توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیباترین مقاصد توریستی دنیا
آسیا به عنوان پهناورترین قاره، محل قرار گرفتن بسیاری از زیباترین و جذابترین مکانهای توریستی دنیاست. انتخاب بهترین مکان از بین تمامی مکانهای دیدنی کاری بسیار سخت و دشوار است. اما متیوانید مطمئن باشید که هر یک از مقاصد زیر را انتخاب نمایید متضرر نخواهد شد و سفری رویای و دیدنی را پیش روی خواهید داشت . بعضی از این مقاصد برای شما شناخته شده و بعضی از آنها هم ناشناخته میباشد. با هم به مرور 7 مقصد توریستی عالی و بی نظیر میپردازیم :
1 - مغولستان
کشوری وسیع، بکر و همراه با طبیعتی خشن به عنوان یکی از معدود طبیعتهای دست نخورده در آسیا شناخته میشود.کشور مغولستان زادگاه و خاستگاه قوم مغول میباشد.مغولها بیش از هر کشوری به چین دست درازی میکردند و امپراتوران چین برای آسایش از دست ایشان دست به ساخت دیوار چین زدند.بزرگترین رهبر تاریخی مغولها چنگیزخان بود که توانست قبیلههای مغول را یکپارچه سازد و رقیبان را نابود گرداند.
این کشور در فلات تبت واقع شده است و مساحت آن بیش از 1.5 میلیون کیلومتر مربع میباشد و بع عنوان نهمین کشور بزرگ دنیا شناخته میشود اما جمعیت آن بسیار کم است و تقریبا نیمی از جمعیت 3 میلیون نفره آن در پایتخت مغولستان اولان باتار زندگی میکنند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16296_980.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16297_658.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16298_578.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
2 - تایلند
پادشاهی تایلند کشوری است در جنوب شرقی آسیا. پایتخت آن و همچنین پرجمعیتترین شهر آن بانکوک است. کشور تایلند دارای ۵۱۴۰۰۰ کیلومتر مربع مساحت میباشد که ۴٪ آن را آب تشکیل دادهاست. تا سال ۱۹۳۹ نام رسمی این کشور «سیام» بود . از ۱۹۴۵ تا ۱۹۴۹ نیز سیام خوانده میشد تا آنکه با اعلام رسمی دولت نام آن به تایلند تغییر یافت. واژه «تای» در زبان تایلندی علاوه بر نام قوم تای، که اکثریت مردم کشور را تشکیل میدهند، به معنی «آزادی» نیز هست.
در حدود ۹۵٪ مردم تایلند بودایی هستند. مسلمانان، با حدود 4٪ جمعیت ، بعد از بوداییان بزرگترین گروه مذهبی این کشور هستند. گفته میشود یک نفر ایرانی به نام شیخ احمد قمی مذهب شیعه را به تایلند آورد.تایلند یکی از پرطرفدارترین مقاصد توریستی آسیا میباشد و مهمترین دلیل آن ارزانی بیش از حد آن به همراه آب و هوتی مطبوع در فصول زمستان و بهار میباشد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16299_651.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16300_928.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16301_523.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
3 - تبت
تبت یا سی -تسان کشور مستقلی که در جنوب غربی چین و بر سرحد شمالی نپال واقع است و آنرا از جهت ارتفاعی که از سطح دریا دارد، بام دنیا گویند چه بزرگترین و مرتفعترین فلات آسیا و جهان است که در میان بزرگترین و معظم ترین سلسله جبال جهان قرار دارد و شطهای قابل اهمیت جنوبی و شرقی آسیا از آن سرازیر میگردد.فلاتی است لم یزرع و ارتفاع متوسط آن از سطح دریا ۵۰۰۰ متر است (ارتفاع قله دماوند از سطح دریا 5640 متر است ).جنوب آنرا کوههای بسیار بلند هیمالیا فراگرفته است .نکته بسیار جالب در باره تبت این است که تبت تنها کشوری است که در آن زنان ، در شرایط خاص ، مجاز به داشتن چند شوهر میباشند. به این صورت که اگر مردی چند پسر داشته باشد و استطاعت مالی کافی برای ازدواج همهٔ آنها را نداشته باشد، برای همهٔ آنها یک زن میگیرد. با این کار گذشته از حفظ اتحاد خانواده، از هزینههای ازدواج هم کاسته میشود و با تولد بچههای کمتر هزینهٔ زندگی هم کاهش میابد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16302_192.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16303_915.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16304_314.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
4 - انگکور – کامبوج
انگکور شهری در شمال غربی کامبوج به عنوان پایتخت امپراطوری کهن خِمِر ساخته شد. انگکور وات زیباترین معبد شهر تخریب شده انگکور است و مساحتی در حدود ۲٫۵ کیلومتر مربّع را در بر می گیرد. انگکور که در زبان خِمِر به معنی شهر است نزدیک ساحل شمالی دریاچه تانِل سَپ(یعنی دریاچه بزرگ)ساخته شده است.این دریاچه بزرگ و کم عمق که رودخانهٔ فرعی مکونگ را تغذیه می کند زمانی مملو از ماهی و زمین های اطراف آن حاصل خیز بود.
