیست .
حال قضاوت با شما
در کل سعی شده که علم و تفریح را در کنار هم داشته باشیم و اساس را اول علم و دوم تفریح و شادی قرار دهیم
آیا tab های قرار داده شده نیاز دسترسی سریع را برطرف نمیکنند ؟
در نهایت قربان مرام شما که با وجود ترک بودن و ادعای ترک بودن دارای چنین ادبیات قویی هستید ( هر چند در ایران ترکی وجود ندارد و همه ما آذریانی هستیم دارای قدمتی به قدمت تاریخ پرشکوه کشورمان ایران زمین )
یا حق :Şflower658Ş:

afsanah82
04-04-2012, 04:19 PM
بنظر من هم نه تنها اشکال نداره بلکه باید از کسانی که پست میدند قدر دانی کرد!

Mohamad
04-04-2012, 04:25 PM
بنده هم نکته ای رو اضافه کنم؛

همونجوری که همه میدونید گوگل مدتی است که الگوریتم خود را تغییر داده، که این تغییر الگوریتم به نام گوگل پاندا خوانده می شود، با توجه به این تغییر، تعداد زیاد پست های تکراری و مخصوصا کپی شده از جاهای دیگه نه تنها در بهبود رنک سایت موثر نیست، بلکه میتونه باعث کاهش رنک سایت بشه،

مقاله کوتاهی در رابطه با گوگل پاندا و راهای تنبیه نشدن توسط آن!!!! تهیه شده که انشالا امروز یا فردا میزارم.

یا حق

دوستان توجه کنند که مساله الگوریتم جدید گوگل مدتها قبل بررسی و راهکارهای آن در سایت قرار گرفت
چنان که بالا آمدن آدرس های انجمن و یا پرتال نرم افزاری با یا بدون www که یکی از راهکارها بود
هم اکنون شما هر کدام از آدرس های زیر را تایپ کنید به یک آدرس خواهید رسید

http://www.forum.p30ask.com
or
http://forum.p30ask.com
or
http://www.forums.azardl.com
or
http://forums.azardl.com

قرار دادن یک آدرس انجمن
http://forum.p30ask.com/thread66907.html
و موارد دیگری که طرح گردید و اما اونچه شما در باره آن میخوانید بخشی از موارد مطرح شده است و نه تمام آن و مثلا تمامی سایت های نرم افزاری مجبور هستند نرم افزار را با همان نام بگذارند و اگر چنین تصوراتی که متاسفانه بیشتر هم اخیرا در سایت ما مشاهده شده درست باشد باید تمامی سایت های خارجی نرم افزاری که نرم افزارها را با عنوان و بدون توضیح قرار میدهند شامل مجازات شوند
گوگل صرفا کپی یک سایت از سایت دیگر را مورد نقد قرار میدهد چنان که برخی سایت ها توسط ربات اقدام به ارسال مطلب نموده و ظاهری مطالب کاملا یکسان بوده و هیچ تفاوتی بین دو سایت دیده نمیشود و این سایت ها را به اصطلاح اسپمر مینامند
تبادل لینک برای افزایش رنک پیج گوگل دیگر مورد هست که گوگل با آن به شدت مبارزه خواهد کرد .
و ...
این هم بخشی از مقالاتی که در همان اویل طرح این مورد در سایت گذاشته شد

http://forum.p30ask.com/thread84336.html
http://forum.p30ask.com/thread63481.html

اما چند راهکار برای افزایش ارزش مطالب :
سعی کنیم در عنوان مطالب تغییر ایجاد کنیم
تگ یا همان برچشب های مفید و مرتبط ب مطلب را در مطالب خود قرار دهیم
در چند خط اول مطلب سعی کنیم چند کلمه خودمان بنویسیم و بقیه را کپی کنیم
و ....

n1ma
04-21-2012, 07:36 PM
درود
نه سلام!
من در این تاپیک پست ارسال کردم ولی در بخش ارسال ها قرار نگرفت!!!!:d::yeah:
http://forum.p30ask.com/thread74510.html
بدجور خورد تو ذوقم!:gham714:
اگر میشه درستش کنید!
مرسی

afsanah82
04-21-2012, 07:43 PM
بنظر من هم درست بشه خوبه

S.M.P
04-21-2012, 07:44 PM
سلام
نیما به نظرم انجمن تفریح و سرگرمی در اون قسمت نمایش داده نشه بهتره / چون باعث شلوغ شدن آخرین ارسال ها میشه و شما فکرش رو بکن که چند نفر بیان و یه سره در اون قسمت پست ارسال کنن ؟ بعد باید تمام ارسال ها فقط اون قسمت رو نشون بده و تاپیک هایی که به نوعی مهمتر و علمی تر و آموزشی تر هستند از دید زود خارج میشند ؟

hossenf
04-21-2012, 07:46 PM
درود
نه سلام!
اگر میشه درستش کنید!
مرسی

ای اسپمر:nasihat: باز رفتی اسپم بدی :دی

اینجارو بخون ، گویا اون بخش دیگه قرار نمیگیره.

http://forum.p30ask.com/thread1264-7.html
.................................................. ...........

اضافه شد:
به نظر من هم نشون داده نشه بهتره! اخه باعث شلوغی زیاد میشه!

borhan_3010
04-21-2012, 07:53 PM
سلام
نیما به نظرم انجمن تفریح و سرگرمی در اون قسمت نمایش داده نشه بهتره / چون باعث شلوغ شدن آخرین ارسال ها میشه و شما فکرش رو بکن که چند نفر بیان و یه سره در اون قسمت پست ارسال کنن ؟ بعد باید تمام ارسال ها فقط اون قسمت رو نشون بده و تاپیک هایی که به نوعی مهمتر و علمی تر و آموزشی تر هستند از دید زود خارج میشند ؟

آخ گل گفتی!!
:ta4:

n1ma
04-21-2012, 07:53 PM
درود
اول از این که نریزید سرم! :d:
حالا مگه چه اشکالی داره؟! به نظرم این حرف اقا محمد در اینجا خیلی قشنگ هست!

به نام خدا
در کل سعی شده که علم و تفریح را در کنار هم داشته باشیم و اساس را اول علم و دوم تفریح و شادی قرار دهیم
یا حق :Şflower658Ş:

در کل بخش های دیگری از انجمن هستند که اگر از صفحه ارسالات حذف شوند بهتر هست تا این که بخش تفریحی حذف شود ان هم با چندین موضوع مهم :d:
اقا اصلا من وتو می کنم! حالا کی جرئت داره رای منفی بده؟!:d:

بنظر من هم درست بشه خوبه

ایول! اقا رضا مثل این که ناهار خیلی خوشمزه بود!:gah9:

afsanah82
04-21-2012, 07:57 PM
اخه جماعت ما بیشتر از اینکه دنبال علم و نرم افزار باشند دنبال خوشی و تفریح هستند!
همینقدر که بخش های علمی بازدید کننده داره بخش تفریح هم برای خودش بازدید کننده داره!

hossenf
04-21-2012, 08:00 PM
نیما جان! آخه یکی دوتا که نیست! حالا اگه 1-2 تا تاپیک بود یه چیزی! نگاه بنداز!

اگه نفر قبلی گل بده! اگه نفر قبلی بمیره! اگه نفر قبلی مریض بشه! اگه نفر قبلی رو بدزدن! اگه نفر قبلی بزنه توی سر نیما ، با چی دوست داری نیمارو بزنی :دی و ....
20-30 تا تاپیک اینجوری هست! اگه که یکی 2 تا بود خب قابل تحمل بود.

S.M.P
04-21-2012, 08:03 PM
درود
اول از این که نریزید سرم! :d:
حالا مگه چه اشکالی داره؟
در کل بخش های دیگری از انجمن هستند که اگر از صفحه ارسالات حذف شوند بهتر هست تا این که بخش تفریحی حذف شود ان هم با چندین موضوع مهم :d:
اقا اصلا من وتو می کنم! حالا کی جرئت داره رای منفی بده؟!:d:

سلام
ببین نیما چندی پیش و یا چند روز پیش هم وقتی که روی آخرین ارسال ها کلیک میکردم اینقدر پست بود که پست های مفید رو به زور میتونستم پیدا کنم و حوصلم سر میرفت و اگه یه ساعت نبودم دیگه هیچ چی باید می اومدم و روی پروفایل و تک تک آخرین ارسالهای کاربر رو میزدم تا پستش رو پیدا کنم ولی الان خیلی بهتر شده یه چیزهایی تغییر کرده و آدم سریع پست ها رو پیدا میکنه ؟ این مهم هست و الا همه پست ها در نوبه خودشون ارزش دارن و قابل احترام هستند ؟ حتی پست های اسپم تو :دی

کدوم بخشها هستند نظر بده شاید مدیر سایت هم نظرش عوض شد ؟ اصلا یکی رو بگو تا همه ما تایید کنیم و مجبور به تغییر بشه :دی :g:

borhan_3010
04-21-2012, 08:14 PM
من یه پیشنهاد دارم دوستان بیان نظرشون رو بگن:
بخش سرگرمی یا هزر بخشی که میگین براش یه ستون مجزا ایجاد بشه ولی توی آخرین ارسالات دیگه نیاد!؟
در هر صورت ارزش و زحمتی که روی مطالب علمی کشیده شده بیشتر هستش و محتوای فروم با نام فروم هم P30Ask هستش همخوانی داشته باشه و مطالب علمی بیشتر به چشم بیاد!

hossenf
04-21-2012, 08:21 PM
با نظر برهان کاملا موافقم! و البته یک پیشنهاد دیگه هم دارم؛

نمیدونم میشه تعداد ارسالهایی که قابل مشاهدست رو زیادتر کرد! یادمه در انجمن قبلی میشد انتخاب کرد که در اون بخش مثلا 10 ارسال آخر(برای هر بخش) نمایش داده بشه! یا مثلا 20 تای آخر یا 50 تا! که همونجام ما میگفتیم بشه 200 تا :دی

اگه بشه خیلی خوبه، الان فکر کنم 20 تا دیده میشه، اگر امکان این باشه که انتخاب کنیم تا 100 تا دیده بشه خیلی خوبه!

S.M.P
04-21-2012, 08:44 PM
سلام
تا 100 تا بره > یه جورایی لود صفحه و باز شدن انجمن فکر کنم طول میکشه و از اینا :دی
به 30 _ 40 _50 برسه خوبه > فکر کنم ؟

n1ma
04-21-2012, 08:55 PM
درود
با تمام احترام تمامی نظرات شما نقض می شود!
درسته که اسم این انجمن، انجمن تخصصی کامپیوتر هست ولی بخش کثیری از کاربران این انجمن در بخش های دیگر فعالیت می کنند.
بخش سرگرمی هم یکی از همین بخش هاست. از وقتی که از صفحه ارسالات حذف شده، به کل فراموش شده است.
درسته که برای یک پست زحمت زیاد می کشید ولی باید به پست های دیگران هم احترام گذاشت حتی اگر کپی شده باشند. (گفتم احترام، نگفتم حتما باید خوشتون بیاد)
اگر از پایین رفتن تاپیک ها ناراحت هستید، بخش "انجمن کامپیوتر" برای همین هست! مگه خود من در بخش کامپیوتر فعالیت نمی کنم؟!
نام انجمن هایی را که باید حذف بشوند را نمی برم چون شاید کاربری که در ان قسمت فعالیت می کند از دستم ناراحت بشود.
در کل این حرف ها رو فقط برای یک پست خشک و خالی خودم نمی زنم.
مرسی

راستی چند پیشنهاد دیگر:

1) چت باکس برای تمام عموم فعال شود.
2) یک بنر برای خود فروم طراحی بشود.

:^::^:

sorna
04-21-2012, 09:22 PM
درود
نه سلام!
اگر میشه درستش کنید!
مرسی

خیلی خورد توی ذوقت:gah9:بنا به درخواست دوستان پستهای بخش تفریح وسرگرمی در اخرین ارسالها نمایش داده نمیشه

Mohamad
04-22-2012, 01:28 AM
به نام خدا
از همگی ممنون و شرمنده که دیر جواب میدم
برای اینکه نظر همه را تامین کنیم آخرین ارسالات را بدون محدودیت برای انجمن خاصی در پایین قرار دادم .

با نظر برهان کاملا موافقم! و البته یک پیشنهاد دیگه هم دارم؛

نمیدونم میشه تعداد ارسالهایی که قابل مشاهدست رو زیادتر کرد! یادمه در انجمن قبلی میشد انتخاب کرد که در اون بخش مثلا 10 ارسال آخر(برای هر بخش) نمایش داده بشه! یا مثلا 20 تای آخر یا 50 تا! که همونجام ما میگفتیم بشه 200 تا :دی

اگه بشه خیلی خوبه، الان فکر کنم 20 تا دیده میشه، اگر امکان این باشه که انتخاب کنیم تا 100 تا دیده بشه خیلی خوبه!

تنها پیشنهاد داده شده را من این مورد تشخیص دادم و اعمال شد و تا 200 تا را میتونید به دلخواه انتخاب کنید .
منتظر شنیدن سایر نظرات و پیشنهادات هستم :from me :

Mohamad
04-22-2012, 01:48 AM
اما در مورد بنرها که همگی به لطف بابک هستند :
بنر پرتال و سایت :

http://www.pic.p30ask.com/images/83054176270158720293.gif (http://www.download.dvbfilm.com/?preview=1&template=DVBFILM-6&stylesheet=DVBFILM-6&preview_iframe=1&TB_iframe=true#)

بنر انجمن :

http://www.pic.p30ask.com/images/14153279952473559737.gif (http://www.download.dvbfilm.com/?preview=1&template=DVBFILM-6&stylesheet=DVBFILM-6&preview_iframe=1&TB_iframe=true#)

بنر فروم فیلم :

http://pic.azardl.com/images/50992540262644938609.gif (http://www.download.dvbfilm.com/?preview=1&template=DVBFILM-6&stylesheet=DVBFILM-6&preview_iframe=1&TB_iframe=true#)

بنر 120*240 :

http://www.pic.p30ask.com/images/92968148023849770948.gif (http://www.p30ask.com/ads)

و البته دهها بنر دیگه اگر لازم باشه همینجا اونها را هم میزاریم ...

borhan_3010
04-22-2012, 10:17 AM
درود بر شما
یه موردی که چند روزه می خوام بگم:
وجود دکمه تشکر و Like با هم هستش!
تو نسخه قبلی فروم یادمه یه بخشی از پست رو می تونستی طوری بنویسی که تا وقتی like نزنی نمایان نمیشد! که خیلی عالی بود! حیف دیگه نیست! ولی اگه قرار نیست این گزینه بیاد پس like رو هم بردارین چون کاربردش برای اونجاست فقط! و الان هر پستی رو می خونیم باید هم تشکر بزنیم و هم Like مشکلی نیست فقط یکم وقت گیره و گاهی like ارور میده باید صفحه رو رفرش کنیم!! دوستان هم یکم حساس اند like نزنی ممکنه دلخور بشن!

turk
04-22-2012, 11:10 AM
گاهی like ارور میده

منم میخاستم بگم

چت باکس برای تمام عموم فعال شود.

