PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیوگرافی علیرضا عصار



shirin71
07-12-2011, 05:18 AM
۱- ساعت ۶ صبح چهارم بهمن ۱۳۴۸ در یکی از بیمارستان های تهران متولد شد .
۲- در رشته حقوق تحصیل کرده. فرزند اول یک خانواده ۴ نفری است و یک خواهر دارد.
۳- در محله کوچه دردار خیابان ری پا به عرصه وجود نهاد و بزرگ شد.
۴- متاهل است و همسرش عکاس است .
۵- نوازندگی را با پیانویی که از بچگی در خانه شان بود شروع کرده و الان هم چندسالی است که می خواند.
۶- پسردایی مادرش شاعر است و بستگان مادرش همگی اهل موسیقی هستند . اما مهمترین علت گرایش او به موسیقی همان پیانوست و چنانچه آن پیانو نبود شاید اصلا به سمت موسیقی جذب نمی شد.
۷- یادگیری پیانو را ابتدا نزد آقای کاووس سمندر آغازکرد و بعد از ایشان هم استادان دیگری داشت.
۸- در ۱۱سالگی به زنده یاد استاد جوادمعروفی ، معرفی شد و علاوه بر موسیقی سنتی به موسیقی کلاسیک نیز گرایش پیداکرد . سپس با آقای مصطفی پورتراب آشنا شد و نزد ایشان هم نوازندگی را ادامه داد و همزمان نیز کار آهنگسازی را پی گرفت.
۹- معتقد است که خوانندگی جزو بهترین و راحت ترین راه برقراری ارتباط با شنونده است. چرا که خواننده از شعر و موسیقی بهره می برد و از این طریق می تواند با صدای خود به سادگی احساس خود را به مخاطب انتقال دهد. و از سوی دیگر در یک اکیپ موسیقی فقط خواننده است که گویش دارد و متکلم به حساب می آید . از همین رو خواننده بیش از سایر اعضای گروه مطرح شده و به چهره شاخص تبدیل می شود.
۱۰- علاقه بسیار زیاد او به شعر عاملی شد تا به سوی موسیقی رو آورد. او به اشعار مولانا علاقه زیادی دارد . پدرش در ۱۴سالگی دیوان مولانا را به وی اهداکرد و خودش به جرات می گوید که این کتاب مسیر زندگیش را تغییر داد .
۱۱- در صدای او استعداد پرداختن به موسیقی سنتی وجود ندارد و اساسا به همین خاطر است که به موسیقی سنتی علاقه زیادی دارد .
۱۲- از میان خوانندگان سنتی بیشتر از همه از شنیدن صدای مرحوم فرهاد ، بنان و استادشجریان لذت می برد .
۱۳- او اعتقاد دارد که تلفیق موسیقی سنتی و پاپ این توانایی را به ما می دهد که بتوانیم موسیقی سنتی خودمان را به بهترین شکل ممکن ارائه دهیم . زیرا دستگاههای سنتی در موسیقی پاپ نیز کاملا به چشم می خورد .
۱۴- به پیشنهاد فواد حجازی به خوانندگی رو آورد و اولین کاری که خواند عیدانه نام داشت .
۱۵- ترانه عیدانه نوروز سال ۱۳۷۷ از صداوسیما پخش شد و مورداستقبال مردم قرارگرفت.
۱۶- متعاقب ترانه عیدانه از طرف واحد موسیقی ترانه دوم را به وی سفارش دادند که براساس شعر مولانا و تحت عنوان امیدواران آن را اجراکردند.
۱۷- اولین کاستش کوچ عاشقانه نام داشت و علت انتخاب این اسم وجود ترانه ای به نام کوچ در این کاست بود که بعدا کلمه عاشقانه را به آن افزود.
۱۸- قبل از رفتن به واحد موسیقی صداوسیما به واسطه آشنایی با محمد رضا هنرمند (کارگردان سینما ) در فیلم سینمایی ایشان تحت عنوان مردعوضی یک ترانه خواند.
۱۹- او معتقد است که در کشورما از حیث تکنیکی و ساختاری هم موسیقی بد وجود دارد و هم موسیقی خوب . که البته از حیث محتوایی با بحث دیگری مواجه هستیم .
۲۰- او سعی کرد در کارهایش در کنار عشق به مولانا به مسائل اجتماعی نیز توجه کند تا مردم نسبت به کارهایش دقیق تر شوند .
۲۱- در مورد نوع خواندنش می گوید هدفم از این نوع خواندن این است که روی کلماتی که لازم است روی آنان توجه شود تاکید لازم را داشته باشم. و هدف شاعر را همانگونه که فکر می کنم مدنظر شاعر است به مردم منتقل کنم .
