PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر سیدهادی خامنه ای درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات



afsanah82
07-13-2011, 11:08 AM
hیسنا: دبيركل مجمع نيروهاي خط امام (ره)، وجود نگاه و کار فرهنگي در عرصه‌هاي اجتماعي و در ميان مردم را عاملي معرف كرد كه در صورت تحقق آن به هيچ‌وجه يک جريان و انديشه سياسي قابل حذف کردن نخواهد بود.

حجت‌الاسلام و المسلمين سيدهادي خامنه‌اي در ديدار جمعي از اعضاي شوراي مرکزي و عمومي انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه شيراز و علوم پزشکي با اشاره به اين‌که سخنان جمع حاضر همان درد دل نخبگان و دلسوزان نظام است، تأکيد کرد: دانشگاه نبض جامعه است و نشانه‌اي است از آنچه در جامعه مي‌گذرد و فعاليت‌ها و حرکت‌هاي دانشجويي بيانگر نيازها و مطالبات آحاد جامعه است.

وي همچنين با تأکيد بر لزوم نگاه و کار فرهنگي در عرصه‌هاي اجتماعي، افزود: در صورت اتخاذ چنين رويکرد ريشه‌داري در ميان مردم است كه به هيچ‌وجه يک جريان و انديشه سياسي قابل حذف کردن نخواهد بود و جريان اصلاح‌طلبي نيز به اين دليل که يک جريان فکري- فرهنگي است، قابل حذف کردن نيست و راه اصلاح‌طلبي ماندني است؛ به شرط آن که به آن نه به عنوان پروژه، بلکه به مثابه يک پروسه نگريسته شود.

وي در ادامه گفت: گروه اندکي که با اصلاحات مخالفند، در حقيقت با مصالح مردم مخالفند و ريشه آن، زياده‌خواهي و فزون‌طلبي آنهاست. مخالفت عده‌اي ديگر با اصلاحات، به اين دليل است که از جريان اصلاح‌طلبي شناخت واقعي ندارند و تحت تأثير تبليغات دروغ و تهمت‌ها قرار دارند.

سيدهادي خامنه‌اي تأکيد کرد: اصلاحات در متن مردم وجود دارد و با تبليغات سوء و منحرف کننده از بين نمي‌رود؛ در حالي ‌که تريبون‌هاي عمومي در اختيار مخالفان اين جريان است و آزادانه از جوسازي عليه اين جريان بهره‌ مي‌برند. اين‌ها از تمام فرصت‌ها، در تمام محافل حتي اجتماعات ورزشي و تفريحي نيز در بيان نظريات خود عليه اين جريان بهره مي‌برند، اما نتوانسته‌اند به نتيجه دلخواه برسند و اين همه هزينه مادي و معنوي کارساز نبوده است. مخالفان به خوبي مي‌دانند که در صورت برداشتن محدوديت‌ها و تهديد‌ها، مقبوليت و مشروعيت اين جريان علني مي‌شود.

دبيركل مجمع نيروهاي خط امام (ره) با اشاره به آنچه برخي محدوديت هاي فرهنگي و رسانه‌اي‌مي‌ناميد، گفت: در مقابل هر فيلتر، يک فيلتر شکن وجود دارد، با روش غير منطقي و عقلي در مقابل يک انديشه و عقيده نمي‌توان بهره دائمي برد.

وي در پاسخ به پرسشي در مورد آينده سياسي کشور و تنوع حضور اصلاح‌طلبان و منتقدان در انتخابات پيش رو، افزود: اگر فرصت رقابت براي انتخابات مساوي باشد، مي توان در اين مورد اظهار نظر کرد و در وضعيتي که فرصت‌ها براي گقتن، پاسخ دادن به اتهامات و بيان نظرات و انديشه‌ها و انتقادات برابر و عادلانه باشد و بيان نظريات و انتقادات، مصون از عواقب امنيتي و قضايي و محدوديت‌هاي ديگر باشد، مي‌توان شرايط مناسب براي برگزاري انتخابات را پيش‌بيني کرد.

خامنه‌اي معتقد است: در سال‌هاي اخير چندين هزار ساعت عليه جريان اصلاح‌طلبي سخن پراکني شده و تهمت‌هاي شگفت‌انگيزي به اصلاح‌طلبان و منتقدان زده شده، ولي هيچ گاه مجال پاسخ گويي به آنها ايجاد نشده است.

وي ادامه داد: با اين حال چگونه مي‌توان انتظار داشت که در انتخابات شرکت کنند و تن به چنين رقابتي بدهند. اگر جريان رقيب معتقد به برگزاري يک انتخاب عادلانه است، بايد خيلي پيش از اين فرصت را آماده مي‌كرد .

دبيرکل مجمع نيروهاي خط امام تأکيد کرد:زمينه ابتدايي ترين لوازم براي برگزاري انتخابات عادلانه حق ما است و نه شرط ما، به دنبال تأمين ابتدايي ترين حقوق خود و دوستان و دلسوزان نظام و انقلاب و راه امام هستيم. پس كساني كه با اين مقدمات مخالف‌اند، صراحتاً و شجاعانه بيان کنند که جبهه اصلاحات و خط امام(ره) حق شرکت در انتخابات را ندارند.

دبيرکل مجمع نيروهاي خط امام در بخش ديگري از سخنانش و در پاسخ به سوال يکي از حاضران پيرامون بحث جداسازي جنسيتي و مسائل پيرامون آن، افزود: جداسازي دختران و پسران در دانشگاه‌ها هم چاره کار جهت حل مشکلات اخلاقي در جامعه‌ نيست. همه بر اين متفق القول هستيم که بايد فساد اخلاقي در جامعه ريشه کن شود و اخلاق و صداقت و سلامت در رفتار فردي و اجتماعي تجلي يابد، اما راهکارهايي که توسط برخي از مسئولين ارائه مي‌شود، نه تنها به حل اين بحران نمي انجامد، بلکه واکنشي منفي ايجاد مي کند و منشأ آن هم سياسي است و هم فرهنگي و تنها با دستورو بخشنامه حل نخواهد شد.

سيدهادي خامنه‌اي تأکيد کرد: اول بايد با ملت آشتي کنيم و حقوق مردم را محترم بشماريم و بعد آنها را به رعايت قانون توصيه کنيم. قانون شکني نکنيم و به حريم ها تجاوز نکنيم و حرمت و کرامت افراد جامعه را رعايت كنيم، آن‌گاه انتظار عمل به قانون را از شهروندان انتظار داشته باشيم.

وي معتقد است:از اين نمونه اقدام‌ها در اين چند سال رخ داده و نتيجه گرفته نشده، پس چرا بايد دوباره اين روش را تکرارکرد و با يک بازي تبليغاتي در پي بازار گرمي و منحرف کردن افکار عمومي و ايجاد نگراني در بين آنها شد، قطعاً اين روش شکست پذير است و به نتيجه نخواهد رسيد و بهتر است به جاي اتخاذ چنين روش‌هايي به مقررات مصوب از مجاري قانوني پايبند باشيم .