احسنت ، تبارک الله انفسهم

سلام

یه بار منم یه چی گفتم اما محکوم شدم :d:

در کل بخش های دیگری از انجمن هستند که اگر از صفحه ارسالات حذف شوند بهتر هست تا این که بخش تفریحی حذف شود ان هم با چندین موضوع مهم

اینو خوب اومدی مثلا بخش ... یا ...

n1ma
04-22-2012, 03:41 PM
به نام خدا
از همگی ممنون و شرمنده که دیر جواب میدم
برای اینکه نظر همه را تامین کنیم آخرین ارسالات را بدون محدودیت برای انجمن خاصی در پایین قرار دادم .

درود
مرسی بابت این تغییرhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gif
فقط کار ما یکم سخت شد!:gham714:

بنر انجمن :

http://www.pic.p30ask.com/images/14153279952473559737.gif (http://www.download.dvbfilm.com/?preview=1&template=DVBFILM-6&stylesheet=DVBFILM-6&preview_iframe=1&TB_iframe=true#)

راستش انتقاد من هم به همین مورد بود!
برای اینکه این بنر خیلی مربوط به انجمن نیست!
البته مرسی از این که وقت می گذارید!
نظرتان در مورد چت باکس چیه؟!:d:

درود بر شما
تو نسخه قبلی فروم یادمه یه بخشی از پست رو می تونستی طوری بنویسی که تا وقتی like نزنی نمایان نمیشد! که خیلی عالی بود! حیف دیگه نیست! ولی اگه قرار نیست این گزینه بیاد پس like رو هم بردارین چون کاربردش برای اونجاست فقط! و الان هر پستی رو می خونیم باید هم تشکر بزنیم و هم Like مشکلی نیست فقط یکم وقت گیره و گاهی like ارور میده باید صفحه رو رفرش کنیم!! دوستان هم یکم حساس اند like نزنی ممکنه دلخور بشن!
http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gif

درود بر شما!
من هم با حذف Like موافقم!! البته به نظر من نمایان شدن محتوای مخفی با Like یکجورایی خسیس بودن شخص مقابل رو می رسونه و زورکی هست!
البته این نظر منه!:d:

sorna
04-22-2012, 04:01 PM
به نام یزدان پاک

در مورد بخش ازاد نرم افزار که یکی از پر بینده ترین بخش ها هستش :d:هر وقت من نگاه ان بخش می کنم بالای30تا40کاربر مهمان از ان بخش دیدن می کن می تونیم ان بخش جوری کنیم تا که کاربرها ثبت نام نکن نتونن محتوای پست بینن که این برای امار ثبت نام سایت مفید

واما در مورد چت باکس عمومی با شدنش صددر صد مخالفم ان بخش برای کابرها ویژه هم ازاد وهرکسی می تونه با کمی فعالیت ان بخش بینه

turk
04-22-2012, 04:33 PM
در مورد بخش ازاد نرم افزار که یکی از پر بینده ترین بخش ها هستش :d:هر وقت من نگاه ان بخش می کنم بالای30تا40کاربر مهمان از ان بخش دیدن می کن می تونیم ان بخش جوری کنیم تا که کاربرها ثبت نام نکن نتونن محتوای پست بینن که این برای امار ثبت نام سایت مفید

نظر شخصی من اینه که این کارو نکنید بهتره
خود من هر وقت وارد چنین انجمن هایی میشم ( از سرچ انجین ) سریع ردش می کنم چون برای یه مطلب نمی صرفه آدم دو ساعت بیاد ثبت نام کنه مخصوصا اگه در شرایطی باشه که کارش گیر باشه و مشکلی داشته باشه و برای راه حل اون سرچ کنه که دیگه معلومه اعصابی براش نمونده ... !
فقط در یه حالت فرد ثبت نام می کنه و اون این که به موردی که احتیاج حیاتی داره تنها در سایت ( یک سایت ) موجود باشه که فکر نکنم ...
حتی در این حالت هم تضمینی نیست که دوبتره برگرده و بازدید کننده ی دائمی بشه .
اما اگه بیاد و مطالب مفید رو ببینه همین طور به مزلبی که بدنبال اون نبوده اما براش جالبه بر بخوره به سایت علاقمند میشه و دیگه ...

حالا هر کاری خودتون می خاین مختارید اما این دیدگاه بازاریابی من بود ...

به غیر از دلیل فنی فشار بر دیتابیس چرا با عمومی شدن چت باکس مخالفید ( خوشحال می شم بدونم )

Mohamad
04-22-2012, 05:17 PM
به نام خدا

درود بر شما

متاسفانه اون هک با این ورژن از ویبولیتن فعلا هماهنگ نیست
ما هک را حفظ کردیم تا سپاس ها از بین نرند ولی حتی تغییرات کلی که بنده و آقا احمدرضا در فروم دادیم و با وجود راهنمایی کارشناسان فنی وسبولیتن نهایتا نه تنها هک کارآمدی لازم را نداشت که بلکه باعث مشکلاتی همچون سفید شدن صفحات و از کار افتادن rss سایت شد که نهایتا برای رفع اونها مجبور به آپگرید سریع انجمن شدیم
اما در مورد خطا خوب شما بدون خواندن مطلب سریع سعی در زدن تشکر و like کردن پست ها هستید و در نتیجه آجاکس در مرورگر شما و نه در سایت پیام خطا میده
فلسفه وجود اینها مانند خیلی خوب در رژه نظامی هستش
یعنی اگر خوشت اومد و مفید بود باید تشکر کنی و اگر مشکل تو را رفع کرد و به دنبال مطلب بودی باید اون مطلب را like کنی نه اینکه از تمام پست ها تشکر بشه و همه اونها را like کرد اونوقت حق مطالب مفید از بین میره
نهایتا like را میشه غیر فعال کرد ولی این مربوط به سئو انجمن هست و ربطی به اون هک سپاس برای پنهان سازی محتوا نداره ...

منم میخاستم بگم

احسنت ، تبارک الله انفسهم

یه بار منم یه چی گفتم اما محکوم شدم :d:

اینو خوب اومدی مثلا بخش ... یا ...

من که متوجه نشدم ...
....

درود
مرسی بابت این تغییرhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gif
فقط کار ما یکم سخت شد!:gham714:

راستش انتقاد من هم به همین مورد بود!
برای اینکه این بنر خیلی مربوط به انجمن نیست!
البته مرسی از این که وقت می گذارید!
نظرتان در مورد چت باکس چیه؟!:d:

درود بر شما!
من هم با حذف Like موافقم!! البته به نظر من نمایان شدن محتوای مخفی با Like یکجورایی خسیس بودن شخص مقابل رو می رسونه و زورکی هست!
البته این نظر منه!:d:

در این بنر نوشته هایی همچون مستقیم سازی
معرفی و اخبار سایت های شیر
دانلود نرم افزار و بازی و ...
نوشته شده
شما فکر میکنید اینها چی هستند ؟ آیا ما در پرتال اینها را داریم ؟
گرافیست سایت با توجه به سابقه انجمن و حضور 15 ماهه خود در این انجمن این موارد را در بنر آورده ولی خوب اگر شما فکر میکنید جز اینها را میشه در بنری زیر 100 کیلوبایتی عنوان کرد بسم الله چند تا کار را ارائه بدید .
در کل من گرافیست نیستم و اینها را بابک زحمتش را میکشه ولی در کل نت کار بابک بی نقص ترین و بهترین هست و اگر پیشنهادی دارید و خودتان گرافیست نیستید میتونید با بابک در میان بزارید ، این بنده خدا همیشه لطف داره و هر کس هر چیزی میگه با دقت به پیشنهاد فرد گوش میده ...
در مورد سختی هم خوب تقریبا 80 درصد مخالف بودن اون بخش هستند ولی من به احترام نظر همان 20 درصد این هک را در پایین قرار دادم و در یک محیط اجتماعی راضی کردن همه غیر ممکن هستش و این را باید قبول کنیم انسان به عنوان موجودی اجتماعی باید به خاطر بقیه یک سری محدودیت ها را پذیرا باشه ...

به نام یزدان پاک

واما در مورد چت باکس عمومی با شدنش صددر صد مخالفم ان بخش برای کابرها ویژه هم ازاد وهرکسی می تونه با کمی فعالیت ان بخش بینه

نظر شخصی من اینه که این کارو نکنید بهتره
خود من هر وقت وارد چنین انجمن هایی میشم ( از سرچ انجین ) سریع ردش می کنم چون برای یه مطلب نمی صرفه آدم دو ساعت بیاد ثبت نام کنه مخصوصا اگه در شرایطی باشه که کارش گیر باشه و مشکلی داشته باشه و برای راه حل اون سرچ کنه که دیگه معلومه اعصابی براش نمونده ... !
فقط در یه حالت فرد ثبت نام می کنه و اون این که به موردی که احتیاج حیاتی داره تنها در سایت ( یک سایت ) موجود باشه که فکر نکنم ...
حتی در این حالت هم تضمینی نیست که دوبتره برگرده و بازدید کننده ی دائمی بشه .
اما اگه بیاد و مطالب مفید رو ببینه همین طور به مزلبی که بدنبال اون نبوده اما براش جالبه بر بخوره به سایت علاقمند میشه و دیگه ...

حالا هر کاری خودتون می خاین مختارید اما این دیدگاه بازاریابی من بود ...

به غیر از دلیل فنی فشار بر دیتابیس چرا با عمومی شدن چت باکس مخالفید ( خوشحال می شم بدونم )

در مورد چت باکس هیچ فشاری بر دیتابیس نیست و تنها علت اینکه خصوصی هست دلایلش اینهاست :
1- مدیران زحمت کش مجموعه باید مزایایی داشته باشند وگرنه چه فرقی بین مدیر و کاربران هستش ؟ در هر مجموعه ای برای مدیران مزایایی میزارند خوب یکی از مزایای ما هم همین هستش و به درخواست خود همین مدیران چت باکس خصوصی شد و اگر اکنون هم حداقل 5 مدیر درخواست بده باز برای مدتی آزمایشی اون را عمومی اعلام میکنیم
2- مدت یک ماه چت باکس را عمومی کردم ولی نتیجه که گرفتم این بود که کاربران عادی حتی یک جمله در اون ننوشتند
کدیران دیگه راحت نبودند و اونها هم کمتر در چت باکس حرف میزدند
خوب شما جای بنده چیکار میکنید ؟
امکانات برای استفاده هست نه تماشا کردن
در هر حال در صورتی که 5 مدیر در همین تاپیک یا در پیام خصوصی و پروفایل درخواست بدند اون را برای یک ماه عمومی میکنم تا نتیجه را ببینیم .
همگی شاد و پیروز باشید :^::Şflower658Ş:

M.A.H.S.A
04-24-2012, 12:51 PM
درود بر شما
ببخشید نمی دونم اینو بگم یا نه :mon820:
رنگ کاربری مدیریت با لگو خیلی فرق داره
البته اینو هم می دونم که قبلا این طوری نبوده ولی بهتر نیست لگو با رنگ کاربری یکی بشه
مرسی:^:

Mohamad
04-24-2012, 08:50 PM
درود بر شما
ببخشید نمی دونم اینو بگم یا نه :mon820:
رنگ کاربری مدیریت با لگو خیلی فرق داره
البته اینو هم می دونم که قبلا این طوری نبوده ولی بهتر نیست لگو با رنگ کاربری یکی بشه
مرسی:^:

سلام
من متوجه نشدم الان منظور شما اینه که رنگ گروه عوض بشه یا رنگ لوگو درجه کاربری ؟ اگر رنگ گروه را بخوایم عوض کنیم کار من هست وگرنه باید زحمتش را بابک بکشه

R A H A
04-24-2012, 09:08 PM
سلام
من متوجه نشدم الان منظور شما اینه که رنگ گروه عوض بشه یا رنگ لوگو درجه کاربری ؟ اگر رنگ گروه را بخوایم عوض کنیم کار من هست وگرنه باید زحمتش را بابک بکشه

سلام
داداش محمد منظور مهسا رنگ لگوی مدیر انجمن هست که با رنگ کاربری مدیر انجمن فرق داره

M.A.H.S.A
04-24-2012, 10:00 PM
بله اقا محمد الان رنگ گروه سبز ولی رنگ لگو صورتی
اگر رنگ لگو هم سیز بشه بهتر نیست :yeah:

turk
04-25-2012, 05:45 PM
سلام
جریان این پنجره های کذایی چیه که باز می شه ؟

ضمنا این منو های جامپ که سمت چپ همه ی صفحات گذاشتین خیلی مزخرفه همش به دست و بال آدم می گیره ( البت تنها نظر منه ) الااقل تنها در صفحه ی اول میزاشتینش نه همه ی صفحات.

