PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درمانگری به نام زیتون



shirin71
07-14-2011, 09:46 PM
http://www.vista.ir/include/articles/images/bab6ab0f3324dff5cbfd3975824d95c2.jpg

زیتون، نقرس و رماتیسم را درمان می کند. برگ زیتون درمان کننده فشار خون و زخم های عفونی است. شرابه ای قندی به نام مان زیتون از ساقه این درخت ترشح می شود که مصرف خوراکی دارد. پوست و برگ درخت زیتون دارای خاصیت تب بر می باشد. همچنین برگ زیتون حاوی گلیکوزید، مواد قندی، مواد تلخ، کلروفیل، اسید گالیک، تانن، موم و مانیت می باشد.
روغن زیتون سلامت شریان ها را تأمین می کند. کلسترول بد (LDL (http://www.gtalk.ir/thread74400.html#)) را کاهش می دهد. مانع رسوب پلاک ها در جدار شریان و در نتیجه مانع تنگ شدن شریان ها می شود، قند خون را تنظیم می کند، آنتی اکسیدانی قوی است و برای کاهش ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی مؤثر می باشد.
روغن زیتون سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین داده، از بروز تاول جلوگیری می کند. کمپرس پوست در مورد آفتاب زدگی، سرمازدگی، گزش مار و حشرات با روغن زیتون سبب تسکین درد و سوزش و التیام می شود. همچنین ماساژ پوست با روغن زیتون تعرق زیاد را کاهش می دهد. این در حالی است که ماساژ سر با روغن زیتون سبب تقویت پوست و مو گشته، شوره سر را برطرف می سازد. چند قطره روغن زیتون سریعاً خارش و سوزش چشم را تسکین داده و آبریزش چشم را برطرف ساخته و قوه بینایی را تقویت می کند. مخلوط مساوی روغن زیتون و گلیسرین نیز نقش مفیدی در معالجه پوست پای ترک خورده دارد.
● نگهداری روغن زیتون
تخریب روغن زیتون از فروشگاه ها شروع می شود زیرا حرارت و نور بزرگ ترین دشمنان روغن زیتون هستند.
از خرید روغن هایی که در بطری یا بسته بندی های شفاف عرضه می شود یا در ویترین مغازه ها در معرض نور قرار دارند خودداری کنید. بعد از خرید در منزل، آن را در جای خنک و تاریک قرار دهید تا در معرض نور و حرارت نباشد.
برای مثال روغن زیتون را در کمدهای پایین و دور از گرمای اجاق گاز نگهداری کنید و درب آن را بلافاصله بعد از مصرف محکم ببندید، زیرا روغن زیتون به شدت بو و مزه غذاهای دیگر را جذب می کند و در اثر تماس با اکسیژن هوا به شدت فاسد می شود. در صورتی که شما این مراقبت های ساده را انجام دهید روغن زیتون به مدت طولانی قابل نگهداری خواهد بود. خصوصیات مختلف این روغن در اثر گذشت زمان تغییر می کند، بنابراین روغن هایی را که بیشتر از ۲سال از تاریخ تولید آنها گذشته، خریداری نکنید.
اگر مایلید که از این روغن برای سرخ کردن استفاده کنید سعی کنید حتماً نوع تصفیه شده آن که نقطه دود بالایی دارد استفاده شود، زیرا به راحتی نمی سوزد.
اگر برای سرخ کردن به درجه حرارت های بالا نیازمندید بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید و بعد به آن روغن زیتون خالص بیافزایید و در این صورت مطمئن باشید که روغن زیتون تمام خواص خود را حفظ می کند. به شما توصیه می شود که این روغن را وارد رژیم غذایی روزانه تان کنید، زیرا این روغن جذب غذا نشده و غذا را ترد و خوشمزه تر می کند.