۲۲- سال ۶۴ در دانشگاه شهید بهشتی یک کنسرت پیانو اجراکرده و تاکنون چندین کنسرت داشته و همواره برای اجرای کنسرتهایش یافتن یک سالن مناسب برایش بسیار مشکل و دشوار بوده است.
۲۳- با محمداصفهانی در واحد موسیقی سازمان صداوسیما آشنا شد و این آشنایی باعث شد ترانه قدسیان آسمان را باهم دوصدایی بخوانند. که با استقبال بی نظیری روبرو شد .
۲۴- او عقیده دارد که خواندن در حقیقت یک گپ صادقانه و نوعی درددل با مردم است . وقتی می خوانم دوست دارم در مورد مسائل و دردهای مشترک بامردم صحبت کنم . انسانها با یکدیگر مشترکات زیادی دارند. که در قبال موسیقی و آوازخوانی می توان به آن پرداخت.
۲۵- به عقیده او اگر بخواهیم موسیقی ایران را بامقیاس و معیارهای جهانی بسنجیم ما وضعیت چندان خوبی از این حیث نداریم و در مقایسه با موسیقی هایی که در خارج می شنویم خیلی ضعیف هستیم.
۲۶- درمورد ماندگاری موسیقی می گوید یک خواننده اگر اعتقاد قلبی به کار و اشعارش داشته باشد و از لحاظ علمی و تکنیکی هم نقص در آن وجود نداشته باشد به طورحتم کار او مورد پسند مردم قرار خواهدگرفت. و ماندگار خواهدشد.
۲۷- موسیقی پاپی که به شکل امروزی درآمده را نتیجه زحمات هنرمندانی چون پرویز مقصدی و مرحوم واروژان می داند.
۲۸- او معتقد است که موسیقی تاریخ مصرف ندارد . چرا که اگر یک موسیقی برای مخاطب خوب و حاوی پیام واقعی و مناسب بوده و از لحاظ فنی هم در سطح قابل قبولی قرارداشته باشد قاعدتا نباید برای آن تاریخ مصرف قرارداد. مگراینکه مسائل جانبی و حاشیه ای در آن دخیل باشند.
۲۹- او کارهای استینگ – التون جان – گروه کمل و سوپر ترامپ را خیلی دوست دارد ودلیل آن این است که آنها سبک خودشان را دارند و موج تازه ای را با کارهایشان به وجود آوردند .
۳۰- او اعتقاد دارد کسی که موسیقی کار می کند واقعا عاشق این هنر است .آنها عاشقانه کار می کنند و اهمیت هم ندارد که کسی کجا و چه سبکی می خواند یا می نوازد.
۳۱ – به غیر از موسیقی بیشتر فیلم نگاه می کند و کتاب می خواند .
۳۲ - ۷صبح می خوابد چون شبها بهتر کار می کند و بیشتر ۱۱-۱۲ ظهر بیدار می شود .
۳۳ – علاقه ای خاص که به سینما دارد ولی با فیلم سازها همکاری نمی کند چون اعتقاد دارد صدایش یک جوریست که به درد همکاری با فیلم نمی خورد . یعنی یک ذره اگر در فیلم ناله و اینها باشد کار او نیست . حتما باید شمشیر و خون و خونریزی در آن باشد که به صدایش بیاید .
۳۴ – چون خیلی اهل بیرون رفتن نیست . تنها پل ارتباطی اش با مخاطب ، اینترنت و سایتش است .
۳۵ – ایمیلش را هر روز چک می کند و آنهایی را که لازم باشد خودش جواب می دهد .
۳۶ – سایت رسمی او وب سایت رسمی علیرضا عصار�| (http://www.alirezaassar2.com/) نام دارد .
۳۷ - دوستی دیرینه ای با مهران مدیری و سیامک انصاری دارد . در واقع سیامک از کودکی همسایه دیوار به دیوار او بوده است .
۳۸ - تیم فوتبال آرژانیتن تیم مورد علاقه او است .
۳۹ – او معتقد است حضور خوانندگان با صداهای تقلیدی و تکراری ، نشان از شرایط نابسامان در موسیقی می‌دهد.
۴۰ – امیرالمومنین (ع) تاثیرگذارترین شخصیت در زندگی او است . او در مورد حضرت علی (ع) یک برداشت شخصی دارد که بخشی از آن به تعلیمات زندگی اش برمیگردد و بخشی از آن به مطالعاتی که درباره ایشان دارد . خیلی وقتها زمانی که درباره عملی مشکوک هست ، به این برداشت رجوع میکند و از خودش می پرسد اگر حضرت امیرالمومنین بودند چه میکردند و چه می گفتند ؟