M.A.H.S.A
04-25-2012, 06:07 PM
ببخشید چرا یک هو همش یک پنچره باز میشه و میره رو پیونده ها که برای سایت های فیل تر شده هستش:afd:

Mohamad
04-25-2012, 08:56 PM
ببخشید چرا یک هو همش یک پنچره باز میشه و میره رو پیونده ها که برای سایت های فیل تر شده هستش:afd:
سلام
جریان پنجرها چیه که میره به صفحه فیل ترینگ ؟ من که هر چی روی قالب ها تست میکنم جز پاپ آپ فروشگاه که برای یکبار هست کد دیگه ای قرار ندادیم و البته که اون هم ----ر نیست
اگر در صفحه خاصی پنجره دیده میشه اون را قرار بدید

turk
04-25-2012, 09:12 PM
سلام
جریان پنجرها چیه که میره به صفحه فیل ترینگ ؟ من که هر چی روی قالب ها تست میکنم جز پاپ آپ فروشگاه که برای یکبار هست کد دیگه ای قرار ندادیم و البته که اون هم ----ر نیست

سلام همون پاپس آپ رو هم اگه بردارین خیلی عالی میشه رو هر لینکی کلیک می کنی یکی باز میشه یکبار نیست جناب محمد خان عزیز

راجع به فیل تر هم خودت میدونی که وضعیت isp ها تو ایران چطوره که ...

Sky Boy
04-25-2012, 09:16 PM
سلام همون پاپس آپ رو هم اگه بردارین خیلی عالی میشه رو هر لینکی کلیک می کنی یکی باز میشه یکبار نیست جناب محمد خان عزیز

سلام دوست عزیز ، واسه من همون یک بار هم باز نمیشه ، فقط گاهی اوقات اونم خیلی کم پیش میاد !!

Mohamad
04-25-2012, 09:26 PM

راجع به فیل تر هم خودت میدونی که وضعیت isp ها تو ایران چطوره که ...

سلام
یکبار در هر کوکی ورودی تا پاک نشدن کوکی باز میشه و برداشتنش ممکن نیست
وقتی جایی فیل تر نیست چطور باید صفحه فیل تر باز بشه ؟
این هم لینک اون هست
فروشگاه بزرگ پی سی اسک (http://shop.p30ask.com/)
صفحه بالا برای شماها -فیل تر هستش ؟

پ.ن..
اگر isp لینک را ----ر کرده لطفا اسم اون را اعلام کنید تا بررسی بشه چون فروشگاه سایت وابسته به بزرگترین سیستم فروش اینترنتی هستش

turk
04-25-2012, 10:57 PM
سلام
یکبار در هر کوکی ورودی تا پاک نشدن کوکی باز میشه و برداشتنش ممکن نیست
وقتی جایی فیل تر نیست چطور باید صفحه فیل تر باز بشه ؟
این هم لینک اون هست
فروشگاه بزرگ پی سی اسک (http://shop.p30ask.com/)
صفحه بالا برای شماها -فیل تر هستش ؟

پ.ن..
اگر isp لینک را ----ر کرده لطفا اسم اون را اعلام کنید تا بررسی بشه چون فروشگاه سایت وابسته به بزرگترین سیستم فروش اینترنتی هستش

مرسی از اینکه سریعا پیگیری می کنی
برا من فیل تر نیس کلی گفتم راجع به isp ها ، اونی که گفت فیله من نبودم
راجع به پاپس هم خودم برای همیشه حلش کردم
در کل مرسی

Mohamad
04-25-2012, 11:02 PM
مرسی از اینکه سریعا پیگیری می کنی
برا من فیل تر نیس کلی گفتم راجع به isp ها ، اونی که گفت فیله من نبودم
راجع به پاپس هم خودم برای همیشه حلش کردم
در کل مرسی

در مورد پاپ آپ میتونید از مرورگر اون را بندید و دیگه باز نشه و برای کاربران دائم نیست و برای کاربران تازه وارد هستش ولی نمیشه گروه بندی کرد چون کد درون قالب هستش
اما در مورد isp اگر بدون اجازه سازمان جایی را ببندند تخلف کردند و مجموعه برای احقاق حقوق خودش باید اقدام کنه و هیچ isp حق نداره سایتی را بدون دلیل و مجوز توقیف کنه

borhan_3010
04-25-2012, 11:13 PM
درود
محمد جان مشکل از پاپ آپ فروشگاه نیست
من هم هر لینکی رو از فروم باز می کنم بعد از حدود 20 ثانیه لینک زیر باز میشه!
توضیح اینکه لینک قیل تر شده باز نمیشه که بعد بره تو سایت پیوندها بلکه مستقیم همین لینک باز میشه!! برای همه لینک های فروم وضعیت همینه!

http://peyvandha.ir/index.php?q=addr/http://peyvandha.ir/5-1.htm

Mohamad
04-25-2012, 11:20 PM
درود
محمد جان مشکل از پاپ آپ فروشگاه نیست
من هم هر لینکی رو از فروم باز می کنم بعد از حدود 20 ثانیه لینک زیر باز میشه!
توضیح اینکه لینک قیل تر شده باز نمیشه که بعد بره تو سایت پیوندها بلکه مستقیم همین لینک باز میشه!! برای همه لینک های فروم وضعیت همینه!

http://peyvandha.ir/index.php?q=addr/http://peyvandha.ir/5-1.htm

سلام
این مشکل را cache مرورگرتان را پاک کنید و بعد تست کنید چون مشکل برای شماها تنها هستش و برای بقیه وجود نداره و وقتی مشکل برای فرد هست از تنظیمات خودش هست نه سایت ...
در ضمن بهتر از قالب دیفالت تست کنید و با مرورگر دیگه ای مثلا اپرا و یا کروم هم تست کنید و اگر مشکل وجود داشت همینجا عنوان کنید

hossenf
04-26-2012, 01:04 AM
سلام
دوستان کلا گویا چند روزه اینترنت باز یه مشکلاتی داریه (از حرف دوستان و مشاهدات خودم به این نتیجه رسیدم!)

نمیدونم قضیه باز چیه! مشکل از انجمن نیست گویا مربوط به اینترنت و سیستم چیل-ترینگ و ... است

مثلا برای من هم در بعضی سایت ها همش چیزهای عجیب اتفاق میوفته! سایتهایی که چند سال استفاده کردم و مشکلی نداشتن.

همچنین به عنوان مثال سایت مدیافایر برای من چند روزه درست باز نمیشه! مشکل فراوون داره، که با پاک کردن کش و حتی تعویض مرورگر درست نشد، اما با همون مرورگرها با استفاده از قندشکن مشکلی نداره، این بود که دیگه 90% مطمئن شدم مشکل از من نیست و ربط به اینترنت رویایی و منحصر به فرد ایران داره :دی

مورد دیگه این که همونجور که آقا محمد گفت از قالب default استفاده کنید! من امروز با قالب های دیگه به مشکل خورده بودم که فکر کنم اون هم به همون اینترنت و سیستم چ-یل-تری-گ ربط داره، البته تست نکردم!

یا حق

borhan_3010
04-26-2012, 02:05 AM
درود
من کش مرورگر رو پاک کردم اون مورد پاپ آپ ساید پیوندها حل شده ...

M.A.H.S.A
04-26-2012, 11:36 AM
سلام

اقا محمد الان من فقط این انجمن رو باز کردم و دارم تو همین قسمت پست مزنم که تا الان بیشتر از 10 بار میره یک تب باز میشه و میره اون قسمت پیوندها
حالا دیگه نمی دونم چرا
من گناه دارم :ashk:

M.A.H.S.A
04-26-2012, 11:37 AM
درود
من کش مرورگر رو پاک کردم اون مورد پاپ آپ ساید پیوندها حل شده ...

من دیروز این کارو کردم ولی باز نشد
با من مشکل داره کلا:afd:

n1ma
04-26-2012, 11:55 AM

درود
احتمالا شما Cache را بصورت کامل پاک نکردید!
سعی کنید تنظیمات مرورگرتان را به طور کامل به Default برگردانید.
سپس کد زیر را در Notepad کپی کرده و فایل را با نام Alpha.Bat ذخیره کرده و اجرا کنید. (درحالی که به اینترنت متصل هستید فایل را اجرا کنید.

@echo off
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset all
netsh int ip reset all

پس از اجرای فایل ریبوت کنید. شاید مشکلتان برطرف شد. با مرورگر های دیگر هم امتحان کنید.:afd:

Mohamad
04-26-2012, 11:09 PM

سلام
از صبح این مورد را بررسی میکردم
تست کنید ببینید مشکل هنوز باقی مانده یا حل شده ؟
این مشکل از مرورگر و همچنین فیل/تر بودن تویتر و فیس بوک به وجود آمده بود ، برای همین برای بعضی از شماها وجود داشت
ممنون

S.M.P
04-28-2012, 07:48 AM
سلام

اگر امکان داره و مقدور هست در آپلود سنتر بتونیم چند فایل رو انتخاب کنیم و با هم آپلود کنیم ؟ الان فقط یه فایل یا مثلا یه عکس رو میشه آپلود کرد و اگر چند تا عکس برای نمایش داشته باشی باید صفحات جداگانه باز کنی و یه کمی وقت آدم رو میگیره ؟ http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20(182).gif

آپلودسنتر سایت پی سی اسک (http://up.p30ask.com)

http://up.p30ask.com/uploads/13355810081.png (http://up.p30ask.com/)

Mohamad
04-28-2012, 08:09 AM
سلام

اگر امکان داره و مقدور هست در آپلود سنتر بتونیم چند فایل رو انتخاب کنیم و با هم آپلود کنیم ؟ الان فقط یه فایل یا مثلا یه عکس رو میشه آپلود کرد و اگر چند تا عکس برای نمایش داشته باشی باید صفحات جداگانه باز کنی و یه کمی وقت آدم رو میگیره ؟ http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gif

آپلودسنتر سایت پی سی اسک (http://up.p30ask.com)

http://up.p30ask.com/uploads/13355810081.png (http://up.p30ask.com/)

سلام
با وجودی که دو آپلودسنتر با مشخصه های بالا داشتیم و این را فقط برای این ساختیم که هر فرد یتونه به راحتی فایل های خودش را مدیریت کنه و همچنین از تعداد دانلودهای اون آگاه باشه ، ولی باز هم به دلیل اینکه سید خیلی آقاست ما هم این انتخاب فایل را 5 تا کردیم و در ضمن ریموت آپلود را هم از دیروز فعال کردم . ( اگر نیاز هست بیشتر باشه اطلاع بدید )
سایر آپلود سنترهای مجموعه جهت یادآوری :
active account (http://upload.p30ask.com)

Welcome to p30ask upload center, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload! (http://www.pic.p30ask.com)

http://up.p30ask.com/

فکر نکنم تو سایت ها کسی به اندازه ما آپلودسنتر داشته باشه :دی

S.M.P
04-28-2012, 08:21 AM
سلام صبح بخیر

ممنون http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20(182).gif
دارندگی > برازندگی هست و ما هم در انتخاب دچار دوگانگی شدیم و از این یکی بیشتر خوشم میاد و این رو دیفالت برای استفاده قرار دادم :دی

آپلودسنتر سایت پی سی اسک (http://up.p30ask.com/)

برای ریموت آپلود هم میتونید یه سقفی رو در نظر بگیرید که بیشتر از اون حجم ریموت نکنه ؟ البته اگه برای اعضا به نظر من فعال بشه بهتر هست .!!!
امتیازی برای کسی هست که عضو سایت هست .:ta4:

Mohamad
04-28-2012, 08:31 AM
سلام صبح بخیر

ممنون http://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28182%29.gif
دارندگی > برازندگی هست و ما هم در انتخاب دچار دوگانگی شدیم و از این یکی بیشتر خوشم میاد و این رو دیفالت برای استفاده قرار دادم :دی

آپلودسنتر سایت پی سی اسک (http://up.p30ask.com/)

برای ریموت آپلود هم میتونید یه سقفی رو در نظر بگیرید که بیشتر از اون حجم ریموت نکنه ؟ البته اگه برای اعضا به نظر من فعال بشه بهتر هست .!!!
امتیازی برای کسی هست که عضو سایت هست .:ta4:

والله فعلا که فضا اضافه داریم و این نامردها هم که پولش را از ما میگیرند پس گفتیم بزار خلق الله برند حالش را ببرند :دی
خلاصه برای کلیه سلیقه ها یک آپلودسنتر در نظر گرفتیم و انشاالله اگر عمری باشه در آینده در نظر دارم این اسکریپت XFileSharing ( همان آپلودباز و .. ) را هم روی یک سرور اختصاصی عرضه کنیم ، البته بیشتر برای کاربران خودمان ، چون در گذشته خواستیم رپیدلیچ عمومی بزاریم که به دلایل امنیتی مجبور شدیم اون مورد را بیخیال بشیم ولی این اسکریپت مدیریت کاربریش راحت هست و میشه فقط برای کاربران خودمان گروه vip بزاریم .
البته همه اینها وابسته به این هست که مجموعه چقدر رشد داشته باشه و چقدر بتونیم با کمک هم کاربر را جذب کنیم چون هزینه یک سرور جداگانه به همراه مدیریت اون چیزی نیست که به راحتی بشه در اختیار گرفت .
البته خوب خدا را شکر در یک ماه گذشته که وقت آزاد من در اوقات غیر کار به منافع انجمن و نه منافع عده ای سودجو در سایت تعلق گرفته رشد سایت قابل توجه بوده و خدا را شکر با ادامه این روند میتونیم امیدوار به رشد بیشتر در آینده باشیم چون در یک ماه گذشته هم عید بود و ایام دید و یازدید و هم اینکه هر دو قالب نرم افزاری و فیلم پرتال ها نیاز به رسیدگی داشت و اینها تقریبا کارشون به اتمام رسیده ....
ماه گذشته تنها ماهی بوده که بیشترین وقت را برای مجموعه گذاشتم و خدا را شکر شماها هم کمک زیادی تو انجمن کردید و سهم خیلی خیلی زیادی تو روند رو به رشد سایت داشتید .
این مجموعه نیاز داشت تا چند عضو مهم ولی متاسفانه بیمار شده را با وجود درد از خودش جدا کنه و نیاز به یک عمل جراحی داشت تا بتونه دوباره سر پا بایسته .
از همگی شماها واقعا ممنونم :Şflower658Ş:
شاد و پیروز باشید

M.A.H.S.A
04-29-2012, 12:02 PM
درود
خواستم تشکر کنم از گرافیست سایت و اقا محمد که رنگ لگو مدایران با رنگ کاربری مدیران یکی شده
ممنونم و مرسی:^:

hossenf
05-02-2012, 04:07 PM
درود

با توجه به این که امکان آپلود فایل هایی با پسوند "sis" و "jar" وجود دارد، اگه میشه آپلود فایل هایی با پسوند "APK" هم ممکن باشه.