آب دریاچه به ثروتمند شدن شهر انگکور کمک کرد.کشاورزان خمر با استفادهٔ از کانال های آبیاری هر سال سه بار محصول برداشت می کردند. این بدان معنی است که غذای کافی و فراوان برای افزایش جمعیت این ناحیه وجود داشته است.
معبد انگکور وات در اوایل سده دوازدهم برای شاه سوریاوارمان دوم ساخته شد و سپس به ویشنو خدای هندو اهدا شد.این ساختمان سه طبقه دارای یک ردیف حصارهای راست گوشه و مستطیلی است.برج های آن مانند غنچههای نیلوفر آبی و ارتفاعشان 60 متر است. در سال ۱۴۳۱ میلادی سربازان تایلندی به شهر انگکور هجوم آوردند و آن را ویران کردند.ویرانهٔ شهر به حال خود رها شد.به تدریج گیاهان و درختان در اطراف شهر روییدند و آن را در خود پنهان ساختند تا این که ۱۵۰ سال پیش دوباره کشف شد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16307_907.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16306_452.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16305_448.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
5 - مالدیو
مجمع الجزایر مالدیو در جنوب غربی کرانههای هندوستان قرار گرفته و کوتاهترین فاصلهٔ آن تا کرانههای هند، ۶۰۰ کیلومتر است. مالدیو شامل ۱۱۹۲ جزیره مرجانی کوچک، مسطح و کمارتفاع و شمار زیادی آبسنگ است که تنها ۲۰۲ جزیره از آنها مسکونی هستند، روی هم رفته ۲۹۸ کیلومتر مربع پهناوری دارند و تنها 3/0% قلمرو مالدیو را پوشش میدهند. اما قلمرو دریایی مالدیو با ۸۵۰ کیلومتر درازا و ۱۳۰ کیلومتر پهنا، ۱۱۵۳۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد. بلندای هر یک از این جزیرهها از سطح دریا از بیش از ۳ متر تجاوز نمیکند. مالدیو تپه ماهور و رودخانهای ندارد. برخی از جزایر مالدیو برای گردشگری اختصاص یافتهاند. در این جزایر هتلهایی برای اقامت گردشگران ساخته شده که بیشتر کارمندان آن از مهاجران کشورهای همسایه هستند. گردشگران مستقیماّ از فرودگاه بینالمللی ماله به این جزایر میآیند. مردم عادی مالدیو، ارتباط چندانی با گردشگران خارجی ندارند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16308_787.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16309_316.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16310_261.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
6 - دیوار بزرگ چین
یکی از عجایب هفتگانه جهان شمرده می شود ، در جهان به لحاظ زمان ساخت طولانی ترین و بزرگترین مهندسی تدافعی نظامی در قدیم است و همچنین این دیوار تنها پدیده انسانی است که از فضا قابل روءیت می باشد. این دیوار در نقشه جغرافیایی چین ۷۰۰۰ کیلومتر امتداد یافته است.این اثر سال ۱۹۸۷ در "فهرست میراث جهانی" ثبت شد. تاریخ ساخت دیوار چین به قرن ۹ قبل از میلاد باز می گردد. حکومت وقت چین برای جلوگیری از حملات ملیت های شمالی ، برجهای آتش برای خبر رسانی و یا قلعههای مرزی برای حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با دیوار و بر روی آن ایجاد کرد .
