PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می خواهی پولدار شی؟

Sara12
07-03-2010, 01:03 PM
پول

کلمه ایکه بعضی ها خجالت می کشن در موردش صحبت کنن . شاید بخاطر اینکه از بچگیبهشون گفتن پول بده و خدا ثروتمندا رو دوست نداره . و آدمای پول دار بهخدا نزدیک نیستن و میرن جهنم . خلاصه از این حرفا .

شاید هیچ چیز بیشتر از این عقاید، پول رو از ما فراری نده .

اکثر آدمایی که میگن پول بده و پول دار ها با دزدی و خوردن مال مردم به پول رسیدن خودشون دلشون می خواد جای اون آدم پول دارا باشن

اما چرا این تناقض تو وجود ما هست ؟ بخاطر تضاد بین فکر و احساس. یا بهتر بگم . عقیده و احساس .

پول به خودی خود یه وسیله س و مثل هر وسیله دیگه ای نه خوبه نه بد .

و پول دار بودن یا نبودن هیچ ربطی به خوب بودن یا بد بودن آدم نداره .

هیچ ربطی هم به دوری یا نزدیکی به خدا یا بهشت و جهنم نداره . به هیچ وجه .

بعضی ها هم فکر می کنن فقر ریشه فساده و پول دار ها به خدا نزدیک ترن که این هم درست نیست .

فقرواقعی در ذهن انسانه و اونه که ا نسان رو از خدا دور می کنه . فقر واقعیاونه که انسان احساس نیاز شدید بکنه و آزمندانه به دنبال پول باشه . حالاچه پول دار چه فقیر .

در ضمن این خود پول یا پول دار نیست که بده . بد و خوب بودن پول و آدم به عملکردش بستگی داره . بهاینکه پول رو چطور و از کجا به دست میاریم و چطور و کجا خرج می کنیم .

==========================

و اما مسئله اصلی .

آمار وارقام و خبرایی که در مورد وضع کلی افتصاد می شنویم خیلی خوب و امید وارکننده نیست . آمار بی کاری و تورم بالا میره . سرعت رشد قیمت ها هم خیلیزیاده و طبق معمول پول دارا پول دار تر میشن و فقیرا فقیر تر .

البته نمی خوام وقعیت رو انکار کنم ، بلهجهان بیرون و اتفاقاتش حتما رو ی ما تاثیر داره اما تاثیر پذیری ما هم فاکتور بسیار مهمیه

.وقتی یه ویروس همه گیر میاد مثل طاعون بعضی ها میگیرن بعضی ها هم نمی گیرن .

اگهساختار ذهنی محکمو استواری داشته باشید و خبرای بد اقتصادی شما رو نترسونه ، بحران ها تاثیر خیلی کمی روی شما خواهند داشت .

بجای فکر کردن به وضع بد اقتصاد و کار به خودتون بگید

" وضع من روز به روز بهتر میشه و در حال رشد و پیشرفت هستم "

من روز به روز پول دار تر و ثروتمند تر میشم .

وضع اقتصادی و کاری من در حال بهتر شدنه

یا هر جمله تاکیدی دیگه ای که بتونه به استواری ذهنتون کمک کنه .

اینها گول زندن خود نیست . واقعیت این دنیا همون چیزیه که شما باورش کرده باشید .

همینالان که واقعیت این دنیا برای بعضی ها تلخ و سیاه است خیلی ها ی دیگه درشادی و نور زندگی می کنن . دنیا که همون دنیاست و آسمون هم همون آسمونه .

خوشبختی یا بد بختی او ن بیرون نیست درون خود ماست در ذهن و دل ما . در فکر و احساس ما .

شاد و پولدار باشید