با تشکر:^::^::^:

Mohamad
05-02-2012, 04:34 PM
درود

با توجه به این که امکان آپلود فایل هایی با پسوند "sis" و "jar" وجود دارد، اگه میشه آپلود فایل هایی با پسوند "APK" هم ممکن باشه.

با تشکر:^::^::^:

به نام خدا
اضافه شد ولی بهتر از آپلودسنترهای سایت استفاده کنید تا انجمن زیاد سنگیم نشه
در ضمن برای فرمت های مختلف بیشتر اونها را فشرده میکنند و بعد آپلود میکنند و تمامی فرمت ها معمولا قرار نمیگیره

hossenf
05-02-2012, 04:58 PM
ممنونم

بله، درست میفرمایید،

تاحالا به آپلود سنتر نرفته بودم:d:، یعنی قبلا به این active account (http://upload.p30ask.com/) رفتم دیدم امکان عضویت و مدیریت فایل نداره و ...!

الان اونیکی (آپلودسنتر سایت پی سی اسک (http://up.p30ask.com/)) رو دیدم، هم زیباست و هم واقعا خوبه! از این به بعد از همین استفاده میکنم.

کم حواس شدم :دی

یا حق

S.M.P
05-02-2012, 08:37 PM
سلام
من میخوام یه نرم افزار رو در آپلود سنتر آپلود کنم و بعد دانلود کنم و حذفش کنم ولی آپلود سنتر اجازه دانلود از آدرس رو نمیده و به محض اینکه لینک رو وارد میکنم و بر وری دانلود از آدرس کلیک میکنم > میاد روی آپلود فایلhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/awq%20(5).gif ؟ چندین بار هم تست کردم ولی نشد ؟http://forum.p30ask.com/images/smilies/8.gifhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/8.gifhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/8.gif

fatema
05-06-2012, 10:57 AM
سلام بهتر نیست انقدر تو سایتتون تبعیض قائل نشید آدماهای متقلب و دروغگو رو پستشون رو ارتقا میدهید ولی وقتی کسی حقیقت رومیگه از مدیر انجمن شدن میگذاریدش عضو سایت واگذارتان میکنم به خداوند و برای خودم که انقدر وقت گذاشتم و چه شبها و روزها پست گذاشتم متاسفم قابل توجه مدیریت سایت

Mohamad
05-06-2012, 11:13 AM
یه نام خدا
بابت غیبت چند روزه پوزش میخوام

سلام
من میخوام یه نرم افزار رو در آپلود سنتر آپلود کنم و بعد دانلود کنم و حذفش کنم ولی آپلود سنتر اجازه دانلود از آدرس رو نمیده و به محض اینکه لینک رو وارد میکنم و بر وری دانلود از آدرس کلیک میکنم > میاد روی آپلود فایلhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/awq%20%285%29.gif ؟ چندین بار هم تست کردم ولی نشد ؟:ga0::ga0::ga0:

راستش این اسکریپت دارای دیتابیس هست پس برعکس آپلودسنتر قبلی بر روی سرویسی باید قرار میگرفت که دارای دیتابیس باشه م
ا برای پورتال جداگانه صد گیگ هاست خریدیم و از اونجا که طبق مشخصات سرویس میتوانستیم بر روی اون آپلودسنتر هم نصب کنیم و از طرفی پرتال کلا 1 گیگ هم حجم نگرفته تصمیم گرفتم این آپلودسنتر را نصب کنم ولی متاسفانه از طرف گروهی عربی به مجموعه و اول از اون به ایمیل بنده حمله شد که ناچارا دوستان در شرکت ارائه دهنده سرویس یک سری تنظیمات امنیتی را قرار دادند که این ریموت را دچار مشکل میکنه
در حال بررسی هستم تا راه حلی براش پیدا کنم
صبر شما حمایت از بنده است .

سلام بهتر نیست انقدر تو سایتتون تبعیض قائل نشید آدماهای متقلب و دروغگو رو پستشون رو ارتقا میدهید ولی وقتی کسی حقیقت رومیگه از مدیر انجمن شدن میگذاریدش عضو سایت واگذارتان میکنم به خداوند و برای خودم که انقدر وقت گذاشتم و چه شبها و روزها پست گذاشتم متاسفم قابل توجه مدیریت سایت

خانم کثیری بنده به خدا دیگه نمیدانم چه برخوردی با شما و خانواده شما باید بکنم
تخلفات شماها یکی و دو تا نیست
مشکلات شما ربطی به سایت و مجموعه نداره که دم به ساعت یک تاپیک خداحافظی میزنید .
مشکلات شما و خواهرزاده شما و پسر شما به مجموعه ربط نداره که پسوورد شما به عنوان مدیر دست به دست میگرده
مشکلات خانوادگی شما به مجموعه ربط نداره که مدیر ارشد مجموعه پسوورد خودش را در اختیار دوست پسر خودش قرار میده
حفظ حرمت ها و رازها واجبه ولی دیگه خسته شدم از دست این همه بر هم زدن آرامش جوری که از سایت و انجمن و مجموعه فراری شدم و حتی در فکر تغییر شغل و حرفه افتادم تا مجبور نباشم 24 ساعته آنلاین باشم .
من نمیدانم چرا تو سایت های دیگه مردم میاند و تبادل اطلاعات و دانش میکنند و در اینجا برعکس باید به همه چیز پرداخته بشه ؟

خواهشا نظم انجمن را بهم نزنید در غیر اینصورت دقیقا همان رفتار که با نام کاربری پسر شما شد با نام کاربری شما هم خواهد شد .
در ضمن حرمت سن و سال خودتان را نگه دارید و به اعضا تیم مدیریت توهین نکنید ، اگر سن و سالی از شما نگذشته بود چنان جوابی به شما میدادم که دیگه به خودتان اجازه توهین به هیچ کدام از اعضا را نداشته باشید چه برسه به اعضا تیم مدیریت ...

شاد و پیروز باشید

Mohamad
05-06-2012, 02:52 PM
به نام خدا
صفحه گروه حمله کننده به ایمیل بنده و سایت را از طریق زیر میتونید ملاحظه کنید ( البته موفق به هیچ کاری نشده بودند و حتی قادر به تغییر ایندکس پورتال هم نشده بودند و به زودی هم جواب مناسبی لایق شان و منزلت خودشان دریافت خواهند کرد تا بفهمند هنوز هم مردار خواران بی لیاقتی هستند چون اجدادشون و اینکه بخواهند از ما و شخص من انتقام بگیرند خیالی هست احمقانه که در سر دارند و نفوذ و هک را هم مانند بسیاری از چیزهای دیگه فقط و فقط به واسطه نفت به دست آوردند و احمق تر از اون هستند که حتی بتونند نزدیگ گروه ما بشند حتی در حالتی که بر روی هاست اشتراکی قرار داریم )
تٌم اٌلاختُراق مًن قبلً عبثٌ هكر (http://dl5.azardl.com/arab)

turk
05-06-2012, 03:26 PM
باید دم این مارمولک خور های پست فطرت رو از ته چید تا دیگر جرات همجین غلطایی نکنند

borhan_3010
05-06-2012, 05:39 PM
درود بر شما
جا داره تبریک بگیم به محمد جان که اینقدر امنیت سایت رو رعایت کردند که هر عرب جوجه هکری برای ما شاخ نشه!
خوب شد که که پوزه این سوسماخورها رو رو خاک مالیدید!
:ta4::from me :

چی نوشتن به عربی؟
من که از بچگی عربی ام خوب و نبود و اصلا از زبونشون خوشم نیومد! تو مترجم گوگل هم زدم نامفهوم بود؟!

hadi98
05-06-2012, 09:40 PM
نوشته که: «شما هرچه تلاش کنید و انواع تدابیر امنیتی سخت را برای حفاظت خود به کار بگیرید، مطمئن باشید که سه سوت میتونیم هکتون کنیم و همه چیز در یک چشم به هم زدن تموم میشه»!
گروه هک «عبث هکر»!!

Mohamad
05-06-2012, 10:53 PM
به نام خدا

باید دم این مارمولک خور های پست فطرت رو از ته چید تا دیگر جرات همجین غلطایی نکنند

اونش با من :دی

درود بر شما
جا داره تبریک بگیم به محمد جان که اینقدر امنیت سایت رو رعایت کردند که هر عرب جوجه هکری برای ما شاخ نشه!
خوب شد که که پوزه این سوسماخورها رو رو خاک مالیدید!
:ta4::from me :

چی نوشتن به عربی؟
من که از بچگی عربی ام خوب و نبود و اصلا از زبونشون خوشم نیومد! تو مترجم گوگل هم زدم نامفهوم بود؟!

من که کلا از این زبان و ملت متنفرم ، کسی که گوشت آدم اون هم مرده را خورده باشه را نمیشه اسمش را آدم گذاشت
خوب بود سلمان فارسی به عنوان اسیر رفت اونجا تا اینها هم نشانه هایی از افتخار را برای خودشان داشته باشند

نوشته که: «شما هرچه تلاش کنید و انواع تدابیر امنیتی سخت را برای حفاظت خود به کار بگیرید، مطمئن باشید که سه سوت میتونیم هکتون کنیم و همه چیز در یک چشم به هم زدن تموم میشه»!
گروه هک «عبث هکر»!!

خوبه شما زبان اینها را میفهمید و ما را هم مطلع میکنید
کسی که جرات نداره جز یک ایمیل برای راه ارتباط چیزی از خودش باقی بزاره معلومه چه بوزینه نفهمی هستش هر چند اون چیزی را که باید بدانه نمیدانه
مدتها از زمانی که میشه آی پی را در آورد گذشته ولی سیستم درب و داغون اونها به چه درد ما میخوره که بیایم براش وقت هم بزاریم ؟ تازه چه افتخاری برامون داره ؟
اما دلیل دشمنی اونها را با بنده را هم ترجمه کنید تا همه متوجه بشند چرا اونها با من به عنوان یک فرد در دنیای نت دشمن هستند ؟ هر چند خودشان هم میدانستند غلطی نمیتونند بکنند و نتونستند
ترجمه متن با شما

هــدفـنــا

محاربة اليهود والشيعة وكل من يحارب دين الله ورسالة نبيه

محمد صلى الله عليه وسلم

( الاختراق ليس لاجل الشهره بل هوه جهاد عبر الشبكه العنكبوتيه للدفاع عن ديننا الحنيف )

بسم الله الرحمن الرحيم

{ وَمَا ظَلَمْنَاهُـــــمْ وَلَكِنْ كَانُــــوا أَنْفُسَهُـــــمْ يَــظْلِمُــــونَ }

صدق الله العظيمٌ

hadi98
05-07-2012, 12:21 AM
. . . . .

هــدفـنــا

محاربة اليهود والشيعة وكل من يحارب دين الله ورسالة نبيه

محمد صلى الله عليه وسلم

( الاختراق ليس لاجل الشهره بل هوه جهاد عبر الشبكه العنكبوتيه للدفاع عن ديننا الحنيف )

بسم الله الرحمن الرحيم

{ وَمَا ظَلَمْنَاهُـــــمْ وَلَكِنْ كَانُــــوا أَنْفُسَهُـــــمْ يَــظْلِمُــــونَ }

صدق الله العظيمٌ

عـجـب!! :gah9: شما چیکار کردین که اینها به شما اینطور گیر داده اند آقامحمّد؟!!
اینها همون وهّابی های کثیف هستند . حدود پنج ماه پیش بود در یکی از سایتهای فاسدشان «Saaid.net» باهاشون خواستم کلنجار برم. این سایت پیلتره.
چند تا پیام و سؤال براشون فرستادم و جواب خواستم ولی هیچ خبری نشد.
شب و روز هم ندارند. دائماً در حال حمله بر علیه شیعیانند. حملاتشون در عمل به صورت بمبگذاریها جلوه میکنه و در عقیده هم بصورت این مطالب و اراجیف و استدلالات سخیف، کتابها و نشریات فراوان در سست کردن شیعیان.
یک لحظه استراحت هم ندارند. کتاب مینویسند. جزوه پخش میکنند. چند تا از کتابهایشان را دارم. مثلاً این یک کتابچه (http://www.sharebees.com/5zfexrttblty.html)بصورت فایل پاورپوینت هست که در فضائل «هارون الرشید» ملعون چاپ و نشر کرده اند!!

اینجا به شما گفته اند که:
«هدف ما عبارتست از نبرد با یهود و شیعه و هرکس دیگری که با دین خدا و رسالت پیامبرش در جنگ است ما با او سر نبرد داریم؛
نفوذ و هک، به خاطر کسب شهرت نیست بلکه یک جهاد مقدّس است که در عرصه ی اینترنت برای دفاع از دین حقّ انجام میدهیم.»
بعد اون آیه قرآن را مستمسک قرار داده که: ما هیچگونه ظلمی به شما نکردیم بلکه این شما بودید که به خودتان ظلم روا داشتید!

و اینها حتما میدونید خیلیـــــــــی خطرناکند ها. پارسال بود نمیدونم شنیدید یا نه یکی از دانشمندان مبرّز تبریزی را که علیه اینها فعالیت میکرد در تبریز به قتل رساندند بعد به برادرش هم پیغام دادند که تو هم مواظب باش به سرنوشت این دچار نشوی!!

خداوند همه مؤمنین شیعه را از شرّ این کثافتها محفوظ بدارد.

Mohamad
05-07-2012, 12:55 AM
عـجـب!! :gah9: شما چیکار کردین که اینها به شما اینطور گیر داده اند آقامحمّد؟!!