در دوره حکمرانی سلسلههای بهار و پاییز و کشورهای جنگجو ،میان دوک ها جنگ بر پا شد و کشورها با استفاده از کوههای مرزی به ساخت دیوار پرداختند تا سال ۲۲۱ قبل از میلاد ،امپراتور چین شی خوان پس از به وحدت رساندن چین ، دیوارهای دوک ها را به هم متصل کرد که به صورت دیوار بزرگ در مرزهای شمالی بر روی کوهها در آمد . او می خواست با این کار از حملات دشمن به مراتع شمالی جلوگیری کند.
در این زمان طول دیوار چین به ۵۰۰۰ کیلومتر می رسید. در سلسله خان پس از سلسله چین طول دیوار به ۱۰ هزار کیلومتر رسید. در تاریخ دو هزار و اندی ساله چین، حکمرانان دوران مختلف به ساخت دیوار چین پرداختند . تا اینکه طول دیوار به ۵۰ هزار کیلومتر رسید. این میزان معادل گردش به دور کره زمین است . دیواری که اکنون مردم مشاهده می کنند ، دیوار متعلق به سلسله مینگ (سال ۱۳۶۸ – سال ۱۶۴۴ میلادی) است از غرب به دروازه " جایو گوان " در استان گانسو چین و از شرق به ساحل رود یالو جیان در استان لیائونینگ در شمال شرقی چین منتهی می شود و درمیان آن ۹ استان ، شهر و ناحیه خود مختار به طول ۷۳۰۰ کیلومتر وجود دارد و مردم آنرا دیوار طولانی می نامند.
گردشگران چینی و خارجی از پیمودن دیوار احساس افتخار می کنند . حتی سران بسیاری کشورهای خارجی نیز فرصت دیدار از این اثر بزرگ را از دست نمی دهند . برخی از بخش های دیوار چین بخوبی حفظ شده است از جمله دیوار "بادلینگ " در نزدیکی بیجنیگ دیوار " سی ما تای " ، دیوار " موتیان یو " ، دروازه شان حای گوان در انتهای شرقی دیوار چین است که نخستین دروازه چین نامیده می شود و دروازه "جایوگوان" در انتهای غرب در گان سو ،این بخش ها همچنین از مکان های بسیار مشهور و دیدنی دیوار است و گردشگران زیادی در تمام سال از آنها بازدید می کنند .
دیوار چین تجسم درایت و رنج و زحمت میلیونها چینی در دوره باستان چین است . این اثر پس ازهزاران سال از بین نرفته و دارای دلربایی فناناپذیر و سمبل روحیه ملیت چین است . سال ۱۹۸۷ میلادی دیوار چین به عنوان "سمبل ملیت چین" در فهرست میراث جهانی ثبت شد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16313_837.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16312_448.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16311_571.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
7 - سریلانکا
جزیرهای است واقع در جنوب آسیا، اقیانوس هند و جنوب کشور هند. نامهای قدیمی آن سَراَندیب یا سَرَندیب یا سیلان بود.پایتخت سیاسی آن سری جایاواردنپورا کوته و پایتخت تجاریاش شهر کلمبو است. پیش از سال ۱۹۷۲ به این کشور سیلان میگفتند. پایتخت این کشور شهر کلمبو (Colombo) با ۶۴۲ هزار نفر جمعیت میباشد. مساحت سری لانکا ۶۵٬۶۱۰ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۱۹٬۶۶۸٬۰۰۰ نفر است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16316_451.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16315_363.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/4/18/16314_312.jpg (http://www.bartarinha.ir/)
منبع : lastsecondtours.com
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.