خودتان چی فکر میکنید ؟
ترجیح میدم به دست همین آشغال ها کشته بشم و شاید کثیف تر از اینها دشمنان به ظاهر دوست وطنم
افتخار تو نابود کردن سرمایه دیگران به خیال باطل هک نیست و هیچ احساس قدرتی در هک وجود نداره
تنها افتخار اینه که در برابر سگی که دندان نشان میده اگه فرار کنی دنبالت میاد و گازت میگیره پس بهتر به جای اینکه نقش شیر زخمی را انسان بازی کنه و از جلو ارتش کفتارها فرار کنه همان شیری باشه که صدای نعره اش هر کفتاری را به ترس میاندازه

mehraboOon
05-07-2012, 01:50 AM
محمد چیکار کردی دارند علیهت جهاد میکنن؟؟؟:d:

میخواد هی الجهاد بده ما آماده شیم:RAG:..

Dreamsss2011
05-07-2012, 03:45 AM
با سلام
میگم آقا محمد با گروه آشیانه مشورتی بکنین و این گروه هم کارش همینه . مثل اون سایت که به پیامبر گرامی اسلام ( ص ) توهین کرد و گروه آشیانه اونو هک کردند.

sorna
05-07-2012, 08:46 AM
مهرداد جان چه پیشنهادی دادی ان هم با گروه اشیانه :gah9:فکر کنم کل مجموعه هک بشه بهتر تا با انها همکاری کنیم:pi8:

eDvArDo
05-07-2012, 10:23 AM
سلام به وستان خوبم

آقا محمد، با خدا باش و بدان که بعد از او ما با شماییم.

آنها احمق، ابله و مزخرف هستند. از ین کاملتر و جمع و جورتر نداشتم که بگم!

حقیقت چون آفتاب درخشان و نمایان است.

سپاس

afsanah82
05-07-2012, 04:09 PM
گروه آشیانه
:gah9::gah9:
اقا مهرداد اعضای این گروه برابر عرب ها هستند

hadi98
05-07-2012, 05:45 PM
سلام به وستان خوبم

آقا محمد، با خدا باش و بدان که بعد از او ما با شماییم.

آنها احمق، ابله و مزخرف هستند. از ین کاملتر و جمع و جورتر نداشتم که بگم!

حقیقت چون آفتاب درخشان و نمایان است.

سپاس

ای ول خیـــــــلیـــــــــی گل گفتی دمت گرم:ta4:

S.M.P
05-07-2012, 11:50 PM
سلام

من در سایت دانلود نرم افزار ، بازی و کارتون (http://www.p30ask.com) ثبت نام کردم و بعد از فعالسازی از طریق ایمیل و ورود به سایت و ورود به حساب کاربری و رفتن در صفحاتی دیگر باز میبینم که به عنوان کاربر ثبت نام نشده هستم و دوباره برای نظر دادن باید نام و ایمیل رو پر کنم ؟ اگر ثبت نام شدم و لوگین کردم دیگه نباید به عنوان مهمان باشم و باید به عنوان کاربر ثبت نام شده باشم ؟
یعنی برای نظر دادن اون فیلدها دیگه نباید برای من وجود داشته باشه :دی و فقط گزینه نظر شما باشه ؟
ممنون

Mohamad
05-08-2012, 01:29 AM
به نام خدا
والله به خاطر اسپم این روبات ها ثبت نام هم گذاشتم ، کد امنیتی هم گذاشتم فایده نداشت
اومدن ثبت نام هم کردند
یک نگاه به یک صفحه بیاندازید
روزانه بالای دو هزار اسپم داریم

http://www.pic.p30ask.com/images/92414326580000111259.png

Mohamad
05-08-2012, 01:41 AM
پ . ن.
راستی یادم رفت بگم شما وارد که شدید اولا لازم نیست اون گزینه ها را پر کنید و دابل کلیک که کنید برای دفعات بعد باید خودش پر بشه و در ضمن اگر اشتباه هم پر کنید باز با اسم خودتان نظر ثبت خواهد شد و تنها کادرها باید پر بشه تا ربات ها نتونند اسپم بدند و اسپم فقط مخصوص آقا حسین و نیما هستش :دی

S.M.P
05-08-2012, 01:56 AM
پ . ن.
راستی یادم رفت بگم شما وارد که شدید اولا لازم نیست اون گزینه ها را پر کنید و دابل کلیک که کنید برای دفعات بعد باید خودش پر بشه و در ضمن اگر اشتباه هم پر کنید باز با اسم خودتان نظر ثبت خواهد شد و تنها کادرها باید پر بشه تا ربات ها نتونند اسپم بدند و اسپم فقط مخصوص آقا حسین و نیما هستش :دی

این دو تا برادرا اسمشون در رفته و به اسپمرهای حرفه ای معروف هستند :دی
ای پیشون رو بن کن تا وارد سایت نشند :دی

3adegh
05-08-2012, 02:00 AM

:gah9::khe::gah9::khe::gah9::khe::gah9:

اسپمر دومی خیلی خطر ناکه.حواستون باشه.:nish:

Mohamad
05-08-2012, 02:07 AM
برید اینجا تا بدانید این دو تا اسپمر چه به روز ربات هایی که پدر من را در آوردن ، آوردن
http://forum.p30ask.com/members/azarmob-61041/

Dreamsss2011
05-08-2012, 02:10 AM

:gah9::khe::gah9::khe::gah9::khe::gah9:

اسپمر دومی خیلی خطر ناکه.حواستون باشه.:nish:
::w8:ببخشید::w8: اگه میشه IP این 2 برادر رو هم بن کنین اینا هم زیاد اسپم میدن ::w8:

:gah9:

Mohamad
05-08-2012, 02:12 AM
::w8:ببخشید::w8: اگه میشه IP این 2 برادر رو هم بن کنین اینا هم زیاد اسپم میدن ::w8:

با این حساب همه را بن کنم و خودم را هم آخر از همه ip خودم را بدم فایروال سرور تا ببنده و برم راحت بخوابم آسوده ؟
اینها من را بن نکنند من بیچاره گردنم از تیر چراغ برق هم نازکتره ( اندازه گرفتیم )

برای
05-08-2012, 02:13 AM
سلام خوبین؟؟؟
منم میخوام دبگه اسپم بدم :d:

3adegh
05-08-2012, 02:15 AM

فکر قشنگیه.lol
اصلا چطوره رای گیری کنیم.:nish:
اینا پدر روباتو در آوردن حالا خدا به داد ما برسه.:gah9:

n1ma
05-12-2012, 09:36 PM
ما اهل کوفه نیستیم، اسپمر تنها بماند!!:gah9::g:
به حساب تک تک شعار دهنده ها، در پروفایلشان رسیده خواهد شد!http://forum.erepublik.ir/images/smilies/Fuzzy_Emoticon_--fd.gif:ch0m:
حالا من رو می خواید بن ای پی کنید؟!:nasihat:
حسین مدیر ارشد و کل با من :zab0::khe:ugly3

https://lh4.googleusercontent.com/-g5S9-J_uDXA/T299TjSS0YI/AAAAAAAAAEQ/CCX104Uki64/s560/spam.jpg

Mohamad
05-25-2012, 07:39 PM
به نام او که همه علم از اوست
این پیام را یکی از دوستان برای من فرستاده بود که چون شاید نخواهد اسمش آورده بشه ( اگر خواست خودش اعلام کنه ) اسم را ننوشتم ولی لازم بود انتقاد را همه ببینند و جواب انتقاد را هم در پست بعدی خواهم نوشت :
سلام
راستش تو سافت 98 که بودیم بعضی وقت ها که یک کاربر سوالی می پرسید بچه ها (همین دوستان اینجایی) جوابش رو نمیدانند وگاهی اوقات اون کاربر چند روز در انتظار پاسخ میموند، تا اینکه میرفتم یک جواب میدادم بعد مثل دانشمندان دوستان هم شروع به جواب دادن میکردند، که این قضیه فوق العاده باعث ناراحتی من میشد و هنوز هم میشه، چون اونها جواب رو میدونستند ولی دریغ میکردند چون یک کاربر معمولی رو آدم معمولی میدونستند، ولی از نظر من یک کاربر معمولی انسان بسیار شریفی هست.

حالا ...

من باز هم از دست این دوستان (قدیمی ها و جدیدی ها و خود شما) بسیار ناراحتم به اندازه ای که ممکنه اینجا رو ترک کنم، یاد شما میاد چند وقت پیش در مورد حمله اعراب به ایمیل هاتون مطالبی رو نوشتید و من به شما هشدار دادم که مواظب باشید و شما گفتید "من می خوام مثل عقاب باشم و تیر صیاد رو ببینم"
اما از نظر من شما شعار دادید،

از نظر من مهمترم ترین انسانها، انسانهای معمولی هستند و در اینترنت کاربران معمولی، اگر یک کاربر معمولی بخواد به پروفایل شما یا بقیه دوستان (اینجایی و اونجایی) بیاد چی میبینه؟ اون حتی نمیتونه یک پیغام ساده برای شماها بذاره، چون پروفایل های شماها قفله، مگر چه چیز ارزشمندی در پروفایل شماها هست که یک انسان شریف(کاربر معمولی) نباید اونو ببینه؟ اگر شما مثل عقابید از چی میترسید؟
اگر شما همه رو به یک چشم میبینید پس چرا امکانات در سطوح مختلف کاربری فرق میکنه (از جمله چت باکس و ...)، اگر واقعا کوروش مدیر اینجا بود این کارو میکرد.
هیچ میدونید من راضی نیستم وقتی یک کاربر مهمان مطالب مارو میخونه با پیغام "شما به صورت میهمان وارد شده اید ..." روبرو بشه، همانطور که میدونید بهترین فروم های دنیا تمام امکانات رو برای همه یکسان دارند مگر امکاناتی که دلیل امنیتی داره، شما در این فروم ها به راحتی میتونید مطالب رو بخونید و فایل ها رو دانلود کنید
اما شما که دم از کوروش میزنید چرا این کارو کردید، شما میتونید اولین فروم ایرانی باشید که در بالای صفحش مینویسه "مهمان عزیز تمامی مطالب و لینک ها برای شما قابل نمایش میباشند، منتهی اگر میخواهید در مباحث شرکت کنید میبایست عضو شوید" یا همچین جمله ای، خوب پس فرق شما با سالار چیه اونجا هم مینویسه شما به صورت مهمان ...،
پس فرق شما با رحیم چیه اونم پروفایلش قفله ...
پس فرق اینجا با بقیه فروم های ایرانی چیه، اونجا هم اگر کسی بخواد فایل دانلود کنه باید عضو بشه ...
مببینید در واقع شما در حرف با اونها فرق میکنید اما در عمل شما هم با سالار و رحیم فرقی ندارید.

حالا که شما این کارها رو می کنید "تبعیض"، پس محمود هم حق داره مملکت رو این طور اداره کنه، پس یک مسئول هم حق داره جواب یک کارگر رو یک جور بده و جواب یک دکتر رو یکجور.

آقا محمد من واقعا از خط قرمزها ناراحتم، خط قرمزهایی که واقعا لازم نیست قرمز باشند، آقا محمد من و شما وبقیه در واقع هیچی نیستیم، اگر به این برسید متوجه میشید که دیگه احتاجی به "شما به عنوان یک مهمان ..." نیست، دیگه احتیاجی به قفل کردن پروفایل نیست، دیگه احتاجی به عناوین رنگ و وارنگ نیست، چون همه ما مساوی هستیم.
گفته شده در زمان پیامبر وقتی کسی که پیامبر رو ندیده بود وارد مجلسی میشد که پیامبر در اون حضور داشت چون پیامبر رو نمیشناخت از بقیه میپرسید محمد کیست، چون پیامبر نه در لباس و نه در محل نشستن از بقیه بهتر نبود،
اما هر کس برای دفعه اول وارد این فروم بشه میفهمه رئیس کیه، حداقل میتونستید به جای رنگ قرمز از رنگ سبز استفاده کنید.

مصطفی منو فعال کرد اما من میخوام عادی باشم، نمیخوام وقتی کسی مطالب منو میخونه ببینه جای اسمم یک عنوان نوشته و رنگش با رنگ خودش فرق میکنه. برا همین ازش خواستم منو عادی کنه که نمیدونم کی برمیگرده.

من از بعیض بدم میاد، امیدوارم در دنیا هیچ تبعیضی نباشه، امیدوارم شما هم تبعیض های بیخودی رو بردارید.
منتظر جواب شما هستم
متشکرم

Mohamad
05-25-2012, 07:41 PM
جواب به دلایل امنیتی قسمتی از پیام را حذف کردم

سلام
خوب هستید ؟
اول بزارید من انتقاد شما را با انتقاد از خودتان جواب بدم
آیا پیام خصوصی جای انتقاد هستش ؟ بهتر نیست اگر انتقادی هست تو تاپیک گفته بشه تا شاید دهها نفر دیگر هم که با شما هم نظر هستند نظر خودشان را اعلام کنند ؟
اما در مورد نام کاربری و قرمز و سیز و ...
برای من همه رنگ ها یکسان هستند

اما در مورد خودم این نام کاربری من نیست دوست عزیز من ، نام کاربری مدیر سایت هستش
نام کاربری من نام کاربری ساده ای مثل همه کاربران که بیشتر زمان را با اون در سایت هستم مگر اینکه مشکل فنی باشه و مجبور به آنلاین شدن با همین نام باشم
الان هم ایمیل پیام خصوصی شما را دیدم با این آنلاین شدم
نام کاربری که من دارم شعاری داره ، حرفی داره
میخواهید بدانید چیه ؟ نمیدانم شاید هم دیدید
http://pic.azardl.com/images/75621158007966965205.pps

اما بستنم پروفایلم به درخواست دوستان بود و اینکه نمیتونند راحت صحبت کنند ، که مشاهده مکالمات من و سید مصطفی را برای نمونه بزنید تامتوجه بشید
اما اگر کسی با من کار داره تو امضام نوشته شده و عکسی بزرگ که روزهای اول خود شما هم با همان طریق با من ارتباط برقرار کردید .
اما در مورد مطالب و بهترین و بزرگترین فروم های دنیا
این فروم ، فرومی هست که من مدیریت در یک انجمن را از اونجا یاد گرفتم و بزرگترین فروم دنیا هستش با بیشترین کاربر از سراسر دنیا ، حتی مدیران اون از 24 کشور زمانی بودند و از هر 6 قاره دنیا
مدیریت و تملک اون در دست بزرگترین شرکت ارتباطاتی اروپا هست و بزرگترین کارخانه تولید فیبرهای نوری در اروپا و معروفترین مرکز آموزش های موبایل دنیا ، فرومی که سالها مدیر ارشد اون را خودم بر عهده داشتم
iPmart® forum (http://www.ipmart-forum.com/forum.php)
برید ثبت نام کنید و ببینید
اینجا راحتترین ثبت نام داره و حتی گرینه هایی مانند ماشین شما و ... را هم نگذاشتم
ولی چرا ثبت نام ؟
آیا وظیفه شما حفظ امنیت این فروم هست یا من ؟
آیا میدانید هر کاربر ثبت نامی تمامی ip های اون ثبت میشند ؟
آیا وظیفه شماست اجازه ندید آموزش های دوستان دزدیده بشه یا من ؟
آیا قلم حرمت داره و باید نام نویسنده و کسی که زحمت میکشه درج بشه ؟
اگر غیر این باشه کل فروم های دنیا میشند کپی کار و کسی زحمت آموزش به خودش نمیده و همه میرند دنبال کپی
تو همه دنیا کپی رایت هست
کسی که شعار میده شما هستید نه ما
معذرت میخواهم ولی با همان رکی میگم
شما بیار آموزش بزار و لینک ها را هم تو تگ کد بزار تا مهمانها ببینند ، اگر کسی به شما اعتراض کرد اون زمان حق اعتراض دارید
ولی شما انتظار دارید دیگران داشته های خودشان را انفاق کنند ؟ من به خودم اجازه این درخواست را نمیدم ، شما میدید پس آزاد ستید
من نمیتونم از پژمان بخواهم تو 50 فروم ویتنامی و کره ای و ... با زبانهای عجیب بگرده و یک نرم افزار پیدا کنه و بعد دو روز با اون ور بره و بزاره تو انجمن و اونوقت فلانی بیاد و دو دقیقه ای اون را کپی کنه و بره و حتی توان آزمایش اون را هم نداشته باشه
اونی که شما تبعیض میگی این نیست
چت باکس را هم به درخواست دوستان خصوصی کردم ولی بهتر بدانید چت باکس تو 99 درصد انجمن ها اصلا وجود نداره و فشار زیادی را به دیتابیس و فروم میاره ولی من هزینه اضافه سرور را دادم و اون را در اختیار مدیران گذاشتم تا مجبور نباشند برای هر چیز کوچکی پیام خصوصی بدند و تیبل پیام خصوصی بشه تو دیتابیس سه گیگ و از طرفی یک فردی که صبح تا شب داره اینجا زحمت میکشه باید یک امکان و چیزی را اضافه داشته باشه ؟ آیا کسی مفت تو جامعه کار میکنه ؟ این بیچاره ها که دارند مفت کار میکنند
اما در مورد اینکه تبعیض هست ، خبر چو.ن این امکان جزوه امکانات انجمن نیست و امکانات انجمن برای همه یکان هستش و تنها اضافاتی که هزینه اونها را من باید پرداخت کنم اضافه شده
در ضمن پروفایل محلی خصوصی هست و اختیار اون دست خود فرد هست و شما و من و دیگران نمیتونیم بگیم آقا این را عمومی کن
مگر در پروفایل مطلب علمی هست که باید عمومی بشه
مگر در پروفایل ها آموزش هست که باید جزوه امکانات انجمن باشه
این امکان را خود ویبولیتن به فرد داده و شما نمیتونی به کسی بگی پرده خانه ات را ننداز مگه تو خانه ات چی هست ؟ شاید چیزی هست که نمیخوام دیگران ببینند و اگر انجمن و تاپیک علمی را بستم حق با شماست
خدا را شکر نه گروه پولی راه انداختم و نه پولی از کسی میگیرم که بین اونها تبعیضی قائل بشم و مثل خیلی فروم ها فرم های پولی نساختم و حتی فروم فیلم و ... را رایگان در اختیار همه گذاشتم کاری که هیچ کس نکرده ...
ماهانه حدود 200 هزار هزینه به هتزنر و ovh پرداخت میکنم و مفت لینک را میدم خلق الله بدون چشم داشت ...
اما در مورد عقاب بودن بهتر بدلنید نیازی به توضیح نیست جز این که همان وهابیان تا حالا هیچ غلطی نتونستند بکنند تا جایی که به ایمیل های من حمله ور شدند و هم یاهو و هم گوگل اکانت من را بستن و تاییدیه خواستند
نیازی نیست بگم در گذشته کی بودم .و هر چه بود در گذشته های من دفن شده ...

afsanah82
05-25-2012, 08:15 PM
دوستان یک خاطره بگم در مورد تبعیض بخش وی ای پی:
ما تو فرومم قبلی (فروم موبایل وان)آقا محمد یکی از بهرین مدیرانمون رو بن کرد !اسمش هم دکتر مهدی بود !
دلیل بن شدنش هم درخواست پول از کاربر بخاطر اموزش بود!
این مطلب صرفا جهت اطلاع بود!!!

eDvArDo
05-26-2012, 12:05 AM
سلام به دوستان خوبم

آقا محمد، دوست خوب و مهربان و البته مدير لايق، فكر ميكنم اين دوستمون دچار سوءتفاهم شده ! بايستي باهاش صحبت و توجيه ميشد.

يقيناً دشمني يا نيت سوء نداره، بلكه دلش گرفته و يه كم فكرش به بيراهه رفته.

انجمن كاربراني عاشق و لايق ميخواد. كاربراني كه از خواب و خوراك و استراحتشون ميزنند و تلاش ميكنند كه گره‌اي باز كنند و يا آموزشي بنا كنند و يا اطلاع رساني كنند. هم خودشون بهره‌اي ببرند و هم به مشتاقان بهره‌اي برسونند.

بهرحال دوست دارم با اين دوستمون برخورد نشه و بلكه راهنمايي بشه. روشنگري كنيد و جاذب باشيد نه دافع!

ببخشيد كه سرتونو درد آوردم، قصد نصيحت نداشتم. شما خودتون بزرگواريد و البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند.

يا حق

Mohamad
05-26-2012, 12:22 AM
سلام به دوستان خوبم

آقا محمد، دوست خوب و مهربان و البته مدير لايق، فكر ميكنم اين دوستمون دچار سوءتفاهم شده ! بايستي باهاش صحبت و توجيه ميشد.

يقيناً دشمني يا نيت سوء نداره، بلكه دلش گرفته و يه كم فكرش به بيراهه رفته.

انجمن كاربراني عاشق و لايق ميخواد. كاربراني كه از خواب و خوراك و استراحتشون ميزنند و تلاش ميكنند كه گره‌اي باز كنند و يا آموزشي بنا كنند و يا اطلاع رساني كنند. هم خودشون بهره‌اي ببرند و هم به مشتاقان بهره‌اي برسونند.

بهرحال دوست دارم با اين دوستمون برخورد نشه و بلكه راهنمايي بشه. روشنگري كنيد و جاذب باشيد نه دافع!

ببخشيد كه سرتونو درد آوردم، قصد نصيحت نداشتم. شما خودتون بزرگواريد و البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند.

يا حق

به نام خالق مهربان
اصلا قرار نیست با کسی برخورد بشه
اما چند مورد وجود داره
یکی اینکه اصول انتقاد کردن اگر شخصی باشه باید با پیام خصوصی و این راههای ارتباط شخصی گفته بشه ولی اگر انتقاد از روند کار مجموعه هست باید در تاپیک و در جمع و اگر انتقاد مدیریتی هست در انجمن خصوصی که مخصوص همکاران هست مطرح و جواب داده شود .
مورد بعد انتقادات این دوستمان بود که مثلا انتقاد میکنند که چرا دوستان جواب کاربر را نمیدند پس من دیگه نمیام !!!
خوب جواب اینه اولا چرا خودتان جواب نمیدید تا این فرهنگ را جا بیاندازید
دوم مگر این دوستان حقوق بگیر و کارمند بنده هستند که اگر جواب ندادند با اونها برخورد کنم و مثلا حقوق اونها را قطع کنم ؟ مدیریت و آموزش افتخار هست و برتر از عبادت و پیامبران خدا را با این صفت میشناختن پس زور در کار نبوده و نیست و نمیتوان هم زور گفت .
مورد بعد امکانات اضافی هست که اسم آن نشان دهنده ماهیت آن یعنی امکان اضافی هست و تبعیض این نیست که اگر شما مثلا به یک نفر هزار تومان دادی باید به همه این هزار تومان را بدی بلکه تبعیض آن است که اگر کسی حقی داشت به یکی کمتر از آ« حق بدهی و به دیگری اضافه تر از حقش .
در مورد پروفایل هم تا امروز نمیدانستم خواندن و فضولی در مکان و صحبت دیگران امکان و تبعیض هست چون راه ارتباطی با بنده حداقل تو امضا وجود داره و خود این دوست عزیز در اویل از همین راه ارتباط برقرار میکردند .
حالا انتقاد کجای این حرفها بود بنده متوجه نشدم

hossenf
05-26-2012, 02:11 PM
1. در مورد بسته بودن پروفایل ها، همونجوری که گفتن این یک چیز شخصیه! هرچند برخی دوستان به درخواست دوستان دیگه بستن که با هم راحت باشن، و معمولا برای دوستان یا لیست تماس بازه!(کمتر کسی رو داریم که کلا بسته باشه)

بستن پیام خصوصی هم شخصی و مربوط به فرده، البته به نظر من کم لطفیه که دوستان پیام خصوصیشونو ببندند! چون اگر برای مزاحت باشه که به راحتی میتونن گزارش بدن یا فرد مزاحم را در بلک لیست قرار بدن.

2.در مورد جواب به سوالات! شاید چند دلیل داشته باشه، مثلا انتخاب عنوان نامناسب! به عنوان مثال شخصی بیاد بزنه "کمک برای اکسل" بنده شخصا خیلی وقت ها شاید حتی به اون تاپیک نگاه نکنم! چون در مورد "اکسل" زیاد اطلاعات ندارم، اما وقتی یکی از دوستان جوابی میده، شاید وارد بشم برای تشکر از دوستی که جواب داده، و گاهی میبینم شاید بتونم در مورد اون سوال جواب بدم، اما اگر فرد سوال کننده عنوان مناسب انتخاب میکرد مثلا "خطای ... در اکسل" یا همچین چیزی، و با توجه به این که ممکنه این خطا یا مشکل در نرم افزارهای دیگر هم مشترک باشه و آشنایی داشته باشم وارد میشم و جوابی که فکر میکنم درسته را میدم.

مورد بعدی این که ، به قسمت "کاربران حاضر در انجمن" زیاد توجه نکنید! چون حتی اگر صفحه انجمن را ببندیم و گزینه خروج را نزده باشیم باز هم برای دقایقی(نمیدونم شاید هم به ساعت برسه، در انجمن قبلی که یادمه 3-4 ساعت میشد :دی) اون پایین آنلاین نشون میده! حال این که حداقل بنده خیلی وقتها صفحه انجمن را هم نمیبیندم و کامپیوتر ساعت ها روشنه اما من پای سیستم نیستم! پس ممکنه وقتی سوالی پرسیده میشه با این که اون پایین نوشته "حاضر در انجمن" اما فرد نباشه که جواب بده! و وقتی میاد اگر بلد باشه جواب میده.

3. سطح بندی امکانات هم طبیعیه، شما نباید با برخی انجمن ها مقایسه کنید، بنده انجمن هایی با صدها هزار کاربر را نشون میدم که خیلی چیزهاشون خصوصیه،
درضمن، باید تفاوتی بین کرابران فعال و غیر فعال باشه! تقریبا تمام انجمن های درست حسابی دنیا چیزی تحت عنوان VIP member دارن که به این اعضا امکانات زیادتری میدن،

حال این که برخی انجمن ها در همین ایران داریم که حتی اجازه دیدن یک پست را هم کاربران غیر عضو نمیدن! یا فقط چند خط از هر پست را میتونید ببینید. ندیدن لینک که دیگه خیلی طبیعیه، فرد پست رو میخونه! اگر لینکی مورد علاقش بود خیلی سریع عضو میشه و استاده میکنه.

در ضمن!توجه داشته باشید که اینجا ایرانه و این انجمن هم برای فارسی زبان هاست، پس نباید با برخی انجمن های خارجی مقایسه کرد، مثلا خیلی از انجمن های دنیا (حداقل انگلیسی زبان) اصلا چیزی به نام دکمه تشکر ندارن! من هم شخصا به دلایل مختلف اصلا خوشم نمیاد و مخالفم وجود چیزی به نام دکمه تشکر هستم، اما چیزیه که در ایران خیلی رایج و طبیعیه، و اکثر افراد هم موافقش هستن.

یا حق

M.A.H.S.A
05-26-2012, 06:16 PM
درود
من نه پیشنهاد دارم و نه انتقاد به مشکل خوردم
همیشه وقتی مطلب کپی میکردم خیلی راحت کپی می شد با رنگ و فونت مطلب اصلی ولی الان این طوری نمیشه این گزینه هم فعاله( ادیتور پیشرفته - با همه امکانات) ولی باز نمیشه
:afd:
میشه بگید مشکل از کجاست:ashk:

sorna
05-26-2012, 06:44 PM
مورد بعدی این که ، به قسمت "کاربران حاضر در انجمن" زیاد توجه نکنید! چون حتی اگر صفحه انجمن را ببندیم و گزینه خروج را نزده باشیم باز هم برای دقایقی(نمیدونم شاید هم به ساعت برسه، در انجمن قبلی که یادمه 3-4 ساعت میشد :دی) اون پایین آنلاین نشون میده! حال این که حداقل بنده خیلی وقتها صفحه انجمن را هم نمیبیندم و کامپیوتر ساعت ها روشنه اما من پای سیستم نیستم! پس ممکنه وقتی سوالی پرسیده میشه با این که اون پایین نوشته "حاضر در انجمن" اما فرد نباشه که جواب بده! و وقتی میاد اگر بلد باشه جواب میده.

3. سطح بندی امکانات هم طبیعیه، شما نباید با برخی انجمن ها مقایسه کنید، بنده انجمن هایی با صدها هزار کاربر را نشون میدم که خیلی چیزهاشون خصوصیه،
درضمن، باید تفاوتی بین کرابران فعال و غیر فعال باشه! تقریبا تمام انجمن های درست حسابی دنیا چیزی تحت عنوان VIP member دارن که به این اعضا امکانات زیادتری میدن،

به نام یزدان پاک

در اینجا کمتر از یک ساعت کاربران انلاین نشون می ده ولی اگه صفحه سایت نبدی وسیستمت روشن باشه اندیکس سایت به صورت اتوماتیک رفرش می شه وشما رو توی کاربران انلاین نشون می ده

باید کسی باشه که به بخش ها و امور سایت برسه وامکاناتی بالاتر از کاربر عادی داشته باشه وگرنه هرکسی اومد پست حذف کنه پست انتقال بده که سنگ رو سنگ بند نمی شه وبخش ها خصوصی هم بیشتر شوخی کاربرها با یکدیگر وهیچ پست مفیدی ان نیست که بگیم این پست مفید از کاربران عادی دریغ کردیم

درود
همیشه وقتی مطلب کپی میکردم خیلی راحت کپی می شد با رنگ و فونت مطلب اصلی ولی الان این طوری نمیشه این گزینه هم فعاله( ادیتور پیشرفته - با همه امکانات) ولی باز نمیشه

مهسا خانم من الان امتحان کردم برای من همچین مشکلی نبود

M.A.H.S.A
05-26-2012, 06:52 PM
والا هم فایر هم کروم هم اکسپرور رو امتحان کردم
کوکی ها رو پاک کردم ولی باز نشد
الان هم امضا خودم رو کپی کردم ولی فقط نوشته کپی شد بدون فونت و ساده

h.alipoori
05-26-2012, 07:05 PM
درود

سلام
با اجازه مدیریت سایت
این مشکلی که عرض کردید ناشی از نوسانات اینترنت و همچنین افت سرعت است که اکثرا از طرف مخابرات اعمال میشه . گاهی وقتها هم به خاطر اختلالاتی که در مخابرات پیش میاید این مشکل بهوجود می آید . با کمی صبر درست میشود .

Mohamad
05-27-2012, 12:25 AM
سلام

1
مورد بعدی این که ، به قسمت "کاربران حاضر در انجمن" زیاد توجه نکنید! چون حتی اگر صفحه انجمن را ببندیم و گزینه خروج را نزده باشیم باز هم برای دقایقی(نمیدونم شاید هم به ساعت برسه، در انجمن قبلی که یادمه 3-4 ساعت میشد :دی)

برای این فروم 45 دقیقه یا همان 2700 ثانیه تنظیم گردیده و برای فروم فیلم هم 15 دقیقه یا همان 900 ثانیه هستش

درود

http://www.pic.p30ask.com/images/41305970071974452885.png (http://www.pic.p30ask.com/)

M.A.H.S.A
05-27-2012, 10:16 AM
درود
اقا محمد قبلا هم یادمه به من اینو گفته بودید و اولین کاری که کردم همین بود که همین گزینه رو فعال کنم که دیدم فعال هست
ولی باز با مشکل روبه رو شدم

M.A.H.S.A
05-27-2012, 11:18 AM
test by user account

http://www.pic.p30ask.com/images/87230378046097581151.gif

http://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1343725587.gif

Mohamad
05-27-2012, 11:20 AM
به نام خدا
نام کاربری شما تست شد ( پست قبل )، تمامی تنظیمات درست بود
مشکل از تنظیمات مرورگر شماست .
شاد و پیروز باشید

M.A.H.S.A
05-27-2012, 11:25 AM
بله حرف شما درسته الان که با لپ تاپ امدم درسته
ولی با کامپیوتر پدر که می یام مشکل هست
واقعا شرمنده که اذیت کردم
معذرت میخوام و شرمندم

salute For My Tired Homeland & My

turk
05-28-2012, 02:02 AM
سلام خدمت مسئولین محترم سایت

یه در خواست :
اگه امکان داره محدودیت حجمی ضمیمه ها به قدری ( معقول )افزایش داده بشه
با دو مگ سه مگ فعلی برا آپلود یکم مشکله یه فایل 10 مگی رو باید پارتش کرد که خیلی خنده داره ( از منظری هم گریه داره )

با سپاس

Mohamad
05-28-2012, 02:23 AM
سلام خدمت مسئولین محترم سایت

یه در خواست :
اگه امکان داره محدودیت حجمی ضمیمه ها به قدری ( معقول )افزایش داده بشه
با دو مگ سه مگ فعلی برا آپلود یکم مشکله یه فایل 10 مگی رو باید پارتش کرد که خیلی خنده داره ( از منظری هم گریه داره )

با سپاس

به نام خدا
به دلیل افزایش بی رویه حجم فایل های پیوستی و در نتیجه سنگینی زیاد انجمن قادر به انجام این مورد نیستیم .
اگر توجه کنید در تمام انجمن های بزرگ دنیا و همچنین ایران به هیچ عنوان اجازه حتی ضمیمه نمودن تصاویر داده نمیشه و عنوان میشه که انجمن آپلودسنتر نیست .
برای نمونه بزرگترین انجمن کشورمان پی سی ورلد و همچنین بزرگترین انجمن دنیا با میلیونها کاربر آی پی مارت هر دو اجازه ضمیمه نمودن حتی یک کیلوبایت را به کاربران نمیدهند .
اما ما در کنار اینکه سعی کردیم که ضمیمه در را در حد معقول و فایل های کوچک در انجمن قرار بدیم چندین آپلودسنتر از جمله آپلودسنتر جدید سایت که قابلیت مدیریت فایل را به کاربران میده را راه اندازی کردیم تا مشکلی از این بابت وجود نداشته باشه .لینک آپلودسنترهای سایت به همراه توضیحات در لینک زیر آورده شده .
http://forum.p30ask.com/thread1264-7.html#post300132
با سپاس از ارائه پیشنهادات سازنده شما دوست گرامی
همگی شاد و یروز باشید

Mohamad
06-01-2012, 09:18 AM
از مدیر سایت خواهش می کنم - گفتگوهای اخیر ما رو پاک کنن . من دارم می رم.... - خواهش کردمااااا - خداحافظ

به درخواست معقول شما جواب مثبت داده میشه .

axon
06-06-2013, 06:29 PM
سلام
یک ادرس تو علاقه مندی هام ذخیره کردم با عنوان: یک دنیا خاطره
و به ادرس http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=165126
اما اکنون نمیشه واردش شد ، ایا درست میشه؟

همچنین این
چگونه میشود یک فلش را ضد فرمت کرد
http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=165072

mohamad.s
06-06-2013, 09:35 PM
سلام

همچنین این

درود
اقا لینک ها رو نمیشه دید.
10878

Ahmadreza_b
06-06-2013, 11:00 PM
سلام

همچنین این

ظاهراً تاپیک ها حذف یا ادغام شده اند.

axon
06-07-2013, 01:16 PM
ظاهراً تاپیک ها حذف یا ادغام شده اند.
ادغام نشدن ، به نظر میاد پاک شدن
اینها رو چند روز پیش mehraboOon (http://www.ariadl.ir/member.php?u=96328) گذاشتن
راهی هست که بشه اینها رو برگردوند.

mohamad.s
06-07-2013, 01:56 PM
ادغام نشدن ، به نظر میاد پاک شدن
اینها رو چند روز پیش mehrabooon (http://www.ariadl.ir/member.php?u=96328) گذاشتن
راهی هست که بشه اینها رو برگردوند.
راهش که باید باشه به نظر من .
ولی به دلیل عدم امکانات باید مدیریت محترم و مهربون سایت بررسی کنند و اعلام کنند..
با تشکر

Mohamad
06-07-2013, 04:04 PM
درود
فکر کنم قبلا کامل توضیح دادم و نیازی به توضیح مجدد نباید باشه
http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=164848

Ahmadreza_b
06-07-2013, 04:10 PM
ویرایش به دلیل ارسال همزمان

mohamad.s
06-07-2013, 06:27 PM
پیشنهاد برای سایت دارم.
برای بهتر شده مواردی ذکر میکنم که به نظر و سلیقه من هست و اجبار و یا چیزی نیست .چون نظر و سلیقه هر فرد متفاوت میباشد/

1- گذاشتن هدر مناسب تو هر کدوم از قالب ها
2- نصب هک های مورد نیاز و انجام بعضی تغییرات در قالب
3- درست کردن امتیاز گوگل پلاس
4-باز کردن چت باکس برای کاربران ساده چون تو جذب کاربر مفید هست
5- انتخاب مدیر برای بخش هایی که توانایی مدیریت رو دارند
6-نصب قالب سبک و با سئو بیشتر رو سایت
7- انجام کارهای تخصصی در هر زمینه از تخصص کاربر در یک بخش مربوط که باید ایجاد بشه
8-درست کردن بنر برای سایت که بتونیم برای وبلاگ ها و سایر سایت ها بدیم .
9-راه اندازی تیم پیشرفته و با تجربه برای سایت برای انجام تمامی موراد تخصصی در هر ضمینه .چون فکر کنم تو این سایت افرادی که هستند در هر ضمینه کامپیوتر و اینترنت تخصصی هستند.
فعلا اینا به ذهنم رسید باز نظری یا مشکلی بود بگید .با تشکر

Ahmadreza_b
06-08-2013, 09:37 PM
پیشنهاد برای سایت دارم.
برای بهتر شده مواردی ذکر میکنم که به نظر و سلیقه من هست و اجبار و یا چیزی نیست .چون نظر و سلیقه هر فرد متفاوت میباشد/

7- انجام کارهای تخصصی در هر زمینه از تخصص کاربر در یک بخش مربوط که باید ایجاد بشه
9-راه اندازی تیم پیشرفته و با تجربه برای سایت برای انجام تمامی موراد تخصصی در هر ضمینه .چون فکر کنم تو این سایت افرادی که هستند در هر ضمینه کامپیوتر و اینترنت تخصصی هستند.

با درود

چند مورد که به نظر بنده میرسه جواب میدم

سایر موارد با اساتید محترم

2- اصولاً نصب هک باعث کاهش سرعت انجمن میشه، به نظر میرسه که کلیه هک های ضروری نصب هستند، اگه چیزی از قلم افتاده بفرمایید

4- باز بودن چت باکس برای کاربران خطر اسپمینگ را بالا میبره، و همچنین نظارت فوق العاده و تمام وقت می طلبه

5- در این زمینه تاپیک زده شده برای کاربرانی که تمایل به مدیریت دارند حتی اطلاعیه هم شده : دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش ها (http://ariadl.ir/showthread.php?t=53)

6- اصولاً بهترین قالب برای سایت همانا قالب اصلی VB است که هم سبک و هم سازگار با SEO است.

8- مستلزم داشتن یک یا تعدادی گرافیست با وقت آزاد است، نمی دونم کسی هست الان یا خیر

Mohamad
06-13-2013, 10:11 PM
پیشنهاد برای سایت دارم.

درود
بیشتر موارد را آقا احمدرضا توضیح دادن و نیازی به توضیح بنده نیست فقط چند نکته را یاداوری میکنم

هدر تو قالب پیش فرض زیاد مهم نیست و برای سایر قالب ها هم باید گرافیست ها طرح بدن که البته چون بابک تو شرکت مشغول کار هست زیاد وقت آزاد نداره و بقیه هم که خوب فصل امتحانات و درس و گرفتاری ...
کدام هک ؟ هک های مورد نیاز که نصب هستند ، بهتر پیشنهاد را با اسم هک میگفتید چون فکر نکنم ناقص داشته باشیم
گوگل پلاس به این گندگی را روی پست خودتان نمیبینید ؟
تا جایی که یادم هست با وجود ریسک داشتن اینکار باز باید باشه مگر اینکه کسی از مدیران ارشد بسته باشه ، در کل زیاد برای کاربران عادی محدودیت نمیزارم و دیدن پروفایل ها حتی باز هست مگر در تنظیمات شخصی فردی خودش پروفایل را ببنده یا vip کنه برای دوستان ... ، تنها دیدن لینک ها اون هم اگر در تگ کد باشند دیده میشند برای مهمان ها محدود هست
آقا احمدرضا توضیح دادند
همانطور که آقا احدرضا گفتند سبک ترین و راحتترین و استانداردترین قالب قالب خود ویبولتین هست و تنها باید کمی کدها و عکس ها اصلاح شوند ( مسائلی مانند alt و width یا همان طول عرض و توضیح برای عکس ها که این هم با یک پلاگین حل شده و الان اتومات برای عکس ها این موارد مقادیر تعریف میشود )
این همان 5 هست
این همان پیشنهاد یک هست و انشاالله دارم روی بنرهای فلش کار میکنم
این همان پیشنهاد 7 و پیشنهاد 5 هست

با سپاس
موفق باشید

axon
07-17-2013, 01:31 AM
سلام
"Raha" برام نامه فرستادن ، میخواستم پاسخ بدم صفحه ایشون بسته بود
خواستم پیام خوصی بفرستم 75 نوشته لازم داشت
اگه ممکنه کمترش کنین.

axon
08-05-2013, 05:20 PM
سلام
بخش های انجمن زیاده و برخیشون استفاده نداره
به نظر من برخی رو پاک کنید جمع و جورتر بشه بهتره.

SetupEditor
11-23-2013, 06:27 PM
با سلام و درود
بر همه عزیزان و اساتید و مدیران گرامی

اول : انتقاد از سنگین بودن سایت واسه کاربران DialUp
مخصوصاً اگه جاوا اسکریپتش فعال باشه تا 5 یا 6 دقیقه اما جاوا اسکریپت فعال نباشه 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول می کشه البته با مرورگر دوست داشتنی اَپرا
دوم : میشه یک راهنما واسه سایت قرار بدین اگه تصویری باشه که عالی میشه البته با حجم خیلی کم چون هرچی سرچ می کنم به نتیجه مطلوبی نمیرسم و همش از گوگل داخل سایت را سرچ می کنم مگر این که برچسبی موجود باشه تا ما را به مطلب مورد نظر برسونه البته همیشگی نیست گاهی وقتا جواب گوست ( یاد بدین چطور در انجمن میشه جستجو کرد من بلد نیستم مگه چیه؟ خیلی چیزای پیش پا افتاده را خیلی هامون بلد نیستیم ! )
سوم : یکی از مشکلات انجمن اینه که بعضی از تصاویر حالا به هر دلیل بارگذاری یا لود نمی شوند یا بعضی لینک ها به دلیل ف*ل*ر - حذف فایل از روی سرور- قدیمی بودن پست ها نمی توان مورد استفاده قرار گیرد
که ممنون میشم این مشکلات هر چه زودتر حل شوند
چهارم : جسارتاً
میشه واسه کاربرانی که قبلاً فعال بودن یا سمت خاصی داشتن ولی الآن فعال نیستند حالا به هر دلیلی یک سابق اضافه کنید تا این که سمت قبلیش را برداشته یا از درجه قبلی عزلش کنید
مثلاً کاربر فعال سابق
بلاخره هر کسی در زندگی خصوصیش دارای مشکلاتی هست حالا چه کم چه زیاد اعم از ( تحصیلی - ازدواجی - شغلی - مالی - کم بود وقت - بیماری - حادثه -کم بود وقت - شکست - فوت ) حالا چون فعالیتش کم شده یا دیر به دیر سر میزنه یادیگه نمیاد
نباید ما سِمت کاربری را ازش پس بگیریم شاید اون بنده خدا فوت کرده باشه ما ها که از زندگی هم دیگه خبر نداریم و اصلاً هویت واقعی همدیگه را نمی شناسیم و بیشترمون اسم و فامیل یا شماره ای از هم نداریم که از هم خبردار شیم الا استاد عزیز که شمارشون را واسه همه قرار دادنگاهاً در بسیاری از انجمن های خیلی معروف ایرانی دیده شده که از مطالب کاربر استفاده می کنند و خیلی ساده او را اخراج یا عزلش می کنند مانند پیسی ورلد - ( سافت98 که مطالب استاد باعث رونق گرفتنش شد و چند روزه استاد از سمتی داشتند برکنار شدن و اصلاً بعنوان کاربر معمولی آن انجمن هم دیگر شناخته نمی شوند
بدون ذکر هیچ دلیلی به دیگر کاربران ( بلاخره ما هم حق داریم بدانیم علت چه بود تا ما حواسم را بیشتر جمع کنیم که چیزی ننویسیم که باعث اخراجمان شود )
نمیدونم این پست به ضررم تموم میشه یا نه ولی باید گفت و نوشت
یه روز از همین روزا میان سرغم
می برنم یه جای دور
نمی زارن پیدا کنید
جنازمم توی یه گور
با تشکر از توجه همه مدیران و عزیزان و اساتید گرامی

Mohamad
11-23-2013, 10:15 PM
سلام و درود

اول : انتقاد از سنگین بودن سایت واسه کاربران DialUp
مخصوصاً اگه جاوا اسکریپتش فعال باشه تا 5 یا 6 دقیقه اما جاوا اسکریپت فعال نباشه 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول می کشه البته با مرورگر دوست داشتنی اَپرا
والله سایت ما روی یکی از بهترین سرورها در انگلیس قرار داره و وب سرور اون هم لایت اسپید هست و از نظر سرعت لوود اصلا مشکلی نباید باشه ، البته به دلیل تغییراتی که هفته قبل در سرور داده میشد در برخی ساعات سرعت لوود کم شده بود ولی الان نباید مشکلی باشه و در مورد حجم سایت هم واقعیتش من نه قالب گرافیکی نصب کردم ، نه فایل جاوا اسکریپتی گذاشتم و حتی تبلیغ و پاپ آپ هم قرار ندادم تا سایت سنگین نشه و در کل سایت فقط به خاطر دوستان بالا هست و ذره ای سود نداره ولی در کنار هم بودن و دانش آموزی سودی فراتر از بقیه موارد هست
کل حجم سایت 750 کیلوبایت هست که اون هم فقط برای بار اول لوود هست و بعد از اون cach مرورگر باید سریعتر هم باشه و خودتان مقایسه کنید با سایت هایی که چندین مگابایت تبلیغ دارند ولی ما جز حجم خود قالب دیفالت چیزی برای لوود شدن نداریم ( حتی سایت فیلم خود ما بالای 3 مگابایت هست ولی اینجا یک چهارم اونجا هم نیست )
http://gtmetrix.com/reports/www.ariadl.ir/HHtCCK8X

دوم : میشه یک راهنما واسه سایت قرار بدین اگه تصویری باشه که عالی میشه البته با حجم خیلی کم چون هرچی سرچ می کنم به نتیجه مطلوبی نمیرسم و همش از گوگل داخل سایت را سرچ می کنم مگر این که برچسبی موجود باشه تا ما را به مطلب مورد نظر برسونه البته همیشگی نیست گاهی وقتا جواب گوست ( یاد بدین چطور در انجمن میشه جستجو کرد من بلد نیستم مگه چیه؟ خیلی چیزای پیش پا افتاده را خیلی هامون بلد نیستیم ! )

آموزش وجود داشت ولی خوی قدیمی شده و آموزش جدید را هم تا چند هفته دیگه درست میکنم اما در مورد جستجو طبق دستورات تصویر زیر عمل کنید ( جستجو ویبولتین ایراد داره و جستجوگرهای سایت بر اساس گوگل هستند که با فارسی مشکلی نداشته باشند )
http://www.worldup.ir/images/hjebta0jp0rp5n2ve11.png

سوم : یکی از مشکلات انجمن اینه که بعضی از تصاویر حالا به هر دلیل بارگذاری یا لود نمی شوند یا بعضی لینک ها به دلیل ف*ل*ر - حذف فایل از روی سرور- قدیمی بودن پست ها نمی توان مورد استفاده قرار گیرد
که ممنون میشم این مشکلات هر چه زودتر حل شوند

این را دیگه من نمیتونم کاری کنم و حذف آپلودسنترها دیگه دست من نیست ولی در صورتی که تصویری از آپلودسنترهای خود سایت حذف شده اطلاع بدید درست کنم ، حتی تصاویر آپلودسنتر قدیمی p30ask هم که دیگه جزوه مجموعه ما نیست بکابش موجود هست ولی مثلا تصویری از آپلودسنتر وطن آپلود حذف شده را من چیکار کنم ؟ بارها خواهش کردم از آپلودسنترهای خودمان استفاده کنید تا این مشکلات پیش نیاد ولی اجباری نداریم

چهارم : جسارتاً
میشه واسه کاربرانی که قبلاً فعال بودن یا سمت خاصی داشتن ولی الآن فعال نیستند حالا به هر دلیلی یک سابق اضافه کنید تا این که سمت قبلیش را برداشته یا از درجه قبلی عزلش کنید
مثلاً کاربر فعال سابق
بلاخره هر کسی در زندگی خصوصیش دارای مشکلاتی هست حالا چه کم چه زیاد اعم از ( تحصیلی - ازدواجی - شغلی - مالی - کم بود وقت - بیماری - حادثه -کم بود وقت - شکست - فوت ) حالا چون فعالیتش کم شده یا دیر به دیر سر میزنه یادیگه نمیاد
نباید ما سِمت کاربری را ازش پس بگیریم شاید اون بنده خدا فوت کرده باشه ما ها که از زندگی هم دیگه خبر نداریم و اصلاً هویت واقعی همدیگه را نمی شناسیم و بیشترمون اسم و فامیل یا شماره ای از هم نداریم که از هم خبردار شیم الا استاد عزیز که شمارشون را واسه همه قرار دادنگاهاً در بسیاری از انجمن های خیلی معروف ایرانی دیده شده که از مطالب کاربر استفاده می کنند و خیلی ساده او را اخراج یا عزلش می کنند مانند پیسی ورلد - ( سافت98 که مطالب استاد باعث رونق گرفتنش شد و چند روزه استاد از سمتی داشتند برکنار شدن و اصلاً بعنوان کاربر معمولی آن انجمن هم دیگر شناخته نمی شوند
بدون ذکر هیچ دلیلی به دیگر کاربران ( بلاخره ما هم حق داریم بدانیم علت چه بود تا ما حواسم را بیشتر جمع کنیم که چیزی ننویسیم که باعث اخراجمان شود )

همین الان هم همینطور هست و کسانی که خداحافظی کردن مدیر بازنشسته هستند و کسانی که بدون خداحافظی رفتن هم که کاربر فعال هستند ، حتی رحیم و مجتبی هم اخراجی نیستند و کاربر عادی هم جایز ندانستم باشند.
نمونه
http://www.ariadl.ir/member.php?u=65
http://www.ariadl.ir/member.php?u=471
http://www.ariadl.ir/member.php?u=3545
http://www.ariadl.ir/member.php?u=649
http://www.ariadl.ir/member.php?u=3

این یکی را دیگه خودتان میشناسید و ماهها هست نیامده ولی ناظم انجمن هست همچنان و حتی خداحافظی هم نکرده
http://www.ariadl.ir/member.php?u=132531

ما دوستانمان را از یاد نبردیم و نمیبریم ولی در همان سایت ها همان رحیم که به خاطر اونها همه کار کرد را مدتی وقتی نیامد راحت کنارش گزاشتن ، راه ما بقیه فرق داره

نمیدونم این پست به ضررم تموم میشه یا نه ولی باید گفت و نوشت

راحت حرفتان را بزنید تا من هستم کسی بابت انتقاد با کسی برخورد تند نمیکنه ، اگر روزی با خودم مشکل پیدا کردم تاپیک را میبندم وگرنه خودم خواستم جوابگو باشم

با تشکر از توجه همه مدیران و عزیزان و اساتید گرامی
من هم سپاسگزارم :^:

fg54
05-05-2014, 05:02 PM
سلام

ادمین جان من لاگین میکنم این اخطار میاد خیلی وقته هست هی منتظر شدم رفع بشه ولی نشد خواستم لطف کنید رسیدگی بشه.

Invalid Redirect URL (http://www.ariadl.ir/index.php?)
[

Mohamad
05-05-2014, 06:46 PM
سلام

ادمین جان من لاگین میکنم این اخطار میاد خیلی وقته هست هی منتظر شدم رفع بشه ولی نشد خواستم لطف کنید رسیدگی بشه.

Invalid Redirect URL (http://www.ariadl.ir/index.php?)
[

درود
این برای این بود که شما سایت را با www باز میکردید یعنی از آدرس زیر

http://www.ariadl.ir

در حالی که آدرس سایت

http://ariadl.ir
هست و موقع لاگین پیام خطا و برگشت به آدرس اصلی را میداد ...
در هر حال مشکل را رفع کردم و از آدرس اول هم وارد بشید ریدایرکت خواهید شد به آدرس اصلی ...
موفق باشید

سهند
10-05-2014, 11:32 PM
سلام ادمین جان از زحماتی که برای سایت وجایی برای ما که دانسته هایمان رو به اشتراک بگذاریم خیلی ممنون وسپاسگذارم
یه پیشنهادی داشتم البته کوچکتر از اونی هستم که پیشنهاد بدم اما به نظرم رسید بهتر میشه اینکار انجام شدنی باشه

اگه امکانش باشه یه جایی برای اپلود عکس وفایلهای کاربران باشه که بتونند فایلها وعکسهایی که توی تاپیکها یا سایت میذارند رو اونجا اپلود کنند هم برای انجمن خوبه وهم برای کاربر چون ماندگاری وپرت وپلا بودن فایلها وعکسها هم حل میشه :yeah::yeah:

Mohamad
10-05-2014, 11:49 PM
سلام ادمین جان از زحماتی که برای سایت وجایی برای ما که دانسته هایمان رو به اشتراک بگذاریم خیلی ممنون وسپاسگذارم
یه پیشنهادی داشتم البته کوچکتر از اونی هستم که پیشنهاد بدم اما به نظرم رسید بهتر میشه اینکار انجام شدنی باشه

اگه امکانش باشه یه جایی برای اپلود عکس وفایلهای کاربران باشه که بتونند فایلها وعکسهایی که توی تاپیکها یا سایت میذارند رو اونجا اپلود کنند هم برای انجمن خوبه وهم برای کاربر چون ماندگاری وپرت وپلا بودن فایلها وعکسها هم حل میشه :yeah::yeah:

درود
واقعیتش همشهری من دو تا آپلودسنتر با دو سیستم و اسکریپت مختلف را با تمامی فرمت هایی که میشناختم را برای مجموعه فراهم کردم و قبلا هم اعلام کردم وبسایت و گروه های تحت حمایت باید بدانند که تنها و تنها فایل های این آپلودسنترها دائم هستند
هر دو آپلودسنتر دارای گالری اختصاصی در صورت عضویت هستند و هر کدام طرفداران و علاقه مندان خودشان را دارند
جهان آپلود | آپلود عکس , آپلود فایل , آپلود , آپلودسنتر عکس (http://www.worldup.ir/)
آپلودسنتر اول هست که برای تمامی فرمت ها و آپلودسریع و آسان و دارای اسکریپت خارق العاده سبک هستش

آپلودسنتر عکس و فایل (http://up.worldup.ir/)
آپلود سنتر دوم هست که قابلیت های زیادی داره و در صورت عضویت امکانات بیشتری هم فرد خواهد داشت و امکان اشتراک گذاری حتی پوشه برای فرد هست ، علاوه بر آپلود به طریق معمولی از دو طریق آپلود از کامپیوتر و آپلود از آدرس دارای قابلیت Drag and drop یا همان کشیدن فایل و آپلود هست
در آپلودسنتر اول در صورت تغییر آی پی باید مجدد وارد شوید ولی در آپلودسنتر دوم قابلیت و حساسیت به ip را بستم
توجه کنید که هر دو آپلودسنتر را به صورت مهمان هم میتونید به کار ببرید و نکته مهم اینکه آپلود سنتر اول نام فایل را تغییر میده ولی دومی نام را تغییر نمیدهد
موفق باشید